תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לתת לי שם או קישור לתוכנה שדרכה אני יכול לשלוח פקס דרך מחשב ודרך מודם ADSL? התוכנה צריכה להיות חינמית תודה.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הורדתי משהו בביטורנט וקיבלתי את ההודעה הזאת:piece 1229 failed hash check, re-downloading it אם הבנתי זה אומר שאני אמור להוריד את זה בעצמי או שהביטורנט מוריד את זה שוב בעצמו??
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי כרטיס מסך ATI Radon 9600 Pro, לפני יומיים הורדתי את העדכון של הדרייבר החדש (אפילו פה מהאתר), התקנתי אותו, ללא כל בעיות. אומנם, לאחר אתחול ה Windows ה ATI Catalyst Control Center לא רוצה להיפתח, ומופיע הודעת שגיאה: כותרת: "CLI.exe - Application Error" "The Application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the applicaion." אין לי שמץ של מושג למה כי ההתקנה עברה בלי שום בעיה. יש לי על המחשב Windows XP דיי מעודכן, יש לו כבר SP2. אם למישהו יש מושג מה הבעיה או איך לפתור אותה, אני אשמח לקבל עצות פה. תודה...
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי וירוס שנמצא ב C:\Documents and Settings\Matan\Cookies הוא נקרה קובץ index dat file האנטי וירוס לא מצליח למחוק אותו גם אחרי עידכונים וגם אני לא גם לא במצב בטוח מה אני עושה??????????????
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
"קניתי" כמה סרטים למחשב ומאוד התלהבתי מהם... עכשיו אני רוצה להראות אותם לכל המשפחה ב DVD והמערכת סראונד והכל... אז איך אני הופך את הסרטים שעכשיו ב-DVDrip לקבצים שיפעלו בDVD? (עם תרגום מובנה)
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
תמיד השתמשתי בתוכנה הזו ועכשיו כשהתקנתי את XP+SP2 אני לא מצליח להפעיל אותה הורדתי את הגירסא האחרונה 4.37 וזה לא עוזר ישנה שגיא DRIVER IS NOT LOADED. מישהו יודע על הבעיה? או שאולי התוכנה פשוט לא עובדת ב SP2?
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
ההורדות עובדות כרגע דרך הביוטרנט רק דרך AZUREUS, כשאני מנסה דרך תוכנות אחרות ההורדה ממתחילה כרגיל, אך אחרי פרק זמן לא קבוע היא פשוט נתקעת, התוכנה עצמה אלא נתקעת והחלון פעיל- אבל הוא לא מוריד כלום (למרותש עדיין כביכול כתובה בו מהירות הורדה), וגם השימוש במעבד של אותו חלון עולה. למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי את ABCת SHADOW'S EXPERMINTAL, BITCOMETתBITORNADO
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
השגתי כבל לפלאפון הזה, סתם קבל פשוט כזה לא כתוב עליו חברה או משהו הוא מתחבר לUSB עכשיו אני מחפש תוכנה שאני יכול להשתמש בה..ניסיתי את הOxygen לא הלך לי טוב יש תוכנה אחרת אולי יותר טובה?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה למחיקת דרייברים של כרטיס מסך דחוף!!!! אם אתם יכולים להביא יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6800 GT תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני מת לצרוב לDVD אבל כל תוכנה שלא ניסיתי הקובץ ניתקעעעעעע גם בנירו גם נ WINAVI ו TMPGEnc קיצר לא יודע הקובץ לא דפוק או משו הוא באיכות גבוהה מאוד ולא ניתקע אבל כל פעם שאני מנסה להמיר אותו או לצרוב זה ניתקע לי ב 13 אחוז.... ימשו יודע מצה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסנג'ר שאם שולחים לי לינק בהודעה אז אי אפשר ללחוץ עליה שיכנס ישירות לאקספלורר וגם אי אפשר להעתיק את הכתובת, הדרך היחידה היא לפתוח את האקספלורר ואז ללחוץ על הלינק וזה עובר לדף וזה ממש מעצבן :-\ מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בהודעה האחרונה שלי על האזוראוס אין לי מקום פנוי ב-c כמעט בכלל אז החלטתי להעביר את תיקיית השיתוף מ-c ל-d ועכשיו כשאני מפעיל את האזוראוס הוא מסמן לי את הקבצים שהיו לי בתיקיית שיתוף הקודמת שב-c באדום ולא מוריד אותם (כמובן שהעברתי את הקבצים לתקיית השיתוף שב-d).... מה אני יכול לעשות? כי חבל לי על הורדות...
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה הורגתי עכשיו את הגרסה החדשה של FIREFOX ויש לי כמה בעיות 1) המחשב עובד טיפה יותר לעט וטיפה יותר נתקע 2) כשאני נכנס לדודמא לאתר שש(אל תרדו עלי זה היה לבדיקה של משהו) אז כל התפריטים כבר נמצאים כזה בצד עכשיו שאלה איך אני יכול לשנות את העיצוב של התוכנה?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אנשים שלום.. יש לי בעיה שמחרפנת אותי יום אחד בהיר אני יצאתי אם חבריי, לאחר מכן, שחזרתי הביתה גיליתי להפתעתי שמותקן לי SearchBar אז אמרתי לעצמי :" מה הבעיה? פשוט נלך ונמחוק אותו" אבל... לאאא!! הוא לא נמחק!! והוא משתלט לי על האקספלורר: 1. כל פעם שאני משנה את דף הבית, הוא משנה לי אותו בחזרה לדף הבית של הsearchbar .. 2. כל פעם שאני מסמן לדפדפן לא להראות את הSearcBar הוא שם עליי פס ואם אני סוגר ופותח מחדש הוא ימשיך להראות אותו.. אני ניסיתי להיכנס C:\WINDOWS\Downloaded Program Files (שם נמצא הקובץ הסרה) ולעשות לו remove אבל הוא רושם לי שקבציי התוכנה בשימוש עכשיו לא ניתן למחוק את הSearcBar... בבקשה אני מתחנן אליכם תעזרו לי למצוא דרך למחוק את ה-SearchBar הזה!!! אהה!!!
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי כמה קליפים שלוקחים לי כל אחד 400 מגה ואני זקוק בעיקרון רק ל 10 דקות האחרונות מכל קליפ איך אני יכול לקחת רק את ה 10 דקות האחרונות מקליפ של שעה וחצי ? אילו קבצי RM \ רשצ של התוכנה REAL MEDIA
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הצלצול המעצבן של הפלאפון מעיר אותי כל יום אני קם בקריזה עצבנית מישהו מכיר תוכנה של שעון מעורר במחשב שנגיד ב7וחצי תפעיל איזה קובץ MP3... משהו כזה לפחות אני יקום ישמע מוזיקה לא צלצול מעצבן ואני צריך לקום עד המחשב לכבות את זה (הפלאפון על כיסא לידי אני מכבה אותו ובדרך כלל נרדם בחזרה :}
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי כמה חשבונות מייל ואני רוצה שלכל אחד מהם יהיו inbox ו outbox והכל נפרד.. ב outlook ו outlook express אפשר לנהל מספר חשבונות אבל כל הההודעות נכנסות לאותו ה inbox. אם יש למישהו המלצות על תוכנות עם אופציות ניהול מתקדמות כמו שציינתי אשמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
H:\אינו חוקי ביישום 32 מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איזה גירסא של התוכנה Ad-Aware יותר חדשה: *Ad-Aware 6.0 או *Ad-Aware'SE 1.5 ??? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איך אני מעביר הורדות של BitComet ל Azarues(או איך שכותבים את זה) זה דחוף אני כבר באמצא פשוט הBitComet בקושי זז לי קש ה Azarues מוריד לי על 80!
-
היי אחרי שנה+- שהאמיול לא מיתחבר לשרתים, התיעצבנתי והחלטתי להוריד שוב את התוכנה. אני מנסה להיתחבר לשרתים אבל אף שרת לא מיתחבר, עכשיו שמתי לב שהוא כותה לי "lowID" אז מה זה בכלל? ומה עושים כדי לפתור את זה? ומה זה פינגים? תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני גולש במהירות 750K .לאתר מהרשת לוקח 20-30 שניות לעלות???יש לי מע' הפעלה WIN XP PRO מעודכנת כולל SP2.אנטי וירוס נורטון 2004 מעודכן. AD-AWERE SE PERSONL+SPYBOT כולם מעודכנים ובדקו את המחשב הכל תקין??? אתחול המחשב נבדק ויש בו מעט תוכנות פעילות וכולן דרושות.ניטרלתי את הפיירוול והנורטון אנטיוירוס ועדיין הזמן ארוך 15-20 שניות .מה עוד עלי לעשות על מנת שאמצא את התקלה???
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
טוב אני מחפש את הביטורנט הכי מהיר וגם איך להגדיר אותו ומאיפה הכי כדאי .......... כי אני מוריד על 20 ככה ואני רואה כאן מהירויו של 100+ וגם אני רוצה כזה........
-
- 19 תגובות
- 4.3k צפיות
-