עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eyal00,

שלום, עד לא מזמן היה לי פיירפוקס,אבל הוא עושה לי מלא בעיות ובעיקר איטי מאוד... בכל מקרה עברתי לכרום,ואני מחפש תוסף לסימניות כמו שהיה לי בפיירפוקס. בפיירפוקס היה לי את התוסף ROOMY BOOKMARKS חיפשתי משהו כזה ולא מצאתי... אגב,יש את אותו תוסף באותו שם בכרום,אבל הוא לא עובד כמו שצריך...

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Sweet_Tooth,

לא זאת לא טעות! ואיך לעזאזל מתקינים אותו?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by satlan1,

היי, יש לי את הגירסא העדכנית של המסנג'ר LIVE. כל פעם שאני מתחיל שיחת וידאו המסנג'ר קופא. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, לא עזר. ניסיתי גם להוריד גרסאות ישנות יותר אבל זה לא נותן לי להפעיל אותן..רושם שגיאות או שאני צריך להוריד גירסא עדכנית. מה אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. כשגולשים פה באתר, מישהו ב-HWzone החליט ש"יהיה מגניב" להוסיף את הטולבר המציק של וויביה. גם אם המשתמש בוחר למזער אותו, אז עדיין בכל עמוד חדש שנטען, החלק הממוזער דואג להזכיר שהוא קיים ע"י כך שהוא "עולה מלמטה". זה מאד מאד מציק. כאילו הנהלת האתר לא משתמשת באתר של עצמה, ולא שמה לב לזה. אני מעוניין לבטל אותו לחלוטין, שגם הגרסא הממוזערת שלו לא תדאג להזכיר כל הזמן שהיא נמצאת שם. ולכן יש לי 2 שאלות: 1) האם בהגדרות האתר יש אפשרות לבטל אותו לחלוטין? אם לא, 2) האם אני על המחשב שלי יכול לעשות משהו שיבטל אותו? (בלי להתקין תוכנה או תוסף ל-IE) תודה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by MrAccident,

שלום אני מחפש תוכנה בעיקר להקטנת קבצי סרט בפורמטים שונים, רצוי שתהיה לי כמה שאפשר שליטה על גודל הקובץ הסופי, איכות, שיהיה פריויו לפני שמתחילים בעבודה וגם (לא חובה) אותו הדבר לקבצי MOV ו-VOB האם זה גם קשור למקודד שמשתמשים בו? השתמשתי בתוכנה MovAvi עם DivX אבל לא היה פריוויו, כלומר הייתי צריך לנחש באיזו איכות לבחור, וגם מבחינות אחרות לא הייתה שליטה, אי אפשר היה לדעת מה יהיה הגודל הסופי וכה... אז היה צריך לחכות עד שהתוכנה תסיים להמיר את הקובץ (מה שלקח הרבהההה מאוד זמן) עד שיכולתי לבדוק מה יצא, ואז הרבה פעמים היה צריך להתחיל שוב עם הגדרות שונות במקצת תודה לעונים נ.ב, אני לא מדבר על הקטנת הסרטים לאינטרנט או משהו, אלה להשאיר איכות טובה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by coran,

שלום, משהו יודע מזה הרכיב הזה? ומאיפה אני יכול למצוא לו דרייבר? Intel® ICH9M LPC Interface Controller - 2919 יש לי מחשב של דל דגם סטודיו 1537 ומאז ועדכנתי לווינדוס 7 וזה הדבר היחיד שחסר לי. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  7. Started by A.j.23,

אני יודע שהשאלה שלי קצת לא קשורה פה למטרות של הפורום, ובכל זאת אני מבין שיש פה אנשים רציניים שמבינים עניין. אני מעוניין ללמוד עיצוב גרפי. השאלה שלי אם יש את זה לתואר ראשון או הנדסה. ומידה וכן איפה אפשר ללמוד את זה.? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי שאלה שקשורה בדרייברים, ואני מקווה שזהו הפורום הנכון. כמעט כל תוכנה שמותקנת במחשב ניתנת להסרה מסודרת וכמעט מוחלטת מהמחשב בעזרת אופציה של Uninstall או הסרה דרך לוח הבקרה (Control Panel). התקנת דרייברים היא קצת שונה: הם מותקנים בתפזורת באחת מהתיקיות בתוך תיקית Windows. נוצר מצב, שבו המחשב מתמלא בקבצים, שבשלב מסוים לא חיוניים או נחוצים וסתם תופסים מקום (במידה והפסקתי את השימוש בהתקן מסוים). ישנם התקנים, אשר לא דורשים התקנת תוכנה, אלא מסתפקים בהתקנת דרייבר (מנהל התקנים) בלבד, ולכן גם אין אופציה של "הסרה מסודרת" של אותו דרייבר. השאלה שלי היא: כיצד ניתן להסיר באופן מסודר דרייברים ישנים של התקנים, אשר כבר לא פועלים במחשב?

9. Started by rambo88,

יש לי בעיה באתר נענע שאני מנסה להכנס לצ'אט שם אז אני פותח את הצ'אט רושם כינוי משלי ואני לוחץ הפעל משום מה זה לא נטען לי הדף יש לי ג'אווה ואת הרכיבים של הצ'ט חשוב לציין שזה עבד לי לפני 3 ימים עכשיו הוא רושם לי למטה"נדרש אובייקט 112 err משהו כזה מחכה לתשובהההה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by artv8,

שלום, יש לי וורד 2007, ניסיתי לפתוח קבצים ישנים שנכתבו בוורד 2000, אבל כשאני פותח את הקובץ נפתח לי חלון של ממיר קידוד. יש לציין שאף קידוד לא מתאים ויש לי רק כמה סמלים מוזרים. בהתחלה היה כתוב לי שחסר לי איזה קובץ מסוים, ואחרי שעקבתי אחרי ההוראות של מיקרוסופט זה עדיין לא עזר. אחר כך הורדתי ממרכז ההורדות word wiewer שאמור להתאים לוורד 2000 2003 2007 וגם זה לא עזר. אני מקווה שלמישהו יש פיתרון בשבילי. :s05:

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. לדוגמא מופיע לי "? XXX XXXX XXX" במקום "XXX XXXX XXX ?" (בעברית) יש איזה תוכנה שהופכת את זה או משהו לעשות בנידון?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by nadav1379,

אני צריך תוכנה להמיר סרט avi ל mpeg בלי לפגוע באיכות יש לי את TMPGEnc אבל היא מורידה את האיכות בצורה משמעותית

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. win xp pro, לוח אם p35 dsc3r rev 1 עם מערך דיסקים של 0, בעבר כן יכלתי לשמוע אם אני זוכר נכון. אם אני מנסה להפעיל השמעה דרך הmedia player שעובר דרך האינטרנט גם אני לא שומע. עכשיו מחיפוש נתקלתי בהרבה פוסטים שמדברים על בעיית audio עם הלוח אם מהסוג שלי, עשיתי שם לפי איך שאחד הציע(הסרות והתקנות שונות) ואני מקווה שעשיתי את זה נכון אבל זה לא עזר. בכול מקרה אני לא בטוח שזאת אותו בעייה שיש לי , אצלי זה קשור לקול כתוצאה מאינטרנט. ככה סתם להפעיל שיר במחשב עצמו כן שומעים. תודה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by X,

אני זקוק באופן דחוף לתוכנה שמחברת קבצי mpeg מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה?!! :'(

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. היי, אני צריך לערוך סרטון למשפחה, שיהיה כמו קריוקי. ז"א מילים "שנצבעות" לפי התקדמות השיר. אני מחפש תוכנת עריכה שיודעת לעשות את זה בצורה פשוטה. אין לי בעיה להשתמש בתוכנה שעולה כסף (גרסת ניסיון, או אפילו בתשלום), כמובן שהעדיפות לחינמית. שאר מאפייני העריכה פחות חשובים לי. מכירים תוכנה כזאת? תודה רבה

16. השאלה בכותרת יש לי תמונה צבעונית ואני רוצה לעשות שהיא תהיה בשחור לבן איך אני עושה את זה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by source,

שלום לכולם השאלה שלי פשוטה וזה נראה לי מצחיק שמבין במחשבים כמוני יחסית כמובן שואל שאלה כזאת אבל ככה יש לי סרט שנמצא על המחשב ואני מעוניין לחתוך ממנו קטע איך אני עושה את זה בתוכניות הקיימות bsplayer pro media player 10 וכו יש לי גם את קמסטזיה אבל ממש לא לזה היא מיועדת היית בטוח שיש אפשרות בתוכניות הנ"ל ואם כן כיצד אני עושה את זה?

18. היי מחקו לי מידע מאוד חשוב ( קבצים חשובים של המשפחה) האם יש תוכנה טובה שאני יכול לראות את כל הקבצים שנמחקו מההרדיסק בתקופת זמן מסויימת ולשחזר קבצים ספצפיים ???

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by The UnKnown,

Nothing left to say, the title speaks for itself.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by xtract1,

כמו שאתם רואים בתמונה שצירפתי..הדבר הזה גוזל לי הרבה זיכרון...מזה הדבר הזה?! [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by JHONLEV,

יש לי שתי זכרונות של RAM במחשב כל אחד 512.(DDR?) עכשיו אחד של חבקה טובה והשני לא. עכשיו יש לי בעיה במחשב , הוא כל הזמו עושה ריסטארטים, בזיגזאג אמרו לי שזה כביכול בעיה של הDDR ... והם אמרו שיש תוכנה שבודקת, מהי? ואיך קוראים לה? זה דחוף מאד

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by ביז'ו המוס,

יש לי סרט בHD-DVD על המחשב ואני לא מצליח להפעיל אותו. אני משתמש בPOWERDVD 7.2 שאמורה לנגן hddvd, כל הקבצים שיש לי זה קבצי EVO וMAP, מה אני אמור לעשות איתם ואיך אני מנגן את הסרט?

23. אולי זה בגלל שהמחשב דולק כמה ימים ברצף ? מה לעשות ?

24. אהלן. המחשב שלי עושה בעיות לאחרונה. נתקע. היום התחי לעשות ריסטיםלבד. הייתי אצל טכנאי אחרי שכמה שנים טובות לא הייתי. והוא אמר לי שזה או הזכרונות או הכ.מסך הוא שלל אפשרות שפירמוט יעזור. בכל מקרה אני לא שולל שפירמוט יעזור. אבל בכל זאת אקח את עצתו בנוגע לכרטיס מסך וזכרונות. הוא המליץ לי להתקין את התוכנה 3DMARK וMEMTEST בכדי לבדוק מה גורם לתקיעת המחשב. ברשותי מחשב: אינטל סלרון 2.4 זכרון 256*2 כ.מסך FX5200 128M ספק כח HIPRO 200W ארצה לשמוע לחוות דעת על הבעיה ולהמלצה על תוכנת 3DMARK שמתאימה לי . כי הוא אמר ש3DMARK 2007,2006,2005 ואפילו 2004 יהיו כבדות מדיי ל מחשב. וגם המלצה לגירסה MEMTEST

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by ohadedwi,

שלום רב יש לי שיר שאני רוצה לעשות עליו קריוקי, אבל אני לא רוצה להוריד את הקול של הזמר, ושתישאר לי המנגינה.. מה אפשר לעשות? סומך עליכם בעינייים עצומות!!! תודה מראש לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים