תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן, עשיתי חיפוש נרחב באינטרנט ונראה לי שלא נתקלו בבעיה כמו שלי :-\. חלק מהנוסחאות שלי בקובץ תופסות 3 שורות ב- FORMULA BAR. כשאני נכנס לתוך הנוסחה הטקסט משום מה משתבש (צירפתי תמונה). בנוסחאות שאורכן לא יותר משורה אחת אין בעיה. עד לפני כמה ימים הבעיה לא היתה קיימת, וכשהיא התחילה הצלחתי לפתור אותה ע"י בחירת תאים אחרים בקובץ או סגירת הקובץ ופתיחתו מחדש. אבל כעת, שום דבר לא עוזר, גם לא איתחול המחשב מחדש. אין גם שום הגדרה ב-OPTIONS שקשורה לדבר. אשמח לעצות... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלוהה ! אני לא יודע אם אתם יכולים לעזור לי , אך אני מחפש בימים האחרונים תוכנה אשר כל המטרה שלה היא להסיר שאריות של דריברים שהוסרו מהמערכת כגון : Registery entries , וכד' , שמעתי שיש משהו בסגנון : Driver swipper , או משהו כזה , אני לא זוכר , כל מה שהתוכנה עושה זה למחווק דריברים ( לא משנה איזה ) מהמחשב בצורה יסודית בלי להשאיר "עקבות" אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה נפלא , תודה לכל העוזרים ולא תודה לכל המתחכמים !
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
^ כמה קבצים (בהורדה) מראים חץ אדום במקום חץ ירוק, אך הסטטוס שלהן הוא DOWNLOAD בפירוט למטה (כשאני מצביע עליהם) מופיעה השגיאה הבאה (בשורה של הטרקר סטטוס) Failure: Sorry, 3 active torrents are enough!! זה לפעמים (זה קורה כבר מס' ימים) משתנה מירוק לאדום (וההפך) כשאני פותח וסוגר את התוכנה קבצים חדשים שאני מוסיף להורדה הופכים מיד לאדומים, אך הסטטוס שלהם DOWNLOAD הם פשוט לא זזים מבחינת קצב הורדה (0!) מחכה לעזרה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן אנשים... יש לי את הקוד הנ"ל בCSS: right: 0; width:-100%; height: 54px; position: fixed; bottom: 0; בשועל זה עובד אחלה, ד"א הקוד הוא לבר תחתון שתמיד נמצא למטה . עכשיו הבעיה היא שבאקספלורר זה מתחרבש לגמרי...אין לי שמץ מה הבעיה פה...אבל כנראה תאימות או משהו למרות שהקוד ממש נקי וקטן. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבלת את ההודעה http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php7veN0Y.JPG האם יש פתרון לכזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי קטע וידאו שחבר צילם שהבעיה היחידה שלו זה שהוא מצולם הפוך איך אני הופך את הוידאו שיהיה ישר ?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
היי לכולם ותודה מראש לעוזרים... משום מה ה-outlooke בעבודה לא שומר לי שמות של אנשי קשר שנשלח להם כבר מייל..מה עושים? גרסת האופיס היא 2010
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי סרט לצפייה. נסיתי הפעיל אותו באמצעות Mv2player וגם quick time player. ובעיה... קובץ הסאונד + הכתוביות בעברית מקדים את התמונה ב15 שניות בערך. מי הגאון שיודע לפתור אסון כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני פותח אתר אזהוא מופיע בצורה מבולגנת.... שום דבר לא במקום.... העברית כתובה הפוך.... מה זה יכול להיות.?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כן כן, השירות הופיע במגזין הכלכלה מספר אחת בארץ.. ב- TheMarker.. http://www.themarker.com/tmc/archive/arc.j...20060818_751572 קוראים לשירות SMSER, השירות עומד להתחיל עוד משהו כמו חודשיים, או חודש וחצי, וההרשמה בעיצומה. הרעיון הכללי, הוא קבלת פירסומות, ועליהן אתם מקבלים את הכסף. אתם בוחרים את מספר ההודעות ביום שאתם מקבלים לפלאפון. המקסימום זה 10 (מה שכולם בוחרים), כל הודעה זאת אגורה. כל יום אתם מקבלים 10 הודעות, בשעות שאתם תרצו, (נגיד בין 2 בצהריים ל- 6 בערב כמו שאני עשיתי). רוב ההודעות לפלאפון, וחלק לאימייל. הפירסומות הן בנושאים שאתם רוצים, למשל הייטק, אתם תקבלו פירסומות על הייטק, ישנם מגוון נושאים לבחירה. עכשיו, אתם בטח שואלים את עצמכם איך אתם יכולים לקבל כסף טו…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ביציאת TV-OUT למסך CRT ששם אני מפעיל XBMC. עכשיו, כשXBMC עובד, המסכים של המחשב לא נכנסים לSTANDBY, כי XBMC חוסם את זה (זה די מבאס להכנס לSTANDBY כשאתה באמצע סרט). אני מחפש דרך שהמסך הראשי של המחשב כן ייכנס ל STANDBY, ומסך הCRT שמחובר אליו לא. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנת סריקה פשוטה ולא מסובכת שתוכל לסרוק לי מהמדפסת hp f4283 בין החשובים שצריכים להיות לה זה אפשרות להוציא את כל הסריקה לקובץ PDF אחד אשמח גם לאלטרנטיבות אחרות ולעצות
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
Windows 10 Firefox updated באופן תדיר התוכנה "חושבת" בממוצע כול 20 דקות. ממש מרגיז. הדפדפן נתקע ולאחר 20-30 שניות משתחרר. התוסף היחיד הוא ABP. נטרלתי אותו ... ועדיין. גם איפוס דפדפן להגדרות יצרן לא מסייע. רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי, אז אחרי שחיפשתי המון המון ברשת, ולא העלתי כלום בחקתי, החלטתי לעשות את זה לבד ב EXCEL. אפילו פורמטים של EXCEL שדומים לחישוב שכר יומי לא הצלחתי למצוא. עכשיו, מה שאני לא מבין, ואני לא מסכים עם זה, זה איך אנשים לא עשו דבר כזה עד עכשיו. זאת אומרת, אני בטוח שעשו, אבל למה לא ניתן למצוא שום דבר דומה לזה בחינם. מה שעושים זה מכניסים תאריך, את שעת התחלת העבודה ושעת הסיום, והקוד ישלים את הכל. כמה שעות רגילות עשיתם, ושעות נוספות. אה, וכמובן צריך לעדכן כמה מקבלים לשעה כדי שזה יעשה את החישוב. אני לא מצפה לתגובות כמו "וואו כל הכבוד, מה הבעיה לעשות את זה..." כי זה לא כזה קשה. א. זה עניין של לפחות שעה לעשות את זה ב. רוב האנשים לא יודעים להשתמש באקסל ולבנות נוסחאות. ג. אני לא משתף את…
-
- 15 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אני שככתי את הסיסמה לאיסיקיו שלי. והאיסיקיו מתחבר לי כל הזמן אוטומתית. השאלה איך אני יכול לראות את הסיסמה? לשחזר דרך מייל לא הצלחתי כי אני לא זוכר סיסמה מהמייל(הוא ישן מאוד). שמעתי שיש תוכנה שיכולה להראות לי במקום כוכביות שמוכנסות אוטומתית את הסיסמה. או שאולי איסיקיו שומר את הסיסמה באיזשהוא קובץ במחשב? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בס''ד שלום לכל המומחים אני מנסה להריץ קומבופיקס אבל ה AVG 8 מפריע לו. סגירת הAVG לא הועילה וקומבופיקס מסרב לעבוד בגללו גם במצב בטוח. ניסיתי להסיר את AVG ולא עזר גם ניקוי AVG ברג'יסטרי לא הוריד הכל כי חלק מהערכים סירבו להימחק. גם במצב בטוח למישהו יש רעיון או קישור לתוכנה פרקטית? המון תודה לעוזרים אמיר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח פקודה לשרת FTP ולקבל את גודל התקיה מה הפקודה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי כמה שומרי מסך בגלאקסי אס שמאוד הייתי רוצה שיהיו עם על השולחן עבודה במחשבה וירוצו ככה.. האים יש אמולטור תוכנה כל שהיא שיודעת לעשות את הדבר? נמעס לי מהתמונות המתחלפות של הווינדוס ...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש בעניין ומעוניין להכיר איזה כלים (תוכנות) למחשב בייתי מאפשרות עריכת אודיו, טיפול והוספת אפקטים ויצירת מיקס. כל מידע או קישור יתקבל בברכה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מקודד סדרות מוקלטות דרך התוכנה Megui (אני מקווה שמכירים כי היא תוכנה חזקה לקידוד ועריכה) ורציתי לדעת אם אף לבנות קידוד אוטומטי - סוג קידוד, פרומט וכול זה בלי לעשות הכול שוב ושוב. כמו התוכנה MCEBuddy מי שמכיר.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מנסה ליתוח תמונה משהו אז הוא כותב לי משהו דיסק משהו כזה לא יודע והוא חוזר על עצמו ככה ואני לא ידוע מה לעשות תעזרו לי http://img136.imageshack.us/my.php?image=untitledddddddddddjt5.jpg תודה לעוזרים הינה הלינק עכשיו תוקן
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ואו כמה זמן לא הייתי כאן. שלום לכולם. ברצוני לדעת איך יוצרים לחצן פלאש שברגע שסימן העכבר עובר עליו נפתחים עוד כמה לחצנים שקשורים לנושא. משהו יכול לעזור לי ?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום הורדתי מספר נוסחאות נפוצות שיש לי בהם צורך באמצעות קבצי אקסל כשבדקתי את הנוחסאות ראיתי בחלקם שורה כזאת: (LN(C4/C5)+(C7+C8*C8/2)*C6)/(C8*C6^0.5)++= מה מסמל ה ++= שיש בתחילת הנוסחא? תודה לכם
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-