עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

איך מנטרלים את זה? אני לא מוצא בשום מקום את האופציה הזו. טוב לי עם הגרסה שיש לי ואין לי שום בעיה וכל פעם קופצת לי ההודעה המרגיזה שלהם ואין לי שום כוונה לעדכן(גם לו בחינם!). תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by sveta.veled,

התקנתי משחק, אך שיחקתי פעם אחד. סתם משחק. רציתי להסיר אותו ואני לא מצליחה. יש גם תוכנה שפעם השתמשתי בשביל הפלאפון וכשאני מנסה להסיר אותה לא קורה כלום. מה עושים? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by Stingray,

שיהיה 3D עם אפקטים טובים,ולא את השומר מסך של הדגים\אקווריום הנפוץ הזה,נמאס לי ממנו. עדיף אחד שיאמץ לי את הכ.מ (6600GT) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  4. החל מיום ה' מאפשרת ענקית התוכנה לכל משתמשי Windows XP להוריד את הדפדפן Internet Explorer 7, ללא בדיקה של המנגנון האנטי פיראטי Windows Genuine Advantage. הערכה: המהלך הוא על רקע החשש מעליית כוחם של דפדפנים מתחרים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3457035,00.html

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by dj shay 30010,

יש לי בעיה שאתחילה אתמול ברגע שאני פותח נגיד רוצה לכתוב מיכתב חדש רושם נותן ENTER יורד שורה מופיע לי הודעת שגיע WINWORD.EXE מישהו נתכל בזה יודע מה הפתרון

6. למישהו יש המלצות איפה לחפש? ובבקשה אל תפנו אותי לגוגל כי חרשתי עליו ולא ממש מצאתי

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Started by itaic,

שלום לכולם האם ישנה אפשרות כלשהי להדפיס כמה דפי PDF באותו דף (אתם יודעים כמו בפאוור פוינט שמדפיסים 6 בדף) פשוט יש קבצי PDF עם הרבה מאוד עמודים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  8. Started by nimrods,

שלום לכולם אני צריך עזרה באינטרנט יש לי בעייה, טוב אז ככה נגיד שאני ניכנס לאיזה שהוא אתר אז החלון של אינטרנט שלי באופן אוטומטי יוצאי משהו :-\ יכול לעזר לי בקשר לזה ? תודה מראש לעוזרים..!

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Started by gt2,

לפני כ4 חודשים קניתי מחשב חדש(מזל טוב לי) והתקנתי עליו ווינדוס 7 X64 רק ששמרתי את הכרטיס קול שלי מהמחשב הקודם sb0060 של קריאייטיב ואין לו דרייברים לווינדוס 7 מה עושים? יש לו רק עד XP אני צריך אותו בשביל היציאות שיש לו כי אין היום יציאות MIDI בלוחות הכל היום מחברים בUSB ואני צריך מידי וממש לא בא לי לקנות ממשק MIDI-USB זה עולה איזה 200 ש"ח לפחות... עוד דרייבר שאני לא מוצא קיים רק לגרסת 32 ביט זה של הלוח ציור שלי trust tb4200 יש לו דרייברים של ויסטה 64X אבל לא עובד אני מנסה עכשיו את של ה 32 ביט ווינדוס 7 ונראה מה קורה...

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  10. שלום רב, פירמטתי את המחשב לפני כשבוע, ומאז אני בשום פנים ואופן לא יכול לשמוע כלום מהרמקולים. מבדיקה ב"מנהל ההתקנים" התברר שה- XP לא מזהה את הדריוור של כרטיס הקול, מסוג: Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller לא קיבלתי דיסקים עם דריוורים עם רכישת המחשב (לפני 4 חודשים), הורדתי את כל הדריוורים שמופיעים באתר של אייסר בעזרתו של חבר פורום וינדוס, אבל כולם התאימו רק לא כרטיס הקול. האם תוכלו לתת קישור להורדת הדריוור הסורר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  11. Started by Rage17,

שלום, הסרתי את המסנגר מהמחשב שלי מכיוון שהוא לא עלה אז החלטתי לנסות להסיר ולהתקין, אבל עכשיו המסנגר לא נותן לי להתקין וכותב את השגיאה הבאה: http://img472.imageshack.us/img472/3510/untitled3copymc1.jpg מקווה שתוכלו לעזור לי ! תודה!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by amisha,

אני כותב משהו והוספתי תוכן עיניינים . בנוסף את הנושאים שאני מסמן להם את הרמות הם ממוספרים אוטומטית ע"י התוכנה , כשאני מעדכן את התוכן עיניינים אני מקבל רווח עצבני בין המספור לכותרת שאמורה להוית צמודה למספר . מה עושים נגד ?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by LiranT,

צריך תוכנה שאומרת לי איזה חומרה יש לי במחשב (כמוכרטיס מסך זכרונות וכו) וגם תוכנה על טמפרטורת המעבד תודה לכל מי שעונה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  14. שלום רב, אני צריך תוכנה (ורצוי חינמית כגון avg בקשר לאנטיוירוסים) אשר תתחבר לי לאוטלוק ותנקה לי את הספאמים שאני מקבל מדובר ב20 הודעות ליום. אשמח לקבל תגובות תודה רבה מראש לכל הקוראים והפותרים ליאור

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by eladbu,

רצית לדעת האם ניתן להתקין על ווידואס MAC OS בתוכנות דוגמת OS ?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  16. יש לי אוסף גדול של קלטות אודיו ואני מעוניין להעביר ולשמור את תוכנן במחשב בפורמט MP3. יש לי כבלים מתאימים להעברה ואני מחפש שני דברים : 1. תוכנה חינמית להעברה ולשמירה במחשב 2. תוכנה שיכולה לזהות האם כרטיס הקול מקבל את האות או שהוא פגום תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  17. אחרי גל ההספיים, הטרויינים והקוקייז שתקף את המחשב שלי, ואחרי שכל תוכנות האבטחה לא יכלו להם, החלטתי לקחת את החוק לידיים, ומחקתי את הקבצים של הווירוסים ידנית. גם את הdllים וגם מהרגיסטרי. את הקרב הזה ניצחתי עכשו האספלורר שלי (לא הIE, אלא זה שפותח חלונות...) מודיע לי על שגיעה שביגללה הוא צריך לבהיסגר כל פעם שאני פותח את תיקיית הסרטים שלי (התצוגה בה thumbnils). כשאני מציג את הקבצים בצורה אחרת, אין בעיות מיוחדות... בנוסף, התוכנה mv2player גם נתקעת לי כל פעם שאני מנסה להפעיל אותה! הווינאמפ, לדוגמא מציג את הסרטים רגיל. יש לי אפשרות לתקן את הרגיסטרי ולעשות התקנה מחדש של הווינדוס, מבלי שההגדרות שלי וההתקנות יהרסו (רק להחליף קיבצי מערכת חיוניים)? אני ממש רוצה להימנע מפירמוט, …

18. מדובר בכרטיס הזה עכשיו הורדתי דרייברים וזה מראה לי באפשרויות לבחור בין 2 רמקולים ל4 מה הבעיה? איך אני מפעיל את הסנטר?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by Notter,

התקנתי את האנטי וירוס הנ"ל ועשיתי טעות טיפשית כשהוא שאל אותי אם למחוק את ה trails של הדפדפן כל פעם שאני סוגר אותו. אז אמרתי כן, ואמרתי שלא ישאל אותי שוב... הבעיה היא, שעכשיו כל פעם שאני סוגר את הדפדפן, כל האתרים שנצאים בתפריט גלילה של ה Adress bar, נמחקים. זה בעייתי מאוד, האתרים שם חשובים לי. ועכשיו אני לא מוצא איך לומר לו לבטל את המחיקה כל פעם! אז למישהו יש מושג? אני מקווה שאני לא אצטרך למחוק את כל האנטיוירוס בגלל זה...

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  20. התקנתי את המסנג'ר החדש ולא יודע מה קרה לו הוא אומר לי הודעה ממש משונה.. איתי חכה חכה חחח... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  21. שלום לכולם, עשיתי חיפוש עם התוכנה xoftspy והיא גילתה לי כמה רגולות\וירוסים.... אבל בגלל המיקום שלהם (בתיקיית windows) אני מפחד למחוק אותם ורציתי לדעת מה לעשות: האם למחוק אותם או לא?, איזה רגולות למחוק ואיזה לא וכו'.... אז הנה התמונה של מה שהתוכנה גילתה לי (שימו לב לשם הרגולה, לסיכון שלה, והכי חשוב למיקום שלה) תודה

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by אונליין מחשבים,

הרצתי את התוכנה וזה מה שיצא לי מישהו מבין בזה ? מה זה אומר ?

23. Started by neo690,

כל פעם שאני נכנס לאתר http://vod.walla.co.il "וואלה VOD" ובוחר סרטון לראות זה לא עובד.. למרות שהגדרתי את המהירות כנ"ל גם שאני נכנס לאתר http://www.hop.co.il "הופ קטנטנים" כדי להפעיל לאחותי הקטנה את המשחק.. זה גם לא עובד כך נראה הפופ-אפ של הופ: רשום שם "A recent attempt to attack your computer was blocked" למי שלא מזהה ב2 המקרים נפתח חלון פופ-אפ אבל בשניהם מה שצריך לפעול לא עובד אני יודע שזה קשור ל Norton Internet Security 2005 כי ברגע שאני בוחר באפשרות Disable Norton Internet Security אז זה עובד מה צריך לעשות כדי שהכול יעבוד מבלי לבחור כל פעם את "Disable Norton Internet Security" ?? תודה רבה! ;D

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  24. האם פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין או קורלדרו מנצלות יכולות של 4 ג'גיה זיכרון ומעבד 4 ליבות או שרק תוכנות תלת מימד יודעות וצריכות חומרה כזו?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by nadabometal,

שלום לכולם יש לי תוכנת kasparsky internet security 2010, ששדרגתי מגרסה קודמת עקב התקנת windows 7, כעת אני שם לב שבחלון הראשי של התוכנה (my protection status) יש סריקה מתמדת של קבצים בחלק התחתון. המחשב נשאר דלוק כל הלילה ועד כה נסרקו 110206 קבצים, כמו כן הסריקה מאוד איטית. משהו יודע מה זה או למה זה סורק את הקבצים?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים