עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אני זקוק לעזרה שלכם המחשב שלי לא מזה את כרטיס הטלוזיה ואני לא מוצא את דיסק התקנה מה שאני יודע זה שיש לו רכיב מסוג philips 713X תודה

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  2. Started by lisly,

טוב התקנתי דימון טולס שמותאם לווינדוס ויסטה . עכשיו לאחר ההתקנה אני מנסה להיכנס לתוכנה וזה רושם לי please use local administrator account to run daemon tools for the first time לא הבנתי איפה נמצא ניהול מקומי או מה שזה לא יהיה ?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  3. אז ככה , השתמשתי ב DAEMON TOOLS 3.47 כבר הרבה זמן . שיצא גירסה 4 כמו חמור התקנתי אותה במקום ראיתי את כול מה שהתווסף איתה אז הסרתי אותה ומשם התחליה הבעיה ההסרה לא הייתה נקייה , נשאר ה SPY שלה ניסיתי להעיף את הכול ולאחר מכן התקנתי את 3.47 שוב. עכשיו הסרתי אותה והיא הוסרה אך עדיין קיים לי הכונן הוירטואלי שלה . איך אני מעיף אותו ? אודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  4. Started by eehh,

מותקן לי במחשב הגרסה האחרונה (11) והכרטיס מסך שלי תומך ב 10.1. רציתי לדעת האם זה מהווה בעיה שהגרסה לא תואמת את הגרסה של הכרטיס מסך? וכיצד אני יכול להתקין גרסה של 10.1. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  5. שלום לכולם קיבלתי היום נייד חדש. רציתי להעלות אליו את ה- OFFICE שלי ופתאום מצאתי משהו שנקרא MICROSOFT WORKS שכביכול מכיל אקסל (מוזר קצת), וורד ופאוורפוינט. שלושת היישומים האלה שונים לגמרי מהיישומים שכולנו מכירים. כשאני כותב בעברית במסמך וורד, מימין לשמאל כמובן, הוא דוחף לי את המילה קדימה כך שהמלה העוקבת שאני רושם באה לפני המילה הקודמת במקום אחריה. דוגמה: "אני רוצה" יוצא "רוצה אני" למרות שאני כותב את המילה" אני" לפני המילה "רוצה" - נשמע קצת הזוי. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה וכן שתמליצו לי אם להישאר עם NICROSOFT WORKS או לטעון את הרגיל תודה

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by Goat17,

שלום לכולם אתמול התחלתי לעבוד בחברה קטנה בתור בואו נגיד 'מנהל רשת' המשימה הראשונה שקיבלתי היה להחליף למזכירה מחשב הסתדרתי עם זה לא רע עד שהגעתי להעברת פרטי הדואר הקבצים שהיו בתקיית outlook במחשב הישן היו pst dat ן iaf הקבצים שהיו בתקיית outlook express הם 11 קבצי dbx שמרתי את כל הקבצים האלה והורדתי את המחשב למחסן עכשיו אני צריך לשחזר את האאוטלוק- הגדרתי את ההגדרות על האאוטלוק אקספרס וניראה ששליחת מיילים עובדת בלי בעיה אבל לא הצלחתי לשחזר את כל המיילים שהיו אצל המזכירה קודם... למען האמת לא בדקתי את זה ויכול להיות שבמחשב הישן היה אאוטלוק מלא -מהאופיס.. ככה שכניראה אני אתקין אופיס מלא יום ראשון אז השאלה שלי היא אם מישהו יודע איך בדיוק משחזרים את כל הקבצים מהמחשב הישן לתוך אא…

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  7. Started by mosheva,

שלום, אני מנסה ללמוד איך להכין DVD MENU בתוכנות ADOBE. אשמח לעזרה, מדריך או כל הנחיה. תודה!

8. שלום ! אז ככה.. יש לי בעיה באתר של תפוז (בלבד) שאני גולש באתר עם המשתמש שלי אז אם אני קורא כמה הודעות בפורום או פותח תמונה בפורום האתר קופא לי ואז אני לא יכול לדפדף בעמודים של הפורום או לעבור לפורומים אחרים.. הדרך היחידה היא לסגור את האקספלורר ולהיכנס שוב לתפוז ולהיכנס לפורום שאני רוצה ואז לגלוש בפורום עצמו.. ועכשיו מה קשור הקספרסקי.. יום אחד יצא לי שעשיתי לו ניתוק וגלשתי בתפוז ואז זה גלש לי ללא בעיה ויכלתי לפתוח הודעות, תמונות ולעבור לפורומים בלי לקפוא.. ואז ניסיתי הדלקתי אותו ושוב זה קפא.. ואז ניתקתי אותו ושוב יכלתי.. השאלה איך אני מגדיר לקספרסקי לעבוד אבל לא להקפיא לי את האתר של תפוז.. שמתי את האתר ב"איזורים בטוחים" אז זה לא עזר.. ובהגדרות של הקספרסקי לחצתי נגיד לב…

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  9. המטרה שלי להגדיל את הגופן בטקסט בדף האינטרנט כי הוא כתוב מאוד צפוף ובאותיות מאוד קטנות לכן נורא קשה לי לקרוא. ניסיתי להעתיק לוורד אבל יוצא שהמילה בעברית כתובה משמאל לימין במקום מימין לשמאל. גם כשניסיתי להעתיק לפה את הטקסט יוצא אותו דבר. הנה דוגמא: וא בטומ תבוטל המקוהש תונמאנ .1 תונמאנ' םג הנוכמה חנומ .םשב םיבוקנ םיבטומ כלומר במקום "נאמנות" מופיע "תונמאנ " מה אתם מציעים לי לעשות? תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  10. Started by assaf83,

שלום לכם אני מעוניין להוריד סירטוני וידאו סטרימינג מאתר קשת הבנתי שתוכנת WM RecordeR 11 יכולה לעשות תעבודה אך משום מה אני לא מצליח להוריד איתה מאתר צריך להכניס לה כתובת אינטרנט של הסירטון ,אבל הבעיה היא איך אני משיג תכתובת של כל סירטון כי יש תכתובת הראשית שזה לא משתנה בבחירת כל סירטון וידאו אחר וגם זאת לא כתובת של סירטון בכלל http://www.keshet-tv.com/starborn5/lobbyvideo1.aspx זאת הכתובת שיש לי תעזרו לי בבקשה איך אני משיג תכתובת לכל סירטון בפני עצמו תודה רבה מראש לעוזרים אסף

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by tisan4us,

(שואל בשביל חבר) שלום רב, במחשב שלי (עם אקס פי) יש בעיה בהתקנה תוכנות האנטי וירוס בזמן ההתקנה, המחשב (תוכנת ההתקנה יותר נכון) נתקעת באמצע ולא מאפשרת לי להתקין בתוכנה : Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.18 זה נתקע באמצע התקנת הקובץ Kav.exe ועוד קובץ נוסף בתוכנה : 7.5 AVG זה נתקע באמצע כי בפעם הראשונה שהותקנה התוכנה החבר ביטל בטעות את ההתקנה באמצע, זה לא נותן אופציה להתקין שוב וזה טוען את הטענה הבאה : Local machine: installation failed Installation: Error: Action failed for file avgamsvr.exe: creating file.... No such file or directory תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by baruch28,

קניתי להורים שלי מצלימת רשת ואצלי במחשב זה עובד מצוין ואצלהם זה עובד אבל כשמתחברים לסקייפ זה נהיה שחור. למישהו יש מושג מה הבעיה? או האם יש מקום שפשר לקבל עזרה טכנית מסקייפ? נראה לי שניסיתי הכול: התקנתי מחדש ניסיתי לשנות הגדרות התקנתי מחדש ושום דבר לא עוזר.

• 11 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים של HWZONE נתקלתי לא מזמן בבעיה שקשורה למסמך PDF. כשאני מנסה להדפיס את המסמך מתקבלת אצלי הודעה (תמונה מצורפת) שאומרת שאני לא יכול להדפיס את המסמך הזה. ניסיתי גם באקרובט וההודעה היתה פחות או יותר זהה. עם מסמכים אחרים לעומת זאת לא היתה לי בעיה להדפיס אותם. מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל להדפיס בכל זאת את המסמך? אשמח לתגובות ולעזרה כי זה נורא חשוב בשבילי בתודה מראש. ניר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  14. אני אתחיל את הסיפור מהתחלה: יש לי מצלמה מלפני שנתיים בערך ועכשיו חזרתי מטיול. חיברתי את המצלמה למחשב בעזרת כבל FIREWIRE, ושמתי את הקלטת DV בתוכה. עשיתי CAPTURE לוידאו שבקלטת בעזרת התוכנה (PINNACLE STUDIO PLUS) ויצא קובץ DV של 12 ג'יגה. (בקלטת היו 60 דקות בפורמט SP). עכשיו הוספתי קצת אפקטים וכותרות לסרט שלי, ועברתי לשלב הקידוד לפורמט קטן יותר (DIVX). בגלל שיש לי טלוויזית LCD בסלון המחוברת ל-DVD PIONEER 393, אני רוצה להפוך את הסרט שיש לי לסרט בפורמט רחב, כדי שאני אראה בצורה טובה בסלון. האם זה אפשרי? (אם כן, איך עושים את זה?) כל ניסיונתי (רזלוציות שונות וקידודים שונים) נכשלו-זאת אומרת הסרט לא הוצג בפורמט רחב בטלוויזיה. לכן אני מבקש עזרה מכם איך לקודד ב-PINNACLE STUDIO P…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by lalush33,

בן דוד שלי התקין תוכנה.. deep freeze הוא אתקין אותה על כונן c וכל מה שהוא עושה בכונן חוזר למצב קדמותו תודה

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by civic,

איך "מנקים" את מה שסיים להוריד ? ואיך מבטלים שהוא יפתח לבד את קבציי הראר ?

17. Started by claptrap,

אז אני מתכננת לקנות לוח גרפי ועד כה WACOM נראה הכי מבטיח, העניין הוא שלפי מה שהבנתי קשה למצוא אותו.. יש לי סיבוכים לגביי קנייה אונליין משום שמעולם לא הזמנתי דבר דרך האינטרנט אבל שמעתי שבארץ יש חנויות שעדיין מוכרות את הלוחות של WACOM.. אז רציתי לשאול אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by civic,

מישהוא יודע איך מגדירים בשועל שכאשר פותחים לשונית חדשה ישר יעלה דף הבית ולא דף ריק?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by dd7,

אני לא יודע אם זה המקום לשאלתי אבל נורא הרבה זמן שאני רוצה להעלות לאתר חתימה ותמונה ועד היום לא ענו לי בפירוט וגם בחיפוש לא מצאתי משו מפורט בבקשה צריך עזרה...תודה.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  20. נתון: כונן C במחשב, יש בו 20GB. זה כונן הדיסק הקשיח היחיד. מש"ל (מה שצריך לעשות): לחלק אותו לכונן אחד עם 15GB (שיישאר כונן C) וכונן אחד עם 5GB (כונן חדש, D). הדיוק לא עקרוני יכולים להיות פספוסים כלשהם... אם אפשר שלא ייאבד תוכן המחשב (כונן C) אבל אם זה ייקרה לא נורא..... תודה רבה רבה למומחים.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by boss,

אני לא מצאתי קובץ זהו כל זמן הודעות אזהרה מעצבן אותי..בבקשה עזרה לי... [attachment deleted by admin]

22. הנגן מדיה שלי לא תומך בעיברית. יש לי הרבה סרטים בפורמט MKV שמכילים תרגום מובנה,אבל אני לא מצליח ליראות אותו בנגן WD שלי. איך אני יכול לקרוע" את הכתוביות -להמרת כתוביות לקבצי Bitmap הלא הם- IDX/SUB

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by KermitShor,

נראה לי זה קשור לפורום הזה.. נראה לי יש לי בעייה עם הזכרון (או שהשמשחק דפוק!! - Serious Sam 2( אני צריך שם של תוכנה שעושה דיאגנוזה לזכרון -RAM ובודקת אם הוא תקין ועובד כמו שצריך אני שכחתי איך קוראים לתוכנה .. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  24. שלום, קניתי מחשב חדש ואני חושב שהמאוורים לא עובדים על הכי חזק... יש איזשהי תוכנה שתוכל להגביר אותם דרך המחשב ? או שאני צריך לפתוח את המארז ומבפנים לעשות את זה ? תודה מראש ..

• 6 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים