תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אמרו לי שהם אמורים להיות בכרטיס זכרון במחשב... כי הם לא מגיעים על דיסקים... איפה בדיוק? מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתגרום למחשב לקרוס.. נשמע מצחיק אני יודע אבל מחר אני הולך לאייבורי ( כן אני יודע שזאת הייתה טעות לקנות משם ) ואני רוצה להראות להם שהמחשב עושה בעיות, הם טענו כשבאתי אליהם כבר שהם עשו בדיקת מאמץ ושזה בסדר אבל אצלי בבית הוא קורס ללא הפסקה, נתקה בFREEZE ועושה מסכים כחולים פה ושם.. לכן רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה לבדיקת מאמץ כוללת של המחשב.. תודה רבה וסליחה אם זה לא המקום לבקש את זה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש חלקים בדפים שה-FIREFOX לא פותח לי אותם והייתי מצליח לפתוח אותפ רק ב-EXPLORER 7 עכשיו הם לא עובדים לי לא בזה ולא בזה למה...?
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כאשר אני שולח קובץ להדפסה זה פותח לי חלון שמבקש ממני לשמור את הקובץ במקום להדפיס אותו למה זה קורה? המדפסת מחוברת והדרייבר מעודכן המחשב ואותו דבר גם לגבי הכתבן של ה-WINDOWS כל פעם כאשר אני בא להדפיס זה קורה...
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
נתחיל שהכול התחיל שאני מדליק את המחשב אז כל התוכנות שיש לי במחשב עולות האיסיקיו המסנגר סקיפי תוכנות ועודדד מלאא תוכנות שונות אני רציתי ששהם לא יעלו אז ניסיתי ללכת ל- start->>run->>msconfig אבל הוא מציג לי את השגיעה הזו:: http://www.homieworld.net/uploader/direct/uploads/0d04eec933.bmp מה עושים ??? ****עוד משהו - שאני מדליק את המחשב אז נפתחים לי 4 חלונות כאלה :: http://www.homieworld.net/uploader/direct/uploads/0d04eec933.bmp במכה איך אני מבטל שהם לא יעלו ?????? חשבתי שזה משהו שמפריע למחשב לעלות אז חיפשתי את הקובץ שרשום שם מצאתי אותו ומחקתי אותו אבל זה לא עוזר!!! :-[ ----------- בעיה 2:: שאני מדליק את המחשב יש לי את החלון הזה :: התוכנות לא עולו…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לוונטרילו זאת תוכנה והאנטיוירוס חוסם אותי זה מוחק אותה מה אני עושה? זה דחוף :'(
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
טוב אז התחילה לי בעיה לפני מספר ימים התחילו לקפוץ לי כל מיני אתרים בזמן שאני גולש סרקתי עם מלא תוכנות ועדיין קיימת הבעיה AVG Anti-Spyware AVG אנטי וירוס Spybot - Search & Destroy CCleaner מחקתי קוקיז וקבצים זמניים סרקתי את הרג'יסטרי ועדיין קופצים לי חלונות למישהו יש פיתרון? פרט לפירמוט! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הופיע לי עכשיו הודעה(אחרי שיש לי את האנטי וירוס איזה חצי שנה)שאני צריך להשים KEY Kaspersky Anti-Virus Personal Pro באנטי וירוס הזה בבקשה האנטי וירוס לא עובד עכשיו ואני לא מוצא את הקובץ של הKEY בבקשה עזרה דחוף!
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
טוב אני רוצה ליצרוב איתה IMGE ואני לוחץ עליו אבל אני לא יכול לעשות NEXT מה עוד צריך לעשות אחרי???????????
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם .! יש לי בעייה באייסיקיו אני לא רואה את התמונה שבד בחלון שיחה ואני לא יכול ללחוץ על אודות בחלון שיחה ואמרו לי שאני צריך להוריד מחדש את Adobe Flash Player 9 Activex ולעשות ריסט אני לא מוצא מאיפה להוריד Adobe Flash Player 9 Activex צריך עזרה בלמצאו קשור להורדת התוכנה תודה מראש.! אהה וניסיתי להוריד מפה ולא אצלחתי יש בעייה: http://rapidshare.com/files/84851059/Adobe_Flash_P layer_9_ActiveX.rar.html
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל... אודה לכם אם תעזרו לי בסוגיה המשונה הזו....... משום מה המסך שלי כבר לא נכבה כעבור 10 דקות המתנה, ושמתי לב שבכל כמה דקות - אם אני צופה במשהו לדיגמא, העכבר "כביכול" זז. אני אומרת כביכול, כי הוא לא באמת זז, וזה בהפרשם קבועים של 5 דקות (אשכרה מדדתי). בקיצור, אני לא מצליחה לישון כמו בנאדם בגלל השטות הזו, כי המסך לא נכבה, וזה חירפן אותי כבר!!! לפני שתשאלו - לא, לא הורדתי איזו תוכנה מטורפת חדשה לאחרונה, וגם בדקתי כבר את ההגדרות של הסקרין סייבר וכיבוי המסך עדיין קבוע על 10 דקות. יש לי עכבר אלחוטי פצצתי, והחלפתי לו כבר את הבטריות, ועדיין זה נשאר כך. ויש לי כבר כריות מתחת לעיניים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בבקשה עזרו לי ומה שאתם אומרים שכדאי בבקשה הביאו לי לינק לזה כי אני לא יודע מאיפה להוריד תודה רבה! שוב תודה לכל העוזר.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברים אנא עזרו ואמרו לי אילו מבין התכניות צריכות / עדיף / הכרחי או לא משנה מה..לפעול עם עליית המערכת, ועל מה אוכל לוותר. Realtek HD Aoudio Manager HD Aoudio Background Process - Realtek Synaptics Pointing Device Driver FF_Protection Application Microsoft Security Client Nvidia Hotkey Service , Version 266.39 USB 3.0 Monitor IAStorIcon - Intel Corporation QuickSet - Dell App Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\igfxpers.exe Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\hkcmd.exe Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\igfxtray.exe Intel ® PROset/Wireless Intel ® PROset/Wireless WiMAX Connection Utility …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שיש בהוספה והסרה של תכנות תוכנות שמתעדכנות אבל עדיין נשמרת הגרסה הקודמת. האם אפשר למחוק גרסאות ישנות? ובנוסף - מה זה Windows Live Essentials? אפשר למחוק אם אני לא משתמש בתוכנות האלה או שזה חלק ממ"ה?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי נדבק ב Spyware כלשהו, שלמרות שנראה לי שהצלחתי להסיר אותו (בעזרת AVG מעודכן) הוא השאיר נזק רב, בעיקר ל Registry של הווינדוז. המחשב התקין לי באופן אוטומאטי תוכנה בשם Registry cleaner 3.11 ועוד תוכנה בשם antiVerminser ששתיהן, כצפוי, לא יעשו את העבודה אם אני לא אשלם להם כמה דולרים. יש לי חשש שהSpyware לא הוסר לחלוטין, למרות שהאנטי וירוס לא מוצא כלום... כי כל פעם תוכנה נוספת במחשב מתחילה לעשות בעיות. אני משתמש בWIN XP PRO. שאלותיי הן : 1. האם יש סיכוי שהספייוור עדיין יושב לו איפשהוא בהארד דיסק? אם כן על איזו תכנה אתם ממליצים בשביל להעיף אותו? 2. האם למישהו יש את התוכנות שציינתי למעלה פרוצות? בתודה מראש, אריאל
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אחרי שהתבאסתי על תוכנת הבי אס פלייר ראו הודעות קודמות התחלתי בחיפוש אחר תוכנה חדשה לצפייה בסרטים.. וזאת אחרי שחזרתי לגרסאות קודמות של התוכנה ושוב אותה הבעייה. אשר תדע לחבר כתובית לסרט בזמן אמת. שהממשק שלב יהיה בעברית ושלא תהיה לי התנגשות עם ערכת הצבעים AERO שקיימת בויסטה אשר מותקן על המחשב שלי.. למבינים בלבד. רק מי שיודע מה זה ה AERO הזה יוכל לענות לי..... בתודה מראש מאיר
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
טוב, החלטתי להפעיל HIJACKTHIS, ולראות מה יוצא, וזה מה שיצא: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:01:34, on 16/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Aston\aston.exe C:\Aston\XP\internat.exe C:\WINDOWS\system32\taskswitch.exe C:\WINDOWS\system32\fast.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMax4PNP.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\Smax4.exe C:…
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
נורטון מודיע לי כי התגלה אצלי סוס טרויאני ב- windows/system32/winBJT32.dll כמובן שהנורטון נכשל בהסרתו גם במצב בטוח הורדתי את קספרסקי אנטי וירוס אבל הוא לא מזהה אותו בכלל איך אני יכול להסיר את הנגע פרט לפירמוט שבת שלום!
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אנא עזרו לי, אני כבר שנים שבוי בידי ספק האינטרנט וע"י כך גם בידי התשתית כיוון שאני לא רוצה לאבד את הודעות הדואר שבתיבה של המנוי. מדובר בכ-1000 הודעות בערך. אני זקוק לשם של תוכנה שיכולה לגבות את כל תיבת הדואר דרך POP3. לא משנה אם זו תוכנה שמיועדת לגיבוי או קליינט דואר (כמו אאוטלוק). אני יודע שיש אינספור תוכנות כאלה וניסיתי לא מעט, אבל יש מילכוד! אני חייב תוכנה שיכולה לשמור מקומית את התמונות שמוטבעות בהודעות, זאת אומרת, להוריד אותן מהאינטרנט ולשמור אותן עם הגיבוי במחשב שלי לצפייה אופליין. בין התוכנות שניסיתי אפשר למנות את Eudora, את ThunderBurd ואת MailStore Server. שאלתי בפורומים באנגלית ואף אחד לא ידע, אולי יש פה איזה גאון שיוכל להציל אותי?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זוכר בב skechup 5 היה חלון שבו היה אפשר לקבוע איך העצם יראה, שקפיות(רואים את מה שיש בתוך העצם), שקיפות מלא , ללא שקיפוץ עכשיו בגירסה 6 אני לא מוצא את החלון הזה. מישהו יכל לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פתחתי משתמש ביוטיוב שבו אני מציג את הפרויקטים שלי, ומכין מדריכים, אז החלטתי לשתף אותם כאן בפורום. (כל הפרויקטים נעשו בAFTER EFFECTS ובסוני וגאס) מדריך לירי (muzzle flash). מדריך לטקסט ב3D באפטר אפקטס עזר: מבחר של עשן על מנת לעשות אפקט של ירי. פרויקט: כדור אנרגיה פרויקט: רובה לייזר מקווה שזה עזר לחלקיכם. וגם אם לא, תמיד אפשר ללחוץ על הכפתור הקטן של הלייק
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כל מני עזרים לאיטונס - למשל תוכנה שתוסיף ARTWORK לכל השירים או תוכנה שתוסיף את כל המידע שחסר על השיר (אמן מבצע, שנה, BPM וכ'ו) או תוכנה שתוסיף מילים לשירים. מצאתי תוכנה אחת לARTWORK, קוראים לה TuneSleeve אבל צריך לשלם ולכן אני מחפש אלטרנטיבה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם ניתן לצרוב שירים או קבצים בכלל בעלי שמות בפונטים ביוונית או טורקית למשל, בתוכנת הצריבה NERO .. ניסיתי כמה פעמים אבל הוא פשוט מודיע על שגיאה בתום הצריבה ולא מנגן את הקבצים האלה לאחר מכן. למשהו יש פתרון? ואני לא מדבר על הפתרון של להחליף שמות לכל הקבצים.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חברי הפורום הגאונים, אתם המוצא האחרון שלי: לפני כמה ימים חדר למחשב שלי סוס טרואיני. אני לא משוכנע שהוא הגורם לבעיה, אבל אני מניח כי פשוט אין אפשרות אחרת - מאז אותו רגע, כל הזמן המקום שלי בכונן C יורד לאפס בלי שום קשר לפעילות שעשיתי. הגעתי למצב שרוקנתי חצי כונן, המקום הפנוי היה X ג'גיה ושוב אחרי מספר דקות הוא החלה בצניחה עד שהגיע לאפס וכמובן ההתראות של המחשב על מקום נמוך בכונן, וכו'. המחשב פשוט לא מתפקד כמו שצריך. עכשיו, יש לי נוד 32, הורדתי Emsisoft Anti-Malware ולאחר המלצה בפורום אחר גם SUPERAntiSpy. הם כולם זיהוי ומחקו מספר רב של רוגלות, אך אותו סוס טרואיני (אולי אפילו שתיים) הן מצאו אך לא הצליחו לחסל. אם למישהו יש איך לעזור לי, אהיה אסיר תודה... ארז.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-