תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
לצפייה בסרטים/קטעי וידאו וכו ...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין office 2007 בעת ההתקנה הוא רושם לי שגיאה "שגיאה 1704. ההתקנה של <מוצר Office> מושהית כעת....." מה עושים? איך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני פותח קובץ PSD שקיבלתי מהמעצב\ת, אני מקבל הודעה כזאת: "פרופיל הצבע המוטמע במסמך אינו תואם את מרחב הצבע הנוכחי RGB. הפרופיל המוטמע ישמש במקום מרחב העבודה." אני ירוק בנושא, מה זה אומר בשפה פשוטה ולמה זה גורם? אפשר לתקן שהוא לא יציג לי זאת ? נ.ב. התקנתי גירסה עיברית
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני חייב לדעת, תודה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום חברים. יש תיקייה אשר אני מעוניין למחוק בכונן E , הוצאתי הכל ממנה ואני מעוניין למחוק אותה. אבל אי אפשר אני מקבל חלון הודעה הנה הוא לפניכם. הוא כותב שהתיקייה לא ריקה, אבל אין כלום שם.. כיצד אני מוחק את התיקיה הזאתי? אשמח לקבל עזרה, תודה לכם.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע לאיפה זה שייך אבל הכי נראה לי לפה.. עשיתי פירמוט למחשב של חבר מהעבודה את אומרת רק את המחיצה בה היה מותקן הוינדוס(XP) והתקנתי לו שוב WIN XP כרגע למשל כל סרט שאני יריץ יעבוד במדיה פלייר אבל אני לא שומע כלום . אני מבין שחסר כנראה קודקים(אע"פ שהסרטים עובדים בלי זה)או שבעצם חסרים הדריברים של הכרטיס קול...(יש על הלוגו של הרמקול למטה ליד השעון X ולא ניתן להגביה את העוצמה)אז מה ניתן לעשות כדי שהכל יחזור לקדמותו? תודה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פתאום ללא הודעה מוקדמת לא ניתן לגלוש באקספלורר, כאילו הוא לא מחובר לרשת. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
למה משתמשים בקסצי BMP.? אם JPEG (באיכות מקסימלית) מציג את אותה איכות בעשירית מהגודל? היום למשל העברתי קובץ BMP במשקל 200MB ל 6MB של JPEG, וזה נראה אותו דבר 1:1.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם . לאחרונה עידכנתי את הפלאש בפיירפוקס 13.0.1 , ומאז הפלאש קורס לעיתים תכופות , ולעיתים הדפדפן נתקע . עידכנתי שוב את הפלאש ועדיין יש אותם בעיות . מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות ?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסתי היום למחוק משתמש admin (שגם אני הייתי admin) ממחשב של לקוח והמחשב הביא לי שגיאה "אין אפשרות לבצע פעולה זו בחשבונות מוכללים" מה זה אומר? ואיך אני יכול למחוק את המשתמש בכל זאת? רונן
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! יש לי כמה סרטי 3D בקובץ AVI. במחשב ובטלוויזיה (לא תומכת בתלת-מימד) אני רואה את הסרט כפול (מסך מפוצל). יש אולי תוכנה לWINDOWS שיודעת להציג סרט של תלת-מימד על מסך רגיל (להציג את הסרט רגיל, לא ב3D)?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 18:31:18, on 26/08/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\W…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מהי התוכנה הכי טובה והכי ידידותית למשתמש ל'קידוד סרטי DVD לפורמט DivX/XviD? אני מעוניין בתוכנה שעושה שימוש ב-SSE3, ומותאמת במיוחד לעבודה עם מעבד כפול ליבות, לצורך ניצול מקסימלי של יכולת העיבוד של שתי הליבות במעבד.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לחלק סרט ששוקל 1.2GB לשני חלקים שאני יוכל לצרוב אותו על 2 דיסקים רגילים. יש אפשרות כזאת? אם יש איזה תוכנה אשמח לשם שלה או ללניק עם מדריך זה יהיה טוב, או כול דרך אחרת. תודה!
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בזה הרגע את זומביט והיה שם את המצלמה של לוגיטק שמדביקה פרצופים שפם זקן וכו ממש בזמן תנועה עם הפרצוף בקיצור ממש מגניב! רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה דומה שעובדת על מצלמה לא של לוגיטק??????
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה לפי דעתכם הכי מהיר וטוב אימיול של ליינטוורק אימיול של ווארזפה אימיול של להלה אימיול morph mod אימיול plus האמיול מהאתר הרשמי או אימיול אחר (מוד) שאתם משתמשים וממליצים עליו
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/Venta-System-83904751
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אלופים שלום!!!!! כמו שוודאי שמעתם על הפורט הזה 9339 הוא בפוקר של פייסבוק והוא רושם לי שהפורט חסום אצלי... אין לי ראוטר יש לי רק מודם של הוט של מוטורולה... אני לא מבין כלום בפיתחת פורטים וב TCP וכל אלה אין לי מושג מה זה אומר אז מי שיש לו סבלנות ויכול להגיד לי שלב אחרי שלב איך עושים אז אני ממש ממש אודה לו... ממש פירוט בשלבים בבקשה..... בתודה מראש מאיר
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי ניסיתי לפתוח קובץ NRG עם תוכנת WIN ISO ,איסו בוסטר וכונן וירטואלי וזה לא הולך יש פיתרון אחר?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה סנטר מחובר בסלון רסיבר 5 רמקולים+סאב אני עובד במחשב הזה עם KMPLAYER השאלה אם יש הגדרות מסויימות שצריך לעבור עליהם ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלה חשובה אני רוצה לצלם את הביוס או משחק און ליין איך עושים את זה ? דף אינטרנט למשל אפשר עם ה PRINTSCREEN ומה האופציה האחרת ? - תודה -
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתגיד לי כמה צריכת חשמל המחשב שלי צורך בזמן אמת. תודה. ועוד תוכנה לשליטה על מהירות המאווררים במחשב. תודה. וזהו.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
המחשב הוא LGE5 הקונפיג הוא LE50... מי יכול לעזור? אני צריך את כל הדרייברים לוינדוס אקס פי .. תודה עריכה: הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן את הNOD32 שלי כי הוא מבקש...ועכשיו צריך שם משתמש וסיסמא מאיפה אני מביא כאלה ? בבקשה עזרה כי כרגע אני בלי אנטי וירוס.... תודה רבה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-