תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
דעתכם על אקספלורר 7 האם עוד דפדפן כביכול "מחודש" או משו שראוי לשבח?? הצביעוו והשפיעו
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש באקספלורר 7 וכשאני נכנס לאתרים מסויימים, הוא נתקע לי לדוגמה, אתר הכתוביות, טורק. מה זה יכול להיות ואיך אפשר לפתור את הבעיה המעצבנת הזו?!
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
בהצגה המוקדמת הראשונה באתר- http://www.winsupersite.com/reviews/ie7_preview_1.asp ניתן למצוא פרטים חדשים אודות הדפדפן המיקרוסופטי שהוכרז לאחרונה. עם מאפיינים חדשים כאלה ודגש רב על אבטחה, השועל יצטרך להשיב אש במהרה.
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם האינטרנט אקספולרר 7. אם אני פותח בערך 3 טאבים, כל המחשב מתחיל לעבוד לאט. האינטרנט אקספולרר לוקח פתאום כ 200MB בזכרון, ושימוש המעבד עומד על כ 80-90 אחוז. אחרי שאני סוגר ופותח שוב את הדפדפן זה מסתדר, אבל אחרי כמה דקות שוב נקתע. זה קורה גם על דפדפנים מבוססים IE. יש הצעות למישהו מה לעשות? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום מותקן לי על ה XP גרסה 7 של Internet Explorer. משום מה הוא קורס לגמרי בספונטניות מספר פעמים ביום (3 ואפילו 5 פעמים) כבר מספר חודשים. אין קשר לאתרים שהוא מציג באותו רגע. וקורה גם שמשאירים אותו פועל וכשחוזרים למחשב לאחר זמן מה מגלים שהוא קרס. הרצתי Spybot S&D ולא מצאתי שום תוכנה "רעה". כמו כן מותקן אנטי וירוס מעודכן.. מה ניתן לעשות? התופעה ממש מציקה.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מה דעתכם על הגרסא החדשה של הדפדפן? שווה להוריד ולהשתמש?
-
- 14 תגובות
- 882 צפיות
-
-
http://duggmirror.com/microsoft/Internet_Explorer_8_Alpha_screenshots/ לפי מה שנירא MS לא רוצה לוותר לFF/OPERA בעיקרון לפי דעתי MS מתקדמים עם הIE שלהם יותר מהר ממוזילה, על ידי הוספות אפשרויות חדשות ועוד, אבל עדיין, FF 1.0 לדעתי קפץ בהרבה יותר מהר מIE, ומוזילה מוסיפים פיצ'רים חדשים לאט יחסית, אך עדיין הם עוקפים את MS מבחינת הדפדפן עצמו. נירא שיהיה מעניין FireFox 3.0 VS. Internet Explorer 8 VS. Opera 9.50 תמונות מגרסאת האלפא של IE8
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, IE8 עולה עם הווינדוס אחרי ריסטרט על CPU גבוה (50% בערך) ולא יורד, בדקתי עם עוד שני מחשבים ושם האקספלורר לא מופיע בTASK MANAGER. לא הייתה לי את הבעיה הזאת עם הIE7. יש לי XP PRO SP3. לא נראה לי שזה וירוס או משהו בסגנון - עכשיו אני מריץ סריקה מלאה של המקאפי, אם אני אסיר את האקספלורר 8 ואחזיר את ה-7 הבעיה תיפתר או שיש פיתרון אחר? תודה לעוזרים! נ.ב עליתי על הבעיה הזאת בגלל שהGTA IV לפעמים מאחר/נתקע.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Internet Explorer 8 RC1 הודלפה. לפני שבועות, וניתנת להורדה (לא מאתר מיקרוסופט) . רושם ראשוני הוא שיש שיפור עצום מIE7 ושיפור יציבות וביצועים מורגש מIE8B2 בהחלט שווה לנסות. לדעתי מיקרוסופט הולכת להפתיע לטובה בסיבוב הזה, עם מערכת הפעלה, דפדפן ושירותי אינטרנט מוצלחים. בהחלט מהווה (סוף סוף) יתרון ראוי לFirefox 3.1, לומרות שהתמיכה בסטנדרטים עדיין נמוכה יחסית למתחרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה מציקה באינטרנט אקספלורר של Windows 7, ישנם אתרים מסויימים שהאקספלורר פשוט קופא לכמה זמן ואז מגיב (זה קורה לפעמים באתר של וואלה לדוגמא). ביצעתי איפוס לכל ההגדרות וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את האקספלורר מחדש וגם זה לא עזר, התקנתי גם את התוספות מחדש (דברים סטנדרטים כמו ג'אוה, פלאש, ADOBE PDF) אבל זה לא עזר. כאשר אני הרצתי את האקספלורר ללא התוספות הוא לא ניתקע, כנראה הבעיה נובעת מאחד התוספות. מישהו מכיר את התופעה הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאט לאט מיקרוסופט משחררת את IE9 http://www.microsoft.com/israel/promotionalMail/TechNet9/art2.html
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מה אתם מעדיפים? אני משתמש ב FF3.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, נאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש. מאז הפירמוט אני מקבלת כל הזמן את ההודעה הבאה כאשר אני עובדת עם IE: Internet Explorer Script Error An error has occurred in the script on this page: Line:13 Char:1 Error: object expected Code:0 URL..... Do you want to continue running script on this page? ניסיתי תחת TOOLS - OPTIONS - ADVANCE - לעשות disable ל-script debugging - אבל זה לא עובד! למישהו יש רעיונות? תודה מראש, הדר
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
למרות שזה נראה כאילו כבר שאלו את זה... לא שאלו את זה-וחיפשתי. אז קיצר מה יותר טוב? INTERNET EXPLORER 7 או firefox ?? ובדרך אם תסבירו על מערכות האבטחה של שניהם זה יהיה נחמד
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לאחרונה אני מתלבט בין שני דפדפנים, פיירפוקס ואינטרנט אקספלורר. במי לדעתכם הכי טוב להשתמש, ולמה?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.... יש לי אינטרנט בכבלים 750K ואני המהירות הורדה בסדר גמור אבל הדפדפן נורא איטי ....(כל האתרים נטענים לאט) מה אפשר לעשות<?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד אינטרנט אקספלורר בעיברית<??? אני צריך את זה כדי שיהפוך לי את כל התפריטים למעלה לעברית!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי וינדוס XP מקורי וקיבלתי עידכון של הדפדפן אספלור החדש.. התקנתי אותו הכול טוב ויפה אבל יש מין תוכנה כזאת בדפדפן שעושה את הכתב בדפי האינטרנט יותר ברור כזה וטיפה מודגש. גלשתי באינטרנט ואחר כך יצאתי מהאינטרנט וזה שאלה אותי משהוא על האם אני רוצה להשאיר את הפונקציה על המחשב לחצתי על לא. ואחר כך שמתי לב שגם במחשב אני רואה ככה וזה מעצבן!!! אני רוצה גם להוריד את הפונקציה הזאת מהאינטרנט מי צריך את זה... רציתי לדעת אם יש אפשרות להוריד את זה לפחות מהמחשב בבקשה אני חייב תשובות דחופות! תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 12.02.2007 בשעה 17:34:47 אני מיצתער על הדאבל אבל היסתדרתי תודה בכול זאת!
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שאני נכנס לאתרים כמו Walla Nana וכדומה אני מנסה לכתוב בעברית באתר וזה כותב לי בריבועים וסימנים, רק באקספלורר, ב Win2k זה עובד טוב... מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה שיש לחבר שלי, WIN XP, יש לו רשת ונתב, הכל עבד אצלו סבבה הוא לא התקין שום תוכנות ושום כלום, מדי כמה זמן היו לא בעיות באקספלורר שלא היה נכנס לשום אתר למרות שתוכנות כמו אייסיקיו כן פעלו (כלומר האינטרנט עבד), זה היה נפתר אחרי ריסט. עכשיו המחשב השני גם התחיל לעשות את אותה הבעיה (שתיהם מחוברים לנתב), עכשיו שני המחשבים לא מתחברים דרך האקספלורר (גם המסנג'ר לא מתחבר) אבל האייסיקיו והקאזה נגיד כן עובדים. באתי אליו בדקתי עם תוכנות אם יש לו SPYWARE'S ואין לו. בשתי המחשבים לא ניתן לגלוש באקפלורר (גם לא בפיירפוקס), ניסיתי להתקין מחדש את האקפלורר וזה לא עזר. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לחבר שלי היה את הווירוס MSBLAST.... אז מה שעשיתי זה למחוק את הקובץ מתיקיית SYSTEM32.... מאז לא נכבה לו המחשב אבל כן הופיע ההודעה שמופיעה עם הטיימר רק בלי הטיימר והמחשב לא נכבה! ועוד משהו מוזר...הלינקים לא עובדים! נגיד הוא נכנס לוואלה לחץ על ספורט ופשוט לא קורה כלום! קיוויתי שתוכלו לתת לי תשובה איך לתקן??? תודה רבה לכל העוזרים! 8)
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
איזה מעצבן זה תמיד אני מתחבר נגיד לוואללה לפורטל שלי ולאתר הזה ואני רואה ברוך הבא ושם המשתמש שלי אחרי איזה שעה האיכספלורר הזה מוחק לי את הקוקיס(ים) לבד (עוגיות) למה זה קורה פתאום? איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
כשאני פותח את Internet Explorer כתוב מתחבר ואחרי כדקה כתוב התוכנה לא מגיבה יש לי Internet Explorer 7 בויסטה מה יכולה להיות הבעייה תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על קישור שנפתח בדף חדש או כשאני פותח חלון חדש בדפדפן (לחיצה ימנית פתח חלון חדש) הדף החדש לא נטען והדפדפן נתקע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-