תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ברצוני לברר היכן אוכל להוריד ולהוסיף לתוכנת פוטושופ CS3 מסגרות (חיצוניות) בכדי למסגר תמונות? אני מכירה את האפשרויות של שימוש במסגרות בתוכנה עצמה אלם הן מוגבלות למדיי, תודה אא
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, התקנתי תוכנה ע"י אשף באופן כזה שהקבצים להתקנה ירדו למחשב מאחורי הקלעים ולאחר מכן גם הותקנו. את התוכנה הזאת אני צריך להתקין על מחשב וירטואלי ללא גישה לרשת, איך אני מחלץ את קבצי ההתקנה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי בעיה מוזרה, בכל לילה אני מריץ בדיקת וירוסים עם הנורטון וכמעט בכל בוקר ה Emule נתקע. כלומר, אני מנסה ללחוץ דבל קליק על ה ICON בצד ימין למטה ליד השעון וכלום, לא נפתח! ניסיתי דרך ה ALT+CTRL+DEL לא מופיע שה Emule בתוכנות שרצות אז אי אפשר גם לעשות switch to. מה עושים?? מה שאני עושה זה סוגר ומפעיל מחדש שזה פתרון די דפוק.
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה יכול לגרום לזה? הגירסה היא 19.0.2 דוגמה מהפורום שגוללים למעלה למטה מספר פעמים או מסמנים את הטקסט זה יכול להסתדר. הקידוד תווים על יוניקוד UTF-8
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, כרטיס הרשת לא מופיע ואין אינטרנט. כשאני נכנס למנהל ההתקנים בכלל לא מופיע לי Network adapters, אבל כשאני מבקש להציג התקנים נסתרים אז זה כן מופיע. הכרטיס רשת עובד במחשב אחר ככה שהוא לא פגום, הבעיה ממשיכה גם אחרי שינוי סולטים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות חבילת אבטחה טובה 2011 איזה תוכנה הכי טובה של אינטרנט סיקיוריתי יש היום בשוק?!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום צרבתי סדרה על דיסק DVD ובאתי להפעיל את הדיסק בDVD אז הוא רשם ש״הדיסק לא מוכר״,עכשיו השאלה שלי אם הייתי צריך לצרוב את הסדרה בפורמט מיוחד או משהו כדי שמה שאני רוצה לראות יעבוד על הDVD, אם כן אז לאיזה פורמט והאם אפשר לעשות את זה דרך התוכנת צריבה? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה כלשהי שאיתה אוכל לשלוח פקסים דרך המחשב... האם תוכלו לאמר לי אם יש כזאת תוכנה ואם כן מהי ... או לתת קישור.. אני אודה לכם מאוד!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ויסטה הייתי באינטרנט לחצתי מקש ימני ובחרתי ב full screen איך מבטלים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אהלן! יש לי קבצי מוסיקה של real player שהסיומת שלהם זה rm ואני רוצה להמיר אותם ל mp3. חיפשתי תוכנה שתעשה את זה אבל לא מצאתית מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול להגיד לי מאיפה להוריד אותה??
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה שאני תוהה לגביה כבר כמה זמן. אם יש לי Windows כלשהו, שהוא 32bit, ואני מוריד ומתקין תוכנה כלשהי, אז אני חייב להוריד את התוכנה בגרסאת ה-32bit שלה, נכון? עכשיו מנגד, אם יש לי Windows כלשהו, שהוא 64bit ואני מוריד ומתקין תוכנה כלשהי, אז אני יכול להוריד את התוכנה גם בגרסאת ה-32bit שלה וגם בגרסאת ה-64bit? (כשכמובן עדיף את ה-64bit, אבל האם זה נכון שאפשר להתקין תוכנה בגרסאת 32bit על מערכת הפעלה 64bit וזה יעבוד תקין?) תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה (וחינמית) לעדכון אוטומטי של דרייברים במחשב (כמו driver scanner שהיא לא חינמית). אם יש גרסא קלה בשביל DOK-הרי זה משובח ועוד שאלה-איזה תוכנות מומלצות ע"מ לגבות את כל הדרייברים במחשב? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם לינק http://9.zahav.ru/live אני לא יכול לראות את ערוץ 9 בדפדפנים Firefox ו-Chrome. אין לי שום בעיה לראות את הערוץ 9 ב-Internet Explorer. כמו כן, ערוץ 9 ניתן ראות בלי שום בעיה בכל הדפדפנים בלינק http://zman.com/live פרטים טכניים: Windows 7 Internet Explorer 8 Firefox 3.6.9 Chrome 6.0.472.55 הבעיה קיימת גם ב- Windows XP/Vista
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש באקספלורר 11 (כרגע לא ניתן לשינוי זה מחשב של העבודה ואסור לי לשנות דפדפן, לפני שאתם מציעים) ובזמן האחרון המצב נהיה בלתי נסבל, כל אתר מקפיץ לך 1000 פופ-אפים במקרה הטוב, במקרה הרע זה מסוג הפופ-אפים שפתאם מתחילים כל מיני שירים או כמו הטמבל הזה שמדבר על זה שהוא עשה 1000 שקלים ביום, ממש מעצבן. בהגדרות של הדפדפן כבר אישרתי ביטול של הפופ-אפ, אבל זה לא ממש עזר, יש למישהו איזה המלצה לתוכנה או משהו שאפשר להוריד?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי משחק ישן שהוא JAVA. יש לי Java Virtual Machine מותקן, ועדיין הווינדוס לא מזהה במה לפתוח את הקובץ CLASS. איך פותחים אותו?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי Outlook 2007 ואך שאני מנשא להכינס אליו הוא קורס בחתימת השגיאה הוא רושם את זה AppName: outlook.exe AppVer: 12.0.6514.5000 AppStamp:4a89dc70 ModName: mspst32.dll ModVer: 12.0.6514.5000 ModStamp:4a89d536 fDebug: 0 Offset: 0001e19e נשאתי להסיר ולהתקין מחדש לבצע תיקון לכול חבילת האופיס ועדין לא עובד... אך אפשר לסדר את זה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב! אני פותח קובץ מדיה בVLC ובאמצע הסרט "מגמגם" וקופץ פריימים. ראו תמונה. יש לי עוד שאלה: באיזו עוד תוכנה ניתן לפתוח קבצי ssa ו ogm . תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש דרך למחוק סיסמה ספציפית שהאקספלורר שמר. אני יודע שאפשר לגרום לו למחוק הכל, אבל זה לא מה שאני רוצה, כי אני רוצה לשמור את שאר הסיסמאות (וחוץ מזה, זה טיפשי שאני אצטרך לעשות את זה...) ניסיתי לחפש בתמיכה של מיקרוסופט ולא מצאתי... וגם חיפוש בגוגל לא הועיל (מצאתי רק תוכנות שמציגות את הערכים, אבל לא משנות אותם....) אני יודע שב-firefox אפשר לעשות את זה, אבל זה לא בשבילי אלא בשביל אמא שלי שרגילה להשתמש באקספלורר. (מה גם שנראה לי שזה סיסמה ששמורה אצלה בעבודה, ולא בבית....) תודה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם יש למישהו קובץ ICAL ללוח שנה עם חגים יהודים ומועדים של מדינת ישראל? כל הקבצים שאני מוצא הם בפורמט שלא תומך בתקן ICAL... תודה!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה utorrent גרסה 1.7.5 והקבצים יורדים במהירות אפסית. האם יש מישהו שיכול לעזור לי בהגדרת הפורטים , או להפנות אותי למדריך רלוונטי , בתודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני כבר כמה שנים משתמשת בwinamp כתוכנה שאני שומעת בה שירים, אהבתי את התוכנה הזאת מאוד עד לא מזמן שהיא פשוט נהרסה, אני לא יודעת מה קרה לה אבל אני לא שומעת בה הכי טוב. יש לי רמקולים טובים שאתה המלצתם לי עליהם והם מצויינים ושמועים בהם מצויין אבל כשאני שומעת שירים בתוכנה הזאת היא פשוט לא משמיעה על פול ווליום. כשאני שמה את אותו השיר בתוכנה אחרת אני צריכה להנמיך לרמה מאוד נמוכה כי זה כבר יותר מידי חזק. יש לכם תוכנה מומלצת שהיא דומה לwinamp ושאין לה בעיות כאלו? תודה (:
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתסנכרן חד כיוונית שתי תיקיות ברשת. יש צורך בסנכרון בזמן אמת או כמה שיותר קרוב. הסנכרון צריך להיות לקבצים מה30 יום האחרונים (על התוכנה למחוק קבצים לאחר שעובר זמן זה). אשמח להמלצות.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד מדגם Hasee MJ122 והוא בא עם דיסק של הכרטיס רשת הבעיה היא שאין לי כונן דיסקים ... חיפשתי ולא מצאתי הורדה של הדרייבירים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אני כבר כמה ימים בלי אינטרנט בבית שלי וזה מחרפן תודה מראש חגי.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים....... משהו השתנה אצלי באופן פתאומי ולא רצוי בפייסבוק: כשאני נכנס לעמודי פייסבוק שמוגדרים כpublic figure, אני לא רואה את התגובות לפוסטים, אלא אם כן אני נכנס לפוסט עצמו. צירפתי תמונה שממחישה את הבעיה. ניסיתי להתנתק ולהתחבר וגם להשתמש בדפדפן אחר- שום דבר לא עוזר להחזיר את המצב לקדמותו. אציין שאתמול השתמשתי בפייסבוק כדי לפרסם שאלה באיזשהו אתר בשם techverse.com, אבל לא יודע אם זה קשור לזה. בבקשה תעזרו :-)
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-