עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך מבצעים סריקת וירוסים וסוסיפ טרויאנים למינהם בכל המחשב ומוחקים אותם ואיך ניתן לקבוע תדירות של סריקת וירוסים מדי יום ? בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  2. שלום, ברצוני לעשות גיבוי למחשב בעזרת התוכנה Norton Ghost 10 . בגירסאת 2003 של התוכנה זה היה יותר פשוט,עכשיו אין לי מושג מאיפה מתחילים ,למה ואיך! מישהו יכול לתת כיוון או משהו? תודה רבהרבה מראש , דור.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  3. יש לי קובץ pdf באנגלית ואני מעוניין לקחת את הטקסט שלו ולתרגם אותו בעזרת תוכנת תרגום השאלה שלי היא (כשניסיתי לעשות לטקסט העתק הדבק אז יצא לי בוורד כל שורה מילה אחת) איך אני יכול להעתיק את הטקסט מהpdf לקובץ וורד רגיל שאני יוכל לעשות איתו מה שאני רוצה ? (יש ברשותי את התוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME Professional)

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by Little SAVAGE,

שלום, יש לי קבוץ pdf רב עמודים, ואני מעוניין לפצל אותו למספר קבצים (למשל, את החצי הראשון להפוך לקובץ נפרד, וכן את החצי השני). מישהו יודע איך עושים את זה? אשמח לתשובות. עמרי.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  5. Started by Or1994,

יש לי בעיה מוזרה בFF. היום גלשתי באינטרנט ופתאום באמצע הגלישה התחילו להיפתח לי מיליון לשוניות והדפדפן נתקע לגמרי. סגרתי אותו דרך ctrl-alt-del ואז כשניסיתי להפעיל אותו מחדש הוא עלה אבל ישר בהתחלה הוא נתקע. עשיתי ריסט וגם זה לא עזר ואני לא רוצה להתקין אותו מחדש בגלל כל התוספות שיש לי שם וכל הסיסמאות והסימניות. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

6. Started by lader,

בבדיקה של הכוננים נראה כי האנטי וירוס לא מצליח לפתוח הקרבה קבצי וינדוס, האם דבר זה תקין או לא? http://img146.imageshack.us/img146/1285/picture1ot7.jpg

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by roeesnir,

אני מכין מדריכי וידאו בעזרת התוכנה הזו. מריכים על תוכנה לעריכת וידאו. הבעיה היא שכשאני עושה Play, ה-Camtasia לא מקליטה את זה. היא ממשיכה להקליט אבל במסך יש Black. לכאורה הייתי אומר שהיא לא יודעת להקליט תנועות שלא ע"י העכבר, אבל אני יודע שמכינים איתה מדריכים כאלה. ניסיתי גם עם כרטיס מסך Quadro לא עובד.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by SeaMonster,

קיבלתי בחינם רישיון לשנה ל Panda IS2010 , רציתי לדעת האם יש פה אנשים שהתשמשו באנטיוירוס של panda בעבר , וממליצים אליו. ב http://www.av-comparatives.org/ הוא אפילו לא מוזכר... כרגע אני משתמש בגרסה החינמית של Avira AntiVir.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  9. אפשר לחיות עם זה אבל זה עדיין מציק... המסך נהיה שחור ל-2-3 שניות בכל פעם שפותחים או סוגרים סרט ניסיתי להחליף קודקים, דרייבר לכרטיס מסך ניסיתי גם במדיה פלייר וגם ב BS Player המפרט: E5500 nVidia 8400GS 1GB RAM מסך LCD19" מעפן של חברה לא ידועה (ProVision)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. תודה רבה לעונים

11. שלום, קניתי לפני כמה שבועות מחשב נייד וכבר כשקיבלתי אותו ראיתי שמנוצל זיכרון קצת מעל למצופה ממחשב חדש... הדיסק הקשיח שלי מכיל סך הכל 106GB כשהוא מראה ש שפנויים רק 30GB. משהו כאן היה נראה לי לא ממש הגיוני כי אני לא מוריד הרבה קבצים במיוחד לא בקצב כזה, אז עברתי תיקייה תיקייה (ואין לי הרבה) ובדקתי כמה כל אחת שוקלת, בסופו של דבר ראיתי שזה לא מתחבר ביחד ל76GB (שזהו בעצם ה"שטח בשימוש" שלי) אז לקחתי תל כל התיקיות ביחד ובדקתי כמה הן שוקלות והתוצאה היתה 36GB. 70 = 106-36 ולכן אמורים להיות לי 70GB פנויים על המחשב. חשוב לציין שכבר עשיתי איחוי דיסק וזה לא שינה כלום. תודה רבה על העזרה!! עריכה: חשבתי אוליי יכול להיות שיש לי תיקיות\קבצים מוסתרים בכונן ולכן היה הפרש בין הגודל …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. היי, רציתי לרכז בת'רד אחד גדול את כל התוכנות שצריך בדיוק לאחר הפרמוט, לא קרה לכם שפרמטתם ומאוד רציתם פתאום איזה תוכנה ועדיין לא התחברתם לרשת, או שהתחברתם ושחכתם את שם התוכנה? כנזכר לעיל רציתי לרכז את כל התוכנות הדרוש ממש לאחר ההתקנה של המחשב, אני רוצה לשם דגש יותר על התוכנות ה"מיינסטרימיות" שמשתמשים בהם ביום יום ופחות תוכנות נישה כמו Photoshop , 3DsMax וכו' אני אתחיל ממספר תוכנות שבהתאמה נחלק את כל התוכנות לתתי קטגוריות כמו "צריבה","אבטחה", ISO Tools,(תוכנות) שיתוף קבצים\הורדה שונות וכו' טוב, אני אתחיל: WinRAR Nero 6.6 (או 7) ACDSee PhotoManager (או Power PACK עם רוצים גם עורך תמונות פשוט) Emule\Bittorrent\FlashFXP\Whatever ICQ MSN MESSENGER MV2 Player ו\או VLC Player אנט…

13. Started by sos,

איך אני יכול למחוק את ה-DirectX מהמחשב על מנת להתקין גירסה יותר ישנה?כלומר לאן ללכת במחשב? בגלל שכשניסיתי להתקין גירסה יותר ישנה לא הצלחתי כי הוא אומר לי שהוא גילה אצלי במחשב גירסה יותר עדכנית... תודה

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by shefi,

מה זה בדיוק windows 64-bit למה הוא מתאים איתרונות וחיסרונות תודה

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  15. עד עכשיו השתמשתי בפיירפוקס אבל אז רציתי לנסות את דפדפן הכרום של גוגל והחלטתי לעבור להשתמש בו. התקנתי אותו והעברתי את כל הסימניות וכל מה שצריך אבל מה שלא עבר אלו הסיסמאות שלי מהפיירפוקס וזה למרות שסימנתי בהגדרות שיעביר גם סיסמאות, היסטוריית גלישה. מה עושים כדי להעביר?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  16. בעבר הציעו לי פה את Total Recorder. משום מה התוכנה מכניסה רעש כל פרק זמן מסויים ( דקה ו-5 שניות)להקלטה. ניסיתי להוריד גירסה אחרת ומשום מה הבעייה היתה קיימת גם שם. אני יודע שגם תוכנה Audacity יודעת לעשות את העבודה הזו אבל הסתבכתי איתה ולא הצלחתי להקליט איתה. האם מישהו מכיר תוכנה נוספת שיודעת לעשות את העבודה הזו ?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  17. לפני כמה ימים הכנסתי את הדיסק און קי שלי לתוך מחשב במכללה וקפץ לי האנטי וירוס של AVIRA וחסם לי את הגישה לדיסק און קי, למעשה הוא הפך את כל התיקיות והקבצים לקיצורי דרך שלא ניתן להפעיל אותם. כמו-כן קרה כך בדיוק גם לחבר שלי. עד כמה שהבנתי מדובר בסוס טרויאני. גם לאחר שחיברתי למחשב אחר הופיעו לי קיצורי הדרך ולא הצלחתי להפעיל שום קובץ בדיסק און קי. ניסיתי גם מספר תוכנות אנטי וירוס אך ללא הצלחה. דבר מוזר הוא שבסריקה של אנטי וירוס אני רואה שהוא מצליח לסרוק בתוך התת תיקיות, כלומר יש גישה כלשהי אל הקבצים. אני צריך עזרה מאחר ויש לי חומר שאני זקוק לו ולא הספקתי לגבות במקום אחר. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 31.3k צפיות
  18. Started by SHAY951,

כשאני מפעיל את האימיול ומשחק באיזשהו משחק, כל איזה 2 דקות יש תקיעה לשנייה של המחשב ואז זה משתחרר. אני יודע שזה 100% בגלל האימיול כי שאני לא מפעיל אתו זה לא קורה. זה יכול להיות מציק שזה קורה (וקרה.....) ברגעים קריטייים במשחקים...... אם מישהו מכיר את הבעיה, ויודע ממה היא נגרמת או איך אפשר לסדר אותה אני אשמח. תודה.

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  19. Norton Removal Tool for Windows 2000/XP/Vista 2207.2.02.14 http://fileforum.betanews.com/download/Norton_Removal_Tool_for_Windows_2000XPVista/1169144666/1

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by kobi_1232,

שלום קוראים לי קובי אסולין אני חדש בפורום ובנתיים אני מתרשם לטובה ועכשיו לבקשה שלי טוב לא מזמן נתכלתי בתוכנה adobe after effect תוכנה נחמדה מאוד שאני מעוניין להתחיל לעבוד איתה על סרטים שאני מכין הבעיה היא שזאתי תוכנה קצת מסובכת והייתי שמח עם מישהו יוכל להביא לי סוג של מדריך בסיסי כדי שאני יוכל להתחיל מבסיס מסוים תודה !!!!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  21. הים קניתי MX518 בשעה טובה אחרי שהתקנתי את הדיסק שבא אים העכבר צריך לעשות ריסט למחשב ואז צצה לי בעיה כאשר אני פותח את התוכנה.. http://www.ROR.CO.IL/my.php?id=4127392209.bmp עשיתי התקנה כבר כמה פעמים אבל הבעיה אינה עוברת מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  22. אוקיי אז זה הסיפור יש לי WIN XP PRO אני נמצא כרגע בקורס באוניברסיטה של שפת C כל תרגיל שאנו מגישים צריכה להתקמפל ב GCC וזה מהדר של C בסביבת LINUX (המחשבים של האוניברסיטה מבינים רק UNIX/LINUX) ולכן אני צריך תוכנה שמדמה LINUX , יש לכם הצעות ? נ.ב. אני לא רוצה להשתמש ב TURBO C למשל כי הוא שייך ל DOS/WINDOWS ויכול להיות שינויים בקימפול ב LINUX (הזהירו אותנו שאם התוכנית לא מתהדרת ב LINUX אז ציון השאלה הוא 0 מוחלט ללא ויכוח).

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  23. Started by huber,

שלום חברים. אני מחפש תחליף לתוכנת ביבלון (תוכנת התרגום) בשביל חלק מהעובדים אצלי בארגון. הבבילון לצערי עושה יותר מידיי בעיות. מחפש משהו שיודע לתרגם מעברית לאנגלית ולהיפך עם אינטגרציה לדפדפן, אופיס וכו (מה שמוריד את GOOGLE TRANSLATE מהפרק). יש למישהו הצעות?

24. היי ניסיתי את TuneUp Utilities שיהא משלבת שינוי כללי למראה וטיפול די יסודי במערכת אבל אני לא מרוצה ממנה היא מתערבת במחשב ומשנה דברים קטנים ומעצבנים. ניסיתי גם את StyleXP והיא רק משנה את המראה אבל אני חייב להגיד שהיא עושה את זה בצורה עלובה ביותר. מה שאני מחפש שהתוכנה תשנה במראה היא שאני יוריד theme והוא ישנה את הרקע את הboot screen הwelcome screen והvisual style ושזה יהיה יחד. ובטיפול שתעשה disk cleaner וregistry cleaner וכמו בתמונה פה: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by RavivRavR,

אני מריץ משהו ואני רוצה לראות בבוקר מה התוכנה עשתה בלילה. יש איזה תוכמה חינמית ? תודה.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.