עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הכל עבד חלק, התכנתי גירסה חדשה של הצ'פסט שכללה גרסה חדשה של הפיירוול וקצב ההורדות ירד דרסטית הסרתי את הפירוול לגמרי והכל חזר לעבוד טוב (אם עושים Off עדיין לא עוזר,רק הסרה) מה לעשות,אולי לבצע הסרה מלאה של התוכנה, כי כל פעם שהתקנתי מחדש הוא זכר את כל הגדרות,איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  2. Started by hichkock,

אני צריך הסבר על איך אני מדפיס על מדבקות... כאילו, אני לוקח דף כזה (מוכן מראש) של מדבקות שזה מחולק ל-8 באותו גודל בדיוק. אני מכין תמונה או משהו כזה בגודל מסויים (שנכנס בתוך מלבן אחד) וצריך שזה יכנס בדיוק בתוך כל המלבים במרכז בדיוק. איך אני עושה את זה בצורה מדוייקת? בבקשה אל תגידו לי לעשות הרבה אנטרים בוורד... :-\ אני צריך את זה בצורה מדוייקת ומקצועית (עבודה שאני מתחיל.... אחד הדברים שביקשו ממני לעשות זה זה). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by MK007,

כבר תקופה ארוכה שהדפדפן שלי מציג את דפי האינטרנט חלקית ולא כשורה, העלתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by Scorpion17,

שלום, יש פה משהו מרמת גן שמכיר חנויות טובות למכור מוצרי מחשב...? תודה...

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  5. Started by Oranili,

מה עושים? באמצע הדפדוף בין האתרים אני מקבל דוח שגיאות

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  6. שלום אני עברתי מ bsplayer ל vlc עכשיו אני רואה שיש jump forward כמה אופציות לקפיצה קדימה עכשיו שאני עושה שיפט וחץ ימני לזוז קדימה זה זז קדימה ולפתע וחוזר אחורה. משהו מוזר ב bsplayer פשוט הייתי לוחץ חץ ימני והסרט היה נע קדימה פה משהו לא מובן לי עריכה : בדקתי והקבצים האלה ספציפית לא מסתדרים עם vlc

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  7. יש לי AMD 2500 +R9800P + SAMSUNG 512 ואני מקבל ב2001 14,000 אני צריך לקבל איזה 17,000+ יש כאן משהו שייש לו מפרט בערך כמו שלי שיגד לי כמה הוא מקבל נקודות ב2001.. אתם יוכלים לבדוק באתרים בחוץ לארץ כמה אנשים אחרים מקבלים נקודות עם מפרט בערך כמו שלי? אולי יש לי איזה בעיה רצינית באיזה חלק במחשב.. :-\יש איזה תוכנה שבודקת חלק חלק והתוכנה תגיד לי כמה הוא מקבל נקודות? מה יוכלה להיות הבעיה יש לי דריברים חדשים התקנתי דרברים של הלוח (דריבר שייש בדיסק) ושעשיתי את הבדיקה הפלטרים הייו על מאוזן עם אני יורד ל0 אז יהיה אבדל גדול של נקודות? אני רק רוצה שהמחשב הזה יריץ לי טוב את ET!!!!! הרבה פעמים הFPS יורד ל50!!! וזה המשחק היחיד שאני משחק!! והכתוכנה 3DAMRK 2005 אי בודקת את כול המחשב או …

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  8. Started by nadabometal,

שלום לכולם יש לי תוכנת kasparsky internet security 2010, ששדרגתי מגרסה קודמת עקב התקנת windows 7, כעת אני שם לב שבחלון הראשי של התוכנה (my protection status) יש סריקה מתמדת של קבצים בחלק התחתון. המחשב נשאר דלוק כל הלילה ועד כה נסרקו 110206 קבצים, כמו כן הסריקה מאוד איטית. משהו יודע מה זה או למה זה סורק את הקבצים?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  9. את כל הסרטים אני מצליח לנגן ב VLC אבל הרבה ב MEDIA PLAYER או בנרו או ב MV2..מקבל הודעת שגיאה לפני שהסרט מתחיל... זה בעיה בדרייברים או ..? ואם כן מאיפה אפשר להוריד-אם זה חוקי כמובן...

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by omri_ro,

אני משתמש בVLC למטרות PREVIEW של קבצי ווידאו בEMULE ובגרסה החדשה כל קובץ AVI(זמני) שהוא פותח הוא הוא נותן הדעה: "THIS AVI FILE IS BROKEN, SEEKING NOT WORK PROPERLY..." לא מצאתי איפה ניתן לבטל את האופציה הזו(של בדיקת הקובץ לפני הרצתו), מי שיודע בבקשה לידע אותי

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  11. netex הפוך על הפוך wordpoint 2000 download accltator plus ?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  12. Started by redead,

הסרט מכיל המון תקיות וקבצים הקובץ הראשי של הסרט לפי מה שאני מבין הוא בפורמט BDMV יש לי POWERDVD 11 שאמורה להפעיל סרטי בלו ריי , אבל זה לא ממש מפעיל אותו מה אמורים לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  13. Started by deso,

אמ... אני מחפש מדריכים והסברים שלמים לICQ ומסנג'ר לשימוש יום-יומי (כן, אין לי עדיין.. כמה עצוב :'( ) ~צונזר ע"י דסו~ סיבה: אוופס, לא ידעתי.. מצטער ובכלל, למסנג'ר צריך כתובת אימייל? ???

• 9 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by pizzaguy,

שלום לצוות קראתי את המדריך לחיבור LCD עם בקר HD44780 למחשב ואני חייב להגיד שהוא מצויין והכל עובד סבבה והנה מגיעה הבעיה: לאבא שלי יש את המסך הזה בדיוק בטלפון עם שיחה מזוהה והוא מסוגל להציג עברית ובתוכנה שהמליצו עליה במדריך (LCDSMARTIE) אי אפשר ואני ממש רוצה שיהיה אפשר להציג עברית מישהו מכיר תוכנה או יודע איך? תודה מראש לצוות

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by Homey,

שלום רציתי לדעת איך אני יכול לקחת תמונה ולמשוך את החלק העליון שלה כלפי פנימה, כלומה שמתמונה ישרה היא תהפוך נגיד לתמונה שאני אוכל להלביש אותה על שולחן למשל וככה זה יראה שהיא שוכבת עליו אני מקווה שהבנתם את הרעיון תודה

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  16. גם כל ההמרה היתה באיכות גרועה (ההגדרות היו בסדר)

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  17. Started by koko0,

יש לי דיסק און קי שאני משתמש בו על הרבה מחשבים והוא נדבק בווירוסים די הרבה... הבעיה העיקרית היא שהוא bootable לכן אי אפשר להצפין את כולו... יש דרך לחסום כתיבה על דיסק און קי?

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  18. יש לי משחק (מחנות ולא משהו שהורדתי) שאני לא מצליח להתקין כי מייד לאחר שאני מכניס את הסיריאל הוא פותח חלון התקנת אבל מייד לאחר שנייה נעלם ולא קורה כלום. חשוב לציין שהמשחק הזה הותקן אצלי בעבר בהצלחה ולאחר שסיימתי אותו הורדתי אותו מהמחשב אבל עכשיו שאני שוב רוצה להתקין אותו אני נתקע. מה יכול להיות הבעיה? יש לי מקום פנוי ככה שאני יודע שזה לא הבעיה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by yanivu,

היי, האם יש פה מישהו שמבין מדוע ה ITUNES לא מושך שמות שירים מהדיסק המקורי עצמו? ב WMP השמות כן מופיעים. ניסיתי ב ITUNES ללחוץ GET TRACK NAMES וזה לא עובד (הוא מציע לי להכניס את זה ידני ולפרסם את זה אם אני רוצה - אבל זה דיסק מקורי חבל על הזמן והטרחה) צירפתי פה דוגמא ל CD זה קורה בהמון דיסקים. אשמח לעזרה, תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  20. http://www.likestatus.co.il/ ורק באקספלורר. יש הודעה כפי שרואים בתמונה המצורפת שממש תוקע את הדפדפן. המתכנת שבנה את האתר אמר שלא ראוה שום דבר מוזר. זה קרה לי בועד אתר מבוסס וורדפרס אבל רק בעמודים מסוימים. מישהו יודע מה זה צריך להיות?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by oded6188,

כשאני מנסה לפתוח קובץ DOC ב WORD... אז במקום לראות טקסט נורמאלי, אני רואה מלא מלבנים.... יש אפשרות לסדר את הקובץ או שהלכה לי העבודה?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  22. שלום. אני מחפש תוכנה שהופכת טקסטים שלמים מאגלית לעיברית.בשביל לימודים.תודה (לא בבילון). :s05:

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  23. היי אנשים לאחר שהורדתי את המסנג'ר האחרון ואני ממש לא אוהבת איך שהוא נראה חשבתי להסיר אותו ובהזדמנות אולי אמצא לו אלטרנטיבה טובה יותר הדרישות: תמיכה בשחות טקסט - דא חייב לתמוך בלקוחות המסנג'ר חייב לתמוך בשיחות קול באיכות הכי טובה שאפשר חייב לתמוך בהיסטורית שיחה חייב לאפשר מצבי זמינות שונה, לתמוך בהראות כלא זמין ואף בכניסה במצב זה חייב לאפשר כתיבת כמה מילים שלי על האדם בשורת השם שלו (בכרטיס אישי גם יכול להיות נחמד) כמובן שלאפשר בקלות הוספת / הסרת / חסימת אנשי קשר רצוי - תוכנה קלה ככל שניתן רצוי מאוד - תמיכה במגוון תוכנות מסנג'ר עיצוב יפה ונקי - בלי שטויות וכל מיני משחקים מפגרים בלי עומס - כמו שבמסנג'ר החדש וב- Q הישנים. מקווה שתמצאו לי משהו טוב יותר מהמסנג'ר תודה מראש SSIB

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by sigma,

אני מעונין לחלק קובץ וידאו לשניים או שלושה חלקים. הקבצים נמצאים בפורמט FLV ו MP4 . איזה תוכנה מומלצת לביצוע חלוקת קבצי וידאו?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.