תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אפשרי שWindows Live Mail יעבוד לי ברקע של המחשב ויקפיץ לי הודעה מתי שקיבלתי דואר חדש? ניסיתי אותו וגם את הOutLook אבל שניהם לא מודיעים מתי אני מקבל דואר אז הם לא שווים כלום.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לשלוח פקס מadsl על ידי winfax או משהו אחר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות שהגדרות הצבע לוידאו ישארו עליו קבועות פשוט הבהירות בתוכנה קצת גבוהה ושינוי של overlay דרך הדרייבר של הכרטיס מסך לא משפיע ככה שרק שינוי בתוכנה עולה על הפרק הבעייה היא שכל פעם שאני מכפה את התוכנה (גרסה 11) הגדרות הצבע בוידאו חוזרים לקדמותם.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בדכ שאני כותב בעברית אז אני יכול באמצע המשפט לכתוב באנגלית עכשיו שאני כותב משפט word רושם בעברית ואז שאני רושם באנגלית הוא עובר להתחלה במקום להמשך המשפט למשל: exe למה שאני מנסה לפתוח קבצי ????
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה על microsoft office 2007 אני משתמש בוורד ואני רוצה להזיז תמונה אבל אני לא מצליח לעשות פריסה ב"צמוד" איך עושים את זה בוורד 2007 ב 2003 פשוט הייתי עושה מקשה ימני ובהגדרות תמונה בוחר בצמוד עריכה : לא חשוב הצלחתי
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום! בתוכנה word שאני רושם טקסט אחרי שאני רושם משפט אני רוצה לרדת שורה ולהתחיל אחת חדשה... שאני לוחץ enter כדי לרדת שורה המחשב יורד שורה וחצי ולא אחת למרות שאני רושם ברווח של שורה בודדת בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לרשום תהודעה אז אם זה לא המקום סליחה . אני מאחסן בשרת לא חינמי והצלחתי להגיע לקבצים של אתרים אחרים שמאחסנים באותו שרת ..לראות לשנות הכול.. זה אבטחה כושלת של מנהלי השרת או שזה ככה בכל מקום ?.. אני שואל למה הדרך שראיתי תקבצים כזאת פשוטה ולא ניראה לי שאף אחד עוד לא עשה את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום קיבלתי אופיס 2003 באנגלית ויש לי כמה שאלות 1.אני לא יכול לעשות בדיקה לשגיאות כתיב בעברית באוורד ואני חייב את זה ללימודים האם יש איזה תוסף? 2.מה זה שאר התוכנות שיש בדיסק חוץ מהאופיס? OneNote,FrontPage,Visio,Project Pro?
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שזה המקום בשביל זה כי פשוט אף פורום אחר לא מתאים.... יש ברשותי office 2003 hebrew. הבעיה שלי היא לא באופיס ממש, אלא בהעתקת מסמך מהאינטרנט אל האופיס. יש דף אינטרנט מסויים שהוא בקידוד "עברית(iso-visual)" - אני מקווה מאוד שאני לא טועה בקשר לקידוד של הדף... הבעיה היא שכאשר אני מנסה להעתיק את הטקסט מדף האינטרנט, הוא מועתק הפוך.... דוגמא: כאשר אני מנסה להעתיק את המשפט "......סוגי המזונות, מתוך ההיצע שעומד בפנינו, שיהיו טעימים לנו ויספקו לנו הנאה, ועם זאת יתרמו לבריאותנו." באופיס אני רואה אותו בצורה הזאת "ונתואירבל ומרתי תאז םעו ,האנה ונל וקפסיו ונל םימיעט ויהיש ,ונינפב דמועש עציהה ךותמ ,תונוזמה יגוס.... " אני יודע שאין בעיה באופיס ושיש פתרון, אני פשוט מקווה שמישה…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי חברים , יש אפשרות לעשות פורוורד למיילים מתיבה של מישהו לתיבה אחרת + הודעה מחוץ למשרד? ז"א אם מתקבל מייל אצלי אז המייל מועבר לתיבה אחרת והשולח מקבל הודעה אוטומטית. תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים , יש אפשרות לעשות פורוורד למיילים מתיבה של מישהו לתיבה אחרת + הודעה מחוץ למשרד? ז"א אם מתקבל מייל אצלי אז המייל מועבר לתיבה אחרת והשולח מקבל הודעה אוטומטית. תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אז עזרתי לחבר לקנות רישיון לעסק מחודש לאופיס 365 (אם אני לא טועה ככה זה נקרא). שילמנו לפי חודש אבל משום מה הם לא העניקו לנו מפתח מוצר בשום שלב. לאחר שהחבר ניסה לשוחח איתם ארוכות בטלפון בכל מיני שפות הוא התייאש ולכן אני שואל מה עשינו לא נכון ככה שלא קיבלנו שום מפתח מוצר. בטלפון אגב נאמר לי שאמרו לו שצריך מפתח מוצר. מה לעשות? אני אישית משתמש בלינוקס אבל בעסק חשוב להם ווינדווס (10) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי, כשאני מפעיל סרט וידאו דרך המדיה פלייר איכות הצבעים שמתקבלת יותר טובה מבתוכנות אחרות (מדיה סנטר, VLC), בתוכנות האחרות התמונה יותר בהירה, למשל (הכי בולט) השחור לא שחור אמיתי לעומת MP. העניין הוא שבמדייה פלייר אין לי אפשרות לשנות ASPECT RATIO ל- 16:10, לעומת VLC, וגם שמתי לב שה-MP משפר קצת את האיכות. אגב, ניסיתי הרבה סרטים כולל סרטון מה- Sample Videos של ה-WINDOWS. אה ואני על WIN7 ULTIMATE 64BIT, ומסך SAMSUNG T240. אז למה זה ככה?? והאם יש דרך לשנות aspect ratio ב-MP12?? ??? תודה. תמונות להמחשה:
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה אימיול עדיף לישראל זתומרת שלא יהיה את הבעיה שחוסמת את המהירות RR יש איזה אימיול טוב ומהיר שלא יהיה בו את הצרה הזו תודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
איך מבטלים אותו (לא מעוניין למחוק) רק שלא יפעל ברקע לתקופה מסוימת
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני יכול לשלב כתבה למשל מאתר YNET לתוך קובץ אקסל? ז"א אני עושה לי קובץ מידע על חברות (במסגרת העבודה שלי). ברגע שאני רואה כתבה מסויימת אני מעוניין לשלבה לדוח שלי. ואין לי מושג מה האפשרויות שלי. מה שאני כן יודע זה שאני לא רוצה לשלב קישור כי כך אני אצטרך חיבור לאינטרנט. אני מעונין לשמור את הכתבה בהארד דיסק ואז איכשהו לשלבה ע"י לינק (או משהו בסגנון) לאותו המיקום. ובעברית פשוטה יותר. אני אפתח את הקובץ, ואז שם יהיה כפתור/לינק שאם אני אלחץ אליו הכתבה תיפתח לי (בין אם קקבוץ וורד/תמונה - לא משנה). תודה מראש על הסבלנות.
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
היי אני עובד המון עם אקסל אך נתקלתי בבעיה שאני מנסה לפתור. אני מעוניין לבצע אימות נתונים בין גליונות, validation between sheets שזה אומר , שיהיה לי בקובץ אקסל אחד: 1. גליון data 2. שכל שאר הגליונות ימשכו מידע מקובץ הdata/ האם משהו מכיר את הדרך לפתור את המצב?
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה על איך עובד בביטורנט. מזה בדיוק peer בכל הטורנטים השונים? הבנתי ש seed + leecher = peer מזה בדיוק מסמל, מה כל אחד אומר? תודה רבה רבה! לילה טוב
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום יש לי את הבבילון החדש במחשב, הוספתי ערבית למחשב שלי ואני רוצה לתרגם עם התוכנה ערבית... איך אני מוסיף שזה יתרגם לי ערבית? תודה
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש בגוגל כרום וניסיתי להתקין את הגרסה החדשה והיא ייצרה לי בעיה מסויימת ועכשיו הלשוניות עלות לי על סימני ה X והמזעור וכל זה .. בקיצור אני רוצה להסיר לגמרי ולהתקין מחדש עכשיו אני רוצה להעתיק את כל המועדפים שלי אך אני לא מוצא את התקייה שבה מאוחסנים המועדפים, היכן אני יכול למצוא את המועדפים של גוגל כרום ולשמור אותם ? תודה רן
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כשאני מנגן קבצים שונים עם כתוביות נגיד פרקים של סדרות, חלק מהפרקים הם HD וחלק לא.. כתוצאה מכך הגודל של התרגום משתנה וכל פעם שאני מגנן קובץ באיכות שונה מהקובץ האחרון שנוגן אני צריך לשנות את ההגדרות. יש דרך להשאיר את זה קבוע?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע אם יש איזה תוכנה או אופציה בwindows שעושה את הגלילה חלקה? יענו שתהיה תנועה אחידה ולא קפיצה מדובר בעיקר בדפדפן ובword תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי אופיס 2000 מקורי עכשיו יש כבר אופיס אקספי ואופיס 2003 עכשיו יש בינהם שוני חוץ מהעיצוב? 1) או שאם יש לי 2000 ואני מעדכן אותו זה אותו דבר חוץ מהעיצוב? 2) איזה בינהם הכי טוב? ??? :s05: :s05: תודה ??
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה ייקרה אני אני אדחס את הכונן לפי האפשרות הראשונה? פתאום יתווספו 3GB? והאם המידע הנוכחי שקיים על הכונן עכשיו עדיין יהיה זמין כמו שהו זמין עכשיו? יש לי על המחשב הנוכחי הארדיסק אחד שמחולק לשתי כוננים, ורק את אחד מהם אני יכול לדחוס, למה?
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-