תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
למשל אם אני רוצה לקבל מייל לפני פסח שיהיה כתוב בפנים שצריך לקחת את הרכב לטיפול, כלומר כל מיני הודעות שאני מעדיף לקבל במייל במקום לרשום בכתב ביומן
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי easy cd creator ו - XP הורדתי את התיקון ל - XP ועדיין יש עם התוכנה בעיה. אני מחפש תוכנת צריבה אחרת טובה (מומלץ שתהיה מותאמת ל - XP כמו שצריך). תמליצו לי על תוכנות צריבה טובות / תתנו לי רעיונות איך לתקן את התוכנה שיש לי עכשיו.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשגולשים פה באתר, מישהו ב-HWzone החליט ש"יהיה מגניב" להוסיף את הטולבר המציק של וויביה. גם אם המשתמש בוחר למזער אותו, אז עדיין בכל עמוד חדש שנטען, החלק הממוזער דואג להזכיר שהוא קיים ע"י כך שהוא "עולה מלמטה". זה מאד מאד מציק. כאילו הנהלת האתר לא משתמשת באתר של עצמה, ולא שמה לב לזה. אני מעוניין לבטל אותו לחלוטין, שגם הגרסא הממוזערת שלו לא תדאג להזכיר כל הזמן שהיא נמצאת שם. ולכן יש לי 2 שאלות: 1) האם בהגדרות האתר יש אפשרות לבטל אותו לחלוטין? אם לא, 2) האם אני על המחשב שלי יכול לעשות משהו שיבטל אותו? (בלי להתקין תוכנה או תוסף ל-IE) תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמש ב Microsoft outlook 2007 בעבר היתה לי אפשרות לראות תצוגה מקדימה של תמונות במקום לפתוח אחת אחת, ועכשיו כאשר אני מנסה להשתמש באפשרות אני מקבל הודעה "אין אפשרות להציג תצוגה מקדימה של קובץ מכיוון שלא מותקן סוקר עבורו" איך אני מתגבר על הדבר הזה ?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית להפעלת כרסומת (CNC). תוכנה שיודעת לקרוא G CODE, ואם אפשר גם לכתוב אותו - מה טוב. תודה..
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
הורדתי את הסרט The Sixth Sense גודל הקובץ של הסרט הוא 1084M כמובן שאני לא יכול לצרוב את הסרט בגלל גודלו ולכן חשבתי לחלק את הסרט (שמקודד בDIVX) ל2 חלקים ולצרוב אותו על שני דיסקים. הבעיה שחיפשתי ולא מצאתי תוכנה מתאימה, מצאתי תוכנה שמחייבת שימוש בvirtualdub שאיתה אני נורא מסתבך חוץ מזה שאני רוצה תוכנה שתעשה את הפעולה מבלי לקודד מחדש את הקובץ אלא שתשתמש בקובץ הקיים ובסך הכל תחלק אותו לשני חלקים. מישהו מכיר תוכנה כזו ? הא ועוד משהו.. לסרט הזה הורדתי כתוביות של microdvd בתצורת sub. יש תוכנה שיכולה לבצע חלוקה דומה לכתוביות לשני חלקים ? תודה מראש למי שיעזור.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה למציאת דרייברים במחשב............ תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת HP 4200 ברגע שאני מחבר אותה למחשב בחיבור USB כמובן כל שאר ההתקני ה USB מפסיקים לעבוד למשל כרטיס רשת אלחוטי שמחובר דרך USB מתנתק, הכונן של הדיסק און קי פתאום לא רוצה להיפתח, ברגע שאני מנתק את המדפסת הכול חוזר להיות תקין ניסיתי לעדכן דרייבר של המדפסת זה לא עזר, חשוב לציין שאם אני מחבר מחשב אחר למדפסת הוא עובד תקין. תודה מראש אליאור
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לפתיחת קבצי msi. אני למשתמש בשל windows בגלל בעיה שקרתה לי בעבר (internal error 2755).. מישהו מכיר תוכנה? תודה מראש. ברק.
-
שלום אני מנסה להתקין office 2007 בעת ההתקנה הוא רושם לי שגיאה "שגיאה 1704. ההתקנה של <מוצר Office> מושהית כעת....." מה עושים? איך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פתאום ללא הודעה מוקדמת לא ניתן לגלוש באקספלורר, כאילו הוא לא מחובר לרשת. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה להגדיר ב winamp את ה crossfade, כלומר, תוך כדי שמסתיים השיר (ועדיין לא נגמר) מתחיל השיר החדש, כשהסוף של הקודם עדיין מנגן. איך עושים את זה? מישהו יודע? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
והיא תוכנה חשובה לווינדוס חדש שרק הותקן (אם גושלים באינטרנט) ומה ההבדל בין SUN JVM לבין MICROSOFT VM ..מה צריך להוריד ? (זה שחלק מהאתרים וחלק מהצ'אטים רוצים שיהיה מותקן כדי שיפעלו)
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כי יש לי WIN2K , ויש דברים שאני רוצה לשמור ,ואז להתקין 98 , ולשמור את מה שאני רוצה בתיקיה אחת ולמחוק את כל השאר בפקודות דוס[ לא שיש ברירה]. אני מכיר את הפקודות DEL ו ERASE אבל לפי מה שאני רואה זה מוחק את כל מה שבתיקיה אבל לא את התיקייה עצמה. מישהו מכיר דף שמראה את כל הפקודות?[ HELP לא מספיק לי]
-
זה לא סוד שבזמן האחרון ספקיות האינטרנט עושות שימוש מסיבי בתוכנות רובוטיות שמצליחות ליירט את התעבורה שמעוברת בתוכנות p2p (emule,utorrent,sababadc) ולצמצם את רוחב הפס לאותם גולשים. הם עושים זאת באמצעות מספר כלים כמו ניתוח חבילות המידע המעוברות והפורטים מהם מתבצע המשלוח . אני בטוח שחלק גדול מכם שמו לב שזמן ההורדה התארך משמעותית. לכן אנחנו חייבים לשנות אסטרטגיה על מנת לשמור על זכויותינו בתור לקוחות שמשלמים במיטב כספם ולנקוט בצעדי התגוננות באמצעות שימוש באמצעים כמו : *firewall שמאפשר שינוי ופתיחה של פורטים בקלות ובמהירות . *שימוש בתוכנות p2p מתקדמות שמצפינות את תעבורת התקשורת (חבילות המידע ) היוצאת והנכנסת . מהו לדעתכם ה-firewall הידידותי ביותר למוריד הכבד ,כזה שמאפשר שינוי ו…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי WINDOWS XP ולאחרונה אני רואה שה FIRE WALL המובנה שלו מפסיק לעבוד לבד ככה פתאום באופן אותומטי... איך מתקנים את הבעיה? ועל איזה חומת אש אחרת אתם ממליצים?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי FLAC שהייתי רוצה לצרוב למערכת הסטריאו שלי. האם יש תוכנה שמבצעת את ההמרה לקבצי WAV בלי לפגום באיכות הקבצים? או לחילופין לפורמט MP3 מבלי לפגום באיכות? תוכנת צריבה שעושה זאת גם באה בחשבון.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן! יש לי אימיול גירסה 0.42e, ויש לי בה מגבלה לעד 300 תוצאות חיפוש. מישהו אולי יודע איך מבטלים אותה כדי שיהיה לי מספר תוצאות חיפוש בלתי מוגבל? תודה רבה!!!!
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! כאשר אני עושה גיבוי עם אקרוניס יש לי שתי אופציות: או גיבוי מהיר או גיבוי איטי (sector by sector).עד עכשיו תמיד הייתי עושה את הגיבוי המהיר. אתמול כשניסיתי לבצע את הגיבוי הזה שוב, קיבלתי הודעת שגיאה (הקו הירוק התמלא תוך שניה אחת במקום כרבע שעה לערך) שהגיבוי נכשל. לעומת זאת כאשר ניסיתי לבצע את הגיבוי האיטי (sector by sector) הוא כן הצליח לבצע את הגיבוי. הבעיה שהגיבוי האיטי לוקח הרבה מאוד זמן וגודל קובץ הגיבוי פי 4 מגודל קובץ הגיבוי הרגיל. האם למישהו יש מושג היכן הבעיה? למה הגיבוי הרגיל נכשל ולעומת זאת הגיבוי האיטי כן הצליח?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי חשבון Gmail , שאני מנסה להפעיל אותו דרך הOutlook ובקיצור זה לא עובד לי. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להקלטת מסך, יש לי 2 מסכים ואני רוצה להקליט רק את אחד מהם כמובן. מישהו מכיר משהו חינמי מומלץ ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
כל פעם שאני מפעיל את תוככנת אינטרנט הוא מעלה לי http://web.icq.com/today/0,,463-65658,00.html?icquin=141395881&icqsl=1160&icqc=65658 גם שאני משנה ב-TOOLS הוא חוזר לסורו בהפעלת המחשב הבאה בודאי יש ב-ICQ אפשרות להוריד
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שניהם מדורגים בתור "איכות תמונה מעולה" הם משתווים באיכות או שה DVDRIP טוב יותר?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-