תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
למצטרפים חדשים ולישנים שעדין לא משתמשים בpremium ורוצים. מומלץ
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו משתמש? האם זאת התוכנה הטובה ביותר בתחום? צריך להרשם ולהתחבר אליה (שם משתמש + סיסמה)?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שאני עובד עם התוכנה LatencyMon אני חייב שהיא תעבוד נקי ללא שום תוכנה ברקע או ההיפך בשביל בדיקה אמיתית אני צריך לעבוד שיש תוכנות / משחקים ברקע מישהו יודע ?
-
- 0 תגובות
- 250 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.download.com/3000-2144-10045910.html?part=69274&subj=dlpage&tag=button רשימת עדכונים ושינויים לגרסה החדשה: http://www.lavasoft.com/news/public%20changelog.pdf מבדיקה ראשונה, הסריקה באמת יותר מהירה, אך אמנם לא בהרבה. לגבי מציאת מזיקים למיניהם, אני לא יכול להגיד, כי המחשב שלי נקי תמיד
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה כרטיס טלוויזה מהדגם הנ"ל שבכותרת הדיון. בזמן ההתקנה גיליתי שלצערי אין לויסטה דרייבר משלה (כמו שיש בד"כ עם כל רכיב חומרה שאני מחבר) ולכן פניתי לאתר החברה בשביל הדרייברים העדכניים ביותר והתוכנת שירות העדכנית ביותר שיש. לצערי גיליתי שיש דרייבר רק לויסטה 32 ביט ולא ל64 ביט. ניסיתי להתקין ולא צלחה דרכי. לאחר מכן ניסיתי את הטריק עם DISABLE_INTEGRITY_CHECKS וזה לא עזר למרות שעבר זה עזר לי עם התקנה של רכיב קריאת SIM. האם ישנה דרך לטפל בהתקנה של הרכיב ו פשוט לוותר ולהתקין על מחשב ישן יותר עם XP 32 ביט? עריכה: פניתי אל Leadtek ולצערי מסתבר שזה תומך רק בויסטה בגרסת 32 ביט בלבד....
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, ראשית עליי לציין כי אני מיואש. ניסיתי כבר הכל כבר 8 שמונה. תחילת הסיפור לפני כחצי שנה. קניתי כרטיס טלוויזיה מסוג LEADTEK WINFAST TV2000 XP RM. בדקתי שהכל עובד דרך תוכנת WINFAST PVR והכל עבד. אני זוכר שהצלחתי להגיע איכשהו לערוץ AV וכך ללכוד את הווידאו מהממיר של יס. ניסיתי לעשות אותו דבר היום. הממיר: כסוף קטן עם לוגו כחול של החברה בצד. החיבורים לממיר: צהוב-בננה ,הצד השני בכרטיס טלוויזיה. שחור-חשמל. לבן-לשקע של יס בקיר. התוצאה המתקבל לפניכם: לא הצלחתי לזכור איך אני מגיע לערוץ ה-AV בתוכנה. אני מיואש
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
קניתי לפטופ Lenovo N100 עם ויסטה פרימיום הtouchpad משגע אותי, כאשר החץ נמצא בנקודה כלשהי ואני מנסה להזיז אותו לפעמים הוא חושב שביצעתי לחיצה ומבצע לחיצה. איך אפשר להוריד מהרגישות של הclicks על הpad או איך מבטלים לחלוטין של ביצוע לחיצה על ה pad?
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WINDOS מקורי .אלא שהוינדוס התקללקל ש בו מלא וירוסים ומה עוד לא .כבר שנתים לא עשיתי לו פורמט . לא הראו לי ולא הסבירו ולא נתנו הסבר מפורט איך עושים וינדוס חדש שהוא מקורי. במחשב יש דריברים אולי שם עושים פורמט ? ועכשיו לא נותר דבר אלא לפרמט אבל אם מפרמטים הוא נהיה לא מקורי ואני רוצה את המקורי . ומאיפה ביאים את כל הדריברים המעודכנים שלו ?? והאם אפשר לפרמט אם היה וינדוס מקורי לשים לא מקורי ? כי עכשיו זה מלא וירוסים ולא עובד כמו שצריך . ומאיפה מביאים את רשימה הדריברים שלו ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני באוסטרליה . קניתי ביריד מחשבים לנובו X61 . במקור היה עליו ויסטה ועכשיו WIN 7 אולטימט .המחשב כל הזמן צועק שחסר לו דרייבר של טביעת אצבע או באנגלית BIOMETRIC COPROCESSOR חיפשתי באתר החברה ואין דרייבר לWIN 7 מישהוא יכול לעזור או לפחות לבטל את האופציה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כדי שלא יהיו אי הבנות: מעובד - עבר איזשהו פילטר לא מעובד - הגיע ישר מהמצלמה ומקסימום נעשה crop כדי להתאים את הגודל. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מאחר וליונטוורק ירד אשמח אם מישהו ישלח לי לאימייל את הגירסא האחרונה 3.1 אני חושב chura@zahav.net.il תודה מראש, חן.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא את הקליינט LHbittorrent? אני יודע שב-Lionetwork אין אותו, ניסיתי לעשות חיפוש ב-google, אך לא מצאתי כלום. מישהו יכול לשלוח לי לינק לאיפה שאפשר למצוא אותו?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
מה עדיף, ומה יותר טוב, LibreOffice או OpenOffice ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי. החלטתי להתקין חלופה חינמית לאופיס. שמעתי על libreoffice שלפי מה שהבנתי יש לה תמיכה מלאה בעברית, אז התקנתי. עכשיו שמתי לב שיש לה בעיה בהצגת עברית. במסמכי docx, העברית נראית כך: לעומת זאת במסמכי doc העברית מוצגת כמו שצריך. האם יש משהו שצריך לשנות בהגדרות כדי לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
http://labs.adobe.com/technologies/lightroom5/ מה חדש: http://tv.adobe.com/watch/creative-suite-podcast-photographers/lightroom-5-a-first-look-and-my-top-5-favorite-features/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בצורב שלי יש את הפונקציה שנקראת LightScrab. לפי מה שהבנתי זה מאפשר "לחרוט" על הצד העליון של הדיסק איזה תוכנה מסוגלת לעשות את זה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיחקתי עם המחיצות והזזתי ?PQ-MAGIC) את המחיצות של הלינוקס, כולל את ה-BOOT . מאז הלילו לא עולה לי , מחקתי אותו זמנית שאני אוכל להשתמש ב-WIN-XP . עכשיו....איך אני מחיזר
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה LioNetwork והיא אינה מתחברת לי ואיני יכול להוריד דברים מה אוכל לעשות בנידון?? תודה
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
-
שלום, יש לי מערכת הפעלה WINDOWS7 ובנוסף את התוכנה windows live movie maker (התקנתי את windows live essentials). בשימוש הראשון הורדתי קטעי וידאו מהמצלמה שלי (מגיע בפורמט MOV) וערכתי סרטון קצר באמצעות ה MOVIE MAKER. היום- לא יודע למה ומה השתנה אבל התוכנה לא קוראת את הפורמט MOV ואני לא יכול לערוך סרטונים! ניסיתי להוריד חבילת מקודדים מחדש וגם את הwindows live eddentials מחדש וזה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני יודע שאפשר להמיר את הקובץ לפורמט אחר אבל הMOVIE MAKER אמור לזהות גם את ה-MOV כפי שהיה לי בהתחלה.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מחפש דרך לקחת קובצי ISO שנועדו לעבוד עם LIVE CD אבל במקום לצרוב אותם לשים אותם על DOK וליצור LIVE USB בנתיים ניסיתי לפרמט עם כלי פירמוט שונים שאמורים לעשות את ה-DOK בוטבל, ואז פשוט לפתוח את הקובץ ISO אל ה-USB אבל זה לא ממש עובד האם יש תוכנות בעלות היכולת לעשות זאת? ראיתי שיש תוכנה שמיועדת לקבצים ISO של התקנות לינקוס ועוזרת ליצור LIVE USB אני מחפש לתוכנות אחרות כמו למשל דיסק הצלה של ACRONIS ועוד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
hi sliha en li evrit bamahshev ki ani lo baarez anashim taazru li bevakasha ani kvar hodesh menase laasig draver ko laleptop sheli baya rak be ehad draver KOL kodem kol ani lo yodea eh bodkim ma akartis kol sheli yesh li leptop shel DELL taazru li bevaksha tagidu eze od informazia zarih kidey ladaat eze kartis kol yesh li tooooda ve im mishu yehol letargem le evrit taodaa shel ani esmah dooooda shuv
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם , נוצרה לי בעיה קטנה במחשב הנייד (עוד אחת אחרי שפתרתי את הבעיה של ה-device manager) הדגם של הנייד IBM R50e. מותקן Win XP Pro SP2 הכרטיס רשת לא מופיע לי ב-Network Connections. ה-ICON של ה-Local Area Network לא שם ! איך אני מחזיר אותו חזרה ??? (ד"א , חיפשתי הרבה בגוגל .. לא מצאתי כלום.. ) תודה !!!
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:28:50, on 14/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\TuneUp Utilities 2006\WinStylerThemeSvc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec S…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-