עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני בעצם מחפש תוכנה שתראה לי מה קורה על הכונן כתיבה/קריאה שתראה איזה פרוסס מפעיל אותו ולאיזה קובץ הכונן ניגש

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  2. יש לי בפיירפוקס כמה בעיות: 1. מציג טקסטים קטנים. לדוגמא שאני גולש בפורום הטקסטים ממש קטנים, וכשאני מגדיל זה חוזר להיות קטן בחזרה. 2. כשאני נכנס לג'ימייל, אני מופנה לגרסא הקלה של הג'מייל, ואני לא יכול לחזור לגרסא הסטנדרטית. 3. כשאני מוריד משהו מנהל ההורדות של פיירפוקס לא נפתח לי אוטומטית (זה בעקבות פלאג הורדות שהתקנתי והסרתי) יש דרך לתקן את הבעיות האלה, או לפחות לאפס את ההגדרות? תודה מראש

3. הי יש לי סרטים ממצלמה דיגטלית בפורמט של XVID ו DVIX אכשיו רני רוצה להפוך ל SVCD או ל DVD (כידי להראות בDVD שלי) איזה תוכנה עושה את זה הכי איכותי והכי לא מסובך...?? קניתי סרט לDVD ואני רוצה לעשות לו גיבוי יש לי צורב DVD מינוס של טושיבה עשיתי לו אם DVDSRINK גיבוי....הכול טוב ויפה... אבל כאשר(איך לא) נשבר לי הסרט המקורי (המכה של אחים קטנים)רציתי לעשות עוד גיבוי לגיבוי אבל זה לא נותן לי לשכפל את הגיבוי לא נרו6 הכי חדש ולא DVDSRINK הוא קורא כמה שניות ואז מפסיק ב ERROR מה לכול הרוחות זה יכול להיות????? ??? ???

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  4. שלום האקספלורר מציג את האתרים בפונטים גדולים ותמונות מפוזרות. כלומר יוצא שכל אתר נראה מבולגן. האם מישהו נתקל או יכול להציע פתרון? תודה

5. Started by rafa1977,

כנראה שיש לי בעיה בדפדפן של הווידוס ,מכיון שאני לא מצליח להתקין את תוכנת האנטי וירוס של נורטון הוא מודיע לי על בעיה בסקריפט של הדפדפן , השאלה שלי ,האם אפשר למחוק את הדפדפן ,ולהתקין אותו מחדש מבלי לפרמט את כל מערכת ההפעלה ,או אם יש ךכם פתרון אחר אני אשמח רפא

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  6. Started by neogod,

מה הגירסה האחרונה של פיירוואל ואנטי ווירוס של קאספרסקי? ואם אפשר לרשום את השם המלא + הגירסה

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by THX,

מישהו יודע על איזה פורט בעצם מתבצע עדכוני הוירוסים בתוכנה?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  8. Started by nuctornal wisdom,

ווירוס הצליח ללחדור למחשב שאין עליו AV מותקן, אבל יש קובץ התקנה לקספרסקי הבעיה שהוירוס סוגר את ההתקנה של הקספרסקי מיד כשמעלים אותה אני מנסה להוריד AV אחרים אבל הדפדפן נסגר כשאני מנסה להריד AV אחר ניסתי להעלות את המחשב בSafe Mode אבל אותה בעיה אין תהליכים שאני לא מכיר בTask Manager וביטלתי את כול הסרביס שניראים לי חשודים ניסתי לעשות סריקה online דרך BitDefender אבל הסריקה לא עולה יש מה לעשות חוץ מלגבות ולפרמט?

9. Started by asafku,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב- אינטל pd915 2.8 4m dualcore לוח אם MSI RC410M2-l X300 כרטיס מסך Geforce 7300GS 256M אשר רץ על Vista Home Premium 32 Bit. כאשר התקנתי את המחשב Battlefield 2 על המחשב עם הגדרות תצוגה של Medium על 1024X768 המשחק זז זוועה ולא ניתן לשחק בו. האם זה בגלל שהמפרט חלש, או בעיה ב Vista או משהו כזה? תודה מראש, אסף

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by Genom_g,

הורדתי דרייבר של SoundMax ל Vista אבל חסר קובץ smdmw.sys משהו כזה ובגלל זה אני לא יכול לשדר באינטרנט. גם אני לא מוצא Wave out mix

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by s0d,

אני לא מצליח לשמוע קבצים של MIDI וMID וזאת אולי הבעיה: http://img240.imageshack.us/img240/6570/gfdgdfzr6.jpg אני לא מצליח לשמור את השינוים שאני עושה וזה נישאר ריבוע לבן מישהו יודע למה?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  12. Started by night-fire,

למחוק

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  13. שלום לכולם. זה הסיפור: בדרך כלל אני לא נמצא בבית בסופי שבוע ולפעמים גם בתחילת השבוע. בזמן שאני לא בבית כל הדיסקים שלי חשופים להרס טוטאלי של האחים הקטנים, וחוץ מזה לפעמים הם צורבים את הדיסקים האלו מבלי שאני יודע לחברים שלהם.. בין אם אלא תמונות, דיסק גיבוי של סרט כלשהו או סתם חומר רגיש. לכן בזמן האחרון אני מביא חלק מהדיסקים לחבר בשביל שרק "ישמור" עליהם, אך הבנתי שלפעמים גם הוא צורב אותם, ואני לא ביקשתי ממנו שיהיה לי "גיבוי" גם אצלו, אין לי בעיה שהוא יעיין בהם.. סרטים.. תמונות.. אבל אני לא רוצה שהוא יצרוב אותם. לכן רציתי לישאול אתכם אם אתם מכירים תוכנה\דרך\שיטה\טריק אשר תקשה עד כמה שיותר על צריבת הדיסק? *המציקים הקטנים והחבר שלי לא טובים יותר מידי במחשבים, הם לא מודעים…

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by maverick,

כאשר אני משתמש ב-OUTLOOK 2003 ומנסה לסגור אותו, הוא "כאילו" נסגר ואז הוא נשאר ב-system tray. כאשר מנסים לפתוח אותו משם מתקבלת ההודעה הבאה (בתמונה). מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  15. תודה מראש. ( כותרת)

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  16. Started by NiTRo37,

אני רוצה לפרמט את C , אם אני יפרמט אותו ואתקין מחדש את ווינדוס , האם הקבצים שעל D ישארו שם?

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by פיני1805,

שלום.. האם התוכנת הזו עובדת עם WIN2000? ואם כן מדוע תמיד שאני מנסה לשחזר את המערכת הוא רושם לי CORRUPT ARCHIVE? בדקתי את הדיסק גיבוי אין עליו שריטה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by HiperPsY,

מישהו אולי מכיר תוכנה טובה ל cpatrue של וידאו? נסיתי את FRAPS אבל הוא מקליטה 10 שניות ל 50 מגה שזה מוגזם! אין שם הפשרות לשינוי פורמטים ואיכיות. אז בבקשה אם מישהו מתשמש בתוכנה כאזותי קצת יותר איכותית מ FRAPS תמליצו לי בבקשה . אגב שהתכונה תוכל להקליט בקצב של לא פחות מ 25FPS . תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  19. לא יודע מה קורה כאן - איך זה יכול להיות? יש לי XP פרופשיונאל....פנטיום 4 1.7 מגה ו 512 זיכרון כרטיס מסך גיפורס 5200 היתקנתי את התוכנה...וזה יוצא משובש - איטי באימא של הטירוף פונטים לא ממש ברורים תפריט התחל נעלם בקיצור - קטסטרופה היסרתי מיד! מה קורה כאן ? מישהו יכול להסביר / לעזור? 10X

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by Avi952,

הנגן מראה לי את חלק מקבצי הוידאו בסגול, כמו כן יש לציין שהדבר לא חל באתרי וידאו דוגמת youtube. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  21. היי, בן דוד שלי פירמט את המחשב והתקין וינדוס 7 (לא יודע למה גם ככה זה בטא..) בכל מקרה הוא עיקש ויש לו כרטיס קול של C-MEDIA CMI8738 על פי מה שראיתי ב EVEREST. אין לו את הדיסק של הדרייברים, וממה שאני רואה באינטרנט אין תמיכה לוינדוס 7, יש מושג איזה דרייברים אני צריך להתקין והאם של VISTA יעבוד על זה טוב? אגב הוא מתקין את זה כיוון שהכרטיס קול OB שלו הרוס ולא עובד טוב בכלל.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by composite,

שלום. הורדתי את התוכנה הזו, בגירסתה הכי חדשה, וכשאני מנסה לפתוח קובץ סרט (במקרה זה .avi), אז זה מה שאני מקבל: מה צריך לעשות? אני מניח שזה עניין פעוט של הורדת פלאגין וזהו... תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  23. תכלס > מעולם לא עשיתי גיבויים בצורה מסודרת ושוטפת על איזו תוכנה אתם ממליצם ? דוקא זו של הווינדוס > ניראית לי טובה ופשוטה מה אתם אומרים? THX

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  24. היי, אני משתמש בתוכנה DBPOWERAMP להורדת הדיסקים שלי למחשב, וחשוב לי שיירדו באיכות גבוהה. מה שקורה זה שהתוכנה מבצעת את הRIP במהירות של עד X25 ויותר ורציתי לדעת האם יכול להיות שזה פודע האיכות ההורדה? ואם כן מה אני יכול לעשות כדי שזה לא ייפגע? [כמוכן זה הרבה פעמים כותב לי INACCURATE גם אם הדיסקים חדשים וניקיים מכל שריטה או לכלוך].

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  25. Started by liiight,

אופציה חמודה שנתקלתי בה לאחרונה ורציתי לשתף. תפריט כלים, אפשרויות, אפשרויות לוח שנה, והוספת חגים (באמצע). אני מסנכרן את המחשב לPPC ומשתמש בו לעסק , ככה שהאופציה הזאת באה לי בול.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים