עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by A.N.,

איזה דפדפן מומלץ יותר?

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by alons126,

*כותרת*

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by avivlevy,

במחשב הישן שלי הייתה לי איזה תוכנה שיש בה מערכת שעות לוח מבחנים.... כל מיני דברים שקשורים מבצפר ועכשיו אחותי צריכה את התוכנה הזאת מישהו אולי מכיר אותה ויודע איך קוראים לה?

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  4. Started by aviram20,

עשיתי פורמט למחשב והקוד של האיסיי הייה שמור קבוע עכשיו שכחתי את הקוד ולא בא לי לפתוח איסייקיו חדש בישביל זה.. יש דרך שבה אוכל לחלוב את הקוד מהRegistry ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום יש לי בבית מחשב ממש סדנדרתי מעבד 3.0 MHZ כרטיס מסך ATI 500 לוח של אינטל פשוט וכך גם ספק כוח ומאוור פשוט שמגיע עם המעבד עכשיו ישנם פעולות מסויימות שאני עושה צפיית סירטונים ביוטיוב לדוגמא או סתם אתר ספציפי ובמשחקי אינטרנט וכו' זה רואה במנהל שהמעבד נימצא על ניצול של 70/80 % כתוצאה מכך המאוור גם מיתאמץ ומרעיש . עכשיו מאוור טוב למעבד יכול לפטור את הבעיה ולמה בכלל המעבד בכלל מיתאמץ על דברים כאלה קטנים (וזה לא קשור לניקוי כי אני מקפיד לנקות אותו כל כמה חודשים ) ואין תוכנות תוכנות מסויימות שעושות את הבלגן בדקתי

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by Milk-Inc,

אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל "להוציא" את המילים מהשיר , זאת אומרת להעיף את המנגינה והלהשאיר רק את המילים. *אני כמעט בטוח שהיו כמה ת'רדים כאלה בפורום , אבל משום מה לא הצלחתי למצוא כלום. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Delapro,

יש לי את אנטיוירוס נורטון. החלטי לערוך סקר ולראות במה אנשים משתמשים ולראות מה הכי כדאי. אם למישהו יש מה להוסיף אז בבקשה

• 10 תגובות
    • 740 צפיות
  8. היי. התקנתי את התוכנה והבנתי שהיא אמורה להיות קטנה ולא לזלול משאבים רבים. בדיעבד התוכנה עובדת ברקע בעת גלישה באינטרנט אבל קטנה וחסכונית במשאבים היא לא . וזה בלשון המעטה. עברתי על ההגדרות של התוכנה ולא ראיתי פרמטרים שאמורים להקשות עלייה. אני גולש במהירות של 2.5 מגה עשיתי גפ פורט פוארודינג וזה גם היה בסדר.. פיתרון ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by m_g,

הכנסתי את כל ההגדרות הנכונות וכל פעם שאני מנסה להתחבר זה רושם לי אחרי איזה 15 שניות The action cannot be completed. The connection to the Microsoft Exchange Server is unavailable. Your network adapter does not have a default gateway. ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר. אני מנסה להתקין על מחשב חדש לגמרי, והחיבור לאינטרנט בסדר גמור, ניסיתי גם דרך הWIFI וגם דרך כבל וכלום לא עוזר. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לאחורנה שיניתי את כתובת הואק אלקטרוני שלי במסנגר , כל אנשי הקשר שלי הופיעו אופליין והייתי צריך לבקש מהם לעדכן את הכתובת שלי ידנית . וכרגע עם אף שהם אונליין. בלשונית תצוגה , הם לא מופיעים כמי שהכניסו אותי לרשימת ההרשאות שלהם . כמו כן כל הסמיילים למינהם שהיו לי קודם נעלמו לגמרי. "

11. קניתי מאופיס דיפו חבילת דפים להדפסה על חולצות. אני רוצה להדפיס לוגו שלי על חולצות שחורות. מישהו התנסה בזה פעם? מה עושים עם אזורים בצבע לבן? האם גוזרים או מגהצים ככה? אשמח לעזרה, ממי שהתנסה. תודה

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by DoR TnT,

התקנתי XP SP3 בעברית והתקנתי את הדריבר של הקול מהקופסא של הלוח אם, הקול עובד והמקרופון לא. שאני מנסה להגביר אותו זה לא עובד הוא פשוט קפוא. תמונה תודה

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by Milford Cubicle,

היי מצ"ב תמונה. בצד ימין - התמונה המקורית. בצד שמאל - התמונה באפקט של ציור ידני. חיפוש בגוגל הוביל אותי לכל מיני שיטת ופילטרים שלא ממש עשו את העבודה... מישהו יודע איך ניתן ליצור את האפקט הנ"ל על תמונות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. שלום לכולם מבקש עזרה בבקשה הורדתי סרט מאימיול הכל תקין ירד לגמרי אני לא מצליח להפעיל אותו דרך מדיה פלייר 10 וגם דרך DIVX 6.4 החדש הוא לא עובד מה ניתן לעשות? יש לכם תוכנה שיכולה אולי להפעיל את הקידוד של הסרט הזה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Xilver,

יש לי את המעבד E8400@3Ghz, והמחשב רץ פשוט איטי! אני נכנס לתיקייה וכשאני יורד למטה זה מקרטע. במשחקים גם הביצועים לא מרשימים. מה הסיבה לכך? ולא נעשה בו אוברקלוק.

16. אפשר תוכנה שמשנה מה שכתוב במפרט לי (המחשב שלי->מאפיניים ) אני רוצה סתם לעבוד על חבר שלי (אם יש בכלל תוכנה כזות)

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by godis,

אני צריך דרייבר לצורב LG H22 אני מכניס דיסקים שצרבו עליהם לכונן והמחשב מזהה אותם.. אבל כשאני מכניס דיסקים ריקים של verbartim או sky לדוגמא אז המחשב לא מזהה אותם..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by KoM,

איזה תוכנה עושה את זה ? צריבת דיקסי DVD9 (דיואלייר) על זוג דיסקים רגילים...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Mda101,

קצת רקע... המחשב שלי מחובר לרשת דרך שיתוף אינטרנט (יש לי אקס פי, ועל השרת (כבלים) יש 2000 סרבר בשרת) ועכשיו הבעיה... הייתה לי תוכנת 2002a וביום בהיר אחד היא הודעיה שיש לה בעית קריאה מהזיכרון, נתנה לי כתובת זיכרון... ומאותו היום התפגרה... (לפני שעה בערך) התקנתי 2002a מחדש, לא עזר... התקנתי 2003a ועכשיו זה עוד יותר גרוע... איסיקיו עולה, אבל לא מתחבר, הוא נותן לי בעיה 0406, שאומרת שאני צריך לבדוק את החיבור, ניגשתי לפורום של איסיקיו באתר שלהם... שמה אנשים אומרים שהם ימים לא מצליחים לפתור את הבעיה ואף אחד מהתמיכה של איסיקיו לא יודע מה לעשות הצילו אנשים... תודה מראש, נדב נ.ב. ניסיתי להגדיר את כל האפשרויות שיש בהגדרות של איסיקיו... SOCKS 4 / SOCKS 5 / HTTPS / HTTP בכלל בלי Proxy…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. טוב אז אני על סף התיאשות מהאימיול בכללי ואני נותן לתוכנה הזדמנות אחרונה... אז אם יש לכם המלצות על אימיול, בעל אופצית WEBCACHE (ולא ליונטוורק!!!) כל המלצה תתקבל בברכה. מאור.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by -sHUz-,

כול פעם שאני מפעיל משחק אוו משהוא, ובכלל במחשב יש לי שימוש די קבוע של 100%. שאני מפעיל משחקים וכאלו הוא על 100 !! זה משגע אותי. חשבתי שזה בעיה עם המערכת הפעלה אבל בסוף זה לא היה וניסיתי גם דיסק מקורי. בקיצור, כנראה שזה משהוא בחומרה אבל מה יכול ליהיות ?? כול המחשב הוא חדש !! . עזרה,?

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  22. שלום לכולם,אני חדש בפורום זה,ואני מקווה שהשאלה שלי קשורה לפורום זה. אז ככה,יש לי בעיה במחשב,המחשב לא מצליח להשאר דולק ברצף יותר מ3 ימים,אחרי 3 ימים הוא מעלה הודעת שגיאה כחולה. אחרי שפירשתי תהודעה באמצעות התוכנה של קריאת קבצי DMP,מסתבר שהבעיה היא בקובץ של GV800 שזה הכרטיס\קובץ של המצלמות אבטחה שמחובר למחשב שלי. התוכנה עובדת מעולה במחשב ללא בעיה כלל,והכול נפלא פרט לזה שהמחשב לא מצליח להשאר דלוק יותר 3 ימים. בדקתי כמעט הכול אף על פי שאין קשר,בדקתי תכרטיס מסך,בדקתי תחום של המעבד,בדקתי תכונן קשיח עם התכונה שעולה בדוס. אז שאלתי היא:האם יש מצב שהכונן הקשיח שלי לא תקין והתוכנה שבודקת לא עלתה על זה,ומה שקורה שהתכונה של מצלמות האבטחה יוצרת סרטונים, והוא יוצר ביום למעלה מ3-2 גיגה ,ו…

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by guypld,

כבר זמן מה אני לא מצליח להתחבר לשום שרת של קזה, יש מישהו שמצליח להתחבר לקזה? אם כן אז אם אפשר לתת את כתובת השרת בבקשה. תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ofer1928,

יש לי את התוכנה Adobe After Effects 7.0 וכל האפקטים שמתחלים ב- cc לא פועלים לי, מישהו יכול לעזור לי? בבקשה.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by kobibo,

מחפש תוכנה פשוטה ( לא פוטושופ ) שבעזרת אוכל לאחד שתי תמונות שונות ביחד (אחת ליד השנייה) כתמונה אחת. נסיתי עם הצייר של מיקרוסופט והעסק נעשה מתסכל. אודה לעזרה.

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.