תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש שם של תוכנה או שמישהו יכול להביא לי תוכנה שלוקחים דיסק די וי די ובמחשב בעזרת התוכנה הופכים אותו לפורמט אחר כמו mpg או avi או vcd שהסרט ישאר במחשב ושאחר כך אני אוכל לצרוב אותו באותו פורמט.... תודה... ;D
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
איך אני מגדיר באיזה מקום על התוכנה לחפש את התרגוםים של הסרטים עלמנת שיפתחו לבד?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי avi\divx למטרה אחת: יש לי קובץ של סדרת טלויזיה ואני צריך "לחתוך מזה" רק את הפתיח של הסידרה,רק את ההתחלה,אני רוצה קובץ נפרד שיהיה רק ההתחלה של הסידרה,יש למישהו מושג עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה??? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מדובר בקבצי אקסל שלא עולים בפתיחה ישירה של הקובץ. כאשר מבצעים פתח, היישום (אקסל) עולה אבל הקובץ לא. לעומת זאת, אם פותחים את הקובץ דרך היישום הוא עולה כראוי. בנסיונות השונים לעלות על מהות הבעיה עלתה הודעת תקלה (שנעלמה מיד) על כך שהיישום לא מזהה את הכתובת לקובץ. מדובר באופיס XP וחלונות XP העסק עבד כראוי עד להופעת התקלה. נסיונות שחזור או התקנה מחדש של היישום לא הסירו את הבעיה. מדובר בכל קובץ אקסל , מכל ספריה שהיא. יתכן ומדובר בשינוי כלשהו ברגיסטרי אבל השאלה היכן (אם זאת אכן הבעיה) כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מעוניין לתרגם mpeg 2 avi האם מישהו יודע על תכנה טובה ומקום הורדה עבורה?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מצפה לפיתרון כי כבר נשבר לי הצורה מלנסות להפעיל את האיינשטיין הזה מההארדיסק הבעיה היא שכאשר נכנסים לתפריט ניהול קבצים כדי לשמור או לטעון קובץ אז התוכנה קורסת לדוס (או לווינדוס) עם divide overflow error אם אני מריץ מדיסקט זה נכנס לתפריט בלי בעיה ניסיתי גרסאות של מערכות הפעלה כולל dos 6.22 הגדרות זכרון ..path ואפילו מעבר מfat32 לfat16 עוד דבר שכחתי להזכיר זה שמההארדיסק הישן (500mb) זה רץ יופי לא מבין מה הקטע אם משהו מכיר טריק לגרום לזה לרוץ אז בבקשה תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
-
-
לאחר סריקה בעזרת NORTON גיליתי שיש לי סוס טרויאני במחשב שבא מתוכנה שנקראת SHOW BEHIND האנטי וירוס לא מצליח למחוק את הקובץ וגם אני לא יכול למחוק אותו ידנית --- יש למישהו רעיונות\ניסיון???? תודה ???
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים שלשלושתם קרתה את אותה התקלה בפרק זמן קצר ולכן אני חושב שמדובר בוירוס. כל שמות הקבצים והתיקיות בעיברית השתנו לסימני קריאה ושאלה הפגיעה הייתה רק בשמות הקבצים ושום דבר אחר שקשור בעיברית לא נפגע. חוץ מזה לא עוד פגיעה במחשב. מערכת ההפעלהבשלושת המחשבים היא win98. האם התופעה מוקרת לכם ואם מדובר בוירוס כיצד ניתן להיפטר ממנו. (ניסיתי את nav2003 אבלהוא לא מצא שום וירוס.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תכנה לתרגום של קבצי mpeg לקבצי avi מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה ומאיפה להוריד אותה?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב בעברית אבל זה לא עובד טוב, הסדר של המילים מתחרבש. מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמקליטה לקובץ avi או mpg את כל הדברים שנעשים במחשב אם למשל אני משחק FIFA2003 אז שתקליט את המשחק ואת תפריטי הכניסה למשחק, את כל מה שמראים במסך מרגע ההפעלה של התוכנה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש תכנה חינמים שמאפשרת עריכת שירים וחיבור של שירים או הפרדה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
משהו יכול לעזור ? איו עברית בNERO - לא בחלון ה Browser ולא בחלון הצריבה. ואם אני בכל זאת צורב - הקבצים לא מזוהים א"כ. WinXP Pro, SP1, Nero 5.5.10.28 Hebrew the primary language.
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה חוקי בכלל , אני לא יודע אם יש תוכנה כזו אבל אם התשובות לשני השאלות הן כן אז אני צריך תוכנה שתוכל להמיר MPEG (MPEG4 LAYER3 ליתר דיוק) לפורמטים באיכות יותר גבוהה (VCD , לא ?) כמו DVD . בתודה מראש .
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ftp://ftp.us.nero.com/Nero551035.exe ftp://ftp.us.nero.com/NVE1046e.exe
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
איזו תוכנה מאפשרת להמיר קובץ AVI (מקודד div3) בפורמט אאודיו AC3 לפורמט MPG (כלשהו) ללא איבוד הסאונד. מספר נסיונות לא עלו יפה: ניסיתי עם WinMPG Video Convert ועם NERO. המרת הוידאו הייתה ללא בעיות אבל יצא ללא קול.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
נגיד ויש לי משחק על 3 דיסקים. עכשיו אני רוצה להפוך כול דיסק לקובץ ISO או BIN מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי עכבר עם כפתורי BACK ו FORWARD ובנטסקייפ הם לא עובדים יש אפשרות לסדר את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
משהו יודע אם התוכנה חופשית או שהיא נדפקה לי והיא רוצה רק ממני הרשמה?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי אופיס XP ואני התקנתי אותו. יש דרך להפוך אותו לעברית? כי הכל באנגלית ואני רוצה עברית. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתציג לי כמה זיכרון כל תוכנה תופסת לי, מישהו מכיר ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לאחר ההתקנה הSUBSCRIPTION SERVICE לא מראה תאריכים.... אני לא יכול לקבל עידכונים לגביי וירוסים. בהתקנה קודמת לפני יום זה לא קרה, וניתנה לי שנה ארכה ב SUBSCRIPTION SERVICE. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-