תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שאלה חשובה אני רוצה לצלם את הביוס או משחק און ליין איך עושים את זה ? דף אינטרנט למשל אפשר עם ה PRINTSCREEN ומה האופציה האחרת ? - תודה -
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם . לאחרונה עידכנתי את הפלאש בפיירפוקס 13.0.1 , ומאז הפלאש קורס לעיתים תכופות , ולעיתים הדפדפן נתקע . עידכנתי שוב את הפלאש ועדיין יש אותם בעיות . מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות ?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ,זה הגרסה האחרונה של העיצוב לוגו שעיצבו לי.. זה הפעם האחרונה שאני מביא פה משהו בבקשה אנא הביאו את דעתכם
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל אשאל בכל זאת כי ראיתי שמתעסקים פה גם עם תוכנות של Adobe. מה שאני רוצה לעשות זה דבר פשוט - "להוציא" תמונה ממסמך PDF. הורדתי (באופן חוקי) מסמך PDF מהאינטרנט, שהוא סוג של ספר לימוד, ויש במסמך כיתוב ותמונות. מה שאני רוצה לעשות זה לחלץ את התמונות החוצה ולשמור אותן בתור קובץ jpg. בעזרת התוכנה Adobe Acrobat אני פשוט לוחץ על התמונה עם קליק שמאלי, התמונה מסומנת אוטומאטית עם רקע כהה כולל מסגרת, וכל מה שנשאר לעשות זה לעשות קליק ימני ולשמור בתור קובץ תמונה. הבעיה היא שלא ניתן לעשות זאת עם חלק מהתמונות. עברתי על כל הפונקציות של ה-Acrobat ולא מצאתי כזאת המאפשרת סימון של קטע ספציפי והעתקתו. תוכלו לעזור לי בכך?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למשל על ווינדווס... אשמח לתשובה כי לא מצאתי משהו פשוט באנגלית...
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי מחקו לי מידע מאוד חשוב ( קבצים חשובים של המשפחה) האם יש תוכנה טובה שאני יכול לראות את כל הקבצים שנמחקו מההרדיסק בתקופת זמן מסויימת ולשחזר קבצים ספצפיים ???
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעונין ב Sygate Personal Firewall עכשיו אני רוצה לדעת עם התוכנה מספיק טובה בשביל להגן על המחשב שלי מפני וירוסים וכו'? iיש לי Kaspersky Anti-Virus Personal Pro הוא מספיק טוב? אם לא תמליצו בבקשה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש דבר כזה מעצבן בצריבות שבטח נתקלתם - שמות קובץ ארוכים. נרו לא מאפשרת לי לצרוב דיסק עד אשר אני מסדר את כל שמות הקבצים הארוכים ומוחק מהם תווים עד שיהיה בגודל המתאים ורק אז אפשר לצרוב. נורא חשוב לי ששמות הקבצים ישארו השמות המקוריים כיוון שלרוב אני צורב שירים וחשוב לי שייצרב כל שם הקובץ המלא ולא רק חלק. האם אפשר איכשהו לאפשר צריבת קבצים ארוכים והאם זה בסדר? ולמה בכלל אי אפשר לצרוב בדיסקים שמות ארוכים ועל ההארדיסק אפשר שיהיו שמות ארוכים??
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אז מצאתי קצת זמן לסיים את החרב הזו. אני יודע שיש פוטנציאל להמשיך עוד, אבל האמת שהספיק לי בינתיים. כל התגובות יתקבלו. XSI, Mental ray התמונה איכותית ביותר, והשקעתי בה המון, בגדול היא מיועדת עבור עסק בתחום כמו חומרי ניקיון במרכז
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי מצלמה וידאו סוני דיסק קשיח פנימי 30GB אני צילמתי שעה סרט.ואח"כ היעתקתי סרט שעה למחשב. עשיתי 3 סרטים משפחתי לכל אחד יש סרט שעה. ונסיתי 2 תוכנות עריכ ה וידאו שהם נקראים: Pinnacle Studio Plus גירסה 12 Adobe Premiere Pro גירסה C3 עשיתי עריכה וידאו סרט וחיברתי כל סרט שעה והפכתי לסרט 3 שעות .וזה יצא לי בגודל נפח קובץ 7.34GB שמתי דיסק (תקליטור) 8.5GB ורציתי לעשות צריבה המרה לוידאו DVD ב-2 תוכנות עריכה וידאו. מכל אחד תוכנה לא מראה גודל דיסק 8.5GB התוכנות מראות לי רק אפשר ליצרוב בדיסק 4.7GB למה אני לא יכול בתוכנות אלה ליצרוב המרה בדיסק 8.5GB? איך עושים ש-2 תוכנות יזהו בגודל צריבה 8.5GB? מיכאל
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, פתאום בלי שום סיבה אני לא יכול לעבור בין חלונות שפתוחים אצלי, אני רואה אותם בסרגל הכלים אבל כשאני לוחץ על חלון אחר שום דבר לא קורה חוץ מזה ששניהם מהבהבים בסרגל הכלים (בצבע הכתום). הדרך היחידה שאני יכול לעבור בין חלונות זה או למזער את הפתוח או דרך TAB+ALT יש למישהו מושג מה לעזאזל קרה לווינדוס?או איך לפתור את המצב המעצבן הזה? תודה מראש יניב
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה לפי דעתכם הכי מהיר וטוב אימיול של ליינטוורק אימיול של ווארזפה אימיול של להלה אימיול morph mod אימיול plus האמיול מהאתר הרשמי או אימיול אחר (מוד) שאתם משתמשים וממליצים עליו
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן את הNOD32 שלי כי הוא מבקש...ועכשיו צריך שם משתמש וסיסמא מאיפה אני מביא כאלה ? בבקשה עזרה כי כרגע אני בלי אנטי וירוס.... תודה רבה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתמול בלילה המחשב ביצע עידכונים ומאז אני לא מצליח לסנכרן את הGMAIL מקבל שגיאה 0x800ccc18 יש למישהו מושג איך לתקן את זה ? ומשתמש באנטי וירוס של AVAST + malwarebytes עריכה : טוב אחרי שחרשתי את גוגל מצאתי את התשובה הזו Turn off "Secure Password Authentication". It is not supported, or needed, with Gmail. משום מה העדכון הפעיל את הSPA וזה מנע סנכרון
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היייייי אפשר בבקשה פונט בעברית בסגנון צרפתי כזה.... פליייז זה מזה חשוב לי ודיי דחוף!! תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום. קראתי על התוכנה הזאת ואם זה אכן מה שרשום כנראה מדובר בתוכנה מאוד טובה אבל אין לי נסיון איתה ורציתי קצת חוויות ממי שמכיר את התוכנה האם היא יעילה ? כדאי לשים ? וזה שהיא מחזירה בכל הפעלה מחדש את ההגדרות ה''מקוריות'' הכוונה רק למערכת נכון ? כאילו כל העבודה שאני שומר מסמכים תוכנות התקנות וכו' לא נעלם?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים הצפנתי ממש מזמן קובץ rar עם סיסמא ופשוט שחכתי אותה יש למישהו רעיון איך אפשר לשחזר את זה ??
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אלופים שלום!!!!! כמו שוודאי שמעתם על הפורט הזה 9339 הוא בפוקר של פייסבוק והוא רושם לי שהפורט חסום אצלי... אין לי ראוטר יש לי רק מודם של הוט של מוטורולה... אני לא מבין כלום בפיתחת פורטים וב TCP וכל אלה אין לי מושג מה זה אומר אז מי שיש לו סבלנות ויכול להגיד לי שלב אחרי שלב איך עושים אז אני ממש ממש אודה לו... ממש פירוט בשלבים בבקשה..... בתודה מראש מאיר
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי WINDOWS XP ולאחרונה אני רואה שה FIRE WALL המובנה שלו מפסיק לעבוד לבד ככה פתאום באופן אותומטי... איך מתקנים את הבעיה? ועל איזה חומת אש אחרת אתם ממליצים?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיפשתי ומצאתי רק לוינדוס ויסטה ומטה.. האשלה אם בכלל קיים לוינדוס 7? נ"ב socket LGA775
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שמתי לב שבשבוע האחרון יש לי בעיה עם החלפת צד כתיבה בעזרת המקשים CTRL + SHIFT.... זה פשוט יורד עמוד.... ונזכרתי עכשיו שב - NOTEPAD זה בכלל לא עושה כלום.... למישהו יש רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
א. צריך תוכנה קלה כי יש לי מחשב P3 עם WIN98 ב. המטרה שלי בתוכנה: לצנזר את הסרט ובכך להוריד מנפח הקובץ.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, בנייד שלי לא קיימת מחיצת שיחזור, קיבלתי איתו את 2 מערכות ההפעלה על דיסקים שזה נחמד והכל אבל אני לא מעוניין להסתובב איתם לכל מקום. איך אני יכול ליצור מחיצת שיחזור על הנייד (כולל שיחזור ע"י לחיצה על מקש/צירוף מקשים בפוסט)?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-