תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לאחורנה שיניתי את כתובת הואק אלקטרוני שלי במסנגר , כל אנשי הקשר שלי הופיעו אופליין והייתי צריך לבקש מהם לעדכן את הכתובת שלי ידנית . וכרגע עם אף שהם אונליין. בלשונית תצוגה , הם לא מופיעים כמי שהכניסו אותי לרשימת ההרשאות שלהם . כמו כן כל הסמיילים למינהם שהיו לי קודם נעלמו לגמרי. "
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתחיל עכשיו לקבל מאנשים לינק לאתר הזה http://os.genfinshitindke*ion.com/PICS/ajibdfv/kpo/lt (כוכבית בשביל שלא ילחצו) בכל מיני ווריאציות. בניהן גם אחד עם סיומת .exe. בערך דקה אחרי השליחה מי ששלח מתנתק מהאייסי. מישהו נתקל בזה? אני לא יודע מה זה אבל זה נראה לי חשוד.
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לפני כשבוע פתחתי נושא על עניין בעייתי שיש לי על התוכנה האמצ'י (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456405.0-נושא ננעל) ומכיוון שלא הצלחתי להשיג שום עזרה בטיפול הבעיה התייאשתי ופניתי לחברה של התוכנה במטרה שתעזור לי, כל הצעדים שהם הורו לי לעשות נפלו לפח והמסקנה שהצלחנו להסיק היא שמשהו מסויים\דרייבר חוסם את התוכנה! נכנסתי למנהל התקנים לקטגוריה מתאמי רשת והתגלו בפניי 3 חיבורים שלא עובדים אשר שייכים לתוכנה ESET (כשנכנסים כתוב ESET) אז החלטתי למחוק את האנטי וירוס לחלוטין, לנטרל את הפיירוול ולנסות להתקין את התוכנה, הכל במצב בטוח כמובן, עשיתי כמו שהם אמרו לי בחברה לעשות ושוב נכשלתי. כמובן שגיליתי שאחרי ההסרה של האנטיוירוס החיבורים הללו במנהל ההתקנים נשארו! ני…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה חינמית להפעלת כרסומת (CNC). תוכנה שיודעת לקרוא G CODE, ואם אפשר גם לכתוב אותו - מה טוב. תודה..
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מהי התוכנה הכי טובה והכי ידידותית למשתמש ל'קידוד סרטי DVD לפורמט DivX/XviD? אני מעוניין בתוכנה שעושה שימוש ב-SSE3, ומותאמת במיוחד לעבודה עם מעבד כפול ליבות, לצורך ניצול מקסימלי של יכולת העיבוד של שתי הליבות במעבד.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/Venta-System-83904751
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הסיבה היחידה שאני שומר עדיין ICQ זה בשביל ה SMS. עכשיו אין טעם... או שיש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כשנה סידרתי את המייל שלי בגימייל שייכנס רק לאאוטלוק במקום העבודה שלי, כך שאם אני פותחת אותו דרך גוגל אני לא יכולה לראות שום דואר!!!. כעת אני בחופשה ולא מעונינת שהדואר שלי ייכנס לאאוטלוק בכלל, אני רוצה חזרה לראות את המיילים רק בגימייל וזהו. איך אני עושה את זה? איך אני מחזירה את המיילים לגימייל בלי לפגוע במה שהיה עד היום? האם אוכל לראות את המיילים הישנים שנמצאים באאוטלוק??
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה למציאת דרייברים במחשב............ תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי אני רוצה להעביר הרצאות בוידאו ולפרסם אותם. אני צריך תוכנה שמצלמת ומקליטה קול רק של שימוש במחשב זתומרת ההרצאות הם לא מצלמות אותי פיזית אלא רק מה שאני עושה במחשב מישהו מכיר גם תוכנה בתשלום תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי מחשב ניייד וכשאני ניכנס ל HyperTerminal יש לי שם 8 com - ים, כאילו הרבה יציאות ומבחינה פיזית אין לי בכלל יציאה כזאת. כשאני מסתכל על ה HyperTerminal במחשב שולחני רגיל יש לי רק יציאה אחת, שגם קימת מבחינה פיזית במחשב. אני יודע שזאת שאלה קצת מוזרה, אבל אני עובד עם זה, ועד עכשיו היו לי במחשב הנייד 8 יציאות (לוגיות כביכול), ועכשיו שאני במחשב השולחני הרגיל יש לי רק אחת. יש אפשרות ליצור עוד יציאות "לוגיות" כאלה?..ובכללי אפשר טיפה הסבר על ה HyperTerminal למה הוא נועד וכו'.. חיפשתי קצת חומר אבל לא מצאתי משהו שעוזר לי להבין. תודה לעוזרים :]
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש בAS3 ואני לא מצליח להוסיף אפשרות של לינק (לחיצה על הבאנר תוביל לאתר מסויים) מישהו יודע איך?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היא צריכה להיות ידידותית ופשוטה. כל הדרישות מהתוכנה הן: חיתוך והוצאת קטעים לא רלווניטים מהקובץ, ולאחר מכן חיבור מחדש בהתאם לצורך. בעצם אני צריך שתהייה לה עוד פונקציה שהיא ניגון במהירות משתנה כמו למשל *1.2, *1.6 או לחלופיל *0.85. אבל יתכן שזאת כבר תוכנה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי שאירגנתי מחדש את המחשב שלי נוצר צורך בתוכנה ל, לפחות 6 רצוי 8. כרגע אני עובד עם Drive temperature אשר מציגה את הטמפרטורה של 4 דיסקים בלבד בצורה של 4 אייקונים ליד השעון. מה שאני מחפש היא תוכנה עם היכולות הבאות: 1. מדידת טמפרטורה במספר רב של דיסקים. 2. תצוגה באייקון בודד (ה 4 * Drive temperature וה 4 * CoreTemp תופסים המון מקום..) 3. רצוי, אבל לא הכרחי, תמיכה חכמה ב SMART, תמיכה בדיסקי SATA נישלפים, הצגת טמפרטורה בזמן מעבר מעל האייקון וכו' אשמח לקבל המלצות.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מותקן לי במחשב וינדוס 10 ומותקנת בו ג'אווה של סאן/אוראקל שמדי פעם יש לה עדכונים. השאלה אם בכלל צריך את הג'אווה, איזה ישומים זקוקים לה ואם אפשר לוותר עליה. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בדפדפן פיירפוקס 7.0 וכבר יותר מ-4 חודשים יש כמה אתרים שפשוט כמעט ומסרבים לעלות! ניקח לדוגמא את mako.co.il ,לוקח לו המון זמן לטעון אותו.. אני מחכה דקה,רואה שזה לא עוזר אז לוחץ אנטר על השורת כתובת כדי שזה ינסה לטעון שוב.. מה גם שכתבות במאקו הוא לא פותח בכלל כל האתרים עולים כמו צב איתו וכל זה נראה לי בגלל השדרוגים המעצבנים האלה כל חודש.. נראה לי אני אחזור לגרסא 3.6 וזהו, אגב יש לי 5mbps מהירות אינטרנט כשהספק הוא בזק בינלאומי.. עוד מישהו חווה בעיות כאלו עם פיירפוקס? :-\
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להמיר סרט avi ל mpeg בלי לפגוע באיכות יש לי את TMPGEnc אבל היא מורידה את האיכות בצורה משמעותית
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני צריך שמות של תוכנות שמחברות סרטים עם תרגומים תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני עורך וידאו באפטר אפקטס והחלטתי לשדרג את החומרה הדרושה לרינדור מהיר, אך אני לא יודע איזה חומרה אני צריך לשדרג. איזה אמצעי חומרה במחשב ישפיע לטובה על הרינדור? (ואני מבין שהמעבד והכרטיס מסך בעיקר, אבל איזה מהם משפיע יותר?) תודה מראש על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשגולשים פה באתר, מישהו ב-HWzone החליט ש"יהיה מגניב" להוסיף את הטולבר המציק של וויביה. גם אם המשתמש בוחר למזער אותו, אז עדיין בכל עמוד חדש שנטען, החלק הממוזער דואג להזכיר שהוא קיים ע"י כך שהוא "עולה מלמטה". זה מאד מאד מציק. כאילו הנהלת האתר לא משתמשת באתר של עצמה, ולא שמה לב לזה. אני מעוניין לבטל אותו לחלוטין, שגם הגרסא הממוזערת שלו לא תדאג להזכיר כל הזמן שהיא נמצאת שם. ולכן יש לי 2 שאלות: 1) האם בהגדרות האתר יש אפשרות לבטל אותו לחלוטין? אם לא, 2) האם אני על המחשב שלי יכול לעשות משהו שיבטל אותו? (בלי להתקין תוכנה או תוסף ל-IE) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, היום התחלתי לכתוב עבודת רפרט בספרייה של המכללה, שם מותקן אופיס 2007. שמרתי את מה שהספקתי על התקן נייד, והעלתי את זה בבית שפה יש לי אופיס 2003. הקובץ עלה, והמשכתי לכתוב. כשסיימתי שמרתי את הקובץ במסמכים שלי וסגרתי אותו. כשרציתי להיכנס אליו שוב, אני רואה סימן קריאה על האייקון וכשאני מנסה להיכנס מתקבלת הודעה "אירעה שגיאה בפתיחת הקובץ" (מצ"ב). הקובץ כפי שמופיע בפירוט הוא: "מסמך של וורד 2007 המותאם לשימוש בפקודות מאקרו" מסוג docm. האם מישהו יודע איך ניתן לפתוח את הקובץ? העיניין חשוב מאוד... תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נכון ב Win Xp כמעט כל התקני ה USB מותקנים אוטומטית? אני רוצה למחוק את הדרייברים שהותקנו אוטומטית ברגע שהכנסתי את הדיסק און קי של Sandisk ככה שבפעם הבאה שאני אכניס את זה לשקע ה USB הוא יזהה את החומרה (ישים לב שהיא לא מותקנת) ויתקין אותה מחדש איך עושים את זה? מדובר בדיסק און קי של חברת Sandisk U3 Cruzer תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה לכיווץ שירים(להוריד את הביט רייט). אני צריך את התוכנה בשביל שאני אוכל לשים יותר שירים על הפלאפון בגלל שאין לי אופציה להרחיב זיכרון ואני רק רוצה לשים כמה שיותר שירים בפלאפון ולהשמיע אותם ברמקול.(שגם הוא לא אייכותי ואני רק רוצה לשמוע פה ושם כמה שירים עם החבר'ה..) אני מודע לכך שכאשר מכווצים את הקובץ של השיר אז בעצם מורידים לו מהאייכות ומורידים לו מה-ביטרייט ובכך הקובץ נהפך לקל יותר. לאחר שניסיתי את dietMP3 היתבאסתי כי אחרי 15 שירים צריך להכניס קראק/ סיריאל או משהו, צריך לשלם על התוכנה. אני מחפש תוכנה חינמית שתאפשר לי יצירת רשימה של שירים ואז ללחוץ על מקש של כיוון ואז לאחר זמן מסוימם אני אקבל את הקובץ מכווץ. רציתי לדעת האם קיים כזה ד…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גרסא RC1 של FIREFOX 3 BETA 5 זמינה להורדה מאתר FIREFOX. אני שמתי לב ישר לשינוי בעיצוב, ואני מניח שיש בעיקר תיקוני באגים וכו'. להורדה (אנגלית) ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b5-candidates/rc1/unsigned/firefox-3.0b5.en-US.win32.installer.exe משמח אותי מאוד, שעם כל גרסה וגרסא, פירפוקס עובד מהר יותר וצורך פחות משאבים, לומרות שנוספות המון אפשרויות, דברים חדשים ועיצוב נהדר! ח"ח למוזילה! עריכה יצאה RC2: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b5-candidates/rc2/firefox-3.0b5.en-US.win32.installer.exe [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-