תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש מןשג למה שאני מוריד סרטונים או שאני רואה אותם באינטרנט אני רואה אותם בצבעים זוהרים משונים?? (ניסיתי להעלות סקין שוט אבל זה לא עולה)
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
התקנתי אצל סבא שלי את התוכנה הנ"ל. אני רוצה להתקין את חבילת האבטחה V6 של קספרסקי...הוא לא נותן לי להסיר את הגרסא הקודמת... ניסיתי דרך "הסרה והסופת תוכנות" ניסיתי דרך התיקיה של התוכנה..ניסיתי דרך CCleaner וניסיתי דרך ההתקה של חיבלת ההבטחה שהיא אומרת שהיא מעיפה את זה אוטומטית...זה עושה ריסטרט וזה עדיין נישאר וכך הלאה.. בבקשה מישהו יכול לעזור? ד"א..סריקת הוירוסים לא הראתה כלום אבל לדעתי יש משו
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני לא משתמש בפירוול וגם לא בראוטר ואני פשוט לא מצליח להעביר פורטים , ניסיתי להחליף פורט ועדין יש את אותה בעיה אולי אתם יכולים לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
יש את הלוח ASUS P4S800D-X יש למיש'ו את התוכנה ללוח שלי ?! הבנתי שלכל לוח של ASUS יש גרסא שונה של התוכנה... מי שיש לו יכול ליצור איתי קשר דרך הICQ או דרך שיחות פרטיות...
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, יש לידידה שלי בעיה שכשהיא רואה סרטונים במחשב הם מוצגים בשחור לבן... ובתמונה בקטן בצד של הפריים הראשון דווקא יש צבע. ניסיתי קצת להוריד קודקים כלליים (לא מצאתי משהו ספציפי לבעיה) וזה לא עזר. הפעלנו סרטונים גם עם נגן אחר, של DivX (הראשון זה המדיה פלייר של ווינדווס), והם גם היו בשחור לבן. כשהיא רואה סרטונים באינטרנט אז יש אתרים שבהם זה עובד כשורה (למשל יוטיוב) ואתרים שבהם גם בשחור לבן. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אהלן.. יש לי דיסק קשיח פנימי אחד במחשב, אז עשיתי גיבוי דרך נורטון גוסט 2003 לדיסק קשיח חיצוני, והגיבוי נעשה בהצלחה. כשניסיתי לשחזר מהדיסק החיצוני, התוכנה מצאה את הקובץ בדיסק החיצוני, עשתה ריסטרט בכדי לשחזר, ואז המחשב נתקע וכתב שהוא לא מצליח למצוא את הכונן. מה שאני חושב זה, שהוא לא מצליח לזהות את הדיסק קשיח חיצוני כי הוא מחובר ע"י usb, ורק כשהמחשב עלה לגמרי, הוא מזהה usb. רציתי לשאול: 1. יש פיתרון לעניין? להתקין איזה דרייבר שמזהה את ה usb עוד לפני שהמחשב עולה? 2. האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח בחיבור sata? תודה מראש..!
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי יש לי ( או יותר נכון היה לי ) דיסק של 160GB שהיו בו 2 מחיצות של 20 ו 140 GB המחיצה של 20GB היתה ריקה ובמחיצה של 140 היו קבצים ( תמונות, סרטים, מסמכים וכו' ) השתמשתי ב- PowerQuest PartitionMagic גרסה 8 כדי לאחד ביניהם כלומר להעביר את ה 20GB כספריה במחיצה של 140GB, ואז באמצע התהליך קיבלתי שגיאה - משהו כמו גרסאות שונות בכל אחת מהמחיצות והתוצאה היא (רחמנא ליצלן) שכרגע אין לי גישה לאף אחד משתי המחיצות ויש הודעה שהדיסק לא מפורמט !!! אולי יש איזו תכנה בעזרתה אני אוכל לשחזר את הקבצצים ? ( אני פניתי לחברות שחזור מידע ושם אמרו לי שזה יכול לעלות בין 500 ל 1500 שקל ) אז איך אפשר לבד ? כל עזרה תתקבל בברכה...
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה להתחבר אל האינטרנט הSTART BAR שלי נתקע ואני לא יכול לעשות שום דבר חוץ מלפתוח חלון של קליק ימני (עכשיו פתחתי את הTASK MENEGER לפני שהתחברתי וגם את הFIREFOX וככה אני כותב :\) יש למישהו מושג מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
משהו יודע איך מוריד את ה TOOLBAR המעצבן הזה שמופיע מעל הTAB-ים ומתחת ל ADDRESS BAR?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
שלום וערב טוב, רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף לדוח שדות שאינם נמצאים בטבלה שבחרתי שהדוח ייקח ממנה את הנתונים.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמאפשרת לחלקים שונים משיר, כלמור אם יש לי שיר נגיד של 3.5 דקות וה 40 שניות הראשונות של השיר לא מוצאות חן בעיני אז שיהיה אפשר לחותך אותם.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האינטרנט אקספלורר שלי לא טוב כל פעם שאני פותח אותו כדי לגלוש אז כל פעם שאני לוחץ על העכבר על משהו בחלון של האקספלורר זה עושה לי הודעה iexplore.exe נתקל בשגיאה ולכן עליו להיסגר ואז זה סוגר לי את האקספלורר ואי אפשר לגלוש אז מה עושים? צירפתי תמונה של השגיאה http://www.siz.co.il/up.php?file=4ymjxzzzjuwe.jpg
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מנסה להפוך את הלוגו של האווטר שלי ל AVI(זה שמצד שמאל) הקובץ הוא JPEG על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
http://www.techcrunch.com/2007/08/31/google-earths-easter-egg-a-flight-simulator/ A very nice hidden feature of google earth,which is worthwhile a try. obviously cannot be compared to MS-FSX (yet),but still a nice to have feature for google earth fans. have fun.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש...גם את ה FF אך לא מתאים לי לחפש את כל ה extensions מחדש ולהתקינם כמו כן אני רוצה לשמור על דף הבית שלי ועוד הגדרות האם ניתן לגבות דברים אלו ואח"כ לשחזרם? שמעתי שישנו כלי ב FF שנקרא FFBE רציתי לדעת האם זה באמת יוכל לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם... השארתי אתמול בלילה את המחשב דלוק וכשקמתי ראיתי שהוא עשה ריסט על דעת עצמו .. מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן את זה ? אין מצב של הפסקת חשמל ואז המחשב עלה שוב כי יש לו מנגנון שאחרי הפסקת חשמל המחשב לא עולה שוב ..
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
לאחר שהורדתי MSIE 8, מדי פעם אני נתקל בקריעות תמונה מינוריות. האם עוד מישהו ניתקל בתופעה? האם מישהו יכול לעזור לי לתקן אתל הבעיה? עוד דבר (למנהלים): למה בפרופיל שלי כתוב שיש לי MSIE 7 ולא 8? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לערוך טאגים של ID3 באופן המוני כלומר שאני לא יצטרך שיר שיר אבל בעקרון אני לא מחפש תכונות מסובכות מדי אני יראה תמונה שתראה מה אני רוצה : http://img513.imageshack.us/img513/4769/id3id6.jpg נכון יש פה 2 אפשרויות לטאגים ID3V1 ו-ID3V2 שפשוט כל השירים שיש לי על המחשב שיהיה להם רק ID3V1 כנראה הנגן לא תומך ב-V2 .. כי העתקתי שיר והוא לא זיהה והעתקתי שוב אחרי שמחקתי את ה-V2 והשארתי רק את ה-1 והוא כן זיהה תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש אפשרות ב-PREMIER לראות TRANSITIONS בפועל בתוך סרט ולא בתוך ה-SETTINGS?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
תמונות של הילדים שלו ועוד כל מניי עבודות הוא מחק בטעות את ה partition דרך ווינדוס
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לבדיקת דואר שתרוץ ברקע ורק תודיע לי כשמחכה דואר על השרת.... שלא תעשה כלום חוץ מזה משהו קטן כזה שפשוט יקפיץ חלון ויודיע שיש דואר בתיבה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי איסיקיו 5.1 היה לי 6 אבל גם שם היו בעיות,עכשיו ב5 אותו דבר כל שניה מתנתק ומתחבר,או שרושם לי שכולם מנותקים וזה גם לא מצליח לשלוח הודעות כל מיני דבירם כאלה מעצבנים לפעמים רק הוא עובד בסדר
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-