תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
פה ניסיתי ליצור את התמונה המקורית כמה שיותר טוב, כי אני פשוט אוהב את הציור הזה, של האומן המפורסם אלקס רוס. והמקורית (השתמשתי בגרסה קטנה יותר לצערי): http://www.alexrossart.com/gallery/characters/batman/img/harleyqLG.jpg פה עבדתי יותר בחופשיות, עם הרבה עריכה בפוטושופ. והמקורית: http://img344.imageshack.us/img344/6319/v2474242pm.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני עכברים שמחוברים למחשב, האם יש תוכנה שמפצלת את הסמן לשנים ככה שתהיה שליטה נפרדת בכל עכבר...? מערכת הפעלה WinXP PRO.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שני רינדורים במטרה ליצור חומר של חרסינה, בתמונה הראשונה וזכוכית בשניה (מטרת שניהם היא *לנסות* ליצור ריאליזם מושלם)
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איך מבטלים את הרקע השחור לכתוביות ? איל מבטלים את הקראת המספרים בכתוביות ? (כשיש מספרים בכתובית יש קול שמקריא אותם באנגלית ) תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
בתמונה רואים את שתי הבעיות לגבי הcpu בדקתי ולא מצאתי קובץ שפועל שאחרי לcpu הגבוה.. נסיתי ריסטרטים שיחזורי מערכת.. לא עזר והאנטי וירוס אין לי מושג :\ הקטע עם הcpu מאתמול ממש גבוה בין 60-100 והמחשב עמוס בגלל זה שזה לא יאמן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מלא דיסקים ששיר ממשיך שיר, ובווינאמפ הוא מוסיף שנייה שקט בין שיר לשיר איך אני מבטל את זה? משנה את זה ל-0 ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ברשותי דרייבר לכרטיס הרשת מסוג SiS 900 PCI Fast Ethernet Adapter. עקב תווך גרוע ו-Collisions רבים, שימוש ב-Ethernet (המגביל תעבורה ל-10MB) מאפשר מהירות גלישה מהירה יותר מ-Fast Ethernet (המגביל ל-100MB) במחשב שלי. הצלחתי לקנפג את ה-Ubuntu Boot שלי לפעול ב-Ethernet, אך אני לא יודע איך אוכל לעשות זאת גם ב-Windows. איך לשנמך ל-Ethernet driver? פשוט להתקין דרייבר אחר (ישן מאוד) של אותה חברה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
טוב תמיד רציתי לדעת מה הדרישות לפקולטות הנ"ל. אני לומד כרגע לפסיכומטרי (אם בכלל זה קשור לזה) וסתם עיניין אותי.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שנשאר לי עוד 100 KB לסיום קובץ באמיול הוא שוב אומר שנשאר 3 מגה וככה חוזר על עצמו כאילו הוא לא נותן לסיים את ההורדה של הסרט למה זה?
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתציג לי שעון חצוני שלא ישאב לי את המערכת!
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו במקרה מכיר תוכנה - שבעיקרון היא שעון מעורר?? משהו שאפשר לשים מוזיקה שאני בוחר ולכוון אותה לשעה מסויימת?? תודה
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנת שעון מעורר למחשב כדי שאני יכוון את השעון במחשב כדי להתעורר.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב לחברי HWzone! אחרי היעדרות ממושכת רציתי לבצע גיחה קטנה, בתקווה שזו תהיה אחת מני רבות בהן אני אציג כמה דברים קטנים שאני עושה פה ושם. אז הפעם החלטתי להשתעשע עם רעיון מוזר קצת לקונספט של דמות פנטסטית משהו - Rune Golem. הציור עצמו (גרסה לא גמורה, אבל כנראה סופית): מימדי הציור המקוריים - 4134X4134 פיקסלים, רזולוציה של 150 PPI. (הרעיון הוא שמתישהו אני אשקיע יותר בציור הזה והוא יודפס לתמונה של 70X70 ס"מ). נעשה בפוטושופ + ה Wacom Graphire4 הנאמן שלי (כפרעליו..) קצת על שלבי ה WIP: סקיצה ראשונית ביותר. התכנון ההתחלתי היה שהברנש החביב הזה יהיה כבול בשלשלאות: גיבוש רעיוני של המראה הכללי של הדמות והרקע מיקום התחלתי של תאורה וצבעים בהתאם: (ה"טקסטורה" לקיר היא סתם …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לחבר שלי פאלפון נוקיה ויש לו שפות בפאלפון ספרדית צרפתית אנגלית ועוד... ואין לו עברית...אז הוא שם אנגלית כמובן... עכשיו השאלה שלי זה אם יש איזו תוכנה קוד משהו שאני יכול להשים את השפה העברית בפאלפון???? בבקשה תעזור זה דחוףףףףףףףףףףףףף כל המגיב תודהההה רבהההההה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני משתמשב 6 תוכנות SYSTEM WORKS SPYBOT SOPACE ODYSSEY REGISTERY MECHANIC SYSTEM MECHANIC JV16 POWER TOOLS ואני מקפיד לשמור על המחשב שלי נקי ... מה שאני בטוח גם שלא כל הקבצים הלא נחוצים יוצאים .... תגידו מה שאתםפ חושבים הכי טובים ... שמות + מה הם עושים . בבקשה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
2 הסגנונות הסגנונות הפופולריים של המאה הזאת: לקשקש על המונה ליסה. ולעשות מכל דבר פרסומת לIPOD ;D
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי נתבקשנו למצוא פלינדרום בשפת c. כאשר נצטרך לקלוט מהמתמש שנימספרים באופן הבא: s יהיה המספר שהמתמש יכניס (טיפוס מסוג int) שלא ידוע לנו אורכו. בנוסף לכך יוכנס מספר k שיקבע את אורך הפלינדרום הראשון במספר s. לדוגמא: אם יוכנס מהמתמש המספר s= 13455431 ויוכנס k=2 אז הפלינדרום יהיה 55. עבור k=3 הפלינדרום יהיה: לא קיים עבור k=1 הפלינדרום יהיה 1. עבור k=4 הפלינדרום יהיה 4554. אשמח לעזרה יושב על זה שעותתתת ולא יודע איך להתחיל אפילוו
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להוריד את התוכנה האם אפשר לקבל לינק לגרסה הכי אמינה ועדכנית ....
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
היי חברים אולי מישהו יכול לעזור לי שברתי ראש על זה יותר מדיי , אני מנסה לשנות שפה של ה OUTLOOK שלי וגם של שלל האפליקציות של האופיס אך עדיין זה נשמר לי על עברית למרות שככל הגדרות בהגדרות השפה תקינות לחלוטין . מדובר על אופיס 2016 ניסיתי גם כמובן להתקינו מחדש ועדיין לא עזר . מדובר על מחשב בעבודה. תודה , והמשך יום נעים :)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
הנה לינק מעניין שמכיל כמה דברים שלא ראיתי גם מקודם, והעיקר, יש תמונות בשבילכם, אז מספיק לשאול איך למה וכמה... לא ניסיתי עדיין: http://s90782290.onlinehome.us/?page_id=117 אשמח אם תכתבו אם ניסתם והאם זה שיפר משהו..
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
http://www.updatexp.com/sherlock-codec-detective.html תהנו
-
אהלן. חשבתי לעצמי. איך אין עוד איזה אתר שמאגר בתוכו את כל התוכנות המעצבנות ביותר שהאנושות ידעה, כדי להתריע בפנינו על אותן התוכנות לפני שאנחנו באים להתקין אותן? או לחלופין, איך זה שאין תוכנה שמאגרת בתוכה את הרשימה ופשוט מבטלת את האופציות המעצבנות ברגע שהיא מזהה תוכנה מעצבנת? וכשאני מדבר על תוכנות מעצבנות: Kaspersky internet securety 2013. אני רואה סרט, ובום - 13 ימים המשתמש שלך נגמר. סוגר. ממשיך לראות בסרט. עוברת רבע שעה - שוב פעם popup מעצבן שחוזר על אותו המסר. למי אכפת שהמשתמש שלי נגמר בעוד שליש מהחודש?! Samsung magician. תוכנה מעצבנת שכל חצי שעה מציגה לי שיש עדכון גרסה. ולא, אני לא מדבר על חלון הקטן הזה (baloon) שמופיע למספר שניות ליד השעון. אני מדבר על הודעות popu…
-
- 124 תגובות
- 10.8k צפיות
-