עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by wow,

איך אני יכול להעביר שירים מדיסק(מקורי) למחשב בעזרת הווידווס מדיה פלייר 9 ולאיזה פורמט זה מעביר אותם?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Bentel,

שלום לכולם האם יש תוכנה שיודעת לשלוח מייל לכמות גדולה של מיילים (המיילים נמצאים בתוך קובץ אקסל) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by אוריאל 248,

שלום לכולם. כל פעם שאני נכנס לכרום הוא נכנס לאתר www.v9.com ניסיתי הכל כולל שינוי דף הבית, מחיקת V9 מרשימת הדפים ובדיקת וירוסים שום דבר לא עוזר אשמח אם משהו יוכל לעזור תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי בעיה ברגע שאני מקבל דואר אני לא רואה את האותיות בעברית אני רואה רק אנגלית במקום העברית אני רואה ג"יבריש בבקשה עיזרו לו

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by liav12,

יש לי בעיה כי אני מנסה להתקין משחק והוא לא נותן לי להתקין משחק שהוא מעל 4 גיגה ב FAT32...בעיה רצינית.. איך אני משנה את סוג הכונן? בתודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by viper_sb,

לאחר שעשיתי את כול ההגדרות כמו שצריך גם בGMAIL וגם בOUTLOOK ושאני בא להגדיר את ההגדרת פורט הIMAP וSMTP במצב שהOUTLOOK לא פועל אני מקבל את הודעת שגיאה הבאה : --------------------------- Microsoft Office Outlook --------------------------- The account name is already being used. Choose another name. --------------------------- OK --------------------------- מזה יכול להיות ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by miki891,

יש לי מצלמה וידאו סוני דיסק קשיח פנימי 30GB אני צילמתי שעה סרט.ואח"כ היעתקתי סרט שעה למחשב. עשיתי 3 סרטים משפחתי לכל אחד יש סרט שעה. ונסיתי 2 תוכנות עריכ ה וידאו שהם נקראים: Pinnacle Studio Plus גירסה 12 Adobe Premiere Pro גירסה C3 עשיתי עריכה וידאו סרט וחיברתי כל סרט שעה והפכתי לסרט 3 שעות .וזה יצא לי בגודל נפח קובץ 7.34GB שמתי דיסק (תקליטור) 8.5GB ורציתי לעשות צריבה המרה לוידאו DVD ב-2 תוכנות עריכה וידאו. מכל אחד תוכנה לא מראה גודל דיסק 8.5GB התוכנות מראות לי רק אפשר ליצרוב בדיסק 4.7GB למה אני לא יכול בתוכנות אלה ליצרוב המרה בדיסק 8.5GB? איך עושים ש-2 תוכנות יזהו בגודל צריבה 8.5GB? מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום חברים יש לי מחשב נייד ויש לי בו בעיה די מוזרה. שאני בא להתקין תוכנות מסוימות זה אומר כדי להמשיך הקלד שם משתמש וסיסמה של מנהל מערכת. ואין מקום להקליד, יש רק אפשרות של "לא". מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by idanmal,

תודה מראש לעוזרים.. מחפש תוכנה לעריכת קליפים שלא כמו פאוור פויינט עם כל ההנפשות וכאלו, להכניס כל מני קטעי וידאו, תמונות, מוזיקה, טקסט וכו'...

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. -------------------------------------------------------------------------------- יש לי : emule V0.49a אני מפעיל אותו ''והחמור'' ניהיה כתום-הוא מתחבר כמו שצריך אבל שאני פותח אותו כל ההורדות בצבע אדום ולא זזות,כלום לא יורד וזה ככה כבר שבוע. לפניכן שהוא כן עבד היו יורדים דברים (גם לא בקצב כמו שאני רוצה ממש איטי לצערי) מה יכולה להיות הבעיה שהאימיול מחובר אבל לא יורדים שירים?? (הכל על מצב ממתין מהבוקר עד הלילה) באיזה אימיול אתם משתמשים?? יש איזה אימיול שאתם יכולים להמליץ לי (אני רוצה שהוא יעבוד טוב ושירדו לי דברים מהר ולא אחרי חודש) השמח לעזרה מאנשים שמבינים בתוכנה וניתקלו בבעיה הזאת. תודה לעוזרים (אני כבר שבוע תקוע בלי הורדות)

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by benor,

אין לי פירוול, וניסיתי להחליף כל מיני גרסאות. מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by bennyriz,

הורדתי את הסרט The Sixth Sense גודל הקובץ של הסרט הוא 1084M כמובן שאני לא יכול לצרוב את הסרט בגלל גודלו ולכן חשבתי לחלק את הסרט (שמקודד בDIVX) ל2 חלקים ולצרוב אותו על שני דיסקים. הבעיה שחיפשתי ולא מצאתי תוכנה מתאימה, מצאתי תוכנה שמחייבת שימוש בvirtualdub שאיתה אני נורא מסתבך חוץ מזה שאני רוצה תוכנה שתעשה את הפעולה מבלי לקודד מחדש את הקובץ אלא שתשתמש בקובץ הקיים ובסך הכל תחלק אותו לשני חלקים. מישהו מכיר תוכנה כזו ? הא ועוד משהו.. לסרט הזה הורדתי כתוביות של microdvd בתצורת sub. יש תוכנה שיכולה לבצע חלוקה דומה לכתוביות לשני חלקים ? תודה מראש למי שיעזור.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. היי חברים הצפנתי ממש מזמן קובץ rar עם סיסמא ופשוט שחכתי אותה יש למישהו רעיון איך אפשר לשחזר את זה ??

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by kikkler,

this is a university project i've been working on for some weeks now, and i believe i have it functional by now. what it does is let you either colorize black / white images, or recolorize color images. the user supplies base image and the base image + some scribbles on it (can be done in any image editing program). the program will analyze it and colorize the base image accordingly (see examples attached) what i'd like you to do is a - have fun with it b - see if you can notice any major bugs notice however that the algorithm is kind of lame, and for good results i suggest both a large amount of scribbles and make sure you're scribbling next to objects' edges - otherwise…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by MarioPolo,

שלום יש לי חשבון Gmail , שאני מנסה להפעיל אותו דרך הOutlook ובקיצור זה לא עובד לי. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by zazik bzazik,

היי קודם כל רציתי להגיד לכם שיש לכם את הפורום הכי מקצועי שראיתי (בארץ) יש לי אימיול 3.2 והוא לא מיתחבר לשרתים, ושהוא מתחבר לשרתים הוא מוריד במהירות של 0.5-1.5k ויש לי את אותה בעיה עם 4.2, הגירסא הישנה של אימיול (2.9) לא עשתה לי בעיות, אבל אני לא יודע איפה להוריד אותה (מישהו יודע???) אז מאיפה אפשר להוריד 2.9? או איך אפשר לתקן את גירסה 3.2 או 4.2?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by momi2004,

אני זקוק לתוכנה שממירה מ DVD מקורי ל DIVX כדי להציג קטע מסרט במהלך הרצאה. מה התוכנה הטובה ביותר לזה? מצאתי את http://www.labdv.com/dvdx/ יש משהו טוב יותר? כי אני רואה שהיא לא עודכנה הרבה זמן.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. מה הם דפוקים? למה הם הרסו את הדבר הטוב היחיד שהיה שם?? במסנג'ר 2009 החדש הם ביטלו את תיקיות השיתוף, ובמקום זה מתבססים על שירות ה-LIVE המוזר שלהם - שמאפשר להעלות לרשת קבצים (ידנית, אחד-אחד) ואז לשתף אותו עם חברי המסנג'ר. בתיאוריה זה נחמד - אפשר להעלות את אותם קבצים פעם אחת, ולשתף עם הרבה חברים. אבל בפועל זה מפגר - אי אפשר לסמן סיפריה (שכוללת, למשל, 200 תמונות) ולשתף אותה בקלות, וברור שלהעלות ידנית 200 תמונות זה פשוט לא-הולך-לקרות... למה??

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by 8us.co.il,

מה אתם אומרים ,זה הגרסה האחרונה של העיצוב לוגו שעיצבו לי.. זה הפעם האחרונה שאני מביא פה משהו בבקשה אנא הביאו את דעתכם

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

שאלה חשובה אני רוצה לצלם את הביוס או משחק און ליין איך עושים את זה ? דף אינטרנט למשל אפשר עם ה PRINTSCREEN ומה האופציה האחרת ? - תודה -

21. אני צריך לעבוד על פורום VBB ואני מעוניין להתעסק איתו קצת על המחשב שלי במקום להעלות ולהרוס ולהעלות שוב... קיימת דרך שאני יוכל להיכנס לפורום כאשר הוא על המחשב שלי?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by רוני15,

כל פעם כשאני מנסה לשחק במנגר המשחק צולע וכשאני נכנס ל- task manager אני רואה שה cpu שך ה system idle process על 99 כל הזמן ואילו המנגר שהוא משחק שאמור לטחון את הזיכרון מקבל רק 17 מגה וזה במקרה הטוב מהזיכרון שלי שהוא 256 מגה אם משהו יודע מה הבעיה אני אשמח לתגובה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by אנונימוסי,

ובכן כמו שנאמר בכותרת, אני מבקש דעות בנוגע לAvatar, ועצות (במידה ויש) איך לשפר אותו. תודה. עריכה: הגרסא המעפנה הוסרה, הנה כל הגרסאות לרגע זה: גרסא רגילה גרסא לילית גרסא מרושעת קלות

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by BUNNY,

היי אז מצאתי קצת זמן לסיים את החרב הזו. אני יודע שיש פוטנציאל להמשיך עוד, אבל האמת שהספיק לי בינתיים. כל התגובות יתקבלו. XSI, Mental ray התמונה איכותית ביותר, והשקעתי בה המון, בגדול היא מיועדת עבור עסק בתחום כמו חומרי ניקיון במרכז

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה ורציתי לשתף אותכם בה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי! אז ככה, יש לי סרטים (אימייול) בפורמטים של DVDRip וכדומה, בגדלים של 770Mg וכדומה, עכשיו בגלל חוסר מקום פנוי בHD, החלטתי לצרוב את כל הסרטים לדיסקים והבעיה שלי שהדיסיקים מאפשרים לי צריבה של 700Mg מקסימום. השאלה שלי זה איך אני יכול לצרוב את הסרטים על הדיסק, מבלי לכווץ אותם, בכדי שאני יוכל לצפות בהם מיד עם הכנסת הדיסק ??? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.