תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני דרך טופס רוצה לקבל משהו בחזרה בתוך שדה...הבעיה שאני מקבל את זה... השאילתה מחזירה רק רשומה אחת... אפשר עזרה?? צריכים תמונות??..תגידו של מה..
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן אולי מישהו יכול להכווין אותי לאתר נוח להורדות?-רצוי בעיברית תודה מראש אבידע
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
הפיירואל ממשיך לשאול אותי עם להסכים או לא להסכים להריץ כל מני דברים שמתסיימים ... בה exe ועוד מופיע לי הודעה שיש לי ספייאור מסוכן על המחשב ועם אני רוצה לגשת לפה ולפה אז לחצתי כן ואז זה ניסה להוריד לי עוד משהו exe אז מהר ביטלתיאת זה וזה לא הוריד לא יודע יש מלא דברים שלא קשורים ועובדים על המחשב exe exe exe כל מני תוכניות שאני בטוח שלא אומרים להיות מה אני אומר לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מישהו יודע איך יוצרים סקינים ומעצבים אותם איך שבא לך לתוכנת ה WINAMP ? מאיפה אפשר להוריד תוכנה/מדריך לזה ?
-
ההורדות שלי באימיול ממש איטיות. אני מגיע למהירות של מקסימום 4KB/s לקובץ (20KB/s ב-Burst). בד"כ, המהירות היא 1-2KB/s. המהירויות מאוד איטיות גם כאשר מדובר בקבצים עם הרבה מקורות. כל הפורטים שלי פתוחים ויש לי High ID. הבעיה שלי היא שיש לי רשימה עם הרבה הורדות פעילות, אבל אימיול לא מסכים להוריד יותר מ-4 קבצים בו-זמנית. אם אני אוריד הרבה קבצים במקביל, אז אני אנצל הרבה יותר טוב את הרוחב פס שלי, ולא אחשוב שאני נמצא ב-Dial-Up Connection. איך אפשר להגדיר לאימיול שיוריד מספר בלתי מוגבל של קבצים במקביל? אני משתמש ב-MorphXT.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב DATA לתקליטור DVD-RW כ-MULTISESSION וכל עוד התקליטור נקרא בכונן הצורב אין בעיה לקרוא את כל מה שנצרב בשלבים השונים. הבעיה היא שאופציית ה-Finalize DVD שבנרו 6.6 (לא הדמו) לא מאופשרת משום מה (באפור) כמו גם ה-Write Method. מישהו יכול לומר מדוע ומה ניתן לעשות? ד"א, אני מניח שגם אם אוכל לעשות Finalize ל-DVD-RW עדיין אוכל למחוק את כל מה שעליו בדומה ל-CD-RW, נכון? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום! .. התקנתי לא מזמן ווינדוס XP בלאטפטופ [ IBM ThinkPad 300].. כן קצת ישן.. הכל עובד טוב אבל כשרצינו לחבר את הלאפטופ למחשב שלי נתקלנו בבעיה שהכרטיס רשת אינו מותקן במחשב [צריכים דרייבר כנראה].. :-\ חיפשתי וחיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום דרייבר מתאים חוץ מאתר אחד שביקש הרשמה ומסיבות טכניות לא יכלתי להוריד את הדרייבר.. כרטיס הרשת הוא: Texas Instruments PCI-1250 CardBus Controller אודה לכם אם תמצאו לי דרייבר מתאים !! זה ממש ממש חשוב לי תודה מראש נב. לא מצאתי דריבר מתאים מת'רד שיש על אתרי הדרייברים
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אני יכול לדעת מה ה-Computer ID שלי? תודה מראש 8)
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת איך אפשר להגדיר את ה-EMULE כך שיכיר שיש שני משתמשים על המחשב. אני צריך שלכל אחד תהיה רשימת הורדות משלו, INCOMING FOLDER משלו וכו'. הגירסה שיש לי היא 0.44D. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מאז שהתקנתי את התוכנה הזאת של מיקרוסופט, כל פעם שאני מפעיל את המחשב שזה מגיע לחלון Welcome אני צריך ללחוץ על השם משתמש שלי כדי להכנס למחשב. וגם אם אני לא נוגע במחשב שהוא דלוק למשך זמן מסויים אז זה יוצא לי למצב דומה של Welcome וכדי לחזור אני צריך ללחוץ שוב על שם המשתמש שלי. איך אני מבטל את זה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני קניתי בזמן האחרון כמה דיסקים, ואני רציתי להעביר אותם לנגן MP3 שלי. התחלתי להשתמש בWMP, ציק צאק העברתי את כל השירים למחשב, והתחלתי לעשות קונברט. משום מה, זה לא עובד. אני משתמש בAll to MP3 Converter, וזה רושם לי את הודעת השגיאה הזו: File protected by DRM (Digital Rights Menagment) (error in 'WMA decoder' module) אני מדגיש, הדיסקים נקנו בצורה חוקית, אז אני לא מבין מה הבעיה. הציעו לי להשתמש בReal One, אבל אף פעם לא הסתדרתי עם התוכנה הזו. מישהו מוכן לעזור ASAP? תודה. :-*
-
אני רוצה לדעת איזה חומרה באמת התקינו לי וכמו כן אני רוצה לדעת איזה ביצועים יש למחשב
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היום הופיעה לי תופעה מוזרה בזמן הצגת סרטים רואים כמו ערפל על התמונה. לא התקנתי בימים האחרונים שום דבר.
-
- 12 תגובות
- 858 צפיות
-
-
למשל שאני משאיר את האמיול פתוח בלילה אז אם ההורדה מתחת למהירות שאציין בתוכנה למשך פרק זמן מסויים אז התוכנה תכבה את המחשב
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
? עריכה-אה,ומאיזה עד איזה מספר אני יכול לרשום את מספר הפורט?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אח שלי שלח לאחותי שנמצאת בחו"ל אימייל. עכשיו הוא שלח לה את המכתב באוטלוק בקידוד לא נכון(היו לו שלושה אפשרויות בחירה , והוא בחר באפשרות הלא נכונה כנראה שגרמה לקידוד לצאת ככה) אז יש דרך לתקן את המצב? :-\ אני מקווה שהבנתם מה הבעיה...
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כל השמות בCONTACT LIST שלי בTRILLIAN בעברית מוצגים כריבועים. מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שומר המסך במחשב שלי לא עובד. אני מחפש איזשהו כלי שיעזור לי לדבג את שומר המסך. התופעה חוזרת גם ב XP וגם ב - 2000. מחשב אחר (חומרה שונה) עם אותן תוכנות (אנטי וירוס, פיירוול) פועל כיאות. אם שומר המסך מקונפג לעבוד (אפילו שהוא לא יפעל) אז החסכון באנרגיה לא עובד ואז המסך לא נכבה.
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
ואודה מאוד אם תענו גם על חלק מהם, עפ"י ידעכם כי רב. ברשותכם רבותיי: 1. האם אפשר לחפש כל שם קובץ, גם כזה שלא מאונדקס עפ"י תוכנו, לדוגמא קובץ EXE או AVI? המטרה רק למצוא באיזו תיקייה הוא יושב, בלי לחרוש את ההרד דיסק של קרוב לטרה-בייט שלי. (כלומר אפשר להפסיק להשתמש ב-AvaFind?) 2. האם התוכן המאונדקס ללא הגבלת גודל? בגוגל רק 5000 מילים ראשונות של נניח קובץ טקסט מאונדקסים - חפש מילה שהופיעה אחרי כן - לא תמצא. 3. האם קיים תוסף שמחפש בתוך קובצי RAR כמו שיש לגוגל? כלומר אני רוצה לחפש שם של קובץ שאני יודע שיושב באיזה קובץ דחוס, שאין לי מושג איפה הוא עצמו יושב או מה שמו. 4. האם מאנדקס קבצים ללא סיומת או עם סיומת LOG בתור טקסט? לגוגל היתה בעייה עם זה... 5. האם מחפש עברית בתוך קובצי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה כל מייל שמגיע אליי (נדמה לי שרק מהוטמייל) מגיע עם קובץ מצורף: multipart2.txt והגודל שלו + text2.html והגודל שלו. הבעיה היא שתמיד בקובץ הראשון (מולטיפארט2) יש אוסף ג'יבריש ענק: Content-Type: multipart/alternative; name="multipart2" Content-Transfer-Encoding: base64 Content-Disposition: attachment; filename="multipart2" Content-Type: multipart/alternative; boundary="------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1" --------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1 Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: base64 DQo8Qk9EWSBvbmNvbnRleHRtZW51PSJyZXR1cm4gZmFsc2UiIGRpcj1ydGwg c3R5bGU9Ik9WRVJGTE9XLVk6IHNjcm9sbCIgbGVmdE1hcmdpbj0wIHRvcE1h cmdpbj0wIHJpZ2h0TWFyZ2luPT…
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יצאה http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1〈=en
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם כן, אשמח לשמוע דעות וכמובן לראות תמונת מסך שלו. (אין לי זמן כרגע להתקין ואני סקרן לגבי המראה שלו) השתמשתי בnetscape עוד מימי 3 GOLD ואני מת עליו אבל גרסה 6 ממש הסריחה.. :'(
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
זה אולי לא קשור כאן אבל מישהו יכול לעזור לי אין לי מושג איך עשים screenshot לדסקטופ ואם זה דרך המקש Print Screen אז איפה אני מוצא את התמונה שצילמתי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לבת דודה שלי יש את "norton antivirus corporate edition" ושאני רוצה להסיר אותו הוא רוצה סיסמא. יש לי חלון קטן שרשום בוא כך: parent servere: ואת הנתון הזה יש לי password: שאותו אני צריך לגלות איך אני מסיר את זה או יותר נכון איך אני יכול לדעת מה הסיסמא
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-