עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איני יודע אם זהו הפורום המתאים לשאלה אם לא אנא הפנו אותי אני מעוניין לשמוע רדיו דרך האינטרנט במקום עבודתי,עירייה. (סרגל רדיו וכד') מסתבר כי לא ניתן להוריד את התוכנה אני מניח כי מנהל הרשת חוסם את ההורדה האם יש דרך לעקוף את החסימה באופן חוקי שוב, לא מדובר באתרים "מסוכנים" או בעלי אופי מיני וכד' תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  2. מה כדאי ? (או אנטיוירוס אחר בחינם) אין לי כוח לתאריך המוגבל של שנה או שנתיים

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. מי שיכול לעזור תודה לו . אני בעקרון צריך לדעת איך להפעיל מה צריך לעשות כדי להכנס לכל אתר

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. Started by yamary,

לחברי הפורום, שלום. כרגע יש לי דיסק ST3500410AS , מחולק לשלושה חלקים. באחד החלקים מותקנת מערכת הפעלה (Windows XP) של המחשב שלי. החלק הזה עם מערכת הפעלה הוא של 100GB מתוכם 78 פנויים. אני רוצה לקנות דיסק SSD של אינטל 80GB ולייעד אותו למערכת הפעלה בלבד. שאלה: האם אני יכולה להעתיק את מערכת ההפעלה שיש לי עכשיו במצבה הנוכחי עם כל התוכנות שמותקנות וכד' לדיסק SSD החדש? חשבתי לעשות IMAGE עם תוכנת ACRONIS למשל של החלק עם מערכת ההפעלה בדיסק שיש לי עכשיו, להתקין הדיסק החדש ולפתוח עליו את ה-IMAGE. האם זה יעבוד? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by aloneg,

שלום רציתי לדעת איך אני כותב ה-פוטושופ CS3 בעברית, כך שהכתב לא יצא לי הפוך. תודה אלון

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Rhx,

שלום,אני רוצה לדעת איך אני צורב כתוביות עם הסרט כאילו מדביק אותם,במחשב אני יכול אני מוריד כתוביות כלשהו לסרט מסוים וזה קובץ בפני עצמו ופשוט גורר אותו לתוך הסרט,אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול לצרוב אותם ביחד לשלב? נ.ב אשמח אם תסבירו לי למה מחשיבים את DIVX כפורמט שזה בכלל קידוד יש תמיד סרטים נגיד Lord of war.XVID זה בכלל לא פורמט הרי.. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by tomer_et,

יש לי סרטים בפורמט MPG ואני רוצה להמיר אותם ל - AVI כדי לחסוך במקום. כשאני מנסה להמיר אותם ע"י VIRTUAL DUB אני מקבל קובץ גדול יותר. סביר להניח שאני עושה משהו לא נכון... ניסתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי פיתרון. מישהו שמבין בעניין יכול אולי להסביר בכמה מילים איך לבצע את ההמרה של הקובץ? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום, מעוניין לקבל המלצה על תוכנת דואר חינמית ויעילה שתעבוד מול חשבון ה-GMAIL. אני די רגיל ל-Evolution Mail המובנה במערכת ההפעלה אובונטו האם יש תוכנה אחרת עדיפה?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by raiman1,

?? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. הווינדוס שלי פשוט פגום ויש לי המון המון קראשים במשחקים שאין לאפחד אחר חוץ מימני השאלה היא כזאת איך אני מגבה כל כך הרבה קבצים?! במשקל כל כך גדול

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. יש לי במחשב סרט של מל ברוקס "ההסטוריה המטורפת של העולם" וגם סרט "המסיכה" החדש. בשניהם הקול לא תואם לסרט. כל הסרטים האחרים במחשב עובדים כראוי, הסרתי והתקנתי מחדש את כל המקודדים (גרסא עדכנית של KNOT CODEC) אבל אני עדיין לא בטוח אם מדובר בבעיה ספציפית בסרטים עצמם או בעיית תוכנה. מישהו מכיר איזה שהם הגדרות שאני יכול לבצע על מנת שאוכל להזיז קצת אחורה את פס הקול שיהיה תואם לסרט? אי ההתאמה בין הקול לסרט הוא בסביבות 20 שניות. אני משתמש בBSPLAYER שיחקתי שם עם ההגדרות אבל לא מצאתי משהו שמתאים וזה דיי חשוב לי. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by igal_nazar,

שלום לכולם, ידוע לי שקיימת האפשרות לשתף מוזיקה בסקייפ, כלומר ברגע שאני משמיע אצלי במחשב שיר מסוים אזי גם בן שיחתי ישמע אתה המוזיקה כאילו זה מתנגן אצלו במחשב (אין הכוונה שהמוזיקה תגיע אליו דרך המיקרופון שלי). איך עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by no_way,

אני רוצה להתקין HIREN BOOT + WINDOWS 10 + DBAN הכל על DOK אחד וברגע ההפעלה לבחור את האפשרות הרצויה. האם יש אפשרות שכזו?

14. הבעיה הזאת קרתה לא במחשב שלי אלא במחשב של בן-דודי. אז ככה, הוא טוען שברגע שהוא מעביר את הכתב לאנגלית, אז כשהוא לוחץ על אות מסויימת מופיעה לו אות אחרת על המסך. למישהו יש מושג מה זה? ו/או איך מסדרים את זה? אגב יש לו xp.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by GALITT2000,

היי. אני מחפשת להתקין תוכנה שאני אבחר את הקבצים (גם מאות ג'יגה), והם ישוכפלו כמו שהם למחשב מרוחק. ככל שאוסיף קבצים בתיקיות יתווספו גם שם, ככל שאמחק מהתיקיות יימחקו גם משם. ניסיתי את CrashPlan, הבעיה היא שבמחשב המרוחק אין העתק של הקבצים אחד על אחד אלא קובץ גיבוי לשחזור. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  16. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל אשאל בכל זאת כי ראיתי שמתעסקים פה גם עם תוכנות של Adobe. מה שאני רוצה לעשות זה דבר פשוט - "להוציא" תמונה ממסמך PDF. הורדתי (באופן חוקי) מסמך PDF מהאינטרנט, שהוא סוג של ספר לימוד, ויש במסמך כיתוב ותמונות. מה שאני רוצה לעשות זה לחלץ את התמונות החוצה ולשמור אותן בתור קובץ jpg. בעזרת התוכנה Adobe Acrobat אני פשוט לוחץ על התמונה עם קליק שמאלי, התמונה מסומנת אוטומאטית עם רקע כהה כולל מסגרת, וכל מה שנשאר לעשות זה לעשות קליק ימני ולשמור בתור קובץ תמונה. הבעיה היא שלא ניתן לעשות זאת עם חלק מהתמונות. עברתי על כל הפונקציות של ה-Acrobat ולא מצאתי כזאת המאפשרת סימון של קטע ספציפי והעתקתו. תוכלו לעזור לי בכך?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by ofir667,

עם איזו תוכנות אפשר לפתוח קובץ MDB?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. היי אני צריך לפצל כמה סרטים והוסיף להם תרגום אז איך עושים את זה? ואיך אני ממיר את הקובץ לvcd?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. ניסיתי 2 תוכנות עד עכשיו: 1. Corel Video Studio Pro x7 - התכנה לא רעה, אבל כל פרויקט שאני עושה היא מעלימה סאונד באמצע הפרויקט. אחרי כמה ריסטרטים למזלי הצלחתי להציל פרויקט שעבדתי עליו שעות אבל זה קורה גם בפרויקטים אחרים ולפעמים אי אפשר להציל משהו.. פשוט נעלם כל הקול לאחר כחצי דקה. 2. CyberLink PowerDirector 12 - ה-rendering של הפרויקט בעייתי לבעלי nvidia. אין תמיכה בהרבה פורמטים מוכרים. ואלה 2 תוכנות שנמצאות ברשימת TOP שחיפשתי בגוגל. לבסוף נאלצתי לחזור לMicrosoft MovieMaker ומתברר שמבין כל התוכנות שניסיתי היא הכי נורמאלית יש לכם אולי המלצות לתכנות עריכת וידאו נוספות?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום, כשאני נכנס לדפים מאובטחים (בנק, אשראי, אימייל) בIE, אני מקבל את ההודעה הזו על כל עמוד שם (כמעט). יש אפשרות לבטל אותה? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  21. Started by bg1987,

הי חברה, יצרתי מחשב וירטואלי עם XP בעזרת VMWARE 6.5 WORKSTATIONS ואני רוצה לחבר אותו לרשת הבייתית שלי, בשביל שהוא יוכל לראות מחשבים אחרים בבית. ואני לא מצליח לקבל פינג לא לראוטר שלי ולא למחשבים אחרים. החיבור רשת שלו מוקדם כbridged connection. ונראה שהוא מחובר. משהו יודע איך לתקן את זה? מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה 64 ביט.

22. Started by arigo,

שלום רב, שאלה חיברתי דרך RGB את המחשב לטלויזיה הבעיה שאני צופה בסרטים נשארים למעלה ולמטה פסים שחורים ובעצם אני מפסיד המון שטח מסך סתם מדוע זה קורה? כיצד לעבוד נכון בכדי לראות את הסרטים בצורה המיטבית ביותר? האם תוכנה אחרת ? חיבור אחר יפתור את הבעיה HDMI ? או לא אלא כיוונון של משהו אחר ?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by andrei21,

יש לי מעבד amd x2 4200+ כרטיס מסך HD4870 וכאשר אני מפעיל סרטי 1080P הסרטים נתקעים , במיוחד כאשר אני מעביר. אני רואה סרטים ב VLC ו media player classic שבו הסרטים עובדים יותר חלק אך עדייין נתקעים. אני משער שהמחשב שלי אמור להריץ חלק סרטים כאלו. אז כנראה שזאת בעיית תוכנה. אז אם כן. איזה קודק עדיף בשבילי ובאיזה תוכנה עדיף לנגן סרטים אלו? תודה לכל העוזרים

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה שאני חותך תמונה בכך שנעלמו לי הריבועים הקטנים שאמורים להיום בשני הצדדים שאני חותך (אני לא מתכוון לאלה שלמטה ולמעלה ) איך אני מחזיר אותם חזרה כדי שהם יופיעו ? בתודה מראש רזיאל

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Crown,

עכשיו אני עם Zone alarm הכבדה בטרוף! שגורמת ל Core2 שלי לקרטע... התוכנות קצת קראתי עליהם והבנתי שהן מעולות 1. kreio comodo .2 norton 2007 .3 outpost .4 מה עדיף ? אני רוצה הגנה טובה. שה bittorret שלי יפעל בלי בעיות וגם שלא יעשה בעיות ב מסנג'ר כמובן שלא יפריע בגלישה חשוב שלא יפגע במשחקים. ואחרון חביב, שלא יאט לי את ה מערכת!! זה בסך הכל פיירוול מסכן! ZA פשוט משגע אותי עד כמה שהוא כבד!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים