עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Alfies,

יש אפשרות ב-PREMIER לראות TRANSITIONS בפועל בתוך סרט ולא בתוך ה-SETTINGS?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. יש לי במחשב תוכנות כבדות שאין לי מושג מה הן עושות ויש כאלה שמופיעות ב-"הסרה/הוספה" בלוח הבקרה אפילו פעמיים בשתי גירסאות כמו לדוגמא ג'אווה ותוכנות כמו work 7.0 שאין לי מושג מה זה והיא תוכנה כבדה , בקיצור הייתי מעוניין להראות לכם את הרשימה של התוכנות המותקנות במחשב ותייעצו לי מה להעיף משם כדי להקל על המחשב, אבל אין לי מושג איך אני מראה לכם את הרשימה ,מה עושים?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  3. ראיתי כל מיני תוכנות כמו מבית INTEL או עכשיו ראיתי מבית ATI נראה לי ואתם אומרים קוראים לזה תוכנות דיאבנוזה אני מחפש שם של תוכנה שאני יוכל בשעה מסויית בלי תזמון אוטמטי פשוט אני בא לתוכנה ומלמיך תכוח איוור של המאוור דוגמה.. כמו שאחד כתב פה שבער לו הכרטיס מסך אז הוא הלמיך את מהירות הזיכרונות איך אני עושה את זה כל זה? ואם אתה צריכים איזה של המעבד שלי או שם של הלוח אם תשאלו ואם זה לא מתאים מצטער תעבירו בבקשה. תודה מראש... בבקשהה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by liiight,

אופציה חמודה שנתקלתי בה לאחרונה ורציתי לשתף. תפריט כלים, אפשרויות, אפשרויות לוח שנה, והוספת חגים (באמצע). אני מסנכרן את המחשב לPPC ומשתמש בו לעסק , ככה שהאופציה הזאת באה לי בול.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  5. יש לי עכבר G5 התקנתי את התוכנה שמגיעה איתו (SetPoint) ולאחרונה התוכנה כל כמה שעות נסגרת וכל ההגדרות של העכבר חוזרת לברירת המחדל עד שמפעילים אותה מחדש מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by Potter,

יש לי בעיה בדפדפן הזה , הוא אינו מגיב למקשים Crtl + Shift לא הימניים ולא השמאליים...(שאמורים להפוך את כיוון הכתיבה מימין לשמאול ולהפך) בIE אין את הבעיה הזאת, יש למישהו פתרון?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  7. פרסומות של Play89, שהאתר פשוט שם את הבאנר שלהם בתוך האתר )swf( ככה שזה לא מגיע מבחוץ, משום מה לא מופיע Block מתחת ?? וגם אם אני מכניס ידיני את שם הפלאש הזה לרשימת החסומים רוב הפעמים הוא לא נחסם

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  8. את המודם של בזק הפכתי לראוטר בשביל ששני מחשבים בבית יוכלו לגלוש וכרגע רק אחד מהם יכול ( עם XP ) השני ( עם ויסטה) לא יכול לגלוש אלא אם אני מפסיק את האנטי וירוס. חשבו לציין שלא עובד לי (במחשב עם הויסטה ) שום תוכנה של אינטרנט (OUTLOOK, מסנג'ר וכו') ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את האנטי וירוס לפי מה שאמרו לי בתמיכה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by shaithebest,

שלום רב להלן לינק המסביר על מבצע של סקייפ להתקשר ללא הגבלה מהמחשב לכל טלפון נייח לישראל http://skypeshop.co.il/skype_out.php?id=74 השאלה הנשאלת היא האם ידוע לכם על דיל דומה שאפשר להתקשר גם ללא הגבלה לטלפונים ניידים בישראל(לא מעניין אותי חו"ל) אם לא סקייפ האם שמעתם על אלטרנטיבה אחרת??? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. Started by תעלולון,

הורדתי לאחרונה תוכנת ליגטורה שמזהה אותיות ממסמכים סרוקים גירסא 6.5 וכשהרצתי את התוכנה הופיעה הודעה (hasp not found (15 אשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי מה זה וכיצד לפתור את הבעייה תודה רבה

11. Started by shimon956,

שלום לכולם אני מנוי לדואר של GMAIL ואני מקבל דרך התוכנה של הוינדוס Outlook Express את כול האמילים שלי אחרי שאני מסים לצפות בהם ומחוק אותם הם נמחקים אבל לא מהדואר עצמו שאני נכנס דרך האתר של GMAIL עדין כול האמילים שם ולא נמחק כלום מהשרת עצמו מה לעשות יש דרך לסדר את זה ? או להחליף תוכנה?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by maormark,

יש לי את מסנג'ר 2009 גירסה 14.0.8064.206 לשנות את הגופן שלי אני יכול..הבעיה היא שידידה שלי מדברת איתי יש לה גופן מעאפן שבקושי אני רואה משהו..היא לא מוכנה לשנות. השאלה שלי היא כזאת האם אפשר לשנות לה את הגופן?, אני רוצה לראות את הגופן רגיל בגודל רגיל..

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. שלום רב, כאשר אני מפעיל את ה FF3 שלי , עולה לינק להוריד את הכרום של גוגל(שהורדתי והתקנתי לפני כמה ימים), כל חצי שניה קופץ חלון חדש, לא משנה אם אני פותח Session חדש, ככה שהשימוש הופך להיות בלתי נסבל. אשמח לעזרה כיצד להסיר. מצ"ב תמונה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by SpLiNtEr,

שלום! אני רוצה או יותר נכון מבקש ממי שיש לו ידע רב בתכום התוכנות שיתן לי מפרט של התוכנות הכי טובות !!!!בעולם!!!! כגון Anti-Virus Anti-Spyware או בקיצור כל תוכנות האבטחה הכי טובות בעולם בתודה!

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  15. אני רוצה למשל לחפש אבא או אמא או ילד איך כותבים את OR הלוגי בשורת החיפוש של אמיול?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by kfirlion,

?

17. Started by לוח שנה,

שלום לכם, אני רוצה לצרף תמונה או רצף תמונות(מן מצגת) שיופיעו בWMP בזמן השמעת הדיסק. תודה.

18. שלי: האם זו תוצאה טובה?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by urich,

התקתנתי את התוכנה שעבדה בסדר אבל לאחר שהסרתי אותה עדיין קיים כונן וירטואלי של דיוידי. עשיתי לו הסרה אך לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב הוא מזוהה שוב מה עושים.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by sza,

כנראה שהדרייבר נמחק משום מה, הדבר קרה לפני כמה חודשים ולא טופל ולכן לא נ יתן לעשות שחזור מערכת, הבעיה היא שיש לי מלא מלא דרייברים של כרטיסי קול ושל לוחות אם, אם אני זוכר נכון, זה אמור להיות כרטיס קול מובנה, אבל אני לא בטוח במאה אחוז.. איך אני יודע איזה סוג של לוח אם יש לי בדיוק, או איך אני יודע איזה סוג של כרטיס קול יש לי בדיוק? יש אפשרות לבדוק את זה בלי לפתוח את המחשב ?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  21. הבעיה דלקמן מופיעה במחשב שלי ושל חבר שרכשנו כרטיס מסך PAILT 7300GT SONICלאחר התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל דרייברים שהיו בכרטיס כמו WDM DRIVER במנהל ההתקנים אני מקבל סימן קריאה צהוב על ההתקן המצויין בכותרת. כשאני מסיר אותו כמו שווינדוס ממליץ לי לעשות מופיעה לי הודעה שיש לי התקן שמחפש תוכנה אני מפנה אותו לדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך ובסוף ההתקנה[הוא מתקין משהו] הוא מודיע לי " לא ניתן להפעיל רכיב זה" "ארעה בעייה במהלך התקנת חומרה[קוד 10]" וזהו בערך אני לא מצליח לפתור את הבעייה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by redead,

אני מאז ומתמיד משתמש בגירסה היציבה שקיימת שכרגע זה 4.1.249.1045 אבל תמיד מעניין אותי מה יש בגירסאות DEV שמשתחררות כמעט כל שבוע? כדאי לנסות לעבור אליהם או שהבאגים שם גדולים ומעצבנים?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by liorl,

שלום, אני מעוניין להתקין תוכנה אחת אשר מאגדת בתוכה :Firewall,Antivirus,Anti-spyware יש כמה וכמה תוכנות כאלו ואני מעוניין בעזרת נסיונכם והמלצותיכם להתקין את התוכנה הטובה ביותר תודה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  24. אני רוצה שאם שולחים לי לינק באי מייל הוא ייפתח בחלון חדש ולא בחלון קיים שאני עובד עליו. אפשרי? מישהו יודע איך?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  25. התוכנה (לוח שנה ) רצה לי בWIN98 אך בWIN2000 היא נותנת לי הודעת שגיאה מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים