עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by דני,

הי איך מבטלים לגמרי את העכבר במחשב נייד מדובר במחשב HP PAVILION ZE2000 והעכבר הוא במשטח מתחת למקלדת. פשוט אני משתמש בעכבר מחובר USB למחשב, וכאשר אני מקליד אז כאשר היד שלי נוגעת במשטח העכבר שמתחת למקלדת מייד קופץ לי הסמן כי המשט מאד רגיש, לכן אני מעדיף לבטל אותו כל עוד אינני משתמש בו. חיפשתי אופציות לזה בלוח הבקרה, אבל כל האופציות הם לשליטה על פונקציות שונות בעכבר ולא לביטול לגמרי. תודה

• 1 תגובה
    • 5.1k צפיות
  2. Started by a-gold,

הורדתי את EVEREST Ultimate Edition אבל זה לא מראה את הכל כי צריך להירשם לתוכנה אם יש למישהו קראק לתוכנה או גרסא יותר ישנה אבל מלאה אשמח לקבל. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  3. Started by EladBr,

אני בא להתקין וזה ההודעה שהוא נותן לי: http://img408.imageshack.us/img408/9541/3dmark053vf.jpg מפרט כאן בצד שמאל..... מה הבעיה????

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  4. Started by wooper,

היי אני שומר על המחשב שלי טוב יש כמה תוכנות אנטי spyware במחשב אבל מאז התקנתי את הfirefox יש לי spyware ורק spy bot מראה לי אותם וכולם קשורים לfirefox http://img212.imageshack.us/img212/8103/spyj7eu.jpg משהו יודע מאיפה כל הspyware

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  5. Started by Guy King,

דרך איפה אני נכנס לאפשרות שמאפשרת לי לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  6. Started by k_700,

הורדתי תסרט american.pie.band.camp.2005.stv.dvdrip.xvid-keg[XvooM.coHEB-SUB רציתי לדעת אם הסרט כבר מקודד ואפשר לצרוב אותו ולראות בDVD, ואם כן איך דרך הנרו?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  7. Started by ShayGTi,

יש לי בעיה, לפני כשבועיים עשיתי RESTORE למחשב ומאז הוא איטי ביותר, כאילו ההארד דיסק חושב כל הזמן והפעולות מתבצעות לאט מאוד. :-\ מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  8. Started by maorsh18,

מחפש תוכנה ליצירת מסוף בין שני מחשבים המחוברים ברשת ישירה

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  9. Started by maorsh18,

בעבר יכולתי להקליט מהטלויזיה מה שרק רציתי היום הוא לא מראה סיגנל התקנתי מחדש את הדרייבר ועדיין ישנה הבעיה האם יש איזו תוכנה שמריצה בדיקת חומרה של הכרטיס??

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  10. הכל עבד חלק, התכנתי גירסה חדשה של הצ'פסט שכללה גרסה חדשה של הפיירוול וקצב ההורדות ירד דרסטית הסרתי את הפירוול לגמרי והכל חזר לעבוד טוב (אם עושים Off עדיין לא עוזר,רק הסרה) מה לעשות,אולי לבצע הסרה מלאה של התוכנה, כי כל פעם שהתקנתי מחדש הוא זכר את כל הגדרות,איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  11. Started by אביחי,

יש לי סרט dvd,אני רוצה להקליט חלק מהפס קול למחשב. יש תוכנה שעושה זאת?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  12. Started by Itzik 007,

הכל בכותרת!? וכמובן למה!! ???

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  13. Started by Black Knight,

? זה די דחוף לי, תודה. הבעיה הייתה בפרוקסי של האקפלורר הדפוק, סודר, לנעול.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by erap129,

היי אני רוצה להתחיל לעצב אנימציות 3D ואני לא יודע באיזו תוכנה להשתמש.. אני לא רוצה ללמוד תוכנה פשוטה אני רוצה להשקיע וללמוד משהו שישתלם לי בעתיד וגם עדיף שהתוכנה תהיה חינמית..מישהו יכול לתת לי עצה באיזה תוכנה כדאי להתחיל ללמוד?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  15. שלום!!! כמו הכותרת... אני מחפש תוכנה שהופכת סרטים לפורמט MPEG4 כך שאני יוכל להעביר סרטים לטלפון הנייד (sony ericsson w800i) או תוכנה אחרת שתמיר לי סרטים לפורמט שהטלפון תומך בה. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  16. Started by blue_core,

הרבה פעמים אני נדרש לעזור לאנשים מרחוק ואני עושה שימוש בתוכנות ניהול מרחוק כמו VNC או RADMIN. הבעיה היא שישנם דברים שאני לא מצליח לראות מרחוק. למשל את תוכנת NASA WORLD WIND או משחק שח או סרט שמתנגן או כל דבר שאינו סטנדרטי. כלומר ישנם דברים שתוכנות אלו לא מסוגלות לקלוט ולשלוח למחשב המרוחק. אולי זה קשור לדרייברים מיוחדים או ל OVERLAY או DIRECTX או השד יודע מה. האדם שזקוק לעזרה מפעיל תוכנה מסוימת ואני לא יכול לראות אותה ולעזור לו. האם ידוע לכם ואולי מנסיון על תוכנה לניהול מרחוק שקולטת ומעבירה אחד לאחד את כל מה שרואים במחשב המרוחק ? תודה.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  17. Started by edoson,

שחבר שלי מבקש עזרה מרחוק, אנחנו מקבלים הודעת שגיאה - HOST NAME CANNOT BE RESOLVED, הסיוע מרוחק מאופשר... אז למה זה קורה, ואיך אפשר להשתמש במסנג'ר או בתוכנה אחרת כדי לתת עזרה מרחוק? תודה, עידו.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  18. Started by neogod,

אני מקווה שזה שייך לפה... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 11:41:04, on 14/12/2005 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINNT\System32\smss.exe C:\WINNT\system32\winlogon.exe C:\WINNT\system32\services.exe C:\WINNT\system32\lsass.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccProxy.exe C:\Program Files\Norton Internet Security\ISSVC.exe C:\WINNT\system32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Sy…

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  19. Started by wooper,

איך אפשר למנוע מהאתרים לעשות refresh כל הזמן

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  20. Started by dl25,

לא ידעתי איפה לרשום אז רשמתי פה ..אם זה לא המקום המתאים אז.. אחים שלי אני צריך את הקובץ הזה: dllmsvcr.dll תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  21. אהלן, הורדתי את סרגל הכלים של אתר xo2 והוא מצוין אבל לצערי הרב הוא לא מותאם לעבודה עם Maxthon כנראה, אלא רק לאקספלורר ול-Firefox. אני מניח שהיות ו-Maxthon הוא דפדפן מבוסס אקספלורר בסה"כ, בטח אפשר לעשות איכשהו שסרגל הכלים יתאים לו. אני נורא מבקש את עזרתכם אם תוכלו לעזור. תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  22. Started by aldema,

שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. רציתי גם לדעת אם ניתן לשים רקעים בתוכנה ?? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. יש לי לוח אם של asus p4p-e-dekuxe ומעבד intel pent 4 3.2 socket 478 לא ממש יסתדרתי לימצוא עידכון לביוס שלי בבקשה עזרה בתודה מראש שלומי

24. ליפני כמה ימים חברת "pc-tools" שיחררה גירסה חדשה[5.1] למנקה הרג'יסטרי שלה הלו הואא Registry Mechanic לרשימת התיקונים והשיפורים[?] יש ליבדוק פה:http://www.pctools.com/registry-mechanic/# תורידו! ושוב pc-tools שיחקה אותה בגדול! לדעתי אתם חברה נאמבר 1!!!

25. הוינדוס XP PRO "נפל לי" , החזרתי אותו לאויר ע"י החזרת ה DLL שנעלמו, תראו את פירוט ב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=157323.0 בדקתי וירוסים - אין , התחלתי לחפש תוכנה של אנטיוירוס בסוף לא הורדתי כלום -> ואז אחרי restart נעלמה התקנה של הכרטיס רשת התקנתי מחדש, ואז נעלם התוכן של encoding ב IE ולא יוכלתי לגלוש. adware , spybot ו nav (נורטון אנטי וירוס) לא מצאו כלום. עשיתי התקנת repair לוינדוס ... ואז ה- nis (נורטון סיקויוריטי) עשה קצת בעיות... בנוסף עף לי האופיס 2003, כנראה שאני גם צריך להתקין מחדש את SP2 (זה בטח בגלל ה-repair) (אגב sypbot לא מתעדכן לי אני עובד על זה כרגע) בקיצור אני צריך שתעזרו לי עם הלוג של HijackThis כי זה הדבר האחרון שלא בדקתי (אגב הלוג הוא…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.