תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להתקין כול מיני סוגים של דריברים אבל שום דבר לא עוזר ואותה הבעיה צצה כול הזמן +כול מיני תוכנות כמו WRC3 .. http://www.ror.co.il/my.php?id=4127392209.bmp תיעצו לי מה לעשות אני נואש
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה עכשיו ושאני עושה UPDATE זה אומר שזה מעודכן אבל לא נראה לי שזה יכול להיות כי הרגע התקנתי את התוכנה ותמיד יש עידכונים ויש גם את ההודעה הזו שאין לי מושג מה היא אומרת. מישהו מכיר את הבעיה? אולי לא עשיתי טוב את העידכון כי ניסיתי כמה פעמים וקיבלתי את ההודעה שזה מעודכן כל הזמן.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
איזה קובץ אני צריך לשמור ב- FF שכולל את כתובות האתרים בהם גלשתי? אם אני לא טועה זה קשור איכשהו ב- AppData\Roaming\Mozilla בתקיית ה- extensions, כי כשאני מעתיק אותה היא כוללת את כל מה שהיה שמור ב- FF שלי, כולל את המועדפים, ADDONS וכתובות האתרים. אני רוצה לשמור רק את כתובות האתרים
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלושת הWINAMPים הם: Winamp 5.02 Full Winamp 5.02 Pro Winamp 5.02 SnowPatrol יש לי את שלושתם אני לא יודע מה להתקין מביניהם הSNOWPATROL הוא 6.5 מגה בערך השאר 4.5 בערך . . . HELP ME
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
במנהל משימות של וינדוס יש לי תהליך בשם svchost.exe שש פעמים בסיסטם בנטוורק וכו אני לא יודע מה זה והיתי מעונין ללמוד על זה תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי כרטיס חדש 450GTS, התקנתי דרייבר 270.61 אבל משום מה אין לי AA לא במשחקים ולא בווינדוס. אני משתמש בNhancer כדי לעלות את הAA במשחקים אבל שוב, אני לא יודע למה, אבל גם למשחקים אין AA. הנה תמונה מהדסקופ שתעזור לכם להבין מה אני רואה...: אני אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
טוב יש לי חבר שפשוט לא מסתדר עם אנגלית ויש לו ווינדוס פרושיונל שהותקן במקור באנגלית ולאחר מכן הועבר לתמיכה עברית מלאה אף על פי כן תוכנת ה netmeeting שאני ממש לא מבין מה אכפת לו ממנה נשארה באנגלית האם יש דרך כלשהי להפוך אותה לעברית? חיפשתי באינטרנט גירסה של התוכנה ובעברית ולא מצאתי.. וגם נסיתי דרך lingoware שלא הביאה לשום פתרון למישהו יש רעיון כיצד להפוך את התוכנה לעברית?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
תמיד אהבתי את איך שהסרטונים האלה עשויים (אם מישהו שיודע פלאש עשה אותם ולא ילד בן 10...) כמוש שאפשר לראות בסרטונים של animation vs animator 1,2. ניסיתי לעשות כאלה אבל אני צריך להתאמן קצת... אז יש למישהו מדריכים טובים שאפשר ללמוד מהם איך לעשות סרטונים כאלה? (ברור שלא ברמה גבוהה כמו שעשו בanimation vs animator, אבל משהו פשוט גם יהיה נחמד) ד"א... מי שלא ראה את הסרטונים, כדאי לראות. http://www.atomfilms.com/film/animator_vs_animation.jsp http://www.atomfilms.com/film/animator_vs_animation_2.jsp
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום ! כאשר אני ממיר סרט בתוכנה הזו (וירטואל דאב), אז שאני לא יד המחשב היא מכבה לי את המחשב. אם אני משתמש במחשב, אז הוא לא מתכבה לי בכלל, מישהו יודע למה זה ככה ? אולי יש באג בגרסה ? הגרסה שלי היא: 1.5.10. תודה .
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה לעביר מלא קבצים מכונן C לכונן D כי בכונן C תפוס לי מלא מקום והמחשב זז לי לאט והמחשב חדש מלפני פחות מחודש ואני לא מצליח לעביר נגיד אני עושה גזור ומדביק בכונן D או שזה לא מעביר לי או שזה מעתיק לי את זה גם בכונן C וגם בכונן D תודה מראש לעוזרים...!!
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום. ראיתי את ה- I-cool להורדה באתר של ג'יגהבייט. במה מדובר? האם זה מרסן את הסל"ד של המעבד או מה? מצ"ב לינק: http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/Utility_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1951&ProductName=GA-8I945PL-G מדובר בהורדה הראשונה, אשמח לתגובות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אם הסריקה יצאה הפוכה.. יש אפשרות לסובב את הסריקה?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם סטים,התוכנה הלא נחוצה הזאתי שמריצה את קטנר וכל שאר המשחקים של וולו. כשיש עדכון,או שהוא היה לוקח שעות לכמה קילובייטים ,ועכשיו זה פשוט לא זז יותר,העדכון נשאר על 0 כבר פול זמן.. אני לא יודע מה לעשות,ואין לי פיירוול/ראוטר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה לכך ש WINRAR לא מעוניין לפתוח לי קבצים ומודיע לי על CRC ERROR ולמרות שהווינראר שלי מעודכן לגרסא חדשה והקבצים טובים כי בדקתי אותם על מחשב אחר.... זה משהו סידרתי וקבוע בכל הקבצים שאני מנסה לפתוח לא הולך לי ובא לי לשבור כבר את המחשב... עזרו לי בבקשה .
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
הורדתי ערכת נושא לפיירפוקס. הכל טוב, מלבד החצים של אחורה וקדימה בדפדפן- הם הפוכים. זה לא ממש קריטי, אבל קצת מבלבל ומעצבן. יש דרך לתקן את זה? תמונה:
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת וידיאו חדשה, אבל יש לי בעייה. אני מצלם משהו על דיסק, זה נשמר על הדיסק. אבל כשאני מכניס את הדיסק למחשב הוא לא עולה.. הוא כן עולה אבל הוא ריק. כשאני מחניס אותו עוד הפעם למצלמה אז הוא שוב עולה והדברים כן שמורים.. וזו לא בעייה בדיסק הדיסק טוב (אחרת זה לא היה עולה במצלמה..) רק במחשב הוא ריק. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
קומודו היא חברה שמוכרת מוצרי אבטחת מידע שונים. מתברר שבין השאר, יש לה גם כמה תוכנות חינם שהיא מציעה וביניהן תוכנת פיירוול אישית ואנטי וירוס. מישהו מכיר ויכול להמליץ, בעד או נגד? נתקלתי בהן במקרה, דרך ביקורת אוהדת מאוד לפיירוול בפיסי מגזין (לא זוכר איך הגעתי לשם, כבר שנים שאני לא נכנס לאתרים של ZDNet). אז מצד אחד יש ביקורת אוהדת, מצד שני לפיסי מגזין אין יותר מידי מושג כשזה נוגע לאבטחה...
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם ניתן לצרוב שירים או קבצים בכלל בעלי שמות בפונטים ביוונית או טורקית למשל, בתוכנת הצריבה NERO .. ניסיתי כמה פעמים אבל הוא פשוט מודיע על שגיאה בתום הצריבה ולא מנגן את הקבצים האלה לאחר מכן. למשהו יש פתרון? ואני לא מדבר על הפתרון של להחליף שמות לכל הקבצים.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
חיפשתי קצת והנושא קצת נוטה לכמה כיוונים זאת ההודעה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, לפעמים (ובזמן האחרון כמעט תמיד), כשאני מוריד קובץ מראפיד שייר, קורה לי שזה מוריד כמה שניות, ואז יש כמה שניות של מנוחה - אין הורדה בכלל, ואז זה חוזר שוב. זה קורה גם כשאני מוריד ישירות מהאתר דרך פיירפוקס, וגם כאשר אני משתמש בJDownloader. עכשיו אני מוריד ממחשב אחר ואני רואה שזה מוריד כל הזמן, בלי הפסקות באמצע. מה שאומר שזה משהו אצלי במחשב. יש לכם מושג מה זה? זה מעצבן כי זה ממש מאט את ההורדות. חשבתי לעשות פרימיום אבל אני לא רוצה להסתכן שיהיה לי את זה גם כשאני משלם. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי שמתי לב שוורד לפעמים עושה לי מסמך נוסף זהה לקודם. למשל יש לי מסמך עבודה ואז באותה תיקיה שנמצא המסמך מופיע עוד מסמך זהה שקוראים לו עבודה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אוקי אני זוכר שהוזכרה פעם בפורום תוכנה מסויימת שמוסיפה "באר" מיוחד לוווינדואס אם אייקונים גדולים כאלה יפים...מעוצבים.. מישהו מוכן להגיד לי בבקשה מה שמה של התוכנה..?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
תוכנה זו מבית חברת extensis מיועדת לניהול פונטים אשמח לדעת כיצד משתמשים בה ??? ומושכים ממנה פונטים לתוכנות גרפיקה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
המנוי השנתי שלי אצל פנדה אמור להסתיים בקרוב, וMS כבר חסכה לי כסף עם הGaint Anti Spyware כך שאולי מחכה לי הפתעה נעימה עם האנטיווירוס שלה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-