תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
פתחתי אתר עם עוד אחד. באתר יש מגוון של דברים מוכנים שמה שאתם צריכים לעשות זה רק לשמור אותם ולכתוב עליהם ( ואז יהיה לכם עיצוב מדליק). שימו לב שמה שנמצא באתר זה רק התחלה וכבר היום יהיו לי לפחות עוד 6 עיצובים ( לפחות!). קיימת אפשרות לפרסם בכסף ( לחודש או שנה) אבל לרגל הפתיחה אנחנו עושים מבצע מיוחד: הראשון שיגיב כאן וישלח בהודעתו באנר של האתר שלו, יזכה!. הבאנר יופיע באתר למשך חודש שלם בחינם! !** תהיו בטוחים שאנחנו נביא לשם לא מעט גולשים.! אני מאוד מקווה שזה המקום לפרסם ואם לא, אז תעבירו ואל תנעלו, כי לא ממש ידעתי איך לתייג את זה :} דבר נוסף!- שימו לב שחייב לתת קרדיט אם אתם משתמשים בעיצובים, אלא אם קיבלתם אישור מצוות האתר . אהה ורק תדעו לכם שיהיו גם עיצובי פלאש שתוכלו לקבל.. נ…
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
התקנתי את הוינדוז 7 ונראה לי שהכונן היחדי שפורמט זה C ואילו D , E עדיין מלאים בכל החומר הישן שלי. האם עשיתי משהו לא טוב? רציתי כן לפרמט את כל ההרד דיסק כי היו לי וירוסים מה לא עשיתי טוב?
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
טוב אז ככה: רניתי נגן אמפי4 ורציתי לדעת אם יש איזה תוכנה שהופכת AVI ל MP4 זה יכול לחסוך הרבה מקום... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הבעיה אני לא מצליח לחבר אוות אם המדיה סנטר התכנתי את התוכנה שצריך לעבוד אם המדיה סנטר הבעיה היא כל פעם שהוא מגיע לסריקה ניתקע ב0 אחוזים מה יכול להיות הבעיה שלי
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני עובד בחנות של המשפחה ועכשיו בחופש הגדול אח שלי הקטן יבוא הרבה לחנות וכל פעם שהוא בא הוא מוריד את המשחק mu וכל פעם זה רק מעט את המחשב יותר (והוא כבר דפק מחשב אחד בעבר אבל הוא עדיין ממשיך להוריד את זה) רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או אפשרות כלשהי בוואינדואס לגרום לזה שאם הוא ינשה להוריד את זה אז זה יפסיק לו באמצע או לא יתן לו להוריד את המשחק מהתחלה פשוט כל דבר שיגרום למשחק הזה לא להגיע למחשב? לא יודע אם זה משנה אבל אני משתמש בדפדפן google chrome
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שתי בעיות בתוכנות שונות שלא קשורות זה לזה. הבעיה הראשונה היא בנורטון 2005: התקנתי נורטון 2005 עשיתי את כל הרישומים שצריך, כמובן לא קניתי את התוכנה, אבל בכל אופן אני עשיתי עדכונים והכל, ופתאום יום אחד זה הפסיק להגיב, הנורטון פשוט עבד אבל לא הגיב, כלומר לא הצלחתי לעשות סריקות למחשב, ולא עדכונים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה?, הסרתי את הנורטון "מהוספה\הסרה" וזה לא עזר, חשבתי אולי להסיר אותו גם מהריג'סטרי, אבל אני לא יודע, מישהו יכול להפנות אותי בריג'סטרי היכן עושים זאת, זה יעזור להסיר אותו משהם וגם שוב "מהוספה\הסרה", ואז להתקין אותו מחדש במחשב? יש דרך אחרת לפתור את זה? בעיה שניה היא מדייה פלייר 10: לפני שלושה ימים התקנתי אצל חבר שלי את המחשב מחדש, כלומר פיר…
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכנסי קטע וידאו\אודיו זה יוצר קובץ sfk חדש של הסוני וגאס וזה ממש מעצבן יש דרך שהוא לא יצור את הקובץ הזה או שהוא יצור אותה בתיקיה אחת שאני יוכל למחוק הכל ביחד וזה לא יהיה באותה תיקיה עם הקטע וידאו\אודיו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 2600XT ואני עובד עם מוניטור + טלויזיה בצורת Extended Desktop ומותקנת תוכנת ה-Catalyst האחרונה. אני מפעיל קובץ וידאו ושם אותו ב-Full Screen על מסך הטלויזיה ומעונין לשחק במשחק Starcraft בצורת Full Screen על המוניטור. הבעייה היא שכאשר אני פותח את המשחק הוא מוצג ב-full Screen על המוניטור והטלויזיה גם יחד. יש איזו אפשרות לנתב את המשחק כך שיוצג רק על המוניטור?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב DVD, נרו וסרט בפורמט VOB מה עליי לעשות בכדי שאוכל לראות את הסרט בנגן ה-DVD בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום. יש תוכנה (פלאג אין לווינאמפ) שברגע שאני מפעיל את ההתקנה שלה היא אוטומטית מנסה להתקין ליעד c:\program files וזה לא היעד שאני רוצה (לא שם מותקן הווינאמפ גם) ואני רוצה לשנות. האם יש לי דרך לעשות את זה ? תודה רבה לצורך העניין, אם זה עוזר לכם, זה הקובץ שאני רוצה להתקין : http://remotex.me/files/dist/RXsetup.exe תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לצפיה בתמונות שלא תהיה כבדה כמו ACDSEE. תודה
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, מדי פעם אני צריך להעביר קבצי טקסט פשוטים (רגילים או מהרשת) לתוך מסמך word. אחת הסיבות היא שקבצים שאני מעוניין להדפיס ניתן לעצב ביתר נוחות מתוך word. לעיתים קובץ טקסט יכול להיות 50 עמודים אבל אחרי שמקטינים את הפונט, מצמצמים שורות, מגדילים שוליים מגלים שאפשר בהרבה פחות עמודים. אחת התקלות שנתקלתי בה הרבה היא גלישת שורות או wrapping. למשל, בקובץ טקסט השורה תגלוש לשורה הבאה באמצע המשפט השני נניח. אם אני אפתח את הקובץ ב- word או אעתיק ואדביק את הטקסט למסך חדש, השורה תראה תקינה אבל word חושבת שיש enter בסוף כל שורה ככה שהיא למשל חושבת שכל מילה בתחילת שורה צריכה אות גדולה (באנגלית). ואז אם אני אקטין את גודל הפונט או ארחיב את השוליים אז השורה לא תתאים את עצמה. המשפט ישאר חת…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על לינק עם הכפתור הימני של העכבר כדי לפתוח TAB חדש הוא מקפיץ אותי לתחילת העמוד (אם הלינק באמצע העמוד כמובן...). אין לי מושג למה זה קרה או איך משנים את זה...
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
מישהו מכיר עוד תוכנות כאלו? אני מכיר אחת Wireshrk להורדה: www.progs.co.il אני מחפש מחשב שמזבל את הרשת [ של 4 מחשבים]
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום ! יש לי במחשב כמה תוכנות ריגול שיוצרות לי בעיות מאוד מעצבנות ואני מחפש לינק לתוכנה שתסיר אותם כי הם ממש מעצבנים ! למי שיש לינק לתוכנה טובה שתסיר לי את תוכנות הריגול מהמחשב שיתן לי אותה בבקשה! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
תראו, עשיתי פירמוט למחשב, ויש לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח האם של אינטל (סוג הלוח הוא: intel D845GRG). לא יודע אם זה יעזור אבל רשום על הריבוע שמחובר ללוח אם שממנו יוצאות היציאות של הסאונד, רשום fox conn. מצאתי איזשהו סוג של דרייבר באתר של אינטל אך זה לא מתאים. בבקשה, מי שיכול להביא לי דרייבר מתאים אני מאוד מאוד מאוד אודה לו....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעיה במחשב הישן שלי שאני לא יכול לקבוע את תמונת הרקע על שולחן העבודה! אני נכנס למאפיינים -> שולחן עבודה, וזה לא נותן לי לבחור תמונת רקע! גם הלחצן "עיון" מושבת! הנה תמונה: יש לי XP PRO SP3. אז מה לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להגיע לתוצאה הבאה: יש לי מסמך שרק אני יכול לשנות אותו. עוד מישהו אחד יכול לראות את כולו. כל השאר יכולים לראות אותו אבל חלק מהעמודות יהיו מוסתרות בלי אפשרות לפתוח אותם. הבעיה היא שבמסמך יש פקדים (RADIO BUTTOM, CHECKBOX ) שמפסיקים להגיב שאני נועל את המסמך. תיכנותית על ידי VB אני עושה שם כל מיני שטויות (חישובים אם מסומן משהו, ניקוי) וזה לא ממש עובד כאשר נועלים את המסמך. מישהו יודע איך לאפשר את זה? ואיך?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
התוכנה setpoint משפרת את איכות הקשר בין העכבר למחשב או נועדה רק להגדרת הלחצנים? יש לי עכבר של לוגי'טק
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם . עזרה דחופה . אני מדליק את המחשב הוא לא עושה לי את הצפצוף שהכל תקין , לאחר מכך הוא טוען את הווינדווס המסך פועל והכל אבל מתי שהוא מסיים לטעון את הווינדווס ואמור להיכנס לבפנים המסך נכבה והמחשב ממשיך לפעול ... איזה חלק נהרס ?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כול פעם ששיר מתנגן לו החלון AVS קופץ , למרות שאני סוגר אותו , איך שהשיר הבא מתחיל הוא קופץ איך אני מעיף את זה ? עריכה: פיתרון למי שזה גם מפריע יש PLUGIN בpreferences של התוכנה שנקראת( AVS (visual studio something להסיר מנהלים ניתן לנעול , תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4 - בן 3 שנים בערך 2 ג'יגה זיכרון וכל השיט .... אני קונה מחשב חדש בקרוב - אני רוצה לעשות בדיקת בנץ שתיתן לי מספר אחד או שניים שאוכל להשוות עם אותה בדיקה במחשב החדש בגדול .. זה בשביל להרגיש שהיה שווה את הכסף ;D
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כמו בכותרת. הלוח אם שלי ישן, והעדכון האחרון של הדרייברים שלו לפי האתר של החברה הוא לויסטה 64 ביט. האם הדרייברים האלה יתאימו לי במידה ואתקין ווינדוס 7 בגרסא 64 ביט?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. היום באתי וניסיתי לפתוח את האיי סי קיו. נכנסתי, היה את ה*ביייייייייייייפ* הארוך הזה, ובאמצע שהיה את הביפ הזה הופיע לי החלון הבא: ואז אני לוחץ על אישור, והכל נסגר. מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 594 צפיות
-