תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה, בכל לילה אני מריץ בדיקת וירוסים עם הנורטון וכמעט בכל בוקר ה Emule נתקע. כלומר, אני מנסה ללחוץ דבל קליק על ה ICON בצד ימין למטה ליד השעון וכלום, לא נפתח! ניסיתי דרך ה ALT+CTRL+DEL לא מופיע שה Emule בתוכנות שרצות אז אי אפשר גם לעשות switch to. מה עושים?? מה שאני עושה זה סוגר ומפעיל מחדש שזה פתרון די דפוק.
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה שעשויה לשפר ביצועי המחשב. כשאני מפעיל את AVAST הוא מראה לי שיש הרבה דברים לא תקינים.למשל: פריטי רישום שבורים, תוכניות שמאיטות את המחשב ועוד. אין לי בעיה לשלם על תוכנה אבל אני לא רוצה לעשות חשבון חודשי אלא לשלם פעם אחת וזהו. (ב AVAST אתה משלם כל חודש לעד...). אם יש תוכנה טובה חינמית, או בתשלום אשמח לשמוע. דרך אגב יש לי את CCLEANER ועדיין היא לא פתרה לי את מה ש AVAST הראה שעדיין יש לתקן במחשב תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. חשבתי ללמוד את מסלול ה-VFX ב-AIC http://www.ani-mator.com אבל הבנתי שאין ממש עבודה ב-VFX בארץ, ככה שאני לא יודע אם ישתלם לי ללמוד את זה. לכן חשבתי לפנות לתחום אחר בגרפיקה, אבל אני לא יודע איזה. חשבתי ללמוד את תוכנות הגרפיקה הפופולריות - פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש - אבל לאיזה תחום בגרפיקה זה שייך?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לכך אבל הוא הכי קרוב לבעיה שלי אני חושב. אם לא תעבירו, תודה. יש לי דיסק DVD (מקורי) שבו יש כל מיני קבצי וידאו/די וי די בתוך תיקיית VIDEO_TS לחוסר מזלי כרגיל, אחד הקבצים פגום כנראה. האחרון שבהם. שם הקובץ הוא VTS_01_5.VOB כשאני מנסה להעתיק אותו מהדיסק למחשב הוא מעתיק את כל הקבצים פרט לקובץ הנ"ל וכשמגיע לקובץ הזה הוא מעלה את ההודעה הזו : האם יש לי פתרון ? לקנות דיסק חדש או "להשיג" את הקובץ הזה זה על סף הבלתי אפשרי כי אני חייב את זה עד מחר בערב ואין לאף אחד את הדיסק הזה. חייב עזרה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי פיאספי ואני מחפש תוכנה שאני יכול להמיר קובץ סרט AVI MPG וכו'... לקובץ שיוכל לפעול בפיאספי..
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנס לאתרים/משחקי פלאש (בפייסבוק למשל) שהA V G חוסם,ואני חיפשתי ופשוט לא הצלחתי למצוא איכן אני מסיר את החסימה! תודה על העזרה המסורה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה שאני תוהה לגביה כבר כמה זמן. אם יש לי Windows כלשהו, שהוא 32bit, ואני מוריד ומתקין תוכנה כלשהי, אז אני חייב להוריד את התוכנה בגרסאת ה-32bit שלה, נכון? עכשיו מנגד, אם יש לי Windows כלשהו, שהוא 64bit ואני מוריד ומתקין תוכנה כלשהי, אז אני יכול להוריד את התוכנה גם בגרסאת ה-32bit שלה וגם בגרסאת ה-64bit? (כשכמובן עדיף את ה-64bit, אבל האם זה נכון שאפשר להתקין תוכנה בגרסאת 32bit על מערכת הפעלה 64bit וזה יעבוד תקין?) תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום אני חדשה בנושא של ניטור מערכת ( וגם חדשה בפורום....) מדובר על windows XP + server windows2008 ב client רצות אפליקציות שאני כתבתי ב C#. יש צורך לכתוב snmp agent + MIB לאפליקציות. איך עושים את זה? מה אני צריכה להתקין במחשב, איזה service? חשבתי לעבוד עם MIB browser - תוכנת NMS חינמית. אשמח לקבל הדרכה- איך לעבוד, רצוי ב steps תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בינה לבין הורדה רגילה (שנעשית על ידי התוכנה)? BT
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבראוזר אקספלורר 7 רושם שההרחבות לא זמינות דבר שגורם שלא ניתן לשמוע רדיו או לראות סרטים באתרים זה קרה לאחר התקנת מוזילה שנכנסתי לכלים - השורה של ההרחבות כבויה כלומר לא ניתן לחבות או להדליק את ההרחבות יש משהו שמבין כאן ? לבעלי מערכת ויסטה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חלק מכם בטח כבר מכיר את הטיפ הזה, אבל לאלו שלא (ומשתמשים ב FIREFOX או שוקלים לעבור אליו)... ידוע שאחד מהיתרונות המרכזיים של FIREFOX הוא התמיכה שלו בתוספות קטנות שיכולות לשנות את הגלישה, אחד מהפופולרים ביותר הוא ה ADBLOCK. תוסף זה יכול לעזור לכם בדרך לגלישה באינטרנט ללא פרסומות מעצבנות מכל מני סוגים... את התוסף עצמו אפשר להוריד פה: http://adblock.mozdev.org/dev.html תלחצו למטה על "Adblock 0.5 d2 nightly 39" יתכן ותצטרכו לאשר לאתר הזה להתקין את התוסף. לאחר מכן, תסגרו את הדפדפן ותפעילו אותו שוב. תכנסו לאתר http://www.geocities.com/pierceive/adblock/ ותורידו משם את הקובץ הכי עדכני לפי תאריך: למשל http://www.geocities.com/pierceive/adblock/2005-02-10a.txt אחרי זה תשמרו אותו במ…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי כ-300 תמונות שאני מעוניין להפוך לקובץ PDF אחד מבלי לאבד מאיכות התמונות. חיפשתי ברשת ועד כה ניסיתי כל מיני תוכנות שמתקינות לך דרייבר וירטואלי להדפסת לקובץ PDF, רק שהבעיה היא שאני לא מקבל את אותה האיכות כמו בתמונה המקורית(מדובר בטקסט).
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
תוסף שמאפשר לחסוך זכרון ע"י "שמירה" של מספר דפים לא פעילים בטאב יחיד. OneTab. החנות כאן.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי רואה הכל בצפיה ישירה השבוע אני עובר למסך 4K אז הורדתי לעצמי מלא סרטים באיכות הזאת רציתי לישאול איזה נגן הכי כדי להוריד שיריץ הכי טוב? והאם זה בכלל משנה משהו?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה שאני יוכל לשים בה נגיד 50 תמונות והם ירוצו על המסך, כאשר כל כמה שניות אני רואה 2 תמונות במקביל ואז אחריי כמה שניות אני רואה עוד 2 תמונות וכך הלאה.. לא מצאתי משהו באינטרנט, אשמח לעזרה..
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה שפותחים איתה סרטים והיא מחפשת אוטומטית את הכתוביות במחשב ופותחת אותם,האם זה נכון ואיפה אני יכול להשיג אותה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בWindows Live Mail בכדי שיקבל מייל מהאתר WALLA?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בפורום תוכנה לאף אחד אין מושג אחרי 3 הקפצות, נראה אם מישהו פה יודע.. \: עד לפני יומיים שלושה הוא עבד כמו שצריך, ואחרי ששיחקתי עם הATI Overdrive הוא התחיל להיות ממש איטי. אחרי שביטלתי את מה שעשיתי בOverdrive ואתחול, לא השתנה כלום, איטי כרגיל. בנוסף להוריד את התמיכת OpenGL לא עוזר, זה עדיין איטי ומעצבן, רק טיפה פחות. במקור זה עבד חלק לחלוטין.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בסוף שבוע האחרון החלטתי קצת לשחק עם תמונות מסרטים שחור לבן לצבעוני הנה שתי עבודות שבצעתי לאחרונה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום צרבתי סדרה על דיסק DVD ובאתי להפעיל את הדיסק בDVD אז הוא רשם ש״הדיסק לא מוכר״,עכשיו השאלה שלי אם הייתי צריך לצרוב את הסדרה בפורמט מיוחד או משהו כדי שמה שאני רוצה לראות יעבוד על הDVD, אם כן אז לאיזה פורמט והאם אפשר לעשות את זה דרך התוכנת צריבה? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב עם סיסמה על ההארד דיסק דרך הביוס. כשאני מאתחל את המחשב כתוב לי שהדיסק (דגם והמס' הסידורי שלו) נעולים עם סיסמה.... שאין לי. ניסיתי לג'מפר את הלוח- דבר שלא עזר. כל תוכנה שקשורה למחיקת התוכן של הדיסק הבאות עם ERD או Hiren boot cd לא מצליחות לגשת אליו מאחר והוא נעול. איך אני מגלה את הסיסמה\מחוק אותה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה Cain & Abel ? אם מישהו מכיר יוכל לתת לי פירוט על התוכנה תודה..
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הקובץ מחולץ ותקין אבל עולה ההודעה הזאת מה זה אומר ? Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש ל PHOTOSHOP CS2 איך אני יכול לבחור לעשות כך השתמונה תיהיה בשחור לבן ורק אובייקט בודד בתמונה יהיה בצבעוני? תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-