תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, רכשתי מחשב חדש ומותקנת בו ויסטה. תוכנת הדואר במחשב הישן היא windows live mail ואני רוצה להשתמש באותה תוכנה בויסטה. אני רוצה לבצע הגירה של כל החשבונות (3) מ XP למחשב החדש. שני המחשבים הם של IBM, אם זה עוזר במשהו. כמו כן יהיה נחמד אם יש כזה כלי שיבצע הגירה של עוד פריטים כמו my document מוסיקה סרטים, favorites וכדומה. תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
Memtest86 3.5 Release Memtest86+ V2.10 מה ההבדל ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני מעצב אתר אינטרנט פשוט אומנם והתחלתי לעבוד על אקספלורר 7 הרגיל (הישן והטוב) והכל עבד כמו שצריך, התקנתי את האקספלורר 8 אני אפילו לא יודע למה, קיצור הרבה דברים משתנים פתאום בדף שעיצבתי למשל כפתורים של טופס (כמו סקר כזה שמסמנים תשובות) ונגיד הטקסט שהיה בתוך מסגרת שעיצבתי פתאום בורחים מחוץ ועל המסגרת. מישהו נתקל בתופעה הזאת? צריך עזרה דחוף!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן, האם יש למישהו המלצה לתוכנה לשיחזור קבצי DOC? לאחותי נמחקו כל הקבצים.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שני דברים, שאולי הם קשורים אחד בשני.. בזמן האחרון אני שם לב שאני מדליק את המחשב אין את המסכים האלה בהתחלה שמדליקים את המחשב.. את כל הboot האתחול של החומרה וזה.. זה פשוט לא מציג כלום כאילו הכרטיס מסך לא מחובר.. ורק כשזה מגיע למסך "ברוך הבא" של ה-XP אז מופיע משהו. לאחר מכן, שאני נכנס לשולחן עבודה, לוקח זמן עד שאיך אני אסביר.. המחשב יכול לתפקד.. כל התוכנות עלו.. אבל נגיד האינטרנט לא יפעל, אני יפעיל משחק או לא יעבוד, אני אלחץ על המד קול שליד השעון של המחשב והוא לא יופיע.. רק לאחר מס' דקות שישמע הצליל הזה של קליטת חומרה של הווינדוס אז הכל פתאום מתחיל לעבוד.. המשחק, הממשק של השינוי ווליום וכו'... כאילו רק עכשיו החומרה מתחילה לתפקד ובגלל זה כל הדברים שניסיתי להפעיל שמתקשרים ישיר…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, יש לי את התוכנה driver genius pro 2007 שאיתה אני יודע שאפשר לעדכן דרייברים. לחבר שלי יש מצלמת רשת שאותה הוא חיבר אבל הרבה זמן שהוא חיפש לה דרייבר ולא מצא. רציתי לשאול אם אפשר עם התוכנה הזאת לחפש דרייברים להתקנים במחשב, גם להתקנים שהווינדוס לא מכיר (וכמובן מסמן אותם בסימן שאלה צהוב או סימן קריאה צהוב במנהל התקנים) ואז להוריד אותם דרך התוכנה, אם לא לפחות להשיג את השם של הדרייבר. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
הי. בMEDIAMONKEY ישנה אפשרות לתיוג אוטומטי של שירים מאתרים כמו אמאזון.האם מישהו מכיר איזשהו סקריפט שיאפשר לעשות משהו דומה מאתרים ישראלים למוזיקה ישראלית?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם .צריך עזרה במציאת פתרון בשליטה מרחוק על מחשב PC . כשאני מנסה השתלטות מרחוק ממחשב נייד על מחשב PC דרך Remote Desktop Windows XP Professional .--אני מגיע לשלב של שבו המסך המשתלט נעשה שחור ואז צריך להכניס סיסמה + שם משתמש . שם המשתמש הוא נכון וגם הסיסמה - אך משום מה מופיעה שגיעה שאחד מהנתונ ים לא נכון ואז לא ניתן להתחבר מרחוק . מה עושים ?? בוצע גיבוי מה CD המקורי של ה XP . אך התיקון לא עזר מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
בעיה ב Norton Internet Security 2004... אני לא מצליח להיכנס לפאנל של התוכנה עצמה... לא דרך הקיצורי דרך, ולא דרך הסימן שלייד השעון... אחרי כמה ניסיונות האייקונים שלייד השעון פשוט נעלמים וצריך להפעיל את המחשב מחדש כדי לראות אותם שוב... תודה לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מישהו ניסה כבר להתקין את 2005 norton internet security ???????? עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
והאם זה מה שמשמעותי שיש שם פיירוול ? אם כן הפתרון זה רק הפתרון לפתוח שם תפורטים וזהו או שיש עוד משהו ? (שאלה לחבר שלי)
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לבדיקת דואר שתרוץ ברקע ורק תודיע לי כשמחכה דואר על השרת.... שלא תעשה כלום חוץ מזה משהו קטן כזה שפשוט יקפיץ חלון ויודיע שיש דואר בתיבה
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
"קניתי" כמה סרטים למחשב ומאוד התלהבתי מהם... עכשיו אני רוצה להראות אותם לכל המשפחה ב DVD והמערכת סראונד והכל... אז איך אני הופך את הסרטים שעכשיו ב-DVDrip לקבצים שיפעלו בDVD? (עם תרגום מובנה)
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
איך אני עושה שאני סורק דף והוא ייצא לי בדיוק באותו גודל?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש ב IE כדפדפן האינטרנט שלי. לפני יומיים איך שהוא השתנה לי ה home page לאתר שלא אני קבעתי. החזרתי אותו לאתר שאני רוצה שיהיה ה home page שלי אבל כל כמה זמן זה חוזר איך שהוא לאתר שהשתלט לי על ה IE. עשיתי סריקה של ad aware וגם של anti virus אבל כלום לא עוזר. למישהו יש רעיון זה ממש מעצבן אותי.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה עכשיו ושאני עושה UPDATE זה אומר שזה מעודכן אבל לא נראה לי שזה יכול להיות כי הרגע התקנתי את התוכנה ותמיד יש עידכונים ויש גם את ההודעה הזו שאין לי מושג מה היא אומרת. מישהו מכיר את הבעיה? אולי לא עשיתי טוב את העידכון כי ניסיתי כמה פעמים וקיבלתי את ההודעה שזה מעודכן כל הזמן.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה כונן ורטואלי או תוכנה מאפשרים לפתוח קובץ IMAGE של NERO שסיומתו nrg?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום שלום יש לי בעיה התקנתי לא מזמן symsntec antiVirus ועכשיו כשאני רוצה לעשות liveUpdate זה לא נותן לי לעשות. ניסיתי לעשות פה חיפוש בפורום ולא כ"כ מצאתי. נ.ב התוכנה מקורית וחדשה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אם נגיד אני מוריד באימיול ואני הולך לישון ומכבה את המחשב, ואז בבוקר ממשיך את ההורדה זה הקצב ייהרס ממש?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי עותק חוקי למהדרין של דנסגייד2003 שנמצא במצב מחפיר שרוט וכו'. אני מעוניין ליצור לו עותק גיבוי במקרה והדיסק המקורי יחדל מלתפקד. מי שהוא מכיר את ההגנה שיש לתוכנה הזאתי? מישהוא ניסה ליצור העתק של התוכנה הזאתי? צריבה פשוטה\איטית\CDRWIN\העתקה וכו' העלו חרס אצלי וכנ"ל עוד כמה coasters לאוסף... למישהוא יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי norton persinal firewall 2002 הוא מסרב שאני יסיר אותו [למרות שהוא כבר מוזר, הוא נמצא ברשימת התוכנות] וכשאני מנסה להתקין, זה אומר שהפיירוול כבר מותקן :-\ מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
-
התקנתי תוכנת Norton Go-Back במחשב. לאחר יומיים עהודה תקינה המחשב נתקע ונאלצתי לעשות כיבוי מלא (hardreset). מרגע זה אני לא מצליח לעלות את המחשב - לאחר הדלקתו מתחיל לרוץ Norton Go-Back אשר מודיע על תקלה : GoBack Internal Error failure code gb_ui_support(1147) hit any key to reboot למעשה המחשב תקוע בלולאה אין סופית של אתחולים. האם יש למישהו רעיונות איך יו ציאים מהפלונטר?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני לא רואה עברית במירנדה שלי, וזה לא ג'יבריש, וניסיתי לשנות את הפונט ל-HEBREW אבל זה עדיין נשאר סימני שאלה... גם כן אני רוצה להחליף סרטון פתיחה ב-IAUDIO X5L שלי. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-