תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני בונה אתר לחנות מרפדיה. מרפדיה= חנות שמחדשת רהיטים וספות ישנות, ריפוד וכ'. יש לי שאלה קטנה, איזה פונט בעברית אתם ממליצים לי להשתמש? אם אפשר לקבל את הפונט להורדה אני אשמח מאוד. לצרוך השאלה... רקע האתר הוא בסגנון ישן כזה והרקע הוא אפור בהיר. תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ויסטה.. איך מחזירים את החלות ששואל מה לעשות שאני מחבר USB??
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מופיעה השגיאה: ""כותרת: "Cfpconfg.exe - "שגיאת מערכת" {אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר framework.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו." לא רק שהוא לא נותן לי להריץ אותו הוא לא נותן לי להסיר אותו כל עצה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני לא זוכר את שמה אני רק זוכר שבשם שלה היה מספר היא הייתה מסדרת את האיקונים על שולחן עבודה כמו בתיקיות כשבוחרים מצב תצוגה "רשימה" (אגב, יש דרך לשנות את השפה לאנגלית בלי להתקין מחדש וינדוס?) היא איפשרה לסגור חלונות בלחיצה ימנית על הפס למעלה (איפה שה X והריבוע וכל אלה^^) ולשנות את השקיפות שלו עם הגלגלת ואני חושב גם שהיה אפשר לעבור בין תוכנות עם הגלגלת כמו בALT-TAB מישהו יכול לתת לי שם? תודה איל.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום להוריד תוכנה אחרת ממה שיש בדרך כלל לתצוגה של הBATTERY ? ראיתי אצל מישהו את תוכנה כזאת שמציכה כמו MANA מD&D ואני לא מוצא את זה... ??? תודה רבה... צח
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלומות לפני שבוע בערך היו לי כמה הפסקות חשמל פתאומיות וכל כונן C שלי נדפק/נמחק. פירמטתי את המחשב, התקנתי את Windows XP SP2 עם כל העידכונים ואיזה אנטיוריוס. מאז יש לי קצת בעיות עם המחשב: למשל בתוכנות CUBASE 3 ו GUITAR RIG 3. בחלק מהתוכנות ההתקנה נתקעת באמצע או שאני מצליח להתקין ואז כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת של "send / don't send" . ניסיתי שתי התקנות שונות של הווינדווס, כל התוכנות הותקנו מאותן התקנות שהשתמשתי בהן כדי להתקין את התוכנות לפני מה שקרה למחשב, בנוסף תהליך EXPLORER תקוע כשהווינדווס עולה(סימן שעון חול כשמעבירים את העכבר מעל הTASKBAR( וצריך ללכת למנהל משימות לסגור את התהליך מהתהליכים ולהתחיל אותו מחדש מהשורת פקודה. מה קרה למחשב …
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני משתמש ותיק של התוכנה הזאת ותמיד תהיתי כמה התוכנה הזאת אמינה.... אז באתי לשאול אתכם...האם התוכנה הזאת משקפת את סטטוס המחשב המקורי או שמה הנתונים שנותנת התוכנה הם לא אמינים במיוחד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הייי התקנתי אווטלוק 2003 (בעיקר בשביל סינכרון עם הפלא) ורצית לדעת אם יש איזה תוסף שמוסיף לו אוטומטית ליומן את כול החגים וחופשים שארץ
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, התקנתי בסוף השבוע האחרון את Zonealarm אצלי במחשב. שאלה קטנה, האם יש דרך לשנות את מראה התוכנה ? אני יודע שזה דבר ממש מינורי אבל הגרפיקה בתוך התוכנה נראית כמו של 256 צבעים.. זה רק אצלי או שזו הגדרה של התוכנה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה ותגידו לי איך אני פותח פורטים ב- norton personal firewall 2003 תודה לכל מי שעוזר..
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ניסיתי הכל... להתקין מחדש... פשוט שום דבר לא מעיף את זה... הנה תמונה: אני מדבר על גירסה 2003 של האופיס (הכי חדשה שיצאה) תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בצרות בשבוע האחרון המחשב שלי האט בצורה משמעותית, אבל הסימפטום הכי ברור לבעיה הלא מזוהה הזו הן קפיצות באודיו, גם בניגון קבצי mp3 וגם בניגון סרטי HD, במגוון תוכנות, כולל AIMP2, MV2player, VLC ועוד. אני לא יודע מה, אבל משהו לא בסדר. כמו שאפשר לראות מהמפרט (בפרופיל) המחשב בין חצי שנה בערך ואין סיבה שיעבוד לאט. דבר אחד ששמתי לב אליו הוא שכשהיוטורנט פועל הבעיות מחמירות. הסרתי והתקנתי אותו אבל אני מעריך שהוא פשוט דורש משאבים ולכן מחריף את הבעיה, שקיימת גם בלעדיו. כדאי אולי גם לציין שהייתה לי בעיה של מסכים כחולים כל יום יומיים עד שעברתי מהכרטיס רשת של הלוח אם לאחד חיצוני. מן הסתם הלוח אם יוחלף אבל אני לא יכול להיפרד מהמחשב שלי כרגע בשביל למסור אותו למעבדה בגלל צרכי…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אוקיי, קודם אXP שלי בעברית, הFF באנגלית, באתרים מסוימים: 1. המספרים הפוכים, לדומגא: במקום 10, זה 01, במקופ 45, זה 54. 2. ההורדה איטית נהיית 3. הרבה אתרים אני צריך ללכת להגדרות ולרעננן לעברית את הדף, כי הוא נטען בג'בריש. 4. אני צריך המלצות לתוספים שימושיים, כי עברתי על הדיון של "התוספים שלכם", התקנתי כמה, והם ממש האייטו לי את המחשב. אני צריך ממש תוספים טובים. תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
בתחילת התקנת visual basic6 מופיע לי השגיאה הבאה: מישהו יודע מה הבעיה?ואיך אפשר לתקן את זה? ניסית כבר לשנות תאימות.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי אנשים !טוב הורדתי את ה MSN לפני כמה ימים והוא פשוט מעצבן :\ כל פעם שאני מתחבר אחרי שניה הוא יוצא לי וכותב לי "החיבור שלך לשירות NETMESSENGER . אבד . מתחבר מחדש בעוד ..." אחרי חצי דקה הוא שוב מתחבר ושוב יוצא מאותו סיבה ?! מה אני עושה אם זה ??:\
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
בעדיפות לאחת שמאפשרת להגדיר את הטמפ' פרטנית לכל רכיב בנפרד תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
Microsoft Plus! Digital Media Edition בתוכנה אזות יש ערכות חדשות? זה כמו התוכנה אזות רק יותר חדשה? http://www.microsoft.com/windows/plus/images/XP_box.gif
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום! יש לי כמה שאלות בקשר לתוכנה הזאת..יש לציין שאני לא מבין כלום בזה.. מהם ההגדרות המומלצות לתוכנה? מהחיפוש בתוכנה..[הקבצים להורדה] באמת עובדים אחרי זה? איזה תוכנה יותר מומלצת,אזראוס או ביטקומנט? תודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מ"ה XP, בעבר כאשר הייתי מכניס את הכרטיס פלאש של המצלמה ל-USB, היה נפתח תפריט ושואל אותי מה אני רוצה לעשות: לפתוח סייר, להעתיק את התמונות למחשב, לא נעשות כלום וכדומה.., לאחרונה הפסיק התפריט הזה להפתח, האם מישהו יודע להחזיר את התפריט הזה ל"חיים"? תודה, דני
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי חבילה דיסקים ענקית של memorex- CDR, כשאני מנסה לצרוב עם הנרו, הוא מזהה דיסק "blank cd recordable" אבל הוא רושם- capacity in use- 0 וגם available capacity-0. הדיסקים האלו עובדים בצריבה של ה WIN וגם בתוכנות אחרות. אני רגיל לנרו ולא רוצה להשתמש בתוכנה אחרת. למישהו יש רעיונות? אני משתמש בנרו 7.2.0.3 עם צורב nec3540A עם firmware מעודכן. תודה!
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
קודם כול, אני מקווה שאני בפורום הנכון. הבעייה: היה לי פירפוקס 0.9 התקנתי את 1.0pr הכול טוב ויפה רק בתוך הדפדפן (בחלקו התחתון )מ ופיעה ההודעה.. (ראו למטה) נסיתי להוhריד את הפלאג אין ולשנות לtheme המקורי וכלום. אני רוצה להסיר ולהתקין מחדש אבל לא יודע איפה נשמר הbookmarks (יש לי שם אתרים חשובים שאני לא זוכר בע"פ) או לחלופין מישהו יודע מה מקור הבעייה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי את התוסף של ה-Adblock, ויש אתרים מסוימים שבגלל התוסף הזה הם לא עובדים לי טוב, ובדפדפנים אחרים האתרים האלה עובדים סבבה, כמו למשל האתר של ספורט5 שעכשיו שינו אותו. אז השאלה שלי היא אם אני יכול לבטל באתרים מסוימים את התוסף הזה?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם.! יש לי בבית תריסים חשמלים והם עובדים אם שלט או מתג ורציתי לשאל משהו יש את הקופסה של השלט ורציתי לדעת אם איזה שהוא תוכנה שאני יכול להוריד או לעלות את התריס דריך המחשב.? (אינפרא אדום) תודה לעוזרים.! וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
ראיתי אצל מישהו באייטונס כשהוא לוחץ על שם השיר זה מעדן לו אותו לפי המידע שבאייטונס סטור או משהו כזה.. איך אני מפעיל את האפשרות הזו?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה מה זה אומר באייסייקיו שמחפשים יש את פרח אדום וירוק וגם לבן מה זה אומר לבן?? ואך אני יכול את אייסייקיו קודם שלי ??? פשוט כל פרטים נמחקו לי שם ואין לא ידוע אך אני יכול לחזיר את אייסייקיו
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-