עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צריך איזה שהיא תוכנה\שומר מסך שאני יוכל להפעיל שימנע גישה למחשב ושהביטול שלה יהיה מוגן תחת סיסמא כדי שאני יוכל להפעיל כל מיני תוכנות בנתיים אבל שהאחים שלי ושלל דוחפים לא יתעסקו לי במחשב ובהגדרות מישהו מכיר משהו בסגנון ? ב win98 היתה אפשרות כזאת פעם... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by silverpist,

יש לי דונגל כבר 4 שנים, הוא הגיע עם דריבר בלו סואיל לXP, התקנתי וינדווס 7, ועכשיו התוכנה לא עובדת, ניסיתי להוריד גרסאות חדשות של בלו סואיל, והתוכנה הזאת פשוט לא עובדת, לא יודע למה, אני אשמח לתוכנה שעובדת עדיף בלו סואיל כי זה מה שאני רגיל אליו. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by KingYes,

שלום לכולם, יש לי מצלמה שאני מחבר אותה למחשב עם כרטיס USB מדמה לכרטיס עריכה. קוראים לו ezmaker. עכשיו אני פשוט רוצה להקליט סרט מאנלוג (VHS) למחשב. הכל מחובר מצויין, ואפשר לראות גם תמונה וגם קול. עכשיו השאלה שלי היא, איך אפשר לעשות שהתמונה תיהיה חלקה ובלי קשקושים? וגם באיזה רזולוציה הכי מומלץ להקליט? התמונה יוצאת לי משהו בסגנון הזה: כאמור, אני משתמש בתוכנת VirtualDub. תודה רבה לכולם !

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. למשל על ווינדווס... אשמח לתשובה כי לא מצאתי משהו פשוט באנגלית...

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by idan8871,

שלום אני רוצה לעדכן את הNOD32 שלי כי הוא מבקש...ועכשיו צריך שם משתמש וסיסמא מאיפה אני מביא כאלה ? בבקשה עזרה כי כרגע אני בלי אנטי וירוס.... תודה רבה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. הבעיה מתאפיינת בעת פתיחת קובץ מהאינטרנט (דפדפן) - (פתח קובץ) ולא שמור קובץ. הבעיה לא נמצאת כאשר: 1 - שומרים את הקובץ במערכת ואז פותחים 2 - פותחים קבצים ששמורים במחשב מכל מיני מקומות [לווא דווקא שהורדו דרך האינטרנט] הבעיה בתחילה הייתה כזאת: עושים פתח קובץ במקום שמור, רשום בהורדה: "נכשל", בעת ניסיון פתיחת הקובץ שנכשלה ההורדה הייתה שגיאה שהמערכת לא מוצאת את הקובץ. לפי הבנתי אני יודע שהמערכת שומרת זמנית את הקובץ בlocal users/temp כשלא עושים שמירה, ולכן אם ההורדה נכשלה סימן שאולי יש בעיה בתיקיה TEMP. נכנסתי לתיקיה ומחקתי בפנים את הכל.. כעת כשאני עושה "פתח קובץ", לא רשום נכשל - ז"א הקובץ מורד במלואו ונשמר במחשב והוורד נפתח ללא הודעת שגיאה. הבעיה כרגע (להמשיך לקרוא רצוף):…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. כשאני פותח קובץ PSD שקיבלתי מהמעצב\ת, אני מקבל הודעה כזאת: "פרופיל הצבע המוטמע במסמך אינו תואם את מרחב הצבע הנוכחי RGB. הפרופיל המוטמע ישמש במקום מרחב העבודה." אני ירוק בנושא, מה זה אומר בשפה פשוטה ולמה זה גורם? אפשר לתקן שהוא לא יציג לי זאת ? נ.ב. התקנתי גירסה עיברית

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ShayGTi,

אז כל העולם ואשתו ממליצים על פיירפוקס...האם הוא באמת יותר טוב מהאקספלורר? יש לי את גירסה 3 ולפני כן הייתה לי את גירסה 2... יש לי בעיות קשות עם פיירפוקס, אני באמת חושב שזה דפדפן מצויין מבחינה רעיונית ומבחינת כל האפשרויות האינסופיות שלו... אבל ואולי זה לא ממש באשמתו, יש הרבה אתרים שמתחרבנים לגמרי כשמעלים אותם עם פיירפוקס...חלק מהבעיות: * בעיות של קידוד שפה באתרים ישראליים, כל פעם צריך לשנות מחדש את הקידוד. * בעיות של טקסט רץ, (מבזקים וכדומה) שמתעוותים לגמרי. * הרבה פעמים פתאום יש כמה תמונות ש"נתקעות" ומסרבות לעלות בלי שום סיבה מוסברת. * לפעמים האתרים נחצים לשניים ונראים מעוותים לגמרי. יש בדפדפן הזה כל כך הרבה יתרונות ואני מאוד רוצה לעבוד איתו, אבל תמיד שאני מנסה אותו, אחרי …

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by guypld,

אני צריך לעבוד עכשיו עם קבצי MDB , ואין לי מספיק מקום במחשב להתקין את האופיס. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה חופשית (חינמית) שעובדת עם קבצי מסד הנתונים MDB. תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. יש לי פה סרט MKV, וכשאני מנסה לראות אותו הוא משמיע לי גם את פס הקול של הסרט וגם את האודיו קומנטרי עם הבמאי והתסריטאי. איך אני מכבה אחד מהם עם התוכנה הזאת? במדיה פלאייר של WINDOWS זה אפשרי, מנסיון, אבל פה אני לא מוצא את האפשרות הזאת.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by rjjb7,

הוירוס זוהה ע"י אנטי וירוס avast מעודכן להיום. מזוהה בכל אחד מן הכוננים שבמחשב שלי ומסרב להמחק בכל פעולה שאני מבצע עליו (Move/Rename, Delete, Repair, Move to Chest) מה תפקידו של הקובץ הנ"ל? מסוכן/לא מסוכן ומזוהה כוירוס בגלל ש..? מצורפת תמונה להמחשה:

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. בבקשה אני חייב תוכנה דומה הmovie maker עושה בעיות בלי סוף האם יש תוכנה דומה בפשטות שלה ובפיצ'רים שלה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אחותי רוצה ללמוד פוטושופ, יש איזה ספר מומלץ או אתר טוב בעברית בשבילה?? היא מתחילה אז לא משהו מתקדם מידי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם.אז כמו שהבנתם מהכותרת יש לי בעיה, הרכבתי מערכת חדשה והכל עובד פצצה.אבל משהו קטן מציק כשאני ב WIN7 לוחץ על כיבוי המחשב במקום לכבות הוא עושה ריסט מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין אם אני מכבה דרך הכפתור במארז נכבה המחשב ואם אני עושה ריסט הוא עושה ככה שהבעיה היא מערכתית. שאלתי בפורום חומרה ואמרו לי להפנות את זה לכאן כי הבעיה היא בווינדוס או משהו כזה, אמרו לי משהו בקשר לרג'סטרי. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by יוספי,

יש לי ווינדוס 7 64 ביט יש לי מדפסת HP Officejet 4500 משהו כזה http://www.ls-comp.ru/catalog/ofisnaya_tehnika-printery_mfu/i150690/ אני צריך דרייבר שלה להתקין מהחיפוש שלי אני מגיע ל http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=uk&lc=en&product=3919448 שלפי התמונה זה נראה אותו הדבר אבל לפי הכותרת כתוב - G510a Drivers- לא יודע אם זה מתאים כיוון שמהלך ההתקנה רואים כאילו יש למדפסת הזאת אפשרות אלחוטית, ואין לה בעצם, אז אולי זה לדגם אחר?? בכל מקרה הורדתי והתקנתי ואז מגיע השלב שהוא מבקש לחבר את ה USB למחשב של המדפסת, אני מחבר , אבל הוא לא רואה שאני מחבר,אין זיהוי, הוא מחכה עדיין לחיבור של USB של המדפסת למרות שאני כן שומע רעש כזה של המחשב שהוא שם לב שUSB ניכנס מ…

16. Started by גורו,

מה דעתכם על העיצוב הבא עבור לוגו לאתר חיפוש דירות חדשות, ובמידה ואהבתם איזו תמונה נראית לכם הכי מוצלחת? http://www.guru.co.il/stuff/logo01/

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by livniy,

היי... אני משתמש בתוכנה mv2player לצפייה בסרטים וסדרות ובהלך הצפייה הקול ותמונה יוצאים מסנכרון... אני רואה אותם מדברים והקול בא בדיליי רציתי לדעת אם זו בעיה בתוכנה או משהו אחר. ואם יש תוכנת ניגון סרטים אחרת עליה הייתם ממליצים. תודה

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אם אני מצריף ככה את התמונה לחתימה אז היא לא זזה. נדמה לי שצריך ליצור איזה TEMPLATE. מישהו ידע ??

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. צריך המלצה לתוכנה שמאפסת סיסמאות ב WIN (לא חשוב חינמית או לא) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ohad_haz,

הורדתי קובץ AVI מEDONKEY וכשאני מפעיל אותו אני יחול רק לשמועה אותו ולא לראות אותו, ניסיתי להפעיל אותו עם המון תוכנות וכלום לא פועל. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה הזו? בבקשה תנסו לעזור לי הקובץ ממש חשוב לי! תודה מראש: ======= חזן גיל.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by TheTNT.COM2,

שלום רב, יש ברשותי מחשב די ישן לפני 3 שנים מבוסס AGP (אינטל 2.4 פרספוקט), ומסך מחשב עוד יותר ישן לפני 6 שנים של פילפס 17'. רכשתי לפני 4 חודשים x1950pro, התקנתי את הדריורים והכול היה בסדרר ורץ מצויין עד עכשיו. אולם עכשיו יש בעייה כלשהיא, (סגרתי 21 ואין לי מושג מה אח שלי עשה למחשב), הבעייה היא שברגע שאני מפעיל את המחשב, ולאחר השלב של הלוגו של XP שנטען, המסך לפתע מתכבה, מופיעה לי ההודעה - 126k/240 hz frequency is out of range, לאחר כמה שניות מופיע לי מסך כחול עם ati2dvag. עכשיו, אני פשוט מפעיל שוב את המחשב, עושה last known good... והמחשב עולה, אך עם הדריור תצוגת הברירת מחדל של וינדוס. נסיתי הלוך ושוב למחוק ולהתקין את הדריור, אך הבעייה חוזרת על עצמה, הדריור מותקן, אני מבצע רי…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-futuremark-%d7%a0%d7%a8%d7%9b%d7%a9%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%99%d7%93%d7%99-ul/

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by xtract1,

כמו שאתם רואים בתמונה שצירפתי..הדבר הזה גוזל לי הרבה זיכרון...מזה הדבר הזה?! [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Merrymoon,

היה לי מאד משעמם... לא, לא ממש. להקה אחת ביקשה ממני (שוב) לצייר להם קריקטורות ואני אמרתי נראה, והתחלתי לעבוד על טכניקה חדשה לציור ולקחתי תמונה של הסולן (לשעבר) כדי להתאמן (אחרי שהתעללתי בתמונות אחרות) ואני דיי מרוצה מהתוצאה. זה לא 100% פיקס אלא רק להמחשה. ;D

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.