תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בצפייה באתרים.. אם זה באתר תפוז (פורומים)... אם זה באתר של המסנג'ר.. יש למישהו התקנה של JavaScript..? יש לי אינטרנט אקספלורר לא משהו אחר. תודה רבה ותהיו בריאים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מצמיד כתוביות לסרט שהוא בפורמט AVI thnx to all
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני צריך חבילת מקודדים שלמה לסרטים שיצליח להפעיל את כול סוגי הקבצים אם אפשר קישור תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
הורדתי את חבילת הקידודים 3DMark05 ועדיין יש לא מעט קבצי וידאו שפועלים רק עם הסאונד מאיפה אפשר להוריד קידודים טובים בלי ג'אנק? תודה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום כולם, אני משתמש כבר די הרבה זמן בZoneAlarm Pro. אני קראתי בכמה מקומות שמחשיבים אותו להכי מוצלח,אבל הוא די מעצבן מבחינת החסימה האגרסיבית שלו וקצת נמאס לי מזה. הבנתי שגם Outpost אמור להיות לא רע,אז אני צריך חוות דעת של מישהו שהתנסה איתו,איך הוא: 1.מבחינת צריכת משאבים,חשוב לי מאוד שלא יתעלק לי על המערכת. 2.שלא חוסם יותר מדי,אני לא עובד כאן בשב"כ. 3.שלא יעשה בעיות עם הגדרת "חוקים" וכו'. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
תוכנת VIDALIA , משמשת להתחברות לשרתי פרוקסי. איך מתפקדת התוכנה? האם קיימות תוכנות יותר מוצלחות? האם ניתן להחבר לשרת פרוקסי ללא תוכנת עזר, אלא ע"י רישום IP ומספר PORT בהגדרות LAN של אפשרויות אינטרנט ? לינק לשרתי פרוקסי: http://www.proxy4free.com/page1.html
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אממ אני צריך שמישהו יעשה לי מן קווים כאלה מאחורי כדור - שיראו כאילו הוא בתנועה, כאילו הוא מהיר כזה... אם הייתי יודע POTHOSHOP הייתי עושה בעצמי, ומכיוון שזה נראה לי משהו קטן לא נראה לי שזה חשוב בשבילי ללמוד POTHOSHOP התמונה שאליה אני צריך את הקווים האלה מצורפת למטה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להפעיל את הפיירוול החומרתי שישנו על הלוח אם עכשיו התקנתי את כל הדריברים האפשריים ואני עדיין לא מצליח למצוא את האפשרות . אני כרגע מפעיל את המחשב שלי עם מ.ה. 64 ביט ואשמח לדעת מהם היתרונות והחסרות של הפיירוול הנ"ל ואיך אני מגיע לתמונה הבאה : [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
לדוגמא, בין אם אני רוצה להיכנס לחשבון הgmail שלי או לוואלה, אני מקבל את ההודעה הזו: Internet Explorer cannot display the webpage Most likely causes: You are not connected to the Internet. The website is encountering problems. There might be a typing error in the address. What you can try: Diagnose Connection Problems More information אז אני עושה refresh (לפעמים פעמיים) וזה עולה. מעצבן!
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
צריך אנטי וירוס חזק במיוחד חוץ ממקאפי תודה רבה! :-*
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מה אומרות הטמפרטורות הבאות: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200512031356519679/temp.JPG אני יודע שהשני זה של המעבד והאחרון זה של הדיסק קשיח, אבל מה הן הטמפרטורות הראשונה השלישית והרביעית?
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט והתוכנות שאני מחפש שיתמכו במערכת הזאת הן: SpeedFan CPU-Z Driver Genius (יש לי ואני צריך קראק או סריאל אז לגביי זה אשמח לקבל בפרטי לגרסא 8.0.316) Partition Magic (צריך את הכי חדשה ורצוי גם קראק או סריאל בפרטי). לא לשכוח שמדובר במערכת ויסטה 64 ביט! תודה רבה לעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
למישהו יש כתובות של שרתים מהירים שמהם אפשר להוריד את העידכונים? אני צריך משום שההורדה של העידכונים מהשרתים של קספרסקי איטיים.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכם, כשאני מפעיל את התוכנה קופצת לי הודעה של "BUSY SERVER", ב- EVENT VIEWR זה מראה איזושהי בעיה עם ה-DCOM, EVENT 10010. חקרתי על ה-EVENT הזה והבנתי שצריך להגדיר את התוכנה כמו שצריך מבחינת התקשורת לשרת. אודה למי שיעזור לי בהגדרות.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הפורום הזה הוא הנכון אבל רציתי לדעת אם יש שמירות של הדפסות שבוצעו הדפסתי קובץ שהיה על דיסק ונעלם לי הדיסק רציתי לדעת אולי הוורד שומר את זה בתיקייה כלשהיא זה ממש ממש ממממממממשששששש דחוף אז תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להוריד ולשמור 3 סירטוני פלאש: 1 מ-mako ושניים מ-walla. יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש חבילת קודקים למחשב חדש,בעיקר בשביל סרטי HD (גם 720P וגם 1080P). כרגע אני משתמש בMPC+Klite ואני די מרוצה,השאלה היא האם יש שילוב יותר מומלץ? המערכת המתוכננת היא I5 2400+כ"מ GTX470 OC כך שכוח לא חסר וגם יש מעבדי cuda בכ"מ,ששמעתי שזה יכול לעזור. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, יש ברשותי דיסק המכיל תוכנה. יש לי רישיון לתוכנה והכל חוקי. אבל... הדיסק בפורמט DVD. אני מעוניין להתקין את התוכנה במחשב ללא כונן DVD, והתוכנה תמיד צריכה את הדיסק המקורי לשם פעולה תקינה. חשבתי שאוכל להעתיק את תוכן הדיסק למחשב הזה דרך רשת מקומית. העתקתי אך התוכנה לא מזהה את הקבצים בתור דיסק. האם אפשר ליצור קובץ IMAGE מהדיסק הזה ולהפעיל את הIMAGE הזה דרך DEMON TOOLS? ניסיתי דרך ANYDVD והתוכנה הזו אומרת שהדיסק לא מוכן...? אשמח לעזרה מכם. תודה מראש לעונים!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי יכול לעזור לי בבקשה אני צריך להתקין disk on key של חב' LG על מחשב עם WINDOWS 98 , ואין לי את הידסק התקנה מי יכול להסביר לי מה לעשות. נכנסתי לאתר של LG ולא מצאתי אולי מישהו יודע מה לעשות או להביא לי קישור מתאים? בבקשה דחוף כי אני נמצא בספריה ואני חייב לשמור את הקובץ לפני שאני הול ואז ימחקו לי הכל. תודה מראש מוש...
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
צריך להתקין Java Runtime ו Java Development או אחד מהם מספיק?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
תנו לי הצעות לאנטי וירוס חינמי... ואל תגידו לי לחפש בפורום, יותר קל לי יהיה שתכתבו רק את השם של האנטי וירוס וזהו...
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
צריך להתקין דרייבר למסך Samsung חדש או שאין צורך? קניתי מסך סמדונג 24 אינטצ למחשב, האם צריך להתקין את הדריבר לווינדוס 10 או שהווינדוס כבר ידע לזהות אותו?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ימחק ברגע שאני אקבל לינק, אני מעריך שזה לא יהיה בעוד יותר מחצי דקה. אני ממש שונא שאנשים עושים את זה, אבל זה מקרה דחוף נא לא לנעול או למחוק, אם אתם יודעים מה טוב בשבילכם :asthanos: עריכה - טוב, תודה בכל מקרה ;D הצלתם אותי..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-