תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
לא זאת לא טעות! ואיך לעזאזל מתקינים אותו?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. המחשב שלי עושה בעיות לאחרונה. נתקע. היום התחי לעשות ריסטיםלבד. הייתי אצל טכנאי אחרי שכמה שנים טובות לא הייתי. והוא אמר לי שזה או הזכרונות או הכ.מסך הוא שלל אפשרות שפירמוט יעזור. בכל מקרה אני לא שולל שפירמוט יעזור. אבל בכל זאת אקח את עצתו בנוגע לכרטיס מסך וזכרונות. הוא המליץ לי להתקין את התוכנה 3DMARK וMEMTEST בכדי לבדוק מה גורם לתקיעת המחשב. ברשותי מחשב: אינטל סלרון 2.4 זכרון 256*2 כ.מסך FX5200 128M ספק כח HIPRO 200W ארצה לשמוע לחוות דעת על הבעיה ולהמלצה על תוכנת 3DMARK שמתאימה לי . כי הוא אמר ש3DMARK 2007,2006,2005 ואפילו 2004 יהיו כבדות מדיי ל מחשב. וגם המלצה לגירסה MEMTEST
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת HP 4200 ברגע שאני מחבר אותה למחשב בחיבור USB כמובן כל שאר ההתקני ה USB מפסיקים לעבוד למשל כרטיס רשת אלחוטי שמחובר דרך USB מתנתק, הכונן של הדיסק און קי פתאום לא רוצה להיפתח, ברגע שאני מנתק את המדפסת הכול חוזר להיות תקין ניסיתי לעדכן דרייבר של המדפסת זה לא עזר, חשוב לציין שאם אני מחבר מחשב אחר למדפסת הוא עובד תקין. תודה מראש אליאור
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לצפייה בסרטים/קטעי וידאו וכו ...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי וירוסים במחשב ואני צריך להכנס ל SAFE MODE אבל משום מה החצים לא עובדים לי במסך הזה. אני עם מקלדת אלחוטית USB החלפתי למקלדת חוטית USB ועדיין לא מצליח לנווט עם החצים בשביל להגיע לאופציה של SAFE MODE. כל מסך אחר החצים עובדים יופי. נראה לכם שעם מקלדת רגילה לא USB אני אצליח להזיז חצים? עוד מישהו נתקל בבעיה הזו?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי easy cd creator ו - XP הורדתי את התיקון ל - XP ועדיין יש עם התוכנה בעיה. אני מחפש תוכנת צריבה אחרת טובה (מומלץ שתהיה מותאמת ל - XP כמו שצריך). תמליצו לי על תוכנות צריבה טובות / תתנו לי רעיונות איך לתקן את התוכנה שיש לי עכשיו.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מחפש את זה כבר שנים..
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני עורך וידאו באפטר אפקטס והחלטתי לשדרג את החומרה הדרושה לרינדור מהיר, אך אני לא יודע איזה חומרה אני צריך לשדרג. איזה אמצעי חומרה במחשב ישפיע לטובה על הרינדור? (ואני מבין שהמעבד והכרטיס מסך בעיקר, אבל איזה מהם משפיע יותר?) תודה מראש על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בתמונה שצירפתי..הדבר הזה גוזל לי הרבה זיכרון...מזה הדבר הזה?! [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי חשבון Gmail , שאני מנסה להפעיל אותו דרך הOutlook ובקיצור זה לא עובד לי. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה תוכנה שאפשר לחסום איתה בראוטר אתרים בעייתים...אבל שהיא תשב על הראוטר שלא יוכלו להכנס מכל מה שמתחבר אליו אלחוטי תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היה לי מאד משעמם... לא, לא ממש. להקה אחת ביקשה ממני (שוב) לצייר להם קריקטורות ואני אמרתי נראה, והתחלתי לעבוד על טכניקה חדשה לציור ולקחתי תמונה של הסולן (לשעבר) כדי להתאמן (אחרי שהתעללתי בתמונות אחרות) ואני דיי מרוצה מהתוצאה. זה לא 100% פיקס אלא רק להמחשה. ;D
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן בלו-ריי ואני רוצה לצפות בסרטים שאני משכיר מיקרוסופט וטושיבה ועוד כמה חברות תמכו ב- HDDVD וסוני, אסוס, פיוניר, אל.ג'י, סמסונג עוד כמה חברות תמכו ב- BD זאת אומרת שבחלונות של מיקרוסופט אין תמיכה בבלו-ריי אלא רק לתוכנות מורשות על ידי מיקרוסופט כמו PowerDVD ודומות לה. עכשיו הכונן שלאסוס לא היגיע עם תכונות לצפייה בבלו-ריי לפחות לפי דעתי התוכנות הן: ASUS E-Green ו E-Hammer שאין לי מוסג מה הן עושֹות. עכשיו רכשתי כמה פעמים דרך האינטרנט את התוכנה PowerDVD אבל כל פעם שגרסה חדשה יוצאת או שקורה משהו לתוכנה (כמו שעשתי RAID ואז כל הכונן הפך ל- RAW ) אני נאלץ לרכוש שוב את התוכנה וזה כבר נמאס לי כספית. עכשיו ראיתי בפורום אחר את התוכנה MakeMKV עכשיו אני יצרתי קובץ MKV …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שניהם מדורגים בתור "איכות תמונה מעולה" הם משתווים באיכות או שה DVDRIP טוב יותר?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אין לי פירוול, וניסיתי להחליף כל מיני גרסאות. מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה Sony Vegas Pro 9.0 עכשיו נקעתי באמצע ההתקנה ורציתי לדעת איך אני פותר את הבעיה הזאת בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להקלטת מסך, יש לי 2 מסכים ואני רוצה להקליט רק את אחד מהם כמובן. מישהו מכיר משהו חינמי מומלץ ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסתי היום למחוק משתמש admin (שגם אני הייתי admin) ממחשב של לקוח והמחשב הביא לי שגיאה "אין אפשרות לבצע פעולה זו בחשבונות מוכללים" מה זה אומר? ואיך אני יכול למחוק את המשתמש בכל זאת? רונן
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/Venta-System-83904751
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למה משתמשים בקסצי BMP.? אם JPEG (באיכות מקסימלית) מציג את אותה איכות בעשירית מהגודל? היום למשל העברתי קובץ BMP במשקל 200MB ל 6MB של JPEG, וזה נראה אותו דבר 1:1.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל אשאל בכל זאת כי ראיתי שמתעסקים פה גם עם תוכנות של Adobe. מה שאני רוצה לעשות זה דבר פשוט - "להוציא" תמונה ממסמך PDF. הורדתי (באופן חוקי) מסמך PDF מהאינטרנט, שהוא סוג של ספר לימוד, ויש במסמך כיתוב ותמונות. מה שאני רוצה לעשות זה לחלץ את התמונות החוצה ולשמור אותן בתור קובץ jpg. בעזרת התוכנה Adobe Acrobat אני פשוט לוחץ על התמונה עם קליק שמאלי, התמונה מסומנת אוטומאטית עם רקע כהה כולל מסגרת, וכל מה שנשאר לעשות זה לעשות קליק ימני ולשמור בתור קובץ תמונה. הבעיה היא שלא ניתן לעשות זאת עם חלק מהתמונות. עברתי על כל הפונקציות של ה-Acrobat ולא מצאתי כזאת המאפשרת סימון של קטע ספציפי והעתקתו. תוכלו לעזור לי בכך?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
נעלם לי הסימן של האקספלורר משולחן העבודה.... איך אפשר להחזיר אותו?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-