עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, ניסיתי לקבוע את גודל וצבע הפונט בעת העברה לנמענים אחרים ללא הצלחה,מה גם שהוא מתחיל לי בשמאל, זה כן עובד בעת השבה וכתיבת מייל חדש אבל לא בעת העברה,Word מסומן כעורך דואר.. אשמח להצעות

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by Kukishin,

אם אני מוסיף טראק של מוסיקת רקע על גבי הוידאו שקיים ואני רוצה שהטראק הזה יחזור בלופ כי הוא יותר קצר מהווידאו מה אני עושה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. התקנתי את התוכנה ProShow Gold (קישור לתוכנה : http://www.photodex.com/) . זאת תוכנה ליצירת VCD מתמונות + מצגת תמונות(בקובץ EXE) למחשב על אותו דיסק. התוכנה מצוינת אבל הבעיה שהיא לא תומכת בעברית. א. האם יש אפשרות עם פונט מסוים או בדרך אחרת להוסיף תמיכה לעברית. ב. האם מישהו מכיר תוכנה דומה עם תמיכה בעברית. (חשוב שהתוכנה תיצור VCD מתמונות + מצגת תמונות למחשב על אותו דיסק. תוכנות שיוצרות כל דבר בנפרד אני מכיר) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  4. Started by a-gold,

כל פעם שאני מנסה להפעיל סרטון בטינטרנט ולא משנה באיזה אתר אני רואה את הוידאו במטושטש בצבעים של ירוק וסגול וכחול אם את ם יודעים למה אני מתכוון. איך אני מסתר את זה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  5. החלון הזה תמיד עולה לי כשאני פותח את האקספלורר והדפדפן נסגר לי מה עושים עם זה אה ?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלום לכולם כל פעם שאני פותח ספרייה ובה קבצי divx דרך המדיה סנטר המערכת מנסה ליצור thumbnails ומייד קורסת --ניסיתי להתקין את כל המקודדים האפשריים -האם מישהו הצליח למצוא פתרון לבעיה ?? תודה עמית

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  7. המחשב עושה רסטרים כל הזמן למישהוא יש מושג איפה יושב קובץ ההתקנה של הפאצ בויסטה 32 ביט? ניסיתי תיקון קבצים+startup repair מהבוט-לא עזר כמו כן באותו מחשב מותקן גם xp שעובד בצורה תקינה ללא בעיות duall boot כך שיש לי גישה למחיצה של הויסטה(ברשותי גם erd,minipe תודה נ.ב-שחזור מערכת אינו פעיל

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  8. האם יש תוכנה לאיתור מנויים של אורנג על המפה(מיקום פיזי)?

• 24 תגובות
    • 6.2k צפיות
  9. Started by hopa,

יש לי דיסק התקנה צריך להכניס PRODUCT KEY ב5 חלונות עם 5 תווים בכל אחד. באחד הקבצים יש לי את ה PRODUCT KEY ProductCode={90260409-6002-11D3-8CFE-0150048383C9}איך לרשום את הקוד כדי שאוכל להתקין? בססמא הנ"ל יש 32 אותיות\מספרים אני יודע שהתוכנה הותקנה מהCD הזה בעבר... ; Microsoft Office SETUP.EXE settings file. [MSI] ; The MSI section gives the name of the MSI file to install. This file must be in ; the same folder as Setup.exe, and both must be in the root of the installation ; tree. MSI=OWC10.MSI [Product] ProductCode={90260409-6002-12D3-8CFE-0150048383C9} ProductName=Microsoft Office XP Web Components ProductVersion=11.0.5614.0 Recache=1 [MST] ; The MST section gives the…

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  10. בשעה טובה פירמטתי את המחשב שלי וכעת יש עליו חלונות, דרייברים ותוכנות בסיסיות ביותר. אני מעוניין ליצור גיבוי של המצב הקיים, כך שבבוא היום אוכל לשחזר את הגיבוי ולקבל את המצב הנוכחי. אני בחרתי לבצע את פעולת הגיבוי עם הכלים של win xp, אולם אני לא יודע באילו מין האפשרויות של הגיבוי עלי לבחור. יש לי במחשב HD בודד של 80GB ובו שתי מחיצות: C- עלייה מותקן XP. D - ריקה מתוכן. אני מעוניין לשמור את הגיבוי על מחיצה D. שאלה נוספת היא האם בעת שחזור הגיבוי אזי כל כונן C ימחק ועליו ישוחזר הגיבוי או שהתוכן שיצטבר של C עם הזמן יוותר לאחר השחזור? (מקווה שהסברתי את עצמי כראוי : אשמח לקבל תשובה מהירה יגאל

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  11. יש לי קובץ שנשמע ממש חלש גם כשאני מנגן אותו על העוצמה המקסימלית של המחשב והמגבר. יש מה לעשות? (* אני לא יודע אם זה צריך להישאל בפורום תוכנה או שאולי יש פתרון בתוך ווינדווס)

• 7 תגובות
    • 19.4k צפיות
  12. Started by ari,

האם התוכנות האלו אכן עוזרות יש לכם אולי המלצה על תוכנה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by maverick,

ניסיתי להפעיל את התוכנה. היא נפתחת אך כאשר אני לוחץ על לחצן browse הוא פשוט נתקע. קרה למישהו? יש פיתרון? ניסיתי להוריד עוד הפעם את התוכנה אך הבעיה חוזרת.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by KL-xXx,

שלום לכולם אני נתקלתי בבעיה של התקנת SYSTEM MECHANIC PRO 7. כשהתקנתי אותו, אז רציתי לבדוק אם הקוד מהגרסה 6 יעבוד. לצערי הוא לא עבד, וגם התוכנה לא עובדת. כשאני מנסה להתקין אותה, אז כבר על ההתחלה מופיע לי שהקוד הוא לא נכון ויש לי אפשרות או להכניס חדש (התקף) או לצאת מההתקנה. וזה לא נותן לי אפילו להתקין אותה כגרסה זמנית. אחרי שפרמטתי את ה-C והתקנתי מחדש את ה-WIN XP PRO זה לא עזר. כלומר ברגע שאני נכנס לקובץ התקנה ומנסה להתקין את התוכנה, שוב מופיע לי את אותה ההודעה. איך אני יכול למצוא איפה נמצא הREGESTRY שלה או מה שזה לא יהיה, בשביל להסיר ולהתקין את התוכנה לפחות כגרסה זמנית?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  15. Started by oded6188,

כנסו ללינק הבא: http://video.nana.co.il/ משום מה אני לא מצליח להריץ כאן שום סרט ווידאו. הבעיה הזאת הייתה קיימת אצלי כבר הרבה זמן והייתי בטוח שאחרי פורמט היא תסתדר. לפני כמה ימים עשיתי פורמט, והבעיה עדיין קיימת אצלי זה נראה ככה: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=DAF44D4F7352892E

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  16. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תודה לאנשים. התוכנה ממש מוזרה, לפעמים היא מורידה לי על 70 ק'ב, ואז לאט לאט היא יורדת וחוזרת. בקיצור למישהו יש מדריך זה יעזור מאוד.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  17. כמן למשל CTRL+ALT+B זה מעביר שיר אחד קדימה .. גם אם אתה נמצא במשחק אחר או בתוכנה אחרת .

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  18. מבחינתי. אם יש תכנת צד שלישי ששולטת בהגדרות האלה יהיה נחמד. תודה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  19. מדובר בתוכנה יציבה, אפילו יציבה מאוד. אבל משו מטריד אותי... ברגע שאני מנסה לסגור אותה, היא קורסת. לא תמיד, אבל קרה לי כבר לא מעט פעמים, זה לא פוגע בתפקוד שלה. היא יכולה לרוץ ימים ולילות ללא שום בעיה, אבל ברגע שאני סוגר אותה לצמיתות, קופץ לו מסך חביב של פעולה לא חוקית, רק בסגנון קצת יותר מעודן. למישו זה עוד קורה?... הבטא, לעומת זאת, היתה קורסת מדי פעם. מסנג'ר 6 היתה יחסית יציבה.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by SeRial_KiLLeR,

הבנתי שמלבד הפעלת ה-AA דרך משחק מסויים יש גם אפשרות לעשות זאת לכרטיס מסך בכלליות. חיפשתי בלכ מקום ואני לא ממש מוצא את זה, מישהו יכול לאמר אולי איך עושים את זה? תודה רבה ;D

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by nimrods,

שלום לכולם..! יש לי את התוכנה הזאת שיכולה לפתוח כמה חשבונות אייסיקיו ביחד ויש לי בעייה איתה או אם האייסיקיו נגיד שאני פותח 2 חשבונות ביחד אז אחרי כמה זמן מופיע לי החלון של "אל תשלח" ואחרי שאני לוחץ על אל תשלח מופיע לי הודעה ואחרי שניה נסגר לי חשבון אייסיקיו אחד מה אני צריך לעשות תודה לעוזרים..!

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  22. ממש מעצבן אותי שהוא כל פעם מתנתק לי מהשרת ואני צריך להתחבר מחדש.. כן, זה ללחוץ 2 כפתורים, אבל כל 2 דקות לעשות את זה זה ממש מעצבן.. סימתי לו בהגדרות שלא יתנתק, אבל הוא ממשיך להתנתק.. איך מפסיקים את ההתנתקויות האלו? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  23. Started by maxwell10,

חיברתי מדפסת XEROX WC PE120 לראוטר TP-Link WR941ND כיצד עלי לעדכן את המדפסת בראוטר על מנת שאוכל להדפיס?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כלומר שימשיך לעבוד ביחס לשאר האתרים, אבל שלא תקפוץ לי הודעה באתר שאני מסמן כאתר אמין.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.