תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לדברים כמו אנטיוירוס,מנקי רגיסטרי למינהם,בודקי באגים ותקינות קבצים,מנקי קבצים,משני הגדרות וכו'...כל מה שמתחזק את המחשב. אני אתחיל ראשון. אנטיוירוס:קספרקסי. מנקי רגיסטרי:Registry Mechanic 4.0, Registry Tuneup 1.3.0,Regvac 1.41(the newest), מנקי קבצים:Dust Buster בודקי רוגלות:Spyware doctor 3.01,spy remover 2.23 משני הגדרות: PC MEDIC 5.8 מנקי רגיסטרי,קבצים ומשני הגדרות משולב: Advanced Uninstaler pro2004,system mechanic 5 שונות:Privacy guarduan דפרגמנט:DISKEEPER וכמובן הבודק טעוית של הווינדוס.(שכחתי את השם) מה אתכם?
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://www.mozilla.org/ הגרסא מכילה שיפורי אבטחה חדשים, במסגרתם יתכן ומספר תוספים יפסיקו לעבוד (בימים הקרובים התוספים הבעייתים יזכו לעדכון שיסדר אותם). כמו כן, כרגיל, מימים הקרובים יצאו גם הגרסאות המיוחדות שאנשים כמו MOOX מוציאים (עם אופטימזציות למעבדים ספצפים).
-
- 47 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב , קיצר אני לא מבין את כל הקטע של האימיול וכל החרא הזה שמוריד לך בערך על 20 בייטים לשניה .. יש את התוכנה DC++ ויש לה גם גרסא של סבבה SababaDC התוכנה מורידה ממש בקצב רצחני , יש בא הכל וניתן למצוא הורדה , פרטים ומידה ב www.sababa.6x.to אמ... אם אני לא טועה איזה טכנאי מהמכולת אמר שלא כדאי להשתמש בה , כי כל העולם חוגג לך על המחשב ... קיצר תהנו אנשים . ואם היא באמת פותחת את המחשב שלך לכל חריץ תרשמו פה !
-
- 32 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
יש לכם המלצות לתוכנות שאפשר לנהל איתם את הקבצים ותוכנות שעל כמויות הדיסקים שמחזיקים? {בבקשה תציינו היתרונות חסרונות!} אגב מחפש גם תוכנה זהה לקבצי MP3 כרגע יש לי את רשימה הבאה (אתם מכירים משהו מפה ? יש ניסיון בשימוש? פרטו) Whereisit 3.65 CD.Bank.Cataloguer.v2.3.2 Advanced.Disk.Catalog.v1.49 Advanced Mp3 Catalog Pro v3.16 תודה על המצלות, טל הערה: הן צריכות לתמוך גם בגופנים של עברית
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
היי Kaspersky מכוון אצלי לסריקת מערכת מלאה פעם בשבוע. הבעיה היא שהוא תמיד נתקע באמצע על קבצים מוגנים בסיסמה. הקבצים הם משום מה שני קבצים בסיפריית ה-Skins של Adaware SE, וקובץ ההתקנה עצמו - aawsepersonal.exe. כמו כן, גם קובץ ההתקנה של WinZip 8 עושה את אותה צרה. כמובן שאין לי מושג מה הוא רוצה מהחיים שלי, ואני עושה לו skip archive, אבל ככה הוא אף פעם לא מסיים את הסריקה בלילה כי הוא נתקע על חלון "בקשת הסיסמה"... יש למישהו מושג מה אפשר לעשות בשביל למנוע את זה? לא מצאתי בהגדרות האנטי-וירוס אף אפשרות לדילוג אוטומטי במקרים כאלה.. thanks
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפיירפוקס שלי התחיל לרצד פתאום אחרי שהתקנתי את הסטייל אקס פי ! מה עושים ? , האקספלורר לא מרצד ולא כלום. עזרה בקשה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש Plugins ל-Pinnacle- Hollywood FX 5 אתם אולי מכירים?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום אני צריך או תוכנה או משהו לא יודע אני צריך לעבוד עם שורות או משבצות כמו דף של מחברת... תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חוץ מבדיקת וירוסים, ספייוורס ועדכונים. אתם עושים בדיקות של טמפרטורה? של הכרטיס מסך, לוח אם או מעבד? כל כמה זמן? עם איזו תוכנה מומלץ לבדוק את זה? אתם בודקים באיזו מהירות המעבד שלכם עובד? עד כמה חשוב לקרר AMD? אמרו לי שגם ככה הם לא מתחחממים.. חשוב לקנות גופי קירור או שמארז נורמלי יספיק ? בהתחשב בשימוש שאני עושה למחשב (פוטושופ, MACROMEDIA FLASH, קצת עריכת וידאו וסאונד, אינטרנט אימיול וזהו בערך..) אתם בודקים כמה אחוז CPU או זכרונות תפוס ? עם איזו תוכנה? איזו תוכנה הכי מומלצת מבין הבאות: AIDA32 SANDRA2005 MEMT32 3DMARK2005 למה כל אחת משתמש? יש עוד תוכנות טובות יותר או באותה רמה? תשתדלו לענות לי על כל השאלות גם אם זה קשה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואני לא מגביל את הDOWNLOAD...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר שבוע אני שובר תראש למה msn suite לא עובד ניסית הכל התקנתי את זה אולי 10 פעמים והיום עליתי על זה האם-אס-אן סוט לא עובד עם וינדואו בלינד 4.4 אז רק שתדעו!!!!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
השעה עכשיו למטה במחשב 21:21 נגיד שאני רוצה שיזכיר לי שמתחילה ב 22 סידרה ואני במחשב סתם קורא כתבה לא שם לב לשעה אני רוצה תוכנה שתזכיר לי בדיוק בשעה אזכרה כזו .... קיימת תוכנה כזו ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני סרטים על 6 דיסקים של SVCD השאלה באיזה תוכנה או תוכנות אני יכול להפוך אותם לדיסק DVD-SVCD אחד ירח אפל
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ראיתי שאפשר להגביר את מהירות המאווררים עם זה כדה זה יכול לישרוף אותם או לעשות קצר במיקרה של הגזמה??????????
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רציתי התקנה נקיה כמו שאומרים, כי תמיד היו לי בעיות כשעדכנתי דרייבר (אפילו הCatalyst Uninstaller לא עבד כמו שצריך), אז מצאתי את התוכנה Driver Cleaner והשתמשתי בה. חשבתי אחלה סוף סוף המחשב יהיה נקי מכל ההתקנות הקודמות והעדכון יילך חלק. אבל.. כמובן שנתקלתי בבעיה: ראו תמונה עשיתי את ההתקנה במצב בטוח. אה ונכון יש את ה"אשף לזיהוי חומרה" המעצבן ההוא? אז ניסיתי לתת לו לפעול, ניסיתי בלעדיו, עדיין אותה שגיאה. אני כבר לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. בבקשה תעזרו לי כי ממש נמאס לי מזה... יש לי Sapphire 9600 Pro, windows xp sp1. עריכה: תודה לאל, עכשיו הכל בסדר
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מחפש דרך כלשהי לצרף לסרט cS מוסיקת רקע, (כלומר, בזמן שהסרט רץ, רצה איתו ביחד המוסיקה). תודה למי שיסביר לי סוף סוף איך עושים את זה..
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
האם לאחר שמוחקים בטעות מחיצה ב-Partition Magic או ב-Acronis ולא יוצרים מחיצה חדשה במקומה, ניתן לשחזר את המחיצה שנמחקה במלואה מבלי שיגרם נזק כלשהו לקבצים שהיו במחיצה, ולהחזיר את המצב לקדמותו כאילו ששום דבר לא קרה?
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זה קורה לי הרבה פעמים עם FF. מישהו יודע למה? (רק חלון אחד פתוח בלי שום לשוניות) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש כמה אתרים, שבהם אני גולש, שלא עובדים במוזילה. אז כל פעם אני צריך להעתיק את הכתובת שלהם, לפתוח את האקספלורר...ואתם כבר יודעים את ההמשך. וזה ממש מעצבן! אבל שמעתי שיש תוספת למוזילה, שבסך הכל לוחצים על כפתור והאתר נפתח בדפדפן האקספלורר אוטומטית. אפשר בבקשה לינק לתוספת הזאת?
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום יש לי אקספלורר 6 גירסה אחרונה כולל כל עידכון אפשרי וסרקתי ספייוורס בלמעלה מ 5 תוכנות שונות ואחרי כל זההה לעיתים קרובות אני מנסה להכנס לאתר מסויים או שלוחץ על קישור והוא נותן לי מסך כאילו האתר לא נמצא (404) ואחרי ריענון הוא נכנס לאתר.. זה מאוד מרגיז ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי תודה. עריכה: איך מוחק לגמרי את האינטרנט אקספלורר מהמחשב (אם זה אפשרי בכלל)
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
שלום יש לי קובץ בגודל 4GB ואין לי צורב DVD , אז עשיתי לי כונן וירטואלי Daemon ואני לא יודע איך ניתן להתקין שם את הקובץ (ISO). ניסיתי עם NERO אבל הוא כותב שאין לי דיסק :-[ . תודה.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
המקרה כבר קרה לי פעם, והינה הוא חוזר שוב... הורדתי בערך 5-6 קבצים חלק הסתיימו ונותרו לי בהורדה רק 2 קבצים אבל! אני שם לב שחסר לי סרט אחד שלא ירד ולא ברשימה... הסתכלתי בקובץ טקסט downloads.txt והוא לא מופיע שם הסתכלתי בתיקיית temp ואכן יש שם 3 הורדות שלא הסתיימו. עשיתי עותק לקובץ שלא בהורדה, שיניתי את סיומתו ל avi ובאמת זה הסרט המדובר. השאלה שלי היא איך אני ממשיך את ההורדה, כי אני לא בטוח שבאמת ההורדה הסתיימה, ואני לא מעוניין לראות רק חלק מהסרט... דרך אגב, שמעתי בעצתו של אחד מחברי הפורום לשנות בהגדרות את תיקיית ה TEMP ואז להחזיר למקורי, זה לא עוזר...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
: זה כותב: No valid servers to connect in serverlist found מה עושים???
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חבר שלי קנה נגן DIVX של AIWA והכתוביות שם הפוכות בעברית. אני די בטוח שאין שם אופציה להפוך אותן חזרה כי חרשנו ביחד את כל האופציות הקיימות שם. בכל מקרה תהיתי אם יש איזה דרך להפוך את הכתוביות מראש? יענו תוכנה מסוימת? או אם מישהו נתקל בבעיה הזאת כיצד ניתן לפתור אותה בדרך אחרת?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-