עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lmlm,

אני מחפש תוכנת חסימת אתרים עפ"י שם מפתח (כמו נגיד כל האתרים שמכילים תוכן של AMD שיחסמו) אני מחפש גם ל FF וגם ל IE יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  2. כוונתי היא שחיברתי HD נוסף למחשב שיושב בו מערכת הפעלה עם Outlook Express,ואני רוצה לשלוף את הפנקס כתובות משם,איך אני עושה את זה? אשמח לעזרה תודה רבה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by Frozen-Ice,

איזה אנטיוירוס יותר טוב ? AVG או KASPERSKY

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  4. Started by edoson,

כשאני משתמש בAUDIOCATALIST לצורך הכנסת שירים למחשב, אני יכול לעשות את זה רק בANALOG כלומר X1 ישנה האופציה ASPI אבל אני לא יכול לסמן אותה, כאילו שאין לי את הדרייבר הזה. מצד שני אם אני מפעיל את אותה תוכנה במערכת ההפעלה השניה שיש לי במחשב, אין לי בעיה, האופציה ASPI מסומנת, ואני עושה RIP לדיסק שמע במהיריות שמגיעות ל X30. מכאן שהבעיה היא בדרייבר ASPI , לא? הורדתי את הדרייבר של ADAPTEC והתקנתי אותו, ללא תוצאות. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by tomer_et,

שאלה פשוטה - האם אין דרך לבטל את חסמיה של פקודות JAVASCRIPT בפיירוול של Norton Internet Security. ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי... הדבר היחיד שעובד אצלי בקטע הזה זה לבטל את הפיירוול כשאני צריך ללחוץ על פקודה כזאת - כמו שמיעת רדיו או ספם פתיחה של חלונות באתרים. אין פיתרון לבעיה הזאת בהגדרות של Norton Internet Security ?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  6. מישהו נתקל בוירוס עם המאפיינים הבאים: - מוחק אוטומטית את הקובץ EXE של כל אנטיוירוס כך שאי אפשר להעלות שום אנטיוירוס על המחשב. - לא נותן להעלות SAFE MODE. בבקשה אם מישהו מכיר את הוירוס ויודע איך להעיף אותו שייכתוב פה כבר שבועיים זה ככה וזה מעצבן אחושרמוטה תודה לכולם :>

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by composite,

שלום. ברצוני לרכוש את האופיס הכי חדש (מהי הגרסה הכי חדשה?) אבל יש כ''כ הרבה גרסאות וחבילות שאני לא ידוע מה לבחור. אני אשתמש בה בבית, להכין עבודות לבית-ספר וכו'. עוד דבר - מה זה ה- MS OFFICE 12 הזה עם ה- interface החדש והמגניב? תודהמ ראש.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by Joli,

מה קורה אנשים? אז ככה הורדתי את הגאדג' (אני מקווה שככה רושמים את זה) הבא: http://gallery.live.com הוא אמור להראות בכמה מהירות אינטרנט אני משתמש... הוא מבקש להכניס את הכתובת של הראוטר שלי והקוד, הכנסתי אותם וזה לא עוזר הוא עדיין רושם ERROR: תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  9. אני משתמש ב-Internet Explorer ומותקן אצלי ה-JAVA הכי חדש וגם הגרסא האחרונה של Adobe Flash. בכל פעם שאני נכנס לאתר של Nseries של NOKIA אני פשוט מקבל מסך שחור. איך לתקן את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by night-fire,

למחוק

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by ccc,

יש לי קובץ וידאו... WMA ... איך אני חותך אותו ?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  12. Started by devek,

אם אני נמצא בדף מסויים ואני רוצה במקביל לפתוח כמה לינקים מסויימים בדף איך אני עושה זאת? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by papushka,

יש לי את המכשיר COWONA2 ואני חלא יכול להעביר לשם סרטים בHD,גם בגלל שהם שוקלים מלא וגם בגלל הפורמט שלו איזה תכנה מהאלו שבנעוץ יעזרו לי בבעיה והן לא מסובכות כל כך לשימוש? תודה. AVI, ASF ו-WMV ומשתמש בקידודי DivX, XviD, MPEG-4 ו-WMV9 MP@LL המכשיר תומך: למקרה שלא הבנתם אותי אני צריך תכנה בשביל לשנות תפורמט כדי שהואי קרא אותו וגם בשביל לחתוך תסרט לשתי חלקים אבל שלא תיהיה תבעיה של הדליי עם הקול בסרט תודה.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  14. Started by 64haim,

התקנתי תוכנת Norton Go-Back במחשב. לאחר יומיים עהודה תקינה המחשב נתקע ונאלצתי לעשות כיבוי מלא (hardreset). מרגע זה אני לא מצליח לעלות את המחשב - לאחר הדלקתו מתחיל לרוץ Norton Go-Back אשר מודיע על תקלה : GoBack Internal Error failure code gb_ui_support(1147) hit any key to reboot למעשה המחשב תקוע בלולאה אין סופית של אתחולים. האם יש למישהו רעיונות איך יו ציאים מהפלונטר?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  15. Started by compman112,

כדאי? או להשאר עם 10.

16. Started by Nurit2005,

איך יוצרים תמונה על תמונה ב DREAMWEAVER ?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by פיני1805,

שלום.. האם התוכנת הזו עובדת עם WIN2000? ואם כן מדוע תמיד שאני מנסה לשחזר את המערכת הוא רושם לי CORRUPT ARCHIVE? בדקתי את הדיסק גיבוי אין עליו שריטה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by vnhteyal,

יצרתי דיסק איתחול(CDROM) מסוג UBCD4Win לינק /http://www.ubcd4win.com איך אפשר להסביר את זה שבחלק מהמחשבים שבדקתי התוכנה כן מצליחה לעשות BOOT מהכונן וטוענת מערכת הפעלה מה CD ובחלק מהמחשבים לא כמובן שמהBIOS את ה FIRST BOOT DEVICE קבעתי כ CDROM בכל המחשבים תודה אייל

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by etzarfat1981,

שלום, מה הכוונה בצורב DVD שתומך ב-DUAL LAYER ואיך אני מאפשר זאת בצריבה ב-NERO 7? תודה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by J0HNiE,

בזמן האחרון אני מקבל את השגיאה הבאה, עכשיו אני גר בארה"ב ולפני כמה ימים זה לא קרה אז אין לי מושג מה קורה פה.... אם יש דרך אחרת חות מלדבר עם הספק אני ישמח :\ [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  21. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש משהו מפחיד לדעתי ואני מחפש תוכנת אנטי וירוס להגנה על המחשב אשמח אם תעזרו לי לבחור ותמליצו על תוכנות טובות . את המפרט שלי אפשר לראות כשלוחצים על : "מפרט מחשב".

22. זה מופיע מידי פעם.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  23. מישהו מכיר מדריך מפורט איך עושים את זה ?

24. קניתי לא מזמן אייפוד 120 GB והורדתי תוכנה שממירה קבצי וידאו לפורמט אייפוד כדי שאני יוכל לשים אותם באייפוד. אבל את רוב הקבצים שאני מנסה להמיר וניסיתי בשתי תוכנות שונות אז זה לא ממיר אותם וזה אומר שאי אפשר לפתוח אותם ולהמיר אותם והם לא פגומים בוודאות. ניסיתי להוריד כל מיני חבילות של מקודדים אבל זה לא פתר את הבעייה. אני ישמח מאוד לעזרה ותודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים