עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום זה שוב אני אחריי ההמלצות החמות כאן בפורום קניתי nVidia Geforce 6600 GT 128 MB כמו כן יש אפשרות לחבר אותו לטלויזיה ולא כמו בכרטיסי ה- ATi הדרייבר לא כולל העברת הצפייה במסך + טלוזיה (S-Video) בו זמנית או ביכלל להעביר צפייה, או שכן ולא סמתי לב.. בכל אופן אני מחפש תוכנה שאני יוכל ליראות את המחשב בטלויזיה וגם ליראות מה קורה בשליטה על המחשב(אמנם בהרץ נמוך) . תודה רבה

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by Smgr,

אני מחפש תוכנה שבודקת את הלוחות עוד ב BOOT , רק שתגיד לי אם הלוח תקין או לא וככה אני לא אצטרך להתחיל להחליף כרטיס מסך ... זיכרון .. וכו עד בידוד של תקלה. אז אם מישהו מכיר איזה תוכנה כזו אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by ofeky1,

איך התוכנה הזאת בכללי?? יש לי אותה והיא מסיימת לאחות לי תכונן תוך כמה דקות ונראה לי שזה מהר מידי משהו יכול להסביר לי את התופעה!? תודה ofeky1

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by dani1804,

שלום לכולם, רציתי לדעת - האם יש לכם המלצה מסוימת לגבי סוג מחשב שניתן לעבוד איתו בפוטושופ על קבצים כבדים (RAW) שמשקלם נע בין 40-100 מגה כל-אחד - בצורה הכי מהירה ויעילה ? בהנחה שמדובר ב-PC ולא ב-MAC ואין הגבלה לתקציב. כרגע יש לי מחשב "סביר" ועדיין - אני מבזבז זמן רב עד שהמחשב מסיים לבצע פעולות מורכבות. אני שואל את השאלה כי הבנתי שצריך מחשב עם רכיב מסוים כדי שיפעיל את הפוטושופ בצורה המקסימאלית (ההסבר היה, כי פוטושופ עובד בצורה אידיאלית עם מחשבים שיש להם רכיב מסוים בלבד - כי להם הוא בנוי). אמנם חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר וטוב אבל הדגש הוא על מהירות הביצוע. בכל מקרה אודה לתשובה מהירה ועניינית, דני

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  5. Started by aaviran,

צריך תוכנה שבעזרתה אני אוכל לחתוך קטעים מסויימים מקבצי ווידאו ולשלב אותם, אולי טיפה אפקטים. בבקשה משהו פשוט וקל. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by eladh16,

שלום אני בונה אתר לחנות מרפדיה. מרפדיה= חנות שמחדשת רהיטים וספות ישנות, ריפוד וכ'. יש לי שאלה קטנה, איזה פונט בעברית אתם ממליצים לי להשתמש? אם אפשר לקבל את הפונט להורדה אני אשמח מאוד. לצרוך השאלה... רקע האתר הוא בסגנון ישן כזה והרקע הוא אפור בהיר. תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. הלוח של ASUS P5GC-MX הגעתי לדף הורדות אבל לא ראיתי שם דרייוור ל SATA אשמח לעזרה תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  8. שלום, יש ברשותי קובץ אודיו באורך של כשולש וחצי קדות ואני צריך רק את ה2 דקות הראשונות שלו. אני צריך תוכנה שתיהיה מסוגלת לחתוך את הקובץ הזה מתי שאני אומר לה.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by naoriko,

אוקיי אז ככה אני פונה אלייכם בקשר לשניי בקשות... הראשונה היא שהמירנדה לא עובדת לי בויסטה שום גרסא, בהתחלה עבדה לי הכל טוב ויפה פתאום הפסיקה לעבוד לי... והדבר השני הוא כל פעם שאני מפרמט את המחשב או משהו נמחקים לי המון המון אנשים מהאיי סי קיו ולא רק זה אני לא יכול בכלל להוסיף עכשיו לאיי סיקיו אנשיי קשר כי נגמר המקום יש איזה משהו שאפשרלהוסיף עוד אנשיי קשר לאיי סי קיו? תודה לכל מי שעוזר!

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by mwafak,

היי חברה... אז ככה יש לי וינדוס ויסטה אולטימט אנגלית וכמובן שיש בה מדיה פלייר 11 כגירסת בסיס!! בעיה שיש לי כאשר אני נכנס לYNET למשל ויש קטע וידאו אז לא נותן לי לצפות בו כי כתוב לי שאין תמיכ (דרך אגב זה עבד לפני). עשיתי הכל הורדתי עדכונים אבל כלום לא עוזר. אני שוקל לפרמט אם למישיהו יש פתרון אז אשמח לקבל. שאלה שנייה: האם ישנה גירסת ויסטה אולטימט עברית 64 ביט ואיפה אפשר להשיג ברשת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  11. אז הנה תוכנה שתיפתור לכם כל כך הרבה כאב ראש "Have you ever wanted to remove Windows components like Media Player, Internet Explorer, Outlook Express, MSN Explorer, Messenger... http://www.nliteos.com

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  12. Started by rollita,

קורה לי דבר מוזר ביותר באתר הבא: www.bursacenter.co.il לחלק מהפורומים אני יכול להיכנס ולחלק לא. לפורומים: "שוק ההון" ו- "תמיכה והצעות יעול" אני לא מצליח להיכנס ולכל השאר מצליח מצ"ב התמונה שאני מקבל כשאני מנסה להעלות את שני הפורומים הנ"ל. לא מצליח להכנס גם בפיירפוקס וגם ב-IE מחקתי את המטמון בכל דפדפן ואין שיפור. אגב, במחשב השני שיש לי זה לא קורה. לא מצליח להבין למה וזקוק נואשות לעזרה. תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by IMT,

מאז שהתקנתי את הדרייבר החדש, התלת מימד פשוט נדפק לי. יש חורים ופוליגונים לא קשורים בכל משחק שאני מריץ. לא הצלחתי למצוא באינטנט שום איזכור לבעיה כזאת. אני השמח לכל עזרה. יש לי כרטיס מסך 6600GT צירפתי תצלום מסך לדוגמה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by nisimi,

מה זה? היה לי במחשב וכל הזמן מקבל הודעת שגיאה.בסוף הסרתי אותה ועדיין ממשיכה הודעת שגיאה להופיע??? האם זה חיוני וקריטי למחשב?(הסרתי אותו) עשה לי בעיות. מהיכן אני יכול להורידו ולהתקין מחדש ,כל הזמן הודעת שגיאה Service Program For Intel® desktop Utilities תודה מצןרף קובץ תמונה המראה השגיאה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  15. Started by galh_5,

?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  16. Started by talgold,

שלום, אני מנסה להתקין office entrprize 2007 בעברית ללא הצלחה באמצע ההתקנה נרשמת לי הודעה כי הוא לא מוצא את הקובץ wordmui כאשר הקובץ כן קיים והתקנתי את התוכנה על מחשב אחר בהצלחה, יכול להיות שיש קשר שהתקנתי על XP HOME EDITION לעומת PRO???? האמת אין לי מושג מה הבעיה תודה מראש :-\

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. שלום, משום מה הפיירפוקס התחיל "לשכוח" את הטאבים שהיו פתוחים כאשר סגרתי אותו. ניסיתי לסדר את זה דרך ה TOOLS->OPTIONS_>MAIN ושם זה עדיין מראה SHOW MY TABS AND WINDOWS FROM LAST TIME. מה ניתן לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  18. קניתי נייד חדש באיבורי כשמערכת ההפעלה לא היתה מותקנת עליו. לא הכל עובד טוב. יש משהו שאפשר לעשות בלי לקנות תוכנות נוספות??עידכונים וכו'. ראיתי מס תוכנות אך כולם סורקים בלבד חינם. אחת הטענות הייתה שהמחשב בנוי לויסטה ואני התקנתי XP. עצתכם!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  19. איך מעבירים את ADRRESS BOOK מ outlock exprees ל microsoft outlock, עשיתי EXPORT לפנקס כתובות ואני לא מצליח לעשות לו IMPORT ב microsoft outlock 2007

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. עשיתי יצוא באקספרס וקיבלתי קובץ אקסל עם סיומת csv כשאני מנסה ליבא את הקובץ לoutlook 2003 אני מקבל הודעת טעות ופשוט אי אפשר לבצע את הפעולה. הoutlook 2003 נמצא על מחשב אחר מהאקספרסס אם זה משנה משהו. בקיצור מה הדרך הכי פשוטה להעביר את הכתובות ?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  21. היי... התקנתי היום ווינדוס 7 ואיתה גם Avira שאני מרוצה מאוד ממנה! בקיצור, אני מעוניין בתוכנת אנטי רוגלה שתאפשר את החסימה המרבית... וחשוב שתתמוך בווינדוס 7 וחינמית! שאלה נוספת היא האם Ccleaner תומכת ווינדוס 7, והאם שווה להישאר עם הפיירול של הווינדוס, ואם לא אז איזה? תודה מראש על כל עזרה שתינתן.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  22. עשיתי המרה לפורמט vcd והכל הצליח, אבל כבצעתי המרה לפורמט svcd נוצרה בעיה מוזרה. לא הייתה הודעת שגיעה, אבל winamp לא הצליח להראות את הסרט וגם לא נגנים אחרים מלבד PowerDVD. גם מערכת ההפעלה התרסקה בזמן נסיון לצפות בסרטון. יש למשהו מושג מה הבעיה, האם זה קשור לתכנה DVDx או לפורמט?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by oferyuval,

Office 2003 ניתן לקרוא מייל משרתי מייל גם ב http (בנוסף ל pop3 וכו') רציתי להשתמש בזה כדי לקרוא דוא"ל וניסיתי על שרתי yahoo, hotmail ועוד אך ללא הצלחה. מי הצליח ? יש טיפים ? יש הנחיות איך מקנפגים ? חשוב : לא מדובר במשיכה באמצעות pop3 !!!

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  24. עלה בי הרצון והצורך לפרמט את המחשב של אחים שלי הישן...(טונה וירוסים והוא גם ככה דורש פירמוט כי הוא לא מפורמט כבר 3 שנים) אני צריך דרייבר לכרטיס מסך מסוג ראדון 9250 בממשק AGP....אני לא יודע את החברה (אני חושב שזה ATI כלומר לא ספייר או משהו כזה רק ATI כי רשום ATI על ההיטסינק שלו) בקיצור אני צריך לפרמט ואין לי את הדיסק דרייברים שלו ואני לא יודע איזה דרייבר הוא צריך...אם תוכלו לתת לי לינק או הכוונה אני מאוד יודה לכם... ועוד שאלה: 1) מבחינת הדרייברים זה משנה איזה חברה הכרטיס מסך (ASUS נגיד או ספייר)??

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  25. בעדיפות לאחת שמאפשרת להגדיר את הטמפ' פרטנית לכל רכיב בנפרד תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים