תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני לומד גראפיקה ממוחשבת, התוכנות שבהם אני עובד/אעבוד הן כדלקמן: Illustrator,Flash,Photoshop,Director,Primiere בעצם כל החבילה של ADOBE, בנוסף שנה הבאה נעבור לעבוד גם בתוכנות תלת מימד כדוגמת ה3DS MAX ....אני מניח שעם הזמן אתוודע לתוכנות גראפיות כאלו ואחרות נוספות. כרגע אני עובד עם עכבר (ומהפשוטים)- לעבודה שוטפת (כולל משחקים) הוא מספק אותי ביותר, כשאני מגיע לעבודות ציור איתו...ובכן אתם בטח יודעים מה התוצאה, במקום לעסוק בציור-אני עוסק בלתקן את הקריזות שלו. אז החלטתי שבמיוחד בתחום הנ"ל אין מנוס מלקנות לוח גראפי-ואם כבר אני מתכוון לעסוק בזה ברצינות אז כבר לקנות אחד רציני (עד כמה שמתאפשר..)-אני לא מעוניין ללכת בגישה של לקנות GENIOUS ואח"כ להחליף למשהו רציני יותר היו…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה תוכנה שאפשר לחסום איתה בראוטר אתרים בעייתים...אבל שהיא תשב על הראוטר שלא יוכלו להכנס מכל מה שמתחבר אליו אלחוטי תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה אני לא מצליח להעביר את אנשי הקשר שלי מחשבון ה Gmail לחשבון ה outlook . אני מייצא ומייבא את אנשי הקשר ממש לפי הספר כמו שאומרים ובדיוק לפי ההוראות של Google ואתר התמיכה של Outlook אך בסוף תהליך הייבוא אני מקבל שדות ריקים ב Outlook. ניסיתי את אותה פעולה עם כמה חשבונות ג'ימייל שונים, על מחשבים שונים ואפילו עם גרסאות שונות של Outlook (2010/2007 . הבעיה התחילה כשניסיתי להעביר את אנשי הקשר של מישהו אחר על המחשב שלו ונתקלנו בתופעה וכך חשבתי לנסות בעצמי על המחשב שלי ולאתר את מקור הבעיה אצלו אך התופעה קורת גם אצלי. שוב, נציין כי ניסיתי על Windows 7 ו-XP על מחשבים שונים כך שאני יודע שלא מדובר בהגדרות התצוגה במערכת או בתוכנה עצמה. קראתי משהו על בעיות תאימות בין סו…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני זקוק באופן דחוף לתוכנה שמחברת קבצי mpeg מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה?!! :'(
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להמיר סרט avi ל mpeg בלי לפגוע באיכות יש לי את TMPGEnc אבל היא מורידה את האיכות בצורה משמעותית
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ! ברשותי WIN 7 כאשר ניסיתי להפעיל מספר סרטים במדיה פלייר הוא הראה לי שגיאה C00D11B1. אציין כי השגיאה הופיעה לגבי מסר סרטים מסויימים. חיפשתי ברחבי האנטרנט פיתרון הורדתי עידכונים אך שוב אותם סרטים אינם פועלים. במערכת WIN 7 במחשב הנייח הם כן עלו. מה עליי לעשות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסתי היום למחוק משתמש admin (שגם אני הייתי admin) ממחשב של לקוח והמחשב הביא לי שגיאה "אין אפשרות לבצע פעולה זו בחשבונות מוכללים" מה זה אומר? ואיך אני יכול למחוק את המשתמש בכל זאת? רונן
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תשכחו את כל מה שידעתם על מצגות עד היום - סוואי של מיקרוסופט יכין עבורכם מצגת שתרשים את כולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-sway-%d7%90%d7%97%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%92%d7%a0%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%a4%d7%90%d7%95%d7%95%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/Venta-System-83904751
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי שאירגנתי מחדש את המחשב שלי נוצר צורך בתוכנה ל, לפחות 6 רצוי 8. כרגע אני עובד עם Drive temperature אשר מציגה את הטמפרטורה של 4 דיסקים בלבד בצורה של 4 אייקונים ליד השעון. מה שאני מחפש היא תוכנה עם היכולות הבאות: 1. מדידת טמפרטורה במספר רב של דיסקים. 2. תצוגה באייקון בודד (ה 4 * Drive temperature וה 4 * CoreTemp תופסים המון מקום..) 3. רצוי, אבל לא הכרחי, תמיכה חכמה ב SMART, תמיכה בדיסקי SATA נישלפים, הצגת טמפרטורה בזמן מעבר מעל האייקון וכו' אשמח לקבל המלצות.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כשנה סידרתי את המייל שלי בגימייל שייכנס רק לאאוטלוק במקום העבודה שלי, כך שאם אני פותחת אותו דרך גוגל אני לא יכולה לראות שום דואר!!!. כעת אני בחופשה ולא מעונינת שהדואר שלי ייכנס לאאוטלוק בכלל, אני רוצה חזרה לראות את המיילים רק בגימייל וזהו. איך אני עושה את זה? איך אני מחזירה את המיילים לגימייל בלי לפגוע במה שהיה עד היום? האם אוכל לראות את המיילים הישנים שנמצאים באאוטלוק??
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר - מה זה בדיוק קבצי dat ואיך מתמודדים איתם. אמנם ההקשר שבו נתקלתי בהם הוא בסרטים צרובים אבל הבנתי שהextenction הזה משמש לעוד דברים. תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. המחשב שלי עושה בעיות לאחרונה. נתקע. היום התחי לעשות ריסטיםלבד. הייתי אצל טכנאי אחרי שכמה שנים טובות לא הייתי. והוא אמר לי שזה או הזכרונות או הכ.מסך הוא שלל אפשרות שפירמוט יעזור. בכל מקרה אני לא שולל שפירמוט יעזור. אבל בכל זאת אקח את עצתו בנוגע לכרטיס מסך וזכרונות. הוא המליץ לי להתקין את התוכנה 3DMARK וMEMTEST בכדי לבדוק מה גורם לתקיעת המחשב. ברשותי מחשב: אינטל סלרון 2.4 זכרון 256*2 כ.מסך FX5200 128M ספק כח HIPRO 200W ארצה לשמוע לחוות דעת על הבעיה ולהמלצה על תוכנת 3DMARK שמתאימה לי . כי הוא אמר ש3DMARK 2007,2006,2005 ואפילו 2004 יהיו כבדות מדיי ל מחשב. וגם המלצה לגירסה MEMTEST
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה לא סוד שבזמן האחרון ספקיות האינטרנט עושות שימוש מסיבי בתוכנות רובוטיות שמצליחות ליירט את התעבורה שמעוברת בתוכנות p2p (emule,utorrent,sababadc) ולצמצם את רוחב הפס לאותם גולשים. הם עושים זאת באמצעות מספר כלים כמו ניתוח חבילות המידע המעוברות והפורטים מהם מתבצע המשלוח . אני בטוח שחלק גדול מכם שמו לב שזמן ההורדה התארך משמעותית. לכן אנחנו חייבים לשנות אסטרטגיה על מנת לשמור על זכויותינו בתור לקוחות שמשלמים במיטב כספם ולנקוט בצעדי התגוננות באמצעות שימוש באמצעים כמו : *firewall שמאפשר שינוי ופתיחה של פורטים בקלות ובמהירות . *שימוש בתוכנות p2p מתקדמות שמצפינות את תעבורת התקשורת (חבילות המידע ) היוצאת והנכנסת . מהו לדעתכם ה-firewall הידידותי ביותר למוריד הכבד ,כזה שמאפשר שינוי ו…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. Windows Update התריע לי היום על עדכונים חדשים שזמינים, וכאשר בדקתי, הופיע העדכון Service Pack 2 for Microsoft Office 2010 (KB2687455) 32-Bit Edition, שזה למעשה שדרוג האופיס שברשותי מ-SP1 ל-SP2. כמו כן הופיע גם עדכון לערכת השפה העברית שלו (KB2687449). בסיום התקנת העדכונים לאופיס, לתדהמתי הרבה, Windows Update רשם שעל מנת להשלים את ההתקנה, יש להפעיל מחדש את המחשב, למרות שאופיס זה לא Windows, אינטרנט אקספלורר (חלק ממערכת ההפעלה), או אנטי וירוס, ואופיס אינו חלק מ-Windows. אופיס זו חבילת ישומים משרדיים בסך הכל. גם מעולם לא נתקלתי בתופעה שעדכון לאופיס דרש הפעלה מחדש של המחשב שלי. מה הסיבה לכך שזה קרה?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן בלו-ריי ואני רוצה לצפות בסרטים שאני משכיר מיקרוסופט וטושיבה ועוד כמה חברות תמכו ב- HDDVD וסוני, אסוס, פיוניר, אל.ג'י, סמסונג עוד כמה חברות תמכו ב- BD זאת אומרת שבחלונות של מיקרוסופט אין תמיכה בבלו-ריי אלא רק לתוכנות מורשות על ידי מיקרוסופט כמו PowerDVD ודומות לה. עכשיו הכונן שלאסוס לא היגיע עם תכונות לצפייה בבלו-ריי לפחות לפי דעתי התוכנות הן: ASUS E-Green ו E-Hammer שאין לי מוסג מה הן עושֹות. עכשיו רכשתי כמה פעמים דרך האינטרנט את התוכנה PowerDVD אבל כל פעם שגרסה חדשה יוצאת או שקורה משהו לתוכנה (כמו שעשתי RAID ואז כל הכונן הפך ל- RAW ) אני נאלץ לרכוש שוב את התוכנה וזה כבר נמאס לי כספית. עכשיו ראיתי בפורום אחר את התוכנה MakeMKV עכשיו אני יצרתי קובץ MKV …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שזה לא יופיע בהגדרות דרייבר,איך אני עושה את זה?(למחוק את התוכנה).
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
הסיבה היחידה שאני שומר עדיין ICQ זה בשביל ה SMS. עכשיו אין טעם... או שיש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן! יש לי אימיול גירסה 0.42e, ויש לי בה מגבלה לעד 300 תוצאות חיפוש. מישהו אולי יודע איך מבטלים אותה כדי שיהיה לי מספר תוצאות חיפוש בלתי מוגבל? תודה רבה!!!!
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בתמונה שצירפתי..הדבר הזה גוזל לי הרבה זיכרון...מזה הדבר הזה?! [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז כל העולם ואשתו ממליצים על פיירפוקס...האם הוא באמת יותר טוב מהאקספלורר? יש לי את גירסה 3 ולפני כן הייתה לי את גירסה 2... יש לי בעיות קשות עם פיירפוקס, אני באמת חושב שזה דפדפן מצויין מבחינה רעיונית ומבחינת כל האפשרויות האינסופיות שלו... אבל ואולי זה לא ממש באשמתו, יש הרבה אתרים שמתחרבנים לגמרי כשמעלים אותם עם פיירפוקס...חלק מהבעיות: * בעיות של קידוד שפה באתרים ישראליים, כל פעם צריך לשנות מחדש את הקידוד. * בעיות של טקסט רץ, (מבזקים וכדומה) שמתעוותים לגמרי. * הרבה פעמים פתאום יש כמה תמונות ש"נתקעות" ומסרבות לעלות בלי שום סיבה מוסברת. * לפעמים האתרים נחצים לשניים ונראים מעוותים לגמרי. יש בדפדפן הזה כל כך הרבה יתרונות ואני מאוד רוצה לעבוד איתו, אבל תמיד שאני מנסה אותו, אחרי …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה סנטר מחובר בסלון רסיבר 5 רמקולים+סאב אני עובד במחשב הזה עם KMPLAYER השאלה אם יש הגדרות מסויימות שצריך לעבור עליהם ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנת אנטי-וירוס,נוחה,טובה ובעלת יכולת זיהוי וירוסים ומחיקתם בצורה מושלמת שלא תחסום דבר,וחשוב שגם התוכנה לא תתפוס הרבה משאבים ותתנו המלצה לתוכנה שאתם הייתם לוקחים במקומי מכל הלב. או שעדיף להישאר עם Norton Internet Security 2005??? נ.ב:צריך תוכנה לשימוש יומיומי קלה ונוחה עם ממשק מובן לא כמו NOD32 שצריכה מלא הגדרות והממשק שלה מסובך
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בזה הרגע את זומביט והיה שם את המצלמה של לוגיטק שמדביקה פרצופים שפם זקן וכו ממש בזמן תנועה עם הפרצוף בקיצור ממש מגניב! רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה דומה שעובדת על מצלמה לא של לוגיטק??????
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-