עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hellfire03,

הגיעו אלי אוזניות samsung hm3500 - http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2362684,00.asp הבעיה כמובן שWIN7 לא מזהה אותן לגמרי אני מנסה לזווג אותן עם המחשב - הוא מוצא אותן , ואז שמגיע זמן חיפוש הדרייבר - אופס אין דרייבר יש לציין שבלינוקס האוזניות פועלות מצוין - היישר מהקופסא בלי שום בעיות , התרשמתי מאוד לטובה אשמח לעזרה ,תודה רבה, אריה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. ברצוני לשאול מישהו איך אוכל להעתיק ממחשב עבודה אל דיס און קי חומר (מאגר כתב כמוות ומחירים) של תוכנת דקל והאם יש אפשרות להתקין את אותו התוכנה אצלי בבית, כלומר להעתיק אותה איכשהו. בתודה !!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. הסרט MUSICAL CHAIRS שלי - יוני ארוסי ובן גניסלב מתחרה באתר ANIBOOM אתם מוזמנים לצפות ולדרג http://www.aniboom.com/Player.aspx?v=142342 מקווה שתיהנו

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. ערב טוב הבעיה שלי היא לא במסך אלא בהגדרות ששיניתי (בדקתי עם מסך אחר שברשותי ) הכל התחיל שניסיתי לשנו תרזולוציה למסך 931BW בכל דרך אפשרית ועשיתי מה שאמרו לי בפורום ועדיין לא עזר לי (רק כשפירמטתי זה עזר ונתן לי רזולוציה 1440-900) אבל אז שוב זה חזר לרזולוציות לא קשורות ואין לי אופציה לבחור.. ניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך ושל המסך והתקנתי שוב ועדיין נאדה. במנהל התקנים היה לי סימן שאלה צהוב ליד הכרטיס מסך FX5500 ... איך שהוא שיחקתי שם לא נכון בהגדרות ואני כמעט בטוח שסימנתי את האופציה do not use this משו כזה אני חושב שעל המסך סימנתי את זה עכשיו המסך לא עולה עם המחשב כשהוא מחובר לכרטיס מסך , הוא עולה עד לווינדוס ומשם מסך שחור ..הsafe mode לא עולה גם . ניסיתי לחבר…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום, כל קבצי הטורנט שלי נמחקו מתוכנת הUTORRENT 1.7.7 לאחר ריסט לא ידוע שהמחשב עשה יש לציין שכל הטורנטים הסתיימו ורק צריך שהם יזוהו ע"י התוכנה אשמח לעזרה באיך משחזרים אותם לתוכנה תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. זה לא סוד שבזמן האחרון ספקיות האינטרנט עושות שימוש מסיבי בתוכנות רובוטיות שמצליחות ליירט את התעבורה שמעוברת בתוכנות p2p (emule,utorrent,sababadc) ולצמצם את רוחב הפס לאותם גולשים. הם עושים זאת באמצעות מספר כלים כמו ניתוח חבילות המידע המעוברות והפורטים מהם מתבצע המשלוח . אני בטוח שחלק גדול מכם שמו לב שזמן ההורדה התארך משמעותית. לכן אנחנו חייבים לשנות אסטרטגיה על מנת לשמור על זכויותינו בתור לקוחות שמשלמים במיטב כספם ולנקוט בצעדי התגוננות באמצעות שימוש באמצעים כמו : *firewall שמאפשר שינוי ופתיחה של פורטים בקלות ובמהירות . *שימוש בתוכנות p2p מתקדמות שמצפינות את תעבורת התקשורת (חבילות המידע ) היוצאת והנכנסת . מהו לדעתכם ה-firewall הידידותי ביותר למוריד הכבד ,כזה שמאפשר שינוי ו…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אז ככה, רציתי לשמוע ממכם עצות מקוריות, איך לסדר את השירים שיש לי במחשב...? יש לי בערך 130 אלבומים במחשב (כל אלבום נגיד 20 שירים), איך אני מסדר אותם בצורה הכי טובה ככה שאני אמצא את הקובץ ביעילות מקסימלית. הסגנון הוא ישראלי, דאנסים, MTV וקצת טראנסים... עמחה בקיצור ;D בנוסף לזה יש לי באוטו רדיו דיסק תומך MP3\WMA אני רוצה לצרוב את זה גם לאוטו (חצי לפחות)... כנל פה, אני מחפש ממכם עצות איך לצרוב את כל השירים האלה. יש לי שאלה דומה לזה עם תוכנות וכו', אני יפתח טרד אחר עוד כמה ימים.... תודה רבה! יניב

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. יש לי סרט DVD של 10 דקות בערך, אני רוצה להמיר אותו לקובץ, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by pushel,

אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר - מה זה בדיוק קבצי dat ואיך מתמודדים איתם. אמנם ההקשר שבו נתקלתי בהם הוא בסרטים צרובים אבל הבנתי שהextenction הזה משמש לעוד דברים. תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Raanan30,

היי. לבן שלי יש מחשב בחדר בו הוא גולש באינטרנט בזמנו הפנוי. בשביל למנוע ממנו גישה לאתרים עם תוכן לא ראוי שמתי לו שירות חסימה של בזק בינלאומי (i-Keeper אם אני לא טועה). מעבר לחסימה זו, ברצוני לראות מדי פעם את המסך שלו, ללא ידיעתו. ידוע לי שבעזרת תוכנות דוגמת RADMIN אפשרי לעשות, הבעיה היא - שהילד חכם ואני מעוניין שהוא לא יראה שהתקנתי לו על המחשב את הקליינט שמאפשר לי גישה לצפות במה שהוא עושה. האם ישנה תוכנה אחרת שמאפשרת אותו דבר רק עם אפשרות שלא יראו את התוכנה בצד המשתמש השני? ואם לא, האם ישנה אפשרות "להסתיר" את התוכנה ממנו על המחשב? תודה רבה ושבוע טוב

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני רוצה תוכנת צריבה פשוט, אבל אמינה ושמאפשרת לבדוק שגיאות אחרי הצריבה, כמו הנירו הבסיסית מלפני כמה שנים. אני רק רוצה ממשק שאני יכול לבחור איזה פורמט דיסק אני רוצה, ואז לצרוב - אני לא צריך את כל מה שמגיע עם נירו ותופס ג'יגה וחצי ומתקין כל מיני תוכנות שבודקות לי את הקבצים ברקע ומנסות לצלצל הביתה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום: נהייתה לי בעייה שלא מאפשרת לי לעבוד . הילדים התעסקו במחשב. וכעת נהייתה לי בעייה, לדוגמה בתוכנת וורד שאם אני פותח קובץ וורד אז נפתח לי חלון ואם אני פותח קבצי וורד נוספים כל הקבצים נפתחים לי בתוך החלון של הקובץ וורד הראשון שפתחתי. זה אינו מאפשר לי עבודה. זה חל גם בתוכנת אקסל. מצרף תמונה לדוג איך זה נראה. איך מחזירים את המצב שאני יכול לפתוח כמה חלונות אופיס במקביל ולא בתוך חלון אחד. תודה

13. Started by davidcohen,

היי הורדתי מהאתר מאקו כתבה בעזרת התוכנה Orbit . סיומת הקובץ הייתה wmv בגודל של 17.7MB ואי אפשר היה להעביר אחורה וקדימה בסרטון. המרתי אותו בערזת התוכנה X video converter לקובץ בעל סיומת avi והכל עובד בסדר גמור. הבעיה היחידה היא שהקובץ avi הוא בגודל של 2.17GB . איך אני מסדר פה את העיניינים למשהו יותר ריאלי ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by arik100,

שלום אני מעוניין לכבות את המחשב בזמן מסויים , ע"י פעולה אוטומטית , האם יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? לא כל כך הסתדרתי עם ה SCHEDULED TASKS ב VISTA

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. היי כולם , מחפש תוכנה קלה והכי פשוטה וחינמית כדי שאוכל לחתוך קטעים משיר במפי3 לקטעים קצרים יותר לפי הזמן בשיר שאני צריך... אשמח אם תוכלו לתת לי קישור ישיר להורדה ושם תוכנה, בתודה מראש HIGHLANDER

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by refael111,

האם יש דרך לקבע באופיס 2010 את השורות של נושא ונשלח אל גם בדף השני זאת אומרת אם אני כותב מלל ארוך והוא גולש לשני דפים בהדפסה האם יש דרך לראות את הנושא ונשלח גם בדף השני?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היייייי אפשר בבקשה פונט בעברית בסגנון צרפתי כזה.... פליייז זה מזה חשוב לי ודיי דחוף!! תודה רבה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Sweet_Tooth,

לא זאת לא טעות! ואיך לעזאזל מתקינים אותו?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. להוריד את התוכנה מהאתר הרשמי של הפרויקט Folding@home - מהקישור הבא https://foldingathome.org/start-folding/ *בעלי מערכות כריית הקריפטו מוזמנים*

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by First Squad,

כי אצלי לא. עושה בעיה מוזרה של DLL ב IE7 ובFF2 לא ניתן בכלל ללחוץ על לחצן הכניסה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by eyal00,

שלום, עד לא מזמן היה לי פיירפוקס,אבל הוא עושה לי מלא בעיות ובעיקר איטי מאוד... בכל מקרה עברתי לכרום,ואני מחפש תוסף לסימניות כמו שהיה לי בפיירפוקס. בפיירפוקס היה לי את התוסף ROOMY BOOKMARKS חיפשתי משהו כזה ולא מצאתי... אגב,יש את אותו תוסף באותו שם בכרום,אבל הוא לא עובד כמו שצריך...

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לחברי הפורום, אני סטודנט וברשותי Word 2010 ואני מנסה ליצור ללא הצלחה שדות חובה בקובץ, למשל: ת.ז.- ________ < הכוונה שמי שפותח את הקובץ יהיה חייב להזין ערכים בשורה הנ"ל אחרת הוא לא יוכל לסגור או לשמור את המסמך. ובהתאמה ליצור תיבות סימון לבחירה בקובץ, למשל: מצבך המשפחתי: [] גרוש [] רווק [] נשוי כוונה שמי שפותח את הקובץ יהיה חייב לסמן תיבה אחת או שתיים, אחרת הוא לא יוכל לסגור או לשמור את המסמך. זה בשביל עבודה שאני מכין, אם נצרך תשלום אני מוכן לשלם. בתודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני מחפש שיהיה לי מקום לעוד סימניות, היום חלק מהסימניות מופיעות בשורה, אבל כל השאר בחץ בסוף השורה ואני רוצה עוד שורת סימניות שיהיה לי גישה מהירה לאתרים עם סמן העכבר כי אני עובד עם הרבה אתרים וקישורים בו זמנית. מקווה שהבקשה הובנה בתודה, דובי.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. אני מחפש תוכנה בשביל לסרוק תמונות, אם מישהו מכיר תוכנה טובה שיפנה אותי בבקשה לקישור. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Tomer Baron,

הורדתי את הגירסה החדשה של uttorent, בהתקנה הוא חייב אותי להתקין על הדרך את optimizer pro, שזה תוכנת הגנה, עכשיו הוא הריץ אוטומטית סריקה על המחשב ( חדש ממש- סך הכל שבוע), והוא אומר שיש 1211 קבצים שצריכים טיפול, בנוסף יש לי Mcafee על המחשב, והוא לא התריע על הדברים האלו. השאלה שלי זה אם optimizer pro זה תוכנה אמינה ? ואם אני באמת צריך לתת לה לטפל בקבצים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.