עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hagayben,

קניתי מחשב נייד מדגם Hasee MJ122 והוא בא עם דיסק של הכרטיס רשת הבעיה היא שאין לי כונן דיסקים ... חיפשתי ולא מצאתי הורדה של הדרייבירים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אני כבר כמה ימים בלי אינטרנט בבית שלי וזה מחרפן תודה מראש חגי.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by agapi51,

שלום רב ברצוני לברר היכן אוכל להוריד ולהוסיף לתוכנת פוטושופ CS3 מסגרות (חיצוניות) בכדי למסגר תמונות? אני מכירה את האפשרויות של שימוש במסגרות בתוכנה עצמה אלם הן מוגבלות למדיי, תודה אא

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by idanpc,

אני צריך ANTIVIRUS טוב שיפעל על 64 BIT על איזה אתם ממליצים? חוץ משל NORTON... לא מצאתי אחרים שמתאימים ל 64 BIT.... חשבתי שאני ילך על Kaspersky אבל לא רשום באתר של החברה שזה ל 64 BIT.... אז על מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  4. virtual memory to low. מה זה אומר? איך אני פותר את זה?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by man-of-God,

שלום יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל התוכנה מריצה את הסרט + הכתוביות באופן סביר אך כשאני רוצה למקם את הכתוביות מתחת לסרט ( ב- WIN 7 ) הדבר לא צלח לי לעומת זאת ב- WIN XP הדבר עובד בלי בעיה (מיקום הכתוביות מתחת לסרט) אשמח אם מישהו יכול להדריך אותי כיצד למקם את הכתוביות מתחת לסרט ( איפה שממוקמים הפסים השחורים ) תודה man of god

6. Started by MarioPolo,

שלום רב! אני פותח קובץ מדיה בVLC ובאמצע הסרט "מגמגם" וקופץ פריימים. ראו תמונה. יש לי עוד שאלה: באיזו עוד תוכנה ניתן לפתוח קבצי ssa ו ogm . תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by moshiko69,

יש לי בעיה מוזרה, בכל לילה אני מריץ בדיקת וירוסים עם הנורטון וכמעט בכל בוקר ה Emule נתקע. כלומר, אני מנסה ללחוץ דבל קליק על ה ICON בצד ימין למטה ליד השעון וכלום, לא נפתח! ניסיתי דרך ה ALT+CTRL+DEL לא מופיע שה Emule בתוכנות שרצות אז אי אפשר גם לעשות switch to. מה עושים?? מה שאני עושה זה סוגר ומפעיל מחדש שזה פתרון די דפוק.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום אני חדשה בנושא של ניטור מערכת ( וגם חדשה בפורום....) מדובר על windows XP + server windows2008 ב client רצות אפליקציות שאני כתבתי ב C#. יש צורך לכתוב snmp agent + MIB לאפליקציות. איך עושים את זה? מה אני צריכה להתקין במחשב, איזה service? חשבתי לעבוד עם MIB browser - תוכנת NMS חינמית. אשמח לקבל הדרכה- איך לעבוד, רצוי ב steps תודה

9. Started by ag43,

אני מחפש תוכנה שתסנכרן חד כיוונית שתי תיקיות ברשת. יש צורך בסנכרון בזמן אמת או כמה שיותר קרוב. הסנכרון צריך להיות לקבצים מה30 יום האחרונים (על התוכנה למחוק קבצים לאחר שעובר זמן זה). אשמח להמלצות.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Athlon-WINGS,

ברשותי משחק ישן שהוא JAVA. יש לי Java Virtual Machine מותקן, ועדיין הווינדוס לא מזהה במה לפתוח את הקובץ CLASS. איך פותחים אותו?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. מקווה שזה הפורום המתאים....... משהו השתנה אצלי באופן פתאומי ולא רצוי בפייסבוק: כשאני נכנס לעמודי פייסבוק שמוגדרים כpublic figure, אני לא רואה את התגובות לפוסטים, אלא אם כן אני נכנס לפוסט עצמו. צירפתי תמונה שממחישה את הבעיה. ניסיתי להתנתק ולהתחבר וגם להשתמש בדפדפן אחר- שום דבר לא עוזר להחזיר את המצב לקדמותו. אציין שאתמול השתמשתי בפייסבוק כדי לפרסם שאלה באיזשהו אתר בשם techverse.com, אבל לא יודע אם זה קשור לזה. בבקשה תעזרו :-)

12. Started by bommer,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד ואני אשמח לקבל המלצה על אנטי וירוס לניידים או בכלל מה הולך היום בשוק שלא מעמיס על המחשב ועדיין עושה את העבודה... תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Batels,

היי, אני כבר כמה שנים משתמשת בwinamp כתוכנה שאני שומעת בה שירים, אהבתי את התוכנה הזאת מאוד עד לא מזמן שהיא פשוט נהרסה, אני לא יודעת מה קרה לה אבל אני לא שומעת בה הכי טוב. יש לי רמקולים טובים שאתה המלצתם לי עליהם והם מצויינים ושמועים בהם מצויין אבל כשאני שומעת שירים בתוכנה הזאת היא פשוט לא משמיעה על פול ווליום. כשאני שמה את אותו השיר בתוכנה אחרת אני צריכה להנמיך לרמה מאוד נמוכה כי זה כבר יותר מידי חזק. יש לכם תוכנה מומלצת שהיא דומה לwinamp ושאין לה בעיות כאלו? תודה (:

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום! היום קיבלתי את המחשב החדש, שאמור להיות מאוד חזק!: מעבד quad 9550 לוח אם ep43 ds3l כרטיס מסך ati hd4850 4 ג'יגה זיכרון 800. התקנתי ויסטה 64, ומשום מה, המחשב עובד דיי לאט, לוקח לו יחסית הרבה זמן לגשת למקומות, הוא לפעמים תקוע מאוד כשאני משתמש בwinrar למשל, או כשאני מתקין תוכנה מסויימת... אני משער שלפחות אחת משתי הסיבות האלה הן הגורמים: 1. ההארד דיסק איטי מדיי ומונע מהמחשב לרוץ 2. הויסטה מקרטע כי הוא לא יציב אני לא מבין, המחשב אמור לטוס!... למה זה קורה??? תודה רבה אשמח לקבל עזרה!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. Started by master,

שלום אנשים, ניסיתי מספר פעמים ממספר מקורות שונים להתקין את התוכנה אך כל פעם אני מקבל את ההודעה: directX did not copy required file מישהו מכיר את הבעיה? אני עובד עם windowsXp יש לי כרטיס מסך Ati Radeon 8500 זיכרון 512ddr מעבד 1.7 בקיצור לא צריכה להיות בעיה עם החומרה. תודה מראש לכל העוזרים...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by שניצל,

אני מחפש דרך למחוק סיסמה ספציפית שהאקספלורר שמר. אני יודע שאפשר לגרום לו למחוק הכל, אבל זה לא מה שאני רוצה, כי אני רוצה לשמור את שאר הסיסמאות (וחוץ מזה, זה טיפשי שאני אצטרך לעשות את זה...) ניסיתי לחפש בתמיכה של מיקרוסופט ולא מצאתי... וגם חיפוש בגוגל לא הועיל (מצאתי רק תוכנות שמציגות את הערכים, אבל לא משנות אותם....) אני יודע שב-firefox אפשר לעשות את זה, אבל זה לא בשבילי אלא בשביל אמא שלי שרגילה להשתמש באקספלורר. (מה גם שנראה לי שזה סיסמה ששמורה אצלה בעבודה, ולא בבית....) תודה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Infarlock,

היי אז ככה יש לי משחק אחד שלא תומך במסכים עם יחס של 16:9 או 16:10 (הוא תומך רק ב 4:3) אז עד עכשיו שיחקתי כשהמסך נראה ככה שיש לי ריבועים שחורים בצדדים תמונה להמחשה : http://www.fastup.co.il/images/53487543.png לבן - החלק שהמשחק רץ בו שחור - פשוט נשאר ככה כל המשחק היום באתי לחבר שלי וראיתי את אותו משחק עובד לו ברזולוציה הטבעית של המסך שלו שזה 1920x1200 וזה לא 4:3 שאלתי אותו מה הוא עשה כדי שזה לא יראה כמו אצלי והוא הראה לי את זה : http://www.fastup.co.il/images/91348938.png (זה שלו) אבל כשאני נכנס לשם יש לי את זה : http://www.fastup.co.il/images/99411541.jpg ואין לי אפשרויות כמו אצלו יש לנו אותו כרטיסי מסך (gts 250) ולשנינו כרטיסי המסך מעודכנים יש דרך אחרת לפתור את …

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Guy950,

היי לפני כשבוע פתחתי נושא על עניין בעייתי שיש לי על התוכנה האמצ'י (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456405.0-נושא ננעל) ומכיוון שלא הצלחתי להשיג שום עזרה בטיפול הבעיה התייאשתי ופניתי לחברה של התוכנה במטרה שתעזור לי, כל הצעדים שהם הורו לי לעשות נפלו לפח והמסקנה שהצלחנו להסיק היא שמשהו מסויים\דרייבר חוסם את התוכנה! נכנסתי למנהל התקנים לקטגוריה מתאמי רשת והתגלו בפניי 3 חיבורים שלא עובדים אשר שייכים לתוכנה ESET (כשנכנסים כתוב ESET) אז החלטתי למחוק את האנטי וירוס לחלוטין, לנטרל את הפיירוול ולנסות להתקין את התוכנה, הכל במצב בטוח כמובן, עשיתי כמו שהם אמרו לי בחברה לעשות ושוב נכשלתי. כמובן שגיליתי שאחרי ההסרה של האנטיוירוס החיבורים הללו במנהל ההתקנים נשארו! ני…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by bh1811,

המחשב שלי נדבק באיזה רוגלה של hijackers וזה גורם לקפיצת הודעות פופ-אפ מרגיזות ובשינוי אתר הבית של הדפדפן שלי. יש לכם דרך אולי כיצד להיפטר מזה? הרצתי את התוכנה hijackerThis וזה הלוג שקיבלתי: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 19:38:35, on 25/03/2005 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  20. תופעה מוזרה, אני יושב לי ורואה סרט, לא הבנתי למה מדי כמה שניות המחשב לשניה מקרטע. חיפשתי וחיפשתי מה גורם לכך עד שמצאתי את התופעה הבאה: אני פותח את סקייפ, ואז הוא מתחיל לפתוח חיבורים, זה מתחיל מ10 ואז עולה עולה תוך 30 שניות עד 1950 חיבורים ואז בום במכה אחת יורד ל700 חיבורים, חוזר על עצמו שוב ושוב, תקוע בלופ. חשוב לציין שזה קורה מבלי שאני אפילו מתכתב עם מישהו בסקייפ כל החיבורים הם חיבורים נכנסים. אני משתמש בנתב במצב BRIDGE ככה שכל העומס של החיבורים הוא על המחשב שלי ולא על הנתב, אחרת האינטרנט לא היה זז. בכל אופן אני לא מצאתי שום דבר בתוכנה שמסביר למה הוא פותח כל כך המון חיבורים. (את כל זה אני רואה בתוכנה NETLIMITER, שם אני רואה גם את כמות החיבורים). שעשיתי בבדיקה של NETSTAT …

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by אוריפ,

שלום! רציתי לדעת אם יש למישהו קובץ ICAL ללוח שנה עם חגים יהודים ומועדים של מדינת ישראל? כל הקבצים שאני מוצא הם בפורמט שלא תומך בתקן ICAL... תודה!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Alexkmr,

והאמת משהו יכול לדעת מה אני רושם בתוך התוכנה במידה ומותקן לי קיילוגן על המחשב. עד כמה מומלץ לשמור שם סיסמאות של אימיילים חשובים, PAYPAL וכו'... :s05:

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by nattyk212,

עד עכשיו הייתי רואה הכל בצפיה ישירה השבוע אני עובר למסך 4K אז הורדתי לעצמי מלא סרטים באיכות הזאת רציתי לישאול איזה נגן הכי כדי להוריד שיריץ הכי טוב? והאם זה בכלל משנה משהו?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  24. ניסיתי בכל מיני תוכנות צריבה ו-2 סוגי דיסקים ובכולם אני מקבל הודעה שהדיסק לא ריק (כמובן שמדובר בדיסקים ריקים לגמרי שיצאו מהאריזה). זה מוכר לכם? ידוע מה עושים במצב כזה? (איתחלתי את המחשב, כולל ניתוק מחשמל וחיבור מחדש ועדיין שום דבר לא קרה )

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by ClassMulder,

שלום! מותקנת אצלי ESET INTERNET SECURITY 12. משום מה, לאחרונה (חודש-חודשיים) התוכנה נפתחת אוטומטית על חלון סריקה, ובנוסף נפתח הדפדפן על עזרה ל-ESET בנושא סריקת מחשב. בדקתי ברשימת ה-STARTUP, והפקודה לגבי ה-GUI היא כמו שהיא אמורה להיות - "C:\Program Files\ESET\ESET Security\ecmds.exe" /launch /hide ולמרות זאת, בכל הפעלה של המחשב אני צריך לסגור את התוכנה ידנית. אני מעדיף למצוא פתרון מסודר ולא להשתמש באיזה תוכנת מאקרו כדי לסגור את החלונות עבורי. יש למישהו רעיונות? תודה מראש!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.