תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה הזו, אבל אני מנסה ליצור עותק של דיסק (DVD אבל לא סרט) נגיד תוכנה מסויימת, איך אני יוצר לו קובץ ISO שאני אוכל ללצרוב אח"כ?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למי שיש שאלה בקשר לחומרה של המחשב הנייח היא מפורטת בצד במפרט שלי . בעיה מאוד מוזרה יש לי . יש לי כונן קשיח של 20 ג'יגה בסה"כ , הכונן הזה של חברה בשם ARCHOS דגם GMINI 400 . הכונן הזה עובד מצויין במחשב הנייד שלי שבו יש לי מערכת הפעלה XP . במחשב הנייח שלי החדש שעליו מותקנת WIN 7 הוא עושה לי בעיות ומצליח לעבוד רק ביציאות האחוריות שאלו תומכות רק בUSB 1.1 ולא USB 2.0 כמו שהמכשיר יכול להעביר . אני מכניס את הפלאפון שלי למשל דרך היציאות הקדמיות והם קוראות אותו . אבל שאני מכניס את הכונן קשיח דרך היציאות הקדמיות של הUSB 2.0 הוא קורא אותו אבל נותן שגיאה ואומר "התקן USB לא זוהה" ואז מנמק ואומר שאחד מההתקנים המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין וWINDOWES אינו מזהה אותו . מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ממצב אחים שלי יש לי תוכנה avast pro 4.7 ורציתי לדעת אם אפשר לסמוך עלייה? כי אני סומך עליה ממש אם אתם מכירים איזה תוכנה טובה ושלא מאיטה את המחשב כי הוא גם ככה קצת איטי כנראה בגלל וירוסים אז בקיצר טוב או לא טוב ואיזה כדאי לי....
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמש בגרסאת הדמו של FRAPS כל הSS שאני לוקח נשמרים בBMP אני לא ישלם 40 דולר רק בשביל שהתוכנה תקח את הSS בJPG מישהו מכיר תוכנה שהופכת קבצים מBMP לJPG? אבל לא אחד אחד כמו PAINT משהו שהופך כמה קבצים ביחד תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה שאני תוהה לגביה כבר כמה זמן. אם יש לי Windows כלשהו, שהוא 32bit, ואני מוריד ומתקין תוכנה כלשהי, אז אני חייב להוריד את התוכנה בגרסאת ה-32bit שלה, נכון? עכשיו מנגד, אם יש לי Windows כלשהו, שהוא 64bit ואני מוריד ומתקין תוכנה כלשהי, אז אני יכול להוריד את התוכנה גם בגרסאת ה-32bit שלה וגם בגרסאת ה-64bit? (כשכמובן עדיף את ה-64bit, אבל האם זה נכון שאפשר להתקין תוכנה בגרסאת 32bit על מערכת הפעלה 64bit וזה יעבוד תקין?) תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת במה שונה התוכנה מהגירסה הקודמת שלה(אני מתכוון גם לפריימיר וגם לפוטושופ) והאם יש דברים חדשים שלא היו בגירסה הקודמת בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. כרגע יש לי דיסק ST3500410AS , מחולק לשלושה חלקים. באחד החלקים מותקנת מערכת הפעלה (Windows XP) של המחשב שלי. החלק הזה עם מערכת הפעלה הוא של 100GB מתוכם 78 פנויים. אני רוצה לקנות דיסק SSD של אינטל 80GB ולייעד אותו למערכת הפעלה בלבד. שאלה: האם אני יכולה להעתיק את מערכת ההפעלה שיש לי עכשיו במצבה הנוכחי עם כל התוכנות שמותקנות וכד' לדיסק SSD החדש? חשבתי לעשות IMAGE עם תוכנת ACRONIS למשל של החלק עם מערכת ההפעלה בדיסק שיש לי עכשיו, להתקין הדיסק החדש ולפתוח עליו את ה-IMAGE. האם זה יעבוד? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, התקנתי תוכנה ע"י אשף באופן כזה שהקבצים להתקנה ירדו למחשב מאחורי הקלעים ולאחר מכן גם הותקנו. את התוכנה הזאת אני צריך להתקין על מחשב וירטואלי ללא גישה לרשת, איך אני מחלץ את קבצי ההתקנה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
סוף סוף השגתי מצלמה קטנה וחמודה, עכשיו, התוכנה שיש עם המצלמה=דרעק, ממש אין בה אופציות והממשק ישן כזה כמו של Win95 ולא נוח לעבוד איתה. אולי אתם יכולים להמליץ על תוכנה טובה לוידאו, שהיא גם נוחה לשימוש ויש לה אופציות טובות יותר מהדרעק שקיבלתי עם המצלמה? תודה מראש :smoke:
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי סרט אשר מכווץ בRAR אך מסתבר שהוא דורש סיסמא כדי לפתוח את הקובץ. האם ישנה דרך לפתוח אותו בלי שתהיה לי הסיסמא?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי מסך חדש 24 אינץ וכרטיס מסך חדש ,המחשב מכוון על רזולוציה של 1920*1080 ו32BIT צבע העיה היא שדפדפן כרום לא עובד לי כמו שצריך רואים בו באיכות ירודה ,האקספלורר עובד מצוין אבל כמובן שאני מעדיף להשתמש בכרום פיתרון ? תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. הבעייה של הBS זה שלוקח לו הרבה יותר מידי זמן לעלות ולהתחיל לנגן את הסרט- יש מצב שזה בעייה עם קודקים, אבל לא הייתה לי את הבעייה עם הגירסה החינמית הקודמת של הBS (גירסה 1. משהו...), ולא החלפתי קודקים. הצעות יעול? הבעייה של הוינאמפ היא שמשום מה, בלי סיבה, הוא החליט שהוא נשאר מעל כל החלונות, גם אם אני מפעיל חלון אחר (יענו מצב של allweys on top...) ניסיתי לחפש את האוצפצייה של allweys on top ולא מצאתי איך אני גורם לו לעבור לרקע??? תודה לעוזרים
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה להקטין קובץ אנימציה(GIF) , כשאני מקטין( דרך פוטושופ) האנימציה נהרסת -כלומר נשאר לי רק תמונה תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה יכול לגרום לזה? הגירסה היא 19.0.2 דוגמה מהפורום שגוללים למעלה למטה מספר פעמים או מסמנים את הטקסט זה יכול להסתדר. הקידוד תווים על יוניקוד UTF-8
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בצעתי העברת קבצים לאחסון ובאמצע הקשר קרס כאילו האחסון קרס וכו' אני מנסה להיכנס לאתר שלי והוא לא עובד אני מנסה להיכנס גם לאתר אחר מאותו שרת וגם אליו אני לא מצליח להיכנס. בזמן שאני לא יכול להיכנס לאתר אחרים כן יכולים. בדרך כלל זה היה נפתר לבד אחרי כמה שעות אך עכשיו זה לא קרה. איך אפשר לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לברר היכן אוכל להוריד ולהוסיף לתוכנת פוטושופ CS3 מסגרות (חיצוניות) בכדי למסגר תמונות? אני מכירה את האפשרויות של שימוש במסגרות בתוכנה עצמה אלם הן מוגבלות למדיי, תודה אא
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
הסמן של העכבר מהבהב כל פעם משהו מוזר מאוד ולפעמים לא רואים אותו לכמה שניות וזה קורה כמה פעמים אם משהו יכול לעזור אני יודה לו מאוד... דרך אגב זה קורה רק ואני מדגיש רק באינטרנט...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם לינק http://9.zahav.ru/live אני לא יכול לראות את ערוץ 9 בדפדפנים Firefox ו-Chrome. אין לי שום בעיה לראות את הערוץ 9 ב-Internet Explorer. כמו כן, ערוץ 9 ניתן ראות בלי שום בעיה בכל הדפדפנים בלינק http://zman.com/live פרטים טכניים: Windows 7 Internet Explorer 8 Firefox 3.6.9 Chrome 6.0.472.55 הבעיה קיימת גם ב- Windows XP/Vista
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש באקספלורר 11 (כרגע לא ניתן לשינוי זה מחשב של העבודה ואסור לי לשנות דפדפן, לפני שאתם מציעים) ובזמן האחרון המצב נהיה בלתי נסבל, כל אתר מקפיץ לך 1000 פופ-אפים במקרה הטוב, במקרה הרע זה מסוג הפופ-אפים שפתאם מתחילים כל מיני שירים או כמו הטמבל הזה שמדבר על זה שהוא עשה 1000 שקלים ביום, ממש מעצבן. בהגדרות של הדפדפן כבר אישרתי ביטול של הפופ-אפ, אבל זה לא ממש עזר, יש למישהו איזה המלצה לתוכנה או משהו שאפשר להוריד?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן! יש לי קבצי מוסיקה של real player שהסיומת שלהם זה rm ואני רוצה להמיר אותם ל mp3. חיפשתי תוכנה שתעשה את זה אבל לא מצאתית מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול להגיד לי מאיפה להוריד אותה??
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתחיל עכשיו לקבל מאנשים לינק לאתר הזה http://os.genfinshitindke*ion.com/PICS/ajibdfv/kpo/lt (כוכבית בשביל שלא ילחצו) בכל מיני ווריאציות. בניהן גם אחד עם סיומת .exe. בערך דקה אחרי השליחה מי ששלח מתנתק מהאייסי. מישהו נתקל בזה? אני לא יודע מה זה אבל זה נראה לי חשוד.
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, כרטיס הרשת לא מופיע ואין אינטרנט. כשאני נכנס למנהל ההתקנים בכלל לא מופיע לי Network adapters, אבל כשאני מבקש להציג התקנים נסתרים אז זה כן מופיע. הכרטיס רשת עובד במחשב אחר ככה שהוא לא פגום, הבעיה ממשיכה גם אחרי שינוי סולטים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ויסטה הייתי באינטרנט לחצתי מקש ימני ובחרתי ב full screen איך מבטלים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה (וחינמית) לעדכון אוטומטי של דרייברים במחשב (כמו driver scanner שהיא לא חינמית). אם יש גרסא קלה בשביל DOK-הרי זה משובח ועוד שאלה-איזה תוכנות מומלצות ע"מ לגבות את כל הדרייברים במחשב? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-