תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום בעיה שהתחילה לי היום, כל פעם שאני לוחץ בעכבר על לחצן ימני הוא עושה Mute לצלילים במחשב ב-Volume של המחשב הוא עושה mute ועוד לחיצה מבטלת את זה, עשכיו אני לא רוצה את זה!$@I! זה נורא מעצבן... יש לי עכשיו Teac ox100 ראיתי באחד הדיונים שהיה מומלץ להוריד את ה-Microsoft Mouse התוכנה, אבל היא לא עובדת למשהו יש רעיון איך לתקן? לא מצאתי דרייברים של העכבר באינטרנט...
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הורדתי דריברים מעודכנים ללוח של ג'יגה בייט 965 P S-3
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שאני מחליף ביוטיוב לאיכות HD זה משנה גם את איכות הסאונד או רק את איכות הקליף?
-
- 14 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני מנסה להדפיס משהו באנגלית בוורד זה לא מצליח לי ובעיברית כן? למה? חשבתי זה וירוס גם אחרי פירמוט זה אותו דבר יש הסבר לדבר המוזר הזה?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין Windows על דיסק או קיי הוא מפצל לי אותו ל 2 מחיצות. מה שלא קרה לי אף פעם. למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב נייד ויש לי בו בעיה די מוזרה. שאני בא להתקין תוכנות מסוימות זה אומר כדי להמשיך הקלד שם משתמש וסיסמה של מנהל מערכת. ואין מקום להקליד, יש רק אפשרות של "לא". מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאני מנסה לפתוח קובץ במייל הוא לא נותן לי,רק את האופציה "שמור" למישהו מוכר ?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שאני מנסה לשחזר עם Recover My Files במהלך השחזור הוא מנתק אותי מהאינטרנט.למה?
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שאני מנסה לשמור בWORD 07 ע"י תוכנת PDFCreapor זה לא שומר.יש אולי חסימה ?
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
שלום לכולם...נתקלתי פה בבעיה מעצבנת היום התקנתי את הMCAFFE פיירוול לאחר מכן הסרתי תתיקייה כי חבר שלי הביא לי אינטרנט סקיוריטי 2005.... הבעיה שכל פעם שאני מפעיל תמחשב אני מקבל הודעה מה - MCAFFE בהודעה רשום שכדי להמשיך תהתקנה של התוכנה הזאת צריך לעשות ריסטארט, עשיתי ריסטרט 2000 פעם כבר אבל זה לא משנה כרגע כי זה מעצבן ההודעה הזאת! וכמובן מחקתי תתייקייה בעת הפעלה מחדש התיקייה של התוכנה נמצאת כאילו חוזרת לאחר שכבר מחקתי אותה.. מה הבעיה פה ולמה יש תהודעה מהתוכנה המזדיינת הזאת?
-
שאני מפעיל סרט\סרטון ב VLC לוקח לתוכנה 10 שניות לעלות,מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש זה לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שאני מפרמט את ה dok בפקודת FORMAT FS=NTFS זה לוקח חצי שעה יש אופציה לפרמוט מהיר? אני מפרמט אותו ל NTFS כדי להתקין ווינדוס 7 על מחשב נייד קטן שאין בו DVD
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שאני מקבל מייל עם קובץ של word excel וכו' אין לי את האופציה "פתח" רק שמור ולבטל יש למישהו מושג איך אני יכול לקבל את האופציה "פתח" יש לי ווינדוס XP עם אופיס 2007 בדואר HOTMAIL לפני הפרמוט שעשיתי הייתה לי את האפשרות הזאת
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שאני מקבל מייל עם קובץ של WORD EXEL וכו' אין לי את האופציה "פתח" רק שמור ולבטל יש למישהו מושג איך אני יכול לקבל את האופציה "פתח" יש לי ווינדוס XP עם אופיס 2007 בדואר HOTMAIL לפני הפרמוט שעשיתי הייתה לי את האפשרות הזאת
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים. הורדתי מהאינטרנט אפקט בשם mojo לאפטר אפקט ושאני פותח את אפטר, ולוחץ על האפקט התוכנה נסגרת מה אפשר לעשות? שוב, תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה בכותרת מה עושים ? האם יש למישהו תחליף טוב לאיסי ? טרילאין אולי ? משהו יותר טוב ו
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני רואה STREAM לא משנה באיזה אתר והוא מסיים לשמור אותו(יענו הוריד את כל הסטרים) איפה הם נשמרים איפה אני יכול לראות אותם ואם הם לא נשמרים אז איך שומרים אותם...
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שאני רוצה למחוק דיסק RW יש לי 2 אפשרויות בנרו אחד מהיר ואחד מחיקה מלאה.מה ההבדל? תמונה להבין למה אני מתכוון http://img217.imageshack.us/img217/3387/75465641nh5.jpg
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שאני שומר תמונה מהאינטרנט זה לפעמים שומר לי על JPEG ולפעמים על untitled וזו אותה תמונה.. אני לא מצליח לשנות בחלון של השמירה לשנות לJPEG מה עושים כדי שהתמונה תמיד תשמר לפי השם שלה ולפי JPEG
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום כאשראני מפעיל את outlook אני מקבל את השגיאה הבאה. (ראו תמונה מצורפת) השגיאה קפצה פתאום לפני מס ימים לא ברור לי מה סיבה/ מקור התקלה. ניסיתי להתקין שוב את התוכנה אך ללא הועיל,בנוסף מחקתי תוכות שחשבתי שמפרעות כמו pcsuite של sonnyerricsson ו skype אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אחרי פירמוט של ווינדוס xp והתחיל לקפוץ לי שגיאה מדי פעם שמטרידה אותי באמת מאז הפירמוט הזה הגלישה שלי יותר איטית משום מה בשגיאה רשום: could not find the file "flash.ocx מה זה?מאיפה זה הגיע? איך מתקנים את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
-
בדיון הזה בפורום של Microsoft Answers, הציעו לי לשדרג את Windows Live Essentials, מגרסה 11, לגרסה 12 (התוכנה נקראת מגרסה זו Windows Essentials אם אני לא טועה), במטרה להתגבר על בעיות שונות עם Windows live mail שהיו לי, כגון התמזגות עם שולחן העבודה בעת סגירת התוכנה, וכן חוסר תגובה של התוכנה לכמה שניות בהפעלה הראשונה. הבעייה היא שלאחר שאני מוריד את קובץ ההתקנה (בעברית וזה קורה גם באנגלית) מהאתר של מיקרוסופט ומריץ אותו, מופיעה לי שגיאה 0x80040155. הבעייה מתרחשת גם במחשב שלי, וגם במחשב של אבא שלי. הגרסה החדשה איננה מופיעה ב-Windows Update. איך פותרים את הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האפליקציה טוענת שאחד מקבצי ה-CAB הם corrupt. הקובץ נראה לי תקין למדי המלצות? הצעות? אם עושים ignore מקבלים ארור 2350... תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
553 Sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts. מה זה אומר בעצם? איך אני פותר את הבעיה? המייל עובד, השרתים נכונים. האייפון שולח מיילים מהמייל הזה בלי בעיות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-