תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שאלה חשובה אני רוצה לצלם את הביוס או משחק און ליין איך עושים את זה ? דף אינטרנט למשל אפשר עם ה PRINTSCREEN ומה האופציה האחרת ? - תודה -
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היייייי אפשר בבקשה פונט בעברית בסגנון צרפתי כזה.... פליייז זה מזה חשוב לי ודיי דחוף!! תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בגלל שאני חולה בבית ומשעמם לי חשבתי שאולי נעשה תחרות קטנה. אני חושב שהנושא צריך להיות אבסטרקט (abstract) כך שגם אנשים שעובדים בדו מימד ובתלת מימד יוכלו להשתתף כמו כן גם אנשים שהעבודות שלהם עדיין לא ברמה גבוהה מאוד יוכלו להשתתף. חוקים: 1) כל משתמש זכאי להגיש תמונה אחת בלבד להשתפות. 2) מי שרוצה להשתתף צריל לשלוח את התמונה עד יום ראשון בשבוע הבא (השישי באוגוסט). 3) חובה לכלול חתימה של היוצר באחת הפינות של העבודה. 4) Have fun! מי שרוצה להיות שופט בתחרות שישלח לי בפרטי. לדעתי חמישה שופטים זה מספיק אבל אתם יכולים לערער על החלטתי בכיף.
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלק השני של השיעור השלישי בהדמיה ואנימציה למתחילים - autodesk 3ds max עלה לערוץ ביוטיוב, זהו פרוייקט מעשי בטכניקה של דיגום מבוסס צורות (עקומות בזייה). הכוונה ל lathe, loft, bevel, וכל החברים שלהם. קישור: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu#p/c/0BB0B3C0699695DD/0/EFKWnVFTuCQ השיעור באורך של 3 שעות, כולל 24 סרטונים, ובונה על ידע השיעורים הקודמים בסדרה. תהנו, עודד
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מבקש המלצה ללוח גראפי. השימוש העיקרי יהיה עיבוד בפוטושופ. תקציב עד 500שקל.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני חייב לדעת, תודה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אלופים שלום!!!!! כמו שוודאי שמעתם על הפורט הזה 9339 הוא בפוקר של פייסבוק והוא רושם לי שהפורט חסום אצלי... אין לי ראוטר יש לי רק מודם של הוט של מוטורולה... אני לא מבין כלום בפיתחת פורטים וב TCP וכל אלה אין לי מושג מה זה אומר אז מי שיש לו סבלנות ויכול להגיד לי שלב אחרי שלב איך עושים אז אני ממש ממש אודה לו... ממש פירוט בשלבים בבקשה..... בתודה מראש מאיר
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ואני רוצה לשלוט במחשב של אמא שלי שנמצא רחוק לה יש ווינדוס XP מה אני יכול לעשות???? עם איזו תוכנה? אני צריך תוכנה הכי קלה שיש בלי יותר מדי סיבוכים
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ברגע שאני מקבל דואר אני לא רואה את האותיות בעברית אני רואה רק אנגלית במקום העברית אני רואה ג"יבריש בבקשה עיזרו לו
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
ב windows-xp אני מחפש תוכנה שתנתק את החיבור לאינטרנט ברצוני לתזמן את התכנית לשעה קבועה ביום.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם שבת שלום יש לי תיקייה שלמה מלאה בקבצי PDF ואני רוצה להריץ עם פוטושופ פקודה כוללת על כל התיקייה. 1) לתת לכולם אורך ורוחב של 700 על 1000 פיקסל, זתומרת לכווץ 2) להפוך את כל הPDF לJPG אשמח לעזרה איפה נמצאת הפקודה הזו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אז מצאתי קצת זמן לסיים את החרב הזו. אני יודע שיש פוטנציאל להמשיך עוד, אבל האמת שהספיק לי בינתיים. כל התגובות יתקבלו. XSI, Mental ray התמונה איכותית ביותר, והשקעתי בה המון, בגדול היא מיועדת עבור עסק בתחום כמו חומרי ניקיון במרכז
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתגיד לי כמה צריכת חשמל המחשב שלי צורך בזמן אמת. תודה. ועוד תוכנה לשליטה על מהירות המאווררים במחשב. תודה. וזהו.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- יש לי : emule V0.49a אני מפעיל אותו ''והחמור'' ניהיה כתום-הוא מתחבר כמו שצריך אבל שאני פותח אותו כל ההורדות בצבע אדום ולא זזות,כלום לא יורד וזה ככה כבר שבוע. לפניכן שהוא כן עבד היו יורדים דברים (גם לא בקצב כמו שאני רוצה ממש איטי לצערי) מה יכולה להיות הבעיה שהאימיול מחובר אבל לא יורדים שירים?? (הכל על מצב ממתין מהבוקר עד הלילה) באיזה אימיול אתם משתמשים?? יש איזה אימיול שאתם יכולים להמליץ לי (אני רוצה שהוא יעבוד טוב ושירדו לי דברים מהר ולא אחרי חודש) השמח לעזרה מאנשים שמבינים בתוכנה וניתקלו בבעיה הזאת. תודה לעוזרים (אני כבר שבוע תקוע בלי הורדות)
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למשל על ווינדווס... אשמח לתשובה כי לא מצאתי משהו פשוט באנגלית...
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעונין ב Sygate Personal Firewall עכשיו אני רוצה לדעת עם התוכנה מספיק טובה בשביל להגן על המחשב שלי מפני וירוסים וכו'? iיש לי Kaspersky Anti-Virus Personal Pro הוא מספיק טוב? אם לא תמליצו בבקשה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן את הNOD32 שלי כי הוא מבקש...ועכשיו צריך שם משתמש וסיסמא מאיפה אני מביא כאלה ? בבקשה עזרה כי כרגע אני בלי אנטי וירוס.... תודה רבה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה כי אני מנסה להתקין משחק והוא לא נותן לי להתקין משחק שהוא מעל 4 גיגה ב FAT32...בעיה רצינית.. איך אני משנה את סוג הכונן? בתודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת ראיתי שברשת שיש כמה אופציות לפתרון הזה אשמח אם מישהו מהפורום יודע לתת פתרון טוב בלי לפגוע באבטחה של המחשב.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני זקוק לתוכנה שממירה מ DVD מקורי ל DIVX כדי להציג קטע מסרט במהלך הרצאה. מה התוכנה הטובה ביותר לזה? מצאתי את http://www.labdv.com/dvdx/ יש משהו טוב יותר? כי אני רואה שהיא לא עודכנה הרבה זמן.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הבעיה מתאפיינת בעת פתיחת קובץ מהאינטרנט (דפדפן) - (פתח קובץ) ולא שמור קובץ. הבעיה לא נמצאת כאשר: 1 - שומרים את הקובץ במערכת ואז פותחים 2 - פותחים קבצים ששמורים במחשב מכל מיני מקומות [לווא דווקא שהורדו דרך האינטרנט] הבעיה בתחילה הייתה כזאת: עושים פתח קובץ במקום שמור, רשום בהורדה: "נכשל", בעת ניסיון פתיחת הקובץ שנכשלה ההורדה הייתה שגיאה שהמערכת לא מוצאת את הקובץ. לפי הבנתי אני יודע שהמערכת שומרת זמנית את הקובץ בlocal users/temp כשלא עושים שמירה, ולכן אם ההורדה נכשלה סימן שאולי יש בעיה בתיקיה TEMP. נכנסתי לתיקיה ומחקתי בפנים את הכל.. כעת כשאני עושה "פתח קובץ", לא רשום נכשל - ז"א הקובץ מורד במלואו ונשמר במחשב והוורד נפתח ללא הודעת שגיאה. הבעיה כרגע (להמשיך לקרוא רצוף):…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה שקשורה בדרייברים, ואני מקווה שזהו הפורום הנכון. כמעט כל תוכנה שמותקנת במחשב ניתנת להסרה מסודרת וכמעט מוחלטת מהמחשב בעזרת אופציה של Uninstall או הסרה דרך לוח הבקרה (Control Panel). התקנת דרייברים היא קצת שונה: הם מותקנים בתפזורת באחת מהתיקיות בתוך תיקית Windows. נוצר מצב, שבו המחשב מתמלא בקבצים, שבשלב מסוים לא חיוניים או נחוצים וסתם תופסים מקום (במידה והפסקתי את השימוש בהתקן מסוים). ישנם התקנים, אשר לא דורשים התקנת תוכנה, אלא מסתפקים בהתקנת דרייבר (מנהל התקנים) בלבד, ולכן גם אין אופציה של "הסרה מסודרת" של אותו דרייבר. השאלה שלי היא: כיצד ניתן להסיר באופן מסודר דרייברים ישנים של התקנים, אשר כבר לא פועלים במחשב?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים הצפנתי ממש מזמן קובץ rar עם סיסמא ופשוט שחכתי אותה יש למישהו רעיון איך אפשר לשחזר את זה ??
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי מחקו לי מידע מאוד חשוב ( קבצים חשובים של המשפחה) האם יש תוכנה טובה שאני יכול לראות את כל הקבצים שנמחקו מההרדיסק בתקופת זמן מסויימת ולשחזר קבצים ספצפיים ???
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למנהלים: לא ראיתי פה פורום מדריכים, אבל מצאתי לנכון לכתוב פה את ההודעה. אוקיי תקראו טוב ואל תסגרו ותגידו בראש, נו, ניסיתי את זה כמה פעמים וזה לא עובד כבר... אני מודע לזה, וזה אפשרי. בטח כולכם מודעים לבעיה, שלא ניתן לכתוב מימין לשמאל ב GMAIL, אלה אם כן אתם משתמשים בממשק העברי, דבר שלי אישית מאוד לא נוח. הרבה ממכם בטח התקנתם פעם GMAIL RTL שזה פלאג-אין לפיירפוקס שמוסיף כפתורים לשינוי כיוון השפה כמו בוורד. אבל כבר מזמן התוספת הזאת לא עובדת בשל שינויים בממשק של GMAIL, ואף אחד לא עדכן את התוספת הזאת כדי שתעבוד. ויש גם סקריפט של GREASE MONKEY שגם כבר לא תומך בממשק החדש, לפחות אצלי זה לא עובד. בכל מקרה, החלטתי שוב לחפש משהו שיעשה את העבודה, והגעתי לפתרון דרך סקריפט אחר של GREASE …
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-