תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להוריד את האתר הזה אבל אני רוצה ר ק את הפורומים בלי הקישורים לאתרים אחרים,רק את הפורומים פה. עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה את זה. אני יכול לרשום בכתוכת של האתר http://www.hwzone.co.il/community כדי שיוריד רק את הפורומים או שעושים את זה אחרת? ומה עם הקישורים לאתרים אחרים?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מי שמכיר את התוכנה - איך אני עושה שהיא תציג את המזג אוויר בתל אביב? היא יודעת להציג את המזג אוויר במקומות אחרים חוץ מארצות הברית?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
באוסף הסרטים שלי במחשב מסתתרים שני סרטים של 700 מגה כל אחד איכות התמונה מעולה, אבל הסאונד בא באיחור של כמה שניות אז המליצו לי על התוכנה nandub אבל אני לא מבין בה כלום..... מישהו מכיר את התוכנה הזאת? או אולי מישהו מכיר תוכנה אחרת? תודה מראש DJ - (FAZUL) - TOMER
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כמה שהתוכנה פשוט אבל אולי אני לא יודע בה אפשרויות נוספות... רציתי להדביק כתובית על סרט שיש לו מסך רחב אבל... הבעיה היא שאני רוצה להדביק על האזור התחתון שלו (האזור השחור...) וזה מדביק לי על האזור האמצעי בסרט יש אפשרות לכוון אותה שתדביק על האזור למטה יותר??? או מי שמכיר תוכנה פשוטה כזאתי גם אותו סיגנון אבל שיהיה בה אפשרות איפה להדביק את הכתובית??? תודה מראש לכל מי שעוזר פה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
היי לפני חודש בערך קניתי כרטיס קול חדש sb live! 5.1 עכשיו רציתי לשאול אם בהגדרות של התוכנה traktor (תוכנת די ג'יי טובה מאד) אני יכול לעשות שדרך יציאה אחת של הרטיס ישמעו את המאסטר (כלומר את מה שיוצא מהתוכנה) ובאוזניות שמחוברות ליציאה השנייה בכרטיס אני אשמע את הערוץ שלא נשמע במאסטר (cue). כמו בתוכנת pcdj למי שמכיר תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
התקנתי תתוכנה של msi CoreCenter וכשאני מפעיל אותה הוא מחכה כמה שניות ואז המהירות של המאווררים עולה לcpu fan speed על -175-172 והמהירות של nb fan bas עולה ל3515 והתוכנה מתחילה לצפצף (יש לציין שהמאווררים שלי רועשים כמו סוסים גם בלי התוכנה) ומי שיכול שיסביר לי מה כל אחד אומר על המאווררים האלו ואיך אפשר לקרר תעסק תודה לכל העוזזרים
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
בטעות הסרתי תחת universal serial bus controlers כמה מן הקבוצה (לא זוכר בדיוק איזה) ועכשיו כל פעם שהמחשב עולה הוא מוצא אצ ההתקנים הלל ולא מצליח להתקין אותם: seraial bus contreler, usb reciver, asus DH REMOTE (למרות שהוא מותקן) usb 2.0 hub והם נמצאים תחת other devices וגם תחת universal serial bus controlers, הכול התחיל עוד לפני זה כאשר הוא לא הצליח להתקין פתאום דרייבר למצלמת קנון שלי שעבדה לפני זה חלק, יש לי מערכת ויסטא אולטימייט sp1 איך אני פותר את זה ? * אין לי דיסק התקנה של הלוח * לא הצלחתי למצוא את הדרייברים של היצרן באתר שלו בבקשה עזרה אני תקוע עם זה כבר שבועיים
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חבר שלי חטף וירוס רציני כנראה מפייס-בוק. כפי שאתם בטח מכירים הוא מטיס מלא תוכניות "אנטי ספיי" שלמעשה הם ספיי בעצמם. הבעיה שהמחשה נתקע לפני שאני מצליח לסיים להתקין את האנטי וירוס, ואני כמובן לא מצליח להתקין את האנטי וירוס דרך SAFEMODE שם המחשב רץ חלק ללא תקיעות. כעת הצלחתי בצורה משונה ביותר להתקין NOD32 החדש ביותר בגרסאת הטרייל. הוא למעשה לא סיים את ההתקנה המלאה אך באיזושהיא צורה מוזרה, האנטי וירוס הצליח לרוץ. הייתי מעדיף עם מישהו יודע על אנטי וירוס שיכול לרוץ בסייף מוד דרך דיסק ללא התקנה או אנטי ספייור שיכול לרוץ באותו צורה. אם הוא יוכל להדריך אותי בצריבת הדיסק הודה לו מאוד.
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני צריך להכין קובץ BAT שיריץ את הפקודות האלו וייתן התראה שהוא סיים את התהליך cscript "C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office15\ospp.vbs" /unpkey:XXXXX cscript "C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office15\ospp.vbs" /inpkey:XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX cscript "C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office15\ospp.vbs" /act מסיבה מסויימת, פשוט להדביק אותם לקובץ BAT מעלה את החלון של ה- CMD לכמה שברירי שנייה, ככל הנראה נתקל בתקלה מסוייימת בעת הרצת הפקודות וסוגר את החלון לפני שאני מספיק בכלל להגיב או לראות משהו. לדעתי הוא נכשל בקבלת הרשאות ADMIN אבל הוא לא עובד גם אם אני לוחץ על הקובץ לחיצה ימנית ובוחר ב"הרץ כמנהל מערכת" בלי קשר, אז לפי דעתי זה משהו שקשור לפקו…
-
- 16 תגובות
- 17.8k צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בכמה בעיות ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. 1. אני צופה בסרט באיכות 1080 כאשר אני קורא את הסרט מהמחשב המרוחק דרך רשת אלחוטית והמחשב בסלון מחובר לטלוויזיה. בד"כ אין בעיה אבל עכשיו הסרטים שאני צופה בהם מתחילים להיות מקוטעים, כאילו המחשב כל הזמן עושה buffer. הרשת בתקן N. מהירות העתקת קבצים בסביבות 11 מגה בייט לשניה. 2. בגלל הבעיה הראשונה, החלטתי לנסות ולראות את הסרטים דרך XMBC. הורדתי פונט arieluni ואני משתמש בו. אבל הכתוביות נראות חתוכות באמצע. למשל במקום האות א' אני אראה חלק את החלק העליון של האות. החלק התחתון לא מוצג אז בעצם הכתוביות מוצגות בצורה חלקית מוזרה כזאת. 3. הסקין לא תומך בעברית. יש סקין שתומך? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אמא שלי רוצה לקנות לאחי הקטן ליומולדת שלו לוח כתיבה אלקטרוני (לציור, הוא אוהב לצייר). התחלתי לחפש קצת על העניין ונתקלתי בדילמה - מצד אחד יש את הטאבלטים הזולים בסביבות ה 300 שקל שאני לא יודע אם הם יעשו את העבודה - הם נוחים? עד כמה הם מדויקים? מצד שני יש את הטאבלטים היקרים יותר שמגיעים אף ל- 1000+, שבמחיר הזה אני כבר הייתי שוקל לעלות במדרגת מחיר ולקנות טאבלט אנדרואידי לבית - אך האם יש בכלל אפליקציות לשימושים כאלה? יש לטאבלטים כאלה (galaxy tab 10.1 לצורך העניין) רמת דיוק מספקת לזה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי אני צריך מקודדים טובים למחשב כל הזמן הצבעים מסתבחים לי בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון יש לי בעיה עם סרטים - הסאונד חלש מאוד, בקושי שומעים משהו. הבעיה היא רק עם חלק מהסרטים - בסרטים אחרים ובמשחקים יש סאונד טוב. התקנתי את הקודקים הכי חדשים (אני חושב) אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? האם יש תוכנה שאומרת בדיוק מה הקודק של סרט מסוים?
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום , זאת הבעיה שלי : או למי שלא רואה את התמונה : http://i45.tinypic.com/vnzej4.jpg וזה ככה כבר משהו כמו שבועיים , ניסיתי שחזור מערכת ולא עזר , ביצעתי גם סריקת וירוסים בעזרת AVG 2013 וגם זה לא העלה דבר + בדיקה עם HITMAN PRO . אשמח לקבל את עזרתכם , תודה מראש ...
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
היייייייי לכולם אז ככה בדיסק של ההתקנה יש תיקיה של תוספות (GOODIES) שאדובי נותנים עכשיו יש שם תיקיה שקוראים לה Textures for Lighting Effects מישו יכול בבקשה להגיד לי לאן להעביר את התוכן שלה? אני חושב שזה לתיקיה של הtextures (חחחחחח זה ההיגיון) אבל עם אדובי אי אפשר לדעת...
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר דרך להחליף את הקובץ הזה מבלי להתקין מחשב את ה O.S ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי סידרה שאני רוצה להמיר אותה כדי לראות במכשיר הנייד שלי, אבל התוכנת המהרה של Iaudio לא מזהה את הסרט!, ורק VLC מזהה אותה בתור DX50 התקנתי כבר את K-lite עד החבילת מגה וזה לא עזר בכלום, מאיפה אפשר להוריד את הקודקים ש VLC משתמש בהם, ומישהו יודע מה אפשר לעשות, כי לפי מה שהבנתי Dx50 זה בסה"כ Divx5.0 אז למה שהתקנתי את הגירסה האחרונה 6.8.0 זה לא עבד עדיין, וגם היה רשום בכל מני מקומות שקראתי Fourcc
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי שאלה דיי בסיסית. כשאני רוצה לשנות את הגודל של המסך עם התוכנה אני מקבל הודעה שאני צריך קודם לבחור מסך. איך עושים את זה? ההודעה שאני מקבל היא: no window is selected to select window bring it to foreground first and press the hotkey. איפה נמצא ה - foreground?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התוכנה (לא יודע אם זה היא או הכרטיס קול) אחרי פירמוט התכנתי אותה ומשום מה אני לא מצליח להקליט קול רק תמונה מה עושים מה זה יכול להיות ? התכנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול וגם את התוכנה וזה לא עזר שומעים כאלה ליחשושים ומקוטע כזה חלש ופעם ב.. יש עליות כאלה מה יכול להיות ?
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן, אני ממש מחפש בנרות תוכנה שאני יוכל להריץ איתה תוכניות באסמבלר.. על אתר בגוגל בסופו של דבר מוביל לאתר של emu8086.com ומשם ההורדה היא רק ל16 יום (ניסיתי לשנות את השעון/הסרה התקנה וזה לא עזר) אשמח לתוכנה שאני יוכל להריץ איץה תוכניות באסמלי.. (מקווה שמקובל לבקש כאלה בקשות בפורום, אם לא אז סליחה, אנא תמחקו.)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום, אבל ... איזה צבע הולך יפה עם שחור ? יענו אם הרקע הוא בשחור ואני צריך לכתוב משהו על הרקע הזה ... אז איזה צבע יהיה מאוד יפה ?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
למה כשאני נמצא בשרת אני מקבל כל הזמן את ההודעה הזאת: Closing Idle connection in 30 seconds ואיך אני יכול להיפטר ממנה?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי את הגירסא CS3 XTENDED של פוטושופ ואני צריך לעשות משהו פשוט. להעתיק קעקוע מתמונה אחת ולהדביק אותו על תמונה אחרת. איך אני עושה את זה? אולי אני יעתיק את התמונות ומישהו יוכל להכין לי את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הבאנר הבא: http://www.serethd.com/image_upload/images/2009/02/rapidshare2.png אני רוצה ליצור עוד שניים חדשים כאשר באחד מהם יהיה כתוב בתוך המסגרת של מה שכבר יש לי INFORMATION ובאחד יהיה רשום SCREENSHOTS. אני רוצה שזה יהיה בדיוק באותו הפונט והצבע,אין לי שום מושג בפוטושופ והייתי מאוד שמח אם מישהו היה עוזר לי בזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום. אני מקבל הרבה שגיאות זיכרון במחשב אחרי שאני סוגר תוכנות כמו ICQ,MSN,SKYPE כמעט כל פעם שאני סוגר אחת מהם אני מקבל את השגיאות האילו העלתי תמונה (היום התקנתי מחדש את ה SKPYE והICQ ) זה לא עזר למישהו יש אולי פיתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-