עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pure perfection,

שלום יש לי אופיס 2007 , ואהוא לא מתקן מילים שנכתבו באופן שגוי איך אני יכול לתקן את זה ?? תודהה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by salem,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני נתקל בבעיה אשר התעוררה אתמול (באופן פתאומי, שלפניה הצלחתי להשתמש בצורב באמצעות Nero ללא כל בעיה) - תוכנת Nero אינה מזהה את כונני הדיסקים שלי כלל, בעוד הם מופיעים במנהל ההתקנים תחת 'המחשב שלי', וקוראים דיסקים בצורה פשוטה. יצויין כי הצלחתי לצרוב דיסק באמצעות Windows בלבד. לאחר עצה שקיבלתי להחליף את התוכנה, עשיתי זאת אך הבעיה נותרה. קיבלתי הודעת שגיאה אשר מבקשת ממני לתת 'רשות' לכלל המשתמשים במחשב לצרוב, אף על פי שהמשתמש בו אני משתמש הינו Administrator. האם יש לכם עצות? מצ"ב 2 תמונות מסך אשר יעזרו להבין מהות הבעיה. שוב תודה מראש לעוזרים. http://img196.imageshack.us/img196/2112/56899557.jpg http://img43.imageshack.us/img43/9945/89764739.jpg

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by VegansXe,

אהלן חברים יש לי המון מקרים שאני מוריד נגיד אוסף גדול בטורנט אני מוחק המון ממנו ומשאיר רק חלק ישר הטורנט אומר שיש שגיאה בטורנט כי הוא רואה שיש קבצים חסרים, ואז בפועל אני לא משתף גם את הקבצים שנשארו אצלי יש דרך שהוא ידלג על הקבצים שחסרים וימשיך לשתף את מה שיש ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ירון333,

שלום חברה, יש לי אימיול 0.48a, שאני מפעיל אותו, חומת האש שלי ( COMODO ) שואלת אותי אם אני רוצה לתת גישה לרשת לאימיול או שלא... היא שואלת פעמיים, פעם אחת לגביי ה TCP ופעם שנייה לגביי ה UDP ל TCP אישרתי גישה אבל לגביי ה UDP היה משהו מוזר, חומת האש התריאה מתן גישה לפורטים של UDP אבל הם היו פורטים שונים ממה שמוגדר היה לי באימיול. מישהו מוכן לאמר לי מה קורה פה והאם האימיול שלי נגוע ומתוכנן כך שאפתח את הפורטים שה"פורץ" הגדיר וכך הוא יפרוץ לי למחשב וכו... ??? תודה ירון

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by amd,

עם איזו תוכנה אני מתרגם סרטים? יש לי שניי קבצים 1.של הסרט סיומת AVI 2.קובץ תרגום עם סיומת SUB איך אני מכניס את התרגום לסרט? אם אפשר קישור להורדת התוכנה והסבר אני אשמח.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. איך קוראים לתוכנה שבעזרתה אפשר לתקשר טלפונית בחינם כמובן?

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  7. שלום לכולם, האם יש אפשרות כזו להעביר משחק שקניתי בסטים ולשחק אותו דרך אוריגין?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by x-dude,

יש לי הרבה תיקיות עם מיילים חשובים שאני שומר שם בתיקיות, איך אני מקנפג את outlook express שיוריד את כל התיקיות עם כל המיילים מהשרת של hotmail ל outlook express?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by IlanF,

משום מה, פתאום פראפס החליט שהוא לא מקליט צלילים. הוא מקליט אותם בווליום כל כך נמוך שאי אפשר לשמוע בלי להגביר את הווליום למקסימום. הבעיה בגרסה של הפראפס? או שבכלל זה בעיה בדרייבר של הכרטיס קול? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by brighi,

היי, כאמור יש ברשותי ALIENWARE M11X ומשום מה התמונה בסרטונים נמרחת, יש למישהו פיתרון? מה אני יכול לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתכבה לי את המסך או שתחשיך אותו בלחיצת כפתור אבל שהכל ימשיך לפעול. צריך את זה בעיקר בשביל להפעיל מוזקה בחדר מבלי שהמסך יאיר לי את כל החדר. תודה לעוזרים.

12. Started by orivice12,

בצד ימין תחת היוזר רשום סוג הדפדפן שלי רציתי לדעת מה מייצג כל מה שרשום שם. אם זה מספר סירייאל ייחודי לדפדפן שלי או שכל זה מציין איזה גירסא/עידכון זה?

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  13. קודם כל אני שמח להיות בפורום של האתר הזה שכמו ניתן לראות שונה לגמרי מאתרים אחרים כמו פיסי פרו ופיסי טיפ אפילו אנשים שונים... אז לשאלה: אני משתמש בווינדוס XP והפונקציה standby אצלי לא עובדת למרות שבווינדוס הקודם היא עבדה. הבעיה היא לא בהגדרות החשמל בלוח הבקרה- שם הוספת הפונקציה לא מופיע כלל. שמעתי שיש דרייבר לזה איפה אני משיג אותו או אם לא צריך אז איך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. לאחרונה החלטתי לעבור מ-Avast לאנטי וירוס של מיקרוסופט (MSE), גם בגלל ש-Avast מציע להתקין תוכנות צד שלישי בעת התקנה או עדכון, גם בגלל כבדותו, וגם מתוך הנחה שהדבר יקצר את משך זמן טעינת מערכת ההפעלה (מה שלא קרה במקרה האחרון, שכן Soluto מדווח שמשך זמן האתחול האחרון הוא 3:03 דקות כאשר ל-MSE לקח 101 שניות להטען (יותר מל-Avast). בקיצור, כצפוי החלטתי להפעיל גם את Windows Defender, כהשלמה לאנטי וירוס של מיקרוסופט, אלא שבהתחלה הוא הופעל בסדר גמור, אבל עכשיו הוא מציג לי כל פעם את החלון הבא: ולחיצה על "לחץ כאן כדי להפעיל אותה", לא עושה שום דבר, ו-Windows Defender לא נטען בכלל. ניסיתי להפעיל ב-Services את Windows Defender, ולאחר כמה שניות, הוא רשם לי את ההודעה הבאה: מה הסיבה ל…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני יודע שקספרסקי ונוד32 נחשבות לטובות ביותר אבל אני צריך אנטי וירוס בלי הרבה התעסקויות. מחיפושים בפורום מצאתי שלושה אנטי וירוסים מומלצים שהם חינמים : AVG,AVIRA,AVAST. (וגם אנטי וירוס מבית מיקרוסופט http://www.microsoft.com/Security_Essentials/) יש טובות יותר? איזה הטובה ביותר מבין השלושה? היא טובה יותר מנורטון?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. כמו שנכתב בכותרת.. אני מחפש תוכנה שבאמצעותה יהי ניתן לצפות בסרטים כאשר מצמידים להם כתוביות.. הדרישה הנוספת היא שאני אוכל להגדיר רשימת השמעה ובה לכל סרט אני אוכל להגדיר מראש כתובית מסויימת... יש תוכנה שכזו? תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הורדתי קובץ WINZIP והוא נעול עם סיסמא, איך אני פורץ אותה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני מפעיל את המחשב הוא עולה לוינדוס לשולחן עבודה ואז מופיע לי ההודעה הזאת ran time error componen mswinsck ocx or one of its dependencies not correctly registered :a file is missing or invalid אני רוצה לדעת מזה אומר ומה אני עושה כדי שזה יעלם תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by saarxee,

יש לי כרגע גוגל כרום, במידה ואתקין גם פיירפוקס- יכול להיווצר התנגשות בין 2 הדפדפנים ולגרום לבעיות במערכת? והאם הפיירפוקס צורך פחות זיכרון משמעותית מהכרום? איזה דפדפן תעדיפו ולמה?

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי הורדות בפיירפוקס שנתקעות על "few seconds remaining" ופשוט שום דבר לא קורה, חלק מהורדות נתקעות וחלק מסתיימות בהצלחה. הדבר מתרחש באקראי ללא תלות בסוג הקובץ. ביטלתי את סריקת הוירוסים של פיירפוקס אך זה עדיין קורה. פיירפוקס 3.6 - עודכן לגירסה 5 וינדוס 7 פרו 64. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dreamt,

שלום רב, רציתי בבקשה לדעת האם יש בבדיקה הנ"ל תהיליכים לא תקינים: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 10:39:08, on 30/01/2009 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16762) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\egu…

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by arik100,

אהלן אלה הרשימות סינון שלי: × Enabled EasyList Last updated at 3:19:11 PM today × Enabled Malware Domains Last updated at 3:19:10 PM today × Enabled Fanboy's Social Blocking List Last updated at 3:19:10 PM today × Enabled EasyPrivacy Last updated at 3:19:10 PM today × Enabled EasyList Hebrew+EasyList Last updated at 3:19:13 PM today הבעיה היא שאם אני מפעיל את easylist hebrew+easylist הוא חוסם לי במספר אתרים את היכולת לפתוח טאבים של קישורים (לדוגמא תמונה עם מלל שהיא קישור אני לא יכול לפתוח ע"י open in new window או ללחוץ עם הגלגלת אלא חייב להיכנס באותו טאב) אתר לדוגמא הינו GEEKTIME מה לדעתכם הוא חוסם שמבטל את האופציה …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום יש לי LOW ID והחיפוש של המיול לא מוצא כלום. תעזרו לי לפתור את הבעיה בקשה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  24. והכי חשוב תוכנה חינמית תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.