עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב. האם יש תוכנה באנטרנט שדרכה אנשים שעשיתי להם Ignore ואני נמצא במצב Invisible בכל זאת יכולים לראות אותי כש אני מחובר? תודה מראש L.A

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  2. אני לא משתמש בפירוול וגם לא בראוטר ואני פשוט לא מצליח להעביר פורטים , ניסיתי להחליף פורט ועדין יש את אותה בעיה אולי אתם יכולים לעזור לי

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by maorsh18,

שלום אני מחפש תוכנה להקלטה מכרטיס מסך geforce 6600gt vivo הוא מחובר לממיר אני מחפש תוכנה שמקליטה גם באיכות טובה כמה שיותר תודה למי שעוזר...

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  4. חוץ מ EVEREST :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 620 צפיות
  5. כותרת... מישהו ?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by ori-silver,

יש לי את הדפדפן הזה שאני מאוד מרוצה ממנו אבל משום מה הוא כל הזמן מוחק לי אוטומטית את ההיסטוריה איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  7. אני מנסה לעזור לחבר שלי יש לו NIS 203 ו גם סיסטם וורקס 2003 כשאני מנסה להביר לו את זה הוא נותן לי מיליון ואחד שגיאות איך אני עושה את זה באופן ידני? נ.ב. אני שם לו NOD32

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by Mishmish,

איך הופכים קובץ sub ל-ssa או srt ?? תודה !

9. שלום, אשמח במידה ומישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה. כשאני מנסה לנגן סרט כלשהו (בפורמט XVID בלבד ממה שראיתי) המדיה פלייר נותן לי שגיאה ונדגר, כמו גם החלון explorer שנמצא בתיקייה בה הסרט ממוקם. ניסיתי עם תוכנה אחרת, אותו הבעיה. ניסיתי להתקין מחדש את המפענח XVID ועדיין נותרה אותה הבעיה. יש למישהו רעיון? תודה, Anatoli.

10. הורדתי איזשהו משהו שמחולק למספר קבצי RAR לפני שהספקתי להוריד את החלק האחרון, השרת מחק את הקבצים ביקשתי ממישהו שיעלה שוב, והוא העלה אבל עם סיסמא אחרת מהסיסמא שהיתה לקבצים קודם לכן עכשיו יש לי את כל הקבצים, אבל אם אני מנסה לעשות Extract דרך הקבצים הראשונים הוא נותן לי הודעה שהסיסמא לא נכונה בקובץ האחרון [הוא פשוט מפסיק את התהליך בלי לבקש ממני סיסמא חדשה או משהו] למישהו יש פיתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by idofr,

היייייייי אנשים אז ככה אני רוצה להתקין מירנדה ושלא תגידו לי לעשות חיפוש עשיתי ולא מצאתי כלום אז ככה מישו יכול להסביר לי קצת יותר על התוכנה הזאת ושמעתי גם שיש איתה בעיות בעיברית אז אם אתם יכולים תסבירו לי איך מחזירים את זה לנורמאליואם אפשר אני רוצה גם כמה פלאג אינים 1. איי פי של האנשים ברשימה שלי 2. מי קורא לי ת'אוואי (בפופאפ) 3. אם אני יכול לראות עם מי עוד אנשים שאני מדבר איתם מדברים 4. כול דבר יעיל שעולה לכם בראש אנשים אני באמת מודה לכול מי שעוזר ומנסה לעזור מת על כולכם שנה טובה לכולם

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  12. שמתי לב לזה כבר הרבה זמן.... אני מדפדף בתיקיות בייחוד של המוזיקה ויש חלק של קבצים שהם בכחול... לא כולם! מה זה הדבר הזה.. אני זוכר את זה גם במחשב הקודם שלי... אפשר הסבר.. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by omemo,

שלום לכולם.. לאחרונה ה-windows update מבקש להוריד איזשהו "עדכון אבטחה מצטבר" מסויים (cumulative security update for internet explorer for windows xp (KB896688 אחרי שהעדכון הורד, זה מנסה להתקין אותו - ואז אני מקבל את ההודעה: Initializing installation... done! Installing Cumulative Security Update for Internet Explorer for Windows XP (KB896688) (update 1 of 1)... FAILED. Updates were unable to be successfully installed. חיפשתי בקשר לזה ומצאתי כל מיני בעיות דומות, אבל לא בדיוק הבעיה הזאת... והפתרונות תמיד היו לעשות boot נקי מ-msconfig וכאלה, אבל אלו הדברים הראשונים שניסיתי... וזה לא עזר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by nuctornal wisdom,

ווירוס הצליח ללחדור למחשב שאין עליו AV מותקן, אבל יש קובץ התקנה לקספרסקי הבעיה שהוירוס סוגר את ההתקנה של הקספרסקי מיד כשמעלים אותה אני מנסה להוריד AV אחרים אבל הדפדפן נסגר כשאני מנסה להריד AV אחר ניסתי להעלות את המחשב בSafe Mode אבל אותה בעיה אין תהליכים שאני לא מכיר בTask Manager וביטלתי את כול הסרביס שניראים לי חשודים ניסתי לעשות סריקה online דרך BitDefender אבל הסריקה לא עולה יש מה לעשות חוץ מלגבות ולפרמט?

15. Started by roxnity,

אחרי הפרמוט שעשיתי, גיליתי שעשיתי רק את המחיצה C עם 65GB ואת המחיצה D שהיא אמורה להיות עם עוד איזה 400GB שכחתי ליצור. מה אני עושה ? יש איזו תוכנה שיכולה לעזור לי ?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by TheReaper,

רציתי לדעת אם יש תוכנה כמו ITUNES לIPOD רק לנגנים אחרים (שאפשר לעדכן את הקבצים מבלי להעביר ידנית)

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  17. חיברתי למחשב הארד דיסק (בנוסף לזה הקיים כבר) שעושה בעיות... תוקע את My Computer, וכשזה סוף סוף נכנס אי אפשר לעשות כלום עם ההארד דיסק, הוא גם לא מגיב לתוכנה Backup שנמצאת ב Start >> Programs >> Accessories << System Tools אני ממש חייב לגבות דברים משם יש תקווה?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  18. Started by ellell,

שלום. אני רוצה להתקין תוכנת אנטי-וירוס למחשב שלא מחובר לאינטרנט, אזי איך אני יכול לעדכן את התוכנת אנטי-וירוס ללא אינטרנט והוא פעיל הרבה המשחקים ובגרפיקה.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  19. הממ כן אם למישהו יש תוכנה חינמית עם לינק זה מאוד יעזור... ועוד שאלה לגבי firefox הוא חוסם את השטויות האלה?

20. היום אני נכנס לICQ ורואה שכל הרשימה שלי לא מחוברת (offline), אף אחד לא מחובר , והופתעתי כי זה לא קרה לי אף פעם! דיברתי עם חבר שלי והוא אמר לי שגם לו זה קרה (גם היום), ולעוד ילדה זה קרה היום, יכול להיות שלעוד אנשים ואני לא יודע על זה. בכל מקרה אני גם מכיר אנשים שאצלם זה בסדר, ואין שום בעיה. עכשיו מה עוד יותר מוזר?! נגיד אני וחבר שלי (זה עם הבעיה) מחוברים ואנחנו שולחים הודעות אחד לשני וכן מקבלים אותם. אז למה אני רואה כאילו אף אחד לא מחובר? מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש!! נ.ב האנשים שאצלם הICQ בסדר רואים את אלה עם הבעיה בICQ כאילו הם לא מחוברים.

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by sagioto,

שלום, ביומיים האחרונים רכשתי שני מוצרים: מצלמה של פוג'י ונגנן של sansa בשניהם נתקלתי באותה הבעיה, איך שאני מחבר את המכשיר למחשב ויסטה הוא מזהה אותו בתור מה שהוא (בסנסה הוא גם מציג את הכונן בתור תמונה של המכשיר) ואז הוא מתחיל להתקין את מנהל ההתקן, תוך כדי ההתקנה הכל עובד בסדר וטוב ואז כשהוא מסיים וכותב מנהל ההתקן הותקן כראוי המכשיר לא מזוהה יותר במחשב ואין איך לעבוד, מישהו נתקל בבעיה יודע איך לפתור? המכשירים עובדים ללא בעיה בXP על האריזה של המלצמה כתוב תואמת ויסטה. נסיתי למצוא דרייברים אבל אין באינטרנט וגם לא עם המוצרים חוץ מזה שזה לא נראה בעיה של דרייברים כי בשניה הראשונה שמחברים אותם הם כן עובדים ומזוהים כמו שצריך. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by Yehudaa,

חג שמח מצורף למטה תמונה של פלייליסט אני רוצה שליד כל שיר יצוין הביט רייט שלו איך אני עושה את זה ? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by miki891,

עולה לי חלונות XP פרו.וישר מופיעה לי הודעה שגיאה של outlook express. ולחצתי "OK" ופתאום היהמהר מדי חלון סריקה.אני לא יודע מה הוא עשה סריקה. אני תמיד משתמש אופיס 2007 רק outlook 2007. איך פותרים את הבעיה הזאת שלא יקפוץ לי הודעה שגיאה שוב בדואר? בתודה מראש מיכאל [attachment deleted by admin]

24. Started by gkman,

התקנתי את WAMP5 והוא עובד טוב אבל יש לי איתו בעיה שהוא לא מציג דפי HTML שיש בהם PHP איך אני יכול לתקן את הבעיה הזו?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by assaf990,

תודה (כי הגרסה האחרונה 3.0.5 לא תומכת בהרבה הרחבות )

• 4 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים