עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ori14,

שלום החלטתי לנסות את הפובר עם wasapi ואני מרגיש הבדל גדול באיכות המוזיקה, הבעיה היחידה שהפובאר פשוט בצורה מוגזמת ולא נוח לי להתעסק עם ספריית המוזיקה שלי (כמעט 40GB...). הרבה זמן השתמשתי באייטיונז ששם די אהבתי את ה cover flow והקלות שביצירת פלייליסט, יש לכם המלצות לתוספים שיקלו את השימוש בפובר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by ohadaridan13,

אני מנסה להתקין קודקים של k-lite וזה רושם לי שאי אפשר להתקין עד שאני ימחק את הגירסה האחרונה, הבעיה היא שאני לא מצליח למחוק את הגירסה שמותקנת לי על המחשב, אני לא מוצא אותה בשום מקום, לא בפרוגרם פיילס, לא דרך כלי מחיקת יישומים ואפילו לא דרך תוכנה שהתקנתי שמסירה תוכנות עזרה ?

3. שידרגתי את האקספלורר ובדפים שהאקספלורר הקודם היה מחליף צבע כסימן שנקראו האקספלורר הנוכחי אחרי כל רענן דף מחליף את הצבע לסימן שלא נקרא איזה הגדרות אני צריך לשנות שישאיר את הדפים / השורות שקראתי כסימן שנקרא ולא יבטל את הסימן כשאני מרען את הדף ?

4. Started by pazer005,

טוב, אז ברור שיש אינספור תוכנות בשביל לקודד\להמיר אודיו. הבעיה היא שניסיתי כמה ולא בכולן יש את כל האפשרויות שאני מחפש. דבר ראשון, היא צריכה להיות מהירה - מסתבר שתוכנות כמו MediaCoder ו-Winamp לא הכי מהירות גם אם הראשונה משתמשת בכל המעבדים. דבר שני, היא צריכה לדעת לשמור את הקובץ באותה הספרייה של המקור. מסתבר שרוב התוכנות החדשניות לא עושות את זה. דבר שלישי, שיהיו לי את כל אפשרויות הקידוד. כלומר, את כל סוגי הקבצים ובתוכם את כל ההגדרות. לדוגמה, ב-Xilisoft לא ניתן בכלל להגדיר באיזה איכות לקודד קובץ Flac...

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  5. שלום. זה קורה לי בעיקר בתוכנות לצפיה בתמונות. במערכת יש את כל השפות ולה אין בעיה עם הקבצים, למשל ל-Windows picture and fax viewer אין בעיה לפתוח הכל. אולי אפשר איכשהו לגרום לתוכנה להעזר בוינדוס בשביל זה?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by berner,

חבריה שלום לאחר שבצעתי ארגון המחשב והעברת תוכנות ודוא"ל לכונן חדש אני מקבל הודעות בדואל אוט לוק בגי'בריש בצעתי קידוד לכל סוגי העברית וגם לקידוד 8 ולא השתפר מה עושים בברכה :s05:

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by ccc,

התוכנה ממש מצויינת אבל יש לי בעיה אחת, עם OUTLOOK או THUNDERBIRD, אני לא מקבל שום הודעות ויאגרה וכדורים ועם הLIVE MAIL התיבת "UNREAD" מלאה בהם, איזה 50 ביום. יש לציין שרק הUNREAD MAIL מלאה בהם, ולא הINBOX. אבל זה מטריד ומעצבן. יש אפשרות לשים איזה פלאג לתוכנה, או לשנות הגדרות ?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. http://www.tomshardware.com/picturestory/540-windows-7-free-download-application.html הורדתי וניסיתי את רובן - מעולה. הכי אהבתי את התוכנה Fences.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by Bebush,

הבעיה התחילה אתמול שלא משנה איפה בדף אני לוחץ על העכבר ואז יש את הסימן המהבב של הכתיבה, זה מחרפן כי למשל בפייסבוק אני לוחץ סתם כזה בצד של הפרופיל שלי ויש לי את הסימן המהבב הזה בגודל ענק (לכתוב אני לא יכול אבל הוא פשוט מהבב) גם על כל אתר לא משנה איזה על כל טקסט שיש אני סתם לוחץ בין כמה אותיות ויש את הסימן הזה.. מישהו מכיר\יודע איך מטפלים בזה?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by elyaz,

יש לי בעיה- כאשר אני סוגר את פיירפוקס והוא באמצע הורדת קובץ- הוא נסגר ישירות ולא שואל אותי מה לעשות עם ההורדה כמו שבדרך כלל קורה אני חושב שהבעיה היא בגלל שיש לי all in one sidebar חיפשתי באפשרויות ולא מצאתי פתרון

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by גד :),

איך אפשר להסיר את נורטון דרך ERD או דרך תוכנות אחרות, לא דרך WINDOWS

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by eranratzon,

באקספלורר יש לי שני סרגלים שאני רוצה להסיר multi media toolbar נמצא ב program files בתיקיה שנקראת מולטי_מדיה radio g toolbar שנמצאת ב program files בתיקיה שנקראת radio g שניהם לא נמצאים ב"הסר תוכניות" איך מסירים אותם? תודה ערן

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  13. שלום לאחר שהרכבתי את המחשב מעונין לבדוק עם הרכיבים באמת עובדים כראוי שזה המעבד כרטיס המסך דיסקים קשיחים וזכרונות. אני חייב לציין שהמחשב עובד טוב והצלחתי להפעיל כל דבר שרציתי עם זה סרטים מוזיקה משחקים . סתם להסיר דאגה מליבי. המערכת שלי זה : מעבד i7 920 לוח אם x58a-ud3r זכרונות 6gb של patriot ברטיס מסך של gigabyte 9800 1gb ושני דיסקים קשיחים של wd אחד בנפח של 1t למערכת ההפעלה מהסדרה השחוקה ויוד אחד 2t מהסדרה הירוקה זהו.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  14. כפי שניתן לראות ב-LOG, מדובר בעיקר בתעבורת torrent (פורט 59038), מה שככל הנראה משפיע על המהירות. בהגדרות הפיירוול הכל מאופשר עבור התוכנה, כך שלא ממש ברור לי מדוע יש חסימה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by AMS2,

כל כמה שעות המחשב קופא לי.(יש לי Windows 7) הרצתי בדיקת זכרונות ובדקתי את החום והמאווררים וזאת לא הבעיה. לפני כמה ימים שינית כמה הגדרות בתוכנה WinTuning 7 v1.10 ואני חושב שזה התחיל קצת אחרי ששיניתי את ההגדרות. יכול להיות שזה בגלל זה? איך אני יכול לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by Kriz,

שלום לחברי הפורום, אחד מבני המשפחה החליט לבנות עץ יוחסין. במהלך ליקוט התמונות והזכרונות נתקלנו בתמונות הבאות (לינק מצורף למטה , בתצורת PDF) , כפי שניתן לראות , הן עברו הרבה מאז שצולמו והודפסו (כמה וכמה דורות). האם מישהו כאן , אשר PS הוא לחם חוקו, יכול להרים את הכפפה וינסה להיטיב עם התמונות? בתודה והערכה מראש , אריאל. ** http://krits.coddex.com/PSchallenge/ **

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by naoriko,

אני צריך דרייבר לכרטיס רשת אלחוטי (WIRLESS) למחשב מסוג CLEVO דגם : M540G

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by emailaya,

שלום, לכבוד השנה החדשה, יצאה גירסת בטא חדשה של תוכנת הדואר eMailaya. הגירסה הזו שונה לאור העובדה שנוספו לה כלים רבים אשר מיועדים גם לקהל הפרטי וגם לקהל העסקי. את רשימת הכלים החדשים ניתן למצא http://www.emailaya.com/?p=73/Changelog. לאור זאת, החלטנו לתת לכם, המשתמשים, את האפשרות להשתמש בה על מנת לקבל מכם פידבק על התוכנה עצמה וגם על הכלים החדשים אשר באים לכסות מגוון רחב של צרכים. המעוניינים להשתתף או למי שיש שאלות או בעיות, אתם מוזמנים לשלוח אליינו מייל לכתובת support@emailaya.com תודה רבה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by naoriko,

יש לי בעיה עם האימיול לא משנה איזה אימיול אני מתקין או איפה אני מתקין אותו אני לא יכול להוריד קבצים יותר מ-2 ג'יגה שאני לוחץ על קובץ גדול יותר פשוט לא קורה כלום למה זה קורה? תודה לעוזרים! וחג שמח לכולם!!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by gt2,

שלום, יש לי עט גרפי של חברת TRUST דגם TB4200(מוכר גם כTB-1200 V2) בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת: כשהייתי עם ווינדוס XP וגרסה ישנה יותר של פוטושופ אני חושב זה היה CS3 הכל היה עובד יופי אבל עכשיו שאני עם ווינדוס 7 ופוטושופ CS5 העט לא מגיב לי לרגישות ניסיתי לשנות את כל ההגדרות ועדיין זה לא עוזר ואפילו יותר מוזר זה באילוסטרייטור העט מפסיק לעבוד כשהחלון של אילוסטרייטור פעיל וברגע שאני לוחץ על חלון אחר או אפילו על הלחצן של הווינדוס שפותח את ההתחל הואט חוזר להגיב אבל מסרב לזוז כשהחלון של האילוסטרייטור פעיל... דרך אגב אין דרייברים לווינדוס 7 64 ביט אז השתמשתי בדרייבר של ויסטה 64 ביט... מה עושים כדי לטפל בבעיות האלה? עדכון: עכשיו איכשהו האילוסטרייטור עובדת אבל אין תגובה לרגישות של ה…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by shimmi1982,

היי אני מחפש אתר עם אימג'ים "ישנים" בסגנון "הכוח העובד" או "התגייס לצבא" עם סגנון האיור הייחודי שלהם הבעיה היא שאני לא יודע איך לנסח את הסגנון כדי להריץ חיפוש האם מישהו יודע על מה אני מדבר? החיפוש הוא להשראה לכן לא חייב מאגר להורדה או משהו כזה תודה

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by adirss,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה win xp שהותקנה לפני כחודש השבוע המסך הפסיק להגיב לי למרות שהמחשב נדלק ההחלפתי ספק וחשבתי שהבעיה נפתרה אבל משום מה נוצרה בעיה חדשה שהמחשב מתחיל בטעינת המערכת הפעלה הוא מגיע לקו הזה שרץ ונתקע ולא מגיב יותר בדקתי את הזיכרון והוא תקין בדקתי ספק תקין החלפתי דיסק קשיח וניסיתי להתקין מחדש את המערכת הפעלה ובזמן זיהוי הדיסק הקשיח לפני הפרמוט הוא נתקע שם אשמח לקבל עצות או פתרום לבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by i7,

שלום ושנה טובה, אדלג על השלבים שהתרחשו עם המחשב, ואגיע לעניין הרלוונטי כרגע: 1) ITUNES נפתח כשכל שמות קבצי המוזיקה עליו (כ-30,000!), אך הם מסומנים עם סימן קריאה. 2)הקובץ שהיה קיים בכונן C שאליו שמות השירים מתייחסים איננו (נמחק). 3)קבצי השירים המקוריים נמצאים כולם בכונן נפרד. מבינה שאוכל להסיר ITUNES, להתקין מחדש ולהעביר את כל הקבצים מחדש לספריה; אך מאחר וזה מספר עצום של קבצים ומאחר ושמות הקבצים עדיין קיימים בתוכנה - נראה לי בזבוז מטורף של זמן ואנרגיה. ודאי יש פיתרון פשוט יותר. האם מישהו יוכל לעוץ לי? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by pak82,

התקנתי מחדש את המחשב שלי עם windows 7 (לאחר פירמוט) וכעת כשאני מנסה להתקין את נרו גירסה 9.4.26.0 אני נתקל במצב שאו שלא מותקן לי כלום או שבמקרה הכי טוב הוא מתקין את control center 4. * ניסיתי להתקין עם כמה גירסאות (כולן בגדלים של בין 200MB - 300MB) * ניסיתי כבר לסגור את האנטי וירוס והad-aware בזמן ההתקנה וכלום לא עזר מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. שלום לכולם, אני צריך תוכנה לשחזרו קבצי powerpoint פגומים

• 0 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.