תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
טוב אני כבר לא יודע מה לעשות, ניסיתי כל דבר אפשרי ואני לא מצליח! נתחיל עם רקע קטן: יש לי רמקולים 5.1 , כרטיס קול 5.1 של קריאייטיב הכל טוב ויפה, הכל גם מחובר כמובן ב 5.1 ואני שומע את המחשב ב 5.1 (סידרתי את זה בהגדרות..) בקיצור יש לי לא מעט סרטים שמקודדים בב ac3 = אני אמור לשמוע את הסרטים בסראונד! אז אכן התקנתי את המקודד ac3 בגרסה החדשה ביותר (0.70 כמדומני..) ואני לא שומע את הסרטים בסראונד! אני חושב ששינתי את ההגדרות כמה פעמים ב ac3 אבל אני לא שומע ניסיתי גם להשתמש בכמה תוכנות כדי לראות אולי באחת מהן ה ac3 יעבוד (ניסיתי ב WMP, micro dvd ועוד כמה..) אבל בכולם אני לא מצליח! מישהו יודע מה עלי לעשות כדי באמת לשמוע סרטים בפורמט הנ"ל? כאמור הכל מחובר ב 5.1 ואפילו המקודד …
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זוכר שפעם היתה תוכנה כזו לחלונות, מה שזה עושה זה פשוט משתמש במקום שיש לך בGMAIL לאיכסון קבצים. היופי שזה עושה את זה בצורה אוטומטית (פשוט להעביר וזהו)... אני מחפש את התוכנה הזו גם לחלונות וגם למק OSX (גם בתור widget זה יכול להיות נחמד). אם מישהו מכיר ויכול לעזור אני ישמח. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
האם יש דרך או תוכנה שתאפשר לי להריץ סרטים במהירות כפולה, למען האמת אני רואה הרצאות בוידאו , באוניברסיטה, ואני רוצה להשתמש במהירות כפולה , המערכת שלי היא win 2000 , מה לעשות יש לי פנטיום 2 , אגב עובד מצויין .. או תוכנה אחרת , זה עובד בסטרימינג !. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם יש ברשותי נייד נחמד LENOVO Z60M שעושה בדרך כלל עבודה מצויינת הבעיה היא בכונן הDVD דגם MATSHITA UJ 830SX שלצערי אין לא כלל עידכוני קושחה ( כמדומני firmware ) וכרגע הוא נעול על ZONE 2 ללא שום אפשרות לשינוי או לעקיפה ץ הורדתי את כל סוגי התוכנות הידועות לי ( REGION FREE לסוגיהם DVD43 DVD Decrypter SMARTRIP ) ללא הצלחה . דבר לא מועיל לא לצפייה ולא להעתקה לשם צפייה . האם יש למי מהמומחים פתרון ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי קובץ מסוג SWF שאני רוצה לשלבו בתוך מצגת POWERPOINT. הנקודה היא שאני רוצה שממש יראו את המיני סירטון ולא סתם איקון של קובץ. האם זה אפשרי? אם לא - מה כן אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי משחק MMORPG בשם SHAIYA ואני רוצה להריץ אותו. המשחק משתמש בNPROTECT GAME GUARD ומסיבה כלשהי הSPYWARE DOCTOR שלי אוטומטית עושה לזה QUARANTINE. בדרך כלל הוא שואל אותי האם לחסום או לעשות ALLOW אבל הפעם הוא פשוט כותב שהוא מצא והסיר תוכנה זדונית או משהו כזה... קיצר הוא לא נותן לי את האפשרות לעשות ALLOW כדי שאני אוכל להריץ את המשחק. לא הצלחתי למצוא בהגדרות של התוכנה (וגם לא בגוגל) איך אני יכול להגיד לSPYWARE DOCTOR לתת לתכנית שהוא חסם בעבר לרוץ. עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
DVD Shrink 3.1 אין לי מושג אם איזה תוכנה מקטנים תאיכות של הסרט שהסרט יכנס בדיסק ואיך עושים את זה AC3 5.1 ערוצים אני הסתבכתי אם כל הנושא הזה משהו מוכן לעזור לי 308431723 או שירשום לי פה איך צורבים סרט שישמעו באיכות יפה ויראו באיכות יפה ואם איזה תוכנות
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
עזרה במציאת דרייבר לראוטר smc7404BRA מערכת הפעלה vista.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חזקה לשיחזור קבצים שנמחקו לסביבת DOS (ההתקנה של WINDOWS נדפקה) ניסתי להישתמש בתוכנות שיש ב Hiren_s_BootCD_8.4 למי שמכיר ושתיים מהם מצאו את הקבצים אך לא הצליחו לשחזר מדובר בקבצי תמונות אם זה משנה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן. התוכנה אצלי שומרת את הקוד כל פעם שאני מריץ את הפרויקטים שלי, אפילו שיש שגיאות. איך אני מבטל את השמירה האוטומטית הזאת בVisual Studio 2010?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
hi everyone , hope all is good with you today So here's the deal, I wanted to retrieve a password yesterday so I went to my chrome password manager, however, when I wanted to click my administrator password in order to see the password the window looked different Like this It is not what I'm use to before hand My platform is an AMD laptop with legit Windows OS and fully functioning Windows defender Can you please tell me if my computer been hacked? Thank you guys. FYI, you can replay in Hebrew update the normal window need to look like this
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נעשה ע"פ צילום של הפלאפון שלי (K610I) דעות?הערות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני יכל מקובץ Ape להפוך ל MP3 לעונים תודה מראש :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת איך אוכל לשמור על ההסטוריית הודעות שלי במחשב בדרך הנוחה והקלה ביותר שיש פעם שעברה עשיתי העתק הדבק,אבל עכשיו זה דורש ממני לעדכן את התוכנה ואני מפחד שההסטורייה תימחק אז אם אין אפשרות לשמור הסטורייה בדרך כלשהי(רק העתק והדבק),תוכלו להגיד לי אם ההסטורייה נמחקת בעת עדכון התוכנה? תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היום בהרבה מהטלויזיות יש אופציה שבצורה מלאכותית מחליקה את הוידאו ומוסיפה פריימים ככה שהוא נראה כמו וידאו שרץ ב 60 פריימים לשנייה שאני חושב על זה פשוט מדובר באיזה משהו פשוט שנעשה דרך הטלויזיה איפה אני יכול למצוא ולהוריד דבר כזה שיפעל כמו מין פלאגין שיעבוד עם נגנים כמו VLC אולי ככה שהמחשב יעשה את הטריק וינגן כל קובץ ב 60 FPS אם טלויזיה יכולה לעשות את זה אז כל מחשב יכול נשמע לי די פשוט אבל לא מצאתי משהו כזה שיעבוד ב REAL TIME ככה אני יהיה יכול לחבר את הנייד ל LCD בסלון ולהנות מאופציה של 60 FPS דרך המחשב כי על הטלויזיה שלי אין אופציה כזאת אבל אצל אבא שלי יש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר פותחים תיקייה יש אפשרות להציג אותה בכל מיני אפשרויות: סמלים גדולים, סמלים בינוניים, רשימה , פרטים וכו' וכו'. אני רוצה שכל תיקייה שאפתח במחשב (עם מערכת הפעלה וינדוס 7)תיפתח בצורה של רשימה ולא בשום צורה אחרת. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך אני יוצר דיסק שיהיה BOOTABLE עם תפריט דוסי שאני יוכל להפעיל דרכו תוכנות אשר ישבו בדיסק. נ.ב- לא ידעתי לאיפה לשייך את השאלה הזאת. אשמח אם תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
התקנתי XP מחדש על המחשב ולא מצליח לנגן קבצי MKV באמצעות VLC יש אודיו אך המסך שחור. ניסיתי להתקין K-LITE ולא עזר. מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכוונה כאילו ני מחבר למחשב איזה טייפ או פטיפון,וזה מקליט למחשב והופך את זה לקובץ MP3 שאח"כ אפשר לצרוב לדיסק. תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
כותרת תודה
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שנים שיש לי High ID פתאום יש לי Low ID ועניים שחורות 19/09/2007 15:05:09: Warning www.UseNeXT.info (89.163.161.226:4661) - No answer from your 6258 port. Please review your network config. מה צריך לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי בעיה לגבי ההארד דיסק. אתם מכירים את האייקון הקטן שמופיע בצד במקרה של plug & play? ממתי שהתקנתי דרייברים ל-nforce 4 הוא מציג לי את הארד דיסק בתור התקן plug & play כמובן שאני לא יכול להסיר אותו כי הוא מראה לי שגיאה. אבל זה מעצבן לראות את הדבר הזה בפינה למטה. מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאתי ומה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
-
יש לי 4 וירוסים במחשב עכשיו הורדתי את התוכנה Prevx CSI והרצתי סריקה וזה מצא לי את הוירוסים אחר זה רושם לי שאני צריך לשים Licenes Key ואין לי מישו מוכן לתת פה? זה מקרה דחוף!!! המחשב שלי לא עובד כמו שצריך
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-