עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by animat,

www.animat.dvp.st כנסו לשם ותירשמו

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by 114508534,

אני משתמש בגרסא 7 ואני לא מוצא את זה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שבת שלום לכל החברים. יש לי בעיה ואיני בטוחה שאני שואלת בפורום הנכון אבל לא מצאתי פורום שנשמע מתאים יותר (כמובן שתעבירו אם טעיתי) לעניין.. אני מאוד נזהרת במה שאני עושה בפייסבוק, לא לוחצת על קישורים מוזרים או כל דבר כזה ולרוב נראה שזה בסדר. היום פתחתי את הפייס ואני רואה שהיוזר שלי נכח באיזו שיחת ועידה מוזרה שלבד ממשהי אחת שזיהיתי והנה חברה שלי, את השאר שם לא זיהיתי ואני בטוחה שלא הוספתי לשם בכווונה. יצאתי ממנה אבל איני יודעת אם אני היוזר שלי נגוע, אם אני עולולה להדביק וכן לבד מלשנות ססמאות כיצד למנוע מכך לקרות בעתיד. מצרפת צילום מסך של השיחה לפני שיצאתי ממנה. ניסיתי להבין לבד מה לעשות. חפשתי כל מיני מדריכים אבל נראה שהרוב מתייחסים לגרסה ישנה יותר של פייסבוק. (גם לפני …

5. Started by viper_sb,

לאחר שעשיתי את כול ההגדרות כמו שצריך גם בGMAIL וגם בOUTLOOK ושאני בא להגדיר את ההגדרת פורט הIMAP וSMTP במצב שהOUTLOOK לא פועל אני מקבל את הודעת שגיאה הבאה : --------------------------- Microsoft Office Outlook --------------------------- The account name is already being used. Choose another name. --------------------------- OK --------------------------- מזה יכול להיות ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by SyndromE,

רק עכשיו שמתי לב , תוכנת ההורדות המצויינת הזאת הפכה במפתיע ל-freeware לגרסא החדשה (ואף לגרסא הישנה) הוחדר google toolbar בהתקנה, אבל כמובן שניתן לבחור לא להתקין את זה (כרגיל). אני רוצה לאמר שמדובר בתוכנת ההורדות הטובה ביותר שקיימת (וניסיתי כבר את רוב המתחרים - הכל זבל) מניסיון אישי, מאז הגרסא הקלאסית 1.7x התחילו לצוץ כל מני בעיות מרגיזות עם הגרסא החדשה 1.8 שאני אפילו מתבייש לנקוב בהם - פשוט זוועה של גרסא. אבל עכשיו הם שיחקו אותה עם הגרסא האחרונה - התוכנה פשוט מעולה. כל הבעיות האחרונות נפתרו, והדובדבן שבקצפת - חינם. http://www.flashget.com/index_en.htm אתר הבית דיי עמוס, אפשר להוריד כאו: http://www.9down.com/story.php?sid=8223 (אני אישית מעדיף לכבות את האפשרות …

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. האווטלוק EXPRESS שלי חרא ....700 אלף הודעות זבל ביום ! כבר אין לי כוח לזה איזה המלצות יש לכם לתוכנת אי מייל שתנקה אם לא 100% לפחות 90% מהדואר זבל ? מה עם OUTLOOK חדש יותר ? יש שם ANTISPAM ?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. היי, אני צריך לערוך סרטון למשפחה, שיהיה כמו קריוקי. ז"א מילים "שנצבעות" לפי התקדמות השיר. אני מחפש תוכנת עריכה שיודעת לעשות את זה בצורה פשוטה. אין לי בעיה להשתמש בתוכנה שעולה כסף (גרסת ניסיון, או אפילו בתשלום), כמובן שהעדיפות לחינמית. שאר מאפייני העריכה פחות חשובים לי. מכירים תוכנה כזאת? תודה רבה

9. חיפשתי ומצאתי רק לוינדוס ויסטה ומטה.. האשלה אם בכלל קיים לוינדוס 7? נ"ב socket LGA775

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. שלום, אני רוצה לבנות אתר למאמן כושר אישי, כחלק מפרויקט משותף שהציע לי זה גם לבנות אתר עבורו בתמורה לאימונים אישיים שייתן לי בשיתוף פעולה. לפני זמן מה, למדתי קורס פרטי של HTML ובניית אתרים דרך Wordpress, אני יודע לעבוד גם עם PHP, וקצת מ-SQL ברמת טיפול בשרת האיחסון. כידוע לי, בשביל לבנות אתר מקצועי ברמה, צריך ליצור עיצוב לאתר - מה שבינתיים ידוע לי שניתן לעצב תבניות, Layouts, כפתורים ועוד' לאתר עם פוטושופ. שאותם אף פעם לא התנסיתי, אך יש לי כמה ניסיון עם המרת עיצוב InDesign ל-PHP, ברמת הקוד. אז הכיוון שלי ושל מאמן כושר, זה לבנות אתר Wordpress חדש. אז לעצב אתר לפי עיצובים של האתרים האלו לדוגמא: ekdesign.co.il, seroundtable.com, אלו עיצובים שלדעתי שלא דורשים הרבה כמו עיצו…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by pavel19,

היי חברה מה אפשר לעשות כדי לכתוב בעברית באינטרנט אקספלורר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום חברים יש לי מחשב נייד ויש לי בו בעיה די מוזרה. שאני בא להתקין תוכנות מסוימות זה אומר כדי להמשיך הקלד שם משתמש וסיסמה של מנהל מערכת. ואין מקום להקליד, יש רק אפשרות של "לא". מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by BUNNY,

היי אז מצאתי קצת זמן לסיים את החרב הזו. אני יודע שיש פוטנציאל להמשיך עוד, אבל האמת שהספיק לי בינתיים. כל התגובות יתקבלו. XSI, Mental ray התמונה איכותית ביותר, והשקעתי בה המון, בגדול היא מיועדת עבור עסק בתחום כמו חומרי ניקיון במרכז

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. Started by beast_master,

-------------------------------------------------------------------------------- רציתי לברר האם ניתן להתקין אופיס אקס פי על מערכת הפעלה של ווינדוס 95 או 98 צריך תשובה בהקדם האפשרי כדי לא לקנות לחינם את התוכנה (אופיס אקס פי) כי מחירה בשוק אינו זול קיום תודה מראש :saint:

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני צריך איזה שהיא תוכנה\שומר מסך שאני יוכל להפעיל שימנע גישה למחשב ושהביטול שלה יהיה מוגן תחת סיסמא כדי שאני יוכל להפעיל כל מיני תוכנות בנתיים אבל שהאחים שלי ושלל דוחפים לא יתעסקו לי במחשב ובהגדרות מישהו מכיר משהו בסגנון ? ב win98 היתה אפשרות כזאת פעם... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by אנונימוסי,

ובכן כמו שנאמר בכותרת, אני מבקש דעות בנוגע לAvatar, ועצות (במידה ויש) איך לשפר אותו. תודה. עריכה: הגרסא המעפנה הוסרה, הנה כל הגרסאות לרגע זה: גרסא רגילה גרסא לילית גרסא מרושעת קלות

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by silverpist,

יש לי דונגל כבר 4 שנים, הוא הגיע עם דריבר בלו סואיל לXP, התקנתי וינדווס 7, ועכשיו התוכנה לא עובדת, ניסיתי להוריד גרסאות חדשות של בלו סואיל, והתוכנה הזאת פשוט לא עובדת, לא יודע למה, אני אשמח לתוכנה שעובדת עדיף בלו סואיל כי זה מה שאני רגיל אליו. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by udi2181,

לצפייה בסרטים/קטעי וידאו וכו ...

19. הבעיה מתאפיינת בעת פתיחת קובץ מהאינטרנט (דפדפן) - (פתח קובץ) ולא שמור קובץ. הבעיה לא נמצאת כאשר: 1 - שומרים את הקובץ במערכת ואז פותחים 2 - פותחים קבצים ששמורים במחשב מכל מיני מקומות [לווא דווקא שהורדו דרך האינטרנט] הבעיה בתחילה הייתה כזאת: עושים פתח קובץ במקום שמור, רשום בהורדה: "נכשל", בעת ניסיון פתיחת הקובץ שנכשלה ההורדה הייתה שגיאה שהמערכת לא מוצאת את הקובץ. לפי הבנתי אני יודע שהמערכת שומרת זמנית את הקובץ בlocal users/temp כשלא עושים שמירה, ולכן אם ההורדה נכשלה סימן שאולי יש בעיה בתיקיה TEMP. נכנסתי לתיקיה ומחקתי בפנים את הכל.. כעת כשאני עושה "פתח קובץ", לא רשום נכשל - ז"א הקובץ מורד במלואו ונשמר במחשב והוורד נפתח ללא הודעת שגיאה. הבעיה כרגע (להמשיך לקרוא רצוף):…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by tovtov,

אני מתבייש לשאול....... יש לי קובץ ISO , מה עושים איתו ? כלומר איך צורבים אותו ב NERO כדי שיהפוך ל CD פועל תודה מראש, יוסי

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. ב windows-xp אני מחפש תוכנה שתנתק את החיבור לאינטרנט ברצוני לתזמן את התכנית לשעה קבועה ביום.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by DarK_NaF,

שמתי לב שבשבוע האחרון יש לי בעיה עם החלפת צד כתיבה בעזרת המקשים CTRL + SHIFT.... זה פשוט יורד עמוד.... ונזכרתי עכשיו שב - NOTEPAD זה בכלל לא עושה כלום.... למישהו יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. על איזה תוכנה לצפיה תסרטים אתם ממליצים שתומחת ברו הפורמטים. אפשר לראות סרטי DVD דרך ההארד דיסק בלי כונן DVD

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אחותי רוצה ללמוד פוטושופ, יש איזה ספר מומלץ או אתר טוב בעברית בשבילה?? היא מתחילה אז לא משהו מתקדם מידי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. Started by zabal12,

שלום בזמן האחרון כל שאני מפעיל משחקים של ווינדוס במחשב (סוליטר עכביש וכל שאר השטויות ) מופיע לי הודעה שאומרת "המשחק פועל במצב עיבוד תוכנה האצת חומרה אינה זמינה או שמנהל ההתקן של כרטיס המסך שלך אינו תומך בה,וכתוצאה מכך עשויה להיות האטה בביצועי המשחק ודא כי מותקן אצלך מנהל ההתקן העדכני ביותר של כרטיס המסך ושהאצת חומרה מופעלת" החלפתי כרטיס מסך וההודעה לא השתנתה חלק מהמשחקים עולים אבל עובדים נורא לאט מישהו יודע מה הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים