תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
לעבור אותה... האם ישנה דרך כלשהי לראות סרטון, שמצריך "רכישת רישיון", של WMV, בלי לרכוש רישיון? כלומר, "לפרוץ" את ההגנה? פשוט לראות את הסרט/קטע הווידיאו? בתודה, גבריאל.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן ! מחפש פלאגינים שימושיים לVDUB שיכולים לקחת סרטים דחוסים ומלאי רעש בhigh speed ולתקן מה שאפשר ... החלקה, upscale, ניקוי רעש וכו' .. אפשר גם המלצות לתוכנות אחרות בתשלום אם יש יותר טוב. תודה !
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם!, יש לי משחק או שניים, שכשאני מנסה להעלות אותם מופיע לי על המסך הדבר הזה: ...created window@0,0 (800x600) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver ...initializing QGL ...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available ...shutting down QGL ----- CL_Shutdown ----- RE_Shutdown( 1 ) ----------…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אשמח לשמוע הצעות על תוכנת Firewall. עד היום הייתי עם Kerio Personal Firewall. איזו תוכנות מומלצת יש?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום!!! אני מחפש תוכנת הקלטת שאני יכול להקליט ובזמן ההקלטה גם לדבר דרך המיקרופון. אבל שיצלם לי את כל המסך של המחשב שאני מקליט. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין להקליט משחקי NBA שאותם אני רואה דרך TVUPLAYER נסיתי להשתמש ב-WMRECORDER אך זה לא עובד האם מישהוא מכיר תוכנה טובה יותר שתעבוד עם התוכנה הזאת ???
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות בקשר לבעיה נזו בפייפוקס שבחלק מהאתרים השורות נכנסות אחת בשניה? אתם מבינים על מה אני מדבר?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר אתר עם סקינים למקסטון? יש באתר שלהם איזה משהו אבל זה דורש קוד והרשמה וכו
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את הרדיו בWINAMP 5, עד היום זה פעל. הוא טוען את הרשימה של התחנות שאז כותב שיש שגיאה והרשימה שמוצגת היא ישנה. אז אי אפשר לשמוע מוזיקה. מישהו יודע מה הבעיה, אולי זה בשרתים של WINAMP (אני לא בטוח איך זה עובד בכלל) אני משתגע, מאז שהתחלתי להשתמש ברדיו לא הורדתי מוזיקה (כבר יותר מחצי שנה), ופעם היו לי ספריות של 5GB היום 0, עזבתי את עולם הפשע ...
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום יש לי שגיאה כזאת כל פעם שאני מנסה להפעיל קבצים מסויימים כמו טקסט או MSI(חבילת windows installer)לקבצי הטקסט אני פשוט צריך לעשות פתח באמצעות פנקס רשומות אבל לקובץ הMSI אני לא יכול לעשות את זה כי זה קובץ התקנה של תוכנה מסויימת. הינה השגיאה שקופצת מתי שאני מנסה לפתוח את סוגי הקבצים האלו: אין לי וירוסים ספיוורים טרויינים וכדומה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
או רק עם יש לי לוח אם עם רכיבים של nvidia?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי למצוא עדכון לביוס של הלוח P5Q - הדגם.. עכשיו אני יודע שזה פשוט, אבל פשוט הם עשו מלא שינויים בתפריטים באתר שאני חושש בטעות להוריד עדכון לא נכון ולהשביט את הלוח.. אז בבקשה מי שיכול לעזור לי למצוא עדכון אחרון ללוח, תודה...
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי ANTIVIR ו-AVG ו-SPYBOT14 RESIDENT ומערכת XP עיברית SP2 מרוב הגנות הדברים הבסיסיים לא עובדים. כשאני מגיע לאתר בו אני נדרש להתקין פקדי ACTIVX, אני מחכה לסרגל הצהוב למעלה כדי לאשר את ההתקנה אך הוא לא מופיע ולכן אינני יכול לאשר התקנה. יש עוד תופעות דומות אך זה נראה כנובע מאותה סיבה. יש למישהוא כיוון מהיא הסיבה? בתודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם הדפדפן כבר כמה חודשים, הוא פשוט מסרב להוריד Plugins! גם בגירסא עברית וגם באנגלית. ניסיתי למחוק ולהקתין שוב אך גם זה לא עוזר. כשיש באנר פלאש שהוא לא מסוגל להציג, אני מנסה להוריד את הפלגאין, אך ההורדה לא זזה. אז רציתי לדעת: א. למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? ב. יש מקום אחר דרכו אני יכול להוריד את הפלאגין של המקרומדיה פלאש פלייר 7 לפיירפוקס? עריכה: הבעייה נפתרה, למי שנתקל באותה בעייה, הנה הפתרון: בעברית: כלים > אפשרויות > מאפייני אינטרנט > אפשר הורדה מאתרים. (לא מדוייק, לי יש את הגירסא האנגלית). באנגלית: Tools > Options > Web Features > Allow web sites to install software.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הורדתי, אבל כשאני מפעילה קובץ כלשהו זה כותב לי: http://img99.imageshack.us/img99/8684/untitleddl7.jpg מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי בעיה אין לי תדריבר של הכרטיס קול שלי כי פירמטי תמחשב שלי ואין לי תדיסק של הכרטיס קול הנה הכרטיס קול שלי : sis 7012 audio device מישהו יכול לביא לי דריבר בבקשה ! תודה למי שמביא :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
אוקי הפעלתי line age2 הוא שאל אותי אאם לחסום את זה ובטעות עשיתי כן.. איך אני מבטל תחסימה?הסבר מדוייק בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
זה קורה כשאני לוחץ על RUN 3D MARK... יש למישהו מושג למה זה קורה???
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מ"ה XP, בעבר כאשר הייתי מכניס את הכרטיס פלאש של המצלמה ל-USB, היה נפתח תפריט ושואל אותי מה אני רוצה לעשות: לפתוח סייר, להעתיק את התמונות למחשב, לא נעשות כלום וכדומה.., לאחרונה הפסיק התפריט הזה להפתח, האם מישהו יודע להחזיר את התפריט הזה ל"חיים"? תודה, דני
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום איגנרתי הרבה אנשים מהרשימה ונכנסתי לקליינט אחר ונגעתי שם באפשרויות ומחקתי אותם מהאיגנור וגם מהרשימה עכשיו יוצא שמחקתי אותם וגם הם לא חסומים.. חשוב לי שהם לא יראו אותי מחובר.. איפה אני יכול למצוא את הרשימה?? או איך אני יכול לעשות שכל מי שלא ברשימה שלי לא יראה אותי מחובר ?? (במירנדה ניסיתי יש שם אופציה שלא באמת עובדת.. כי ניסתי עם חבר) מה אני אעשה? :-\
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה שמאפשרת לגזור קטעים מסרטי MPG ו AVI, לערוך ולחבר?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על WINDWOS 7 כדאי להתקין או לא ?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
הורדתי את הביוס הזה ללוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2842 הגירסה האחרונה: f10g זה עשה לי חילוץ לקבצים והראה לי 3 קבצים שכל אחד מהם זה לא ההתקנה עצמה.. נכנסתי אליהם ואף אחד מהם לא מתקין. איך אני מעדכן את הביוס שלי? עריכה: הצלחתי לעדכן דרך התוכנה @bios באתר של גיגהבייט. אפשר לנעול/למחוק
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמשנה קובץ nsv לקובץ אחר כמו xvid dvd וכו'
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-