עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. "רוצים לראות את ערוצים 22,11, ערוץ הכנסת ונשיונל ג'אוגרפיק?? אז הגעתם למקום הנכון! כנסו למדיה פלאייר וכשהוא נפתח לחצו על ctrl+u ייפתח לכם חלון שצריך כתובת של ערוץ, הנה הערוצים: ערוץ 22: http://stream.msn.co.il/ch2 ערוץ 10: http://ttw.tv/MMS/Ch10.asx ערוץ הכנסת: http://knesset.gov.il/broadcast/live.asx נשיונל ג'אוגרפיק: mms://213.206.155.18/one הערה: ייתכן שתצטרכו להוריד את הגרסה האחרונה של המדיה כדי לראות. ערוץ 22 פועל רק בשעה שמונה שמונה וחצי בערב." זה מה שמצאתי ברשת, חייב לציין שרק ערוץ הכנסת עבד לי וגם זה היה רק ל2-3 דקות... ואז אני מקבל את ההודעה הבאה.. בשאר הלינקים אני מקבל את ההודעה הבאה: 1. נסו אתם ותגידו לי אם זה עבד אצליכם?! 2. אניא מעוני…

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  2. יש לי איזה קליפ שהוא לא קיים בצורה של שיר ואני רוצה להפוך אותו לשיר כדיי לשים אותו בנגן שלי (שלא תומך בוידאו) ולכן עליי להמיר אותו לאחד מהפורמטים של המוזיקה (לא משנה אם זה OGG או כול דבר אחר....) האם יש תוכנה כזות? ואם כן איזה? (ומאיפה אפשר להוריד?) תודה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  3. יש לי לינקים לתחנות הרדיו האלה... ותמיד יש לי הפסקות מעצבנות כאלה! זה יכול להפסיק ל 10 שניות.. זה יכול להפסיק לדקה וזה יכול לעבוד יפה גם 4 שעות... לא מבין מה הולך פה כל המערכת נקייה... XP PRO WMP 10 רעיונות למישהו? יניב

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  4. אהלן חברה, כמו שחלקכם כבר יודעים קניתי מחשב חדש,הוא מגיע מחר, עכשיו כשאני חושב על זה מזה אין לי כח לפירמוטים כל חודש וכו'... אז רציתי לשאול אותכם,איזה תוכנות אני יצטרך להתקין כדי לשמור על המחשב כמו שצריך באמת אבל? יש לי בינתיים Norton Internet Security 2005 Proffesional למרות שאמרו לי שהוא חרא... אבל אני צריך שתגידו לי על תוכנות,של אנטיווירוס ופיירוול ביחד,וגם תוכנות כמוGHOST וכו',בקיצר לשמור על המחשב בכושר. עוד דבר,יש את האתר www.lionetwork.net (בטוח מכירים) עכשיו,הם עשו IMAGE עם GHOST עם כל התוכנות הנחוצות, והגדרות משופרות,כדי שהמחשב יפעל הכי מהר,קיצר הגדרות לOVERCLOCK,אבל הם רשמו שזה בינתיים רק ללוחות אם עם צ'יפסטים של INTEL SIS ועוד איזה אחד,אבל מה,NVIDIA אין לצערי,רצ…

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  5. היי, יש כזאת תוכנה כי אני שם תמחשב בלילה והוא בחדר שלי וזה מציק לי רצח!!

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  6. איך משנים את זה שבICQ הוא לא ישנה את המצב שאני משחק ... כי בוא נגיד אני שם על AWAY אני נכנס למשחק והוא מחליט לשים את זה על ONLINE והוא כל הזמן מקפיץ את זה.... זה מציק :-\

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  7. שלום, אני מחפש תוכנה טובה לעריכת וידאו ז"א לחתוך קטעים מסרטים או להוסיף 2 קטעים וכו'... העניין שניסיתי מלא תוכנות כמו: esay video splitter, avi mpeg ram splitter, zelaot all video splitter בקיצור כל התוכנות הקטנות והמעפנות האלה לא מועילות הם גם חותכות קטעים לא מדויק באיחור או בהקדמה וגם הם גורמים לבעיית אי סינקרון בן הקול לתמונה... שזה מעבד את כל העניין הכל העבודה... בקיצור מי מכיר תוכנה מקצועית העוסקת בנושא...

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

רציתי להוריד את האמיול + וראיתי שאפשר גם להוריד שם קובץ שניקרא Source מה עושה הקובץ הזה? מוסיף לי יותר סורסים?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  9. אני משתמש ב FIREFOX גרסה החדשה ומשתמש בה כבר כמה חודשים. בתיבות טקסט שאני צריך לכתוב מלל שמובנה מאנגלית ומעברית ביחד אז כשאני מחליף בין אנגלית לעברית הסמן הרבה פעמים מראה קשיים לעבור שורה ולזוז כמו שאני מעוניין כמו כן קשה לי מאוד להשתמש בגרשיים ונקודות כי הם לא ממוקמות היכן שהם צריכות להיות ממוקמות הבעיה השנייה שבאתרים רבים יש בעיות קידוד וכל הבעיות האלו מקשות עליי מאוד. לכן הבקשה שלי היא מכם לומר לי איזה הגדרות אני צריך לתת בשביל שלא יהיו לי את הבעיות האלו. בתודה מראש. אני מקווה שהבעיות יפתרו ושיתחילו להתאים את האתרים לפיירפוקס(זה כולל את HWZONE).

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  10. בכל מחשב שבדקתי את זה קורה אותו דבר אם פותחים הרבה טאבים בפיירפוקס, הניצול זיכרון קופץ לשמיים (אפילו מעל 100 מגה), בשלב מסויים הוא פשוט נתקע וחייבים לסגור את התוכנה. גם אם סוגרים את כל הטאבים הניצול זיכרון נשאר גבוה ושוב צריך לסגור את התוכנה ולפתוח מחדש.. יש משהו נגד הדבר הזה שלא יתקע ואיך אני "מאפס" אותו בזמן שנגיד יש רק 10 טאבים פתוחים שיחזור לניצול זיכרון נורמלי בלי לסגור אותו? רב תודות.

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  11. אני דיי בטוח שהוא מפקשש

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  12. יש לי סרטון פלאש שהכנתי בפלאש MX ואני לא מצליח להפוך אותו לקובץ וידאו נורמאלי. הצלחתי להפוך אותו רק לAVI אבל אם אני בוחר בלא COMPRESED יוצא קובץ של כמעט 100 MB (!). אם אני כן עושה קובץ "דחוס" ואני בוחר בפורמט XVID MPEG-4 או DIVX למשל זה יוצא עם רקע אפור במקום רקע לבן (צריך להיות לבן) . מישהו יודע איך אני עושה קובץ וידאו נורמאלי?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. Started by Snufkin,

אני מחפש תוכנה שתחבר לי שתי חלקי סרט לחלק אחד. עדיף תוכנה פשוטה שלא תשנה קידודים או משהו בסיגנון. רק סימון של הקבצים שאני רוצה לחבר וזהו....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. היי, יש לי שני הארדיסקים,באחד מהם יש לי את c,d,e ובשני יש לי את f,g ורציתי לחבר את אפ ב ואפ ביחד,אני לא יודע אם אפשר לחבר בכלל כונן שהוא נטפס וכונן פאט. אין לי מושג בתוכנה הזאת ואני מאוד אשמח אם תעזרו לי כי קניתי אותה בהמון כסף!!! תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ifs2003,

מישהוא התקין ויכול לתת ביקורת, ביצועים ... ?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  16. שלום , יש לי סרטון באורך ב5 דקות ואני ממש אוהב את הפסקול ( זה לא שיר שאפשר להוריד מהאינטרנט ) האם אפשר להפריד את הפסקול מהסרט ולשמור את הפסקול כקובץ MP3 ? תודה לעוזרים ( נ.ב - התוכנת עריכה של וינדוס XP לא ממש עושה את זה )

• 12 תגובות
    • 5.5k צפיות
  17. התוכנות שיש במדור ההורדות הם מתאריכים ישנים ואני לא יודע אם זה אמור לעבוד? אין באופציות לסימון ב-PRIME95 AMD 64 3000 אז מה לבחור?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  18. הורדתי סירטון קצרצר של סקייט (סקרין כזה ... חוקי כמובן ..) הוא בזיפ והוא לא נפתח לי איך אני עושה את זה ? מנסה לפתוח אותו הוא אומר לי no archives found ניסיתי בהרבה דרכים שונות ומוזרות winzip, winrar, winiso, isobus אבל לא ממש הצלחתי .. אם מישו יכול לעזור או מכיר ת'בעיה ויש לו פיתרון .. עזרתכם תתקבל בברכה (: תודה מראש

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  19. יש לי מספר דיסקים עם תוכנות, ואני רוצה לעשות מאגר נתונים שכזה. אז במקום לכתוב ידנית כל ספריה שיש בדיסק, שאני אשתמש בתוכנה שתקרא את תוכן הדיסק ותייצא את זה לטבלת אקסל או לקובץ טקסט ( תייצא את רשימת הספריות ), האם יש תוכנה כזו ?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  20. Started by DeadByDawn,

אני מחפש יורש לDAP....מישהו מכיר מנהל הורדות טוב יותר???? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by night-fire,

יש לי מצלמת רשת של חברת LG דגם:lpc-uc35 אני צריך דריבר שיתאים לוינדוס xp ... חיפשתי בכל מקום ואין אפילו דריברון קטן באופק! תודה רבה למוצאי הדריבר!!

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  22. טוב כמו שרשום בכותרת. התוכנה עצמה חינמית,אבל האם הדיבור עולה כסף? זה די דחוף לי,אמא שלי צריכה להתקשר לחו"ל עוד מעט.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. טוב חשבתי לנסות את הפיירפוקס ואני באמת שמח שהוא טוב כמו שחשבתי אבל הורדתי מהאימיול את ההתקנה התקנתי וכמובן פתחתי אותו כדי להיכנס לאתרים והוא פשוט לא נכנס......GOOGLE NANA WALLA הוא לא נכנס אליהם והוא רושם לי שתם הזמן להתחברות לאתר או משהו כזה........ אם מישהו יוכל לעזור בבקשה כי זו פעם ראשונה שאני משתמש בו....... ועוד משהו גדול שאני צריך זה התוספות שיש אליו שמעתי שיש דבר כזה שנקרא AD BLOCK אם אפשר קישור אליו ולכל התוספות עם הסבר על מה כל תוסף עושה אני אשמח מאוד!

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  24. מותקן אצלי adobe acrobat, ומע' הפעלה WIN2K כשאני מנסה לפתוח קבצים עם שמות בעברית, או קבצים הנמצאים בספריות עם שמות בעברית, הACROBAT פולט הודעה שבה הוא אומר שיש תוים שהוא לא מסוגל לקרוא בשם הקובץ. מה ניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים