תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום, יש לי בעיה עם הפיירפוקס ואני לא יודע איך לפתור אותה.. כל תמונה שאני פותח / מגדיל (לדוגמא התמונות הקטנות שמופיעות לצד הכתבות ב YNET) מקטינה לי אוטומטית את גודל החלון, ואני נאלץ להחזיר את החלון לגודל המקסימלי. ניסיתי לנטרל את כל התוספים שלי ולמצוא פתרון באפשריות אך ללא הצלחה.. האם יש דרך לפתור את הבעיה?? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי בעיה בפיירפוקס. הטעינת דפים שלו איטית מהרגיל וגם התפקוד שלו מאוד איטי כולל גלילת דפים מרוצדת ולפעמים הוא קצת נתקע כאילו יש לי פנטיום 2. ניסיתי לעבוד בSAFEMODE, הסרתי את כל התוספות והתקנתי מחדש, הסרתי את פיירפוקס עצמו והתקנתי שוב, כלום לא עזר. יש לציין שבאקספלורר 6 אין לי תבעיות האלו אבל התרגלתי לכל הפיצ'רים והנוחות של הפיירפוקס. אשמח אם תוכלו לתת פתרון לבעיה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום , אני משתמש בפיירפוקס מאז גירסה 0.92 - למי שטרם הוריד, אני ממליץ לבקר בwww.mozilla.org . למרות שאני נהנה מהדפדפן, אני חווה התרסקויות מעצבנות מספר פעמים ביום, ותהיתי אם יש מישהו שנתקל בסימפטומים דומים - כשזה קורה, התוכנה קופאת , ובממשק של חלונות בכל מקום בו אמור להופיע חץ מופיעות ספרות -למשל בפס הגלילה שבצד החלון, או בתיבות קומבו . (ראה תמונה מצורפת) מה שחמור יותר זה שההתרסקות הזאת גוררת איתה את כל מערכת ההפעלה והפתרון היחידי הוא לעשות ריסטרט . המחשב שלי- פנטיום 3 עם 256 מ'ב זכרון, על ווינדוס 98 -מהדורה שנייה . תוכנות אחרות לא עושות בעיות . כאמור, זה קיים כבר במספר גרסאות שונות של התוכנה. תודה מראש לכל המסייעים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הפיירפוקס נפתח אבל לא מסוגל להכנס לשום אתר, כולל דף הבית- למרות שרואים את הכתובת שלו.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום אנשים לאחרונה (ככל הנראה מאז שהתקנתי Greasemonkey, אבל אני לא בטוח) פיירפוקס מתחיל להיתקע לי בצורה מטורפת בשלב מסויים Firefox Ultimate Optimzer (יש לי גרסה 1.1, לא הצלחתי למצוא גרסה יותר חדשה) מוריד את הRAM אבל לא מפריע לFF להיתקע לאחר מספר דקות, הדבר היחיד שעוזר זה TERMINATE ולפתוח מחדש... יש פתרון? (חוץ מלמחוק Greasemonkey) יש לי גרסה 3.0.5 של פיירפוקס וגרסה 0.8.2 של גריז מונקי אגב, שאלה למנהלים - פתחתי לפני שנה בערך אשכול דומה, רק שאז הבעייה לא הייתה עם גריז מונקי, היה עדיף אם הייתי מקפיץ את האשכול הישן? P:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
פיירפוקס נתקע המון! משהו נתקל שהדפדפן נתקע ככה סתם? נתקע סתם כי בא לו עם 7-8 סימניות פתוחות... לא בעייה של זכרון RAM .. יש לי 4GB
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
היי. משום מה היום הפיירפוקס התחיל לעשות לי היום בעיות. ממש כל שניות שאני נכנס לפייסבוק זה מתחיל להתקע לי. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש לא עזר. ניסיתי להתקין גרסא באנגלית בכלל גם לא עזר. יש פתרון לבעיה?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה! לאחרונה פיירפוקס נתקע לי וזה תוקע לי לכמה שניות את הכל וזה ממש מעצבן, זה לעולם לא קרה לי לפני! מה שמוזר זה שזה נתקע לי רק בYNET כאשר ADBLOCK מופעל ! כאשר הוא מנוטרל אז הכל פועל מצוין... מה אנ יכול לעשות? יש מצב שזה איזה משהו מכוון שהם עשו כדי שלא יחסמו שם פרסומות? זה נראה לי חשוד שזה רק באתר אחד...
-
- 28 תגובות
- 8.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר חודשים אני חווה בכל המחשבים שלי בעיות עם פיירפוקס והפלאש. הרבה פעמים שאני פותח כמה אתרי פלאש במקביל הדפדפן מאט בצורה משמעותית, אפילו נתקע וקורס הרבה פעמים, או אפילו אם אני משחק באיזשהו משחק פלאש הרבה זמן הדפדפן לאט לאט מאט ונהיה כבד. עודכנו כבר כמה גרסאות של פלאש אוטומטית וזה ממשיך. אין לי שום תוספים מיוחדים חוץ מזה הדפדפן פועל די נקי. למישהו יש מושג למה זה? עד שהעניין יפתר אני בכרום בנתיים. תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מותקן אצלי פיירפוקס כבר הרבה זמן ,אבל לאחרונה אני נתקל באיטיות בגלישה. הדבר היחידי שמסדר את הבעיה הוא מחיקת הפיירפוקס והתקנתו מחדש... וזה מעצבן כל פעם מחדש להוסיף את התוספים ולסדר את הסימניות ושאר הדברים... יש פיתרון לזה אולי?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
פיירפוקס עובד יותר טוב באקספלורר בסרטוני וידיאו באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הורדתי פיירפוקס פורטבל אבל הוא לא מתחבר לרשת לא פותח אפילו גוגל באותו מחשב ובאותו רגע הכרום והאסקפלורר כן עובדים מה אני צריך לבדוק דבר ראשון ?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מדי כמה שעות של גלישה הפיירפוקס מחליט לקרוס לו וכל החלונות נסגרים. התקנתי מחדש את הגירסה האנגלית החדשה ביותר והבעיה ממשיכה. לא שמתי לב לקריסה באתר ספציפי. אני מעונין להמשיך ולהשתמש בתוכנה ולא להחליפה, מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
זה נורמלי שהפיירפוקס תוקע את כל השימוש במחשב ומאט אותו ? כשאני מגיע ל mem usage הוא מגיע ל 360,760k ומספרים ממש גבוהים וכל המחשב נתקע ואין מה לעשות חוץ מלסיים את הפעולה שלו בכח. אולי זה קשור לזה שלא עדכנתי את הגרסה הכי חדשה שלו ? או שהפעלתי אפליקצית רשת חזקה מידי עבורו ? קורה בעיקר בפייסבוק בתוכנות שם ובפורומים של תפוז לעדכן לגרסה הכי חדשה ? שלי זו גרסה 2 שאני אוהב אותה
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
פיירפוקס- איך לשמור קובץ פי.די.אף שתקוע בתהליך ההורדה. הקובץ מכיל כ 900 עמ' וניתן לדפדף ולראות את כולם אבל טכנית ההורדה תקועה כשחסר 0.5 מ"ב מתוך 130 מ"ב. התשובה הפשוטה היא להוריד מחדש אבל כבר עשיתי זאת הרבה פעמים ותמיד זה נתקע, ואפילו מוקדם יותר. כשמנסים לשמור\להדפיס מופיעה הודעה של I/O error או הודעה של adobe reader שאומרת the save operation was canceled די התסכל שניתן לדפדף ולראות את כל העמודים אבל אי אפשר לשמור את הספר. יהודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי סרגל כילים סימניות עם כמה אתרים מועדפים אבל הוא לא מספיק לי. יש אפשרות להוסיף אוד אחד או להגדיל אותו?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
עדכנתי את דפדפן הפיירפוקס לגרסה החדשה ומאז מס' האתרים בשורת הכתובות הצטמצם לי ל-8 ואני רוצה להגדיל את זה ל-12. אני זוכר שהיתה דרך להגדיל את מס' האתרים,כי עשיתי את זה בגרסה הקודמת. רק שהפעם אני לא מוצא את האפשרות הזו. מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אז ככה!מוזילה-פיירפוקס הגיעו ל1000000 הורדות ואני החלטתי אחרי שנה וחצי של שימוש במקסטון המאובזר להוריד את פיירפוקס לראות על מה המהומה! הקובץ ירד לאיטו כולי ציפיה!בטח ממשק וואוו אמרתי לעצמי! מה שהתגלה מול ענינ היה ממשק 2 שורות גג 3 לא ידידותי לא קריא חסר כל מעוף אסתטי!חסר כל סרגל נאה או משהו דומה לא עברו 5 דקות והסרתי את "השועל המכוער" במיוחד שהמקסטון פשוט נראה מעולה קל לתפעול כולל 99% המדברים שאני משתמש! אני יודע שיש פה כל כך הרבה חסידים של פייר פוקס! על מה המהומה!אולי לא הבנתי את הפואנטה של הפלא!
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אז כל העולם ואשתו ממליצים על פיירפוקס...האם הוא באמת יותר טוב מהאקספלורר? יש לי את גירסה 3 ולפני כן הייתה לי את גירסה 2... יש לי בעיות קשות עם פיירפוקס, אני באמת חושב שזה דפדפן מצויין מבחינה רעיונית ומבחינת כל האפשרויות האינסופיות שלו... אבל ואולי זה לא ממש באשמתו, יש הרבה אתרים שמתחרבנים לגמרי כשמעלים אותם עם פיירפוקס...חלק מהבעיות: * בעיות של קידוד שפה באתרים ישראליים, כל פעם צריך לשנות מחדש את הקידוד. * בעיות של טקסט רץ, (מבזקים וכדומה) שמתעוותים לגמרי. * הרבה פעמים פתאום יש כמה תמונות ש"נתקעות" ומסרבות לעלות בלי שום סיבה מוסברת. * לפעמים האתרים נחצים לשניים ונראים מעוותים לגמרי. יש בדפדפן הזה כל כך הרבה יתרונות ואני מאוד רוצה לעבוד איתו, אבל תמיד שאני מנסה אותו, אחרי …
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה...אני מחפש איפה ההגדרות משתמש והמועדפים יושבים פיזית על המחשב...כי אני רוצה להעתיק אותם למחשב אחר..... תודה,
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי כולם הבעיה: יום אחד, לפני שעות רבות, עדכנתי את המסנג'ר שלי(YAHOO), ופתאום FIREFOX התחיל להוביל אותי לדף חיפוש של יאהו במקום לאתרים שאני צריך ( לדוגמא אם פעם רשמתי xkcd והוא הגיע ל www.xkcd.com, עכשיו הוא מגיע לדף של תוצאות החיפוש "xkcd' בyahoo search. פתרון אפשרי?: כנראה אני צריך להחזיר את מנוע החיפוש בחזרה ל"יותר מזל משכל" של גוגל או משהו כזה אבל אני לא יודע איך. עזרה בבקשה!!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי איזה תיבת אימייל בGMAIL שמסרתי את הכתובת שלה לכל מאן דבעי וכידוע התוצאה היא הצפת התיבה בספאם אז יצרתי אינסוף פילטרים ויש איזה כתובת של דואר ספאם שהפילטר לא משפיע עליה כלומר אפילו שהגדרתי לסנן דואר מהכתובת הנ"ל עדיין אני מקבל ממנה דואר ספאם יש למישהו איזה עצה ? או שזה מקרה אבוד ? תודה חבר'ס
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
האם יש דרך אלגנטית לעשות מלבנים עם פינות מעוגלות בפלאש?
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת האם בתוכנה: פינקל : אולפן מורחב [גירסה 10] יש אפשרות גם להכין מצגת מתמונות ולא רק מסירטונים. תודה
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-