עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אחרי גל ההספיים, הטרויינים והקוקייז שתקף את המחשב שלי, ואחרי שכל תוכנות האבטחה לא יכלו להם, החלטתי לקחת את החוק לידיים, ומחקתי את הקבצים של הווירוסים ידנית. גם את הdllים וגם מהרגיסטרי. את הקרב הזה ניצחתי עכשו האספלורר שלי (לא הIE, אלא זה שפותח חלונות...) מודיע לי על שגיעה שביגללה הוא צריך לבהיסגר כל פעם שאני פותח את תיקיית הסרטים שלי (התצוגה בה thumbnils). כשאני מציג את הקבצים בצורה אחרת, אין בעיות מיוחדות... בנוסף, התוכנה mv2player גם נתקעת לי כל פעם שאני מנסה להפעיל אותה! הווינאמפ, לדוגמא מציג את הסרטים רגיל. יש לי אפשרות לתקן את הרגיסטרי ולעשות התקנה מחדש של הווינדוס, מבלי שההגדרות שלי וההתקנות יהרסו (רק להחליף קיבצי מערכת חיוניים)? אני ממש רוצה להימנע מפירמוט, …

2. Started by satlan1,

אפשר לצרוב על דיסק DVD בגודל 4.7 קובץ ראר של 3 ג'יגה? כי אני מנסה בנרו וזה רושם שלא ניתן לצרוב את הקובץ בגלל שהוא מעל 2 ג'יגה ושאני ינסה להחליף אפשרות צריבה. אבל לא מוצא שום דבר מתאים. זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  3. יש לי הרבה קבצי FLV (קבצי וידיאו מסוג FLESH שהורדתי ברובם מ-youtube ) וגם הרבה קבצי וידיאו מסוג MJPEG (motion jpeg ) שצילמתי עם המצלמה הדיגיטלית שלי (fuji fd31 ). אני צריך לסדר אותם ולתת להם שמות ולדחוס לפורמט mpeg4אוניברסלי מסוג xvid \ divx שלא לוקח הרבה מקום ושניתן לניגון באמצעות media player . אני זקוק לתוכנה אחת שמאפשרת לי לבחור תיקייה שלמה שמכילה עשרות קבצי FLV שכאלו ולהפוך אותם לקבציי avi mpeg4 .(או לחילופין לסמן אותם באמצעות העכבר בחלון בחירה ואז לבחור בקליק ימני על העכבר על הפקודה של ההמרה ) אחרי ההמרה אני זקוק לתוכנה שנייה שמאפשרת לי לראות את קטעי הוידיאו אחד אחרי השני ברצף ולתת להם שם תוך כדי או מיד אחרי סיום הקרנתם או לחילופין למחוק אותם מהדיסק הקשיח ו…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Liran -,

כשאני מפעיל את המסנג'ר אני מקבל את ההודעה הבאה : אין לי מושג למה זה ככה פתאום ??? הכל עבד טוב עד שזה נהיה ככה, הסרתי את המסנג'ר והתקנתי כמה וכמה פעמים ושום דבר לא עוזר, עשיתי שיחזור מערכת - גם לא עוזר למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? תודה מראש, The Wizard

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by ybe,

אני מנסה להפעיל את האופציה ולא מצליח ???.בחלק מהמשחקים מחשב פשוט נופל ובחלק לא ניתן בכלל לגשת לאופציה(היא כבויה).אני משתמש בדרייברים הכי עדכניים-23.11.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אשמח לקבל המלצות לגבי: תכנה לניהול הורדות שניתן להגדיר שעות מסוימות לכל הורדה, לסריקת וירוס ולכיבוי המחשב. תכנה שנייה שאני מחפשת היא תכנה כמו CCLEANER אבל שמוחקת קבצים לא נחוצים במחיצות ,שלא של מערכת ההפעלה.

7. Started by iakovl,

באיזה הגדרות אתם משתמשים בTRANSFER? ואיזה אינטרנט יש לכם? יש לי CABLE 750/96 ואני פשוט לא בטוח איזה הגדרות להשים למען המהירות הטובה ביותר PLZ HELP

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by bd,

primax Colorado 19200 xp לסורק ! יש לי תדיסק והוא עד ל 98 ! בע חיפשתי בגוגל מצאתי משו אבל לא עזר לי

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  9. היי לא, אני לא מבולבל, אני מתחבר וזה מראה לי שהוא מוריד לי דואר אך שום דבר (פרט לאחד או שניים.......לפעמים) לא מגיע לתיבת דואר נכנס. להיכן זה נעלם ומדוע ??? תודתי מראש, יהודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. תודה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by eitan69,

שלום לכם יש לי מלא תמונות שפיתאום הם לא נפתחות לי אני לא יודע למה. יש מערכת הפעלה WIN 7 PRO. יש לי אנטי וירוס חוקי NOD32 עשיתי סריקה והוא לא מצא כלום!!! צרפתי תמונת מסך! אני שם לב שכל הסיומות של הקבצים שונו ונוסף להם ENCODED. תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by cpus,

יש לי דיסק קבצי מוזיקה בפורמט MPEG. כשאני מנסה לשמוע אותו במערכת הוא לא עובד... אני צריך להמיר אותו לפורמט שאפשר לשמוע בו, כגון MP3 ועדיף.., איזו תוכנה יכולה לעזור לי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  13. Started by הדרכת מחשבים,

שלום, אני בונה משחק טריוויה אני מחפש לעשות מתוך חלון שאלה הטריוויה לאחר כל שאלה חלונית קטנה שנפתחת ומציגה משהו כזה שאז מכניסים את תוצאות כל השחקנים ובסיום לוחצים על סיום וליד כל שם יש וי או איקס בהתאם לתשובה אשמח לעזרה איך לעשות את זה בצורה הכי קלה ומהירה(צריך רק כל פעם לשמור את כל הניקוד של כולם) אשמח לעזרה תודה

14. Started by omri_ro,

מישהו מכיר איזה PLUGIN ל'WINAMP שעושה AUTOSAVE לPLAYLIST שהוא מזהה שיש שיר(ים) חדש(ים) ברשימה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by orlupo,

אמרו לי כבר מספר אנשים וגם הגיע אליי לינק לוירוס אשר מפיץ עצמו ע"י הכתובת: hometown.aol.com.au/miralafoto/foto.exe המשתמש אפילו לא יודע על כך שנשלחת מחשבונו הודעה שבה מופץ הלינק שהוא וירוס. עכשיו גם ישנו עוד לינק: www.tinyurl.com/89afj ליתר ביטחון תיזהרו. עריכה: הלינק השני זוהי מתיחה של דני (Chevy) אז אפשר להירגע.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  16. אני רוצה להוריד את פאר קריי המלא מ-gamershell הקובץ יורד אבל בדף למטה כתוב Note to Internet Explorer users: Your browser is not able to download large files (2GB+). If you wish to download large files you must switch to a better browser. We suggest Firefox or Opera. Attempting to download this file with your current browser is unlikely to work correctly. http://img337.imageshack.us/img337/8056/fcfh1.jpg אי אפשר להוריד יותר מ-2GB ב-IE ?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  17. המפרט שלי למטה.. מותקן לי WINRAR 3.61 או 3.62, לא זוכר בדיוק, לא עקרוני. אני מחלץ 2 קבצים של 3.7 ג'יגה בערך לכל אחד מהם ותראו את המאמץ: *המחשב לא עבד הכי מהר למעשה די לאט אבל לא משהו רציני. *הטמפ' של המעבד היתה כ-5< מעלות מעל טמפ' המנוחה וכ5-6 מעלות מתחת למקסימום, כך שהמעבד באמת לא היה ב100% ניצול. *אין וירוסים, זה קורה ככה גם על מערכת נקייה. *לא קשור לקובץ..לא משנה איזה קובץ אני מחלץ המעבד לא עובר את ה20% בחיים.

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by moranhoresh,

for some strange reason somtimes the hebrew in my search boxes and text boxes goes mad I'm using Windows 7 64-bit in internet explorer/google chrome/etc. all of a sudden I get strange characters or mix-up of the hebrew characters for example aleph shows as vav, shin shows as yud, tzadik shows as zain. My caps locks is not pressed. I See this problem only in the text box (this is why i'm writing in english here), and not in the web-page address box. can someone help me?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eyal2323,

שלום קניתי HD נייד וכאשר אני מחבר אותו למחשה הוא עובד לי במהירות נורא איטית וחסרת תועלת. אני מחפש דרייבר להתקן hi speed usb בבקשה מישהו יכול לתת לי קישור !!!

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  20. Started by Intelee,

אנני יודע מה כבר לעשות, יש תופעה כזאת כשאני מגדיל תמונה בצפיית סרט , קורה דבר שע"ג מסך אני מקבל עוד שתי תמונות כמו בטלוויזיה (PIP(Picture in Picture . יש לי כרטיס מסך VOODO 3,P2, זיכרון 64,WIN98SE. יש פתרון לבעיה או ??? שאפשר לאשפז את החולה לתקופה ארוכה!!! ;D

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  21. היי באתי להוריד עכשיו טורנט מסויים...אבל זה פשוט לא מוריד.... ניסיתי את גירסא 0.60 ו 0.59 ואותה בעיה בשניהם... זאת השגיאה: אם זה עוזר אז הטורנט הוא מ טורנטליץ'...[יש לי משם באן...אבל לפני כמה ימים יכלתי להוריד משם..(גם אז היה לי באן...)] מה הבעיה?!?! תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  22. אני רוצה לדעת מתי התקנתי את הוינדוס אולי עם TUNE.UP 2006 אני ידע? או עם תוכנה אחרת..? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  23. יש לי הרבה קבצי FLV (קבצי וידיאו מסוג FLESH שהורדתי ברובם מ-youtube ) אני צריך לסדר אותם ולתת להם שמות ולדחוס לפורמט mpeg4 מסוג xvid \ divx שלא לוקח הרבה מקום ושניתן לניגון באמצעות media player . אני זקוק לתוכנה אחת שמאפשרת לי לבחור תיקייה שלמה שמכילה עשרות קבצי FLV שכאלו ולהפוך אותם לקבציי avi mpeg4 .(או לחילופין לסמן אותם באמצעות העכבר בחלון בחירה ואז לבחור בקליק ימני על העכבר על הפקודה של ההמרה ) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by avimw,

האימיול של דלוק 24 שעות לא שזה מפריע לי אבל אני מוריד טונות של דברים והיום בבוקר הופיע לי הודעת שגיאה של אימיול ולכן הוא יסגר, ברגע שעמדתי לפתוח אותו כל הקבצים שהיו לי הורדות נעלמו ולפעמיים יש לי הודעות כאלה שהקרידיט שלי פגום ולכן הוא ימחק.. מה עושים? emule v0.46c תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by אוריפ,

שלום! לאחרונה רכשתי את הMyBook Essential Edition בנפח של 250GB. הערכה אינה כוללת בתוכה תוכנה המאפשרת עדכון אוטומטי של תיקיות נבחרות מהמחשב אל הדיסק הקשיח החיצוני. רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לתוכנות (עדיף חינמיות אך לא חובה) שיאפשרו זאת. תודה!

• 1 תגובה
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.