תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך איזה שהיא תוכנה\שומר מסך שאני יוכל להפעיל שימנע גישה למחשב ושהביטול שלה יהיה מוגן תחת סיסמא כדי שאני יוכל להפעיל כל מיני תוכנות בנתיים אבל שהאחים שלי ושלל דוחפים לא יתעסקו לי במחשב ובהגדרות מישהו מכיר משהו בסגנון ? ב win98 היתה אפשרות כזאת פעם... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
להוריד את התוכנה מהאתר הרשמי של הפרויקט Folding@home - מהקישור הבא https://foldingathome.org/start-folding/ *בעלי מערכות כריית הקריפטו מוזמנים*
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום לכל החברים. יש לי בעיה ואיני בטוחה שאני שואלת בפורום הנכון אבל לא מצאתי פורום שנשמע מתאים יותר (כמובן שתעבירו אם טעיתי) לעניין.. אני מאוד נזהרת במה שאני עושה בפייסבוק, לא לוחצת על קישורים מוזרים או כל דבר כזה ולרוב נראה שזה בסדר. היום פתחתי את הפייס ואני רואה שהיוזר שלי נכח באיזו שיחת ועידה מוזרה שלבד ממשהי אחת שזיהיתי והנה חברה שלי, את השאר שם לא זיהיתי ואני בטוחה שלא הוספתי לשם בכווונה. יצאתי ממנה אבל איני יודעת אם אני היוזר שלי נגוע, אם אני עולולה להדביק וכן לבד מלשנות ססמאות כיצד למנוע מכך לקרות בעתיד. מצרפת צילום מסך של השיחה לפני שיצאתי ממנה. ניסיתי להבין לבד מה לעשות. חפשתי כל מיני מדריכים אבל נראה שהרוב מתייחסים לגרסה ישנה יותר של פייסבוק. (גם לפני …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מצלמה שאני מחבר אותה למחשב עם כרטיס USB מדמה לכרטיס עריכה. קוראים לו ezmaker. עכשיו אני פשוט רוצה להקליט סרט מאנלוג (VHS) למחשב. הכל מחובר מצויין, ואפשר לראות גם תמונה וגם קול. עכשיו השאלה שלי היא, איך אפשר לעשות שהתמונה תיהיה חלקה ובלי קשקושים? וגם באיזה רזולוציה הכי מומלץ להקליט? התמונה יוצאת לי משהו בסגנון הזה: כאמור, אני משתמש בתוכנת VirtualDub. תודה רבה לכולם !
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הוירוס זוהה ע"י אנטי וירוס avast מעודכן להיום. מזוהה בכל אחד מן הכוננים שבמחשב שלי ומסרב להמחק בכל פעולה שאני מבצע עליו (Move/Rename, Delete, Repair, Move to Chest) מה תפקידו של הקובץ הנ"ל? מסוכן/לא מסוכן ומזוהה כוירוס בגלל ש..? מצורפת תמונה להמחשה:
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון כל שאני מפעיל משחקים של ווינדוס במחשב (סוליטר עכביש וכל שאר השטויות ) מופיע לי הודעה שאומרת "המשחק פועל במצב עיבוד תוכנה האצת חומרה אינה זמינה או שמנהל ההתקן של כרטיס המסך שלך אינו תומך בה,וכתוצאה מכך עשויה להיות האטה בביצועי המשחק ודא כי מותקן אצלך מנהל ההתקן העדכני ביותר של כרטיס המסך ושהאצת חומרה מופעלת" החלפתי כרטיס מסך וההודעה לא השתנתה חלק מהמשחקים עולים אבל עובדים נורא לאט מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
טוב ככה יש לי בעיה קטנה דוד שלי הביא לי מצלמה אבל אני לא יכול להתקין אותה כי הוא איבד את הדיסק חשבתי שאולי בגלל שיש לי XP אז הוא יתקין את זה אוטומטית אבל לא זה לא עוזר ואי אפשר ככה אני מחפש DRIVER או יותר נכון התקנה למלצמה פרטים על המצלמה: תמונה: וכמה דברים שכתוב על הכבל (יש לו כמו פתקית קטנה) USB PC CAMERA MODEL: DC-4120 מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד אני ממש ממש חייב את זה אני רוצה לדבר עם דוד שלי שנמצא בחו"ל אז בבקשה תעזרו תודה רבה לכולם מראש וחג שמח ושנה טובה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בEmule הוא לא מצליח להתחבר לא לקדמליה ולא לשרת הפורטים פתוחים הכל מוגדר טוב הקטע הוא שלפני הפרמוט עם אותה חומת אש אותו אנטי וירוס הכל אותו הדבר בדיוק האימיול התחבר עם High ID והוריד על 300 אני מבין בכל הקטע של הפורטים החומת אש וכולי הכל פתוח יש כאן איזה משהו דפוק ניסיתי למחוק ולהתקין ותבינו זה לא שיש Low ID פשוט מאוד הוא מנסה להתחבר שעות ולא קורה כלום! תודה רבה לעוזרים! אה והמערכת הפעלה Windows Vista Home Premium 64bit לא ידעתי אם לשים פה או בפורום Windows כי זו עזרה עם התוכנה ואין בעיות תאימות עם הוינדוס והאימיול
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברה מה אפשר לעשות כדי לכתוב בעברית באינטרנט אקספלורר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עומד להחליף מחשב ואני רוצה להשאר עם כל המיילים שהיו לי ושמרתי במשך הזמן במחשב הישן. איך עושים זאת? האם יש תוכנה שיודעת לעשות זאת?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את תוככנת אינטרנט הוא מעלה לי http://web.icq.com/today/0,,463-65658,00.html?icquin=141395881&icqsl=1160&icqc=65658 גם שאני משנה ב-TOOLS הוא חוזר לסורו בהפעלת המחשב הבאה בודאי יש ב-ICQ אפשרות להוריד
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת צריבה קלה ביותר שצורבת AUDIO MP3 , DATA IMAGES , אפשרויות מתקדמות וכו' לא כל כך מעניין אותי , אבל אם יש ברוך הבא הדבר הכי חשוב זה שהיא תהיה אמינה וקלה NERO פשוט הפכה כבדה מדיי... תודה מראש אה, ,והמלצות בבקשה לתוכנת צריבה חינמית+לא חינמית
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 64 ביט יש לי מדפסת HP Officejet 4500 משהו כזה http://www.ls-comp.ru/catalog/ofisnaya_tehnika-printery_mfu/i150690/ אני צריך דרייבר שלה להתקין מהחיפוש שלי אני מגיע ל http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=uk&lc=en&product=3919448 שלפי התמונה זה נראה אותו הדבר אבל לפי הכותרת כתוב - G510a Drivers- לא יודע אם זה מתאים כיוון שמהלך ההתקנה רואים כאילו יש למדפסת הזאת אפשרות אלחוטית, ואין לה בעצם, אז אולי זה לדגם אחר?? בכל מקרה הורדתי והתקנתי ואז מגיע השלב שהוא מבקש לחבר את ה USB למחשב של המדפסת, אני מחבר , אבל הוא לא רואה שאני מחבר,אין זיהוי, הוא מחכה עדיין לחיבור של USB של המדפסת למרות שאני כן שומע רעש כזה של המחשב שהוא שם לב שUSB ניכנס מ…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי כמה סרטי 3D בקובץ AVI. במחשב ובטלוויזיה (לא תומכת בתלת-מימד) אני רואה את הסרט כפול (מסך מפוצל). יש אולי תוכנה לWINDOWS שיודעת להציג סרט של תלת-מימד על מסך רגיל (להציג את הסרט רגיל, לא ב3D)?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש שילוב של אנטי וירוס ופיירוואל שגם יעשו את העבודה טוב וגם לא יציקו למשתמש, התוכנות מיועדות לרוץ על המחשב של סבתי שלא תדע מה לעשות בכל פעם שיקפוץ לה חלון של תוכנות האבטחה. מבחינת הפיירוואל, כבר פסלתי את של קספרסקי ואת זון-אלארם, איזה אפשרויות יש לי? מבחינת AV, אני כבר הרבה זמן משתמש רק בקספקרסקי ואני לא יכול להשוות אותו לשום AV אחר מבחינת ה"הצקה", אשמח לעזרה בעניין הזה. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי דונגל כבר 4 שנים, הוא הגיע עם דריבר בלו סואיל לXP, התקנתי וינדווס 7, ועכשיו התוכנה לא עובדת, ניסיתי להוריד גרסאות חדשות של בלו סואיל, והתוכנה הזאת פשוט לא עובדת, לא יודע למה, אני אשמח לתוכנה שעובדת עדיף בלו סואיל כי זה מה שאני רגיל אליו. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבעיה מתאפיינת בעת פתיחת קובץ מהאינטרנט (דפדפן) - (פתח קובץ) ולא שמור קובץ. הבעיה לא נמצאת כאשר: 1 - שומרים את הקובץ במערכת ואז פותחים 2 - פותחים קבצים ששמורים במחשב מכל מיני מקומות [לווא דווקא שהורדו דרך האינטרנט] הבעיה בתחילה הייתה כזאת: עושים פתח קובץ במקום שמור, רשום בהורדה: "נכשל", בעת ניסיון פתיחת הקובץ שנכשלה ההורדה הייתה שגיאה שהמערכת לא מוצאת את הקובץ. לפי הבנתי אני יודע שהמערכת שומרת זמנית את הקובץ בlocal users/temp כשלא עושים שמירה, ולכן אם ההורדה נכשלה סימן שאולי יש בעיה בתיקיה TEMP. נכנסתי לתיקיה ומחקתי בפנים את הכל.. כעת כשאני עושה "פתח קובץ", לא רשום נכשל - ז"א הקובץ מורד במלואו ונשמר במחשב והוורד נפתח ללא הודעת שגיאה. הבעיה כרגע (להמשיך לקרוא רצוף):…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי פה סרט MKV, וכשאני מנסה לראות אותו הוא משמיע לי גם את פס הקול של הסרט וגם את האודיו קומנטרי עם הבמאי והתסריטאי. איך אני מכבה אחד מהם עם התוכנה הזאת? במדיה פלאייר של WINDOWS זה אפשרי, מנסיון, אבל פה אני לא מוצא את האפשרות הזאת.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.אז כמו שהבנתם מהכותרת יש לי בעיה, הרכבתי מערכת חדשה והכל עובד פצצה.אבל משהו קטן מציק כשאני ב WIN7 לוחץ על כיבוי המחשב במקום לכבות הוא עושה ריסט מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין אם אני מכבה דרך הכפתור במארז נכבה המחשב ואם אני עושה ריסט הוא עושה ככה שהבעיה היא מערכתית. שאלתי בפורום חומרה ואמרו לי להפנות את זה לכאן כי הבעיה היא בווינדוס או משהו כזה, אמרו לי משהו בקשר לרג'סטרי. תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה החדשה של uttorent, בהתקנה הוא חייב אותי להתקין על הדרך את optimizer pro, שזה תוכנת הגנה, עכשיו הוא הריץ אוטומטית סריקה על המחשב ( חדש ממש- סך הכל שבוע), והוא אומר שיש 1211 קבצים שצריכים טיפול, בנוסף יש לי Mcafee על המחשב, והוא לא התריע על הדברים האלו. השאלה שלי זה אם optimizer pro זה תוכנה אמינה ? ואם אני באמת צריך לתת לה לטפל בקבצים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היייייי אפשר בבקשה פונט בעברית בסגנון צרפתי כזה.... פליייז זה מזה חשוב לי ודיי דחוף!! תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה לפי דעתכם הכי מהיר וטוב אימיול של ליינטוורק אימיול של ווארזפה אימיול של להלה אימיול morph mod אימיול plus האמיול מהאתר הרשמי או אימיול אחר (מוד) שאתם משתמשים וממליצים עליו
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה דעתכם על העיצוב הבא עבור לוגו לאתר חיפוש דירות חדשות, ובמידה ואהבתם איזו תמונה נראית לכם הכי מוצלחת? http://www.guru.co.il/stuff/logo01/
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב הבעיה שלי היא לא במסך אלא בהגדרות ששיניתי (בדקתי עם מסך אחר שברשותי ) הכל התחיל שניסיתי לשנו תרזולוציה למסך 931BW בכל דרך אפשרית ועשיתי מה שאמרו לי בפורום ועדיין לא עזר לי (רק כשפירמטתי זה עזר ונתן לי רזולוציה 1440-900) אבל אז שוב זה חזר לרזולוציות לא קשורות ואין לי אופציה לבחור.. ניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך ושל המסך והתקנתי שוב ועדיין נאדה. במנהל התקנים היה לי סימן שאלה צהוב ליד הכרטיס מסך FX5500 ... איך שהוא שיחקתי שם לא נכון בהגדרות ואני כמעט בטוח שסימנתי את האופציה do not use this משו כזה אני חושב שעל המסך סימנתי את זה עכשיו המסך לא עולה עם המחשב כשהוא מחובר לכרטיס מסך , הוא עולה עד לווינדוס ומשם מסך שחור ..הsafe mode לא עולה גם . ניסיתי לחבר…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-