תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שאפשר לשנות איתה שם למספר תמונות ושתמספר אותן ואם אפשר אז גם שליטה עם שינוי הסיומת... ועוד תוכנה שמקטינה איכות למספר תמונות במכה אחת בעיקרון זה 2 תוכנות אבל אם יש אחת שתעשה את העבודה זה יהיה מצוין...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים. אני מחפש מד ספירה לאחור, אבל לא את הקוד מקור אלא קובץ מוכן שאני בסה"כ מזין לו תאריך מסויים וזה אומר לי כמה זמן נשאר מהיום עד לאותו תאריך. תודה רבה חברים!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין HIREN BOOT + WINDOWS 10 + DBAN הכל על DOK אחד וברגע ההפעלה לבחור את האפשרות הרצויה. האם יש אפשרות שכזו?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הווינדוס שלי פשוט פגום ויש לי המון המון קראשים במשחקים שאין לאפחד אחר חוץ מימני השאלה היא כזאת איך אני מגבה כל כך הרבה קבצים?! במשקל כל כך גדול
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה שאני תוהה לגביה כבר כמה זמן. אם יש לי Windows כלשהו, שהוא 32bit, ואני מוריד ומתקין תוכנה כלשהי, אז אני חייב להוריד את התוכנה בגרסאת ה-32bit שלה, נכון? עכשיו מנגד, אם יש לי Windows כלשהו, שהוא 64bit ואני מוריד ומתקין תוכנה כלשהי, אז אני יכול להוריד את התוכנה גם בגרסאת ה-32bit שלה וגם בגרסאת ה-64bit? (כשכמובן עדיף את ה-64bit, אבל האם זה נכון שאפשר להתקין תוכנה בגרסאת 32bit על מערכת הפעלה 64bit וזה יעבוד תקין?) תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקבל המלצה על תוכנת דואר חינמית ויעילה שתעבוד מול חשבון ה-GMAIL. אני די רגיל ל-Evolution Mail המובנה במערכת ההפעלה אובונטו האם יש תוכנה אחרת עדיפה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כונן סי שלי מתמלא ואני מנסה להעביר תוכנות לכנן די , הסרתי את תוכנת המדפסת לקסמרק והתקנתי מחדש ,בשלב ההתקנה אני נשאל היכן להתקין אני בוחר את כונן די אך התוכנה מותקנת בכונן סי ,כאשר על כונן די מצאתי רק קובץ בשם lxdmgrd.dll השוקל 220 K ,יש למישהו מושג איך אני יכול להעביר את התוכנה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ידוע לי שקיימת האפשרות לשתף מוזיקה בסקייפ, כלומר ברגע שאני משמיע אצלי במחשב שיר מסוים אזי גם בן שיחתי ישמע אתה המוזיקה כאילו זה מתנגן אצלו במחשב (אין הכוונה שהמוזיקה תגיע אליו דרך המיקרופון שלי). איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת במה שונה התוכנה מהגירסה הקודמת שלה(אני מתכוון גם לפריימיר וגם לפוטושופ) והאם יש דברים חדשים שלא היו בגירסה הקודמת בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב! אני פותח קובץ מדיה בVLC ובאמצע הסרט "מגמגם" וקופץ פריימים. ראו תמונה. יש לי עוד שאלה: באיזו עוד תוכנה ניתן לפתוח קבצי ssa ו ogm . תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם לינק http://9.zahav.ru/live אני לא יכול לראות את ערוץ 9 בדפדפנים Firefox ו-Chrome. אין לי שום בעיה לראות את הערוץ 9 ב-Internet Explorer. כמו כן, ערוץ 9 ניתן ראות בלי שום בעיה בכל הדפדפנים בלינק http://zman.com/live פרטים טכניים: Windows 7 Internet Explorer 8 Firefox 3.6.9 Chrome 6.0.472.55 הבעיה קיימת גם ב- Windows XP/Vista
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. מישהו ביקש שאני יתקין לו XP במקום הויסטה שהוא קיבל עם המחשב הנייד שלו. מחשב של HP. כמו שאתם יודעים האתר של HP לא ממש מספק דרייברים כמו שצריך לXP יותר. את הדרייברים לקורא טביעת אצבע הצלחתי להשיג, השאלה היא איזו תוכנה אני אמור להתקין שעובדת על XP???
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סוף סוף השגתי מצלמה קטנה וחמודה, עכשיו, התוכנה שיש עם המצלמה=דרעק, ממש אין בה אופציות והממשק ישן כזה כמו של Win95 ולא נוח לעבוד איתה. אולי אתם יכולים להמליץ על תוכנה טובה לוידאו, שהיא גם נוחה לשימוש ויש לה אופציות טובות יותר מהדרעק שקיבלתי עם המצלמה? תודה מראש :smoke:
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב סרט של מל ברוקס "ההסטוריה המטורפת של העולם" וגם סרט "המסיכה" החדש. בשניהם הקול לא תואם לסרט. כל הסרטים האחרים במחשב עובדים כראוי, הסרתי והתקנתי מחדש את כל המקודדים (גרסא עדכנית של KNOT CODEC) אבל אני עדיין לא בטוח אם מדובר בבעיה ספציפית בסרטים עצמם או בעיית תוכנה. מישהו מכיר איזה שהם הגדרות שאני יכול לבצע על מנת שאוכל להזיז קצת אחורה את פס הקול שיהיה תואם לסרט? אי ההתאמה בין הקול לסרט הוא בסביבות 20 שניות. אני משתמש בBSPLAYER שיחקתי שם עם ההגדרות אבל לא מצאתי משהו שמתאים וזה דיי חשוב לי. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום הפעלתי את הפוטושופ ולמרבה הפתעתי, לאחר לחיצה על דף חדש עם רקע לבן, קיבלתי דווקא רקע צהוב. אחרי זה גם ראיתי שאין לי בכלל אפשרות לבחור בצבע לבן. כל מה שלבן הפך לצהוב. זה קורה רק בפוטושופ, ולא בשום מקום אחר. אני משתמש בPhotoshop CS. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו: אני גולשת ממחשב נייד בגודל 10 אינץ'. באתרים רגילים אין לי שום בעיה אבל כאשר אני נכנסת לצ'אטים השורה שבה צריכים לכתוב את המלל נעלמת. חיברתי את הנייד למסך חיצוני גדול והבעיה נפתרה כלומר שהבעיה לא קשורה למחשב אלא לעצם העובדה שמסך הצ'אט לא מתאים את עצמו לגודל מסך של 10 אינץ' כלומר זה מסך קטן מידי עבורו. ניסיתי לשנות את רזולוציית המסך וגם לחצתי על הלחצן תאימות תצוגה ושום דבר לא עזר. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון מחברי הפורום הנהדרים למרות שנראה לי שהבעיה הזו לא קלה לפתרון. צירפתי תצלום מסך שמראה את הבעיה. במצב נורמלי צריכה להיות שורה של מלל מתחת לאייקונים ואילו פה היא פשוט נעלמה. http://www.siz.co.il/my/yvygmtyzgyzq.jpg
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רק עכשיו שמתי לב , תוכנת ההורדות המצויינת הזאת הפכה במפתיע ל-freeware לגרסא החדשה (ואף לגרסא הישנה) הוחדר google toolbar בהתקנה, אבל כמובן שניתן לבחור לא להתקין את זה (כרגיל). אני רוצה לאמר שמדובר בתוכנת ההורדות הטובה ביותר שקיימת (וניסיתי כבר את רוב המתחרים - הכל זבל) מניסיון אישי, מאז הגרסא הקלאסית 1.7x התחילו לצוץ כל מני בעיות מרגיזות עם הגרסא החדשה 1.8 שאני אפילו מתבייש לנקוב בהם - פשוט זוועה של גרסא. אבל עכשיו הם שיחקו אותה עם הגרסא האחרונה - התוכנה פשוט מעולה. כל הבעיות האחרונות נפתרו, והדובדבן שבקצפת - חינם. http://www.flashget.com/index_en.htm אתר הבית דיי עמוס, אפשר להוריד כאו: http://www.9down.com/story.php?sid=8223 (אני אישית מעדיף לכבות את האפשרות …
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי סרטים בפורמט MPG ואני רוצה להמיר אותם ל - AVI כדי לחסוך במקום. כשאני מנסה להמיר אותם ע"י VIRTUAL DUB אני מקבל קובץ גדול יותר. סביר להניח שאני עושה משהו לא נכון... ניסתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי פיתרון. מישהו שמבין בעניין יכול אולי להסביר בכמה מילים איך לבצע את ההמרה של הקובץ? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
ניסיתי 2 תוכנות עד עכשיו: 1. Corel Video Studio Pro x7 - התכנה לא רעה, אבל כל פרויקט שאני עושה היא מעלימה סאונד באמצע הפרויקט. אחרי כמה ריסטרטים למזלי הצלחתי להציל פרויקט שעבדתי עליו שעות אבל זה קורה גם בפרויקטים אחרים ולפעמים אי אפשר להציל משהו.. פשוט נעלם כל הקול לאחר כחצי דקה. 2. CyberLink PowerDirector 12 - ה-rendering של הפרויקט בעייתי לבעלי nvidia. אין תמיכה בהרבה פורמטים מוכרים. ואלה 2 תוכנות שנמצאות ברשימת TOP שחיפשתי בגוגל. לבסוף נאלצתי לחזור לMicrosoft MovieMaker ומתברר שמבין כל התוכנות שניסיתי היא הכי נורמאלית יש לכם אולי המלצות לתכנות עריכת וידאו נוספות?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבעיה הזאת קרתה לא במחשב שלי אלא במחשב של בן-דודי. אז ככה, הוא טוען שברגע שהוא מעביר את הכתב לאנגלית, אז כשהוא לוחץ על אות מסויימת מופיעה לו אות אחרת על המסך. למישהו יש מושג מה זה? ו/או איך מסדרים את זה? אגב יש לו xp.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אחרי שחיברתי את המחשב של אחותי לאינטרנט התקנתי לה קאזה והיא פשוט התמכרה לתוכנה, עכשיו לבעיה.. כלום מכירים איך זה בקאזה כמעט חצי מהקבצים שם הם פורנו והדבר האחרון שאני רוצה שאחותי תוריד קובץ והיא תמצא שם אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו :-[ , שמתי את הפילטר בתוכנה אבל אני צריך להיות בטוח ב100% שהפילטר עובד למישהו היה ניסיון עם זה?. תודה מראש ;D .
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, שאלה חיברתי דרך RGB את המחשב לטלויזיה הבעיה שאני צופה בסרטים נשארים למעלה ולמטה פסים שחורים ובעצם אני מפסיד המון שטח מסך סתם מדוע זה קורה? כיצד לעבוד נכון בכדי לראות את הסרטים בצורה המיטבית ביותר? האם תוכנה אחרת ? חיבור אחר יפתור את הבעיה HDMI ? או לא אלא כיוונון של משהו אחר ?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://video.stumbleupon.com/#p=qrgbq6xrjr
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-