עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by udi,

האם משהוא יודע איך אפשר שהתוכנה הזאת תבדוק לבד האם יש לי EMAIL ואם כן תודיע לי ולא שאני כל הזמן אבדוק

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  2. Started by FastJack,

כפי שנאמר בכותרת...

• 39 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. Started by Eli_1982,

המחשב במקום העבודה שלי חסום להתקנת תוכנות וישנה גם חסימה על אתרים מסויימים. הדפדפן שמותקן במחשב הוא אינטרנט אקספלורר 6. מכיוון שלא ניתן להתקין במחשב תוכנות, ואני רוצה דפדפן מתקדם יותר, הורדתי את Firefox Portable Edition (גירסה 3.04). לאחר ה"התקנה" FF עולה אבל לא ניתן לגלוש באתרים, כאילו החיבור לאינטרנט מנותק. מה יכולה להיות הבעיה? והאם ניתן לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  4. Started by eladbu,

שאלה קלה בווינראר עיברית אני מנסה לדחוס קובץ ורציתי לדעת איזה פרמטרים עלי לסמן בכדי לקבל את הדחיסה הכי טובה בכדי לקבל קובץ כמה שיותר קטן?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  5. Started by amiros20,

אהלן חברה יש לי דיסק עם תוכנה שלא דורשת התקנה, אבל אני מעוניין להעביר את הקבצים למחשב מבלי להשתמש בדיסק אשמח אם מישהו מכיר תוכנה כל שהיא.. כי כל שאר התוכנות יודעות להעיר רק קבצי מוזיקה וסרטים

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. אני מחפש תוכנה לעריכת אודיו אבל אני צריך שתהיה מסוגלת להפריד כל כלי בשיר נגיד יש לי שיר עם גיטרה תופים חצוצרה והקול של הזמר אז אני רוצה לבודד רק את החצוצרה(לשם דוגמה) מישהו יודע איך עשים את זה? תודה מראש על העזרה טל

• 18 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by slip,

אחרי שהתקנתי וינדוס מחדש אני לא מצליח לחבר את הMP3 וגם את המצלמות למחשב,הוא פשוט לא קורא אותם וכשאני מחבר הוא כותב לי התקן USB לא זוהה. כשאני מנסה להתקין את הUSB DRIVER שבא עם הדיסק של לוח האם הוא כותב לי - THE LATEST SIS USB 2.0 DRIVER INCLUDED IN SERVICE PACK 1 HAS ALREADY BEEN INSTALLED ON YOUR SYSTEM... .חיפשתי באינטרנט את הDRIVER המעודכן אליו וגם בדקתי והוא עושה לי שגיאה דומה. יש לי וינדוס XP SP2 וחשבתי שנדפקה לי ההתקנה אז התקנתי את SP2 עוד פעם ואותו סיפור-ועוד שאלה האם כל מה שיש ב SERVICE PACK1 יש גם בSERVICE PACK 2 או שצריך להתקין אותה גם

• 6 תגובות
    • 7.7k צפיות
  8. Started by marvje,

אודה לכם אם תמליצו לי על תוכנת OCR יעילה לאותיות בעברית.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  9. יש לי ויסטה 64. יש איזו תוכנה שמגבילה רוחב פס כמו NETLIMITER אבל בחינם. אם מישהו יכול להסביר לי איך אני אמור להפעיל את NETLIMITER ב VISTA 64 בפרטי אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  10. Started by LORIANTA,

... [attachment deleted by admin]

11. Started by sagioto,

היי, השתמשתי בתוכנה TVersity ועכשיו הסרתי אותה, אני מנסה להשתמש שוב בשיתוף של WMP אבל הוא לא עובד ועל פהם שאני מפעיל מחדש את התוכנה הוא מציג לי את העובדה שהשיתוף לא עובד ומפנה אותי להגדרות השיתוף של WMP. מה עושים? איך גורמים לזה לעבוד?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  12. Started by yx2k,

שלום לכולם,אני שמח להיות כאן ומקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה שניתקלתי בה, קניתי מחשב הכולל vista home primium 64 bit ניסיתי לחבר את המדפסת canon lbp5000 i-sensys אך לדאבוני איני מוצא דרייבר, מה אני עושה כדי שאוכל להשתמש בה???? אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  13. ואין לה שום בעייה עם העברית (לא בשמות הקבצים ולא בתגיות). Picasa בפעם האחרונה שבדקתי הראתה עברית הפוך. בכל אופן, מסד הנתונים הינו בפורמט XML כלומר העתיד פתוח לעבור לתוכנת ניהול תמונות אחרת (דבר שעשוי מאוד לקרות עוד 5 שנים כיצאו לשוק העתידי תוכנות מטמטמות בחוכמתן שיעבדו על WinFS, מערכת הקבצים מבוססת מסד-נתונים של מיקרוסופט שכרגע בביתא). ה-ACDSee Pro קצת כבדה (50 מגה בזיכרון), אבל שווה ומהירה כשד ברגע שהיא כבר מכירה את התיקייה המסויימת על תוכנה. מומלצת בחום למי שיש מאות תמונות דיגיטליות שרוצה לקטלג בחוכמה: תמונה יכולה להיות בכמה קטגוריות במקביל, פלוס תוספת מילות מפתח ושדה "כותרת-הערות"/caption ייחודיים לאותה תמונה. אחד הפיצ'רים האהובים עליי ביותר זה האפשרות לסמן במהירות תמו…

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by holly man,

לא יודע איך משתמשים באמיול ושמעתי שהיא תוכנה טובה להורדת משחקי קונסולות!! ;D מבקש עזרה בבקשה!! :'( אם אפשר אני מחפש מדריך לאמיול!!! ??? תודה מקרב לב ושבוע טוב!!! :smoke:

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by modgod,

אני רוצה להוריד את המוד הזה של האימיול: http://www.x-tremer.de/pdl/page.php?file_id=988 אני לא יודע איך מתקינים את המוד... בבקשה תסבירו איך.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  16. אוקי אז ככה.... נגיד אני לוחץ ALT+W ייפתח הווינאמפ או ALT+G ייפתח לי המסנגר.... דרך הווינדוס זה לא טוב ניסיתי את זה הוא תוקע לי תמחשב ואז פותח אחרי 5 שניות... תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by Zilberberg,

שלום מישוהא יכול בבקשה לכתוב שם של תוכנה או קישור לתוכנה שמעבירה קובץ שהוא בrm לmp3??? בתודה מראש Zilberberg

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by arkzai,

היי אני סטודנט לתקשורת חזותית והייתי רוצה להתעסק בפוסטפרודקשן וברודקאסט אני מכיר קצת אפטר אפקטס והייתי רוצה להתחיל ללמוד 3D בכדי לייצור רקעים וכל מיני אובייקטים תלת מימדים שישתלבו בווידאו חיי. מה עדיף ללמוד מאייה או 3DMAX. איפה אפשר ללמוד את התוכנות וטכניקות מהבסיסי ביותר עד להתמקצע?(עדיף בווידאו באינטרנט סגנון LYNDA) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tomerk1,

ניסיתי עם מספר תוכנות (Advanced SystemCare,Registry Mechanic ) לאתר את הדבר הזה ואין משהו שמאתר ומוחק את הרוגלה הזו. זה פותח לי אתרים בסינית בזמן אקראי. תמונה: http://img685.imageshack.us/img685/2134/30634511.jpg אם מישהו אוכל לעזור לי אודה לו מאוד. בתודה מראש,

20. אני צריך לערוך בדיקות על מגוון סוגי קבצים של תוכנות שונות ( של תוכנות OFFICE או AUTOCAD או ZIP או JPEG, PNG או EXE וכדומה). במקום להוריד כל תוכנה כבדה ולנסות ליצור בה קובץ מסויים בגודל מסויים, חשבתי אולי יש תוכנה שיוצרת קבצי דוגמה של תוכנות פופולריות מסוגים שונים: - קבצים של תוכנות OFFICE - של תוכנות עריכת תמונות כמו PHOTOSHOP - של תוכנות עיבוד תמלילים כמו OPEN OFFICE או OFFICE על גרסאותיהן השונות - של תוכנות עריכת וידאו וכך הלאה... חשוב שהקבצים יהיו אמיתיים (נגיד אם זה בקובץ תמונה אז שתהיה בו תמונה או משהו, לא סתם קובץ ששינו לו את הסיומת והוא דחליל). כאמור אני מחפש שתי תכונות בלבד: - יצירת מגוון סוגי קבצים - קביעת הגודל שלהם תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Dan1919,

נכון לעכשיו יש לי avg 7.1pro . אולי בקרוב אני יחליף לנוד32\קספרסקי.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Ayash,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש, הלוח הוא של אסוס p7p55d , חיפשתי ולא מצאתי תוכנה שתאפשר לי לשלוט במהירות המאורר של המעבד כל שאר המאוררים מחוברים לספק ככה שהם לא רלוונטים. speedfan לא עובדת לי. ו pc prob גם לא ממש ידידותית. אשמח אם תעזרו לי למצוא תשובה. תודה ! עריכה: מדובר בwin7

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by nadaw,

איך אני יודע מה למחוק מהייג'קדיס? בכללי.. צודההה

24. היי! למישהו ידוע כיצד ניתן לבצע בחירה של מספר קבצים להורדה בו-זמנית כלומר: כמו שאפשר לבחור מספר קבצים בתיקייה במערכת ההפעלה, ואז לבצע עליהם פעולה מסויימת, כך ניתן יהיה לבחור מספר קבצים בדף WEB ואז להוריד אותם. ידוע למישהו אם זו אופציה מובנית באחד הדפדפנים המובילים (אקספלורר,מוזילה או כרום) או שיש תוסף שמאפשר את זה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.