תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי פלאפון סמסונג 612 (למי שמכיר) ואני צריך תוכנה שמראה צלצולים לפלאפונים אבל לא במספרים כמו לכולם אלה בתווים!!!! למיש שיש פלאפון כזה ויגיד לי איך הוא משיג צלצולים זה נורא יעזור!! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי חשד שהצורב דפוק. נותן המון FAILים בצריבה גם בAshampoo וגם בצריבה מתוך הווינדוס עצמו כמובן נעשה ניסיון לצרוב במדיות אחרות- ואותו דבר , אפילו לא מצליח להתחיל תהליך של צריבה עידכנתי קשוחה לא ממזמן - לא שינה, צורב מתי שבא לו באיזה תוכנה להשתמש? ? nero Info tool ? VSO Inspector
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בצורה מכוונת החברה מונעת את העידכון לגרסאות "פרוצות" יש למשהו רעיון לעקוף את זה ? או המלצה על אנטיוירוס אחר ? ניסיתי לעבור לקספרסקי ללא הצלחה וביט דיפנדר לא רע אך מאט לי את המחשב.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים יותר כדי להתקין ?? אני דווקא יותר בצד של IE כי בכל זאת ממה שאני יודע מוזילה בנויה על הממשק שלו אבל אני צריך עצות ;D
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרום שאני לא יכול לגלול אתרים עם הגלגלת. הבעיה התחילה בגירסה האחרונה שעודכנה לא מזמן (32). בדפדפנים אחרים כמו אקספלורר אין לי את הבעיה הזאת. למישהו יש פיתרון לגבי מה לעשות בשביל לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבד-AMD 64 3800 לוח- GIGABYTE M16PME-S2 זיכרון-1GB KINGSTONE DDR2800 ההרדיסק-סיגייט 160GB
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השגיאה הזאת משגעת אותי כל הזמן אני לא יודע מה לעשות ? הינה. אם תעזרו לי אני אודה לכם מאוד .
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עומד להחליף מחשב ואני רוצה להשאר עם כל המיילים שהיו לי ושמרתי במשך הזמן במחשב הישן. איך עושים זאת? האם יש תוכנה שיודעת לעשות זאת?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, על שני המחשבים מותקנת VISTA, אני מחפש דרך לסנכרן בין קבצי המדיה שלי (תמונות ומוזיקה) ככה שאותו תוכן יופיע בשני המחשבים. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, עדיף לפתוח דיון מאשר להתקע עם זה בעקרון יש לי XML הרבה ערכים מהסוג הזה: <name>Cat</name> <location>389</location> <left>772</left> <top>105</top> אני רוצה לעשות Replace ל: <name>Dog</name> <location>389</location> <left>772</left> <top>105</top> העניין הוא שיש לי מלא שורות עם location שונה, נניח 100 עוקבים. אני צריך להכניס Wildcard בכל הערך של Location אבל יש לי בעיה עם הפלט שאני מקבל ב-Replace. ישנו ריווח בקוד, והוא לא יורד שורות כראוי אחרי שאני מזין את השורה ב-Rep…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
בגדול, השאלה בכותרת.. מה שקרה זה שיצרתי שני משתמשים על מחשב ופיצלתי שני חשבונות מייל (פרופילים) שהיו על המחשב בתוכנת אאוטלוק 2010. הבעייה שנוצרה היא שעכשיו במשתמש המקורי אני רואה את יומן האאוטלוק כשורה, אך במשתמש השני אני רואה את היומן שלו פלוס את היומן של המשתמש המקורי. יש כפילות יומנים וממש שברתי את הראש איך לפתור אותה, עד כה ללא הצלחה. מישהו מכיר דרך פשוטה לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עברית לדוברי רוסית - קורס שלם על-גבי DVD וספר לימוד צריך עזרה אני צריך להוריד את התוכנה הזאתי מאיפושהוא בחינם מישהוא יודע איפה אפשר תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני אחרי פירמוט ואני מתלבט אם להתקין תוכנת אנטיוירוס חינמית (MSE) או שבימינו אפשר לוותר על זה? אם יש תוכנות קלילות יותר אני אשמח להמלצה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשנות את התמונה של השיר. התמונה מופיעה או מדיה פלייר או בסמל האייקון [למשל בשולחן עבודה] או בשמיעה בסמארטפון . חיפשתי במאפיינים ולא הצלחתי למצוא. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה בעצם משמעות ה-bit rate וה-data rate בסרטים? על מה זה משפיע?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נכון ב Win Xp כמעט כל התקני ה USB מותקנים אוטומטית? אני רוצה למחוק את הדרייברים שהותקנו אוטומטית ברגע שהכנסתי את הדיסק און קי של Sandisk ככה שבפעם הבאה שאני אכניס את זה לשקע ה USB הוא יזהה את החומרה (ישים לב שהיא לא מותקנת) ויתקין אותה מחדש איך עושים את זה? מדובר בדיסק און קי של חברת Sandisk U3 Cruzer תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
א. נניח שמחקתי חלק קטן מאמצע הטיים ליין. איך אני גורם לשאר החומר בטיים ליין להיצמד לשמאל כדי שלא יהיה חלל ריק וכדי לא להתחיל להצמיד כל סרטון ידנית לצד שמאל בטיים ליין ב. נניח שבחרתי סימון בתוך סרטון שאותו אני רוצה, נגיד 20 שניות מתוך דקה של סרטון, ואחר כך אחרי שכבר יש לי את ה20 שניות בטיים ליין אני רוצה מתוכם חלק של 5 שניות מתוך האמצע של הסרטון הגזור. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום. ישלי מדפסת מסוג X1190 של חברת Lexmark אני מתחבר אל המדפסת באמצעות מחשב אחר ברשת חוטית. עד עכשיו היה לי מערכת הפעלה מסוג windows xp אז לא היית לי בעיה והמדפסת עבדה מצויין. אך לאחרונה שידרגתי לwindows 7 64 bit ואני לא מוצא דרייברים מתאימים. אשמח לעזרה, תודה על כל ניסיון.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש ל PHOTOSHOP CS2 איך אני יכול לבחור לעשות כך השתמונה תיהיה בשחור לבן ורק אובייקט בודד בתמונה יהיה בצבעוני? תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא יודע עם ידעתם אבל יש גרסת 64bit מקורית של פייירפוקס בגרסת הdeveloper. הורדתי אותה והוא טס לעומת ה32 שכל הזמן קורס לי, אבל השמחה שלי מהולה בעצב בעקבות בעיה בתוספים, למשל, פלאש והולה לא עובדים כלל. השאלה שלי אם אני יכול להנות משתי העולמות. מצד אחד מהירות ללא קריסות ומצד שני את התוספים שלי. אגב למי שמתעניין הורדתי מפה: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/developer/all/ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מנסה להתקין Babylon אבל בכל פעם שאני לוחץ על התקן זה חושב ואחרי שזה מסיים לחשוב מבלי להציג משהו ולא מתקין ניסיתי להריץ את זה בתור administrator וזה גם לא מצליח.מישהו יודע אם יש איזשהי בעיה עם ההתקנה של Babylon?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
טוב לפי היא יפה ובגלל זה מגיע לה רקע זה מגיע ב3 רזולציות: 1280X960 1280X1024 1600X1200 בגלל ששמתי לב שאנשים רבים מתלוננים על הרזולציה שאני משתמש בה אז אני מתחשב הפעם. תהנו: http://www.deviantart.com/deviation/43689588/ :yelclap:
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם (אני מקוה שאני שואל במקום הנכון) התקנתי את תוכנת ה - InDesign CC ואחרי הכל שאני מדליק את התוכנה מופיע לי ההודעה הבאה, והתוכנה ניסגרת, חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: APPCRASH שם היישום: InDesign.exe גירסת היישום: 9.0.0.244 חותמת הזמן של היישום: 5176f4c7 שם מודול התקלה: MSVCR100.dll גירסת מודול התקלה: 10.0.40219.325 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4df2bcac קוד החריגה: 40000015 היסט החריגה: 00000000000761c9 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 6bc2 מידע נוסף 2: 6bc2302ebd14cb68acdfe8af49d985f0 מידע נוסף 3: 35d5 מידע נוסף 4: 35d57ae7c4ce1127d0fca5bf0e957556 קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?link...8&…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי מערכת HTPC חדשה, עם ויסטה פרמיום, למטרה של צפייה בסרטים. אחת ההמלצות הראשוניות של החבר'ה מהפורומים של קולנוע ביתי, היא קודם כל לעדכן דרייברים של לוח אם וכרטיס מסך. השאלות שלי הם כדלקמן: 1.מה עדיף- דרייבר מקורי שמגיע בדיסק יחד עם החומרה, או הדרייבר העדכני ביותר שאותו ניתן להוריד מאתר היצרן? 2. במידה והתשובה על השאלה הראשונה היא להעדיף דרייבר עדכני, אני עוד יכול לבקש זאת מהחנות שבה רכשתי את המערכת. אבל האם יש לי דרך לגלות אחר כך, איזה דרייבר הותקן אצלי בפועל? 3.נניח שלבסוף הותקן אצלי הדרייבר שהגיע יחד עם החומרה, וההמלצה שלכם תהיה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר- האם יהיה עליי להסיר את הדרייבר שהותקן, או שהדרייבר החדש פשוט מתלבש על הישן ומחליף אותו, ללא צורך ב…
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-