תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש תוכנה שפותחים איתה סרטים והיא מחפשת אוטומטית את הכתוביות במחשב ופותחת אותם,האם זה נכון ואיפה אני יכול להשיג אותה?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! היום קיבלתי את המחשב החדש, שאמור להיות מאוד חזק!: מעבד quad 9550 לוח אם ep43 ds3l כרטיס מסך ati hd4850 4 ג'יגה זיכרון 800. התקנתי ויסטה 64, ומשום מה, המחשב עובד דיי לאט, לוקח לו יחסית הרבה זמן לגשת למקומות, הוא לפעמים תקוע מאוד כשאני משתמש בwinrar למשל, או כשאני מתקין תוכנה מסויימת... אני משער שלפחות אחת משתי הסיבות האלה הן הגורמים: 1. ההארד דיסק איטי מדיי ומונע מהמחשב לרוץ 2. הויסטה מקרטע כי הוא לא יציב אני לא מבין, המחשב אמור לטוס!... למה זה קורה??? תודה רבה אשמח לקבל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים.. מחפש תוכנה לעריכת קליפים שלא כמו פאוור פויינט עם כל ההנפשות וכאלו, להכניס כל מני קטעי וידאו, תמונות, מוזיקה, טקסט וכו'...
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש דרך למחוק סיסמה ספציפית שהאקספלורר שמר. אני יודע שאפשר לגרום לו למחוק הכל, אבל זה לא מה שאני רוצה, כי אני רוצה לשמור את שאר הסיסמאות (וחוץ מזה, זה טיפשי שאני אצטרך לעשות את זה...) ניסיתי לחפש בתמיכה של מיקרוסופט ולא מצאתי... וגם חיפוש בגוגל לא הועיל (מצאתי רק תוכנות שמציגות את הערכים, אבל לא משנות אותם....) אני יודע שב-firefox אפשר לעשות את זה, אבל זה לא בשבילי אלא בשביל אמא שלי שרגילה להשתמש באקספלורר. (מה גם שנראה לי שזה סיסמה ששמורה אצלה בעבודה, ולא בבית....) תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נכון ב Win Xp כמעט כל התקני ה USB מותקנים אוטומטית? אני רוצה למחוק את הדרייברים שהותקנו אוטומטית ברגע שהכנסתי את הדיסק און קי של Sandisk ככה שבפעם הבאה שאני אכניס את זה לשקע ה USB הוא יזהה את החומרה (ישים לב שהיא לא מותקנת) ויתקין אותה מחדש איך עושים את זה? מדובר בדיסק און קי של חברת Sandisk U3 Cruzer תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני אחרי פירמוט ואני מתלבט אם להתקין תוכנת אנטיוירוס חינמית (MSE) או שבימינו אפשר לוותר על זה? אם יש תוכנות קלילות יותר אני אשמח להמלצה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם ממיר USB - COM ,דגם U232-P9 . אני לא מצליח לתקשר איתו .ניסיתי להתקין את הדריבר שקיבלתי עם הממיר .זה לא עזר. ניסיתי לחפס דריבר תואם באינטרנט (ומצאתי כמה כאלו) .עדיין לא הצלחתי. אבקש לציין שמנהל ההתקנים מזהה את החומרה .רק שמשום מה העסק לא עובד. אשמח לקבל רעיונות מכם, מה עלי לעשות ע"מ להצליח לתקשר איתו. תודה,רונן. נ.ב. להלן תצורת המחשב שלי:P4,XP,SP3
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך לעבוד עכשיו עם קבצי MDB , ואין לי מספיק מקום במחשב להתקין את האופיס. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה חופשית (חינמית) שעובדת עם קבצי מסד הנתונים MDB. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר'ס , ניסיתי כבר 700 דיסקים של 4.7GB ושל 700MB הרגילים. ניסיתי כמה תוכנות צריבה בינהם הנירו 6 , 7. גם כן סתם לבדוק ניסיתי עם המדיה פלייר והוינדוס עצמו. ניסיתי לצרוב כל מיני סוגים של קבצים ( סרטים , משחקים , תוכנות , מוזיקה וכל מיני ). בקיצור ניסיתי הרבה אופציות ולא הצלחתי. הבעיה התחילה לא מזמן , למה הצורב היה מהיא וצורב מהר ועובד חלק ! אין לי מושג מה קרה לו פתאום ואני מאוד מקווה שהוא תקין אך אני בספק. מה שכן הוא קורא דיסקים , אבל בצריבות הוא לא קורא אותם משום מה. וכן צרבתי עם הדיסקים האלה כבר בעבר והצורב היה צורב בעבר (עד לא מזמן). אשמח לקבל פה קצת עזרה ! טנקיו (:
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן וידאו חינמי שיודע לנגן סרטים על מסך מלא (למתוח את הסרט על כל המסך), בדומה ל-BSplayer אבל בלי Adware. אשמח לקבל המלצות.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
א. נניח שמחקתי חלק קטן מאמצע הטיים ליין. איך אני גורם לשאר החומר בטיים ליין להיצמד לשמאל כדי שלא יהיה חלל ריק וכדי לא להתחיל להצמיד כל סרטון ידנית לצד שמאל בטיים ליין ב. נניח שבחרתי סימון בתוך סרטון שאותו אני רוצה, נגיד 20 שניות מתוך דקה של סרטון, ואחר כך אחרי שכבר יש לי את ה20 שניות בטיים ליין אני רוצה מתוכם חלק של 5 שניות מתוך האמצע של הסרטון הגזור. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יריץ אותה והיא תוריד לי לבד דרייברים מהאינטרנט או תגיד לי איזה סוג דריבר דריך
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מחליפים כתובת ip תודה לעונים עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
גרסא RC1 של FIREFOX 3 BETA 5 זמינה להורדה מאתר FIREFOX. אני שמתי לב ישר לשינוי בעיצוב, ואני מניח שיש בעיקר תיקוני באגים וכו'. להורדה (אנגלית) ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b5-candidates/rc1/unsigned/firefox-3.0b5.en-US.win32.installer.exe משמח אותי מאוד, שעם כל גרסה וגרסא, פירפוקס עובד מהר יותר וצורך פחות משאבים, לומרות שנוספות המון אפשרויות, דברים חדשים ועיצוב נהדר! ח"ח למוזילה! עריכה יצאה RC2: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b5-candidates/rc2/firefox-3.0b5.en-US.win32.installer.exe [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
האם מישהו מכיר איזה תוכנה של טוטו, אם אפשרויות צימצומים וכל זה...(לא זאת ששולחים און ליין) ? למי שיש את התוכנה, ומוכן לשלוח לי,או להגיד לי מאיפה להשיג, אני יהיה מאוד שמח ויברך אותו!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש תוכנה שיודעת לשלוח מייל לכמות גדולה של מיילים (המיילים נמצאים בתוך קובץ אקסל) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תראו אני בן 16 וחצי יש לי אח בן 10 והיום אני בא לכתוב כתובת פתאום אני ראוה אתר סקס אני בודק את ההיסטוריה לא אתרי סקס, כנראה שהוא בא עם חבר שלו מוקדם מבית ספר וניצל את זה שאני לא בבית וזה מה שהוא ראה. אני חושב שגיל 10 זה יותר מידי מוקדם לכן אני חייב תוכנה כדי לחסום לו את זה. אני מכיר את זון אלרם אבל אני מעדיף תוכנה שמטפלת בזה וזה היעוד שלה. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרום שאני לא יכול לגלול אתרים עם הגלגלת. הבעיה התחילה בגירסה האחרונה שעודכנה לא מזמן (32). בדפדפנים אחרים כמו אקספלורר אין לי את הבעיה הזאת. למישהו יש פיתרון לגבי מה לעשות בשביל לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעבד-AMD 64 3800 לוח- GIGABYTE M16PME-S2 זיכרון-1GB KINGSTONE DDR2800 ההרדיסק-סיגייט 160GB
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. התוכנה אצלי שומרת את הקוד כל פעם שאני מריץ את הפרויקטים שלי, אפילו שיש שגיאות. איך אני מבטל את השמירה האוטומטית הזאת בVisual Studio 2010?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה ורציתי לשתף אותכם בה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי! אז ככה, יש לי סרטים (אימייול) בפורמטים של DVDRip וכדומה, בגדלים של 770Mg וכדומה, עכשיו בגלל חוסר מקום פנוי בHD, החלטתי לצרוב את כל הסרטים לדיסקים והבעיה שלי שהדיסיקים מאפשרים לי צריבה של 700Mg מקסימום. השאלה שלי זה איך אני יכול לצרוב את הסרטים על הדיסק, מבלי לכווץ אותם, בכדי שאני יוכל לצפות בהם מיד עם הכנסת הדיסק ??? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר - ***צונזר***, הוא רושם לי את השגיאה הבאה. “Firewall software decided your IP address (75.126.XXX.XXX) is abusing this server. Use of automated software that does not follow /robots.txt is forbidden. Broken RSS reader is the most common cause” לא משנה מאיזה דפדפן אני נכנס, מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני פותר את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עומד להחליף מחשב ואני רוצה להשאר עם כל המיילים שהיו לי ושמרתי במשך הזמן במחשב הישן. איך עושים זאת? האם יש תוכנה שיודעת לעשות זאת?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-