עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lordgod,

http://www.download.com/Mozilla-Firefox/3000-2356_4-10537003.html?tag=sptlt_s ENJOY

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אם אפשר בבקשהה זה יעזור לי מאוד תודה רבה =] אחלה פורום

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  3. איזה מקודדים יותר טובים Cole2k Media או K-Lite Codec Pack ? זה מה שמכיל Cole2k Media בגירסה הכי חדשה ● DivX 6.8 Pro Video Codec. ● DivX Web Player 1.3 browser plugin. ● XviD 1.1.3 Video (Encoder) Codec - Koepi's 28/06/07 Build ● ffdshow Video Codec 20080215 Revision 1860 by xxl. ● CoreAVC 0.0.0.4 ● x264 h.264/AVC CLI (Encoder) Codec Revision 736. ● Microsoft - Windows Media 9 Video Codec 9.0.1.369. ● On2 Technologies VP7 Video (Decoder) Codec 7.0.8. ● On2 Technologies VP6 Video Codec 6.4.2. ● Flash Video Splitter 1.0.0.1. ● Huffyuv Lossless Video Codec 2.2.0.1. ● Ligos Indeo XP Video Codec 5.2820.15.58. ● Intel Indeo Video Codec 4.51.16.2. ● Intel Indeo Video Codec 3.24.1…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by deso,

1)האם התוכנה PC Probe II מומלצת? 2)אני זקוק להסבר קצר על Alcohol 120%-התוכנה חוקית?איך משתמשים?למה היא משמשת? 3)איך יודעים שמותקן Firewall במחשב?בלוח הבקרה יש את ההגדרות של חומת האש? תודה

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by ronbubl,

אני מחפש תוכנה קלה שניתן לדבר בעזרתה ממש כמו בסקייפ רק שתזלול פחות משאבים? היש כזאת?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היי אני מנסה עכשיו להתקין את הpestparol וכל פעם שאני מסנ להתקין זה יוצא ממש באמצע ההתקנה... מה אני יכול לעשות? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  7. הורדתי איזה שהו ספר (חוקי) של כ 45 עמודים הקטע הוא שהספר הוא באנגלית ,למרות שהאנגלית שלי מאוד טובה וסימתי לפני זמן קצר את הבגרות שלי (5 יחידות) ,הבעיה היא שבגלל הבגרות שהיתה לפני לא הרבה זמן עדיין יש לי כצת פלאשבקים וכל טקסט באנגלית מעל ל 10 שורות ניראה לי כמו אנסיו אז אם למישהו יש איזה-שהו קישור לתוכנה שיכולה לתרגם טקסטים גדולים בצורה טובה שמאפשר קריאה רצופה ולא כמו 'קלואז' עם מילים חסרות אז הנה שיביא לי לינק או אפילו את השם של התוכנה ואני יסתדר כבר משם

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  8. כשאני רואה סרטון באיכות גבוהה כמו לדוגמא ביוטיוב בHD או אתר בו הסרט באיכות גבוהה זה לא רץ רצוף אלא מקוטע לכל אורכו. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  9. יש לי בעיה מוזרה אני לא יכול לפתוח כוננים (כונן C למשל) על ידי שתי לחיצות עכבר... אם אני לוחץ פעמיים זה לא נפתח רגיל זה עושה SEARCH יענו חיפוש במקום לפתוח עכשיו כל פעם שאני צריך לפתוח את הכונן אני צריך ללחוץ קליק ימני ואז OPEN כדי שיפתח... זה מעצבן אני לא יודע איך פותרים את זה.. אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by pazer005,

לא יודע אם זה קשור לכאן אבל שימו לב למשהו קטן באימיול בהגדרת העלאה, אל תשאירו את התיבה ריקה, סמנו אותה בוי ותקבעו משהו. יש לי העלאה של חצי מגה וכאשר אני נותן לו הוראה שיעלה על כל ה-64 ואני לא מסמן בוי אז הוא מעלה באזור ה-30 כשאני שם וי אז הוא מעלה במלואו

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by alexrta,

שלום לכולם... אני רוצה לפתוח חדר חדש במירק אבל אני לא יודע איך ?? איך לעשות שהוא תמיד יישאר?? איך לעשות שכל פעם שאני נכנס אני אקבל אופ?? איך מפעילים את ה-CHANSERV.?? ועוד כל מיני שרותים בבקשה עזרתכם דרושה בדחיפות.. תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by anhiliator,

צריך אצה אם אני מתקין windows איזה תוכנות טובות אתם יכולים לאציה לי?

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  13. אהלן, לפני כמה ימים הדפדפן אינטרנט שלי הפסיק לכתוב לי בעברית ואין לי מושג למה. עד לפני כמה ימים הכל היה בסדר ופתאום האפשרות נעלמה. אני יכול להחליף מאנגלית לעברית דרך הטאסקבר, אבל כשאני מנסה להחליף בחזרה לאנגלית דרך המקלדת (Alt+Shift), אז שוב, זה לא עובר לי. ניקיתי את המחשב מכל הספייוורים והבאגים שיכולתי למצוא, ועדיין, אין ישועה.. מישהו יודע למה זה קורה? אודה לכם מאוד על העזרה..

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by matizami,

לאחרונה, יותר מדי פעמים שסקייפ נכנס למצב לא זמין (כאשר לא נוגעים במחשב כמה דקות), כאשר אני מזיז את העכבר, הסקייפ לא חוזר למצב אונליין. כל מה שאני יכול לעשות זה להזיז את העכבר עד שאני אלחץ על משהו ואז המחשב יתקע. רק ריסט ע"י הכפתור במחשב מגיב. מחקתי את הסקייפ, התקנתי גירסא הכי חדשה. עדיין כלום לא עוזר. זה התחיל רק לאחרונה, ויש לי את הסקייפ כבר הרבה זמן.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Seadoo,

היום ניסיתי איזה קראק למשחק. ונדבקתי בanyprotect הזה. למי שלא מכיר מדובר ב״אנטי וירוס״ שמרגע שזה מותקן קופצים כל מיני פרסומות בדפדפנים וכל מיני שטויות. כאשר אני מסיר את התוכנה הזו היא חוזרת אחרי חצי שעה שוב. ניסיתי כמה תוכנות ישום דבר לא באמת עוזר. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by dog,

Win32/Hadsruda!bit צרה צרורה שעלתה לי בימים האחרונים בהתראות חוזרות ונשנות של ה- וינדוס דפנדר ( וינ 10). מסתבר שזה איזו וירוס סוס טרויאני חדש די מסוכן. יש לא מעט הצעות איך להסיר, כולל של מייקרוספט , אבל זה לא עבד לי עד עכשיו. עשיתי את כל הסריקות האפשריות. הכלים של וינדוס מגלים וכאילו מוחקים אבל זה חוזר שוב. התקנתי שתי תוכנות לניקוי טרויאנים וסרקתי, לא עזר. מישהו קרה לו והצליח להסיר ? כאן למשל אחת ההצעות. How to delete Program:Win32/Hadsruda!bit ? (virus removal solution) - EasyVirusKilling.com זה של מייקרוסופט http://www.microsoft.com/security/po...1&enterprise=0

17. Started by omrit,

היי, מישהו יודע איך אני יכול לשנות את הזמן שאחריו פריט דואר ב- outlook, הופך מ UNREAD ל- READ? כרגע אין DELAY בכלל וכל אימייל ש"עומדים עליו" אפילו לשניה הופך ל'נקרא'... אני משתמש ב OUTLOOK 2007 אבל כל תשובה תעזור לי, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני צריך תוכנה שתצלם בוידאו את שולחן העבודה שלי ... אני צרך תוכנה לא מסובכת שעושה את זה וגם תוכנה טובה ...אבל בוידאו ..

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  19. מישהו יכול למצוא לי קישור לתוכנה איחולון 2?? בתודה מנור

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  20. שלום לכולם היום התקנתי את הוינדוס xp שלי מחדש כי היו לי בעיות איתו עכשיו הוא שאל אותי בהתקנה אם לימחוק את הוינדוס הקודם ולהתקין אחד חדש אז אמרתי לו שכן וזה התקין וכול הבעיות הסתדרו לי חוץ משתי בעיות אם חברת נורטון האחת של נורטון אנטי וירוס והשני זה נורטון פייר וואל הבעיה היא כזאות שאחרי שאני מתקין את שתי התוכנות בנורטון אנטיוירוס הוא מבטל לי את האפשרות של האוטו פרוטקט וגם פייר וואל הוא מבטל איזה אפשרות מסוימת שם עכשיו הסרתי את התוכנות והתקנתי שוב ואין לי מושג מה לעשות חברה אני נואש אני צריך עזררררהההה דחוף

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  21. כותרת קצת מסובכת, אבל מיד אסביר. מדובר ב-Adobe Acrobat, גרסה 4. תחת לשונית "Document" ו-"Header & Footer" ניתן ליצור תבניות קבועות, שניתן לפתוח כל פעם מחדש, על מנת ליצור כותרות עליונות ותחתונות. לאחרונה המחשב שלי שבק חיים, ואני כרגע משתמש במחשב חדש, תוך שימוש בדיסק הקשיח של המחשב הישן בצורה חיצונית. במחשב החדש נאלצתי להתקין את כל Adobe מחדש, אבל כמובן שאין לי את התבניות שיצרתי במחשב הישן. הדרך היחידה היא לשלוף את התבניות מהדיסק הישן ולהעתיק אותן למחשב החדש להתקנה החדשה. שאלתי היא באיזו תיקיה נשמרות התבניות ותחת איזה שם.

22. יש לי xp home , שיניתי כמה שאפשר את השולחן עבודה אבל עדיין נראה מאוד משעמם , יש איזושהיא תוכנה טובה לעיצוב שולחן העבודה?

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  23. כותרת. מעוניין למחוק תוכנה כיאילו שהיא בכלל לא נחתה אצלי במחשב, שלא יישארו ראיות תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם, משום מה וורד (2003) החליט לעשות בעיות עם המיספור. בתמונה המצורפת, ניתן לראות שמשום מה הוא החליט להזיז לי את הטקסט החל מהמספר 8.10. מישהו יודע איך מזיזים את הטקסט חזרה ? (מצורף קובץ הword) בתודה מראש, מייק. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  25. איך אני גורם לכפתורים של play , pause קדימה ואחורה לעבוד בwinamo ולא רק במדיה פלייר *** מר בחור שנעל לי את הבקשה הקודמת , אם גם הפעם הכותרת לא טובה פשוט תשנה אותה בסדר?? ***

• 3 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.