עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yl111,

היה לי קובץ של העבודה שלי בהיסטוריה,אח שלי שחק לי במחשב פוף,הקובץ נשאר אבל הופיעו בו מלא ריבועים כאלה http://www.megaupload.com/?d=MZQGUEZK אם מישהוא יכול לנסות להציל אותו זה יהיה נחמד,תודה!!!

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  2. Started by yotamoo,

בסה"כ הכותרת אומרת את הכל אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון... אבל התולעת הזאת עושה לי חיים קשים מאוד, אני פשוט לא מצליח להיפטר ממנה. ביררתי עליה היא מוכרת, אבך ה-AVG שלי ומס' תוכנות אנטי-ספיי שניסיתי לא הסירו אותה אודה מאוד לכל מי שיתן קישור למה שכן יעזור לי, תודה רבה!

3. אני מעדיף שלא לשדרג למסנג'ר חדש. כשאני מפעיל הוא נותן הודעה שבלי שדרוג לא ניתן להתחבר... תודה.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  4. Started by sigma,

מה מידת האפקטיביות של תוכנות מסוג זה בגלישה באינטרנט ? תוכנות Modem Tweak : Ashampoo Internet Accelerator MInternet Optimizer Network Modem Speed תוכנות Network Tweak : TCP/IP Optimizer XP TCP/IP Repair TZ Connection Booster Wizard

5. Started by X-Style,

כל פעם שאני מנסה לעלות איזה משחק ישן שמופעלת דרך הcmd הזה ששכחתי איך קוראים לזה כבר, זה נכנס למשחק ואז פשוט ממזער אותו וחוזר לי לשולחן עבודה כשהמשחק עדיין פתוח ... אין דרך להשאיר את זה תקוע בתוך המשחק בלי שזה ימזער לי אותו? |:

6. בוקר טוב, אני זקוק לעזרה. במזל טוב קיבלתי את המחשב החדש עם WIN 7 וגיליתי שמותקנת בפנים תוכנת אנטי-וירוס של המערכת - Microsoft Security Essentials מצד שני, רכשתי NOD 32 SMART SECURITY ואני רוצה להתקין אותה, האם תהיה התנגשות ביניהן ואם כן, כיצד אפשר להסיר את התוכנה של מיקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  7. אפשר עזרה?

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  8. רק התוכנה המלאה לא הניסיון

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  9. שלום מחפש תוכנה הבודקת העתקות בין שני קבצים או יותר ב C# או JAVA

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  10. Started by revach,

איך ניתן לצרף קובץ WAV מוקטן למצגת שניתן לשלוח לאימייל שגם מי שמקבל את האימייל יוכל לשמוע, למצגת ניתן לצרף רק קובץ WAV והבעיה שזה קובץ מאוד גדול, לא הצלחתי לצרף קובץ MP3 , האם יש אפשרות להקטין קובץ WAV ? יעקב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. צריך מידע מאיפה ניתן להוריד דיסקט איתחול 98 ???? יש לי WINXP ואני לא יכול ליצור דיסקט איתחול 98 אז אני צריך דיסקט איתחול 98 אני רוצה לדעת מאיפה ניתן להוריד תשלחו קישורים בבקשה ואל תשאלו למה אני צריך ונ.ב לחברים שלי יש גם XP אז ניסיתי להשיג מהם ואין להם

12. Started by dEaDPooL,

בזמן האחרון כשאני מוריד קליפים בפורמט avi-mpg המדיה פלייר פותח לי אותם ישר בסטרימינג , בעבר יכלתי להוריד קליפים בעזרת מנהל ההורדה שלי , או ישירות דרך הדפדפן , האם יש אופציה לנטרל את זה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  13. אהלן. יש לי Mini Windows 7 בדיסק Hirens גרסה 15, השאלה שלי, אם יש שם כבר דרייברים של USB3, ואם לא, איזה מהם אני צריך להתקין על מנת להעתיק GHOST מדיסק נייד דרך USB3? הכוונה שלי, דרייברים שאני מתקין רגיל שמותאמים ללוח האם שלי, או שיש דרייברים מיוחדים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by omri_ro,

סימנתי שיפתח לי את הבוקמרקס בטאב חדש אבל הוא עדיין פותח אותם בטאב הנוכחי(לחיצה על הכפתור האמצעי בעכבר פותחת אותם בטאב חדש) אני רוצה ההפך. האם צריך לסמן עוד משהו איפשהו? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  15. Started by NuKe007,

כמו בכותרת, איך פותחים קבצי APE?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  16. Started by imons,

יש לי לוח אם IB9 של ABIT אני רוצה להתקין windows מחדש על המערכת של עכשיו לפי האתר של החברה צריך לעשות floppy disk drivers על מנת להתקין את ה windows דרך ה - cd-rom בחיבור IDE כאשר רוצים להתקין מערכת הפעלה מחדש. עכשיו שקניתי את המחשב שמו לי מתאם IDE ל - SATA על הכונן ה -cd rom השאלה שלי אם אני עדיין צריך לעת את דיסקת הזה על מנת להתקין את מערכת ההפעלה או שבחיבור sata אין צורך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  17. Started by zzroni,

שלום. יש לי win xp עם netmeeting 3 . אני לא מצליח להתחבר לשרת microsoft internet directory . הוא כותב לי שהשרת לא נימצא. למה ? יש לי גם מצלמת רשת. אני רואה את עצמי , אבל איך עושים שמישהו אחר יראה אותי ? כשאני כותב מספר ip הוא כותב לי שהמחשב לא נמצא. בקיצור ,יש למישהו סבלנות בשבילי להסביר לי איך משתמשים בתוכנה הזאת ? בתודה מראש. רוני.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  18. Started by the_king00,

האם זה אפשרי לחבר למחשב (לכניסת המיקרופון) גיטרה, ודרך תוכנה כלשהי לקבל את האפקט המתאים ביציאת הרמקולים (עדיף בזמן אמת) אם כן, אז מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  19. Started by ras81,

שלום האם יש תוכנה אשר מאפשרת שינוי ההקול המוקלט כגון לעבות אותו, להוסיף לו באס, כו'. איני מבין בתחום כ"כ ואשמח באם מישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה כזאת (עדיף חינמית) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. Started by 8us.co.il,

מה אתם אומרים ,זה הגרסה האחרונה של העיצוב לוגו שעיצבו לי.. זה הפעם האחרונה שאני מביא פה משהו בבקשה אנא הביאו את דעתכם

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. הי , הורדתי סדרה בפורמט mkv וה-bsplayer לא מצליח לנגן אותו אלא שומעים רק את האודיו . הקובץ תקין מאחר ובנגן אחר הוא עובד תקין . הסיבה שאני מנגן דרך bsplayer היא מאחר והוא מוצא כתוביות בעברית אוטומטית באינטרנט ולא מצאתי את כתובית הסדרה ידנית באינטרנט . האם אתם יודעים מה צריך לעשות כדי שבפורמט mkv ינוגן בצורה תקינה ב-bsplayer ? תודה .

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ktulu,

שלום, אני מחפש תוכנה ידידותית (ורצוי חינמית ) לעריכת סרט DVD. יש לי מס' סרטונים בפורמטים שונים (asf, avi, mpeg, mpg וכו') שאני רוצה להכין איתם סרט DVD עם תפריט והכל ( ממש DVD ולא VCD או משהו דומה). יש לי תוכנה מסויימת שקיבלתי עם המחשב החדש ועם צורב ה - DVD אבל משום מה היא נתקעת לי לאחר שהיא משלימה 5% בלבד מההכנה לפני הצריבה (בטח קידוד או משהו). בעצם, היא לא ממש נתקעת אלא יותר נכון לומר שהיא לא מתקדמת, היא מראה שהיא עובדת, וכתוב גם שזה מכין את הכותרות/תפריט וכו' אבל זה לא זז במשך שעות מעל 5% (מעל 10 שעות) בכל מקרה הייתי רוצה לנסות תוכנות אחרות אם יש. אגב לתוכנה שיש לי קוראים POWER PRODUCER תודה.

23. שלום! אשמח לעזרה... איך אפשר לדעת שקיבלתי באן ביוטורנט? האם אפשר לקבל באן מהטרקר של the pirate bay ? נגיד שקיבלתי באן, האם שינוי הכתובת ה-ip שלי עוקפת את הבאן? אגב, אני שואל שאלות אילו כי לאחרונה יש לי בעיה קשה עם יוטורנט שנראה לי קשורה להורדות מ- the pirate bay. פתאום התחילו להופיע לי חצים אדומים מכוונים למטה, שאני מבין שזה אומר שישנה בעיה בתקשורת עם השרתים. אני בעיקרון מוריד רק מהאתרים the pirate bay ו- Mininova. אם מישהו יודע על בעיה גלובלית בנושא או הסברים לפתרון הבעיה הספציפית שלי אשמח לקצת מידע... בתודה מראש! אופיר

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  24. כך שמכשיר DVD רגיל שלא קורא DIVX יוכל לקרוא... היי אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית שבהכי פשטות אוכל להמיר את קובץ הDIVX שיש לי לפורמט שירוץ על די וי די רגיל... אשמל לקבל בבקשה קישור ישיר לאתר התוכנה או להורדת התוכנה והסבר איך אני אחר כך צורב את הדיסק.... בתודה מראש HIGHLANDER

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  25. שלום רב, אינני מצליח למחוק קובץ נתונים pst. ב- OUTLOOK2007 למרות שאינו מוגדר כברירת מחדל וקיומו יוצר לי בעיות בספר הטלפונים. תודה רבה על כל עזרה!

• 1 תגובה
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.