תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
בס"ד בעמוד של המוצר באתר של מיקרוסופט יש קישור להורדה, שאני לוחץ על הקישור הוא מעביר אותי למנוע חיפוש, במנוע חיפוש זה לא מוצא את הדרייבר : http://www.microsoft.com/israel/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=058 מישהו בבקשה יכול לעזור לי ?, הורדתי כבר את הדרייבר לפני הפירמוט האחרון שלי, ועכשיו אני לא מוצא .. חפשתי בכל מקום אפשרי תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לרשום תהודעה אז אם זה לא המקום סליחה . אני מאחסן בשרת לא חינמי והצלחתי להגיע לקבצים של אתרים אחרים שמאחסנים באותו שרת ..לראות לשנות הכול.. זה אבטחה כושלת של מנהלי השרת או שזה ככה בכל מקום ?.. אני שואל למה הדרך שראיתי תקבצים כזאת פשוטה ולא ניראה לי שאף אחד עוד לא עשה את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד , אני רוצה להתקין עליו XP .. עכשיו הבעיה שאין לי כונן דיסקטים .. ואני יודע שבשביל להתקין אני צריך לפרמט את המחיצה ולהריץ את הקובץ SMARTDRV ... ורק אחרי זה להתחיל להתקין... אז איך אני יכול לפרמט את המערכת הפעלה הנוכחית ולהתקין חדשה .. ובכלל איך להגיע למצב DOS ללא כונן דיסקטים ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונול XP פרו, וגם אנטי וירוס סיקיוריטי 2005. למה זה מופיעה לי הודעה כל הזמן שעולה לי חלונות XP ומיד זה נעלם? לחץ על קישור וכנסו על השאלה לפורום Ynet - בנושא תמיכה טכנית יש תמונה שם. הכינויי שלי mact - נושא ההודעה : בעליה חלונות יש הודעה מוזרה!!! ותיסכלו שם יש תמונה מצורץ קובץ. תיראו את הודעה שלי. פורום Ynet: http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-875-590,00.html איך פותרים את הבעיה הזאת? זה מעצבן אותי רק למומחים בפורום כאן הכי טובים יכולים לעזור לי להבין את הבעיה... תעזרו לי מייקל
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
עשיתי עדכונים של הווינדוז וכל זה ונרא הלי הכל מסודר פה, לא מבין אבל למה אנלא מליח להתקין את המסנג'ר.. עזרה בבקשה =[[
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אנטי וירוס נורטון 2002 לא מופעל בסטארט אף ולא מופעל כלל (גם לא ידנית) אבל משום מה לפעמים שאני עושה איזו פעולה, אז קופצת לי הודעת אזהרה וממליצה לי לעצור את הסקריפט. האם זה טוב ליהודים? אם לא - איך בדיוק נורטון עובד אם בכלל לא הפעלתי אותו וגם לאחר ההודעה הזו אני לא רואה שום סימן שלו בשורת משימות?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אם כן :> מה שמה ? ועוד שאלה... אם קיימת תוכנה דומה לתרגומים ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום! מישהו מכיר אולי miniPE עם תמיכה בדיסקים קשיחים SATA של מחשבים ניידים? אם כן, אז אני אשמח לקבל קישור (זאת תוכנה חינמית).
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
במקום להוריד על 190 KBS הוא מוריד מקסימום על 75KBS את אותה הורדה הורדתי דרך IE6 וזה ירד על 190 ההגדרות שלו: בחיבור T1 (או אחר עם 999999KBS). בהגבלת מהירות: ללא הגבלה. למה זה?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום! אשמח לעזרה... איך אפשר לדעת שקיבלתי באן ביוטורנט? האם אפשר לקבל באן מהטרקר של the pirate bay ? נגיד שקיבלתי באן, האם שינוי הכתובת ה-ip שלי עוקפת את הבאן? אגב, אני שואל שאלות אילו כי לאחרונה יש לי בעיה קשה עם יוטורנט שנראה לי קשורה להורדות מ- the pirate bay. פתאום התחילו להופיע לי חצים אדומים מכוונים למטה, שאני מבין שזה אומר שישנה בעיה בתקשורת עם השרתים. אני בעיקרון מוריד רק מהאתרים the pirate bay ו- Mininova. אם מישהו יודע על בעיה גלובלית בנושא או הסברים לפתרון הבעיה הספציפית שלי אשמח לקצת מידע... בתודה מראש! אופיר
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: חילקתי בעבר את ההרדיסק של ה160 G ל20 ל-C שהוא הפריימרי ולסקנדרי נתתי ל-D 130 ול-E 10 משהו כזה ככה חילקתי.... בכל מקרה אני רוצה להעביר את E בחזרה לסי בגלל שאין עליו כלום אבל הוא לא נותן לי... למה? ואיך אני עושה את זה עכשיו? ואני הכי לא רוצה לפגוע ב-D כי כל הדברים שם.... מישהו יודע??? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה שתהיה קלה לתיפעול ללא צורך בכל מיני הגדרות אך יחד עם זאת שאיכות הדי וי די תהיה כמה שיותר קרובה למקור. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני צריך עזרה ממישהו שיודע איך אני מתקין /מגדיר/מחבר R DISK נוסף למחשב... (כבר חיברתי בעבר אבל משהו קרה ועכשיו יש לי רק WIN 98 כי הXP היה שם...) תודה רבה E.T.L (מצפה לתגובה כמה שיותר מהר....)
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://revivo.ios.st/Front/Newsnet/reports.asp?reportId=247592 תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי קבצי וידאו שהם על mp3 וכשאני מפעיל אותם בתוכנה של כתוביות אז אין כתוביות זה כאילו לא זז או משהו כזה זאת אומרת שרואים את הסרט אבל אין כתוביות כי אין להם מתי להכנס ואני חושב שהבעיה היא שזה איכות של אמ פי 3 ולא של mepg אז אני רוצה לדעת איך אפשר להפוך את הקובץ מאמ פי 3 ל אמ פי אי גי כי אני חושב שזו הבעיה. אני יודע שזה נשמע קצת מסובך מה שאמרתי אבל אם מישהו יודע אז אני מקווה שהוא יעזור. אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול, אם לא אז תעבירו. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היקנתי מסנג'ר החדש.אני רואה רשימה חברים שלי.משוחח עם מישהו במסנג'ר. ביקשתי שיעביר לי תמונה או קובץ קטן.התוכנה מסנג'ר סורקת ובודקת אבטחה וירוסים על העברה קבצים.וחוסמת לי העברה קבצים. איך מבטלים את אבטחה של מסנג'ר? אני לא רוצה מסנג'ר יסרוק לי קבצים ויחסום לי העברה קבצים. זה חשוב לי העברה קבצים ללימודים שלי דרך תוכנה מסנג'ר שלי. כי כל החברים שלי מחוברים במסנג'ר.שאלתי חברים שלי והם לא יודעים איך עושים? אני צריך עזרה.איך עושים? בברכה מיכאל
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי בנות! לעניין! הנה 2 הבעיות שלי [ויש לציין שהמחשב טרי לאחר פרמוט!]: 1.תוך עבודה רגילה בשולחן העבודה ....אני עובד עם מספר ספריות...ופותח לעיתים מספר של חלונות אקספלורר. פתאום, אחרי זמן מה, אני שם לב שצריכת המשאבים עולה בצורה משמעותית. אני עושה CTRL+ALT+DEL ומסתכל על ה TASK MANAGER.... בדרך כלל אני רואה תהליך אחד שתופס פתאום אחוזי CPU גבוהים....ואולי גם זכרון רב... אני לי יודע איזה חלון זה ...אז אני סוגר את כולם.אפילו אם אדע מי זה-זה יישאר עד שאני אסגור את כולם כנראה. מה נסגר? למה זה קורה? סתם שתדעו...אני מעלה ת'מחשב אחרי RESTART עם 40 תהליכים עובדים כבר [זה לא הרבה??] ... ועם 200MB זכרון תפוס. 2.ממש מוזר. אני משחק משחקים מסויימים [שהם כמובן ב FULL SCREEN]....ואז רנדומל…
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום איזה תוכנה יותר בטוחה מבחינת האקרים/פריצות/זיהוי ID וכו'? תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום רב, לחבר שלי יש בעיה בקאזה יש לו את הגירסא הכי חדשה של קאזה בעיברית, ומשום מה אנחנו לא יכולים להתחבר איתה ולחפש שירים,כלומר אי אפשר לבצע חיפוש ולראות את ההורדות שיורדות כלומר היא לא מתחברת. אני בדקתי אצלו והשוותי את המאפיינים שלי ושלו והם תואמים,יש לך תשובה לתת לי מדוע לא מתחבר הקאזה לאינטרנט? תודה מראש עידן
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי בעיה בדפדפן כאשר אני כותב בתוך תיבות טקסט בעברית. כשאני כותב בתוך התיבות מופיעים ריבועים וסימנים לא מזוהים כאילו אין קידוד או משהו. יש לציין שזה רק בעברית ורק בדפדפן! יש אפשרות מהירה לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום האקספלורר מציג את האתרים בפונטים גדולים ותמונות מפוזרות. כלומר יוצא שכל אתר נראה מבולגן. האם מישהו נתקל או יכול להציע פתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי את הדפדפן הזה שאני מאוד מרוצה ממנו אבל משום מה הוא כל הזמן מוחק לי אוטומטית את ההיסטוריה איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היה לי וירוס ועכשיו אני לא יכול להיכנס לכוננים במחשב שלי. דבל קליק, לחיצה על ENTER וגם קליק ימני לא עושה כלום ! נכנסתי להגדרות אבטחה של המחשב שלי והורדתי לLOW אבל זה לא עוזר. מה עושים ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות עם UBCD4Win והיא לא יוצרת לי קןבץ ISO למרות שה create iso image מסומן. אני מקבל תקייה עם כל הקבצים. איך אני יוצר ISO ?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היו לי משהו כמו 8 הורדות ו4 שיתוף,כיביתי את המחשב ניקיתי קצת אבק בתוך המארז וגם הוצאתי את החוט של הSATA והחזרתי אותו בדיוק לאותו חיבור. עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי ניקוי האבק ואני מפעיל את Azureus ופתאום אין שום קובץ להורדה,ועלה החלון של ההגדרות הראשוני כאילו רק עכשיו התקנתי את התוכנה. מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-