עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yosef_yaniv,

הורדתי קובץ התקנה שהסיומת שלו היא DMG. יש למישהו מושג איך אני מריץ את הקובץ / מריץ את התוכנה?

2. תודה לעוזרים ואל תביאו לי לינק ל WIDI כי זה לא נותן לשמור את הקובץ MIDI

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  3. Started by emailaya,

שלום לכם לאחר עבודה רבה ובדיקות לא קטנות שוחררה גירסה 1.5 של תוכנת הדואר החינמית בעברית יחד עם גירסה חדשה, כם הועלה לאויר האתר החדש של התוכנה רשימת העידכונים לגירסה: * כתיבת שם ובחירת מין בהגדרות התוכנה * חלון הגדרות התוכנה יוצג בהפעלה ראשונה של התוכנה * נוסף splash screen * שונה צבע המסכים לגוון תכלת * אפשרות בהערת יומן, לקבלת תזכורת X דקות לפני הזמן * במסך SMS, הגדרת שליחת הערות יומן לא נשמרה * בסימון תאריכים מסויימים לא ניתן היה לכתוב הערה * קבצי תמיכה ב SSL לא ירדו אוטומטית * טיפול לא נכון בקישור שליחת מייל כשהתוכנה הינה ברירת המחדל * נוספה חלונית אישור סיסמה בהגדרת חשבון * הוספת קבוצה לאנשי קשר השאירה את הסימון קבוצה דלוק * טופלו מספר בעיות בחלון אנשי קשר * ניתן היה …

4. תודה לכל העוזרים :s05:

5. Started by eli24,

שלום לכולם!!! יש לי בעיה עם הפקד הנ"ל -(בעייה עם פקדי Activex) יוצא מכך שברגע שאני נכנס לאתר מסויים,לצורך העניין וואלה. אני לא יכול לראות תצוגות בפורמט פלש- וזה מפריע לי. והשאלה-- איך אני יכול לשתף את הפקדים האלה עם האתרים,כך שאני לא יחסם אוטומטית לתצוגות מעיין אילו... ומה הסיכונים??? אשמח לתגובה מהירה בתודה מראש אלי

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  6. Started by BINI,

שלום ברשותי קובץ סאונד אשר הגיע מהקלטה מרשמקול. הבעיה היא שהקלטה זו מלווה ברעשי רקע, אותם אני מעוניין להוריד מן ההקלטה. האם ישנה תוכנה שתאפשר לי לעשות זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 9.9k צפיות
  7. Started by idofr,

קיבלתי קובץ DAT במייל (ממישו שאני מכיר ואני יודע שזה לא ווירוס או כלום) ואני צריך לפתוח אותו הוא אמור להכיל תוכנית או תמונה או משו בסגנון למישו יש מוש איך אני יכול לפתוח אותו? בתודה עידו

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. Started by wzeedan,

שלום איזה תוכנה יש שעוזרת להמיר קבצי RAM ל MP3 ואם צורבים האם יוצא מספיק טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  9. למשל את זאת http://img385.imageshack.us/my.php?image=image0017e04pr.gif יש לי את התמונה הזו כ-GIF ועל המחשב היא זזה אבל במסנג'ר לא.

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  10. Started by nisim_y,

יש לי את התוכנה אבל אני לא יודע איך לגרום לה לשפר את ביצועי המאוורר שברשותי אנא עיזרוי לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  11. Started by BURTON,

עשיתי חיפוש בגוגל לתוכנות כאלה אבל כולן דורשות כסף.. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  12. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

יש תוכנה באינטרנט שמזרזת את העלאה של התוכנות לזיכרון כאשר המחשב נדלק ב XP שכחתי את שמה , איך היא ניקראת ? מי שזוכר ...לוקח שעה למחשב להעלות את כל התוכנות ( אנטי וירוס , מסנג'ר וכו' ליד השעון ) תודה

13. קרוב שלי רוצה לילמוד צרפתית ואנגלית מישהו מכיר תוכנות טובות???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שמעו אני צריך מעצבים שיודעים לעצב לוגו ועיצוב אתר מי שיודע לעשות את זה ויש לו ידע בפוטושופ או מה שהוא רוצה שישאיר לי הודעה בפרטי. תודה. מי שלא מכיר האתר הוא על המישחק החדש - age of empires 3

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  15. Started by uriya,

שלום לכולם לא ידעתי איפה למקם את השאלה הזאת (ולא רציתי לחטוף על הראש ב "נושא לא מתאים") יש לי בעיה: כשאני מדבר עם אנשים אחרים דרך הmsn במצלמת אינטרנט שלי יש לי רעש חד (כמו רעש של מישהו שמקרב מיקרופון לרמקול, כזה ציפצוף שורק??) אז ככה........ מה יכולה להיות הבעיה??? אוריה

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  16. בגרסא הזו האם יש דרך להסיר את מגבלת ה 20...30...אותיות ל SMS אחד ? תודה.

17. יש לי norton internet security ומניסיון שלי, ברגע שאני מסיר את זה אז מיד על השניה הראשונה נכנסים לי וירוסים,תולעים ומה לא. לכן, חשבתי להתקין את התוכנה של קספרסקי (גרסת ה-trial ל-30 יום) לפני הסרת ה-NIS (גרסה מקורית מלאה) ולא אחרי. האם זה אפשרי או שמא אתקל אח"כ בבעיות כלשהן ? אגב, הסיבה שאני רוצה להסיר את ה-NIS זה: א. שמעתי שהתוכנות של קספרסקי טובות משל סימנטק בדגש על ה-AV. ב. ה-ad blocking ב-NIS גורם לי לבעיות בפתיחת עמודי אינטרנט שיש בהם סקריפטים (בדגש של ג'אווה), ולמרות שאני עושה turn off זה פעם עוזר ופעם לא. אשמח לשמוע עצה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  18. Started by asaf999,

שלום יש לי שאלה קטנה אשמח אם תענו לי אליה. יש לי איזה סרטון קצר בפורמט AVI ואני מעוניין לחתוך ממנו את קטע. כאשר ניסיתי לחתוך את הקטע windows movie maker, הצלחתי אך התוכנה שינתה לי את הרזולוציה של הסרטון. בבקשה עיזרו לי ואמרו לי איך לעשות את זה מבלי לשנות את הרזולוציה. תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. Started by Asafalfa,

אתם יודעים שכתובת ומוציא חשבונית ,דוחות עם לוגו וכו ... מישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  20. צריך תוכנה שאתה יכול להתחבר ל כמה אי סי קיו בו זמנית זה ממש דחוף ותודה מראש.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  21. Started by sagi5,

איך אני מצמיד כתוביות לסרט שהוא בפורמט AVI thnx to all

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  22. Started by lenso,

הוא כותב לי עברית הפוכה!~ מה אפשר לעשות....

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by asaf999,

מדוע כשאני מייבא סירטון לתוכנת WINDOWS MOVIE MAKER הוא משנה את ממדי הסירטון הסרט מאבד את הממדים שלו גם לאחר שמירת הקובץ

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  24. Started by edoson,

מישהו יודע איך זה בדיוק עובד? כלומר, איך גורמים לשיר להיות מוגן?

25. הי לכולם לאחרונה התחילו להיות לי מדי פעם בלו סקרינים, שאחריהם או שהמחשב עושה ריסטרט... בבלו סקרין מופיעה הודעה כזאת: DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUALאין לי מושג מה זה אומר. בנוסף מופיע מדי פעם הודעת שגיאה בווינדוס, ואני לא יודע מה היא אומרת, אז צירפתי אותה כדי שתסתכלו ותגידו לי מה לעשות.... הבעיה האחרונה שאתמול התחילה - המחשב עולה, הדסקטופ מופיע ואז כל הסמלים נעלמים וגם הסרגל כלים למטה(כולל ה-start). למזלי מופיע המסנג'ר, דרכו אני יכול להיכנס לאינטרנט ואז אני כותב בשורת כתובת desktop, ומשם אני יכול להגיע לזה. מה אני עושה לשם פיתרון קבע אני לא יודע אם השגיאות קשורות, מה אתם אומרים איך לפתור אותם?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.