עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by FatherBoard,

למה בזמן האחרון כל קובץ סרט\אודיו שאני מוריד בקאזה, יורד כקובץ כ-DAT, גם כשההורדה נגמרה??? ??? זה משגע אותי...

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  2. ברשותי מס' סרטים שאני מעוניין להפוך ל-SVCD לכן אני רוצה לחלק אותם ל 2 בכדי שיכנסו ל 2 CD'S איזה תוכנה הכי מומלצת? והאם יש תוכנה שעושה את 2 הפעולות (מחלקת ל 2 ומקודדת לפורמט SVCD) ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by gshhar,

רשום שהקובץ הוא DIVX,יש לי מקודדים: XVID VIDEO CODEC MINO AC3 מה חסר לי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שבת שלום, לאחרונה קרתה לי תופעה חדשהומציקה באוברנט. אני מוריד קובץ, נניח בגודל 800 מ"ב התוכנה מראה 100 אחוז הורדה אבל לא, הקובץ ממשיך לרדת עד ל 806 מ"ב .... מראה 100 אחוז של סיום הורדה אבל בקובץ מופיע LOOKING ולא COMPLITE. סה מתסכל נורא כי אני מחכה שבועיים לקובץ שירד ואני לא יודע איך אני מסיים את ההורדה. מה עושים? :-[

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  5. Started by roma,

אני מצטער מאוד על זה שזה לא הפורום הנכון לנושא אבל בבקשה תעזרו לי(מי שיכול כמובן). יש לי סרטים על המחשב והורדתי מהאתר www.subs.co.il כתוביות לחלק מהסרטים. ושאלתי היא: איך אני משלב את התירגום עם הסרט ובאיזה תוכנה אפשר לראות את זה??? והאם אפשר איכשהו לצרוב את הסרט כ VCD ביחד עם הכתוביות??? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  6. יש דרך לעשות זאת?? יש לי את האמולטור Epsxe עם נגיד אני רוצה לשחק Crash Bash באינטרנט עם מישהו אז איך אני עושה את זה?<

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  7. אבל אחת שתתמוך בכל סוגי הפורמטים.

• 23 תגובות
    • 5k צפיות
  8. Started by zzroni,

שלום אני מחפש תוכנה לניקוי או תיקון ה-registry ב-win xp . משהו כמו ה- scanregw של win 98 .

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  9. Started by itaysk,

מעינינים!?!?!?! הורדתי משחק מקובץ ב rar ואחרי שפתחתי אותו קיבלתי קובץ bin ואין לי מושג איזה תוכנה פותחת אותו.... לקובץ מצורף קובץ cue למישהו יש מושג מה עושים? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Kenny,

היי , זה ישמע קצת מטומטם , אבל זאת בעיה דיי מעצבנת (בשבילי לפחות) יש לי icq2003a ומשום מה , אין לי היסטורי... שום דבר לא נרשם שם... נשאר ריק. שאני לוחץ על Massage History יש שם את הכפתור הזה : save message hisotory אמורים לסמן שם וי ואז זה שומר... אצלי הוא בכלל דהוי.. זה לא icq lite icq to go או לא יודע מה עוד יש.. גירסא רגילה.. ניסיתי להתקין מחדש... ניסיתי גירסאות אחרות.. כלום. אפילו פורמט למחשב והתקנת האייסיקיו מחדש לא עזר (עשיתי פורמט בגלל משהו אחר.. לא בגלל שאין לי היסטורי) ניסיתי להחליף מספר.. ליצור משתמש חדש.. ועדיין אין לי.. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  11. איך ניתן לפרוץ סיסמאות של אתרי FTP???

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Haflo,

הורדתי את המשחק Tom Clancys Rainbow Six 3 Raven Shield והוא מכווץ באיזשהוא פורמט שלא WinRAR,ACE,ZIP לא יודעים לפתוח......יש למישהו מושג איזו תוכנה צריך?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by itaysk,

ראיתי את זה במירק...מה זה איזה כווץ או משהו? אם כן איזה תכנה צריך להוריד בשביל לפתוח אותו?

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. Started by Decktor,

שלום יש לי בעייה שהנגן פלאש לא מוציא סאונד כל השאר עובד מעולה מה שניסיתי זה לנגן פלאשים דרך הקוויקטיים ואז יש סאונד אבל אני לא יודע איך לגרום לו להיות הברירת מחדל של אקספלורר לא אכפת לי אם תעזרו לי לפתור את זה דרך פלאש או דרך קוויקטיים זה מעצבן שאני צריך להוריד להארד-דיסק בשביל לשמוע פלאשים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by tinkerball,

שלום לכולם,אני מחפש תוכנה לאיחוד של כמה סרטים אבל שלא תפעל רק עם קובץ AVI אלא גם אחרים,כי אני לא תמיד יודע איזה קובץ יש לי. יש תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ערכתי מצגת פאוורפוינט ושמרתי אותה בתור סליידשואו של פאוורפוינט אני רוצה לערוך אותה איך אני יכול לעשות את זה? הפאוור פוינט הוא XP

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  17. יש לי ICQ 2003 BUILD #3800 שכחתי את הסיסמא אבל רמת האבטחה נמאת על MEDIUM ככה שאני אפילו לא יכול להכניס אימייל, על כל פעולה שאני עושה הוא מבקש סיסמא. ניסיתי תוכנה שקוראת את הפרטים מקבצי ה-DAT, אבל היא מתאימה רק ל-2000 או 99. מה עושים ?! העניין דחוף.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by overload,

שלום. אני רוצה לדעת האם יש דרך ליצור קובץ WORD שיהיה נעול, יהיה אפשר לפתוח אותו אבל לא לשנות אותו. האם זה אפשרי? נב: לי יש OFFICE XP תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by tinkerball,

יש לי ווינאמפ(לא הגירסה 3 אלא 2.81 או משהו כזה) והוא לא מציג לי עיברית על הסקין אלא ג'יבריש. נראה לי שזה משהו בהגדרות. מישהו יכול לעזור לי? ודרך אגב-הווינאמפ 3 לא תומך בעיברית?

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by Component,

שלום רב, לפני כמה דקות התקנתי את ה- widows XP Home edition מחדש (אחרי פירמוט), ועכשיו אני לא מצליח להתקין את Mozilla, שעבדה לפני הפירמוט. תוכנית ההתקנה נתקעת בשלב "Currently installing Mozilla XCOM ". מתקבלת הודעת שגיאה כזו: Error occurred during installation - Mozilla XCOM: - 204 NO_INSTALL_SCRIPT ניסיתי גם 1.3 וגם 1.2.1, אבל הבעיה עומדת בעינה. למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, עדי.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by bennyriz,

יש לי את התוכנה symantec winfax pro 10.02 ואני מאוד מרוצה ממנה, היא נוחה ויעילה מאוד. הבעיה היא שהתוכנה הזו לאחר התקנה זוללת (או יותר נכון מחסלת) את הזיכרון. ואני מדבר על זה שהיא מוסיפה service אחד ועוד 2 ישומים שרצים כל הזמן ברקע. בנוסף אם לא מגדירים לתוכנה שלא תענה לכל שיחת טלפון כשיחת פקס היא מעלה עוד תכונה לזיכרון שיושבת על הקו ועונה לשיחות נכנסות. אז ככה.. אני משתמש בתוכנה הרבה פעמים אבל כמובן שאני לא משרד ואני לא צריך שהתוכנה תענה לי לכל השיחות הנכנסות אז ביטלתי את הדבר המעצבן הזה. גם את הservice של התוכנה ביטלתי וזה לא מפריע לי לפעילות תקינה של התוכנה, מה שנשאר זה שני הישומים הקטנים שרצים ברקע ועדיין לא הבנתי את מטרתם. את הראשון שבהם wfxswtch.exe הורדתי מהזיכרון וז…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by ofer_mat,

אני מחפש תוכנה שמעבירה קול דרך הרשת כמו NETMETING רק בלי תמונה השמוש העיקרי של התוכנה הוא לדבר עם חברים (יותר מ2 בו זמנית) בזמן משחקי רשת מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Bone-Breaker,

איך אני מוצא סרברים בתוכנה הזאת? מאיפה אני אמור להביא אותם?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  24. אני צריך לקבל כמה תמונות דרך ה icq של כמה כוסיות אבל ה icq שלי לא מוכן לקבל שום קובץ אז איך אני מסדר את זה מהררררר נ.ב יש לי xp

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  25. Started by Bone-Breaker,

הורדתי מירק עכשיו ואני לא יודע איך להשתמש עם התוכנה הזאת גם להורדת דברים ולא רק לצ'אט אז אם מישהו יכול להדריך אותי מה לעשות אז שיכתוב בבקשה

• 3 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים