עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by liorgadidi,

איך אני מוריד אותו? נראה התקנתי תוכנה או משהו כזה ושאני מוריד את הסרגל הזה בפעם אחרת שאני פותח את האינטרנט הוא מופיע שוב... איך אני מוריד את זה?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  2. אני צריך לפתוח תפורטים של האמיול והוא לא שואל אותי אם לאשר או לא. איך אני פותח אותם? דחוף תודה!!

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  3. שלום לכולם, כשאני משאיר את המחשב שלי דלוק למשך יומיים או למשך פרק זמן ארוך אני מתחיל ליראות את דפי האינטרנט כאילו שאין JAVA או משהו כזה... (דוגמא לפי התמונה למטה) והתופעה נעלמת אחרי ריסטראט למחשב. למישהו יש רעיון למה אניע רואה את הדפים בצורה מוזרה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  4. מבלי שיהיה התנגשות שתתקע את המחשב. :-\

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  5. תראו יש לי בעיה מוזרה מאודד !!. אני קניתי לא מזמן חלקים חדשים: AMD 3200 s 939 Gigabyte GA-k8N NF4 ultra-9 6600GT thermaltek 410W HD 160 + HD 80 WD 7200RPM' 8MBFURRE . קיצור... ס22ה אני מתקין הכול, עכשיו מה ה בעיה, יש מלא תוכנות שאני מפעיל למשל אני מפעיל ביטורנט, אז אחרי כמה דקות המעבד פשוט מגיע ל-100 והוא נשאר עליו ... התוכנה נתקעת וזהו. אוו שלמשל אני מפעיל סתם CSS ישר מגיע ל- 100. אבל אם אני מפעיל CS1.6 אז הוא בסדר.. איזה 20-30 .... אבל אפילו סתם משחק קטן לדוגמא הינה: זה כאשר המעבד במצב מנוחה שום משחק לא פועל: אחרי שאני מפעיל משחק.. אני אפילו לא משחק רק נמצא על החלון שלו: והינה שאני אחרי זה לוחץ על חלון אחר שהוא לא המשחק: בקיצור.. אני מקווה שהבנתם מה…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  6. הspysweeper והpestpatrol חוסמים תכנות ריגול לפני שהם פורצים למחשב? כי אני תמיד משאיר אותם במצב ON והם די כבדים ולעיתים תכופות יש תקיעות בגלל התוכנות האלה ואני אפילו לא יודע אם זה מועיל במשהו שהם פועלים ברקע . עדיף לא להפעיל אותם ברקע ורק לפעמים לעדכן ולסרוק איתם? אגב, יש תוכנות אחרות יותר אפקטיביות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MoDaN,

אחים שלי מישהו יכול להביא לי partionmagic להורדה ומדריך לפיצול? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום. קרה לכם פעם שרציתם לראות איזה סרט ישן (או חדש) במחשב אבל לא היו לכם כתוביות בשבילו? ועד שמצאתם את הכתוביות בעיברית גיליתם שהם לא מסונכרנים? ובכן לי זה כבר קורה יותר מידי פעמים בזמן האחרון, השיא היה פעמיים באותו היום. יש לי כמה סרטים שיש להם תירגום אבל הוא כניראה לא מסונכרן לגירסה הספיציפית שלי והוא ממאר או מאחר בכמה שניות (מדובר על משהו כמו 20 שניות.. כך שזה בילתי אפשרי ליקרוא כך) האם ישנה איזו תוכנת פלא אשר תיהיה קלה ונוחה שתסנכרן את הכתוביות כך שהם יתאימו לסרט? או אולי שילוב של כמה תוכנות? אשמח לכל פיסת מידע שהיא בנושא. Thanks

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  9. אני מפעיל את הספיד פאן ורואה רק CPU את כל השאר אני לא רואה בכלל לא את הטמפ' ולא את הסיבובים של המאוורים וגם לא את הוולטאג' תעזרו לי בבקשה תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  10. טוב ככה יש לי את האייסייקיו שלי ושחכתי את הסיסמא שלו עכשיו אני רוצה לדעת איך אני פורץ אליו.. ואז אני יכנס אליו ואז יכניס את האיימייל שלי ואוף זה ישלח לי את הסיסמא.. עם מישהו יכול בבקשה בבקשה לעזור לי בקשר לזה.. כיאילו איך לעשות את זה וכול זה יהיה כי שיגעון בארץ.. תודה אנשים אוהב אותכם

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  11. אני מחפש תוכנה שתוכל להפוך לי קבצי MPG לVCD או DVD ושאני יוכל גם לצרף לMPG מוסיקה בנוסף, מישהו מכיר? שמע?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  12. מהי התוכנה הטובה ביותר להמרה הנ"ל ? נסיתי כמה תוכנות אך בהרבה מהן התוצאות היו גרעות כגון :רעשים בסאונד ,אי סינכרון בין תמונה לסאונד ,איכות תמונה ירודה. יש ברשותי צורב DVD לכן המרה לDVD יותר מעניינת אותי .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. גלשתי באינטרנט (אין לי פאייר וול) ותוך כדי גלישה משהו נכנס לי למחשב, הוא שינה לי את הרקע של השולחן עבודה לרקע כחול כזה עם הודעת fatal error. וגם שינה לי את ההגדרות בהגדרות תצוגה של המחשב, אני מתכוון איפה שמחליפים שומרי מסך וכו'. אין לי הוא העלים את הלשונים theme, wallpaper ואולי עוד אחד או שניים (אפשר לראות בתמונה) הרצתי סריקה עם האינטי וירוס קספרסקי והוא מאצ וירוס, והמליץ למחוק את הקבצים. חלק מהקבצים הוא לא יכל למחוק אז אני נכנסתי דרך סייף מוד ומחקתי ידנית. עכשיו אני יכול לשים רקע בשולחן עבודה מישהו יודע מה לעשות נגד הדבר הזה?? זה קרה למישהו ויכול להמליץ על אנטי וירוס שיוריד אותו או דרך להעיף ולסדר את מה שהוירוס עשה תודה הינה התמונה http://img241.echo.cx/img241/8441/1232…

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  14. שלום לכם הייתי מעוניין לדעת מהם המושגים הבאים בתוכנה - ביטורנט: seeders, seeds tracker peers אגב, במקרה אני חבר ב- EliteTorrents, והייתי רוצה לדעת מה זה Share Ratio ואיך אחד גבוה תורם לי. עוד דבר - האם ב- EliteTorrents יכולים להעיף אותי בגלל שאני לא מוריד הרבה \ מעלה הרבה (אגב, איך מעלים דברים??), או שפשוט לא עושה login? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. כשאני מנסה לכתוב הודעה בפורום ואני רוצה להוסיף סמיילי או ציטוט אז פשוט הפיירפוקס לא מעביר שום סמיילי ושום כלום כאילו יש לו איזה בעיה עם גאווה וכשאני באקספלוררר הסמיילים והציטוט עובדים.......מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? תודה!

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Asaf.Y,

צהריים טובים, עברתי לא מזמן להשתמש בטריליאן,הכל טוב ויפה אבל לצערי כשחבר שולח לי הודעה אז אני רואה אותה כסימנים מוזרים... לאותו חבר יש מירנדה אם זה עוזר למישהו תמונה מצורפת. יום נעים, ותודה מראש לכל מי שיעזור לי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  17. שלום! תמליצו לי בבקשה על תוכנה לניקוי ותיקון הרג'יסטרי. אם אפשר, אז עם עדיפות לתוכנות המיידעות את המשתמש איזה דברים בטוח למחוק מהרג'יסטרי ואיזה לא. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by kobibo,

מחפש תוכנה בסיגנון של ה PcAnywhere ןה VNC שיודעת להשתלט על תחנה אבל הכי חשוב שתדע להתמודד עם Firewall . מכיוון שהמחשב שלי נמצא מאחורי Firewall (חומרתי) ואני מעוניין להשתלט על התחנה שלי ממקום אחר .

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  19. Started by מהיר^ועצבני,

אני צריך בבקשה תוכנה שאני יוכל לעשות סיסמא לתיקיות מסוימות.. שאני רוצה שיכנסו אליהם רק עם סיסמא... תודה.. ואם אפשר גם מדריך.. או הסבר בקצרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני צריך תוכנה לפתיחת קבצי msi. אני למשתמש בשל windows בגלל בעיה שקרתה לי בעבר (internal error 2755).. מישהו מכיר תוכנה? תודה מראש. ברק.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by eranRohatyn,

ומאיפה אני מתחיל להוריד? הורדות חוקיות! ומה ההבדל בין הארס לאזיראוס? בקטנה תסבירו לי אבל יותר חשוב המקור הורדות לאזיראוס תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  22. 1. כשאני בא להפעיל קובץ סאונד לפעמים מוצא לי ERROR שאומר שSOUND DEVICE IS NOT INSTALLED, למרות שכמה שעות לפני זה הפעלתי קובץ סאונד וזה פעל בלי בעיה, אני מפעיל את המחשב מחדש וזה מסתדר. 2. בעת הפעלת המחשב מופיעה הודעת ERROR מוזרה ( מצורפת תמונה), מדי פעם לאחר שאני חוזר ממצב המתנה מופיע לי ERROR מוזר JUSCHED.EXE( מצורפת תמונה) 3. צירפתי תמונה של הTASK MANAGER, מישהו יכול להגיד לי אם מותקן במחשב SPYWARE, והאם יש דברים שאפשר לסגור תמידית ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  23. איך קוראים לתוכנה שבעזרתה אפשר לתקשר טלפונית בחינם כמובן?

• 9 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים