עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by אנדי,

ב- 26.7.2017 התפרסמה ידיעה לפיה 'אדובי' הולכת לחסל לחלוטין את יישום האנימציה הווקטורית 'אנימייט' (לשעבר 'פלאש' שהיתה במקור מוצר של 'מאקרומדיה' עד שזו נרכשה בתחילת המילניום ע"י 'אדובי'). 'פלאש' שימשה בתחילת דרכה לבניית אתרי אינטרנט, ובהמשך שימשה ליצירת משחקים, באנרים, דפי נחיתה וכמובן להטמעת תכני וידאו באמצעות נגן הוידאו שלה, עד שתקן ה- HTML5 אפשר לעשות את זה ללא נגן ה'פלאש'. השאלה - איזה חלופות יש היום ליצירת סרטוני אנימציה מורכבים כדוגמת אלה שנוצרו ע"י 'פלאש' (כולל תכנות שמקביל ל- action script)? איך יוצרים היום באנר דינאמי או סרטון אנימציה? תודה.

2. Started by ilan2525,

במחשב מותקנת מערכת הפעלה windows xp .לאחרונה באשר אני מדליק את המחשב התוכנה מתחילה לעלות ונעצרת בשלב בו היא אמורה לרשום well come . רק אחרי שאני לוחץ על restart המחשב עולה בצורה חלקה . עלי להוסיף כי לאחרונה השתמשתי גם במצב stand by האם זה גרם לבעיה ? ואם כן מהוא הפיתרון ?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  3. Started by love-its-my-name,

אני מחפש תוכנה שנגיד אני אוכל לשים תמונה סרוקה של המערכת השעות שלי שתעמוד בגודל דיי קטן בשולחן עבודה בפינה ושאני אוכל לסמן עליה דברים ולאחר מכן למחוק אותם בלי להתאמץ... המטרה היא בעצם שכל יום שאני חוזר מבית הספר ואני פותח את המסך פשוט לסמן בתהליך קצר נקודות על המקצועות שאני צריך להכין בהם שיעורי בית ואת הנקודות אני אסמן על אותו המקצוע שעליו יש את השיעורים ביום שאני צריך בעצם לעשות אותם. אני לא מחפש לרשום מה צריך לעשות משום שזה יפנה אותי למחברת שם הכול יתברר :-) כל תוכנה דומה תסייע! בתודה מראש!

4. Started by gabriel6,

הי אני מחפש תוכנה - או פונקציה שתבצע את הדבר הבא: ישנה תיבה דואל המקבלת דואל ממספר כתובות (מוגדרות מראש) - ועל בסיס יומיומי. אני מחפש פונקציה (או תוכנה) שתבדוק באופן אוטומטי האם דואל לא התקבל ביום מסוים מכתובת מסוימת ותבצע התרעה בגין כך. אשמח לכל כיוון בעניין תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם!!! לאחרונה קניתי Genius EasyPen i405 (משטח עם עט כתיבה) בשביל להשלים את האפשרות שלי לשימוש המחשב כמחברת! השאלה שלי היא כזו.... כשאני כותב את כל הטקסטים בוורד ואז אני צריך להוסיף סרטוט להמשך הטקסט, איך אני עושה את זה? אני לא רוצה לפתוח את הצייר, לצייר ואז להדביק... אני רוצה לראות איך זה יצא על הדף שבו אני כותב... פעם אחת הצלחתי לעשות משהו בסגנון אבל זה היה מלפני המון זמן ולכן אני לא זוכר... בייחוד כשיש עכשיו את האופיס 2007. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by בזיק,

יש לי תוכנה שאני מסיר אותה, אבל לאחר התקנה מחדש היא חוזרת עם כל הכיוונונים שנתתי לה עוד לפני ההסרה. אז אני מסיק שההסרה לא מושלמת. אני רוצה להסיר לגמרי ולהתקין בגלל שיש בה איזו תקלה ד"א התוכנה היא eprompter והתקלה היא שפתאום היא לא מצליחה להתחבר לgmail אז מה לעשות? איך להסיר אותה לגמרי?

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  7. Started by emailaya,

אני מפתח תוכנת הימאליה - תוכנת דואר אלקטרוני בעברית מלאה. בקרוב אני רוצה להוציא גירסה חדשה מלאה בתוספות. אשמח לדעת האם יש פה מישהו/י שמוכנים לעבוד איתה ולדווח לי על בעיות או על רעיונות נוספים לתוכנה התוכנה כבר עובדת ופועלת אצל בטא טסטרים קיימים והיא עובדת כמו שצריך (לא לפחד מהעובדה שהיא בטא ) תודה מראש עמוס info@emailaya.co.il

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  8. היי! עריכה: מאחר והשאלה לא הובנה כראוי, אני אספר את כל הסיפור: יש לי מחשב נייד של TOSHIBA, שבא עם תוכנה שמסוגלת לצרוב 2 DVD-ים עם CLONE של המחשב כפי שהגיע מהמפעל. התוכנה יודעת רק לצרוב, לא ליצור קובץ ISO וכו'. מכיוון שכל הצריבות שניסיתי לעשות בינתיים נכשלו, אני מעוניין בתוכנת צד ג' שתדמה את הצורב. כלומר: אני מחפש תוכנה שתוכל לדמות צורב DVD, כך שתוכנת צריבה "תראה מולה" צורב DVD עם דיסק DVD ריק. האמולטור ידאג שה"צריבה" תתבצע לתוך קובץ ISO או תיקייה שתוגדר מראש. מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה!

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  9. יש לי 2 מחשבים שמחוברים בינהם בכבל מוצלב במהירות 1GPS. כרגע אני משתמש בREALVNC כדי לשלוט על אחד המחשבים מהמחשב השני אבל הבעיה היא שיש לאגים מאוד כבדים (לוקח למסך זמן להתחלף ולפרטים להתעדכן). האם יש תוכנת שליטה שמאפשרת העברה מידע יעילה יותר שתתבטא בפחות לאגים. כ"כ האם יש תוכנה שמאפשרת שיתוף CLIPBOARD ותומכת בהעתקה מחלון מרוחק למחשב נוכחי ולהיפך?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

שמתי את הכרטיס הישן שלי במחשב כי אני צריך VIVO וגם חשבתי לבצע איזה בדיקת 3DMARK אז איזה דרייבר הוא הכי מומלץ?? כדי שאני יקל תוצאה גבוה כמה שיותר ובלי איכות בכלל

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by Vidati,

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by ברבר,

יש לי בעיה עם האקספלורר נראה לי או שזו בעיה אחרת כשאני רושם אתר לא משנה איזה הוא מנתב אותי למשהו אחר למשל לאתר www.a.co.il הוא נכנס לי לזהhttp://searchpage.cc/www.a.co.il מצפה לתגובות בתודה ברבר

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. התוכנות צריכות להתאים ל98SE.

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  14. Started by waizman,

אהלן אני צריך תוכנה שתוכל ליצור לי סרט מאוסף תמונות שיש לי, מעיין סלייד-שואו עם אפקטים וסאונד וטקסט שאני יוכל להוסיף על התמונות. התחלתי להשתמש ב adobe premiere אבל הסתבכתי שם וזה מסובך מדי בשבילי נראה לי... תודה!

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by VoliSuS,

היי.. יצא לי לראות לא מזמן קליפ מושקע ואיך עשו אותו מאחורי הקלעים.. ראיתי שחצי מהקליפ (מה שלא שמתי לב בכלל) עשו אותו ב-AE ובתוכנות תלת מימד אני משער שמאיה אבל אין לי מושג בכל מקרה רציתי לשאול משהו שמעניין אותי המעצבים האלה נמצאים על הסט בזמן הצילומים?? אני מדבר על צילומים של סרט (בסצינות שצריך אותו) או בצילומים של פרסומות..? או שהם יושבים בבית ואחרי הצילומים והכל הם יושבים עם איזה מישהו מההפקה ומדריכים אותו מה לעשות וזה.. אני מתאר לעצמי שהוא לא יושב ומעצב שנייה אחרי שצילמו כן אבל אני זוכר שגם פעם ראיתי מאחורי הקלעים של איזה סרט (עם חייזרים משו) ואז האפטריסט אני זוכר בוודאות שהוא ישב בסט אשכרה עם כל השחקנים וזה וישר אחרי שצילמו העבירו אתזה למחשב שלו (שהיה בסט) והוא …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by royymmm,

שלום אני מחפש תוכנה לדיוור בוואצפ מישהו מכיר ? האם קיימת תוכנה חינמית כזאת ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום ניתקלתי בבעיה מוזרה מאוד הרמקולים מוציאים סאונד שנשמע כמו הקול של הקסטה של פעם בטייפ שלוחצים חצי לחיצה (צפצפני כזה אבל במהירות רגילה ) ניסיתי עם רמקול אחר זה אותה בעיה יש למישהו מושג מה אני עושה עם זה או מה גורם לזה מקווה שהבנתם תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by shlomom,

שלום , ישנם היום פתרונות מסחריים למגוון בעיות של Data Mining כגון הפתרונות של חברת SAS או SPSS. הבעיה היא שהם מאוד יקרים - עשרות אלפי דולרים. האם מישהו מכם מכיר תוכנה חופשית או אלגוריתמים ברמה גבוה המסוגלים לנתח מידע טקסטואלי ו/או טבלאי ולמצוא בינהם קשרים ואפשרות לבצע חיזוי? משהו המבוסס על Clustering, Association וכדומה. . .

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. אני רוצה להתחבר למחשב באמצעות RDP, אבל להגדיר לו להשתמש בחיבור רשת אחר מהחיבור הרגיל (חיבור דרך האייפון בשיתוף אינטרנט, טטרינג) מישהו יודע אם זה אפשרי לביצוע בחלונות XP? בחיבורי רשת מופיע לי חיבור נוסף אבל לא הצלחתי להגדיר שהחיבור שולחן עבודה מרוחק ישתמש בחיבור השני ולא בחיבור הראשי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, מערכת ההפעלה שלי קרסה, ואני מעוניין לגבות את המועדפים של הפיירפוקס, ולהעביר אותם למחשב אחרי שאתקין את מערכת ההפעלה מחדש. לא ביצעתי ייצוא של המועדפים זמן רב. היכן במחשב שמור קובץ המועדפים של הפיירפוקס?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Armageddon26,

היי, אני מחפש תוכנה טובה להמרת פורמטים של קבצי וידאו. אני צריך אותה להעביר סרט מ-EVO לכל פורמט נורמלי אחר (למשל AVI) כי הEVO הזה עושה לי בעיות. ניסיתי עם SUPER אבל זה הפחית לגמרי את איכות הסרט. במקור זה 1080p ששוקל 12GB ואחרי ההמרה זה שקל 1.5GB וראו גרוע. תודה לכל המגיבים

22. Started by 1_Nike_1,

אני יודע שזאת שאלה דיי newbit, אבל האמת שאף פעם לא ניסיתי ולכן אני לא יודע. אז איך עושים את זה? לצורך העניין אני רוצה לדעת גם לגבי CD ולא רק לגבי DVD. ואם צריך גם תרגום אז עוד מידע לגבי זה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. טוב ככה רשמתי לפני כמה זמן שאימיול הפרה שלי עושה לי בעיות וכול זה ולפי מה שאמרו לי פה בפורום אז זה חרא של אימיול וזה מוריד טוב רק איזה כמה זמן ואחרי זה אתה מקבל חסימה וכול מיני כאלה וכם אמרו לי שיש איזה מוד שאפשר להוסיף לאימיול וזה יעלה את המהירות אז מה אתם אומרים איזה מוד אני צריך להוסיף איך אני מוסיף אותו כוול זה יש לי על המחשב עכשיו אימיול פרה ואימיול רגיל eMule WarezFaw.Com 1.6 ועם האימיול הרגיל הייתי מוריד די להט אז ניסיתי את האימיול פרה והוא עושה לי בעיות עכשיו השאלה שלי איזה מוד להוסיף ??? ואיך ??? ואם אתם יכולים להביא לי לינק ישיר למוד למה אני הכי לא מתמצא בכול המודים האלה וגם איזה הסבר קטן איך אני מוסיף את המוד הזה תודה רבה אנשים !!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by zoozoo,

שלום לכולם, קצת קשה לנסח את הבעיה שיש לי, אבל אני אנסה. יש לי HTPC שמחובר למסך רגיל 19'' (DVI) וכן למקרן (HDMI למגבר שממתג את הוידאו למקרן). המקרן הוא FHD והרזולוציה שכרטיס המסך (Sapphire HD4670) מוציא היא 1080*1920. למרות זאת, התמונה המוצגת על ידי המקרן מתוך חלונות הינה קטנה יותר בשני הצירים (רוחב וגובה). חשוב לציין שכשמפעילים במקרן תמונת Demo ברזולוציית FHD (יש שם פונקציה כזו) התמונה בגודל מלא (גדולה יותר מאשר מוצגת על ידי המחשב). יותר מכך, כשהמחשב מודלק (לפני טעינת חלונות) התצוגה גדולה, ורק כשווינדוס עולה התמונה הופכת פתאום קטנה יותר. ברור לי לכן שזו איזו בעייה של דרייברים. אבל כאן העניין מסתבך. מערכת ההפעלה שהייתה מותקנת במקור הייתה ויסטה, ושם שום דבר לא פתר את הבעיה …

• 0 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.