עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by jackok111,

שלום, אני מנסה לשרשר טקסט בתיבת טקסט, לדוגמא: myTextBox.text +=myString אני מקבל את ההערה הנ"ל: Warning: 3551: Appending text to a TextField using += is many times slower than using the TextField.appendText() method. איך אני פותר את הבעיה הנ"ל ? תודה.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  2. שלום לכם, מחפש תוכנה או כלי כלשהו לניטור שרתי Windows 2008. אני מעוניין בכלי שיוכל לתת דיווח רטרו אקטיבי של חודש אחורה - פיקים במערכת, קריסות, צריכת זיכרון או מעבד גבוהה... ואם קיים גם דיווח למייל על חריגה מסויימת.... תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by itaysp,

שלום, ברשותי מחשב נייד שהגיע עם WIN XP HOMR. אין באפשרותי כרגע לשדרג ל XP PRO. אני רוצה להתקין IIS אבל אי אפשר להתקין IIS על XP HOME אלא רק על PRO. ישנם הרבה מדריכים ברשת (אותו מדריך רק בצורות שונות) המסיבירים כיצד להתקין IIS על WIN XP HOME, אבל הם דורשים דיסק התקנה של WIN2000. צריך משם רק 2 קבצים, IIS.DL_ ו IIS.IN_. יש את הקבצים האלה גם בהתקנה של XP PRO אבל זה לא עובד איתם. ניסיתי. שאלתי היא כזו.. אולי למישהו יש את הקבצים הללו או יכול להביא לי אותם? או שהוא מכיר דרך אחרת להתקין את השרת. או בכלל אם מישהו מכיר שרת אחר שמריץ ASP.NET והוא חינמי? בתודה ושבת שלום, איתי

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by y_i_c,

יש לי בבית ADSL ורשת ביתית! הגדרתי מחשב ספיציפי שהוא יהיה הסרבר (יש עליו חלונות 2000 פרו). מישהו יודע איך אני יכול לעשות את הסרבר שרת פרוקסי??? בתודה.....

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by HaimTS,

שלום, הכנסתי בהגדרות של kazaa את השרת פרוקסי של נטויזיין. לאקספלורר הוא עובד אבל קאזה לא מצליחה להתחבר, יש שרת מיוחד לkazaa? תודה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  6. יש לי חשבון דואר POP והבעיה היא שאם אני מוריד את זה על מחשב אחד אני לא יכול ליקרוא את זה על השני, עכשיו יש לי שרת ואני רוצה להפוך אותו לשרת דואר שיקבל את כל הדואר ואז אני יוכל ליקרוא את כל הדואר משני המחשבים. אני מבין שEXCHANGE SERVER של MICROSOFT עושה את זה אבל אני לא יודע להגדיר את זה חוץ מזה אם אתם לא ממליצים על הEXCHANGE SERVER אז באיזה תוכנה להשיתמש. בתודה דניאל נורמן עריכה: לא שמתי לב שאני על פורום תוכנה תודה שהעברתם וסליחה על הטריחה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by yigael_o,

היי, אני מחפש שרת חינמי שיריץ מערכת הפעלה וירטואלית שהיא 64 ביט. האם יש משהו כזה? כל מה שאני מצאתי מוכן לארח רק 32 ביט. אם מישהו מכיר משהו אשמח לקישור כמובן.

8. Started by Goat17,

שלום לכולם! הבוס שלי בעבודה רוצה למנוע מהפקידות לגלוש באינטרנט חוץ מלמספר אתרים שקשורים בעבודה.. ממה שאני זוכר מלימודי הMCITP שלי ניתן לעשות את זה באמצעות שרת פרוקסי שישב בין המחשבים של הפקידות לראוטר - רק שאני לא בדיוק זוכר איך.. יש לנו שרת WINDOWS SBS 2003 בעבודה אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש אודה לו.. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  9. Started by IG,

הי. אזהרה: השאלה הבאה היא נובית במיוחד! למה אני לא רואה שרתים מארה"ב או בריטניה? כשאני מריץ חיפוש של משהו בד"כ מופיעות לי תשובות באיטלקית\ צרפתית\ גרמנית וכל מיני שפות סקנדינביות...

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  10. Started by domuzy,

אני כבר שנים עובד עם האימיול ומאוד מודע ומשתדל שאהיה מחובר לשרת עם הכי הרבה משתמשים באותו הרגע (עד כמה שהוא נותן לי). הבעיה היא שלאחרונה התחילו להיות לי בעיות בחיבורים לשרתים גבוהים, ואני נאלץ להתפשר לפעמים על שרתים עם מעט יחסית משתמשים. אה-מה-מה, יצא לי לא מעט פעמים לראות שלמרות שהוא מחובר לשרת עם כמה קילו משתמשים בלבד (הרבה פחות מ-100, למשל) , הוא עדיין מסוגל להוריד במהירות של למעלה מ350 למשך זמן ממושך. השאלה היא - האם כמות המשתמשים לשרת משנה לאורך כל הזמן, או בעיקר בחיפוש, שאני מעדיף כמה שיותר מקורות אפשריים?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by noamrubin1,

אני מחובר לאימיול שעות רבות ביום. רציתי לדעת אם מישהו יודע על שרת אימיול איכותי, מניסיון אישי. פשוט השרת שלי מוצא מלא שטויות שאני עושה חיפוש באימיול, וגם ההורדות כמעט ללא USERS. אם מישהו מכיר שרת טוב אשמח לדעת את ה-IP של השרת. תודה, נועם.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by ofir38,

יש ברשותי אימיול גירסא 7.1 איזה שרתים טובים יש שההורדות יירדו לי במהירות? והאם יש דרך כלשהי להגביר את מהירות ההורדה באימיול?

13. Started by payback,

אוקיי, אז יצאה הגירסא החדשה, אז החלטתי לנסות לשאלתי: איך מאפשרים שדרך החיפוש (שהגדרתי אותו ב-Deskbar) יפתחו לי חלונות האינטרנט דרך דפדפן ה-FF? תודה למשיבים.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היי, תישמעו יש לי שתי חשבנות בGMAIL אחד הוא ב POP3 אבל אני רוצה כשאני יכנס לOutLook זה יקבל דואר גם מהחשבון הראשון וגם מה שיש לי עכשיו. בתודה Si-Nom.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  15. שלום כולם מכירים את התוכנה בבילון, גם בגלל שהיא שימושית מאד, וגם בגלל שהיא ישראלית. מצער להגיד, אבל בבילון נהייתה יקרה בצורה הזויה, ולא רק זה, מגיעה עם toolbar-ים ושאר זבל. מצער, אבל צריך להמשיך הלאה. בבילון היא לא מה שהיא הייתה פעם. על כן, התעוררו להן שתי מתחרות, שקיימות כבר כמה וכמה זמן, ונותנות את התוכנה שלהן בחינם למשתמשים פרטיים. מי שצריך, אז: הראשונה: Lingoes http://www.lingoes.net/ והשנייה: GoldenDict http://goldendict.org/ יתרון מיוחד שיש ל-GoldenDict, היא שהיא מסוגלת לקרוא כל מיני סוגי קבצים של מילונים, בינהם גם הסיומת BGL. של בבילון. ז"א שאם יש לכם בבילון ישן, תוכלו לייבא את המילון שלו לתוך GoldenDict, וכך להנות מאותו מילון, רק בתוכנה חינמ…

• 21 תגובות
    • 9.5k צפיות
  16. Started by assaf181,

שלום, יש לי שתי בעיות מוזרות ב-FF: 1. משום מה ה-TMP גורם לשורת הכתובות לא לעבוד, כלוחצים אנטר פשוט לא קורה כלום. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את ה-TMP וזה לא עוזר, ולא מצאתי שום דבר בהגדרות שהשתנה ממה שהיה קודם ועלול לגרום לכזה דבר. 2. בעיה שהתחילה לפני יומיים - כל פעם שאני נכנס לסרטון ביוטיוב הדפדפן נתקע. יש לציין שזה קורה גם כשאני פותח את ה-FF בסייפמוד. עד לפני יומיים היוטיוב עבד כרגיל, ולא זכור לי ששיניתי משהו (זה קרה לפני שעידכנתי ל-9.0.1 וזה עדיין קורה אחרי העדכון). רעיונות? תודה

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by jackofalltrades,

באתר http://www.rocketjump.com/videos הסרטונים עובדים בצורה חלקה - רק במסך מלא, אם אני מנסה לנגן את הסרטון בחלון המקורי שלו, זה עובד לאט (אפילו בהגדרת איכות הכי נמוכה). רק באתר הזה זה קורה לי, ביוטיוב, Dailymotion, יורוספורט וכל אתר אחר בעצם עם סרטונים עובד בצורה חלקה. בשועל ובאקספלורר זה עובד חלק. יש דרך לשפר את זה? באתר http://warsongclan.enjin.com/forum (צריך להרשם כדי להכנס לפורום) הגלילה איטית מאוד, לוקח יותר משניה לגלול בכל פעם וזה ממש לא רציף, כמובן שלא קורה בשועל או באקספלורר. ניסיתי לשנות כמה הגדרות ב about://flags אבל שום דבר לא עזר: * Override software rendering list * GPU composition on all pages * Threaded composition - enabled, disabled * Disable acce…

18. Started by i-kramba,

1. אחרי מחיקת תיקייה שנקראת :Dc54 עם התוכנה unlocker כל פעם שאני מנסה למחוק קבצים מסל המחזור אני מקבל את השגיאה בתמונה . Uploaded with ImageShack.us 2.אחרי שימוש ב-combofix יש לי צללית ירוקה מתחת לאייקונים .כבר ניסיתי ללכת לביצועים במאפייני המערכת ולהוריד את הוי וזה לא עזר . Uploaded with ImageShack.us

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. 1. כשאני בא להפעיל קובץ סאונד לפעמים מוצא לי ERROR שאומר שSOUND DEVICE IS NOT INSTALLED, למרות שכמה שעות לפני זה הפעלתי קובץ סאונד וזה פעל בלי בעיה, אני מפעיל את המחשב מחדש וזה מסתדר. 2. בעת הפעלת המחשב מופיעה הודעת ERROR מוזרה ( מצורפת תמונה), מדי פעם לאחר שאני חוזר ממצב המתנה מופיע לי ERROR מוזר JUSCHED.EXE( מצורפת תמונה) 3. צירפתי תמונה של הTASK MANAGER, מישהו יכול להגיד לי אם מותקן במחשב SPYWARE, והאם יש דברים שאפשר לסגור תמידית ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by dominic16,

שלום אני משתמש ב FF 3.6 ויש לי שתי בעיות איתו 1.התקנתי FOXYTUNES ועלתי אותו לסרגל הניוט ואני לא מצליח להוריד אותו למטה 2.כשאני מנסה להכינס לפורום של גימר FF לא מפסיק לרענן את הדף ונישאר דף לבן זה גם קרה לי ב 3.5 וניסיתי לעשות את זה ב SAFE MODE של FF לא עזר

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by EdenC,

שלום,לי לי 2 בעיות עם המחשב. 1)כשאני מדליק את המחשב,בזמן שהוא עולה,נפתח "המחשב שלי",איך מבטלים את זה,חיפשתי בmsconfig ולא מצאתי כלום. 2)יש לי מין וירוס כזה שמשגע אותי להתקין איזה תוכנה,ופתח לי פופאפים כל שניה. איך אני מעיף אותו? תודה מראש, עדן

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by MickMick,

שלום, כבר שעתיים שאני מנסה להתחבר לאיי סיי קקה הזה וזה נשאר על ה"מנסה להתחבר". ניסיתי להתקין מחדש את האיי סיי קקה וזה לא עובד. שאלה שניה: לאותה בעייה רציתי לראות אם אני מצליח להתחבר ב ICQ2Go וזה ביקש ממני משהו וירטואל ושניסיתי להוריד את זה זה רשם לי: "We're sorry. The page you are viewing requires that you have a more recent version of the Microsoft Virtual Machine on your system. To obtain an updated version of the Microsoft Virtual Machine, please go to Windows Update. " אני אשמח לקבל עזרה על שתי הבעיות. תודה.

• 14 תגובות
    • 910 צפיות
  23. שלום רב, יש לי שתי בעיות בתוכנות שונות שלא קשורות זה לזה. הבעיה הראשונה היא בנורטון 2005: התקנתי נורטון 2005 עשיתי את כל הרישומים שצריך, כמובן לא קניתי את התוכנה, אבל בכל אופן אני עשיתי עדכונים והכל, ופתאום יום אחד זה הפסיק להגיב, הנורטון פשוט עבד אבל לא הגיב, כלומר לא הצלחתי לעשות סריקות למחשב, ולא עדכונים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה?, הסרתי את הנורטון "מהוספה\הסרה" וזה לא עזר, חשבתי אולי להסיר אותו גם מהריג'סטרי, אבל אני לא יודע, מישהו יכול להפנות אותי בריג'סטרי היכן עושים זאת, זה יעזור להסיר אותו משהם וגם שוב "מהוספה\הסרה", ואז להתקין אותו מחדש במחשב? יש דרך אחרת לפתור את זה? בעיה שניה היא מדייה פלייר 10: לפני שלושה ימים התקנתי אצל חבר שלי את המחשב מחדש, כלומר פיר…

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by x-amin,

טוב אז ככה.. בהתחלה שרק קיבלתי תמחשב לפני איזה שבועיים הייתי עם כרטיס מסך מובנה על הלוח אם.. ואז חיברתי את הג'יפורס 7600GT ומאז יש את ההודעה הזאת כל פעם שעולה על המחשב.. בקשר לימנית זה מאז שביטלתי תפיירוול של הווינדוס.. האם ההודעה על הכרטיס מסך מציינת שגיאה? ואיך אני מבטל את שתיהן כל פעם שהמחשב עולה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by lordgod,

דברים די בסיסיים.. מדריך ל cloth: http://www.fileflyer.com/view/wLnHNBL מדריך ל rigging/armatures : http://www.fileflyer.com/view/AdtirA3

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים