עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by exercise,

יש לי מחשב שכנראה הסירו את Kaspersky 6 לא טוב, בכל מקרה, מחקתי את ה registry שלו, ואת התיקיה והכל, אבל עדיין ה security center חושב שהוא זה שאחראי על הגנת המחשב וה windows firewall חוסם את האינטרנט כשאני מפעיל אותו (ואיפסתי את ההגדרות). הצעות לסידור ?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by hag911,

אחותי קנתה לי לא מזמן קספרסקי 6 מארצות הברית, התקנתי אותו, הכול טוב ויפה... ואז התגלתה לי בעיה, אחרי שעה שאני גולש באינטרנט או סתם המחשב דולק, נכבה לי האינטרנט,ניסתי לשחק בהגדרות ולא הצלחתי בAVG הקודם שלי זה לא היה ככה... יש למישהו פיתרון?! תודה רבה

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  3. התקנתי היום את קספרסקי 7 והוא לא נותן לי להיכנס להרבה אתרים, ז"א למשל אני נכנס לHW אז הוא נטען המון זמן [האתר] איך שאני סוגר את קספרסקי האתר פתאום נטען עד הסוף במהירות, נגיד ל VGAMES הוא בכלל לא נותן לי להיכנס [טוען את הדף בלי סוף] איך שאני מכבה את קספרסקי הדף עולה במהירות. מה הבעיה והאם היא רק אצלי?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by chap123,

אנשים אני מחפש שנים key שעובד לגרסא הזו ואני לא מצליח לאתר .... הורדתי כמעט מכל אתר נורמלי ברשת. אם מישהו מכיר אחד כזה שבאמת באמת עובד מוזמן לתת לי כי אני צריך לבצע בדיקת וירוסים דחוף . :s05:

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  5. Started by kobibo,

מישהו יודע כיצד להגדיר את התוכנה כך שהיא לא תסרוק לי קבצים ב Real Time ?,היא פשוט מאיטה לי את המחשב בצורה מטורפת כל דבר פשוט שרוצים לבצע כגון: פתיחת חלון ,פתיחת IE לוקח המון המון זמן . אודה להגדרות שיפחיתו על העומס שהתוכנה גורמת במחשב ויחד עם זאת שתשמור בצורה סבירה מפני וירוסים. ככה באמת לא ניתן לעבוד !!!! אני מתחיל להצטער שהסרתי את ה AVAST PRO שהייתה לי.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  6. שלום לכולם, אם עוד לא ראיתם ואם זה מעניין אתכם, היום גרסת MP1 של קספרסקי 6 יצאה רשמית. MP1 = Maintenance Pack 1 = אוסף תוספות, שינויים ותיקונים, בערך כמו Service Pack ל-Windows. בין הדברים החדשים שנוספו: * ההגנה הפרואקטיבית יודעת כעת שני דברים חדשים: 1. לתפוס Keyloggers 2. לתפוס DLL-ים שחודרים ל-Windows Task Manager (אחת הדרכים להסתיר תהליכים) 3. שופר המנגנון שמזהה ניסיונות גניבת מידע (גניסת סיסמאות וכד') - כעת עוברים את PC-Flank * Web Anti-Virus יודע כעת לסרוק גם תעבורה מוגנת (SSL) * שופרה ההגנה העצמית * המודול Anti-Banner יודע כעת לזהות בנרים גם בשיטות יוריסטיות (קודם היה רק לפי חתימות) * נוספה אפשרות להעתיק עדכונים לתיקיה לוקאלית על מנת לשתף אותם * נוספו אופציות נוחות…

• 36 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. Started by tulz,

שלום לכל הפורום,היום קיבלתי את המשלוח שלי של הKaspersky Anti-Virus Personal Pro 2005 שלי,האנטי-וירוס הזה מדהים,המחשב שלי הרבה יותר קל,הסריקה שלו קצת מייגעת אבל היא יעילה (גילה 7 וירוסים לביינתים) והממשק די סביר. התוכנה סורקת את עצמה אוטומטית כל 3 שעות והוא מעדכן את עצמו אם יש עידכון. היא פועלת ברקע ואני לא מתעסק איתה,כך לפי דעתי צריכה לעבוד תוכנת אנטי-וירוס. היתרונות:התוכנה יעילה מאוד ונותנת תמורה לכסף. חסרונות:הסריקה מייגעת ציון: 9.2 שורה תחתונה:מומלץ ביותר! מחיר: 149.99 ש''ח חנות: רשת חנויות BUG

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אורח
    Started by אורח,

שרק משתשמים שהתנסו בשניהיים או מכירים את שניהם איך שהוא יענו.. אני כרגע משתמש ב Grisoft AVG Professional והוא מספק אותי אבל טיפה פחות ממה שאני רוצה וראיתי ביקורות טובות על Kaspersky אז מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  9. http://img393.imageshack.us/img393/9542/kaspersky1oi.jpg האנטי וירוס חוסם את התולעת/וירוס/מה שזה לא יהיה כל הזמן (כמה פעמים ביום), מישהו יודע מה זה/למה זה? תודה.

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by fffSSS,

Kaspersky Anti-Virus או NOD32 איזה אנטי ווירוס יותר טוב? איזה חברה יותר טובה? איזה אנטי ווירוס לוקח פחות משאבים מי המערכת? איזה תוכנה יותר מומלצת?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by contA-,

מה דעתכם? איזה מהם עדיף? בבקשה רק מי שהתנסה עם שניהם שיגיב.. תודה, עמית

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by boogie,

צריך עזרה בהגדרות "טובות" של התוכנה...

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by udi,

שלום לכולם אני משתמש כבר שנים בתוכנה KIS ואני מאוד מרוצה, כרגע יש לי עוד 80 ימים לאקטיבציה של התוכנה שאלתי היא פשוטה אם אני קונה היום דרך אתר החברה רישיון נוסף לשנה האם הרישיון מתחיל היום או בעוד 80 ימים ? http://usa.kaspersky.com/products-services/home-computer-security/internet-security תודה מראש על העזרה

14. הורדתי מאתר היצרן את חבילת האבטחה לאינטרנט ואהבתי עכשיו נגמרה לי תקופת ההתנסות ואני רוצה לרכוש אותה ואני מעוניין לדעת אם היא תעבוד גם על windows vista אליה אני חושב לעבור כשתצא. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  15. Started by Y-T-M,

כשהתוכנה מופעלת על real time protection אז אני לא יכול להיכנס לאתרים איך עושים שאני יוכל עדיין להיות בreal time protection ועדיין לגלוש באתרים

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  16. שלום רב, מאז שהאתר וואלה שינה את העיצוב שלו לאחרונה לוקח לו שעהההה פשוט להיטען- תחילה לא הבנתי למה, אבל אז שעשיתי disable לקספרסקי - וואלה נטען בשנייה. (וכשהיה את העיצוב הישן הוא גם היה נטען בשנייה) . אז כנראה שהתוכנה kasersky internet security 8 (הגרסא הכי חדשה) פשוט סורקת את העיצוב החדש הזה של וואלה יותר מידי זמן - עד שהוא עולה. נכנסתי להגדרות הקספרסקי לקטגוריה web traffic והכנסתי את וואלה כtrusted - והדבר לא עזר. שעשיתי פשוט disable לכל הקספרסקי אבטחת אינטרנט - הבעייה נפתרה. מה עושים? אני ממש אשמח לעזרה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by Lirans,

שלום הפעלתי לאחרונה את המשחק Mass Effect ושמתי לב שהוא עבד ממש לאט יחסית לפעם שעברה בה הפעלתי את המשחק. פעם אחרונה שהפעלתי את המשחק והוא פעל טוב הייתה כאשר השתמשתי באנטיוירוס אחר. ברגע שביטלתי את הkaspersky המשחק חזר לעבוד מהר. לא יצא לי לראות את זה עדיין על משחקים אחרים אבל אני משער שזה יכול לגרום גם בהם לבעיות. האם קיים איזה פתרון לבעיה חוץ מלבטל את האנטיוירוס כל פעם שאני מפעיל את המשחק? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  18. בסריקה ב-NOD32 לא נמצאו וירוסים עשיתי סריקה ב-KASPERSKY ONLINE SCANNER הנה ה-REPORT Scan Settings Scan using the following antivirus database extended Scan Archives true Scan Mail Bases true Scan Target Critical Areas C:\WINDOWS C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp\ Scan Statistics Total number of scanned objects 16518 Number of viruses found 2 Number of infected objects 5 Number of suspicious objects 0 Duration of the scan process 00:21:51 Infected Object Name Virus Name Last Action C:\WINDOWS\CSC\00000001 Object is locked skipped C:\WINDOWS\Debug\PASSWD.LOG Object is locked skipped C:\WINDOWS\SchedLgU.Txt Object is locked skipped C:\WINDOWS\SoftwareDistribut…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kobibo,

מתלבט בין שתי התוכנות האלו בלבד, מי שהתנסה עם אחת התוכנות מוזמן לרשום את המלצותיו ( בבקשה אודה לתגובות רק לגבי שתי התוכנות בלבד ).

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by golanWAN0,

אז ככה יש שתי תוכנות אנטי וירוס טובות ואני לא יודע מה לבחור??? 1.kaspersky prsonal pro 2.kaspersky personal מה אתם חושבים? מה יותר טוב ? 1 או 2 .

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by robertok,

ברור לי שרובכם יגחכו, אבל כל התוכנות אצלי חוקיות וקנויות, וכך גם האנטיוירוס. לאחרונה החלטתי לעבור מהנורטון הכבד והבלתי נסבל לקספרסקי (המדהים יש לציין). התקנתי גרסאת נסיון ואין מה להשוות! השאלה באיזה גירסא יש לבחור (ההבדל הו 40$ בפרסונל מול 60$ בפרו). שתיהן עובדות טוב, השאלה אם יש הבדל מהותי באופן הסריקה או רק קצת יותר אופציות ב Setting. תודה מראש, רוברטו

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by Pentium D,

כידוע Kaspersky ו-NOD32 הם תוכנות האנטיוירוס המובילות כיום. אני משתמש ב-NOD32 והנני מרוצה. רק ברצוני לדעת לאיזה מן השתיים יש מאגר ווירוסים גדול יותר? ואיזה טוב יותר מבחינת איתור ווירוסים? (מי מתקדם יותר בתחום הסריקה? ומי בתחום הגנה בזמן אמת?) ואם כבר גם ברצוני לשאול איזה FireWall מומלץ לי להוריד. כרגע מותקן במחשבי Mcafee FireWall 7.0, האם כדאי לי להשאירו או האם קיים בשוק אחד מתקדם/טוב יותר?

23. Started by udi,

שלום רציתי לברר פעם אחת ולתמיד איזה אנטי וירוס יותר טוב אני יודע ש Norton יותר מפורסם אבל זה לא עושה אותו יותר מוצלח רציתי המלצה ממישהוא שקצת מבין איזה אנטי וירוס כדי להתקין במחשב תודה על העזרה אודי

• 53 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by morans,

היי חבר'ה, יש לי על 3 מחשבים Kaspersky אבל אני עדיין לא בטוחה שהוא אנטי וירוס טוב כי בכל זאת מצליחים להיכנס אליי וירוסים שעושים דיי בלאגן במחשב... רצתי לדעת מה אתם חושבים על שני האנטי וירוסים שרשמתי בכותרת ומי מבינהם יותר מומלץ? תודה, מורן

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eyal00,

אני מעוניין אנטי וירוס ואני מתלבט בין השניים? איזה עדיף ולמה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים