תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להעלות את האוברקלוק שעשיתי לאתר אבל כשאני צריך ליתור תמונה בWCPUID היא בגודל של 906 KB ואני צריך שהיא תהיה יותר קטנה מ250KB מה לעשות?
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
גרסא RC1 של FIREFOX 3 BETA 5 זמינה להורדה מאתר FIREFOX. אני שמתי לב ישר לשינוי בעיצוב, ואני מניח שיש בעיקר תיקוני באגים וכו'. להורדה (אנגלית) ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b5-candidates/rc1/unsigned/firefox-3.0b5.en-US.win32.installer.exe משמח אותי מאוד, שעם כל גרסה וגרסא, פירפוקס עובד מהר יותר וצורך פחות משאבים, לומרות שנוספות המון אפשרויות, דברים חדשים ועיצוב נהדר! ח"ח למוזילה! עריכה יצאה RC2: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b5-candidates/rc2/firefox-3.0b5.en-US.win32.installer.exe [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרתי התקנת מערכת הפעלה WIN 7 עם 64BIT אני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב באקספלורר. ניסיתי גם לעבוד עם אקסלורר 32bit אבל אותו דבר. מקבל חלון הסרטון שחור ושום דבר לא קורה. נסיתי להתקין כרום של גוגל ושם הכל תקין אבל אני בכל זאת רוצה לעבוד עם אקספלורר. מישהו יודע פתרון לכך?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה שנים בערך 2-3 מחקתי תהיסטוריה של המסנג'ר היו לי שם שיחות עם אנשים שאני כבר לא בקשר איתם ממזמן ועוד כמה דברים חשובים. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך לשחזר איכשהו ? ניסיתי כל מיני תוכנות ואני לא מצליח כל כך , אולי אתם יכולים להדריך אני אשמח תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר - ***צונזר***, הוא רושם לי את השגיאה הבאה. “Firewall software decided your IP address (75.126.XXX.XXX) is abusing this server. Use of automated software that does not follow /robots.txt is forbidden. Broken RSS reader is the most common cause” לא משנה מאיזה דפדפן אני נכנס, מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני פותר את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פתאום ללא הודעה מוקדמת לא ניתן לגלוש באקספלורר, כאילו הוא לא מחובר לרשת. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה בעיקר להקטנת קבצי סרט בפורמטים שונים, רצוי שתהיה לי כמה שאפשר שליטה על גודל הקובץ הסופי, איכות, שיהיה פריויו לפני שמתחילים בעבודה וגם (לא חובה) אותו הדבר לקבצי MOV ו-VOB האם זה גם קשור למקודד שמשתמשים בו? השתמשתי בתוכנה MovAvi עם DivX אבל לא היה פריוויו, כלומר הייתי צריך לנחש באיזו איכות לבחור, וגם מבחינות אחרות לא הייתה שליטה, אי אפשר היה לדעת מה יהיה הגודל הסופי וכה... אז היה צריך לחכות עד שהתוכנה תסיים להמיר את הקובץ (מה שלקח הרבהההה מאוד זמן) עד שיכולתי לבדוק מה יצא, ואז הרבה פעמים היה צריך להתחיל שוב עם הגדרות שונות במקצת תודה לעונים נ.ב, אני לא מדבר על הקטנת הסרטים לאינטרנט או משהו, אלה להשאיר איכות טובה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, שמי לב שאין בווינדוס 7 Movie Maker כמו שהיה בוויסטה וXP. אז רציתי לדעת אם יש לכם המלצה לתוכנה אחרת בסגנון, חשוב שלא תהיה מסובכת ותהיה נוחה לשימוש או שפשוט כדי להוריד Movie Maker של וויסטה לווינדוס 7 שלי ולעבוד עליו. מה אתם ממליצים? עוד משהו, אשמח להורדה של MOVIE MAKER לווינדוס 7 בגרסה הכי עדכנית. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד שכולל wifi פנימי. ברצוני לחבר usb wifi למחשב. כיצד ניתן לנטרל את ה wifi הפנימי שניתן יהיה לעבוד עם usb wifi adapter החיצוני. מערכת ההפעלה windows 7 תודה גבי
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני כמה שבועות מחשב נייד מארצות הברית, ושאני בא להתקין תוכנות זה אומר לי שזה לא יכול להתקין את זה כי זה אפליקציה לא מאומתת מStore מה זה אומר? ואך פוטרים את זה? אעלה תמונה בהמשך
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אולי זה בגלל שהמחשב דולק כמה ימים ברצף ? מה לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
win xp pro, לוח אם p35 dsc3r rev 1 עם מערך דיסקים של 0, בעבר כן יכלתי לשמוע אם אני זוכר נכון. אם אני מנסה להפעיל השמעה דרך הmedia player שעובר דרך האינטרנט גם אני לא שומע. עכשיו מחיפוש נתקלתי בהרבה פוסטים שמדברים על בעיית audio עם הלוח אם מהסוג שלי, עשיתי שם לפי איך שאחד הציע(הסרות והתקנות שונות) ואני מקווה שעשיתי את זה נכון אבל זה לא עזר. בכול מקרה אני לא בטוח שזאת אותו בעייה שיש לי , אצלי זה קשור לקול כתוצאה מאינטרנט. ככה סתם להפעיל שיר במחשב עצמו כן שומעים. תודה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה הם דפוקים? למה הם הרסו את הדבר הטוב היחיד שהיה שם?? במסנג'ר 2009 החדש הם ביטלו את תיקיות השיתוף, ובמקום זה מתבססים על שירות ה-LIVE המוזר שלהם - שמאפשר להעלות לרשת קבצים (ידנית, אחד-אחד) ואז לשתף אותו עם חברי המסנג'ר. בתיאוריה זה נחמד - אפשר להעלות את אותם קבצים פעם אחת, ולשתף עם הרבה חברים. אבל בפועל זה מפגר - אי אפשר לסמן סיפריה (שכוללת, למשל, 200 תמונות) ולשתף אותה בקלות, וברור שלהעלות ידנית 200 תמונות זה פשוט לא-הולך-לקרות... למה??
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין office 2007 בעת ההתקנה הוא רושם לי שגיאה "שגיאה 1704. ההתקנה של <מוצר Office> מושהית כעת....." מה עושים? איך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי ראיתי שדרך תוכנת BSPLAYER לא רואים חלק כמו הMEDIA PLEYER המובנה של הWIN7, הבעיה שלא ניתן להגדיל את הפונט בMEDIA PLEYER לגדול יותר, ידוע לכם אם יש אפשרות להגדיל את הפונט ? רוני
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ה cpu מראה 100% תפוסה והמחשב תקוע לאחר שהוא מופעל זמן מה ? האם זה בעייה של חומרה או תוכנה וכיצד ניתן להימנע מתקלה זו. תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שלוקחת קובץ וידאו ותיתן לי את האפשרות להכניס קטעי מלל על הוידאו עצמו, אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון לבקש את זה, אבל לפי הבנתי, זה המקום. אם לא, תתקנו אותי, ולהבא אני אכתוב במקום אחר. ועכשיו לעניין: אני מחפש דרייברים למצלמת אינטרנט של CREATIVE מדגם n10225 איפה אני יכול למצוא? להוריד? תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אסביר מה אני רוצה לעשות... אני רוצה להפעיל תוכנה מסוימת מהמחשב שלי. לפתוח עוד חלון עם אימולטור נגיד, להפעיל בו תוכנה לשינוי IP ולהפעיל שם את התוכנה שוב מIP אחר. כלומר להפעיל את אותה התוכנה מאותו המחשב עם שני IP שונים כדי שלא תזהה אותי.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא בטוחה שזה המקום לשאול בו, אבל נעזרתי בפורום אחר כאן בעבר ואשמח להיעזר שוב, אם אפשרי. מאז שקניתי מחשב, המעבר מאנגלית לעברית וחזרה באמצעות alt+shift אינו זורם חלק באופיס. באינטרנט, זה דווקא עובד סבבה. מה יכולה להיות הסיבה לזה? מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי אותה, אגב היא 100% פוטושמוק+פריהנד2004. שמי אבי מנסורי ואני מתמחה באבסטרקט. היא שם למטה איפה שצריך ליהיות החתימה
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה ורציתי לשתף אותכם בה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי! אז ככה, יש לי סרטים (אימייול) בפורמטים של DVDRip וכדומה, בגדלים של 770Mg וכדומה, עכשיו בגלל חוסר מקום פנוי בHD, החלטתי לצרוב את כל הסרטים לדיסקים והבעיה שלי שהדיסיקים מאפשרים לי צריבה של 700Mg מקסימום. השאלה שלי זה איך אני יכול לצרוב את הסרטים על הדיסק, מבלי לכווץ אותם, בכדי שאני יוכל לצפות בהם מיד עם הכנסת הדיסק ??? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה תוכנת צריבה פשוט, אבל אמינה ושמאפשרת לבדוק שגיאות אחרי הצריבה, כמו הנירו הבסיסית מלפני כמה שנים. אני רק רוצה ממשק שאני יכול לבחור איזה פורמט דיסק אני רוצה, ואז לצרוב - אני לא צריך את כל מה שמגיע עם נירו ותופס ג'יגה וחצי ומתקין כל מיני תוכנות שבודקות לי את הקבצים ברקע ומנסות לצלצל הביתה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי פוטושופ CS4 חוקי, כבר 4 שנים. המחשב הוא לנובו, נייד, מערכת הפעלה XP. פתאום מאתמול התוכנה לא מצליחה להפתח וקורסת בתהליך הפתיחה שלה, בזמן שהריבוע הכחול מופיע וטוען את התוכנה. אני ממש צריכה את התוכנה בשביל העבודה שלי, ואני ממש אשמח לדעת אם זאת בעיה מוכרת ומה עושים איתה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי את GREENSHOT אבל אין בה את האפשרות של מסך נגלל בדפדפן כרום . וניסתי את FIRESHOT PRO למשך תקופת ניסיון והיא יכולה ללכוד עמוד אינטרנט נגלל (ולא ללכוד את כל העמוד ,אלא בחירה שלי עד איפה) תודה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-