תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן, כבר מספר ימים מנסה להעתיק חומרים שנמצאים על מספר תקליטורי dvd לwindows 10 אך ללא הצלחה. troubleshoter מוצא שתי בעיות : 1)hevc codec not installed 2)cant play 4k videos הורדתי אפליקציה שנקראת hevc extensions אך עדיין המחשב לא מזהה או מגיב לדיסקים שאני מכניסה . מישהו יכול או יודע לאמר לי מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בבקשה?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם (אני מקוה שאני שואל במקום הנכון) התקנתי את תוכנת ה - InDesign CC ואחרי הכל שאני מדליק את התוכנה מופיע לי ההודעה הבאה, והתוכנה ניסגרת, חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: APPCRASH שם היישום: InDesign.exe גירסת היישום: 9.0.0.244 חותמת הזמן של היישום: 5176f4c7 שם מודול התקלה: MSVCR100.dll גירסת מודול התקלה: 10.0.40219.325 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4df2bcac קוד החריגה: 40000015 היסט החריגה: 00000000000761c9 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 6bc2 מידע נוסף 2: 6bc2302ebd14cb68acdfe8af49d985f0 מידע נוסף 3: 35d5 מידע נוסף 4: 35d57ae7c4ce1127d0fca5bf0e957556 קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?link...8&…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מנסה להתקין Babylon אבל בכל פעם שאני לוחץ על התקן זה חושב ואחרי שזה מסיים לחשוב מבלי להציג משהו ולא מתקין ניסיתי להריץ את זה בתור administrator וזה גם לא מצליח.מישהו יודע אם יש איזשהי בעיה עם ההתקנה של Babylon?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, ישנם לא מעט אתרי אינטרנט שמזהים את קיומו של תוסף חוסם פרסומות כמו adblock+ בדפדפן (בכל דפדפן) ומונעים את הביקור באתר כל עוד לא נוטרל חוסם הפרסומות. בד"כ האתרים האלה מקפיצים הודעה שבה הם מבקשים להכנים את האתר שלהם ל'רשימה הלבנה', ולרענן. האם יש דרך 'להסתיר' מהשרת את קיומו של חוסם הפרסומות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, נסעתי לשלושה ימים מהבית והכשחזרתי אלה הבעיות שנוצרו מעצמן(אחים שלי לא יודעים על זה כלום ) הינה הבעיות שלי אשמח אם תוכלו לעזור לי לפחות באחת מהן: 1.לא ניתן להיכנס לקובץ של וידאו מכל סוג, אפילו רק בסימון של הסרט עם העכבר(בלי להיכנס) אני מקבל את ההודעה הידועה : send\dont send error של וינדוס, למה זה? יש את כל הקודקים והכל. תמונה: 2.כמעט כל פעם שאני לוחץ על קישור בפיירפוקס מאתר מסויים לאתר אחר הוא מקפיץ לי פרסומת( לא משנה מאיזה אתר ולא משנה לאיזה קישור, אם זה תמונה אתר) אני חושד שהאשם כאן הוא התוסף TMP מאחר ואחרי חפירה קצרה בתפריטים שלו ראיתי שבהגדרות של האתרים הקופצים\פרסומות אין אפשרות לבלום אותם אלא רק 2 אפשרויות : לפתוח בטאב חדש / או בדף חדש. תמונה: 3. כ…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. ישלי מדפסת מסוג X1190 של חברת Lexmark אני מתחבר אל המדפסת באמצעות מחשב אחר ברשת חוטית. עד עכשיו היה לי מערכת הפעלה מסוג windows xp אז לא היית לי בעיה והמדפסת עבדה מצויין. אך לאחרונה שידרגתי לwindows 7 64 bit ואני לא מוצא דרייברים מתאימים. אשמח לעזרה, תודה על כל ניסיון.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעיה אצל מחשב של חבר: NAV2002 גילה שהמחשב נדבק בוירוס מסוג תולעת, פרטי הוירוס בתמונה: כשמתקנים/מבודדים/מסירים/מוחקים את הקובץ הנגוע (TMP.), התולעת צצה מחדש על קובץ אחר ! (גם כן TMP) וככה חוזר חלילה... איפה הקובץ המקור של התולעת? איך אני מעיף את זה?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השגיאה הזאת משגעת אותי כל הזמן אני לא יודע מה לעשות ? הינה. אם תעזרו לי אני אודה לכם מאוד .
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי מערכת HTPC חדשה, עם ויסטה פרמיום, למטרה של צפייה בסרטים. אחת ההמלצות הראשוניות של החבר'ה מהפורומים של קולנוע ביתי, היא קודם כל לעדכן דרייברים של לוח אם וכרטיס מסך. השאלות שלי הם כדלקמן: 1.מה עדיף- דרייבר מקורי שמגיע בדיסק יחד עם החומרה, או הדרייבר העדכני ביותר שאותו ניתן להוריד מאתר היצרן? 2. במידה והתשובה על השאלה הראשונה היא להעדיף דרייבר עדכני, אני עוד יכול לבקש זאת מהחנות שבה רכשתי את המערכת. אבל האם יש לי דרך לגלות אחר כך, איזה דרייבר הותקן אצלי בפועל? 3.נניח שלבסוף הותקן אצלי הדרייבר שהגיע יחד עם החומרה, וההמלצה שלכם תהיה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר- האם יהיה עליי להסיר את הדרייבר שהותקן, או שהדרייבר החדש פשוט מתלבש על הישן ומחליף אותו, ללא צורך ב…
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה שלי קצת לא קשורה פה למטרות של הפורום, ובכל זאת אני מבין שיש פה אנשים רציניים שמבינים עניין. אני מעוניין ללמוד עיצוב גרפי. השאלה שלי אם יש את זה לתואר ראשון או הנדסה. ומידה וכן איפה אפשר ללמוד את זה.? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ABCD ABCD ABCD ABCD ל- ABCD ABCD ABCD ABCD תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לקרובת משפחה שלי יש את המדפסת HP 6313 All In One, ובגלל שאיבדה את דיסק ההתקנה הורדתי דרייבר מאתר הבית של HP: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=en&cc=us〈=en&product=1119599 מהלינק הורדתי את הדרייבר הראשון שנקרא " HP Multi-Function Products Driver Bundle - Corporate Only ". לא נוספה לי שום תוכנה שקשורה לפקס או לסורק, כך שחוץ מלבצע הדפסות רגילות אין לי מושג איך להשתמש בשאר הפונקציות במכשיר! באתר הבית של HP אני לא מצליח למצוא את תוכנות הסריקה/פקס/הדפסה שמגיעות עם הדיסק המקורי, ואין לי מושג באיזה מיקום אחר הם יכולים להיות. מה האפשרויות שלי כרגע אם אין תוכנות שיפעילו את הסורק והפקס? לא מצליח למקד את השאלה כי ההבנה שלי בפקסים וסורק…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכתוביות. הצבתי את הפלייבק שאני רוצה לעשות לו כתוביות,ושמתי כבר את המילים של השיר בתיבה שצריך. כאשר אני עושה את ההקלטה,המילים הם לא בסדר הנכון,והצביעה של המילים מתחילה משמאל לימין (כנראה שזה מותאם למילים באנגלית) יש דרך להפוך את זה ?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשנות את התמונה של השיר. התמונה מופיעה או מדיה פלייר או בסמל האייקון [למשל בשולחן עבודה] או בשמיעה בסמארטפון . חיפשתי במאפיינים ולא הצלחתי למצוא. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי את כרום ואופרה והם קלים אבל לא מספיק... יש לי 10M NGN והדפים לא נפתחים במהירות? יש עוד דפדפנים מומלצים?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מכיוון שאני מתעסק בקידוד וידאו ואודיו מספר שנים ואני מחפש עכשיו אלטרנטיבות לתוכנות אודיו בעיקר שיעשו לי את העבודה הטובה יותר, החלטתי לערוך סיקור מקיף של התוכנות הקיימות בשוק כדי למצוא את התוכנה האולטימטיבית לפי הידע שלי כמובן. מושגי יסוד: Bit - בעידן הדיגיטלי, המושג ביט מתאר את מספר הביטים שהוקלטו בכל דגימת קול. הכוונה היא לכמה רזולוציה ירדו כשהקליטו את הסאונד. לצורך העניין, בדיסק רגיל ההקלטה נעשית על 16 ביט ובדיק DVD על 24 ביט. Bitrate - המושג ביטרייט מתייחב לכמה ביטים עוברים בטווח זמן מסויים. הייצוג של זה בקובצי אודיו יהיה בדרך כלל לפי Kbps, כלומר, קילוביט לשנייה. לצורך העניין, דיסק מקורי מקודד ל-1411.2 קילוביטים לשנייה. יש גם דבר כזה הנקרה סופר אודיו CD הכולל 5644.8…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תודה מראש! ואם תוכלו לתת לי קישור זה יהיה מצוין.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה באתר נענע שאני מנסה להכנס לצ'אט שם אז אני פותח את הצ'אט רושם כינוי משלי ואני לוחץ הפעל משום מה זה לא נטען לי הדף יש לי ג'אווה ואת הרכיבים של הצ'ט חשוב לציין שזה עבד לי לפני 3 ימים עכשיו הוא רושם לי למטה"נדרש אובייקט 112 err משהו כזה מחכה לתשובהההה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב לפי היא יפה ובגלל זה מגיע לה רקע זה מגיע ב3 רזולציות: 1280X960 1280X1024 1600X1200 בגלל ששמתי לב שאנשים רבים מתלוננים על הרזולציה שאני משתמש בה אז אני מתחשב הפעם. תהנו: http://www.deviantart.com/deviation/43689588/ :yelclap:
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים יותר כדי להתקין ?? אני דווקא יותר בצד של IE כי בכל זאת ממה שאני יודע מוזילה בנויה על הממשק שלו אבל אני צריך עצות ;D
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה בעצם משמעות ה-bit rate וה-data rate בסרטים? על מה זה משפיע?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעתי שיש דבר כזה אמיול פרוץ....איך זה עובד.? האם הוא משפר את יכולת ההורדה??...ומאיפה אני יכול להוריד אחד כזה...??. תודה מראש..1
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר - ***צונזר***, הוא רושם לי את השגיאה הבאה. “Firewall software decided your IP address (75.126.XXX.XXX) is abusing this server. Use of automated software that does not follow /robots.txt is forbidden. Broken RSS reader is the most common cause” לא משנה מאיזה דפדפן אני נכנס, מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני פותר את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש לי חשד שהצורב דפוק. נותן המון FAILים בצריבה גם בAshampoo וגם בצריבה מתוך הווינדוס עצמו כמובן נעשה ניסיון לצרוב במדיות אחרות- ואותו דבר , אפילו לא מצליח להתחיל תהליך של צריבה עידכנתי קשוחה לא ממזמן - לא שינה, צורב מתי שבא לו באיזה תוכנה להשתמש? ? nero Info tool ? VSO Inspector
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-