עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ביל גייטס הופיע בראיון ל-Bloomberg TV ובו חשף כי הוא עובד על שיפור תוכנות האופיס של החברה, וגם לא שוכח לשבח את אפל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%99%d7%9c-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%98%d7%a1-%d7%91%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%a1-%d7%9e%d7%94%d7%9c%d7%9c-%d7%90%d7%aa-appl/

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אהלן. התוכנה אצלי שומרת את הקוד כל פעם שאני מריץ את הפרויקטים שלי, אפילו שיש שגיאות. איך אני מבטל את השמירה האוטומטית הזאת בVisual Studio 2010?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  3. Started by djelectric,

טוב, עדיף לפתוח דיון מאשר להתקע עם זה בעקרון יש לי XML הרבה ערכים מהסוג הזה: <name>Cat</name> <location>389</location> <left>772</left> <top>105</top> אני רוצה לעשות Replace ל: <name>Dog</name> <location>389</location> <left>772</left> <top>105</top> העניין הוא שיש לי מלא שורות עם location שונה, נניח 100 עוקבים. אני צריך להכניס Wildcard בכל הערך של Location אבל יש לי בעיה עם הפלט שאני מקבל ב-Replace. ישנו ריווח בקוד, והוא לא יורד שורות כראוי אחרי שאני מזין את השורה ב-Rep…

4. אז כמו בכותרת - אני רוצה את תוכנת ה-Traktor Pro 2 המלאה והמקורית בגרסא הכי עדכנית שיש נכון לרגע זה. אם אני לא טועה זה מהגירסאות 2.6.5 ומעלה.. תודה ענקית מראש למי שיביא לי קישור להורדה !

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by SaXtoR,

יש לי חשד שהצורב דפוק. נותן המון FAILים בצריבה גם בAshampoo וגם בצריבה מתוך הווינדוס עצמו כמובן נעשה ניסיון לצרוב במדיות אחרות- ואותו דבר , אפילו לא מצליח להתחיל תהליך של צריבה עידכנתי קשוחה לא ממזמן - לא שינה, צורב מתי שבא לו באיזה תוכנה להשתמש? ? nero Info tool ? VSO Inspector

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by DarkSight,

מה אתם אומרים יותר כדי להתקין ?? אני דווקא יותר בצד של IE כי בכל זאת ממה שאני יודע מוזילה בנויה על הממשק שלו אבל אני צריך עצות ;D

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום. אני מחפש תוכנה שעם למשל אני יסרוק דף שרשמתי בו בכתב יד רגיל,בעברית,אנגלית..ואז אחרי שאני יסרוק אותו אני יוכל להעביר אותו לכתב ממוחשב,רגיל.. האם יש תוכנות שעשות דבר כזה? אם אפשר בבקשה שמות של התוכנה,או אולי הסבר איך אפשר לעשות זאת בלי תוכנה(דרך הורד או משהו דומה..) תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by 888,

מישהו מכיר את התוכנה Cain & Abel ? אם מישהו מכיר יוכל לתת לי פירוט על התוכנה תודה..

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. נכון ב Win Xp כמעט כל התקני ה USB מותקנים אוטומטית? אני רוצה למחוק את הדרייברים שהותקנו אוטומטית ברגע שהכנסתי את הדיסק און קי של Sandisk ככה שבפעם הבאה שאני אכניס את זה לשקע ה USB הוא יזהה את החומרה (ישים לב שהיא לא מותקנת) ויתקין אותה מחדש איך עושים את זה? מדובר בדיסק און קי של חברת Sandisk U3 Cruzer תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אני עומד להחליף מחשב ואני רוצה להשאר עם כל המיילים שהיו לי ושמרתי במשך הזמן במחשב הישן. איך עושים זאת? האם יש תוכנה שיודעת לעשות זאת?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אהלן. לפני כמה שנים בערך 2-3 מחקתי תהיסטוריה של המסנג'ר היו לי שם שיחות עם אנשים שאני כבר לא בקשר איתם ממזמן ועוד כמה דברים חשובים. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך לשחזר איכשהו ? ניסיתי כל מיני תוכנות ואני לא מצליח כל כך , אולי אתם יכולים להדריך אני אשמח תודה

12. היי, על שני המחשבים מותקנת VISTA, אני מחפש דרך לסנכרן בין קבצי המדיה שלי (תמונות ומוזיקה) ככה שאותו תוכן יופיע בשני המחשבים. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by ProDude,

שלום. אני רוצה לשנות את התמונה של השיר. התמונה מופיעה או מדיה פלייר או בסמל האייקון [למשל בשולחן עבודה] או בשמיעה בסמארטפון . חיפשתי במאפיינים ולא הצלחתי למצוא. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אם אני מצריף ככה את התמונה לחתימה אז היא לא זזה. נדמה לי שצריך ליצור איזה TEMPLATE. מישהו ידע ??

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Oranl,

בגדול, השאלה בכותרת.. מה שקרה זה שיצרתי שני משתמשים על מחשב ופיצלתי שני חשבונות מייל (פרופילים) שהיו על המחשב בתוכנת אאוטלוק 2010. הבעייה שנוצרה היא שעכשיו במשתמש המקורי אני רואה את יומן האאוטלוק כשורה, אך במשתמש השני אני רואה את היומן שלו פלוס את היומן של המשתמש המקורי. יש כפילות יומנים וממש שברתי את הראש איך לפתור אותה, עד כה ללא הצלחה. מישהו מכיר דרך פשוטה לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by avivkah,

שלום, קניתי מחשב חדש של אסוס דגם a555la מעבד I5, עם 4GB של זיכרון התקנתי עליו חלונות 8.1 שלי, האמת שרציתי חלונות 7, אבל נאמר לי שאין את כל הדרייברים ואסוס לא תומכים למערכת הפעלה זו. ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המשחקים בפייסבוק, הבנויים על פלאש, הם עובדים נורא לאט. מהתמיכה של אסוס נכתב לי לעשות ריבוט למחשב כשזה קורה, להתקין אנטי-וירוס ושזה לא יהיה מקפי, כי הוא כבד. כרגע יש לי על המחשב את eset nod23. כשטענתי שלא זאת הבעיה התומך שלח אותי לדבר עם התמיכה של אדובי. מישהו מכיר את הבעיה? איך אפשר לפתור אותה. מה שנראה לי זה שיש בעיה עם הדרייברים של המסך, אבל נראה שאסוס לא רוצים לקחת על זה אחריות. אשמח לכל עזרה שתינתן תודה אביב

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by pak82,

יש לי במחשב כל מיני דרייברים מכל מיני תקופות, את חלקם אני רואה והסרתי אותם ואת חלקם אני לא רואה אני מחפש תוכנה שתמצא לי את כל הדרייברים של הוידאו ואודיו שקיימים במחשב ותיתן לי להסיר אותם באופן מסודר מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום. Windows Update התריע לי היום על עדכונים חדשים שזמינים, וכאשר בדקתי, הופיע העדכון Service Pack 2 for Microsoft Office 2010 (KB2687455) 32-Bit Edition, שזה למעשה שדרוג האופיס שברשותי מ-SP1 ל-SP2. כמו כן הופיע גם עדכון לערכת השפה העברית שלו (KB2687449). בסיום התקנת העדכונים לאופיס, לתדהמתי הרבה, Windows Update רשם שעל מנת להשלים את ההתקנה, יש להפעיל מחדש את המחשב, למרות שאופיס זה לא Windows, אינטרנט אקספלורר (חלק ממערכת ההפעלה), או אנטי וירוס, ואופיס אינו חלק מ-Windows. אופיס זו חבילת ישומים משרדיים בסך הכל. גם מעולם לא נתקלתי בתופעה שעדכון לאופיס דרש הפעלה מחדש של המחשב שלי. מה הסיבה לכך שזה קרה?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. היי. אתמול הפיירפוקס התחיל לעשות לי בעיות בכניסה לאתרים הוא טוען לחיבור לא מאובטח שמצריך חריגת אבטחה. גם אחרי שאני מאשר ונותן לו הוראה שהפקודה תישמר תמיד, בכל פעם שאני נכנס לאתר כזה אותה הודעה מופיעה שוב. יותר מזה, גם אחרי שאני מאשר לפיירפוקס להכנס לאותו אתר הוא מעלה את האתר בתצורת טקסט מוזרה כזאת ואני לא מצליח להתנער מזה. אין לי מושג מה גרם לזה. פעם הייתה לי בעיה כזאת רק עם YOUTUBE והיא נפתרה מעצמה אין לי מושג איך (לפני כמה וכמה חודשים) ועכשיו הבעייה חזרה גם ביו טיוב וגם באתרים נוספים כמו: פייסבוק, גוגל לפעמים ואפילו כמו שתראו בתמונות המצורפות האתר של MOZILLA. חיפשתי פתרון אבל עדיין לא הצלחתי למצוא משהו שמדבר על העניין הזה שלא נדבר על פיתרון. ניסיתי לאפס הגדרות, להסיר ול…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני רוצה תוכנה שתוכל להמיר סרטים בפורמטים: avi mpg (או רק אחד מהם) לאנימציית gif. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Kurt,

חבר שלי נדבק בוירוס הזה והוא מדווח שגם אחרי כמה סריקות עם נורטון עדיין נשארים קבצים שאי אפשר לגשת אליהם (מצ"ב תמונה) וכל כמה שניות הוא מקבל הודעה על קובץ אחר שנדבק, מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by blancman,

יש לי בעיה בכרום שאני לא יכול לגלול אתרים עם הגלגלת. הבעיה התחילה בגירסה האחרונה שעודכנה לא מזמן (32). בדפדפנים אחרים כמו אקספלורר אין לי את הבעיה הזאת. למישהו יש פיתרון לגבי מה לעשות בשביל לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by eladbu,

מחפש תוכנה קלה פשוטה וכמה שיותר קטנה לחסימת כתובת ה IP שלי!יש המלצות! ועוד שאלה האם תוכנה כזו תאיט את הגלישה?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים