תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
אני משתמש בzone alarm והתקנתי ftp על המערכת שלי.הגישה לftp חסומה ממחשבים אחרים, כאשר הzone alarm פועל.. וכאשר הוא כבוי, אז הכל בסדר! איך אני יכול לכוון את הפירוול ככה שיאפשר כניסה לftp? תודה!
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הי, עכשיו פתרתי למישהו את הבעיה לפי האתר של מיקרוסופט. מסתבר שכל מה שצריך לעשות זה לרשום DLL דרך start>run. הפקודה regsvr32 wmnetmgr.dll. למקרה שתצטרכו מתישהו
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מכניס לה avi הוא מופיע במסך הקטן אבל כשאני מכניס אותו לטיים ליין רואים רק שחור , אותו avi פועל במדיה פלאייר בלי שום בעיות ועם mpeg יש לי קצט קפיצות ואי אפשר להאיט או למהר אשמח לקבל הצעות.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש קטעי וידאו של 3d לשימוש ב AVID, קבצי מאט או 3D בעלי רקע מופרד ל KEY חינם כמובן תודה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן חברס! הרבה פעמים יוצא לי לגלוש באתרים כגון ספורט5 וכשאני צופה בוידאו פתאום הוא נעצר בגלל שהדף מתרענן ואז צריך להתחיל לצפות מחדש וזה באמת לא נעים לי ... איך אני יכול אם בכלל להפסיק את הרענון דפים שאני לא בוחר לעשות אותו בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אין לי שם אפשרות לENCORE! זה לא TRIAL. זה MULTI LANG וגם ע לאיזה קודק אתם ממליצים לי להוציא לAVI? X264 עושה בעיות גם XVID וDIVX(יש לפעמים קירטועים או ריבועים) אני רוצה איכות ממש ממש תובה כמו קולנוע אבל חוץ מD AVI וUNCOMPRESSED. איזה אפשרויות יש? רק DVD בPRO 2 יצא לי טוב, עכשיו הוא לא נותן לי לאנקור מה עושים ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי נטבוק מבוסס 945/N270. חיברתי אותו לצג חיצוני ב"שולחן עבודה מורחב" ללא קושי. היום צצה פתאם בעיה: אני רואה את הרקע על הצג הנוסף אבל כשאני מזיז את העכבר (הוא יוצא כמובן משדה הראייה בצג של הנטבוק) הוא לא נראה בשום אופן בצג המחובר. כנ"ל לחלון שנגרר - הכל עובד כמו שצריך בצג של הנטבוק אבל לא מופיע דבר מלבד הרקע בצג הנוסף. ניסיתי להסיר את כל התוכניות שהתקנתי מאז, להתקין מחדש את מנהל ההתקן של כרטיס המסך ולעשות system restore (מה שלא עבד בגלל האנטי וירוס, אפילו אם הקפאתי את הפעולה שלו. לא מתחשק לי להסיר אותו עכשיו רק בשביל לבדוק אם זה יעזור). זה ממש מתסכל כי נורא רציתי לראות סרט עכשיו. מה עושים? :-\ תודה. עריכה: בסוף שיניתי כניסה בצג הנוסף והחזרתי לכניסה של המחשב …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם שיש קיבצי dll בשמות: kernel32.dll ntdll.dll שנימצאים C:\WINDOWS\system32 והם גורמים לי לצאת ממשחק מחשב אחרי שכבר הוא עולה מה זה הקבצים האלו? הם אולי שייכים לDirectX ? אם כן אז איך אני מסיר אותו ומתקין אותו מחדש?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי אני התחלתי ללמוד בקורס בביה"ס 3ds max ובמחשבים שלהם יש max 7 ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את הגרסה הנ"ל להורדה לפי הבנתי לא היה ניתן לעבוד על max 9 ואז לעבור ל -7. אז השאלה שלי אם 3ds max 2008 נותן את האפשרות לייצא ל max 7? תודה.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בכל פעם שאני משנה את הnavigation toolbar (למתקשים, את הבאר של back, home, history ) לפי ההעדפה שלי, וסוגר את הדפדפן, כשאני פותח מחדש, הוא חוזר לתצורת ברירת מחדל. וזה ממש מעיק. מה עושים?!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 3 חשבונות אימייל, ואת כולם הגדרתי באאוטלוק אקספרס של ווינדוס XP. הבעייה היא, שקבלת המיילים נורא איטית, ולמשל כשאני נכנס לאתר של GMAIL לבדוק את המיילים זה טוען אותם תוך שניות ספורות (כמובן כל מייל והגודל שלו) אבל בעיקרון כשאני מנסה לטעון מיילים דרך האאוטלוק - זה פשוט לא זז ויכול לקחת משהו כמו רבע שעה על 10 מיילים שביחד הגודל שלהם משהו כמו 10-12 מגה. יש איזושהי הגדרה לשנות באאוטלוק עצמו כדי לשפר את מהירות קבלת המיילים?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי יוטורנט 1.6.1 . מתי שאני פותח את הutorrent זה מוריד סבבה יחסית... אחרי בערך שעה וחצי-שעתיים ככה שהתוכנה פועלת רצוף כל ההורדות מפסיקות להוריד. (גם download וגם upload על 0.0 Kb/s) וזה ממש מעצבן שכל הזמן צריך לסגור לכמה זמן את התוכנה ולהפעיל אותה מחדש בשביל שתמשיך להוריד. אם זה חשוב יש לי אינטרנט ברשת אלחוטית (יש ראוטר ומודם) במהירות 2.5MB (וגם הפיירול של הוינדווס מבוטל). תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לפרסם את זה אז פתחתי את זה פה... תעבירו אם צריך... אז ככה, יש לי שלושה קובץ MPG שאני רוצה לקודד ל AVI בדחיסת XVID. לאחרש שקודדתי אותו ל AVI בדחיסת XVID, אני מגלה שיש דיליי בין הסאונד לתמונה בקובץ. הפתרון לבעיה זו אמור להיות פשוט לכאורה אם הדיליי היה קבוע. אך אצלי בתחילת הקובץ אין דיליי כלל והפער בין הקול לתמונה נפתח ככל שהזמן עובר. ניסיתי אינספור שיטות דחיסה לווידאו ולאודיו, אך כלום לא עוזר. בחיפושי בגוגל מצאתי נושאים שעוזרים לפתור בעיות עם דיליי קבוע, מה שלי אין. אשמח שלמוע הצעות לפתרון או הפניה להודעה בפורום מחו"ל שם הייתה אותה הבעיה והיא נפתרה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מנסה להעביר קובץ וידאו ששוקל 4GB מכונן ה-DVD שלי למחשב. הקובץ הוא בפורמט AVI. אני מקבל הודעת שגיאה כזו, באמצע התהליך. יש למישהו מושג איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
כל פעם כשאני מנסה לשלוח קובץ זה ניכשל. מה ששולחים לי אני מקבל. יש לי פיירוואל(של הווינדוס מבוטל-יש לי XP) ויש לי רשת בבית עם מודם שהוא גם ראוטר. האם אני צריך לפתוח או להגדיר איזה משהו אצלי?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלושת הWINAMPים הם: Winamp 5.02 Full Winamp 5.02 Pro Winamp 5.02 SnowPatrol יש לי את שלושתם אני לא יודע מה להתקין מביניהם הSNOWPATROL הוא 6.5 מגה בערך השאר 4.5 בערך . . . HELP ME
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
עשיתי גיבוי בגוסט 9.0 ולפי מה שהבנתי צריך להכניס את הדיסק בboot אבל לא יוצא מזה כלום והמחש פשוט נתקע מישהו יודע איך לשחזר בגוסט? תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בעבר פניתי פה כדי לקבל המלצה לחוסם באנרים, והמליצו לי על toolbar של גוגל. היום פתחתי מייל ביאהו ועם המייל קיבלתי toolbar ידידותי ונוח מאוד עם חוסם באנרים מעולה, (יותר טוב משל גוגל) אני רוצה להודות למי שהמליץ על toolbar בכלל , כי רק דרככם נודע לי על האפשרות הזו
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר, שמחובר בפס רחב דרך השרת של הקיבוץ בו הוא גר - לאינטרנט. מנהל הרשת שם משתמש באיזשהו פירוול וחוסם את רוב הפורטים, חבר שלי צריך לדעת איזה פורטים בכל זאת פתוחים, כדי שהוא יוכל להגדיר את האימיול לעבוד דרכם - האם יש דרך לברר ?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום הבעיה היא שבאופציה שמאפשרת בדיקת איות, ניתן לבצע בדיקת איות על השפה העברית, אבל לא מתבצעת בדיקת איות על מילים באנגלית בשום אופן. כנל לגבי כל תוכנות האופיס WORD EXECL OUTLOOK רעיונות למישהו?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני לא יכול להפעיל שום סרטון באתר נענע. לדוגמא הסרטון הזה: http://news.nana10.co.il/Article/?A...ypeID=1&sid=126 אני לוחץ על פליי, מחכה וכלום לא קורה. הסרטון פשוט לא עובד. ככה זה בכל הסרטונים באתר נענע. מישהו יכול לעזור לי? תודה. נ.ב: אני כותב את זה בפורום תוכנה כי נראה לי שיש לי איזשהי בעיה בתוכנה במחשב או חסרה לי איזשהי תוכנה ובגלל זה אני לא יכול לראות את הסרטונים.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לא משנה איזה משחק אני מפעיל אם הוא פועל בFULL SCREEN MODE (למשל סוליטר לא כזה, CS כן) אם אחרי זה אני מדליק את הטלויזיה, ממיר מחובר למחשב שלי, אז יש לי מסך שחור כזה ורואים רק כמה דברים שהם מאוד בהירים למשל המילה ביפ של הערוץ. פעם מה שהייתי עושה זה לפתוח את חלון ההגדרות הזה של הדרוויר של הכ.מסך שלי. לאחורה התקנתי תגרסה החדשה יותר וזה כבר לא עובד(אז היה 94 נקודה משהו ועכשיו יש162.18). מה אני עושה? עריכה: עליתי על משהו שמסדר את זה, אני צריך להיכנס לCOLOR CORRECTION. נעבור לשאלה הבאה שלי, איך אני מסדר שאפילו את זה אני לא צריך לעשות...? זה פשוט לא משהו רגיל ככה זה לכולם..
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם התוכנה שמתי שאני רוצה לפתוח את הסרט spiderman 2 אז זה רושם לי file "I:\Spiderman.2.AC3.5.1.XViD.CD2.TS-CARTEL.[Www.WarezFAW.Com].avi" can not open, or unsupported. למה זה רושם לי את זה ואיך אני יכול לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי בעייה רצינית במסנג'ר.. אני מתחבר , תוך 15 שניות הוא מתנתק לי.. ככה כל הזמן. חיפשתי פתרונות באינטרנט ולא מצאתי כלום.. עד עכשיו השתמשתי באיזה גירסה ישנה וזה לא עשה בעיות אבל עכשיו הוא דורש ממני לעדכן , עדכנתי לגירסה הכי עדכנית וזה מנתק אותי כל 15 שניות.. אין לי מושג מה לעשות , בדר"כ אני מחפש לבד פתרונות באינטרנט וקורא מאמרים באנגלית אבל זה לא מראה שום שגיאה או הודעת שגיאה , פשוט מנתק אותי אחרי 15 שניות שאני מחובר ואין לי מושג למה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור .
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-