עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Snufkin,

אז אם למישהו יש אני אשמח......

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

אני יודע שניתן לבנות רקע עם כיתוב כלשהו בוורד, איך אפשר להטות את הכיתוב לאלכסון ולהגדיל אותו?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by oded6188,

כל פעם כשאני אפילו מסמן קובץ מסוג MPG, זה כותב לי: Explorer.exe has generated errors and will be closed by Windows וכו'... (כמובן שהקובץ לא מתנגן בסוף) איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  4. שיחזרתי מוינדוס XP קבצי מוזיקה ותמונות על ידי תוכנת שיחזור מערכת של WINDOWS כעת אני מנסה להחזיר את הקבצים האלה על VISTA 64 אך ללא הצלחה התקנתי את התוכנה ntBackup-restore utility אך משום מה התוכנה לא נדלקת או משהו...אין לי מושג בבקשה עזרו לי לפתור את הבעיה זה דיי דחוף לי. -תודה, נחום.

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by Maor_T,

אהלן וחג שמח לכול התותחי תוכנות פה...מצטער על ההודעה החופרת אבל מקווה שיהיה לכם זמן לקרוא וכח.... ;D יש לי בבית 2 מחשבים צמודים שאחד מחובר לרמקולים מעפנים והשני מחובר למערכת טובה עכשיו לפעמים המחשב עם המערכת תפוס (אח שלי משחק או משהו ואי אפשר להפעיל שירים ) אז אני רוצה לעשות עם תוכנת שידור שמתי שאני רוצה שאני מפעיל את הWinamp במחשב שמחובר למערכת ואז אני משדר לו שירים מהמחשב השני חשוב לי שזה יהיה פשוט כמו winamp שבמחשב עם המערכת אני רק אפעיל את הווינאמפ כמו ששומעים רדיו ובמחשב השני אני אפעיל רשימת שירים או שיר נפרד בתוכנה מסויימת...אם אפשר דרך הWinamp לשדר באיזשהי דרך זה יהיה מצויין ד"א זה רק ברשת שלי לשדר ככה שתוכנה שיכולה לשדר באיכות טובה שזה ישמע כאילו זה במחשב עצמו ול…

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by Avi952,

מופיעה השגיאה: ""כותרת: "Cfpconfg.exe - "שגיאת מערכת" {אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר framework.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו." לא רק שהוא לא נותן לי להריץ אותו הוא לא נותן לי להסיר אותו כל עצה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  7. איזה הגדרות שמתם בµTorrent? בהגדרות של חיבור של 5 מגה? ואיך אני משחזר את ההגדרות הברירת מחדל? תודה

8. Started by Burkey,

יש לי בעיה קלה ואני זקוק לעזרתכם. התבקשתי לעזור למישהו שרכש מחשב נייד, עליו התקינו לו אוטומטית חלונות ויסטה עם הגנה של NORTON. התקנתי על המחשב את התכונה REVO להסרת תוכנות ( עליה הומלץ בידיעות אחרונות בשבוע שעבר ). הסרתי את האנטי וירוס. לאחר מכן רציתי להסיר את שאר החלקים, קרי, Norton Ptotection Center ו - Internet Security. ההסרה לא הצליחה, בטענה שיש להסיר רק דרך ה - Setup של התוכנה. הלכתי ל - Control Panel וניסיתי משם, זה גם לא הצליח, עם הודעת שגיאה דומה. הפעלתי את ההסרה של נורטון עצמו, אבל שם היה כתוב שתוקף הרישון הזמני פג ולכן אי אפשר לבצע UnInstall. מכך יוצא שחלונות לא מצליח להסיר את NORTON כי רק ה - Setup של נורטן יכול, והוא עצמו פג תוקף. אני לא מצליח להיפתר מהתוכנה. …

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by RBH,

שלום, קיבלתי לידי קובץ Access די פשוט עם שאלה, שלא ידעתי לפתור. יש לי טבלה ראשית לתוכה המשתמש מכניס נתונים (פרטים דמוגרפיים בעיקר) על כל רשומה. בשדות טקסט כמו "עיר" ו-"לאום", הטבלה מקושרת לטבלאות עזר, אשר מכילות את כל הערכים האפשריים. כאשר המשתמש מגיע לשדה הנ"ל עם הסמן, מוגדר כי מעבר לאפשרות ההקלדה החופשית, תפתח גם list עם הערכים לבחירה. השאלה היא, כיצד ניתן לגרום לכך שכאשר המשתמש מתחיל להקליד את הערך, השדה יתמלא אוטומטית בהמשך הערך המלא, לאחר שיש התאמה אחד לאחד. ממש כמו ה- auto complete ב- Excell, שעובד אוטומטית כברירת מחדל, במידה ויש ערך דומה באותו הטור בו אתה כותב (לדוגמא, אם כותבים "Isr" מצופה שהשדה יתמלא בערך "Israel"). בתודה מראש, RBH

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  10. אני מחפש תוכנה למוצר הזה http://allgames.co.il/product.cfm?pid=2252&cat=9&sub_cat=58 ואני לא יודע איפה לחפש(לא קניתי מהחנות הזות וקיבלתי בלי התוכנה) בעיקרון אני צריך שהרטט יעבוד כי כל הכפתורים כבר עובדים בתודה STONE

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  11. שלומות לפני שבוע בערך היו לי כמה הפסקות חשמל פתאומיות וכל כונן C שלי נדפק/נמחק. פירמטתי את המחשב, התקנתי את Windows XP SP2 עם כל העידכונים ואיזה אנטיוריוס. מאז יש לי קצת בעיות עם המחשב: למשל בתוכנות CUBASE 3 ו GUITAR RIG 3. בחלק מהתוכנות ההתקנה נתקעת באמצע או שאני מצליח להתקין ואז כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת של "send / don't send" . ניסיתי שתי התקנות שונות של הווינדווס, כל התוכנות הותקנו מאותן התקנות שהשתמשתי בהן כדי להתקין את התוכנות לפני מה שקרה למחשב, בנוסף תהליך EXPLORER תקוע כשהווינדווס עולה(סימן שעון חול כשמעבירים את העכבר מעל הTASKBAR( וצריך ללכת למנהל משימות לסגור את התהליך מהתהליכים ולהתחיל אותו מחדש מהשורת פקודה. מה קרה למחשב …

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by raiman1,

התקנתי את הדמון תולס ואז נפתח לי חלון וכתוב מעדכן כונן וירטואלי או משו כזה וזה אף פעם לא גומר... מה הבעיה??? איך לפתור אותה?? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by @guitarsuite@,

ערב טוב לכולם! אני משתמש ותיק של התוכנה הזאת ותמיד תהיתי כמה התוכנה הזאת אמינה.... אז באתי לשאול אתכם...האם התוכנה הזאת משקפת את סטטוס המחשב המקורי או שמה הנתונים שנותנת התוכנה הם לא אמינים במיוחד? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  14. dunno why but i have anew computer and once in a while [its starting fine and its not passing untill iam restarting the computer] .:A i can switch between hebrew and english in some softwares its stuck on english like the IE and some on hebrew like the mirc in some softwares its working fine dunno what to do 10x

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by gildoron,

בדרך כלל בסרגל כלים של התחל מופיע בצד את כל החלונות הפתוחים באותו הרגע, או בצורה מקובצת או בצורה פרושה. וכך אפשר לעבור מחלון לחלון ע"י לחיצה על אחד מהם. אז לי לא מופיעים החלונות וכדי לעבור בין חלון פתוח אחד לשני אני צריך ללחוץ alt- tab . בנוסף משום מה אני לא מצליח לעבור בין עברית לאנגלית באינטרנט ע"י לחיצה על מקשי הalt ahift (רק באינטרנט, באופיס זה כן פועל) והייתי צריך להגדיר מקשים בצורה מיוחדת(כלומר להוסיף עוד פעולה, alt+shift+0) כדי שאני אוכל לעבור בתחומי האינטרנט. זה קרה די פתאום ופעם יכלתי לעשות את זה. למישהו יש מושג? לי זה די נראה כמו איזה וירוס שתקף אותי. כי פעם אחת נכנסתי למנהל משימות והתחלתי לסגור תהליכים שוב יכלתי לעבור מעברית לאנגלית ע"י alt-shift אבל לא הצלחתי …

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  16. בטעות לחצתי DECLINE במקום ACCEPT בהודעה ממישהו שלא היה ברשימת האי סי קיו שלי ....... משתמש חשוב שנתתי לו את המספר שלי וכביכול זה הוא אפשר לעשות משהו ? זה רושם איפה שהו בתוכנה את כל ה "DECLINES" שאיי פעם לחצתי ? או באתר אי סי קיו ? בתוכנה חיפשתי תחת "SYSTEM NOTICE" אבל כתוב שם רק אישורי בקשות ומי שהוסיף אותך לרשימה שלו . יש דרך ? תודה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  17. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

מאז גירסת 2009 אי אפשר להתקין את הישנות יותר כמו 8.5 ו8 גם אם משתמשים בקובץ התקנה שלהן, זה מתקין את המסנג'ר החדש יש דרך לעקוף את זה ? אני מעוניינת בגירסת 8.5 בעברית

• 7 תגובות
    • 531 צפיות
  18. כשחזרתי הביתה אתמול קיבלתי הודעה במחשב שהנורטון רוצה ACTIVATE למרות שכבר עשיתי לו בהתקנה, אז כמובן שהתנתקתי מהאינטרנט וניסיתי לעשות לו, אבל הוא לא נתן לי. אז עשיתי ריסטרט ואז כל פעם שווינדוז עלה, קיבלתי מסך כחול והמחשב עשה ריסטרט, אפילו בSAFE MODE הוא לא עלה לי, רק בDEBUGGER MODE, שם משום מה הנורטון אנטי וירוס עבד, עשיתי סריקה ומחקתי וירוס בשם w32.beagle.dz שאין לי מושג איך הוא הגיע למחשב שלי ואני מאוד אשמח אם תגידו לי. עכשיו אני מנסה לעשות UNISTALL לנורטון כדי להתקינו מחדש וזה לא נותן לי, הפס התקדמות מגיע לסוף אבל לא מסיים את הסרת התוכנה.. ככה שאני בטח לא יכול להתקין מחדש. אשמח מאוד אם תגידו לי איך אני יכול להסיר את נורטון ולהתקין אותו מחדש ואיך אני יכול לוודא שהוירוס הז…

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  19. בוקר טוב לכולם , ניסיתי עם נגן ה-WINAMP וגם ב-MEDIAPLAYER , אבל אין בהם את האופציה ללחיצת חזרה אינסופית על אותו שיר מתוך רשימת השירים שב-PLAY LIST . אני רוצה לשמוע שיר מסויים מס' פעמים ואז בלחיצה ידנית ,לעבור לשיר אחר ברשימה , ואין את זה בנגנים שציינתי (ממה שבדקתי בכל אופן באפשרויות הנגן..אולי פיסיפתי משהו) . מישהו יודע על נגן אחר שתומך או איך מגדירים בנגנים שציינתי ? תודה ..

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by shahar07,

אני מקבל הודעה על עדכון Realtek Semiconductor Corp. - Networking - Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network Adapter לאחר הניסיון לעדכן אני מקבל את ההודעה הבאה: update were not installed code: 80070436

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by asafnn,

שלום לכולם אני בצרות בשבוע האחרון המחשב שלי האט בצורה משמעותית, אבל הסימפטום הכי ברור לבעיה הלא מזוהה הזו הן קפיצות באודיו, גם בניגון קבצי mp3 וגם בניגון סרטי HD, במגוון תוכנות, כולל AIMP2, MV2player, VLC ועוד. אני לא יודע מה, אבל משהו לא בסדר. כמו שאפשר לראות מהמפרט (בפרופיל) המחשב בין חצי שנה בערך ואין סיבה שיעבוד לאט. דבר אחד ששמתי לב אליו הוא שכשהיוטורנט פועל הבעיות מחמירות. הסרתי והתקנתי אותו אבל אני מעריך שהוא פשוט דורש משאבים ולכן מחריף את הבעיה, שקיימת גם בלעדיו. כדאי אולי גם לציין שהייתה לי בעיה של מסכים כחולים כל יום יומיים עד שעברתי מהכרטיס רשת של הלוח אם לאחד חיצוני. מן הסתם הלוח אם יוחלף אבל אני לא יכול להיפרד מהמחשב שלי כרגע בשביל למסור אותו למעבדה בגלל צרכי…

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  22. הבעיה שלי היא שאני לא שומע כלום שאני מפעיל סרטונים באינטרנט..גם ביוטיוב גם בהכל חוץ מבאתר של ספורט 5 שם הורדתי משהו וזה סידר את זה...אני לא מצליח להבין מה הבעיה הורדתי את הקודקים הכי חדשים שמתי את התוספת של הפיירפוקס ושל המדיה פלייר ועדיין לא שומעים כלום...מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין שנשרף לי הארד דיסק ועשו לי העברה כנראה לא מושלמת של כל הדברים מההארדיסק הישן... תודה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by Asafalfa,

היי אנשים !טוב הורדתי את ה MSN לפני כמה ימים והוא פשוט מעצבן :\ כל פעם שאני מתחבר אחרי שניה הוא יוצא לי וכותב לי "החיבור שלך לשירות NETMESSENGER . אבד . מתחבר מחדש בעוד ..." אחרי חצי דקה הוא שוב מתחבר ושוב יוצא מאותו סיבה ?! מה אני עושה אם זה ??:\

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  24. יש במסנג'ר אפשרות שכשאתה לוחץ על צריוף מסוים של מקשים (לא ביחד אלא אחד אחרי השני כרגיל) פתאום יש איזה סמיילי או תמונה שמחליפה את הכתב. השאלה שלי היא איך עושים את זה? אני יכול לקחת סתם תמונה שיש לי על המחשב ואז לכוון את זה כך שבמסנ יהיה לי אותה עם צירוף מקשים מסוים? תודה מראש.

25. Started by NoLogo,

שלום! יש לי כמה שאלות בקשר לתוכנה הזאת..יש לציין שאני לא מבין כלום בזה.. מהם ההגדרות המומלצות לתוכנה? מהחיפוש בתוכנה..[הקבצים להורדה] באמת עובדים אחרי זה? איזה תוכנה יותר מומלצת,אזראוס או ביטקומנט? תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים