עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, הורדתי סרט בן 2 חלקים, וכאשר אני מעוניין להפעילו דרך התוכנה, קופצת לי הודעת שגיאה על המסך שאומרת לי שבוצעה פעולה לא חוקית או משהו כזה. אתם בטח מכירים את המסך הזה. החלון הזה קופץ לעיתים כאשר המחשב נתקע או תוכנה נתקעת. חשוב לציין כי בדקתי שסרטים אחרים כן עובדים לי כמו שצריך והם אכן עבדו כמו שצריך. תופעה מוזרה נוספת, כאשר אני רק מסמן את הקובץ של הסרט בתיקייה מבלי להפעילו, קופצת לי חלונית עם הודעת שגיאה. היתכן שמדובר בקובץ פגום ולכן אינו פותח אותו כפי שצריך? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  2. הורדתי את התוכנה Version Tracker pro וכשאני פותח אותה ולוחץ על הכפתור שיסרוק את המחשב בשביל עדכון דרייברים אני מקבל הודעת שגיאה מסוג הודעות השגיאה של "Don't Send" (למקרה שהלינק הראשון לא עובד) http://img162.imageshack.us/my.php?image=errorcx4.png לפעמים אני מקבל את הודעת השגיאה הזאת כשאני פותח גם תוכנות אחרות. מה זה הודעת השגיאה הזאת ולמה היא קופצת? איך אני מסדר את זה שהתוכנה תעבוד כראוי ובלי הודעת השגיאה (כאשר ההודעה מופיע לא משנה על מה אני לוחץ זה סוגר לי את התוכנה)? תודה רבה ושבוע טוב לכולם!!

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by idb1,

שלום , אני מנסה להתקין את דסק ההתקנה של מכשיר הפלאפון שלי אך בכל פעם שאני מנסה להתקין עולה שגיאה 6005 Setup has experienced an error. Please do the following: - Close any running programs - Empty your temporary folder - Check your Internet connection (Internet based setup) Then try to run your setup again. Error code: -6005 בחיפוש באינטרנט מצאתי שזו בעיה די מוכרת אך לא ממש הצלחתי להבין איך לפתור אותה. אשמח לעזרה בעניין. בברכה, עידן.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  4. אני מנסה להפעיל התקנה של תוכנה כל שהי ואני מקבל את השגיאה הבאה: מה אני יכול לעשות? ************** הבעיה תוקנה למי שרוצה לדעת איך שיחזור מערכת [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by DJPOWER,

זה מה שזה כותב אני ישמח עם תעזרו http://img299.imageshack.us/img299/9066/15mj.jpg תודה מראש יונתן

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  6. Started by waizman,

כשאני מקבל הודעות בפייסבוק או פותח לינקים ישירים של סרטים, אני מקבל את ההודעה המצורפת איך מסדרים את זה?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2009 בשעה 16:19:54 קבלו עדכון - חקרתי קצת ומסתבר שזה ה VLCהכל פסדר עכשיו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  7. שלום לכולם! לאחרונה יש לי בעיה נורא מוזרה עם קבצי ההיסטוריה החדשים יותר של אנשים שאיתם אני מדבר כעת. קבצי העבר נפתחים כראוי אך שלושה קבצים של אנשים שנוספו לאחרונה נפתחים ומתקבלת השגיאה שמצורפת בתמונה. לפעמים הקובץ עולה ואז מגיעה השגיאה ולפעמים פשוט מסך לבן וישר השגיאה מתקבלת כך שלא ניתן לתפעל את הקובץ גם שרואים אותו. בעיה נוספת היא בפתיחת קובץ של היסטוריה שנשלח אליי אך מופיעה השגיאה שצורפה בתמונה השנייה,אין לי מושג מה זה XSL STYLE SHEET או איך ולמה לשנות אותו. מה ניתן לעשות? אם יש עוד מידע שצריך לספק בשביל לפתור תבעיה אנא עדכנו אותי. תודה מראש על העזרה! זאב. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני משתגע, כבר 3 דיסקים הלכו לי, ניסיתי גם בנרו 6 וגם בנרו 7. השגיאה אומרת NERO COULD NOT COMPLETE DISC AT ONCE, צירפתי גם תמונה. אני מבקש את עזרתכם, היה לי נרו 6 הכל עבד מצויין, שידרגתי לנרו 8, חזרתי ל6 והתחילה הבעיה הזאת, הסרתי את 6 והתקנתי את 7 והבעיה לא נפתרת. השגיאה:

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by STONE_COLD,

מופיעה לי השגיאה הזאת... מה הבעיה? איך אני פותר את זה? ועשיתי כבר סריקה כמו שרשום אבל לא עוזר

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  10. שלום . ברשותי מכשיר blackberry 9700 כמידי יום אני מסכרן את המכשיר מול Outlook 2007 . היום החלה להופיע שגיאה זו -Intellisymc - ולא ניתן לסכרן בין ה Outlook 2007 לבין ה blackberry 9700 .מה עושים ?? נאמר לי דרך אורנג' שהבעיה היא בOutlook 2007 . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ?? תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. למישהו יש פיתרון למצב ביש שכזה ?! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by dandisc,

כאשר אני מנסה לפתוח קובץ של התוכנה מתקבלת ההודעה הבאה: נוסה כבר להתקין מחדש ולאתחל את המחשב,ללא הצלחה ???

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  13. Started by alex28,

שלום אני מנסה להתקין את אטפיס 2016 באמצע התקנה אני מקבל את הודעה זאת איך אני פותר את בעיה זאת ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, אני חדש פה. לפני ארבעה ימים שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי מ2.5 מגה ל5 מגה. מאז, (אם אני זוכר נכון) האינטרנט התחיל להתנתק פה ושם.. לא כל כך הבנתי מה זה ולמה יכול להיות מעומס של מהירות? שזה מוריד על 500+ קבוע או משהו בסגנון..? (קראתי את חוקי הפורום אני יודע שאסור לדבר על הורדות וכו' אבל אני רק שואל האם זה ייתכן מזה) ? צירפתי פה תמונה של השגיאה הזאת. מה שקורה שיש את השגיאה הזאת , למעשה זה כזה תשלח אל תשלח , אבל בגלל שביטלתי בהגדרות שלא יראה ויעשה לי את התשלח אל תשלח ויראה רק קירטיות . שזה קורה, ואז אני עושה סגור או מראה פרטים אחרים לגבי זה, ואחרי זה עושה סגור , פתאום הווידוס כזה משתגע, ההתחל וכל הסרגל למטה הופך להיות ווינדוס 98 כזה, אפור ואין , האינטרנט לגמרי…

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by tommy_g,

שלום. מדי פעם בלי שום קשר קופצת לי הודעה השגיאה שמצורפת בתמונה. מישהו יודע מה הגורם? איך אני מונע הופעה של הודעות כאלה בעתיד? תודה לכם מראש, תומר. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  16. Started by benamos1,

פירמטתי את המחשב לא מזמן והתקנתי מדייה פלייר 10 (בעברית) עכשיו אחרי שאני סוגר אותו ומסיים להשתמש בו הוא נזכר שיש איזשהיא שגיאה.... מה הוא אומר בעצם?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by hagay21,

מישהוא יודע איך נפטרים מזה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  18. Started by Imtheman,

מישהוא מכיר את השיגאה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  19. שלום לכולם אז ככה צירפתי תמונה עם ההודעה שמופיעה לי כשאני גולש,זה לא קורה בכל האתרים אני חייב לציין. בעיקרון זה התחיל אתמול שנכנסתי לאיזה אתר וישר חטפתי איזה 10 וירוסים. את רובם הצלחתי להסיר יש מצב גם שאת כולם אפילו אבל עדיין מדי פעם מופיעה לי ההודעה שצירפתי ורציתי לדעת אם לזה קשר כי לפני כן זה לא היה. ואיך אפשר לבטל את זה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. זה קרה גם בהתקנת MEDAL OF HONOR הראשון... מישהו יודע מזה אומר בכלל?.. תודה מראש

21. Started by elior021,

שלום לכולם אז ככה בן דוד שלי הקטן רוצה להיכנס לצאט של נענע אבל משום מה מקבל את ה3 שגיאות הבאות אחת אחרי השניה couldnt create directory c progrem files nana even though it does not exist error5 couldnt copy c:\users\7cff 1\appdata\local\temp\low\chat.dll c:progrem files\nana\chet.dll from the following reson3 get temp file name failed with error267. parameters c: progrem files \nana אלו שלושת השגיאות הוא משתמש בוינדוס ויסטה מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה ?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by celad,

שלום לכולם.. רכשתי מחשב חדש לפני כחודש והיום צצה לה בעיה ראשונה.. כל הלילה ה UTORRENT וה JDOWNLOADER עבדו במרץ.. ושקמתי בבוקר והתסכלי על המחשב אני רואה שכל ההורדות/שליחות הופסקו ומצורפת להם השגיאה הבאה: "not enough storage is available to process this command" כמו כן הודעה זהה קיבלתי מהסקייפ. חיפשתי בגוגל לא מצאתי שום דבר רלוונטי לגבי.. אשמח לעזרתכם. מפרט: intel core i5 750 gigabyte ga-p55-ud3L gigabyte rreadeon hd4870 1g gddr5 [patriot ddr 3 1600mhz 2x2gb wd 500g 32mb smasung t240 WINDOWS 7

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  23. אז ככה אני מתקין את התוכנה TURBOCERT CBT PLAYER בא להפעיל אותה , הכל טוב ויפה פועל , בא לטעון תוכנית שיעור ,בוחר שיעור , מציג לי את השגיאה הבאה: Teasy DatabaseManager.CreateDatabase-cannot create database file C:\program files\turbocert\courses\ccna\ccnaF.tsx וזה לא מתחיל את השיעור... מה שהתוכנה הזאת עושה זה בעצם מדריך שיעורים לדברים מסוימים, לדוגמא פה זה שיעורים להסמכת CISCO CCNA תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by Avi952,

בעייה מצויינת בכותרת מישהו יודע את הפיתרון?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. http://img78.imageshack.us/img78/4853/89122048me8.jpg

• 0 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים