תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר פלאגין שמארה את התמונות (AVATARS) של הרשימת אנשים ממסנג'ר במירנדה? וגם מתעדכן שהם משנים תמונה? היה לי משהו כזה ואני לא ממש מוצא את זה שוב, חיפשתי שם באתר ולא מצאתי וגם משהו שמראה את השורה שכל אחד כותב אם אתם מכירים תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
התקנתי את IE7 לא מזמן ושמתי לב שאני גולש באתרים כמו וואלה אני מקבל מידי פעם הודעה מוזרה כזאת כמו בתמונה ולא משנה אם אני לוחץ על YES/NO או על האיקס אני לא מצליח לגרום להודעה הזאת להיעלם וזה מסתיים בזה שאני צריך לסגור את הIE7 מה Task Manager איך מטפלים בבעיה הזאת? בפיירפוקס אין לי את זה, וההתקנה עצמה הורדה ישירות מהאתר של מייקרוסופט
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אוקיי אז, אני לא בטוח אם זה מתאים לפורום הזה או רשתות ואינטרנט, בכל מקרה, זה נראה לי מן שילוב. לעניינו - אחי מנסה להתחבר למסן שלו [הוא חי בארה"ב] ללא הצלחה... העברתי חיפוש בפורום לגבי כמה בעיות במסן, מצאתי פתרונות והצעתי אך זה לא הועיל. אני חייב להדגיש כמה דברים - הכתובת והסיסמא הם 100% נכונות [ניסיתי במחשב שלי והוא מתחבר..].. כמו כן, התוכנה עצמה על המחשב שלו מתחברת למסן בכללי [לצורך העניין הם משתמשים שם ב-2 MSN's]. רק על הכתובת שלו אין הצלחה.. אגב , השגיאה שמופיעה בד"כ היא - 8100030d הצעות ופתרונות יתקבלו בברכה רבה... ו.. תודה !
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס מדיה פלייר 10 עם כל הקודקים. יחד עם זאת הרבה פעמים הוא לא מסוגל לקרוא כל מיני קבצים של תוכנות אחרות כמו rm וכד. ניסיתי להוריד נגן נוסף של real player אך התוצאה היא ששני הנגנים נתקעים עקב התנגשויות כפי הנראה. מה מומלץ לעשות על מנת שהנגן יהיה מסוגל לקרוא את כל הפורמטים גם של חברות אחרות תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
מקווה שאני שואל בפורום הנכון, מישהו יודע דרך להריץ סרטים מ youtube/video google דרך ה wm5 בלי להפוך לפורמט אחר או לשמור ולהריץ עם תוכנה מצד שלישי אלא ישירות מהרשת , או איזה שהוא אתר אולי שמישהו שמכיר שיכול להריץ סרטוני FLV דרך פלאש אם זה נשמע הגיוני , למשל flvplayer.php?flash=linktoflvmovie.. תודה מראש. או אם מישהו יודע על פיתוחים לאפשר צפייה של FLV בעתיד ב WM5.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לDVD שלי בעיה לקרוא כתוביות שיש בהן מצב שצריך להציג 2 שורות... הוא פשוט מעלים את השורה השנייה אז אני מחפש תוכנה שמפצלת כל מצב כזה של 2 שורות ל 2 קטעי כתוביות שונים כאילו... תודה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, פתאום כשאני נכנס לחשבון הדואר שלי בוואלה, דרך האקספלורר ומנסה לשלוח מכתב, מופיעה לי ההודעה:" internet explorer נתקל בבעיה ונאלץ להסגר" לחצתי על הלחצן לקבלת מידע והנה מה שרשום: בדקתי בתיקיית הTEMP וראיתי שם את הקובץ, וגם קובץ DMP אחד, שאני לא בטוח מה זה אומר. כידוע גם אי אפשר לשלוח מייל מוואלה דרך פיירפוקס, אז אני חייב דרך האקספלורר
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=406543&sid=127 בסןף החודש זה כנראה יצא סופי(כרגע זה "מועבר לייצור") מעניין כמה באגים עוד יהיו בזה...
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי את הדפדפן של פיירפוקס, וכשאני מנסה לשלוח אימייל (וואלה!) למישהו, אז במקום להעביר אותי למסך שבו הוא אומר לי שהאימייל נשלח, הוא מציג פס אדום כזה בין הכתובת שאליו נשלח האימייל לבין ההודעה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום כולם... אני מחפש כבר המון זמן דריברים ללוח אם של אינטל דגם e210882 http://img147.imageshack.us/img147/6092/untitledkq9.jpg כאן יש תמונה של הדריברים שאני צריך+מה קורה כאשר אני מנסה לשמוע שיר. בסרטון הסרטון פועל ללא סאונד! חרשתי כבר על גוגל..תודה מראש! מתן.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
משתמש כרגע בKaspersky internet Security עקב הבעיה של KEY מתאים לכך (פשוט אין) החלטתי ללכת לכיוון של הPANDA כולם כבר די שכחו מהם אבל לדעתי שווה לנסות כי אחרי הכול INTERNET SECURITY לדעתי היינה החבילה הכי טובה , באריזה אחת כלול הכול לעבור למאקאפי או סימאנטק ממש לא בא בטוב , העמסת יתר על המחשב ללא תועלת אז ככה מישהו מתעסק עם Panda Internet Security 2007?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שאני מנסה להאזין לרדיו ש"מורידים" מהאינטרנט לWMP והוא משודר בלייב מופיעה לי התקלה הבאה:
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
התקנתי BS PLAYER והוא מגיע עם רכיב פרסומת שנקרא WHENU SAVE . כאשר ראיתי זאת , הסרתי את הנגן וגם את רכיב הפרסומת , אולם הפרסומות ממשיכות לקפוץ לשולחן העבודה. הרצתי אנטי וירוס ואת הWIN DEFENDER והם לא הצליחו להסיר אותו , נכנסתי לREGEDIT ואי אפשר להסיר ידנית את התיקייה שלו. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה לשלב עם השעון של XP בסרגל הכלים, שעון נוסף שיציג שעה מקומית אחרת משל ישראל. אפשרי לביצוע בלי תוכנה חיצונית? אם לא, אז איזה תוכנה אתם מכירים שמציעה את זה, ולא גוזלת הרבה משאבי מערכת? לא מעוניין בכל תוכנה מגוגל, כי קרה לי שפעם הורדתי אחת עם ווירוס מהתוצאות הראשוניות :-X
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
היי, אני חדש פה. יש לי בעיה עם החיבור לאינטרנט. כשאני מתחבר, למרות שאף תוכנה שקשורה באינטרנט לא עובדת, אני רואה שמתבצעת העלאה, לא יודע ממה. לאחר כמה דקות המחשב מתחיל לקרטע, ועובד ממש לאט, וברגע שאני מתנתק - הוא עובד כמו שצריך. יש לי רשת פנימית, ניתקתי את המחשב השני וזה עדיין קורה. הרצתי בדיקה של אנטיוירוס (Kaspersky מעודכן) והוא מחק לי כמה וירוסים, ובדיקה של Spyware עם ZoneAlarm, שמחק לי כמה Spywares, ועדיין זה קורה. הורדתי תוכנה שמציגה את התהליכים שרצים במערכת, ולא ראיתי משהו חשוד. יש למישהו מושג למה זה קורה, או איך לפתור את זה..? תודה
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, האם ישנה תוכנה שעושה סריקה על כונן/תיקיה וכו ויכולה לדווח איזה קבצי וידאו/אודיו/תמונה אינם תקינים?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשנות את ה-IP שלי מכיוון שיש אתר שחוסם אותי מה ניתן לעשות? ד"א אני מחובר דרך כבלים!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לפעמים אני לא יכול לכתוב... בדף אחד... אני חייב לסגור את הדף ולפתוח חדש.. לא משנה כמה רפרשים אני יעשה וכמה זמן אני יחכה זה לא יכתוב לי..
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לכתוב מייל עם עורך WORD מופעל הוא נותן לי את ההודעה הבאה : טופס זה מחייב שימוש ב-wotd כעורך האלקטרוני שלך, אך היישום WORD אינו פנוי או אינו נמצא. הטופס יפתח בעורך של OUTLOOK" . הWORD זמין, ניסיתי להתקין מחדש. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני לוחץ על האייקון של הוסף למועדפים ואני רואה שהוא הוסיף אבל אחרי שאני יוצא מהדפדפן וחוזר אליו הדף שהוספתי איננו, מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לא בטוח שהדיון מתאים לכאן. ככה הבעיה היא במחשב של דוד שלי. הוא מדליק את המחשב וזה רושם לו DATA BOOT DISK (ואין לו שם דיסק או דיסקט במחשב) ואז פשוט זה לא מעלה את המערכת. חשוב לציין שלפעמים זה רושם לו ארור עם הערה הקודמת שרשמתי. מה צריך לעשות? פשוט להביא את הדיסק של המערכת הפעלה ולעשות תיקון? זה יסדר את הבעיה? תודה, ניר.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
http://revivo.ios.st/Front/Newsnet/reports.asp?reportId=247592 תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עם יש תוכנות רציניות ואיכותיות אשר נותנים לך תמונת מצב מלאה על הHDD שלי במיוחד עם תצוגה גרפית ? שאלה אחרונה.. לוח האם שלי לא תומך בRAID וגם לא הHDD שלי (IDE) האם ניתן להתקין בקר חיצוני שיאפשר לי כן לעשות RAID ?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
השתמשתי בתוסף שיש לשועל כדי להוריד סרטון מיוטיוב, אבל יש לי קובץ עכשיו על השולחן עבודה שנקרא "get video" ואני לא יכול לפתוח אותו. איך אני יכול לפתוח אותו? ועוד שאלה, איך אני יכול לקודד אותו לפורמט אחר? בעזרת איזו תוכנה? ושאלה אחרונה חח, איך אני יכול לחתוך אותו? למשל לחתוך את ה10 שניות הראשונות וה10 שניות האחרונות שלו? תודה רבה רבה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מדובר בגרסת פירפוקס המעודכנת 2.00.13 . יש לי עליה IETAB וכשאני בא להפעיל אותו ,הוא פשוט קורס עם הפירפוקס . מיותר לציין שהאקספלורר האמיתי לא עושה בעיות . כמה שניטרלתי ,הסרתי שוב התקנתי הסרתי ,לא עוזר . בדקתי וירוסים מרגלים ואין שום דבר . מה עושים ? היש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-