תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי התקנתי עכשיו את התוכנה בעברית, האם היא עובדת עם כלי עט של הטבלט כמו בוורד?מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, הבעייה שלי היא כזאת: יש לי WIN 7 ואני משתמש בTV OUT של 9800GTX בשביל לראות סרטים. אחרי כמה זמן שאני רואה את הסרט, הוידאו מתחיל להיות מקרטע. כלומר, הוא קופץ בין כמה פריימים ומן הסתם זה ממש מעצבן. זה קורה לי גם בVLC PLAYER וגם בBSPLAYER. בהתחלה ניסיתי עם FFDSHOW בלבד, אחרי זה הסרתי וניסיתי CCCP. לפני שאני מוריד את כל סוגי הקודקים ונגנים הייתי שמח אם למישהו יש רעיון. כשעבדתי עם VISTA (לא ברור למה, אבל זה מה שעשיתי) לא הייתה לי את הבעייה הזו. תודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעיה אצל מחשב של חבר: NAV2002 גילה שהמחשב נדבק בוירוס מסוג תולעת, פרטי הוירוס בתמונה: כשמתקנים/מבודדים/מסירים/מוחקים את הקובץ הנגוע (TMP.), התולעת צצה מחדש על קובץ אחר ! (גם כן TMP) וככה חוזר חלילה... איפה הקובץ המקור של התולעת? איך אני מעיף את זה?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי ConvertXtoDVD. אני מנסה לצרוב קובץ HD בפורמט MKV, והתרגום בעברית יוצא ג'יבריש. אנגלית יוצא טוב. התרגום גם יוצא ג'יבריש במדיה פלייר, אבל ב VLC הוא עובד - כי שיניתי שם את ההגדרות של Default Encoding - Hebrew ISO 8859-8. אז הלכתי להגדרות של ConvertXtoDVD, ב Subtitles שיניתי את ה Code Page וניסיתי כל אפשרות עברית שיש. כל שינוי עשיתי Save new style, וצרבתי לדיסק חדש. כולם ג'יבריש, כולל שתי אפשרויות ה 8859. פתרון MKVMergeGUI עם הגדרה ל ISO-8599-8
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מנסה להעביר סרט מהמצלמה הדיגיטלית למחשב. בשלב הראשון השתמשתי ב movie maker, בחרתי באפשרות DV-AVI, וקיבלתי קובץ של כמה ג'יגות בפורמט AVI. איך אני ממיר אותו ל- DVD?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי FLAC שהייתי רוצה לצרוב למערכת הסטריאו שלי. האם יש תוכנה שמבצעת את ההמרה לקבצי WAV בלי לפגום באיכות הקבצים? או לחילופין לפורמט MP3 מבלי לפגום באיכות? תוכנת צריבה שעושה זאת גם באה בחשבון.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תודה מראש! ואם תוכלו לתת לי קישור זה יהיה מצוין.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי וורד 2007, ניסיתי לפתוח קבצים ישנים שנכתבו בוורד 2000, אבל כשאני פותח את הקובץ נפתח לי חלון של ממיר קידוד. יש לציין שאף קידוד לא מתאים ויש לי רק כמה סמלים מוזרים. בהתחלה היה כתוב לי שחסר לי איזה קובץ מסוים, ואחרי שעקבתי אחרי ההוראות של מיקרוסופט זה עדיין לא עזר. אחר כך הורדתי ממרכז ההורדות word wiewer שאמור להתאים לוורד 2000 2003 2007 וגם זה לא עזר. אני מקווה שלמישהו יש פיתרון בשבילי. :s05:
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שלוקחת קובץ וידאו ותיתן לי את האפשרות להכניס קטעי מלל על הוידאו עצמו, אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה להגדיר ב winamp את ה crossfade, כלומר, תוך כדי שמסתיים השיר (ועדיין לא נגמר) מתחיל השיר החדש, כשהסוף של הקודם עדיין מנגן. איך עושים את זה? מישהו יודע? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני לא יודע אם זה המקום אבל האם יש למישהו תוכנה טובה לכיוון גיטרה, וכמו כן תוכנה שעוזרת ללמוד לנגן בגיטרה? אודה מאוד לכל העונים !
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החלטתי לפתוח דיון על הנגן קודם כל כי הוא כבר בשלבים אחרונים (כרגע גרסא 1.0rc3) הנגן הושק רישמית בגרסא 1.0.0. והחלטתי שהוא בשל מספיק כדי שאני יעביר אותו להיות הנגן הראשי שלי (מחליף לאיטונס 8.0.2) והמודעות לנגן הזה נמוכה, לומרות שזהו נגן מעולה קוד פתוח מבית היוצרים של פיירפוקס (איזה משפט מפוצץ, אני נשמע כמו קריין פרסומות ). אז קצת על הנגן, הנגן פותח על ידי מוזילה ומבוסס בגרסא הנוכחית על מנוע גיקו 1.9 (המנוע עליו מבוסס פיירפוקס 3), הנגן דומה קצת לאיטונס, רק נוח יותר, מהיר יותר, עם הרבה הרבה יותר אפשרויות, דפדפן אינטרנט מלא, תוספות כמו לפיירפוקס, קוד פתוח ותומך בכל הנגנים הניידים (כולל איפוד). הנגן קיים לשלושת הפלטפורמות (ווינדוס, מאק ולינוקס) Songbird Songbird עם תו…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האווטלוק EXPRESS שלי חרא ....700 אלף הודעות זבל ביום ! כבר אין לי כוח לזה איזה המלצות יש לכם לתוכנת אי מייל שתנקה אם לא 100% לפחות 90% מהדואר זבל ? מה עם OUTLOOK חדש יותר ? יש שם ANTISPAM ?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נעלם לי הסימן של האקספלורר משולחן העבודה.... איך אפשר להחזיר אותו?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני לומד גראפיקה ממוחשבת, התוכנות שבהם אני עובד/אעבוד הן כדלקמן: Illustrator,Flash,Photoshop,Director,Primiere בעצם כל החבילה של ADOBE, בנוסף שנה הבאה נעבור לעבוד גם בתוכנות תלת מימד כדוגמת ה3DS MAX ....אני מניח שעם הזמן אתוודע לתוכנות גראפיות כאלו ואחרות נוספות. כרגע אני עובד עם עכבר (ומהפשוטים)- לעבודה שוטפת (כולל משחקים) הוא מספק אותי ביותר, כשאני מגיע לעבודות ציור איתו...ובכן אתם בטח יודעים מה התוצאה, במקום לעסוק בציור-אני עוסק בלתקן את הקריזות שלו. אז החלטתי שבמיוחד בתחום הנ"ל אין מנוס מלקנות לוח גראפי-ואם כבר אני מתכוון לעסוק בזה ברצינות אז כבר לקנות אחד רציני (עד כמה שמתאפשר..)-אני לא מעוניין ללכת בגישה של לקנות GENIOUS ואח"כ להחליף למשהו רציני יותר היו…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעיקרון, במהלך העבודה שלי עם גרפיקה (גם דו וגם תלת) הרבה פעמים צריך להשתמש בטקסטורות להרבה מאוד מטרות... בשביל זה הקימו את האתר www.cgtextures.com שמציע משהו כמו 15 MB (אם אני לא טועה) הורדה פר יום לכל IP שכנכנס אליהם. יש להם טקסטורות מאוד יעילות ומומלץ בחום אם אתם בקטע.. בנוסף יש לי בנק של כמה מאות MB של HDRI אם משהו צריך.. תהנו
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
גרסא RC1 של FIREFOX 3 BETA 5 זמינה להורדה מאתר FIREFOX. אני שמתי לב ישר לשינוי בעיצוב, ואני מניח שיש בעיקר תיקוני באגים וכו'. להורדה (אנגלית) ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b5-candidates/rc1/unsigned/firefox-3.0b5.en-US.win32.installer.exe משמח אותי מאוד, שעם כל גרסה וגרסא, פירפוקס עובד מהר יותר וצורך פחות משאבים, לומרות שנוספות המון אפשרויות, דברים חדשים ועיצוב נהדר! ח"ח למוזילה! עריכה יצאה RC2: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b5-candidates/rc2/firefox-3.0b5.en-US.win32.installer.exe [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש תוסף בפיירפוקס שהופך עברית לאנגלית בשורת הכתובת למשל כתבתי ->>> טםואונקץבםצ והתוסף יהפוך את זה אוטומטי ל-youtube.com ויפנה אותי אוטומטית לשם???
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
win xp pro, לוח אם p35 dsc3r rev 1 עם מערך דיסקים של 0, בעבר כן יכלתי לשמוע אם אני זוכר נכון. אם אני מנסה להפעיל השמעה דרך הmedia player שעובר דרך האינטרנט גם אני לא שומע. עכשיו מחיפוש נתקלתי בהרבה פוסטים שמדברים על בעיית audio עם הלוח אם מהסוג שלי, עשיתי שם לפי איך שאחד הציע(הסרות והתקנות שונות) ואני מקווה שעשיתי את זה נכון אבל זה לא עזר. בכול מקרה אני לא בטוח שזאת אותו בעייה שיש לי , אצלי זה קשור לקול כתוצאה מאינטרנט. ככה סתם להפעיל שיר במחשב עצמו כן שומעים. תודה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה Sony Vegas Pro 9.0 עכשיו נקעתי באמצע ההתקנה ורציתי לדעת איך אני פותר את הבעיה הזאת בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי easy cd creator ו - XP הורדתי את התיקון ל - XP ועדיין יש עם התוכנה בעיה. אני מחפש תוכנת צריבה אחרת טובה (מומלץ שתהיה מותאמת ל - XP כמו שצריך). תמליצו לי על תוכנות צריבה טובות / תתנו לי רעיונות איך לתקן את התוכנה שיש לי עכשיו.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני נכנס ללוח הבקרה משתמשים ולא מוצא תאפשרות לימחוק מה עושים איך מוחקים?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסתי היום למחוק משתמש admin (שגם אני הייתי admin) ממחשב של לקוח והמחשב הביא לי שגיאה "אין אפשרות לבצע פעולה זו בחשבונות מוכללים" מה זה אומר? ואיך אני יכול למחוק את המשתמש בכל זאת? רונן
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ אימג' לדיסק מסוים שיש ברשותי איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים טל
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-