תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
גוגל כרום נדפק לגמרי , הוא מחסיר לי כרטיסיות/טאבים/לשוניות . למשל רק עכשיו מתוך 35 שהיו לפני שעשיתי הפעלה מחדש, הוא שמר לי רק 23 במחשב יש לי מספר פרופילים של ווינדוס, האם מחיקה של גוגל כרום דרך "הוספה והסרה" בפרופיל 1 תמחק גם את כרום מפרופילים 2 ו3ו4? איך אני יכול למחוק את כרום מבלי שהוא ישפיע על כל דפדפני כרום שיש בכל הפרופילים במחשב? ואני משתמש בתוסף Session Buddy שהודות לו אני מצליח להחזיר חלק מהגלישה . אני אומר "חלק" משום שהוא לא שומר את הפעילות שהייתה לי באותה כרטיסיה/לשונית/טאב ,ככה שאין דרך לחזור אחורה באותה כרטיסיה/לשונית/טאב ומאיפה שהגלישה הפסיקה זה כל מה שיש לי . ממש מבאס:( אז הבנתי שאפשר לגבור על החיסרון הזה שלSession Buddy ,יש ל…
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכם.......... ;D יש לי כמה שאלות נוביות במיוחדדד.... א) לפי מה שהבנתי, אם ה- IP שלי היא 192.168.1.xxx אז זה למעשה IP "מדומה" שנגרם ע''י הפיירוול של הראוטר (במקרה שלי - linksys) ולכן אני לא יכול לארח חברים למשחקים? ב) למה בכלל יש לי כתובת ip כזאת? ג) יש כמה שיטות שאני מכיר כדי לדעת את ה- ip שלך, אבל איך מגלים את הפורט? ד) ב- device manager, לאחר שאני לוחץ על מאפייני ה- COMMUNICATION PORT COM1, ולוחץ על PORT SETTINGS, יש לי אפשרות לשנות כמה דברים שנראים לי משמעותיים.... מה להגדיר ב- BITS PER SECONDS DATE BITS PARITY STOP BITS FLOW CONTROL המון תודות!!! מאוד
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
איזה פירול יותר טוב ? של מקאפי או של zone alarm? או אולי יש פירול יותר מהתוכנות שציינתי.? הפירול שמישהו פורץ לך נותן לך את הIP של מי שפורץ לך?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקבל השבוע את המחשב שקניתי ויש לי כמה שאלות: אני אקבל ויסטה 32 בחינם האם הkey שלו יעבוד על ויסטה 64 ביט? חבר שלי מפרמט לי את המחשב, כי כל טכנאי שאני מוצא אומר שאין לו ויסטה.. וככה האם יש סיכון שיקרה משהו אם החבר שלי עושה משהו לא נכון בפירמוט? בפרמוט ראשון למחשב יש משהו חשוב שצריך לעשות?? ובקשר לחלוקת כוננים: gb 50 יספיק לכונן של המערכת הפעלה? ולמה צריך כונן נוסף שיהיה "גיבוי", למה הכוונה ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על תוכנות פיירוול-מה זה בדיוק? תוכנה כלשהי בעלת פורטים שמגנה על המחשב? מוירוסים? ואיזה גרסאות יש לה? צריך להתקין אותה? איך משתמשים בה? ופרמוט מחשב צריך תוכנה?נגיד אני מפרמט אבל רוצה לשמור כמה תוכנות שלא יימחקו איך אני עושה את זה? תודה וגם תוכנה שנקראת WinDVR מהי בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
1)האם התוכנה PC Probe II מומלצת? 2)אני זקוק להסבר קצר על Alcohol 120%-התוכנה חוקית?איך משתמשים?למה היא משמשת? 3)איך יודעים שמותקן Firewall במחשב?בלוח הבקרה יש את ההגדרות של חומת האש? תודה
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל לדעת איך ליצור פלאש או באנרים כמו אלה שיש באתר כאן. דרך איזו תוכנה הכל מתבצע? ואם ישנן הוראות בעברית איפשהו באינטרנט שמסבירים פחות או יותר על איך ומה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות אתר למאמן כושר אישי, כחלק מפרויקט משותף שהציע לי זה גם לבנות אתר עבורו בתמורה לאימונים אישיים שייתן לי בשיתוף פעולה. לפני זמן מה, למדתי קורס פרטי של HTML ובניית אתרים דרך Wordpress, אני יודע לעבוד גם עם PHP, וקצת מ-SQL ברמת טיפול בשרת האיחסון. כידוע לי, בשביל לבנות אתר מקצועי ברמה, צריך ליצור עיצוב לאתר - מה שבינתיים ידוע לי שניתן לעצב תבניות, Layouts, כפתורים ועוד' לאתר עם פוטושופ. שאותם אף פעם לא התנסיתי, אך יש לי כמה ניסיון עם המרת עיצוב InDesign ל-PHP, ברמת הקוד. אז הכיוון שלי ושל מאמן כושר, זה לבנות אתר Wordpress חדש. אז לעצב אתר לפי עיצובים של האתרים האלו לדוגמא: ekdesign.co.il, seroundtable.com, אלו עיצובים שלדעתי שלא דורשים הרבה כמו עיצו…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי לכולם, אני לומד קצת אקסל עכשיו לקראת הלימודים, אז אני מנסה כל מיני דברים בו ויש לי איזו שאלה שנתקלתי בה, אז אני מקווה שזה אכן הפורום הנכון לשאול אותה. אז יצרתי טבלה כלשהי של השוואת מחירם: בכל מקרה, כפי שניתן לראות, עשיתי פילטר לתאים העליונים.כמו כן, איחדתי תאים על מנת למיין בן סוגי המחשבים הרבים. כעת, אני רוצה לפלטר לדוגמא רק את השורה של הiMac ואם אני עושה זאת, אז הוא מציג לי רק את השורה הראשונה שלו ולא את כל ה5 כפי שמיינתי את זה. שאלתי היא האם ניתן לגרום לתא של הiMac להיות כמקשה אחת ביחד עם 5 המחשבים שכאשר אני אבחר להציג רק את הiMac הוא יציג לי את כל ה5 דגמים? תודה לכל העוזרים !
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות להגדיר שיוריד בצורה אוטומטית את כל קבצי הXPI לפי ההרחבות שמותרנות אצלי כמו שלמשל יש ב MR TECH LOCAL INSTALL את האפשרות AUTO ARCHIVE(רק שזו פועלת רק מהרגע שהפעלת אותה (מן הסתם )) אני מחפש משהו שעובד גם אחורה...
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום מקצוענים ! יש לי מחשב עם 2 דיסקים קשיחים (פיזיים) כאשר מערכת הקבצים לשני הכוננים היא NTFS. אני מעוניין כמו בימי ה-FAT לגבות פרטישין שלם לקובץ בודד (כלומר לגבות את כל כונן C, לקובץ בודד שאותו אני אשים בדיסק D). האם ישנה אפשרות ב-NORTON GHOST החדש לבצע פעולה זו בלי להעביר אף כונן ל-FAT ? ואם כן איך עושים את זה. בתודה מראש על תשובתכם, אלון הרמתי.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי לדעת איך אוכל לגבות את כל המידע (רשימת חברים, שם משתמש וסיסמא וכו') מהאייסיקיו שלי, כדי שאוכל להעביר את כל המידע בלי בעיות לאייסיקיו על מחשב אחר. האם יש אתרים באינטרנט המספקים שירות כזה של גיבוי אינטרנטי של כל המידע האייסיקיואי (משהו כמו www.mybookmarks.com או משהו כזה....)? או איזו תוכנה שתעשה לי זאת אוטומטית? כרגע אני משתמש באייסיקיו לייט, אך במחשב החדש אשתמש באייסיקיו רגיל ומלא. תודה מראש, ניר.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו אולי יכול להסביר לי מה ההבדל בין ALBUM GAIN לבין CONSTANT GAIN קראתי בHELP וחיפשתי באינטרנט ולא ממש הבנתי את ההבדל תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
נתקלתי בצריבת ה-SVCD. אני ניסיתי להבין את זה בעצמי, וממה שהבנתי- קובץ סרט של 70MB בפורמט SVCD מגיע ל700MB ניסיתי לצרוב סרט של 70MB ו500KB בפורמט SVCD ושנייה לפני הסוף- בעיה: הדיסק חורג ב5MB האם זה נכון שכל 1MB הופך ל10MB בפורמט SVCD? וגם, האם שווה SVCD לטלוויזיות LCD?
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
איך אני עושה שיהיה לי כזה פייד? הכוונה שהשיר לא נגמר וכבר יש את ההתחלה של השיר אחריו.. אני זוכר שפעם הם הוסיפו את האפשרות הזאת.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קראתי את הכותרת לגבי האנטי וירוס , ויש לי עוד כמה שאלות יש לי את הנורטון אנטי וירוס - האם הוא נחשב טוב? האם פייר וול מגן נגד טרויינים ומזיקי אינטרנט או רק נגד וירוסים? האם צריך גם תוכנת ספייוור בנוסף או שהפייר וול מספיק? האם הפייר וול של מיקרוסופט שמסופק עם המחשב הוא טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מה הוא האנטיוירוס שתופס הכי פחות משאבי מערכת (לא הכי טוב או יעיל אלא הכי קל) וזה בטוח לא AVG ...
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
יש לי בעייה לפעמים בשני הדפדפנים לא נטענות התגובות ב YNET למשל, או שמות הסיקורים ב TVNETIL ואחרי איתחול של חלונות הכל בסדר, מישהו יודע אולי מה הבעייה ? ולמה רשום שאני משתמש בספארי שבעצם אני משתמש בכרום ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום. יש לי תמונה מסוימת, שאני מעוניין לשנות את הפרופורציות שלה, אבל לשמור על תכולתה, ועל איכותה. איזה כלי יכול לעשות זאת? והאם יש כלי/אתר חינמי? המון תודה!! (מצרף כאן את הקובץ להמחשה)
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שתי שאלות: 1. התקנתי מסנג'ר 7 היום, אלא שבמקום לעדכן לי את המסנג'ר הישן הוא התקין את המסנג'ר מחדש כך שכעת יש לי 2 מסנג'רים במחשב. איך אני יכול להסיר את הישן? (ב- remove programs מופיע לי מסנג'ר 7 בלבד ולא הישן שבא עם XP) 2. איך אפשר להתמודד עם ספאם מטורף באייסי? כל יום אני מקבל הצעה למשחק שש בש וכל הכנסה להתעלמות וספאם לא עוזרת.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
את MBM לא היתה לי בעיה להפעיל על הלוח הישן שלי (7IXE) תודות לטבלה שיש באתר של MBM שמפרטת איזה סנסור מראה מה. הבעיה היא שעם הלוח החדש שלי (7VRXP REV2), השמות שמופיעים לי בתוכנה לא תואמים את אלה שבאתר... הנה שמות הסנסורים שמופיעים באתר: SIS950/ITE8705F* SIS950/ITE8705F-1 LM83-7 remote בתוכנה עצמה יש לי: LM83-7 remote1 LM83-7 remote2 LM83-7 remote3 וכן: SIS950/ITE8705F-1 SIS950/ITE8705F-1-Diode SIS950/ITE8705F-2 SIS950/ITE8705F-2-Diode SIS950/ITE8705F-3 SIS950/ITE8705F-3-Diode השאלה היא מה לבחור ואיפה? חסר לי בתוכנה ה-SIS950/ITE8705F, ומשום מה מופיעים לי שלושה remote-ים... (אם זו שאלה מפגרת אני מתנצל מראש...)
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הסורק שלי (canonscan Lide 30) בא עם דרייבר וחבילת תוכנה , כמו כל סורק. קניתי אותו בעיקר לסריקת תמונות. יש בדרייבר שלו, מנגון זיהוי והפרדה אוטומטי, מה שאומר בתיאוריה, שאם אני אשים 4 תמונות בריווח נכון אחת מהשניה, ומגבולות שטח הסריקה אזי הסורק יזהה 4 תמונות, יסרוק אותן, יעשה התאמת צבעים לכל אחת בנפרד, ויחתוך אותן (CROP) ל4 תמונות, הכל אוטומטית. נכון שזה נהדר ? נכון שזה חוסך זמן ? בטח ! בתיאוריה... במציאות זה מאוד מתסכל, הזיהוי עובד בתנאים אידאליים בלבד (של ריווח וכו') לוקח המון זמן (יחסית !) לסדר את התמונות כמו שצריך. לפעמים -(פעם ב- 50 סריקות ?) משהו משתבש ב CROP והוא חותך תמונות כמו רוצח סדרתי, וצריך לסרוק שוב. מה שגם לא תמיד ה CROP שלו באמת מדוייק ברמה סבירה. ויש תמונות …
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מסמך PDF שמאפשר העתקה, אני רוצה להעתיק טקסט בעברית לקובץ DOC, רק מה, אני מקבל גי'בריש... המסמך הוא: http://www.2shared.com/document/FbBOVxP7/059c_KS2_Vayeshev1__1_.html הטקסט שאני רוצה להעתיק הוא כל הטקסט הקטן, בלי הכותרות ושאר הדברים. אני בטוח שזה קשור לפונט שחסר לי,רק לא יודע איזה...אשמח לעזרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://img118.imageshack.us/img118/612/gggggggggjq1.png אפילו שאני לוחץ כן או לא זה עדין ממשיך להופיע איך אני נפתר מההודעה הזאת?
-
- 13 תגובות
- 989 צפיות
-