תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לפני מספר חודשים התקנתי את nero 7.0 premium addition. השתמשתי בתוכנה, צרבתי דיסקים, בקיצור הכול היה טוב. עד שיום אחד... כשרציתי להפעיל את התוכנה - התוכנה קרסה :'( (הופיע החלון המוכר שהתוכנה נתקלה בבעיה וצריכה להיסגר). ניסיתי הכול - החל מלעשות restart למחשב, וכלה בלהוריד גרסה אחרת של nero ולהתקין אותה... ושום דבר לא עזר - התוכנה עדיין קורסת!!! האם למישהו יש מושג מה הסיבה לקריסה? תעזרו לי! :-\
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני משתמש בנורטון קורפורייט 9.0
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
התוכנה עובדת בגרסת 64ביט של ויסטה או שצריך גירסה של 64ביט של התוכנה?
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חברה אני מחפש תוכנה נורמלית לצילום במצלמת אינטרנט !! בבקשה חברקה אני חייב את זהה! : (
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
את המודם של בזק הפכתי לראוטר בשביל ששני מחשבים בבית יוכלו לגלוש וכרגע רק אחד מהם יכול ( עם XP ) השני ( עם ויסטה) לא יכול לגלוש אלא אם אני מפסיק את האנטי וירוס. חשבו לציין שלא עובד לי (במחשב עם הויסטה ) שום תוכנה של אינטרנט (OUTLOOK, מסנג'ר וכו') ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את האנטי וירוס לפי מה שאמרו לי בתמיכה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ראיתי פה פעם שבעזרת riva tuner אפשר לראות את הטמפ' של הכרטיס מסך מעודכנת איפה האפשרות הזו בריוה טונר נמצאת? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום! רציתי עזרה באיך אפשר להמיר ווידאו שהורד מיוטיוב,ולהעביר אותו למכשיר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
צירפתי תמונה. אני עובד עם האימייל של GMAIL, מה אני אמור למלות במשבצות הריקות? (חו. מהסיסמה ושם משתמש כמובן! הם אמורים להיות של האימייל שלי לא?) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לפני בערך שבועים עשיתי שיחזור מערכת ואחרי זה הצייר התחיל לעשות בעיות....(ראה תמונה) מה אפשר לעשות כדי שבעיה זו תסתדר? בתודה שגיא [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
מה נשמע חברים? תראו אבא שלי קנה את ה DVD הזה. http://zap.co.il/model.asp?model_id=584692 והורדתי סרט הארי פוטר והוא באה בשני חלקים CD1/CD2 עכשיו אני צורב אותו על DVD ואני פשוט צורב את 2 החלקים האלו על דיסק 1 ובתפריט אני בוחר איזה חלק אני רוצה לראות? וגם הדי וי די קורא כתוביות Divx ורציתי לשאול איך אני צורב כתוביות עם הסרט? למשל הורדתי כתוביות לסרט ואני לא יודע איך אני צורב את הכתוביות ואיך אני מפעיל אותם חח תודה מראש ממש חשוב לי
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום! אני מבקש המלצה לתוכנה לעיוות הקול דרך המחשב. אני צריך שתהיה לה את האפשרות לעוות את הקול שלי גם בצורה משכנעת (נגיד שהקול יהפוך לשל בת או יהפוך אותו לגברי עמוק יותר) וגם בצחוק (קולות של דרדסים, זאוס וכו'). אני צריך שהתוכנה תדע לעשות זאת לייב (דרך סקייפ או דרך המסנג'ר) וגם בהקלטה. עדיף שהתוכנה תהיה בחינם אבל אם יש אחת טובה בתשלום תגידו וכבר נשקול את העניין. מה שכן, עם רכישת כרטיס הקול שלי (ZS) קבלת באנדל גדול של תוכנות קריאייטיב. באחת מהתוכנות, קונסולת השליטה בEAX HD, יש אפשרות לעוות את הקול, בצורה די משכנעת וגם די מצחיקה, אך זאת רק כOUTPUT. האם יש דרך שזה יפעל גם בלייב? אם נפעיל את זה הוא יעוות את כל הקולות במחשב? בעזרת חיפו שמצאתי תוכנה בשם AV VCS. האם היא יודעת לעש…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הבעיה דלקמן מופיעה במחשב שלי ושל חבר שרכשנו כרטיס מסך PAILT 7300GT SONICלאחר התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל דרייברים שהיו בכרטיס כמו WDM DRIVER במנהל ההתקנים אני מקבל סימן קריאה צהוב על ההתקן המצויין בכותרת. כשאני מסיר אותו כמו שווינדוס ממליץ לי לעשות מופיעה לי הודעה שיש לי התקן שמחפש תוכנה אני מפנה אותו לדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך ובסוף ההתקנה[הוא מתקין משהו] הוא מודיע לי " לא ניתן להפעיל רכיב זה" "ארעה בעייה במהלך התקנת חומרה[קוד 10]" וזהו בערך אני לא מצליח לפתור את הבעייה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה "צצה" פתאום בעייה במחשב שלי, שזה לא מפסיק להודיע לי על זה שיש לי spyware במחשב ומיד אחרי שבאה ההודעה, האינטרנט נפתח ואני רואה שם איזה תוכנה שמסירה ספייוורים, לפי מה הבנתי, יש לי ספייוורים, אז התקנתי כל מיני תוכנות כמו Spyware Doctor\Removal ו-Adaware עדיין, זה מצא ספייוורים, מחק אותם אבל עדיין יש בעייה, קודם כל יש לי כל הזמן ב"מנהל משימות" ב"תהליכים" קובץ שנקרא "IEXPLORE.exe" , הinternet explorer וכל פעם שאני לוחץ עליו "סיים משימה" זה עדיין חוזר, ניסיתי להסיר אותו במצב בטוח, ניסיתי הרבה מאוד דרכים להסיר והקובץ לא רוצה לרדת.. כל פעם שאני מפעיל את המחשב אולי 5 פעמים מופיע לי "Explorer ביצע פעולה לא חוקית" או משהו ואז "תשלח" או "אל תשלח" וזה חוזר איזה 5 פעמים ע…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום, כאשר התקנתי nero7, בטעות לחצתי על שאני רוצה media player של nero. אבל זה ממש מציק לי. איך אני יכול לבטל אותו ולהחזיר את media player הישן שלי?. בתודה מראש yosda boy .
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
כשאני משתמש באקספלורר עם אתרים מסויימים שמרעננים את עצמם כל כמה שניות/דקות באופן אוטומטי והפעולה הזאת גורמת לצליל מסוים (אותו קול של לחיצה על קישור עם הדפדפן) מישהו יודע איך מפסיקים את הצליל הזה כי הוא דיי מעצבן? תודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היום עשיתי עדכון לנורטון אנטי וירוס הוא מצא שיש עדכון אחד common client update הוא לא מצליח להתקין העדכון, זו הודעת השגיאה: Windows XP 5.1.2600 Service Pack 1 Common Client Core 2.1.0 Could not find installation path for at least one component. יש לי sp1 והמחשב שלי מעודכן תמיד. למישהו יש מושג? דרך אגב - היום התקנתי פיירוול זון-אלארם ואני לא יודע אם יש קשר לכך או שזה מקרי. בכל מקרה סגרתי את הזון-אלארם אבל הבעייה לא נפתרה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הביטורנט פועל...אבל האקפלורר ממש זוחל ...!!! יכול להיות שהוא תופס את כול הפס ??? יש לי מגה אינטרנט ו512 זיכרון וזה פותח אתרים לאט לאט..
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
דרושות מורות עם ידע רב באנגלית ויכולת להשתדרג ולהתקדם לעיצוב גרפי כולל ידע בillustrator ו advanced photoshop לעיצוב אתרים כולל ידע ב dreamweaver 8 ו flash 8 + advanced actions לעיצוב וידיאו כוללpremiere pro 2 ו after effects 7 brasor@bezeqint.net לקורות חיים: ולציין "design"
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה שהיא מעולה לעיצוב אתרים בחרתי מהTEMPLETS דוגמת אתר והתחלתי לעצב הבעיה היחידה היא איך אני משנה את המלל של האתר (לא של הכפתוריפ והכותרת את זה הצלח תי) מישהו מכיר מדריך בנושא או יכול לעזור כי אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית... ובמחשב השני...מותקן נורטון אינטרנט סיקיוריטי... וכאשר הפיירול מופעל.. המסנגר לא מתחבר... ושהפיירול מכובה הוא כן מתחבר אז לפי מה שהבנתי צריך לפתוח את הפורט של התוכנה אז אם מישהו יודע מה הפורט...הודה לו מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכם תקופת הניסיון בתוכנה הסתימה ומשום מה אני לא מצליח להתקין את הקראק רציתי לדעת איך אני מוחק את העקבות שלה במחשב שלי שבכלל אי פעם מבחינתה השתמשתי בתוכנה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום התקנתי מחשב (אבל זה קורה גם אצלי בבית) לאנשים מבוגרים ואני רוצה לשנות גודל גופן ולא תמיד זה מצליח, אפילו ב-YNET זה לא משנה באתרים אחרים זה לפעמים כן לפעמים לא מה הסיבה....? תודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוס במחשב הישן שלי ורציתי להתקין דרייבר לכ.מסך RADEON X1300, בפעמים הקודמות כשרציתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך לא נתקלתי בבעיה כלל וכלל, אבל הפעם כאשר אני מכניס את הדיסק לכונן הוא אומר לי יש שלא נמצא ההתקן, ז''א כאילו אין כרטיס והוא לא מביא לי להתחיל להתקין. מישהו יודע מה הסיבה שזה קורה ואיך אפשר לסדר זאת? אשמח לתשובה. תודה מראש ולילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור להורדת גירסת ניסיון של 3dmax?(אם זה חוקי) תודה לעוזרים, נדב.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-