תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי תקליטורים להתקנת sqlserver2005. בעבר התקנתי בעזרתם שרתים למכביר ולא נתקלתי בשום בעיה. בשנה האחרונה לא התקנתי שום שרת. הסבת מע. ההפעלה מ XP ל win7 היתה כרוכה אצלי בהתקנה מחודשת של שרת SQL ומשהו השתבש אצלי. או בראש או במחשב אינני מצליח להתקין את השרת ! (איבדתי מסדי נתונים חשובים !). ב win7 ההתקנה בוצעה בעזרת תקליטור ל 64 ביט. במקביל ניסיתי לבצע התקנה במחשב אחר המופעל ע"י xp (תקליטור ל 32 ביט) וגם שם נחלתי שיברון לב. מישהו יוכל לענות לי אילו אפשרויות עלי לבחור בכל שלב של ההתקנה ? תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת יש לי תמונה צבעונית ואני רוצה לעשות שהיא תהיה בשחור לבן איך אני עושה את זה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מצלמה שאני מחבר אותה למחשב עם כרטיס USB מדמה לכרטיס עריכה. קוראים לו ezmaker. עכשיו אני פשוט רוצה להקליט סרט מאנלוג (VHS) למחשב. הכל מחובר מצויין, ואפשר לראות גם תמונה וגם קול. עכשיו השאלה שלי היא, איך אפשר לעשות שהתמונה תיהיה חלקה ובלי קשקושים? וגם באיזה רזולוציה הכי מומלץ להקליט? התמונה יוצאת לי משהו בסגנון הזה: כאמור, אני משתמש בתוכנת VirtualDub. תודה רבה לכולם !
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היא צריכה להיות ידידותית ופשוטה. כל הדרישות מהתוכנה הן: חיתוך והוצאת קטעים לא רלווניטים מהקובץ, ולאחר מכן חיבור מחדש בהתאם לצורך. בעצם אני צריך שתהייה לה עוד פונקציה שהיא ניגון במהירות משתנה כמו למשל *1.2, *1.6 או לחלופיל *0.85. אבל יתכן שזאת כבר תוכנה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי מחקו לי מידע מאוד חשוב ( קבצים חשובים של המשפחה) האם יש תוכנה טובה שאני יכול לראות את כל הקבצים שנמחקו מההרדיסק בתקופת זמן מסויימת ולשחזר קבצים ספצפיים ???
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר שעשיתי את כול ההגדרות כמו שצריך גם בGMAIL וגם בOUTLOOK ושאני בא להגדיר את ההגדרת פורט הIMAP וSMTP במצב שהOUTLOOK לא פועל אני מקבל את הודעת שגיאה הבאה : --------------------------- Microsoft Office Outlook --------------------------- The account name is already being used. Choose another name. --------------------------- OK --------------------------- מזה יכול להיות ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בגלל שאני חולה בבית ומשעמם לי חשבתי שאולי נעשה תחרות קטנה. אני חושב שהנושא צריך להיות אבסטרקט (abstract) כך שגם אנשים שעובדים בדו מימד ובתלת מימד יוכלו להשתתף כמו כן גם אנשים שהעבודות שלהם עדיין לא ברמה גבוהה מאוד יוכלו להשתתף. חוקים: 1) כל משתמש זכאי להגיש תמונה אחת בלבד להשתפות. 2) מי שרוצה להשתתף צריל לשלוח את התמונה עד יום ראשון בשבוע הבא (השישי באוגוסט). 3) חובה לכלול חתימה של היוצר באחת הפינות של העבודה. 4) Have fun! מי שרוצה להיות שופט בתחרות שישלח לי בפרטי. לדעתי חמישה שופטים זה מספיק אבל אתם יכולים לערער על החלטתי בכיף.
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש דבר כזה מעצבן בצריבות שבטח נתקלתם - שמות קובץ ארוכים. נרו לא מאפשרת לי לצרוב דיסק עד אשר אני מסדר את כל שמות הקבצים הארוכים ומוחק מהם תווים עד שיהיה בגודל המתאים ורק אז אפשר לצרוב. נורא חשוב לי ששמות הקבצים ישארו השמות המקוריים כיוון שלרוב אני צורב שירים וחשוב לי שייצרב כל שם הקובץ המלא ולא רק חלק. האם אפשר איכשהו לאפשר צריבת קבצים ארוכים והאם זה בסדר? ולמה בכלל אי אפשר לצרוב בדיסקים שמות ארוכים ועל ההארדיסק אפשר שיהיו שמות ארוכים??
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה לכיווץ שירים(להוריד את הביט רייט). אני צריך את התוכנה בשביל שאני אוכל לשים יותר שירים על הפלאפון בגלל שאין לי אופציה להרחיב זיכרון ואני רק רוצה לשים כמה שיותר שירים בפלאפון ולהשמיע אותם ברמקול.(שגם הוא לא אייכותי ואני רק רוצה לשמוע פה ושם כמה שירים עם החבר'ה..) אני מודע לכך שכאשר מכווצים את הקובץ של השיר אז בעצם מורידים לו מהאייכות ומורידים לו מה-ביטרייט ובכך הקובץ נהפך לקל יותר. לאחר שניסיתי את dietMP3 היתבאסתי כי אחרי 15 שירים צריך להכניס קראק/ סיריאל או משהו, צריך לשלם על התוכנה. אני מחפש תוכנה חינמית שתאפשר לי יצירת רשימה של שירים ואז ללחוץ על מקש של כיוון ואז לאחר זמן מסוימם אני אקבל את הקובץ מכווץ. רציתי לדעת האם קיים כזה ד…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הסיבה היחידה שאני שומר עדיין ICQ זה בשביל ה SMS. עכשיו אין טעם... או שיש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתגיד לי כמה צריכת חשמל המחשב שלי צורך בזמן אמת. תודה. ועוד תוכנה לשליטה על מהירות המאווררים במחשב. תודה. וזהו.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
איך אני מוחק קבצחם ב DOS כשהם רשומים בעיברית או בג'יבריש? אי לא יכול לעשות פקודת DEL כי זה מסובך לרשום את שם הקובץ.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אתמול פתחתי ברב טמטומי קובץ שהוא כנראה סוג של וירוס הקובץ הגיע דרך המסנג'ר כביכול ממישהו שאני מכיר בתור כרטיס ברכה של יום האהבה הורדתי אותו ופתחתי הקובץ לא נפתח אבל הוירוס נטען... מאותו רגע זה שולח לאנשים שיש לי ברשימה את אותם הודעות וכשאני עושה בגוגל חיפוש עם מילים מסויימות כמו וירוס או אנטיוירוס או נכנס לתוכנה של האנטיוירוס התוכנה או האתר נסגרים ניסיתי לעשות סריקה בנוד32 AVG ספייבוט ואדאוור במצב בטוח כולם לא פתרו את הבעיה מישהו יודע מה לעשות חוץ מפירמוט?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כל פעם שאני נכנס לכרום הוא נכנס לאתר www.v9.com ניסיתי הכל כולל שינוי דף הבית, מחיקת V9 מרשימת הדפים ובדיקת וירוסים שום דבר לא עוזר אשמח אם משהו יוכל לעזור תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה שקשורה בדרייברים, ואני מקווה שזהו הפורום הנכון. כמעט כל תוכנה שמותקנת במחשב ניתנת להסרה מסודרת וכמעט מוחלטת מהמחשב בעזרת אופציה של Uninstall או הסרה דרך לוח הבקרה (Control Panel). התקנת דרייברים היא קצת שונה: הם מותקנים בתפזורת באחת מהתיקיות בתוך תיקית Windows. נוצר מצב, שבו המחשב מתמלא בקבצים, שבשלב מסוים לא חיוניים או נחוצים וסתם תופסים מקום (במידה והפסקתי את השימוש בהתקן מסוים). ישנם התקנים, אשר לא דורשים התקנת תוכנה, אלא מסתפקים בהתקנת דרייבר (מנהל התקנים) בלבד, ולכן גם אין אופציה של "הסרה מסודרת" של אותו דרייבר. השאלה שלי היא: כיצד ניתן להסיר באופן מסודר דרייברים ישנים של התקנים, אשר כבר לא פועלים במחשב?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מצלמה וידאו סוני דיסק קשיח פנימי 30GB אני צילמתי שעה סרט.ואח"כ היעתקתי סרט שעה למחשב. עשיתי 3 סרטים משפחתי לכל אחד יש סרט שעה. ונסיתי 2 תוכנות עריכ ה וידאו שהם נקראים: Pinnacle Studio Plus גירסה 12 Adobe Premiere Pro גירסה C3 עשיתי עריכה וידאו סרט וחיברתי כל סרט שעה והפכתי לסרט 3 שעות .וזה יצא לי בגודל נפח קובץ 7.34GB שמתי דיסק (תקליטור) 8.5GB ורציתי לעשות צריבה המרה לוידאו DVD ב-2 תוכנות עריכה וידאו. מכל אחד תוכנה לא מראה גודל דיסק 8.5GB התוכנות מראות לי רק אפשר ליצרוב בדיסק 4.7GB למה אני לא יכול בתוכנות אלה ליצרוב המרה בדיסק 8.5GB? איך עושים ש-2 תוכנות יזהו בגודל צריבה 8.5GB? מיכאל
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 64 ביט יש לי מדפסת HP Officejet 4500 משהו כזה http://www.ls-comp.ru/catalog/ofisnaya_tehnika-printery_mfu/i150690/ אני צריך דרייבר שלה להתקין מהחיפוש שלי אני מגיע ל http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=uk&lc=en&product=3919448 שלפי התמונה זה נראה אותו הדבר אבל לפי הכותרת כתוב - G510a Drivers- לא יודע אם זה מתאים כיוון שמהלך ההתקנה רואים כאילו יש למדפסת הזאת אפשרות אלחוטית, ואין לה בעצם, אז אולי זה לדגם אחר?? בכל מקרה הורדתי והתקנתי ואז מגיע השלב שהוא מבקש לחבר את ה USB למחשב של המדפסת, אני מחבר , אבל הוא לא רואה שאני מחבר,אין זיהוי, הוא מחכה עדיין לחיבור של USB של המדפסת למרות שאני כן שומע רעש כזה של המחשב שהוא שם לב שUSB ניכנס מ…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלי SPYWARE שהוא מוצג בהפעלה המהירה כסימן שאלה מהבהב והופך לסימן אין כניסה והוא מפנה לאנטיאדאוור spydawn (כן עם A) ואני לא מוצא מה התנליך שלו אם מישהו יודע איך להיפתר מימנו (גם בSAFEMODE הוא מופעל) ני אשמח לעזרה תודה עריכה: ספיבוט לא מאתר אותו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בזה הרגע את זומביט והיה שם את המצלמה של לוגיטק שמדביקה פרצופים שפם זקן וכו ממש בזמן תנועה עם הפרצוף בקיצור ממש מגניב! רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה דומה שעובדת על מצלמה לא של לוגיטק??????
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לדוגמא מופיע לי "? XXX XXXX XXX" במקום "XXX XXXX XXX ?" (בעברית) יש איזה תוכנה שהופכת את זה או משהו לעשות בנידון?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני לומד גראפיקה ממוחשבת, התוכנות שבהם אני עובד/אעבוד הן כדלקמן: Illustrator,Flash,Photoshop,Director,Primiere בעצם כל החבילה של ADOBE, בנוסף שנה הבאה נעבור לעבוד גם בתוכנות תלת מימד כדוגמת ה3DS MAX ....אני מניח שעם הזמן אתוודע לתוכנות גראפיות כאלו ואחרות נוספות. כרגע אני עובד עם עכבר (ומהפשוטים)- לעבודה שוטפת (כולל משחקים) הוא מספק אותי ביותר, כשאני מגיע לעבודות ציור איתו...ובכן אתם בטח יודעים מה התוצאה, במקום לעסוק בציור-אני עוסק בלתקן את הקריזות שלו. אז החלטתי שבמיוחד בתחום הנ"ל אין מנוס מלקנות לוח גראפי-ואם כבר אני מתכוון לעסוק בזה ברצינות אז כבר לקנות אחד רציני (עד כמה שמתאפשר..)-אני לא מעוניין ללכת בגישה של לקנות GENIOUS ואח"כ להחליף למשהו רציני יותר היו…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מבקש המלצה ללוח גראפי. השימוש העיקרי יהיה עיבוד בפוטושופ. תקציב עד 500שקל.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לאחורנה שיניתי את כתובת הואק אלקטרוני שלי במסנגר , כל אנשי הקשר שלי הופיעו אופליין והייתי צריך לבקש מהם לעדכן את הכתובת שלי ידנית . וכרגע עם אף שהם אונליין. בלשונית תצוגה , הם לא מופיעים כמי שהכניסו אותי לרשימת ההרשאות שלהם . כמו כן כל הסמיילים למינהם שהיו לי קודם נעלמו לגמרי. "
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הסיפור התחיל לפני כמה ימים,שה-MP עובד רגיל במערכת הפעלה אבל בצפייה באונליין זה עושה טוען ולא קורה כלום מדובר במערכת הפעלה7. האם מישהו כבר ניתקל בזה בעבר? אשמח לשמוע את העיצות שלכם תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-