עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. צריך תוכנה שתעשה כאילו אני לא משתמש בכונן וירטואלי תודה

2. Started by eladbu,

שלום לכולם קיבלתי מחבר ווינקים או WINKS למסנגר ואין לי מושג היכן עלי לשים את הקבצים הסיומת שלהם זה mco למישהו יש מושג היכן אני שם את זה?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by ETB,

יש לי בעיה מאוד מוזרה, כאשר אני רוצה לגלוש בדפדפן מוזילה, מופיעה לי הודעת הזהרה:This Document c'not be displayet while offline אבל אני כן מחובר לאינטרנט, ואני יכול לגלוש כרגיל באקספלורר. מה יכול להיות הבעיה? אני לא יודע עם התרד הזה מתאים לפורום תוכנה, אם לא אז תעבירו לפורום המתאים.

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by UltraWaveMUSA,

אני שוקל להחליף אנטי וירוס. עד היום הייתי עם פנדה אנטי וירוס שמשולב עם הפיירואל ואני מאוד מרוצה ממנו עד שכבר נמאס לי אחרי ששמתי לב שהוא מאט לי את כל המערכת גם כשהמחשב עולה. ניתקתי כל מיני שטויות וסריקות שזה עושה בהתחלה אבל עדיין, יש קובץ מערכת שתופס 30K בשם Avengine ופתאום אני קולט האקספלורר על 50K וה SVCHOST על 50 K. אני מחפש את האנטי וירוס האולטימטיבי לקנייה [" "] ועדיף שישלב בתוכו גם פיירואל כי אין לי עצבים לשתי תוכנות... מה עדיף - משולב או בנפרד? כי גם שתי תוכנות נפרדות יתפסו יותר משאבים, לא? תודה מראש!

5. Started by morans,

היי לכל העוזרים ראיתי פתאום שהתמונה ששמתי פה באתר בפרופיל שלי לא עובדת (X אדום) ואחרי חיפוש קטן שמתי לב שה-KASPERSKY חוסם לי את האתר שבו שמורה לי התמונה http://img99.imageshack.us/ ואז בגלל זה אני לא מצליחה להיכנס לאתר כמו שצריך וגם להשתמש בלינקים משם. ניסיתי להוסיף את האתר לTRUSTED SITES ב-IE7 אבל זה לא עזר... שניסיתי לבטל לרגע את האבטחה של הKASPERSKY על האינטרנט - פתאום האתר עלה נורמלי וגם התמונה שלי בפרופיל באתר הזה. מצורפת תמונה של האתר בגלל החסימה והודעה למטה של ה-KASPERSKY איפה אני יכולה לבטל את זה? תודה רבה!! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by OverBooking,

בעבודה יחסית בסיסית בתוכנת sketchup יש לי תקלה שכאשר אני פותח קבצים שאני עובד עליהם, אני מקבל מסך שחור ולאחר 2 - 3 דקות נפתח הקובץ. גם במהלך העבודה יש תקיעות ומסכים שחורים. הבעיה הזו קיימת במחשב חדש עם ווינדווס 10 עם המפרט הבא: מעבד i5-7400 דיסק Kingston SSD 240GB זכרון - kingston 8GB כרטיס מסך Nvidia GT1030 בזמן פתיחת הקובץ אני מסתכל על מנהל המשימות, ואין מאמץ מיוחד מצד המעבד, וגם השימוש בזיכרון אינו עולה על 40%. ניסיתי להשתמש ב sketchup גרסאות 2016 , 2017 , 2018 - תוצאה זהה בכולן. ניסיתי לפתוח את קובץ לדוגמא במחשב עם ווינדווס 10 וקיבלתי אותה תוצאה. ניסיתי לפתוח קובץ לדוגמא בווינדווס 7 עם מפרט פחות טוב מהמפרט שלי, והקובץ…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by omri_ro,

יש ברשותי מחשב כף יד עם מע' הפעלה WM5 ואני מחפש לו מחשבון מט"ח לקראת נסיעה לחו"ל. אני מחפש תוכנה פשוטה עם ממשק נוח ואפשרות עידכון מהאינטרנט ועם אפשר חינמי, חיפשתי בגוגל והורדתי מס' תוכנות שחלקן לא פעלו והשאר לא מצאו חן בעני. תודה לעונים.

8. Started by masterseeker,

שאני מחובר לאינטרנט ואני מנסה להיכנס לאקספלורר הוא מראה לי כאילו אני מנותק אבל שאני משתמש בתוכנה אחרת כמו FIREFOX זה עובד בלי שום בעיה ?

9. Started by omri_ro,

WTF??? פתאום הWINAMP לא מנגן לי שירים ששמות הקבצים שלהם בעיברית WTF???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by menis,

התקנתי אותו וצרבתי את Worms הכנסתי לכונן תקליטורים את הדיסק הצרוב אני מקליק פעמים על הדיסק וקופצת לי הודעה: קובץ איזה אינו ישום חוקי של WIN32

11. אם מישהו יודע על משהו אשמח לדעת גם. תודה רבה לעוזרים !

12. Started by DANTAL,

לאחרונה רכשתי מחשב חדש. גיביתי את כל תיקיות הדאר האלקטרוני שלי שהיו על המחשב הישן על גבי CD. לאחר התקנת האוטלוק אקספרס 6 על המחשב החדש, ניסיתי להעביר את תיקיות הדאר מה-CD למחשב אך ללא הצלחה. החומר חשוב לי מאד, אודה על כל עצה שתסייע בידי, לבצע את המשימה הנ"ל. תודה

13. האם יש דרך ליצא קובץ תמונה עם רקע שקוף איכשהו?? אני עובד עם תוכנת פיירורקס על איזה אתר ואני מכין את הכפתורים הם בצורה (------) כזו בערך כולל הסוגריים אני רוצה לייצא את הקובץ ללא קרע על מנת שמי שמתכנת את האתר יכול להרכיב את כל הקבצים על הדף... אשמח לעזרה או רעיונות לפתרון אני ממש זקוק... תודה מראש, noise

14. Started by 2Wavas,

היי, יש לי בעיה יש לי דוד של Philips (משהו דק - לא יודע ממש את הדגם), צרבתי סרט DIVX עם קובץ נפרד של כתוביות בפורמט str והוא מציג את הכתוביות בג'יבריש. בדקתי בשפות ויש אפשרות לשנות לפונט רוסית אבל אין עברית יש איזו דרך להוסיף עברית או יש איזו דרך בכלל להציג את הכתוביות בעברית? מקווה שזה הפורום המתאים

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by GGuyZ,

איזו תוכנה יכולה לסרוק תמונות? יש לי כאן סורק מחבר ולא הגיעה איתה שום תוכנה. אם אפשר אז תוכנה שמאפשרת סריקת כמה דפים בבת אחת(יש אפשרות כזאת פיזית בסורק הזה).

• 4 תגובות
    • 6.2k צפיות
  16. Started by b-or,

עדכנתי לא מזמן, לא מרגיש שינוי. באמת שלא הבנתי את הקונספט להוציא גרסא כל פעם שצריך לתקן באגים, מה רע ב4.0.2 לדוגמה?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by natang,

שלום רב לכולם, אני מתכוון לפרמט את המחשב באופן סופי כדי ליצור מחיצות (partitions) חדשים. אני רוצה שתוכנת הגיבוי תיצור גיבוי רק לספריות נבחרות שקיימות אצלי. למשל ב- nero ניתן ליצור גיבוי רק ל- partitions שלמים. והבעיה עם זה, שאם ארצה לשחזר אז אוכל לשחזר רק לאותו סוג/גודל של partition. ואילו בתוכנת הגיבוי של win xp ניתן לבחור ספריות אבל לא הצלחתי לצרוב על דיסקים. כמו כן, אני מעוניין שהתוכנה תדע בעצמה לחלק את הגיבוי לגדלים המתאימים לכל דיסק. תודה על ההיענות שלכם, נתן.

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.techpowerup.com/downloads/104 - Dump Bios button on X1000 Series disabled until fix is found - Artifact scanning should work better now - Voltages can be saved to a profile and loaded on startup - Fixed "New Malware.H" misdetection by McAfee - Fixed "PCK/Morphine" misdetection by AntiVir PersonalEdition - Fixed minor issue with profiles storing extended NVIDIA clocks - Fixed warning "Alternate Pixelcenter" - Added option to swap GPU and GPU environment temperature (cosmetic change for some ASUS NVIDIA cards) - Temperature monitoring is back for NVIDIA cards - Broken dialog sizes fixed on non-standard screen DPI settings

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  19. זה קרה פתאום, בHD אחת במחיצה אחת מהHD השני (F ו D) נעלמו כל הקבצים, בסוף התברר שהם בלתי נראים. עכשיו יש את כל השגיאות האלה של הHD. בדקתי והקבצים בסדר כשאני פותח אותם אין שגיאות. עכשיו יצאה שגיאה של RAM, שהשימוש שלו גבוהה מדי.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by NetSpider,

אני צריך איזו תוכנה כדי למדוד FPS במצב של OpenGL ... אני רוצה להשוואות דריברים שונים מבחינת OpenGL אז אני צריך איזו תוכנה (לא כבדה מבחינת גרפיקה) אבל שתעשה את הטסטים הבסיסיים של OpenGL ... תודה .

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by iem,

קניתי essential passport 320GB של WD, יש ברשותי LAPTOP ורציתי לדעת האם ניתן לבצע שיכפול מושלם של הנייד ע"ג הכונן ולאחר מכן להשתמש בו כאילו והיה הנייד שלי ע"ג כל מחשב אחר, ואם ניתן אז איך אני גם דואג לסנכרן אותו בפונקציה בודדת שתעביר קבצים ותשנה מאפיינים בהתאם למה שהשתנה בנייד ללא התערבות מצידי ורק תאתר את השינויים ולא תפעיל לי העתקה של כמה שעות....? :'( תודה ! :-[

22. זה היה לפני 15 שנה בערך, משהו פושטי שעשינו איתו טראקים על ידי מקטעים שבוחרים. אם יש למישהו משהו דומה גם טוב. תודה לכולם.

23. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה מומלצת להורדת קבצים, שתהיה יציבה ונוחה, תודה. g0vner_x3

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. יש לי הארד דיסק של WD 80 ג'יגה SATA. אני משתמש בווינדוס 2000, ואין לי כוח להתקין אותו מחדש כדי ליצור מחיצות בזמן ההתקנה. 1. איך אני יוצר מחיצות בזמן התקנה? 2. איזו תוכנה יכולה ליצור לי מחיצה קטנה בהארד דיסק כדי שאני לא אצטרך להוריד הכל מהתחלה אחרי הפירמוט?

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  25. הנה הוא אני רוצה לשים אותו כתמונת תצוגה... תעשו איתו מה שבא לכם! זה מה שאני עשיתי :-X Neo Inspired קצת עלוב, אני יודע, כולה מברשת, כלי בחירה ודלי :-X יאללה תראו מה אתם יודעים!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.