תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איפה בדיוק אני מבצע בדיקת יציבות לכרטיס ? [יש לציין שהוא במהירויות סטוק ולא כל שינוי במהירויות שעון מאז שנקנה][br]פורסם בתאריך: 14.02.2007 בשעה 18:28:03 PLZ...?Sorry for double posting... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי ATI Readon 1950 שתומך בAVIVO. רציתי לדעת איזו תוכנה אני צריך כדי לראות טלויזיה במחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן אנשים טובים אז ככה. היום ישבתי וחשבתי על זה שיש לי בלוטוט במחשב ויש לי מקלט ובטוח גם משדר IR. עכשיו עשיתי גוגל וניסיתי ממש הרבה לחפש אם אפשר להשתמש בהתקן הבלוטוט במחשב שלי בתור דיבורית בלוטוט- מבחינה רעיונית, מה כבר צריך, מיקרופון? (יש לי מובנה בלפטופ) ורמקול ? (יש לי מובנה בלפטופ גם כן...) בקיצור מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה??? דבר שני, התקלקל לי השלט למערכת סטריאו, שעובד על IR, ויש לי משדר IR במחשב, אז אולי יש גם איזשהי תוכנה שיודעת ליצור במחשב שלט רחוק שישדר למערכת?????? יש לי HP TX2510US. תודה!!!! יאללה תעשו חיל!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם משהו יושב לי על הCPU ולא מרפה ... איך אפשר לעצור את זה ? ניסתי לבטל את רוב התהליכים ...וזה לא עזר. איך אפשר להתגבר על התופעה הזו ??? אשמח לקבל תשובה מהירה... תודה[br]פורסם בתאריך: 5.07.2008 בשעה 19:28:44 עוד משהו... שסביר להניח שקשוריש לי נורטון אנטי וירוס 2005 מעודכן ... עד לרגע שזה התחיל(CPU 100%) הנורטון היה עולה עם איתחול הווינדוס...ועכשיו אפילו הוא לא עולה. מוזר מאד!!! משהו השתלט על המחשב. לא יכול לעשות שיחזור --> ניסתי והמערכת לא הצליחה לשחזר [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי את הeHome Infrared Receiver, אם להיות מדויק הדגם TSGi-iR01 של HP שמצורף עם המחשבי Media Center שלהם, אבל זה לא משנה כי זה בעצם סט של הIR Blaster, מקלט IR ושלט של MS שתואם לכל מחשב עם Vista/7/XP עם Windows Media Center. עכשיו זה עובד מעולה עם השלט שמצורף לסט, אבל אני רוצה לשלוט על המחשב עם המתאם הזה עם כל שלט אחר. מצאתי את האתר הזה: http://byremote.com.au/hip/mce_remote_faq.htm שם יש דרייבר חלופי למתאם שאמור לתת לי גישה (עם Plugin מתאים לgirder או לHIP) למתאם עם כל שלט, הדרייבר הזה מותאם רק לXP, לפי האתר הפתרון לויסטה הוא כזה: דרייבר חלופי אחר, שאני נכנס לאתר של הדרייבר (http://forum.team-mediaportal.com/showthread.php?t=29024 שזה בעצם אשכול של המפתח של הדרייבר החלופ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש איטיות במערכת, פרמוט לא תרם יותר מדי, אז אני חושד בכונן הקשיח. מתוך כמה בדיקות שהיו לי עם HD TUNE הבדיקה הפסיקה באמצע בגלל שגיאת קריאה. אני רוצה לבדוק בעזרת התוכנה'>http://www.samsung.com/global/business/hdd/support/downloads/support_in_es.html"]תוכנה של סמסונג, אבל דיסק FLOPPY לא רלוונטי במיוחד. השאלה שלי היא איך אני משתמש בתוכנה הזאת בעזרת דיסק או איך להשתמש בעזרת DOK.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. על המחשב שלי מותקנות שתי גרסאות של אקסל 2003 ו - 2007 (זאת על מנת שאוכל לבדוק שקבצים שאני מוציא מ2007 באמת נפתחים כמו שצריך על 2003). בעייתי היא שכאשר אני פותח קובץ XLS רגיל הוא נפתח כברירת מחדל על גרסת 2003. אני רוצה שכל הקבצים, גם XLS וגם XLSX יפתחו כברירת מחדל על גרסת 2007. ידוע לי שהבעיה היא בגלל שהתקנתי את גרסת 2003 אחרי שהתקנתי את 2007 ולכן השיוך של הקבצים עבר לגרסת 2003. האם יש דרך לשייך אותם ל2007 מבלי להתקין את 2007 מחדש? תודה מראש לעוזרים ומצטער אם אני לא ברור!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהי לראות את הספריה של האייפוד ולהאזין לה בווינדוס מדיה סנטר (ווינדוס ויסטה)? פלאגין כלשהו, תוסף, משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
היי. התקנתי VMware player, וכרגע אני מריץ ממנו התקנה של Ubuntu, ומשתמש בה, אך זה מחייב שימוש בדיסק ההתקנה. אני יודע שהשאלה מעט בנאלית , אך אולי קיימת בכל זאת אפשרות כלשהי להשתמש בVMware player ללא צורך בדיסקים ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד יחסית חדש בפוטושופ ורציתי לדעת איך את כל הפעולות שאני מבצע על תמונה כללית אני יכול לבצע על אזור בחירה(כולל הפעלת פילטרים,שינויי איזון לובן וכו') תודה רבה לעונים!!!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מתקשה למצוא את הגדרת ההגנה הנכונות, תחת Excel 2003: המטרה שלי היא לאפשר העתקה של נתונים מקובץ אקסל אחר, כאשר ההעתקה עצמה תשנה רק את תוכן התאים ללא שינוי העיצוב שלהם. עברתי על ההגדרות של הגנת גיליון, אפשרתי למשתמש לערוך טווח מסוים, אך למרות שלא סימנתי תחת הגנת גיליון את האפשרות של עיצוב הגיליון- עדיין העתקה גורמת לשינוי הפונט... רעיונות? :-\
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, אני בבעיונת, יש לי טאבלט (במבו A5) אם זה קריטי, עכשיו מאז שהוספתי מסך למחשב לא ממש יצא לי להשתמש בו כי...לא יצא עכשיו שבאתי להשתמש בו נתקלתי בבעיה, הטאבלט לוקח את השטח של 2 המסכים כ"שטח פעיל" שלו, מה שבפועל קורה זה שבגלל שהפוטושופ נמצא רק על מסך אחד אני בעצם מאבד חצי מהשטח של הטאבלט, והייתי רוצה לדעת אם יש שיטה כלשהי לנעול את הטאבלט רק על מסך אחד ככה שאני יוכל להשתמש בכל השטח שלו ולעבוד בצורה נוחה כמו שצריך? תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 13.06.2009 בשעה 00:26:57 נפתר
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט SVCD שאני יכול ליצפות בו רק דרך התוכנה PowerDVD. יש לי גם כתוביות לסרט, כיצד אני יכול להפעיל אותם כשהסרט פועל, כדי שאוכל ליראות את הסרט עם הכתוביות? Thanks.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון... יש לי בבית מחשב נייח ונייד... שניהם מחוברים ברשת אלחוטית. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה כלשהי שתאפשר לי להשתמש במחשב הנייד כמקלדת ועכבר אלחוטיים לנייח. כלומר שאני אוכל בעצם להשתלט על המחשב הנייח דרך הנייד. אני יודע שיש את התוכנה remote desktop connection שמגיעה עם הוינדוס אבל מה שהיא עושה זה מעבירה הכל לנייד... גם את המסך... אני רוצה להמשיך לראות דרך המסך של הנייח ורק להשתמש בנייד כמקלדת ועכבר... מקווה שאני מובן, תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתם משתמשים בהורדה רגילה של הדפדפן אינטרנט או במנהל הורדות ? ואם במנהל מה הכי מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום למומחים כמה שאלות: סרט של עד 700 מגה צורבים על CD או DVD נכון? האם במצב DATA ? VCD? SVCD? סרט כבד יותר- מעל 800 מגה-צורבים רק על DVD נכון? באיזה מצב מהנ"ל ? צרבתי סרט 800 מגה על DVD במצב DATA , הצלחתי לראות אותו במחשב (בכונן ה DVD)אבל מכשיר ה DVD שלי לא זיהה את הדיסק. אשמח להערות והארות תודה ערן
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי קבצי VOB רבים. כיצד ניתן להשתמש בקבצים אלו באמצעות ה- windows media player ?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
נניח רק תאורתית ואני מוריד סרט או משהו מהאימיול והוא בקובץ BIN איך אני צופה בו???
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי רציתי לדעת אם התקנתי את SPLASH PRO בנוסף ל - BS Player, באיזה קודקים ה - SPLASH PRO ישתמש? או יותר נכון, איך אני בטוח שהוא ישתמש בחבילת קודקים שלו? ואם אני מסיר את ה-BS , אני מסיר גם את הקודקים המובנים שלו? חפרתי קצת... תודה בכל אופן !
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
תגידו אם אעשה logmein או תוכנה אחרת לשליטה מרחוק (Uktravnc) נראה לכם שתהיה בעיה לעשות למחשב ניקוי כללי מוירוסים? אם כן מה הבעיות שאני אמור לצפות. כבר הבנתי שה renote assistance לא הכי נוח לעבודה מורכבת מרחוק. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך משתמשים בתוכנה Ghost לצורך העברת מידע מהארד דיסק להארד דיסק שכן תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי קובץ pdf (מלל + גרפים וטבלאות) ואני רוצה להמיר אותו לקובץ וורד ולערוך בו שינויים. הורדתי את התוכנה pdf2word כי קראתי ברשת שהתוכנה עובדת על השפה העברית (בניגוד לכל התוכנות האחרות בנושא). לאחר אין ספור ניסיונות לא הצלחתי להשיג את מבוקשי. האם מישהו יודע להשתמש בתוכנה הזו? הצליח לבצע המרה תקינה? אשמח לקבל עזרה
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
חג שמח רציתי לדעת אם יש למישהו פה מדריך לשימוש בתוכנה הזאת, ואם לא אני צריך רק לדעת אם מישהו יודע להישמש בה כדי שאני אוכל לשאול אותו כמה שאלות ספציפיות. תודה, גדי.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי שתי תוכנות של אקרוניס, הבעיה היא שהסתבתי איתן ואני לא בטוח איך להעתיק בשלמות, אבל בלי לפרמט את כל הכונן שאליו מעתיקים. פשוט כבר העמסתי את הכונן במידע, ויהיה בלתי אפשרי עכשיו לגבות אותו. הסבר: יש לי כונן של 160. הוא מקולקל. עושה בעיות קשות. יש לי כונן של 500. הוא תותח. אני רוצה לגבות את כל ה160 עליו, כולל לעשות מחיצת PRIMARY שתפעיל את מערכת ההפעלה שהיתה על ה160. יש לי מספיק מקום בשביל לעשות את זה. אז אני אשלח את ה160 לתיקון וכשהוא יחזור אני פשוט אעשה את התליך בחזרה רק לכונן ההוא. ככה נחזור לנקודת ההתחלה, רק שהכונן יהיה תקין. כל זה די דחוף לי. אני צריך את זה פחות או יותר לעשות ב24 שעות הקרובות. בדקתי באקרוניס והבעיה היא פשוט שאני לא יכול לבחור מחיצה ולהעתיק אל מחיצה. …
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלותיי. התקנתי את ה- Bitbomet במחשבי. יש לי מספר שאלות על הורדה דרך ביטרונט: 1. האם בהורדה מסוג זה יש גם תור, בדומה ל- Emule? 2. באופן מפתיע, מרגע ההתקנה, אני מועף לעיתים מהרשת. זה לא קרה לי עם ה- Emule. האם התוכנה גורמת לזה? האם צריך לשנות את ההגדרות? 3. המחשב לי עובד מאד לאט ברמות שאני לא מצליח לשחק במשחקים כאשר ה- Bitcomet עובדת ברקע. האם ככה זה עובד או שיש מקום לשנות אי אילו הגדרות? 4. האם ניתן להגדיר מראש לאיזה שרת להתחבר (בדומה לאימיול)? ואם כן אז איך עושים זאת? 5. מה המשמעות של Score? 6. מהם האתרים המומלצים? 7. האם ניתן לחפש קבצים דרך התוכנה או רק דרך אתרים עם קישורים? ואם כן אז מה מומלץ 8. האם יש הבדל אם במהירות ההורדה בין אם אני בו…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-