עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, יש ברשותי מייל של נטוויזן שכבר שנים אני משתמש בו באוטלווק בלי בעיה, ולאחרונה אנשים ששולחים לי מייל דרך הסמארטפון אני מקבל למיל שנמצא בטלפון ובמחשב אני לא רואה אותו. מה עלי לעשות כדי לפתור את זה ויחזור לכדמותו ואראה את כל המיילים הנשלחים לא משנה מאיפה? תודה מראש!

2. Started by bay,

נתקלתי בבעיה כזאת שבזמן האחרון אני צריך להיות ADMINISTRATOR כדי להריץ תוכנות מסוימות ומשחקים אך ניסיתי להחליף את המשתמשים דרך START LOGOFF ן ADMINISTRATOR לא רשום לי שמה (אפילו לא ידעתי שיש לי ADMINISTRATOR במחשב) אז אפשר להפעיל את התוכנות האלו דרך RUN AS אך אני לא יודע מה הקוד של הADMINISTRATOR האם יש קוד בררת מחדל כלשהו?? :-\ :-X

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by alonpartuk,

שלום אני מחפס תוכנת פקסים בעברית שתוכל לשלוח ולקבל פקסים שתהיה פשוטה ויעילה תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by tania131,

בבקשה עזרה הורדתי BITTORENT ...וזה מוריד מהר יותר מהאימיול והכול..אבל איך פותחים את הקבצים של ה TORRENT? זה מוריד מלא מלא קבצים כמו RAR וכל מיני איך בסוף מחברים אותם להתקנה רגילה???

• 11 תגובות
    • 12.5k צפיות
  5. Started by wow,

יש לי כתוביות של סרט ב-SRT File,איך אני ממיר אותם ל-SUB FILE?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by roKp,

האימיול שלי עושה בעיות(FAW) אז אני מחפש אימיול אחר שלא יקרוס כל שניה!!!!! איזה אימיול הכי טוב?

• 12 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. אשמח לקרוא חוות דעת על המערכת ועל היתרונות שלה ברמת המשתמש של חברים כאן . לפני כמה שנים ניסיתי את REDHAT ואני רק זוכר שעות של סבל וסיוט מתמשך. אומרים שהיום דברים השתנו,האמנם? יש פה לינק לסירטון הדמיה והשוואה בין לינוקס לויסטה,אני בטוח שהקצינו ביכולות של לינוקס. http://www.woot.co.il/2007/04/29/%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%a9%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%99%d7%a4%d7%94-%d7%91%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%99%d7%a1

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  8. בשפה העברית? אני מצאתי רק של השפה באנגלית.

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  9. Started by djelectric,

טוב בפשטות אני מחפש דרייבר להתקן מצלמת הרשת הזאת לחלונות XP וכן מן הסתם שהפכתי כל אבל וכל מה שמצאתי לא הביא לי התקן פועל ומזוהה כראוי כל מה שאני צריך זה את הקובץ הפשוט הזה להוסיף בהוספת חומרה ולגמור עניין. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by matan13,

שלום לכולם, אני חדש עם תוכנות וירטואליזציה. התחלתי עם התוכנה VMware Player וכל מערכת הפעלה שיצרתי קיבלתי את החלון הבא: אולי מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי מה אני צריך לעשות בכדי לראות את המערכת הפעלה. תודה רבה מראש, ושבוע מוצלח לכולם.

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by gevAA,

שלום לכולם! אז כמו בכותרת יש אפשרות להוסיף הודעה כזאת שתקפוץ ברגע שיוצאים מהדפדפן? , אני מתכון לכל הדפדפן ולא רק לטאב אחד. כי לפעמים עובדים עם דף אחד והמון דפים בתוכו שפתוחים וברגע שסוגרים את הדף הגדול זה סוגר ישר הכל. בפריפוקס יש הודעה כזאת לפני שסוגרים..אפשר לעשות את ההודעה הזאת גם ב chrome?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by asinnn,

איפה אני רושם תקוד בWINAMP תשראיל ? אני יודע שצריך להיכנס לABOut וזא ללחוץ משהו ואז יהיה אפשר לרשום תקודדד משהו יודעע?? תודה יום טובבב

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. Started by Dorimani,

קודם כל, תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי. הבעיה היא כזו - לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINXP. לפני הפירמוט גיביתי מס' קבצים אשר חשובים לי מאוד (בעיקר קבצי פלאש שהם פרוייקטים שאני עובד עליהם כבר הרבה זמן) אך לאחר ההתקנה מחדש ולאחר שהתקנתי שוב את FLASH MX, כאשר אני מבקש לפתוח קובץ *.FLA שגיביתי הוא לא פותח אותו ורושם לי "Unexpected file format" (גם אם אני מנסה לפתוח את הקובץ דרך אופציית "Open" בתוכנה עצמה, וגם אם אני מנסה לפתוח ע"י לחיצה כפולה). אני חייב עזרה מיידית לתקן את הבעיה כי חלק מהקבצים הם פרוייקטים עבור אנשים אשר אני מוגבל בדד-ליין להגשתם והבעיה בוערת מאוד! מה ניתן לעשות? (לבינתיים ניסיתי להתקין 2 גירסאות שונות של פלאש בכדי לראות אולי אחת מהן תפתח את…

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  14. Started by Oranl,

היי, אני מחפש איזה אתר או תוכנה חינמית שאוכל לשמור בעזרתם סרטון מאתר קשת. נדמה לי שזה מוצג בפלאש אבל לא הצלחתי לשמור את הקטע וידאו (מארץ נהדרת אגב). מה האופציות שיש?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by naoriko,

פרצו לי לאיי סי קיו אני רוצה לדעת איך פורצים לאיי סי קיו או איך מוחקים את המשתמש של האיי סי קיו בבקשה זה נורא נורא נורא נורא חשוב תודה רבה רבה רבה לכל מי שמגיב באמת!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by Yakim Peled,

בוקר טוב, כשאני פותח טאב חדש הוא מציג לי את את כל הדפים האחרונים שהייתי בהם. אני לא רוצה את זה. אני רוצה שיפתח לי את דף הבית שלי (גוגל). איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מנסה לשחק במשחק DOS על XP ואני משתמש ב-VDMSOUND (כי היו לי בעיות עם הסאונד...). הבעיה היא שזמן קצר, דקה שתיים, לאחר ההפעלה, המשחק נסגר לבד . ניסיתי להשתמש ב-DOSBOX, אבל הוא לא משמיע לי את הסאונד. ניסיתי גם להפעיל את הקובץ עם COMPATIBILITY של 95 ו-98 בנוסף ל-VDMSOUND אך לשווא :'(. יש למישהו רעיון מדוע זה קורה?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  18. יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן ואני לא מצליח להוריד קבצים מהאימיול כל פעם שאני רוצה להוריד שירים/תוכנות אני מוריד ממחשב אחר בבית שיש לו את אותו האימיול . פתחתי פורטים לשתי המחשבים נסיתי לשנות אותם וזה לא עוזר במחשב שלי אני לא מצליח למצוא קבצים נמשל אלבום של משינה הוא מוצא את רשימת הקבצים האלה: rar.7 Windows משינה Limeware.exe משינה watch.exe משינה remix.exe משינה Key.rar משינה best quality.exe משינה No serial(crack).rar משינה Adult game.exe משינה Razorback.exe משינה BDRip.rar משינה HDTV.exe משינה יש לי אנטי וירוס של AVIRA מבקש את עזרתכם נסיתי כבר הכל.... תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  19. אהלן כולם, אני מחפש תוכנת צריבה לסרטי HD של מצלמת וידאו... ניסיתי להשתמש בנרו 7 שבאה לי עם המצלמה אך ללא הצלחה - היא דורשת להוריד תוספים בתשלום שכבר אינם קיימים... יש לי תוכנת להעברת פורמט הקובץ אבל כל פעם הנרו מציג לי שחסר קידוד כזה או אחר בשביל לצרוב... את התוכנה שבאה עם המצלמה לא ניסיתי אבל חזרנו מחול עם 5 מצלמות שונות עם פורמטים שונים אז אי אפשר לצרוב את כולם בעזרת התוכנה שבאה עם המצלמה... לפני שניסיתי לצרוב עם הנרו העברתי את כל הסרטים לפורמט AVI שהוא הכי פשוט ממה שאני יודע אבל עדיין הנרו עושה בעיות אחד הפורמטים במצלמה הוא .MP4 אחד הוא AVI עם FFDSHOW ושלושת השאר עובדים בסדר... אשמח להצעות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by lipa,

אומרים שזה משפר את המהירות של HD זה נכון יש למשיהו נסיון עם זה? תודה

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  21. וגם שאני מנסה להפעיל סרטים משם אותה בעיה עם כל נגן

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by overload,

למה משתמשים בקסצי BMP.? אם JPEG (באיכות מקסימלית) מציג את אותה איכות בעשירית מהגודל? היום למשל העברתי קובץ BMP במשקל 200MB ל 6MB של JPEG, וזה נראה אותו דבר 1:1.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by WhiteHaze,

הי, בפעם האחרונה שסגרתי את ה-FF היה חלון popup פתוח שנשמר ב-sessionsaver כ-session האחרון במקום החלון העיקרי עם עשרות טאבים פתוחים... יש אפשרות לחזור ל-session בחלון הנוסף שהיה פתוח, או לפחות לחזור לשמירה קודמת?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by SEFi,

עם איזה תוכנה אני יכול ליצרוב קובץ BIN

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי, דיי נמאס לי להתבחבש עם תוכנות שהן או בתשלום או גרסת Trial למשהו כמו 30 יום. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה פשוטה שמסוגלת לחתוך ולחבר קבצי MP3?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.