עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by cupidil,

יש לי כמה קבצי AVI שבקושי שומעים אותם. רק כשמגבירים מאוד שומעים טוב. מישהו מכיר תכנה שמאפשרת לשנות ולהגביר את העוצמה בקובץ עצמו? תודה!

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by שאול_שאולזון,

אהלן חבר'ה משום מה השתנה לי הפונט של UTF-8 (unicode) באקספלורר ..... מישהו יודע איך אני יכול לשנות אותו בחזרה ל- arial ? תודה מראש !

3. Started by Wingedbull,

יש אפשרות כזו? כי איכשהו זה השתנה לי, והכתב נראה מגעיל ודוחה.

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  4. Started by Delux,

הורדתי את התוכנה והאבתי אבל יש לי שאלה אחת אני אוהב שהפונטים שלי הם TAHOMA למשהו יש מושג איך משנים את זה תודה <עריכה>: הכותרת שונתה מכיוון שלא הייתה עיניינית מספיק.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by gshhar,

איך אני משנה את הגודל של התרגום בתוכנה מיקרו דיוידי?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by dog,

מקוה שפניתי בפורום הנכון, האם מישהו יודע איך משנים פונטים באאוטלוק ?, לא של המייל שנכתב אלא של כל המסביב. המחשב היה בתיקון וחזר עם שינוי שאני לא אוהב, הטכנאי "הציע " לי לברר עם מי שמכיר טוב אופיס. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה בפונטים במקסטון ובאקפלורר אני רואה עיברית מצוין אבל כל הפונטים השתנו לי למשהו אחר!מוזרים כאלה איך אני מחזיר את הפונטים למצב הקודם? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  8. Started by omri_ro,

איך אני משנה את הפונטים של הBOOKMARK TOOLBAR FOLDER(תמונה מצורפת),ניסיתי בהגדרות הרגילות ולא מצאתי. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by gargar,

במקום העבודה שלנו חוסמים את פורט 80. מה שאומר שלא ניתן לגלוש. מה שכן נראה שפורטים אחרים עובדים מכיוון שניתן לעשות פינגים לאתרים. יש דרך לשנות את הפורט של פיירפוקס על מנת לעקוף את החסימה? אגב, אני יכול לעבוד רק בפיירפוקס שם אז לא להציע אקספלורר. תודה!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by interseptor,

שלום, צילמתי בפלאפון שלי מספר קטעי וידאו (Nokia 6288) שנשמרו בפורמט 3GP (או שזה 3GPP?) ואני רוצה לשנות להם תפורמט על מנת שאני יוכל לערוך אותם בSONY VEGAS... מישהו אולי מכיר תוכנה כלשהיא שיכולה לשנות את הפורמט? 3gp->AVI/WMV/MOV וכו'... תודה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by papushka,

יש לי את המכשיר COWONA2 ואני חלא יכול להעביר לשם סרטים בHD,גם בגלל שהם שוקלים מלא וגם בגלל הפורמט שלו איזה תכנה מהאלו שבנעוץ יעזרו לי בבעיה והן לא מסובכות כל כך לשימוש? תודה. AVI, ASF ו-WMV ומשתמש בקידודי DivX, XviD, MPEG-4 ו-WMV9 MP@LL המכשיר תומך: למקרה שלא הבנתם אותי אני צריך תכנה בשביל לשנות תפורמט כדי שהואי קרא אותו וגם בשביל לחתוך תסרט לשתי חלקים אבל שלא תיהיה תבעיה של הדליי עם הקול בסרט תודה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  12. Started by Ac-Boy,

שלום =] אני משתמש בWINAMP בתור הנגן שלי במחשב, עכשיו כאשר אני מנסה להיכנס לקובץ מוזיקה יש לו את האיקון של מדיה פלייר וגם הוא לא נכנס לי לא למדיה ולא לווינאמפ הוא שואל אותי לאיזה תוכנית אני בוחר לפתוח את זה אני מסמן את הווינאמפ וגם אז זה לא נפתח איך אני עושה שזה יכנס לווינאמפ עוד מההתחלה ויהיה לו את האיקון של הווינאמפ ולי לעבור אחד אחד לשנות לו את האיקון אלא שכולם יהיו פורמט שיעבוד בווינאמפ

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by kfirlion,

שלום, אני צריך תוכנה לשינוי פורמט של הכונן מ-NTFS ל-FAT32, מישהו מכיר תוכנה לשינוי בפורמט?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  14. אני רוצה שכל ההודעות ממשתמש ספיציפי יופיעו בצבע ירוק ולא בצבע שחור (הצבע הדיפולטי). עברתי על כל הכללים האפשריים אבל לא מצאתי את האפשרות הזו בכללים. מישהו מכיר דרך לשנות את צבע הטקסט של ההודעות? אני משתמש ב Outlook 2003

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. איך משנים את צד הכתיבה באקסל שיהיה מימין לשמאל ולא משמאל לימין?

• 4 תגובות
    • 14.3k צפיות
  16. Started by 8-Ball,

איזה תוכנה אני צריך בשביל שאני אוכל לשנות קבצי ISO לפני צריבתם? הורדתי אימג' של תוכנה שכשאני צורב אותה על דיסק היא תופסת בדיסק רק 596 מגה (למרות שהיא מראה שיש בדיסק 1.1 GB) ואני רוצה להוסיף לה איזה משהו של 50 מגה לדיסק ואז לצרוב.. זה אפשרי? עם נרו לא הצלחתי..

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by yan,

מישהו פה משתמש בתוכנה ASTON? כי יש לי כמה בעיות איתה אולי מישהו יכול לעזור לי

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by eladh16,

שלום רציתי לדעת האם אפשרי לשנות קול אמיתי של גבר לקול של בחורה בתוכנה מסוימת? אני לא מדבר על שינוי קול שנעשה דרך התוכנות הפשוטות שבכללזה לא נשמע כמו קול של בחורה בצורה אמיתית בכלל. השאלה האם בכלל מדובר במשהו שאפשרי לביצוע? להפור קול של גבר לקוח של בחורה לחלוטין כאילו הדבר ישמע בצרוה אמיתית 100 %? אפשרי?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by 1900GT,

שלום, יש לי כיום 3 מחיצות על כונן SATA2. במחיצה C מותקן XP וכל התוכנות שלה. במחיצה D יש כל מיני קבצים ומסמכים במחיצה E מותקן VISTA וכל התוכנות שלה. עכשיו הבעיה שלי שאין לי מקום עם VISTA זה נע בין 1.6 ג'יגה ל 600 מגה פנויים (אין לי מושג למה אבל כל פעם זה משתנה למרות שלא מותקן משהו חדש). אז ניסיתי לשנות את הקיבולת עם Partition Magic אבל יש לי את ההודעה Cannt resize. There are no primary or logical partitions on this drive כל פעם שאני מנסה לעשות Resize a prtition . מה אפשר לעשות? או אם בכלל עדיף עם תוכנה אחרת?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

יש לי קובץ PDF צבעוני שאני רוצה שיהיה בגווני אפור בלבד כלומר להוריד את הרוויה ל-100 הבעיה היא שיש לי רק תוכנות שעושות את הפונקציה הזאת לקבצי JPEG TIFF וכד' יש דרך לעשות את זה לקובץ PDF?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  21. אשמח לעזרה. לגבי קליינט אחר, הוא צריך לאפשר את אחת התכונות שכתבתי בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by psychuil,

כשאני נמצא במשחק (שעובד על אותה רזולוציה כמו הdesktop שלי) ואני עושה alt + tab, לפעמים זה עובר לי לאיזה רזולוציה הזויה בלי שום סיבה. כדי להחזיר את זה למצב הרגיל אני צריך to tab in and out למשחק. עכשיו לפעמים אחרי כמה פעמים אני מקבל out of range, ואז אני לא יכול לעשות כלום, חוץ מלגשת לכפתור הrestart שעל המארז שלי.. מפרט בצד, על vista ultimate x64 עם דרייברים מעודכנים.

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by scot,

בעייה בחיבור הנייד למסך מחשב. חיברתי את הנייד למסך 19 בחיבור dvi. הבעיה היא שלא ניתן לשנות לו את הרזולוציה. הוא נותן לי מקסימום של 1024*768. תודה הסתדרתי כבר.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  24. צילמתי עם המצלמה מלא תמונות באיכות גבוה, ואני רוצה להוריד את הרזולוציה של כל התמונות באופן גורף. איך אני יכול לעשות את זה ? תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by EagleX2,

שלום. אני כרגע עובד עם ADOBE ENCORE DVD בתצורת של PAL. אני צריך שסרט מסויים יהיה ברזולוציה מסויימת. האם יש תוכנה איתה אני יכול לשנות את הרזולוציה? (להקטין/להגדיל), או שזה בלתי אפשרי? אשמח לעזארה, תודה.

• 1 תגובה
    • 7.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים