עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by wooper,

שלום אני התחלתי שימוש ב VIRTUAL BOX השאלה זה איך אני פותח קבצים במחשב המארח? כלומר מחוץ למכונה הוירטואלית לא משנה הסתדרתי ;D

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Barcelona,

יש תוכנה שאני חייב לעבוד איתה אבל יש בה ווירוס בכל ההורדות שלה. האנטי וירוס לא נותן פשוט למחוק אותו מהתוכנה. אני כמעט בטוח שזה ווירוס שמוחק את הכונן של מערכת ההפעלה. אם אני מתקין את התוכנה אפילו עם הווירוס על Virtual Pc הווירוס עדיין יזיק למחשב?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  3. שלום אני עברתי מ bsplayer ל vlc עכשיו אני רואה שיש jump forward כמה אופציות לקפיצה קדימה עכשיו שאני עושה שיפט וחץ ימני לזוז קדימה זה זז קדימה ולפתע וחוזר אחורה. משהו מוזר ב bsplayer פשוט הייתי לוחץ חץ ימני והסרט היה נע קדימה פה משהו לא מובן לי עריכה : בדקתי והקבצים האלה ספציפית לא מסתדרים עם vlc

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by mrbig,

התקנתי את VM והכל עובד אבל אני לא מצליח לגלוש ברשת כאשר גם המחיצה המקורית מחוברת.. (רושם לי שהDEVICE תפוס (כלומר המודם) יש דרך לגלוש גם ב VM וגם במערכת המקורית בו זמנית ? הלכתי ל EDIT ושם ל automatic bridging ושם הפעלתי את הauto אבל זה לא עזר לי

5. Started by b007,

שלום רב, יש לי גירסא VMware workstation. בעת הפעלה של מערכת הפעלה כלשהיא התצוגה של המסך היא באמצע המסך ומסביב מלא שחור, לא במצב של FULL SCREEN על כל החלון בצד ימין. איך מסדרים את זה? מצורף תמונת מצב. תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Zeev86,

האם אפשר להגביל את השימוש במחשב אליו אני מתחבר? (לנטרל מקלדת+עכבר למשל)

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  7. Started by The Un4givN,

אני לא יודע אם זה שייך לכן או לאודיו וקולנוע ביתי אבל אני אשאל בכל מקרה מישהו מכיר VST טוב כדוגמת הIvory של Synthogy שהוא של פסנתר והוא שוקל 40 ג'יגה בגלל כמות הדגימות הרחבה שלו (הוקלטו אני חושב 10 רמות עוצמה לכל קליד של הפסנתר על כל סוג של פדל) אני מחפש משהו דומה... VST באיכות מטורפת וריאליסטית של א': עוגב קטדרלי (מה שנקרא Cathedral organ) מהממש ענקיים האלו וב': של חמת חלילים (אותו כלי סקוטי שמנגנים בו עם חצאית משובצת)

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  8. Started by CobraBoy,

אני שומע בתוכנה בעיקר רדיו אז אני חשבתי אם אפשר להקליט את השירים ישירות מה WINAMP אם יש כזה דבר איזה PLUGIN שיאפשר הקלטה ישירות מהתוכנה ?

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  9. Started by ggg123,

אני משתמש ב Live Mail אך המיילים שאני מקבל מגיעים ללא התמונות כלומר יש עליהם איקס. ב Outlook Express הייתה לי אפשרות בכל הודעה לאפשר הורדת תמונות. מצאתי אפשרות בהגדרות של התוכנה אשר מאפשרת הורדת תמונות בכל המיילים המתקבלים אך אני רוצה שהתוכנה לא תוריד את התמונות ושאני יוכל באופן ידני לאפשר אותם כמו שהייתי עושה ב Outlook.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by Little SAVAGE,

האם יש במדיה פלייר 11 את האופציה Find Album Info כמו שהיה בגרסאות הקודמות של התוכנה? אם כן, איך מגיעים אליה? חיפשת אותה ולא ממש מצאתי.

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  11. Started by sgendelm,

אני משתמש ב windows movie maker בויסטה (גרסה 6.0 המצורפת עם מערכת ההפעלה). הבנתי שבווינדוס 7 תוכנה זאת כבר אינה זמינה ומחליפה אותה תוכנת ה windows live movie maker שעד כמה שהבנתי לא מכילה את כל הפונקציות שמכילה התוכנה הותיקה יותר. השימוש העיקרי שלי הינו הכנת מצגות מבוססות תמונות סטילס בצירוף קטעי וידאו קצרים. אני יודע שישנה אופציה פשוט להעתיק את כל הקבצים הרלוונטים למובי מייקר וע"י רישום קבצי DLL מסויימים התוכנה תעבוד מצויין גם בווינדוס 7. שאלתי היא- האם זהו הפתרון האידיאלי? האם מסתובבות בשוק תוכנות נוספות שיאפשרו לעשות את אותן מצגות והן קלות לשימוש כמו המובי מייקר ומכילות מספר לא מבוטל של אפקטים? תודה

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  12. Started by sarit_co,

חילצתי קובץ rar בגודל 2.5GB והקובץ יצא בערך 4.5GB. בפעולה הפוכה הקובץ נדחס לגודל של 3.5GB בערך. האם יש דרך או תוכנה אחרת שמכווצת יותר? יש אפשרות לחזור לגודל שהיה כ-2.5GB? תודה.

13. Started by ShayGTi,

אני מאוד אוהב את הנגן הזה ומשתמש בו הרבה אבל מה שמציק לי שיש לפעמים סרטים של 4:3 או כאלה עם שוליים קטנים בצדדים. האם יש אפשרות לעשות מתיחה חופשית (לא מדבר על להגדיר כל פעם 16:9 כי זה מעצבן) בדומה לMPC?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by wooper,

היי הword מתקן לי מילים רק באנגלית איך אני מוסיף מילון עברי כדי שהוא יבדוק לי שגיעות בעברית גם?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  15. Started by the kooks,

שלום. לפני כמה זמן שמעתי שעדיף לי להתקין OFFICE 2003 ולא את 2000 (יש לי כרגע רק את 2000 ולכן השאלה) אוקיי אז אמרו לי שיש מסמכים שהמחשב יקרא אותם למשל בWORD של OFFICE 2003 אבל ביורת ישנים כמו 2000 ומתחה הוא לא יקרא אותם ואם למשל אני ארצה לפתוח מסמך WORD 2000 ב2003 אז יכול להיות שהמחשב לא יציג אותו כראוי אבל אם אני אנסה ההפך כלומר לפתוח מסמך מWORD 2003 ל 2000 או יותר ישן לא תהיה לי בעיה.. למישהו יש מידע על זה? ניתקל בבעיות דומות משהו בגללם עדיף את WORD2003? עוד דבר מישהו יכול להגיד לי מה יש בWORD 2003 שאין ב 2000? תודה.

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  16. Started by wooper,

היי שמתי לב שוורד לפעמים עושה לי מסמך נוסף זהה לקודם. למשל יש לי מסמך עבודה ואז באותה תיקיה שנמצא המסמך מופיע עוד מסמך זהה שקוראים לו עבודה

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by izunim,

שלום רב, הגדרתי ברירת מחדל לכתיבה בעברית מימין לשמאל - לחצתי על כפתור ברירת המחדל ואח"כ לחצתי לאישור השינוי. התוכנה לא שמרה את השינוי וברירת המחדל חזרה להיות אנגלית משמאל לימין. האם מישהו יכול לעזור? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  18. Started by davis5,

האם יש דרך להכין דיסק של XP מוכן עם הדרייבר בתוך הדיסק כדי שאני לא יצטרך להכניס דיסקט של RAID בהתקנה אני שואל זאת כי כרגע המחשב החדש אין כונן דיסקטים ואני רוצה לשעות RAID לשתי ההרדיסקים שלי תודה

19. Started by mr_x,

רציתי לשאול שאלה בקשר ל EMULE ו-ZoneAlarm Security Suite version 6. אני משתמש בתוכנת ZoneAlarm Security Suite version 6 ,כאשר אני מפעיל את המיול למרות שאני מקבל HIGE ID אני לא מצליח לעבור את המהירות הכוללת של 30 (כל ההורדות ביחד) למרות שיש לי 1.8 MBPS מהירות חיבור לרשת. בכל פעם שאני מנסה באשף התוכנה של המיול להגדיר מהירות גבוה דווקא מהירות ההורדה יורדת תודה.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  20. Started by silky,

שלום, אני מנסה לעזור לדודים שלי עם האאוטלוק שלהם במשרד, להלן הנושאים: 1: הם מפחדים שנגמר להם המקום מרוב מיילים עם קבצים ששולחים להם. איך אני רואה כמה מקום נשאר להם? (במייל שלהם כרגע הוא דרך הספקית). מצטער אני פשוט מעולם לא עבדתי עם אאוטלוק ולכן אין לי שמץ. האם ניתן לאחסן מיילים בארכיון? 2: הם רוצים שתהיה להם אפשרות "לתייק" מיילים לפי נושאים ותת-נושאים. הצעתי להם פשוט לחפש בעת הצורך מייל ספציפי לפי מילות מפתח. יש לכם רעיון טוב יותר?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by wooper,

שלום יש לי סרטים שאני שומע במחשב ויש לי codecs עדכניים ושומעים חזק את קולות הרקע אבל לא חזק את הקול של השחקנים ניסיתי ב bs layer ו mvplayer ובשניהם זה היה רק media player שומעים את קולות השחקנים חזק

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  22. שאלה לגבי אופיס 2007 יש אפשרות להוסיף בדיקת דקדוק בעברית? אם כן איך? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מה זאת האופציה הזאת?

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by ran_cohen,

נניח, רק נניח, שיש לי קבצים לא חוקיים (סרטים / משחקים). אם, במידה ויש לי כאלו, אני רוצה לגבות אותם ולאחסן אותם בענן (כמו נניח justcloud) - האם יכולים לסרוק לי את הקבצים, להלשין עלי לרשויות ולגרום לי להיעצר?

25. איך הכי טוב לבצע איחוי? דרך הוינדוס? דרך הנורטון? דרך הדוס? או דרך אחרת?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים