עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TomB,

אני לא מנסה לפתוח פה עוד פעם ת'רד של "איזה אנטיוירוס/פיירוול הוא הכי טוב" אני מנסה להבין איזה מהם יעבוד בצורה הכי נורמלית, במיוחד עם האתר הזה, בדגש על תוכנות חופשיות. היה לי עד עכשיו נורטון אניטיוירוס ונורטון פיירוול ונמאס לי מהחסימה המוחלטת שהם עושים בלי אפשרות לסנן. אז הסרתי אותם ועכשיו אני מנסה לעבוד עם avast! אנטיוירוס הגרסה החופשית עם kerio firewall הגרסה החופשית ועם Noads, ויש לי בעיות, במיוחד עם hwzone. לגבי האתר הזה - אני מקבל כל עמוד לפחות פעם אחת error של JAVA שמתייחס לשורות 50, 55 או 370, ובעיקר בעמוד הראשי (שם אני נכנס ללופים של שגיאות בשורה 370 כשאני עובר על שורת הלינקים+תמונות העליונה). מה אני חוסם שגורם לזה ובאיזו דרך אפשר לעקוף את זה? וכללית - ה kerio מ…

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  2. אני רוצה להעיף את NORTON SYSTEM WORKS 2003 PRO מהמחשב ידנית ואין לי מושג איך כבר ניסיתי הכול רק מי שבאמת יודע שיענה כי זה פתרון מסוכן מאוד לWINDOWS XP בתודה מראש :0)

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  3. עברתי דירה לפני יומיים ורק היום סידרתי את האינטרנט (בקושי רב מאוד), כשהמודם (כבלים) מחובר למחשב בכבל רשת. הגדרתי אותו דרך: Network Connections--> Network Tasks--> Set up a home or... בסופו של דבר זה הסתדר ולעת עתה האינטרנט פועל. הפעלתי את ה- ICQ פעם אחת והכל הלך בסדר. יצאתי ממנו, ולאחר זמן מה ניסיתי להיכנס עוד פעם. אבל הוא כתב לי את ההודעה הבאה: "ICQ Lite failed to initialize". עשתי ריסט וזה לא עזר. מה לעשות? תודה לעוזרים מראש. הביעה עם האיי סי קיו הסתדרה. יש בעיה אחרת בהמשך העמוד (כמובן =/)..

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by someone,

אני לא יודע מה גורם לזה, אבל קורה לי הרבה שפתאום כל המקשים משתגעים... אני לוחץ W, וזה סוגר את הEXPLORER, אני לא יכול לכתוב כלום, כאילו כל מקש עושה פעולה של מקש מהיר.. מה אפשר לעשות נגד זה ומה גורם לזה?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי עכבר עם כמה לחצנים שאני לא משתמש בהם וחשבתי אולי יש תוכנת מקרו שאיתה אנהי אוכל לתכנת את אותם מקשים שיעשו רצף של פעולות או פעולה אחת למשל במישחקי אסטרטגיה כמו WC3 שאני אלחץ על כפתור והוא יסמן לי יחידה. האים יש דבר כזה? תודה רבה!!!, יאיר.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by MDK,

יש לי תוכנה בשם PRODJ משנת 1998 שלא עובדת על הWINXP.... ניסיתי לשנות את הCOMPATIBILITY אך לא עזר...ניסיתי לחפש אולי עדכון באינטרנט אבל התוכנה כל כך ישנה שלא כתוב כלום עליה...:\ יש למישהו רעיון ? :

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  7. Started by GB,

שלום לכולם ! לפני כמה ימים הורדתי את התוכנה SiSoftware Sandra אבל אני לא יודע איך אני בודק כמה נקודות היא נותנת למחשב שלי תודה מראש לכול התגובות!

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  8. אז ככה לפעמים האנטי וירוס שלי מתחיל להציף אותי בהודעות שהוא חסם אי פי וחסם וירוסים ודברים כאלו אני כמעט בטוח שזה כל הסיפור של התולעת! השאלה שלי היא: אם כל עוד האנטי וירוס פועל! אין סיכוי שהיא תיכנס? כאילו אם אני באינטרנט והאנטי וירוס פועל אני לא צריך לחשוש? מצטער על השאלה הכל כך מפגרת.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by demonshlomo,

לחבר שלי היה את הווירוס MSBLAST.... אז מה שעשיתי זה למחוק את הקובץ מתיקיית SYSTEM32.... מאז לא נכבה לו המחשב אבל כן הופיע ההודעה שמופיעה עם הטיימר רק בלי הטיימר והמחשב לא נכבה! ועוד משהו מוזר...הלינקים לא עובדים! נגיד הוא נכנס לוואלה לחץ על ספורט ופשוט לא קורה כלום! קיוויתי שתוכלו לתת לי תשובה איך לתקן??? תודה רבה לכל העוזרים! 8)

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  10. הכל התחיל לפני פחות או יותר שבוע, לאחר ריסט תמים, המחשב נכנס לווינדוס ופשוט ז-ח-ל. פתיחת תיקייה לקחה קרוב לדקה, סמן העכבר זז בערך בפריים לכמה שניות וכולי. מבט מהיר ב Task Manager הראה שה CPU Usage הוא על 100%, למרות שהכל סגור. מסיבה שלא ממש מובנת לי, התחברות לאינטרנט די פתרה את העניין, ה CPU Usage ירד לרמות נורמאליות ואני המשכתי בשיגרת חיי. מידי פעם שוב הייתי צריך לרסט, ואז הייתי מפנה לי 5 דקות איטיות לחלוטין שבהן לוקח למחשב להתחבר ואז הוא מסדר. לאחר כמה ימים המצב הורע בצורה משמעותית. אני אנסה למנות מספר בעיות בולטות שכרגע קיימות - ctrl-v / ctrl-c לא עובד. כניסה ללינק שמובא צורת כתובת לא עובדת. כפתור ימני על לינק ובחירה באפשרות open a new window לא עובדת. בדיקת אי-מיילים …

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by Jack_g,

הכותרת אומרת הכל. תודה.

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  12. שלום לכולם איפה אני יכול להשיג את התוכה aquamark אני פשוט רוצה להריץ איזה באנצמרק כדי לבודק את הכרטיס מסך שלי

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  13. מישהו מכיר אולי תוכנה שתיקח כמה תמונות ותסדר את כולם שיהיו על דף אחת ? או תוכנה שמאפשרת שינוי גודל תמונה, אבל של כמה במכה. תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by hagai-,

לאחרונה נתקלתי בבעיה כאשר אני מפעיל את המחשב, ולפתע באמצע העבודה קופץ חלון המודיע ש- RPC service was terminated unexpectedly ויחד עם זאת מראה לי שעון בן דקה עד לריסטרט של המחשב. יחד איתו קופץ חלון השגיאה הידוע של Windows xp עם ההודעה - Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to be close. We are sorry for the inconvenience. בינתיים דאגתי לשינוי ב Services כך שבמקרה שהשירות הזה יסגר הפעולה תהיה הפעלה מחדש שלו בלבד ולא ריסטרט של כל המחשב. אבל איך אני יכול לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  15. Started by the_D,

פעם ביומים מתקבלת אצלי הודעה על שגיאה שאומרת שעלי לסגור את כל הישומים ויש שעון שסופר אחורה ואז מתבצע איתחול ב- EVENT USER איתרתי את התקלה ורשום שם כך: The COM+ Event System detected a bad return code during its internal processing. HRESULT was 800706BF from line 44 of d:\nt\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp. Please contact Microsoft Product Support Services to report this error. קטגוריה 50 מספר מזהה 4609 מישהו יכול בבקשה לעזור לי

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by simmiz,

אני רוצה לסלק את המודם הישן שלי. האם יש תוכנת פקס טובה המאפשרת לקבל ולשלוח פקס בעזרת מודם ה ADSL ?

17. Started by elad-r,

מישהו יכול להביא לי קישור להורדה של office xp? תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by amichay,

הורדתי סרט בAVI המחשב מזהה אותו כוידיאו קליפ ,ומנסה לפתוח אותו דרך המדיה פלייר ,ולא מצליח בשל אי מציאת קודק מתאים ,אשמח לקישור ,תוכנה ,רעיון איך לפתוח את הסרט ???

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by HFDO5,

מישהו יודע אם זה אפשרי להתקין את הנורטון 2003 על גרסא קודמת ולא יהיו בעיות עם זה? יש לי את הנורטון עם השנה הגבלה וזה הולך להיגמר אז אני רוצה להתקין את ה 2003 ואני לא יודע אם צריך להסיר קודם או ישר להתקין עליו.. עזרה? :

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yuraxp,

עם איזו תוכנה פותחים כזה קובץ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Kidney_stonE,

אהלן, יש לי WIN XP PRO, כשהתקנתי אותו לפני כמה חודשים (אגב, הוא חוקי לחלוטין) , אז הורדתי את כל מה שלא הייתי צריך, והצלחתי לפי הוראות, להוריד גם את ה מסנג'ר שבא איתו (היו שניים, אחד WINDOWS ואחד MSN, אין לי מושג למה, ומה ההבדל) הפכתי את ה XP שלי שייראה הכי רחוק מ XP שאפשר - הוא נראה כמו WIN98, והתקנתי MSN מסנג'ר 5.0 , אחרי שהבנתי שיש לי חברים שמשתמשים בזה. יש כמה פיצ'רים שלא הצלחתי להשתמש בהם, כמו הלוח ציור או שיתוף יישומים, אז רציתי להתקין מחדש את המסנג'ר בדרך גיליתי באתר עדכון של מיקרוסופט שחסרים לי בערך 32 מגה של עדכוני אבטחה ופאצ'ים שונים, שאני מתכנן להוריד כשיהיה לי זמן (אני על מודם 56K..) בכל מקרה, התקנתי את MSN EXPLORER מתוך הדיסק של XP, כדי שהוא בתורו, יתקין לי את…

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by dark13666,

מישהו מכיר תוכנה טוה לחילוק סרטי AVI?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by הדר,

שלום לכולם, יש לי בעייה עם תוכנת האנטי וירוס שלי: symantec anti virus corporate edition: א. אני לא יכולה לקרוא attachments בדואר. ב. היא מודיעה לי כל דקה בערך על וירוסים שקיימים לי במחשב. בסריקה שאני מבקשת מהתוכנה לעשות היא לא מוצאת שום וירוס אבל כל הזמן נפתח לי חלון שמודיע לי על כל מיני וירוסים שהמערכת לא מצליחה לסלק והיא עושה להם quarantine אבל אחרי דקה שוב מופיע כאילו הוירוס קיים במחשב מחדש ושוב כל התהליך מתחיל מחדש. גם אחרי שאני מוחקת (דרך התוכנה) את הוירוסים לכאורה האלו אני ממשיכה לקבל הודעות על וירוסים. מה עושים? אולי כדאי לי להתקין תוכנה אחרת? איזו?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  24. בחלק מהסרטים שהם בפורמט mpeg Media Player מראה לי כאילו הסרט הוא 0.30 דקות אבל הוא בעצם 5 וכאשר הוא מגיע ל 0.30 הוא ממשיך להראות את הסרט אבל מראה בשורת הזמן שהוא בעצם נגמר. יש לי את הגירסה האחרונה ביותר של media player. וכאשר ניסיתי להפעיל את אותו סרט ב power dvd זה היה בסדר גמור. למישהו מוכר הבעיה ? ואיך ניתן להסיר את Media Player (אולי התקנה מחדש תפתור את העניין) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by The Ball,

שלום לכולם אני לא כל כך בטוח אם זה הפורום המתאים אבל לבסוף החלטתי לכתוב את זה אני רציתי לדעת איזה תוכנות טובות יש לניקוי ה- reg? כי בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעבוד לאט ואני סתם חשבתי שאולי זה בגלל זה... תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים